Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa pihasaunan rakentamiseen

   Hae lainaa pihasaunan rakentamiseen – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa pihasaunan rakentamiseen ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainaa pihasaunan rakentamiseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Lainaa pihasaunan rakentamiseen jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa pihasaunan rakentamiseen luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa pihasaunan rakentamiseen helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa pihasaunan rakentamiseen 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat pihasaunan rakentamiseen helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa pihasaunan rakentamiseen.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa pihasaunan rakentamiseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat pihasaunan rakentamiseen netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa pihasaunan rakentamiseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullista lainaa pihasaunan rakentamiseen netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pihasaunan rakentamiseen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina pihasaunan rakentamiseen heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan pihasaunan rakentamiseen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Lainaa pihasaunan rakentamiseen

   Sauna on suomalainen keksintö ja suomalaiset ovatkin saunoneet jopa jo tuhansien vuosien ajan. Suomessa onkin arvioitu olevan yli kolme miljoonaa saunaa, mikä tarkoittaa, että kotimaassamme on enemmän saunoja kuin henkilöautoja. Mikäli omalla tontilla on vielä tilaa ja sauna puuttuu, kannattaa hakea lainaa sympaattisen pihasaunan rakentamiseen. Pihasauna tuo luksusta arjen keskelle ja lisää nautintoa vapaapäivien viettämiseen.

   Saunomista luonnon läheisyydessä

   Pihasauna tuo lempeät löylyt heti luonnon helmaan. Pihasaunan käyttötarkoitus sekä asiakkaan omat mieltymykset ovat avainasemassa pihasaunaa valittaessa. Vaihtoehtoja löytyy paljon valmiista malleista kun taas rakentamalla saa juuri sellaisen saunan kuin itse haluaa. Pihasaunaa ja laskelmia suunnitellessa kannattaa huomioida ainakin:

   • saunan sijainti
   • maaperä ja pohjatyöt
   • viemäröinti
   • sähkö- vai puukiuas?
   • työ- ja asennuskulut
   • saunan koko ja materiaali
   • mahdollinen pukuhuone
   • rakennuslupa (vaaditaan ainakin vuoden 2023 loppuun)
   • toimituskulut

   Yksi tärkeimpiä vaikuttavia asioita ovat erot sähkö- ja puukiukaiden välillä. Siinä missä toinen tykkää enemmän lempeämmästä puukiukaasta, tykkää toinen enemmän helposta ja nopeasta sähkökiukaasta. Myös peseytymismahdollisuus kannattaa miettiä tarkkaan ennen rakentamisen aloittamista.

   Pihasauna on valmista saada kotipihaan kuljetettuna löylyvalmiiksi rakennettuna tai helposti kasattavina elementteinä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Hae lainaa pihasaunan rakentamiseen

   Helpolla, nopealla ja maksuttomalla lainojen kilpailuttamisella saa nopeasti erilaisia lainatarjouksia henkilökohtaisella korkotasolla. Nopeimmillaan lainatarjouksia voi saada jopa minuuteissa ja parhaimmillaan rahat voi saada omalle tilille jo saman päivän aikana.

   Laskelmissa ja suunnitelmissa lainaa hakiessa kannattaa miettiä se oikea todellinen summa, mikä kattaa tarpeen eikä ylitä sitä. Lainan ottamisesta tulee aina hieman lisäkuluja.

   Lainaa voi hakea kotoa poistumatta

   Palvelut kehittyvät ja sähköistyvät jatkuvasti, mikä tekee asioiden hoitamisesta entistä helpompaa ja vaivattomampaa. Nykypäivänä myös lainaa voi hakea sähköisesti ilman, että vaaditaan käymistä paikan päällä, erillisiä lainaneuvotteluja tai monien eri liitteiden lähettämistä.

   Lainahakemuksen voi tehdä myös puhelimella, mikä helpottaa lainan hakemista entisestään. Hakemuksien kanssa ei siis tarvitse juosta kello kaulassa, vaan hakemuksen voi suorittaa missä vain ja milloin vain.

   Kilpailutus on tärkeää

   Summarum kilpailuttaa automaattisesti kaikki pankit ja lainantarjoajat kun hakemus on lähetetty. Joukossa on yli 30 pankkia sekä lainantarjoajaa, joilta saapuu lainatarjous potentiaaliselle asiakkaalle heti, kun vähintäänkin yksi heidän kriteereistään on täytetty.

   Myönteisen vastauksen jälkeen asiakas saa henkilökohtaisen lainatarjouksen. Mikäli lainatarjouksia tulee monta, kannattaa ottaa omaa aikaa ja tutustua huolella jokaisen lainatarjouksen ehtoihin. Maksuehdoissa voi olla isojakin eroja ja kilpailuttamalla tarjouksia voi säästää jopa sadasta eurosta tuhanteen euroon.

   Lainatarjouksien joukosta voi siis valita parhaiten omaan elämäntilanteeseen sekä omaan maksukykyyn sopivan tarjouksen. Lainahakemusten lähettäminen ei sido käyttäjäänsä mihinkään eikä lainatarjouksia ole pakko hyväksyä.

   Kiinnitä huomiota korkoon

   Vaikka tarjoukset kuulostaisivatkin hyvältä, on tärkeää kiinnittää huomiota korkoihin. Saaduissa tarjouksissa kannattaa kiinnittää huomiota siis todelliseen vuosikorkoon, sillä se kertoo lainan kokonaiskustannukset toisin kun lainan nimelliskorko.

   Lainanantajien väliset erot ovat todellisuudessa melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa saattaa olla isojakin eroja. Ne voivat vaihdella 4-20% välillä eli kyseessä voi olla isojakin summia.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Tarkkana korkojen kanssa

   Lainamainoksissa usein mainitaan ensisijaisesti lainan nimelliskorko. Nimelliskorolla tarkoitetaan lainan vuosikorkoa, johon ei ole ollenkaan lisätty muita koron ulkopuolisia kustannuksia. Tämä saa korot ja kulut näyttämään halvemmalta. Toisaalta, välillä voi tullakin tilanne, jossa lainalle ei tule muita kustannuksia korkojen lisäksi.

   Laki velvoittaa luotonantajaa ilmaisemaan selkeästi kaikki lainaan liittyvät kulut ennen kuin hakija hyväksyy lainatarjouksen. Lisäksi EU:n kuluttajansuojalaki velvoittaa ilmoittamaan lainan todellisen vuosikoron aina lainailmoituksessa.

   Lainaa arjen hankintoihin

   Summarumilla vakuudetonta lainaa voi hakea alkaen 2000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainatarjousta valitessa kannattaa siis kiinnittää huomiota takaisinmaksuaikaan, korkoihin sekä kuukausierään.

   Yleisesti ottaen korot voivat olla sitä suuremmat mitä pidempi takaisinmaksuaika on ja mitä pienempi kuukausierä on. Isompaa lainaa hakiessa kannattaa kuitenkin harkita pidempää takaisinmaksuaikaa, sillä lainaa voi aina lyhentää enemmän kuin mitä minimikuukausierä on. Tärkeintä on saada maksettua mininimikuukausierä ajallaan ja vielä niin, että muuhunkin elämiseen tai mahdollisiin yllättäviin menoihin jää varaa.

   Hemmottelua arjen keskelle

   Mikään ei laske stressiä niin kuin saunan lempeät löylyt ja puukiukaassa tärisevät puut. Pihasauna tuo luksusta keskelle ruuhkaista arkea. Saunassa on hyvä istua alas ja unohtaa edes hetkeksi murheet ja kiireet.

   Mitä lainaa pihasaunan rakentamiseen kannattaa ottaa?

   Kulutusluottoja on erilaisia. Yleisimmät niistä ovat kertaluotto sekä joustoluotto. Näistä molempia on saada mahdollista niin lyhyellä kuin pidemmälläkin takaisinmaksuajalla. Joustoluotolla on nimensä mukaisesti joustavat maksut ja sitä voisikin verrata luottokorttiin. Se on ikään kuin vararahasto, jota voi käyttää tarvittaessa. Lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttavat aina lainanhoidosta syntyvät korot ja kulut. Siksi kilpailuttaminen ja vertaileminen on tärkeää.

   Kuka voi hakea lainaa pihasaunan rakentamiseen?

   Lainaa hakiessa kannattaa aina lukea lainaehdot. Yleisesti ottaen pienen lainan hakemiselle on ikäraja 18v mutta lainanantajasta tai lainan summasta riippuen ikäraja voi nousta esimerkiksi 25 vuoteen. Lisäksi usein vaaditaan myös seuraavia:

   Vakituinen osoite Suomessa
   Suomalainen pankkitili ja siihen liitetyt verkkopankkitunnukset
   Henkilökohtainen matkapuhelinnumero
   Tärkein kriteeri hakijan suhteen on, että luottotiedot ovat kunnossa. On hyvin todennäköistä, että lainahakemus hylätään, jos hakijan maksutiedoissa on häiriömerkintöjä.

   Kun laina on hyväksytty, syntyy lainan osapuolien välille velkasuhde: lainanantajasta tulee velkoja ja lainan hakijasta velallinen. Velallisen tehtävä on huolehtia lainan lyhentämisestä ehtojen mukaisesti, vähintään sovittu minimierä on maksettava kuukausittain.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Sopiva laina juuri sinulle

   Kun mahdollisimman tarkka budjetti pihasaunan rakentamiseen ja tarvikkeiden hankkimisen suhteen on laskettu, on aika miettiä ja laskea vielä oma taloudellinen tilanne sekä maksukyky. Lainan maksaminen ei saa viedä kaikkia rahoja, vaan muuhunkin elämiseen pitää jäädä varaa.

   On tärkeää olla realistinen ja muistaa huomioida mahdolliset yllättävätkin kulut. Varsinkin remonteissa ja rakentamisessa kulut voivat nopeastikin nousta yllättävän korkeiksi.

   Varmimmat ja halvimmat lainat saa hakija, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, hakijalla on säännölliset tulot sekä taloudelliset asiat ovat muutenkin kunnossa.

   Lainaa pihasaunan rakentamiseen heti

   Lainan hakemisen ja kilpailuttamisen hyöty netissä on ehdottomasti sen helppous ja nopeus. Nopeimmat tarjoukset saapuvat hakijalle minuuteissa ja automatisoidun prosessin ansiosta rahat saattavat siirtyä hakijan tilille jo saman päivän aikana, sillä erillisiä selvittelyitä ei yleensä tarvita.

   Siinä missä lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, voi aika tulla vastaan lainojen vertailemisessa. Se jää jokaisen käyttäjän omaksi työksi ja siihen kannattaa oikeasti varata aikaa ja jokainen tarjous kannattaa käydä huolellisesti läpi. Hätiköidyt ja huonot päätökset voivat koitua kalliiksi ja kaduttaa jälkeenpäin.

   Lainaa ei siis koskaan tule hakea ilman tarkkaa tutustumista lajnasopimuksen ehtoihin. Kannattaa myös muistaa, että harkitsematon lainan ottaminen voi johtaa pahoihin taloudellisiin ongelmiin.

   Vakuudet ja takaajat

   Lainan saamisen nopeus liittyy usein siihen, että vaatiiko haettava laina erikseen vakuuksia tai takaajaa. Vakuuksilla tarkoitetaan yleensä reaaliomaisuutta, kuten esimerkiksi kiinteistöä tai arvopapereita. Jos laina vaatii vakuutta, on lainanantajan ensin selvitettävä sen arvo ja pätevyys.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen