Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa terassin rakentamiseen

   Lainaa terassin rakentamiseen joustavasti netissä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Lainaa terassin rakentamiseen hetkessä, ja katso samalla henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa terassin rakentamiseen 2 000 – 60 000 euroa

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa terassin rakentamiseen jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa terassin rakentamiseen luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa terassia varten helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Terassilainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa terassin rakentamiseen 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat terassin rakentamiseen helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa terassin rakentamiseen.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa terassin rakentamiseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina terassin rakentamiseen.

   Vinkki

   Kilpailuttamalla lainat terassin rakentamiseen netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa terassin rakentamiseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina terassin rakentamiseen netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan terassin rakentamiseen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaileminen kannattaa tehdä niin, että kiinnität huomiota

   • terassin rakentamiseen tarkoitetun lainan korkoihin
   • kuukausierään
   • takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja rahoitusyhtiöiden väliset erot ovat melko pieniä, mutta terassin rakentamiseen tarkoitettujen lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina terassin rakentamiseen heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan terassin rakentamiseen, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous. Kun se on hyväksytty, laina terassin rakentamiseen maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa terassin rakentamiseen Summarumin kautta

   Terassi on kesäkodin sydän ja sielu. Yleensä sen käyttökausi alkaa jo varhain keväällä ja päättyy, kun syksy on jo pitkällä. Ei ole ihme, että terassilla viihdytään. Parhaimmillaan se tarjoaa ihanteelliset puitteet esimerkiksi

   • yhdessä olemiselle läheisten kanssa
   • rentoutumiselle
   • grillaamiselle
   • hyvälle ruualle
   • leikkimiselle
   • auringosta nauttimiselle.

   Terassi on kuin pieni pakopaikka arjesta: se alue, jossa huolet ja kiire unohtuvat hetkeksi ja jossa voit keskittyä nauttimaan elämän parhaista puolista.

   Jotta terassilla voi aidosti viihtyä, sen tulee olla mukava ja toimiva. Se, mitä mukava terassi kenellekin tarkoittaa, riippuu tietenkin käyttäjästä. Siksi kannattaa uhrata aikaa ja ajatuksia itselleen mieluisen terassin suunnittelemiseen – ja myös sen rahoituksen miettimiseen.

   Kun suunnitelmat ovat kunnossa, terassin rakentaminen tai vanhan terassin kunnostus sujuvat leikiten. Sitä paitsi monen mielestä suunnitteleminen ja fiilistely on melkein yhtä hauskaa kuin lopputuloksesta nauttiminen! Vanha viisaus pätee tässäkin: huolella suunniteltu on puoliksi tehty.

   Hae lainaa terassin rakentamiseen kauttamme näin

   Kun tarvitset terassilainaa, toimi seuraavasti:

   1. Täytä hakemus sivustollamme.
   2. Lähetä hakemuksesi. Me välitämme sen heti kymmenille yhteistyökumppaneillemme.
   3. Mikäli antamasi tiedot täyttävät vaaditut kriteerit, saat ensimmäiset tarjoukset jopa parissa minuutissa.
   4. Vertaile kaikki saamasi tarjoukset.
   5. Hyväksy paras vaihtoehto ja jatka sopimuksen tekemistä rahoitusyhtiön kanssa.

   Palvelumme ei sido sinua mihinkään, eli jos yksikään tarjouksista ei ole riittävän hyvä, ei sinun ole pakko niitä hyväksyä.

   Kenelle myönnetään lainaa terassia varten?

   Jotta voit saada kauttamme lainaa terassin rakentamiseen, on sinun täytettävä seuraavat kriteerit:

   • Olet vähintään 18-vuotias.
   • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
   • Maksuhistoriasi on puhdas.
   • Vakituinen kotisi on Suomessa.

   Millainen terassi, sellainen laina

   Terassin suunnittelussa on rajana oikeastaan vain mielikuvitus. Perinteisen terassin ystävät suosivat ajattomuutta ja hyväksi havaittuja ratkaisuja kalusteiden ja materiaalien suhteen. Suomen sääolosuhteet ovat melko haastavat sateineen ja lumineen, joten kestopuu on usein hyvä valinta.

   Laadukkaan puumateriaalin etuna on näyttävyyden lisäksi sen helppohoitoisuus. Usein huolloksi riittää pelkkä puhdistus, ja terassi säilyy sen turvin uudenveroisena vuosia.

   Terassien hinnat vaihtelevat, mutta eivät kohoa täysin kohtuuttomiksi. Mikäli tuntuu, että oma budjetti ei aivan riitä, kannatta harkita lainaa, joka on luonnollisesti syytä kilpailuttaa etukäteen. Jos terassia valitessaan pihistelee niistä asioista, joita eniten haaveilee, oma toiminta voi jälkikäteen harmittaa.

   Terassi on niin tiiviissä käytössä, että saattaakin helposti alkaa kaivata sitä, mistä päätti luopua. Silloin kaduttaa, eikä terassilla ole enää helppo viihtyä. Oikein budjetoitu laina auttaa toteuttamaan unelmia, joista voi nauttia paljon ja pitkään.

   Toteuta unelmaterassisi

   Mitä muita vaihtoehtoja terassille sitten on kuin kaikkein perinteisin? Vaihtoehtona on esimerkiksi näyttävä ja hiukan ylellinenkin terassi, jonka luksus voi syntyä esimerkiksi materiaalivalinnoista, hulppeasta koosta ja laadukkaista kalusteista.

   Siihen voi kuulua esimerkiksi katto tai katos, lasitus ja näyttäviä istutuksia. Ylellisyyskään ei välttämättä tarkoita hoidon työläyttä eikä missään nimessä budjetin ylittämistä. Luksus voi löytyä pienilläkin ratkaisuilla.

   Boheemi terassi puolestaan saattaa hullutella materiaalivalinnoillaan ja muilla ratkaisuillaan. Kaiken ei tarvitse olla hillittyä ja sopia yhteen, vaan eri elementtejä voi sekoittaa rohkeasti ja ennakkoluulottomasti.

   Kukaan muu ei voi päättää puolestasi, millainen terassin kuuluisi olla, vaan sinulla on oikeus seurata omia mieltymyksiäsi. Olipa valintasi mikä tahansa terassi, onnistuneeseen budjetointiin kuuluu miettiä etukäteen kokonaiskulut ja varautua myös yllättäviin menoihin.

   Vertailemalla voit myös selvittää, mikä on sinun tilanteessasi paras maksuvaihtoehto terassin rahoittamiseen: osamaksu, luottokortti, lasku vai laina?


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Hae lainaa terassin rakentamiseen heti tilille

   Terassia varten et tarvitse perinteistä rakennuslainaa vaan voit käyttää siihen esimerkiksi luottokorttia. Osamaksun ja luottokorttimaksun miinuspuoleksi koetaan usein korko, joka saattaa kohota yllättävän suureksi pidemmällä tähtäimellä.

   Summa, joka tuntuu alkujaan pieneltä, kasvaa, eikä pahimmassa tapauksessa tunnu korkojen vuoksi lyhenevän lainkaan. Tämä tuo arkeen tarpeetonta huolta ja epävarmuutta.

   Laskulla maksaminen puolestaan voi syödä kerralla koko budjetin, jolloin viimeistelyyn tai unelmien toteuttamiseen ei jää kylliksi varoja. Tämäkään ei ole toivottava tilanne.

   Monella on harhaluulo, että terassilainan hakeminen on työlästä, hidasta ja vaikeaa. Mistä voi myöskään tietää, mikä laina terassiin on lopulta edullisin? Ovatko tiedot rehellisiä, kun jokainen lainantarjoaja mainostaa omia palveluitaan? Eikö kuitenkin olisi helpompi ottaa vain luottoa?

   Mieleen saattaa tulla paljon tämän kaltaisia kysymyksiä. Nykyään lainan vertaileminen ja hakeminen on kuitenkin tyystin erilaista kuin joskus ennen. Eri lainat voi kilpailuttaa yhdellä sivustolla. Päätökset voi tehdä mukavasti kotisohvalla ajan kanssa rauhassa, ilman painostusta tai hätäilyä.

   On hyvä myös muistaa, että erilaisiin lainamahdollisuuksiin tutustuminen ei vielä sido mihinkään. Päätös on aina asiakkaan. Mikä parasta, maksuttoman kilpailutuksen kautta järjestyy lainaa helposti jopa samana arkipäivänä.

   Rakenna itse tai osta terassi valmiina

   Mikäli haluat rakentaa terassin itse, perusteellisia ohjeita löytyy lukuisia esimerkiksi netistä. Videoiden avulla monimutkaisemmistakin työvaiheista pääset hyvin perille, ja asiat esitetään vaihe vaiheelta. Aivan aloittelijalle terassin rakentaminen ei sovi, mutta ohjeita noudattamalla varsinkin perusterassi syntyy yllättävän helposti, jopa yhdessä viikonlopussa.

   Oman käden jälkeä on hienoa ihailla myöhemmin. Toisaalta aivan yhtä hyvä vaihtoehto on tilata terassi valmiiksi asennettuna, ja vapauttaa rakentamisesta kulunut aika itselleen tähdellisempiin toimiin. Terassintekijöitä löytää netistä hyvin, ja sopivaa valitessaan kannattaa paitsi selvittää kokonaiskustannusten määriä, myös mahdollisia suosituksia tai negatiivisia palautteita. Pitkäikäisessä terassissa moitteeton työnjälki on välttämätön.

   Terassin sijoituspaikka kannattaa miettiä huolella. Tähän vaikuttavat muun muassa tontin muoto ja terassin käyttötarkoitus. Jotkut pitävät siitä, että terassille paistaa aamuaurinko, toiset taas ilta-auringosta.

   • Haetaanko tuulensuojaa talon seinustalta?
   • Onko terassilla tarkoitus syödä usein, jolloin keittiön on hyvä olla lähellä?
   • Vai onko siellä ennemmin tarkoitus nauttia päivänpaisteesta, jolloin täysi varjo ei ole paras ratkaisu?
   • Kiinnitä huomiota mahdollisuuksien mukaan myös näköalaan. Mitä haluat katsella ja nähdä, kun istut unelmiesi terassilla?

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Viimeistele unelmiesi terassi kalusteilla

   Onnistuneeksi terassiratkaisun tekee vasta sen mietitty ja viimeistelty kalustus. Terassilainan voit mitoittaa siten, että se kattaa myös kalustuskulut. Usein kalustus onkin kuin palkinto rakennusurakan jälkeen! Kalustustrendeissä ovat jo pitkään korostuneet vastuullisuus, pitkä käyttöikä ja ekologisuus. Kalusteisiin voit ja niihin kannattaakin satsata hyvällä omallatunnolla, koska niitä käytetään luultavasti vuodesta toiseen.

   Kalusteet kannattaa valita sen mukaan, minkä kokoinen terassi on. Liian suuret kalusteet pienessä tilassa luovat ahtaan vaikutelman ja vaikeuttavat liikkumista. Toisaalta taas liian pienet ja kevyet kalusteet sopivat huonosti suureen tilaan ja tuntuvat hukkuvan siihen. Kalusteita valitessasi panosta kestävyyteen ja mieti myös säilytystä: pinottavat ja kokoon taittuvat kalusteet mahtuvat talveksi sisälle paremmin.

   Älä unohda myöskään pieniä tyyliseikkoja, jotka tekevät terassistasi erityisesti sinun ja muiden käyttäjiensä näköisen. Tekstiilit, kuten huovat ja tyynyt, tai valaisimet luovat ainutlaatuisen tunnelman. Kukkien ja viherkasvien kautta luovuuttaan pääsee toteuttamaan matalalla kynnyksellä ja pienellä rahallisella panostuksella. Katos pidentää käyttökautta ja saa aikaan sen, että terassilla on helppo viihtyä säästä riippumatta. Illan hämärissä sytytetään kynttilät.

   Esimerkkejä terassilainoista

   Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
   5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
   10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
   15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
   20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
   30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
   40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
   50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
   * Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

   Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista terassilainoista sekä niiden kustannuksista.

   Huomaathan, että saat tarjoukset antamiisi tietoihin perustuen. Siksi yllä olevat esimerkit ovat vain suuntaa-antavia, ja saamasi tarjoukset terassilainaa varten voivat näyttää toisenlaisilta.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa terassin rakentamiseen ilman vakuuksia

   Lainan hankinnassa monen huolena on se, myönnetäänkö terassilainaa lainkaan ja jos, millaisin ehdoin? Asiaa tuntuu työläältä ja vähän kiusalliseltakin lähteä selvittämään, kun tuntuu, että yhteydessä pitäisi olla moneen tahoon. Kiireiselle yhtälö on haastava.

   Lainaa terassiin on kuitenkin mahdollista saada ilman vakuuksia ja takaajia, ja tämän kaltaisille lainoille on jopa olemassa lukuisia eri vaihtoehtoja. Näistä voit löytää itsellesi sopivimman, kun kilpailutat ja vertailet lainoja ja niiden ehtoja. Etuna on myös se, että vertailun voit tehdä hoppuilematta ja perehtyä asioihin omassa tahdissasi.

   Kesäkaudet ovat lyhyitä, eikä terassin hankkimista ole syytä lykätä, kun inspiraatio ja terassi-innostus ovat iskeneet. Terassi tulee olemaan pitkäikäinen ja pysyvä sijoitus, josta on iloa monelle. Se on yhdessäolon ja muistojen luomisen paikka.

   Usein kysyttyä

   Mikä terassilaina on?
   Terassilaina on laina, jota voit käyttää esimerkiksi rakentamiseen tai parannustöihin.
   Paljon voin saada terassilainaa kauttanne?
   Summarumin kautta kilpailutat terassilainat 2 000 eurosta 60 000 euroon. Saat terassilainaa ilman vakuuksia.
   Miten paljon terassilainan kilpailutus säästää rahaa?
   Kun kilpailutat lainaa terassia varten, voit säästää rahaa jopa satoja tai tuhansia euroja.