Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa pihasaunan rakentamiseen

Hae lainaa pihasaunan rakentamiseen – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae lainaa pihasaunan rakentamiseen ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainaa pihasaunan rakentamiseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Lainaa pihasaunan rakentamiseen jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa pihasaunan rakentamiseen luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta laina pihasaunan rakentamiseen voi järjestyä helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen pihasaunan rakentamista varten on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa pihasaunan rakentamiseen 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat pihasaunan rakentamiseen helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa pihasaunan rakentamiseen.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa pihasaunan rakentamiseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina pihasaunaa varten.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat pihasaunan rakentamiseen netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa pihasaunan rakentamiseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullista lainaa pihasaunan rakentamiseen netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pihasaunan rakentamiseen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina pihasaunan rakentamiseen heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan pihasaunan rakentamiseen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina pihasaunan rakentamista varten maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Lainaa pihasaunan rakentamiseen

Sauna on suomalainen keksintö ja suomalaiset ovatkin saunoneet jopa jo tuhansien vuosien ajan. Suomessa onkin arvioitu olevan yli kolme miljoonaa saunaa, mikä tarkoittaa, että kotimaassamme on enemmän saunoja kuin henkilöautoja.

Mikäli omalla tontilla on vielä tilaa ja sauna puuttuu, kannattaa hakea lainaa sympaattisen pihasaunan rakentamiseen. Pihasauna tuo luksusta arjen keskelle ja lisää nautintoa vapaapäivien viettämiseen.

Saunomista luonnon läheisyydessä

Pihasauna tuo lempeät löylyt heti luonnon helmaan. Pihasaunan käyttötarkoitus sekä asiakkaan omat mieltymykset ovat avainasemassa pihasaunaa valittaessa. Vaihtoehtoja löytyy paljon valmiista malleista kun taas rakentamalla saa juuri sellaisen saunan kuin itse haluaa. Pihasaunaa ja laskelmia suunnitellessa kannattaa huomioida ainakin:

 • saunan sijainti
 • maaperä ja pohjatyöt
 • viemäröinti
 • sähkö- vai puukiuas?
 • työ- ja asennuskulut
 • saunan koko ja materiaali
 • mahdollinen pukuhuone
 • rakennuslupa (vaaditaan ainakin vuoden 2023 loppuun)
 • toimituskulut

Yksi tärkeimpiä vaikuttavia asioita ovat erot sähkö- ja puukiukaiden välillä. Siinä missä toinen nauttii enemmän lempeämmästä puukiukaasta, pitää toinen enemmän helposta ja nopeasta sähkökiukaasta. Myös peseytymismahdollisuus kannattaa miettiä tarkkaan ennen rakentamisen aloittamista.

Pihasauna on valmista saada kotipihaan kuljetettuna löylyvalmiiksi rakennettuna tai helposti kasattavina elementteinä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Hae lainaa pihasaunan rakentamiseen

Helpolla, nopealla ja maksuttomalla lainojen kilpailuttamisella saa nopeasti erilaisia lainatarjouksia henkilökohtaisella korkotasolla. Nopeimmillaan lainatarjouksia voit saada jopa minuuteissa ja parhaimmillaan rahat voit saada omalle tilillesi jo saman päivän aikana.

Laskelmissa ja suunnitelmissa lainaa hakiessa kannattaa miettiä se oikea todellinen summa, mikä kattaa tarpeen eikä ylitä sitä. Lainan ottamisesta tulee näet aina hieman lisäkuluja.

Esimerkkejä erilaisista tarjouksista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista lainoista sekä niiden kustannuksista.

Muista, että jokainen saa omat tarjouksensa antamiensa tietojen perusteella. Yllä oleva taulukko näyttää siis esimerkkien avulla millaisia tarjouksia voit saada kauttamme.

Lainaa voi hakea kotoa poistumatta

Palvelut kehittyvät ja sähköistyvät jatkuvasti, mikä tekee asioiden hoitamisesta entistä helpompaa ja vaivattomampaa. Nykypäivänä myös lainaa pihasaunaan voi hakea sähköisesti ilman, että vaaditaan käymistä paikan päällä, erillisiä lainaneuvotteluja tai monien eri liitteiden lähettämistä.

Lainahakemuksen voit tehdä myös puhelimella, mikä helpottaa lainan hakemista entisestään. Hakemusten kanssa ei siis tarvitse juosta kello kaulassa, vaan hakea voit missä vain ja milloin vain.

Kilpailutus on tärkeää

Summarum kilpailuttaa automaattisesti kaikki pankit ja lainantarjoajat kun hakemus on lähetetty. Joukossa on yli 30 pankkia sekä lainantarjoajaa, joilta saapuu lainatarjous heti, kun vähintäänkin yksi yhtiöiden kriteereistä on täytetty.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat henkilökohtaisen lainatarjouksen. Mikäli lainatarjouksia tulee monta, kannattaa ottaa omaa aikaa ja tutustua huolella jokaisen lainatarjouksen ehtoihin. Maksuehdoissa voi olla isojakin eroja ja kilpailuttamalla tarjouksia voi säästää jopa sadasta eurosta tuhanteen euroon.

Lainatarjousten joukosta voit siis valita parhaiten omaan elämäntilanteeseesi sekä omaan maksukykyysi sopivan tarjouksen. Lainahakemusten lähettäminen ei sido sinua mihinkään eikä lainatarjouksia ole pakko hyväksyä.

Kiinnitä huomiota korkoon

Vaikka tarjoukset kuulostaisivatkin hyvältä, on tärkeää kiinnittää huomiota korkoihin. Saaduissa tarjouksissa kannattaa kiinnittää huomiota siis todelliseen vuosikorkoon, sillä se kertoo lainan kokonaiskustannukset toisin kun lainan nimelliskorko.

Lainanantajien väliset erot ovat todellisuudessa melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa saattaa olla isojakin eroja. Ne voivat vaihdella 4-20 % välillä eli kyseessä voi olla isojakin summia.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Lainamainoksissa usein mainitaan ensisijaisesti lainan nimelliskorko. Nimelliskorolla tarkoitetaan lainan vuosikorkoa, johon ei ole ollenkaan lisätty muita koron ulkopuolisia kustannuksia. Tämä saa korot ja kulut näyttämään halvemmalta. Toisaalta, välillä voi tullakin tilanne, jossa lainalle ei tule muita kustannuksia korkojen lisäksi.

Laki velvoittaa luotonantajaa ilmaisemaan selkeästi kaikki lainaan liittyvät kulut ennen kuin hakija hyväksyy lainatarjouksen. Lisäksi EU:n kuluttajansuojalaki velvoittaa ilmoittamaan lainan todellisen vuosikoron aina lainailmoituksessa.

Lainaa arjen hankintoihin

Summarumilla vakuudetonta lainaa voit hakea alkaen 2 000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainatarjousta valitessa kannattaa siis kiinnittää huomiota takaisinmaksuaikaan, korkoihin sekä kuukausierään.

Yleisesti ottaen korot voivat olla sitä suuremmat mitä pidempi takaisinmaksuaika on ja mitä pienempi kuukausierä on. Isompaa lainaa hakiessa kannattaa kuitenkin harkita pidempää takaisinmaksuaikaa, sillä lainaa voi aina lyhentää enemmän kuin mitä minimikuukausierä on.

Tärkeintä on saada maksettua mininimikuukausierä ajallaan ja vielä niin, että muuhunkin elämiseen tai mahdollisiin yllättäviin menoihin jää varaa.

Mitä lainaa pihasaunan rakentamiseen kannattaa ottaa?

Kulutusluottoja on erilaisia. Yleisimmät niistä ovat kertaluotto sekä joustoluotto. Näistä molempia on saada mahdollista niin lyhyellä kuin pidemmälläkin takaisinmaksuajalla. Joustoluotolla on nimensä mukaisesti joustavat maksut ja sitä voisikin verrata luottokorttiin.

Se on ikään kuin vararahasto, jota voit käyttää tarvittaessa. Lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttavat aina lainanhoidosta syntyvät korot ja kulut. Siksi kilpailuttaminen ja vertaileminen on tärkeää.

Kuka voi hakea lainaa pihasaunan rakentamiseen?

Lainaa pihasaunaa varten hakiessasi kannattaa aina lukea lainaehdot. Yleisesti ottaen pienen lainan hakemiselle on ikäraja 18 vuotta, mutta lainanantajasta tai lainan summasta riippuen ikäraja voi nousta esimerkiksi 25 vuoteen. Lisäksi usein vaaditaan myös seuraavia:

 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Suomalainen pankkitili ja siihen liitetyt verkkopankkitunnukset
 • Henkilökohtainen matkapuhelinnumero
 • Tärkein kriteeri hakijan suhteen on, että luottotiedot ovat kunnossa. On hyvin todennäköistä, että lainahakemus hylätään, jos hakijan maksutiedoissa on häiriömerkintöjä.

Kun laina on hyväksytty, syntyy lainan osapuolien välille velkasuhde: lainanantajasta tulee velkoja ja lainan hakijasta velallinen. Velallisen tehtävä on huolehtia lainan lyhentämisestä ehtojen mukaisesti, vähintään sovittu minimierä on maksettava kuukausittain.

Sopiva laina pihasaunaa varten juuri sinulle

Kun mahdollisimman tarkka budjetti pihasaunan rakentamiseen ja tarvikkeiden hankkimisen suhteen on laskettu, on aika miettiä ja laskea vielä oma taloudellinen tilanne sekä maksukyky.

Hyvä tietää

Lainan takaisin maksaminen ei saa viedä kaikkia rahoja, vaan muuhunkin elämiseen pitää jäädä varaa.

On tärkeää olla realistinen ja muistaa huomioida mahdolliset yllättävätkin kulut. Varsinkin remonteissa ja rakentamisessa kulut voivat nopeastikin nousta yllättävän korkeiksi.

Varmimmat ja halvimmat lainat saa hakija, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, ja jolla on säännölliset tulot sekä taloudelliset asiat ovat muutenkin kunnossa.

Lainaa pihasaunan rakentamiseen heti

Lainan hakemisen ja kilpailuttamisen hyöty netissä on ehdottomasti sen helppous ja nopeus. Nopeimmat tarjoukset saapuvat hakijalle minuuteissa ja automatisoidun prosessin ansiosta rahat saattavat siirtyä hakijan tilille jo saman päivän aikana, sillä erillisiä selvittelyitä ei yleensä tarvita. Näin voit saada lainaa heti.

Siinä missä lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, voi aika tulla vastaan lainojen vertailemisessa. Se jää jokaisen käyttäjän omaksi työksi ja siihen kannattaa oikeasti varata aikaa ja jokainen tarjous kannattaa käydä huolellisesti läpi. Hätiköidyt ja huonot päätökset voivat koitua kalliiksi ja kaduttaa jälkeenpäin.

Lainaa ei siis koskaan tule hakea ilman tarkkaa tutustumista lainasopimuksen ehtoihin. Kannattaa myös muistaa, että harkitsematon lainan ottaminen voi johtaa pahoihin taloudellisiin ongelmiin.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muita aiheeseen liittyviä sivuja