Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa terassin rakentamiseen

   Lainaa terassin rakentamiseen joustavasti netissä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Lainaa terassin rakentamiseen hetkessä, ja katso samalla henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa terassin rakentamiseen 2 000 – 60 000 euroa

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa terassin rakentamiseen jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa terassin rakentamiseen luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa terassin rakentamiseen helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa terassin rakentamiseen 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat terassin rakentamiseen helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa terassin rakentamiseen.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa terassin rakentamiseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina terassin rakentamiseen.

   Kilpailuttamalla lainat terassin rakentamiseen netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa terassin rakentamiseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina terassin rakentamiseen netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan terassin rakentamiseen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota terassin rakentamiseen tarkoitetun lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta terassin rakentamiseen tarkoitettujen lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina terassin rakentamiseen heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan terassin rakentamiseen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina terassin rakentamiseen maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa terassin rakentamiseen

   Terassi on kesäkodin sydän ja sielu. Yleensä sen käyttökausi alkaa jo varhain keväällä ja päättyy, kun syksy on jo pitkällä. Ei ole ihme, että terassilla viihdytään. Parhaimmillaan se tarjoaa ihanteelliset puitteet esimerkiksi yhdessä olemiselle läheisten kanssa, rentoutumiselle, grillaamiselle, hyvälle ruualle, leikkimiselle ja auringosta nauttimiselle. Terassi on kuin pieni pakopaikka arjesta: se alue, jossa huolet ja kiire unohtuvat hetkeksi ja jossa voi keskittyä nauttimaan elämän parhaista puolista.

   Jotta terassilla voi aidosti viihtyä, sen tulee olla mukava ja toimiva. Se, mitä mukava terassi kenellekin tarkoittaa, riippuu tietenkin käyttäjästä. Siksi kannattaa uhrata aikaa ja ajatuksia itselleen mieluisen terassin suunnittelemiseen – ja myös sen rahoituksen miettimiseen. Kun suunnitelmat ovat kunnossa, rakennus tai vanhan terassin kunnostus sujuvat leikiten. Sitä paitsi monen mielestä suunnitteleminen ja fiilistely on melkein yhtä hauskaa kuin lopputuloksesta nauttiminen! Vanha viisaus pätee tässäkin: huolella suunniteltu on puoliksi tehty.

   Millainen terassi, sellainen laina

   Terassin suunnittelussa on rajana oikeastaan vain mielikuvitus. Perinteisen terassin ystävät suosivat ajattomuutta ja hyväksi havaittuja ratkaisuja kalusteiden ja meteriaalien suhteen. Suomen sääolosuhteet ovat melko haastavat sateineen ja lumineen, joten kestopuu on usein hyvä valinta. Laadukkaan puumateriaalin etuna on näyttävyyden lisäksi sen helppohoitoisuus. Usein huolloksi riittää pelkkä puhdistus, ja terassi säilyy sen turvin uudenveroisena vuosia.

   Terassien hinnat vaihtelevat, mutta eivät kohoa täysin kohtuuttomiksi. Mikäli tuntuu, että oma budjetti ei aivan riitä, kannatta harkita lainaa, joka on luonnollisesti syytä kilpailuttaa etukäteen. Jos terassia valitessaan pihistelee niistä asioista, joita eniten haaveilee, oma toiminta voi jälkikäteen harmittaa. Terassi on niin tiiviissä käytössä, että saattaakin helposti alkaa kaivata sitä, mistä päätti luopua. Silloin kaduttaa, eikä terassilla ole enää helppo viihtyä. Oikein budjetoitu laina auttaa toteuttamaan unelmia, joista voi nauttia paljon ja pitkään.

   Toteuta unelmaterassisi

   Mitä muita vaihtohehtoja terassille sitten on kuin kaikkein perinteisin? Vaihtoehtona on esimerkiksi näyttävä ja hiukan ylellinenkin terassi, jonka luksus voi syntyä esimerkiksi materiaalivalinnoista, hulppeasta koosta ja laadukkaista kalusteista. Siihen voi kuulua esimerkiksi katto tai katos, lasitus ja näyttäviä istutuksia. Ylellisyyskään ei välttämättä tarkoita hoidon työläyttä eikä missään nimessä budjetin ylittämistä. Luksus voi löytyä pienilläkin ratkaisuilla

   Boheemi terassi puolestaan saattaa hullutella materiaalivalinnoillaan ja muilla ratkaisuillaan. Kaiken ei tarvitse olla hillittyä ja sopia yhteen, vaan eri elementtejä voi sekoittaa rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Kukaan muu ei voi päättää puolestasi, millainen terassin kuuluisi olla, vaan sinulla on oikeus seurata omia mieltymyksiäsi. Olipa valintasi mikä tahansa terassi, onnistuneeseen budjetointiin kuuluu miettiä etukäteen kokonaiskulut ja varautua myös yllättäviin menoihin. Vertailemalla voit myös selvittää, mikä on sinun tilanteessasi paras maksuvaihtoehto: osamaksu, luottokortti, lasku vai laina?


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Hae lainaa terassin rakentamiseen heti tilille

   Osamaksun ja luottokorttimaksun miinuspuoleksi koetaan usein korko, joka saattaa kohota yllättävän suureksi pidemmällä tähtäimellä. Summa, joka tuntuu alkujaan pieneltä, kasvaa, eikä pahimmassa tapauksessa tunnu korkojen vuoksi lyhenevän lainkaan. Tämä tuo arkeen tarpeetonta huolta ja epävarmuutta. Laskulla maksaminen puolestaan voi syödä kerralla koko budjetin, jolloin viimeistelyyn tai unelmien toteuttamiseen ei jää kylliksi varoja. Tämäkään ei ole toivottava tilanne.

   Monella on harhaluulo, että lainan hakeminen on työlästä, hidasta ja vaikeaa. Mistä voi tietää, mikä laina on lopulta edullisin? Ovatko tiedot rehellisiä, kun jokainen lainan tarjoaja mainostaa omia palveluitaan? Eikö kuitenkin olisi helpompi ottaa vain luottoa? Mieleen saattaa tulla paljon tämän kaltaisia kysymyksiä. Nykyään lainan vertaileminen ja hakeminen on kuitenkin tyystin erilaista kuin joskus ennen. Eri lainat voi kilpailuttaa yhdellä sivustolla. Päätökset voi tehdä mukavasti kotisohvalla ajan kanssa rauhassa, ilman painostusta tai hätäilyä. On hyvä myös muistaa, että erilaisiin lainamahdollisuuksiin tutustuminen ei vielä sido mihinkään. Päätös on aina asiakkaan.

   Rakenna itse tai osta valmiina

   Mikäli terassin haluaa rakentaa itse, perusteellisia ohjeita löytyy lukuisia esimerkiksi netistä. Videoiden avulla monimutkaisemmistakin työvaiheista pääsee hyvin perille, ja asiat esitetään vaihe vaiheelta. Aivan aloittelijalle terassin rakentaminen ei sovi, mutta ohjeita noudattamalla varsinkin perusterassi syntyy yllättävän helposti, jopa yhdessä viikonlopussa.

   Oman käden jälkeä on hienoa ihailla myöhemmin. Toisaalta aivan yhtä hyvä vaihtoehto on tilata terassi valmiiksi asennettuna, ja vapauttaa rakentamisesta kulunut aika itselleen tähdellisempiin toimiin. Terassintekijöitä löytää netistä hyvin, ja sopivaa valitessaan kannattaa paitsi selvittää kokonaiskustannusten määriä, myös mahdollisia suosituksia tai negatiivisia palautteita. Pitkäikäisessä terassissa moitteeton työnjälki on välttämätön.

   Terassin sijoituspaikka kannattaa miettiä huolella. Tähän vaikuttavat muun muassa tontin muoto ja terassin käyttötarkoitus. Jotkut pitävät siitä, että terassille paistaa aamuaurinko, toiset taas ilta-auringosta. Haetaanko tuulensuojaa talon seinustalta? Onko terassilla tarkoitus syödä usein, jolloin keittiön on hyvä olla lähellä? Vai onko siellä ennemmin tarkoitus nauttia päivänpaisteesta, jolloin täysi varjo ei ole paras ratkaisu? Kiinnitä huomiota mahdollisuuksien mukaan myös näköalaan. Mitä haluat katsella ja nähdä, kun istut unelmiesi terassilla?

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Viimeistele unelmiesi terassi kalusteilla

   Onnistuneeksi terassiratkaisun tekee vasta sen mietitty ja viimeistelty kalustus. Terassilainan voi mitoittaa siten, että se kattaa myös kalustuskulut. Usein kalustus onkin kuin palkinto rakennusurakan jälkeen! Kalustustrendeissä ovat jo pitkään korostuneet vastuullisuus, pitkä käyttöikä ja ekologisuus. Kalusteisiin voi ja kannattaakin satsata hyvällä omallatunnolla, koska niitä käytetään luultavasti vuodesta toiseen.

   Kalusteet kannattaa valita sen mukaan, minkä kokoinen terassi on. Liian suuret kalusteet pienessä tilassa luovat ahtaan vaikutelman ja vaikeuttavat liikkumista. Toisaalta taas liian pienet ja kevyet kalusteet sopivat huonosti suureen tilaan ja tuntuvat hukkuvan siihen. Kalusteita valitessasi panosta kestävyyteen ja mieti myös säilytystä: pinottavat ja kokoon taittuvat kalusteet mahtuvat talveksi sisälle paremmin.

   Älä unohda myöskään pieniä tyyliseikkoja, jotka tekevät terassistasi erityisesti sinun ja muiden käyttäjiensä näköisen. Tekstiilit, kuten huovat ja tyynyt, tai valaisimet luovat ainutlaatuisen tunnelman. Kukkien ja viherkasvien kautta luovuuttaan pääsee toteuttamaan matalalla kynnyksellä ja pienellä rahallisella panostuksella. Katos pidentää käyttökautta ja saa aikaan sen, että terassilla on helppo viihtyä säästä riippumatta. Illan hämärissä sytytetään kynttilät.

   Lainaa terassin rakentamiseen ilman vakuuksia

   Lainan hankinnassa monen huolena on se, myönnetäänkö lainaa lainkaan ja jos, millaisin ehdoin? Asiaa tuntuu työläältä ja vähän kiusalliseltakin lähteä selvittämään, kun tuntuu, että yhteydessä pitäisi olla moneen tahoon. Kiireiselle yhtälö on haastava. Lainaa on kuitenkin mahdollista saada ilman vakuuksia ja takaajia, ja tämän kaltaisille lainoille on jopa olemassa lukuisia eri vaihtoehtoja. Näistä voi löytää itselleen sopivimman, kun kilpailuttaa ja vertailee lainoja ja niiden ehtoja. Etuna on myös se, että vertailun voi tehdä hoppuilematta ja perehtyä asioihin omassa tahdissaan, läheisten kanssa keskustellen.

   Lainan tarkoitus on hyödyttää sen saajaa juuri siinä elämäntilanteessa, joka on meneillään. Kesäkaudet ovat lyhyitä, eikä terassin hankkimista ole syytä lykätä, kun inspiraatio ja terassi-innostus ovat iskeneet. Terassi tulee olemaan pitkäikäinen ja pysyvä sijoitus, josta on iloa monelle. Se on yhdessäolon ja muistojen luomisen paikka.