Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa piha-aidan rakentamiseen

   Hae lainaa piha-aidan rakentamiseen netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa piha-aidan rakentamiseen ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa piha-aidan rakentamiseen 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan piha-aidan rakentamiseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa piha-aidan rakentamiseen jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa piha-aidan rakentamiseen luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa piha-aidan rakentamiseen helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa piha-aidan rakentamiseen 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat piha-aidan rakentamiseen helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainan piha-aidan rakentamiseen.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa piha-aidan rakentamiseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina piha-aidan rakentamiseen.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa piha-aidan rakentamiseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina piha-aidan rakentamiseen netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan piha-aidan rakentamiseen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina piha-aidan rakentamiseen heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan piha-aidan rakentamiseen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Lainaa piha-aidan rakentamiseen

   Oikein rakennettu ja laadukas piha-aita kestää vuosia ja näyttää hyvältä, joten kerralla kannattaa rakentaa hyvää. Aidan rakentaminen on kuitenkin kaikkine tarvike- ja työkuluineen yllättävän hinnakasta puuhaa, joten erittäin hyvä vaihtoehto on ottaa lainaa piha-aidan rakentamiseen. Näin ollen ei tarvitse oikoa työn laadusta tai tinkiä materiaalista. Laina auttaa elämän pienissä sekä isoissa taloudellisissa ongelmissa.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Ensin suunnitellaan toimiva kokonaisuus

   Tärkein vaihe ennen pihan rakentamista ja muokkaamista sekä laina-asioita on miettiä esimerkiksi pihan maaperä, aidan ja pihan ulkonäkö sekä tarvittavia resursseja.

   • Minkälainen maaperä on?
   • Minkälaisia työkaluja tai -koneita tarvitaan?
   • Aidattavan alueen pinta-ala, aidan korkeus?
   • Aidan materiaali, maisemointi?

   Tarvitseeko aidan rakentaminen ammattilaisen apua, suunnitteluun sekä rakentamiseen?
   Pihalla oleskellaan varsinkin kesäisin, joten myös pihalla kulkeminen kannattaa miettiä aidan rakentamisen yhteydessä. Halutaanko pihalle kivityksiä tai tarvitaanko sinne kulkuporttia? Porttejakin löytyy niin manuaalisena kuin sähköisenä.

   Kaikki nämä vaikuttavat kokonaisuutena piha-aidan rakentamisen hintaan sekä tarvittavaan lainaan ja tulee siksi miettiä ja suunnitella hyvin. Esimerkiksi kova ja kallioinen maapinta vaatii tietenkin järeämmät työvälineet kuin pehmeä nurmikko. Aidan rakentamista varten voi joutua käyttämään, lainaamaan tai vuokraamaan erilaisia työkoneita

   Lisäksi tulee miettiä, että halutaanko aidalla lisätä pihalle turvallisuutta, näyttävyyttä, näköesteitä tai pitää koirat tai lapset omalla puolella pihaa? Aidattavan alueen pinta-ala sekä tarvittavan aidan korkeus ja materiaali ovat avainavaisemassa budjetin suhteen. Hintojen vaihtelut ovat suuria aitojen metrimäärien, korkeuksien sekä materiaalin kannalta. Etenkin materiaalien välillä on suuria hintaeroja.

   Vertaile lainoja ja korkoja

   Lainojen vertailu ja kilpailuttaminen kannattaa, sillä eri pankeilla ja lainantarjoajilla on erisuuruiset korot, lainatarjoukset sekä maksuajat, näin ollen voi säästää paljonkin rahaa. Netistä löytyy monia erilaisia lainakoneita, jotka kilpailuttavat asiakkaan haluaman lainan. Myönteisen vastauksen jälkeen lainantarjoajilta saapuu asiakkaalle henkilökohtainen lainatarjous, joita asiakas voi vertailla keskenään ja valita niistä itselleen parhaiten sopivan. Nopeimmat lainatarjoukset saapuvat asiakkaalle jopa minuuteissa.

   Lainojen kuluissa, koroissa sekä takaisinmaksussa on isojakin eroavaisuuksia. Siksi lainojen kilpailuttamisesta on haluttu tehdä helppoa ilman ylimääräisiä printtejä tai lisäehtoja. Useampaa saatua tarjousta on helpompi vertailla keskenään. Tarjouksen tulee olla niin yksinkertainen, että asiakkaan on helppo joko hyväksyä tai hylätä se. Lainan ottamisesta syntyy velkasuhde, joka päättyy, kun laina on maksettu kokonaisuudessaan takaisin.

   Laina piha-aidan rakentamiseen kotoa poistumatta

   Palvelujen sähköistyessä, myös lainat voi nykyisin hakea, kilpailuttaa ja hyväksyä netissä. Palvelut toimivat jopa matkapuhelimilla. Sen lisäksi, että netissä tehty lainatarjous saapuu nopeasti asiakkaalle, säästää se huomattavasti aikaa ja vaivaa arjen kiireissä, koska käyntiä paikan päälle ei tarvita ja lainaa voi hakea mihin aikaan vain. Useimmiten siis tällä tapaa lainaa hakiessa voi unohtaa lainaneuvottelut ja monien eri liitteiden lähettelyt.

   Lainaa netistä

   Etenkin vakuudettomien lainojen korkotaso on erittäin kilpailukykyinen pankkien lainoihin nähden eikä lainan hakemiselle tarvita erityistä syytä, kuten pankeissa. Netissä lainaaminen on helppoa ja nopeaa. Hakemiseen menee vain muutama minuutti ja useimmiten rahat ovat käyttäjän tilillä jo saman päivän aikana.

   Haettaessa lainaa netistä, saa hakija tietoonsa samantien markkinoiden nykyisen korkotason. Jos taas haetaan lainaa pankista ilman vakuutta, saadaan tällöin tietoon vain tämän pankin korkotason. Myöskin lainojen kilpailuttaminen eri pankkien välillä on työläämpää ja täynnä erilaisten liitteiden lähettämistä.

   Lainoja on erilaisia

   Erilaiset lainatyypit on tarkoitettu erilaisiin käyttötarkoituksiin:

   • kulutusluotto tai kertalaina
   • joustolaina
   • yhdistelylaina

   Yleisimmät lainamuodot ovat kulutusluotto tai kertalaina, joita haetaan yleensä arkista elämää varten, kuten esimerkiksi lomamatkan tai ajokortin vuoksi. Yhdistelylainalla sen sijaan voi yhdistää useamman lainan yhdeksi. Tämä helpottaa lainojen takaisin maksua eikä näin ollen laskuen eräpäivät pääse unohtumaan. Joustoluotto sen sijaan on nimensä mukaisesti joustava laina, joka joustaa tarpeen mukaan. Tämä lainatapa toimii käytännössä samalla tavalla kuin luottokortti: käyttäjän lyhentäessä joustoluottoa, vapauttaa käyttäjä samalla luottotilille lisää rahaa.

   Miten laina toimii?

   Kun käyttäjä hyväksyy tietyn lainatarjouksen sen ehtoineen, alkaa raha liikkua. Haluttu summa siirtyy käyttäjän tilille, josta sitä aletaan maksaa pois ehtojen ja sopimuksen mukaisesti joko kerralla tai vähitellen. Lainan maksuajaksi voi valita joko pidemmän ajan, jolloin kuukausierät ovat pienempiä tai vaihtoehtoisesti suuremmilla kuukausierillä mutta lyhyemmällä maksuajalla. Maksuajan pituus vaikuttaa myös lainan korkojen suuruuteen; mitä pidempi laina-aika on ja mitä pienempi kuukausierä, sitä suurempi on lainan todellinen vuosikorko.

   Vakuuksilla vai ilman?

   Lainan voi saada myös ilman vakuuksia, joka voi myös omalta osaltaan helpottaa lainan saamista. Moni lainantarjoaja tarjoaa lainaa ilman vakuuksia jopa tuhansiin euroihin asti. Mikäli lainalle kuitenkin löytyy vakuuksia, kannattaa niiden käyttämistä harkita tarkkaan. Vakuuksien käyttäminen voi tuoda lainan korkoja alaspäin, sillä nämä parantavat pankkien asemaa lainanmyöntäjinä.

   Vakuuksia voi kutsua niin ikään kuin pantiksi, jonka lainantarjoaja voi realisoida rahaksi. Vakuutena käytetään yleensä reaaliomaisuutta, kuten esimerkiksi autoa, asuntoa tai arvopapereita.

   Hae lainaa piha-aidan rakentamiseen

   Piha-aidan rakentamista varten hyvä vaihtoehtoinen laina on kertalaina, jonka voi saada ilman vakuuksia. Pihan muokkaaminen, aitatarvikkeet sekä työn osuus maksavat helposti useita tuhansia euroja. On tärkeää muistaa tarkistaa, että haettava laina kattaa kaikki kulut. Isompaa lainaa varten kannattaa pohtia myös pidempää maksuaikaa. Kannattaa muistaa, että lainaa voi aina kuitenkin maksaa enemmän kuin mitä sen minimikuukausierä on.

   Ennen lainan hakemista kannattaa miettiä tarkkaan omat menot, kulut sekä lainan todellinen määrä – kuinka paljon lainaa oikeasti tarvitaan? Laina on kivempi maksaa takaisin oman taloudellisen tilanteen sekä maksukyvyn mukaan, kuin hampaat irvessä. Tärkeintä on saada maksettua vähintään sovittu minimikuukausierä, mutta ei pidä unohtaa, että rahaa tulisi jäädä muuhunkin elämiseen tai mahdollisiin yllättäviin menoihin.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Ole tarkkana hakiessasi lainaa piha-aidan rakentamiseen

   Kuten jo mainittu, lainojen vertailu ja kilpailuttaminen kannattaa. Sillä voi säästää satoja tai jopa tuhansia euroja.

   On kuitenkin hyvä tietää, että vaikka nykypäivän lainoissa on suuriakin eroja kustannuksien suhteen, eivät rajattomat korot sekä kulut ole enää mahdollisia. Lakisääteinen korkokatto on 20% mutta tämänkin puitteissa lainoissa saattaa olla suuria eroja, sillä lainojen korot vaihtelevat yleensä 4-20% välillä.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa voi hakea monesta paikasta

   Nykypäivänä paljon televisiota katsova tai radiota kuunteleva ei juuri voi välttyä kulutusluottomainoksilta. Se kertoo lainantarjoajien suuresta määrästä ja heidän välisestä kilpailusta. Erilaisia lainatarjouksia- ja mainoksia saatetaan lähettää sähköpostiin tai niitä voi ilmaantua jopa postiluukkuun.

   Jokainen tarjous eroaa hieman toisistaan ja saattaa kuulostaa toinen toistaan paremmalta. Siksi voi olla vaikeaa löytää se parhaiten itselle sopiva laina. Tämän vuoksi kannattaa vertailla ja hyödyntää netin erilaisia palveluita, jotka hoitavat nämä asiat hetkessä käyttäjän puolesta. Kilpailuttamisella voi saada jopa kymmenia eri tarjouksia eri lainan myöntäjiltä. Hakemuksen tekeminen ja kilpailuttaminen on ilmaista eikä se sido käyttäjää mihinkään.

   Kuka voi hakea lainaa piha-aidan rakentamiseen?

   Pieniä lainoja hakiessa yleensä riittää, että käyttäjä on vähintään täysi-ikäinen (18v). Osa voi kuitenkin edellyttää lainan hakijoiltaan esimerkiksi 25 vuoden ikää. Muita tavallisia kriteereitä lainan saamiselle ovat:

   • vakituiset tulot
   • vakituinen osoite Suomessa
   • verkkopankkitunnukset

   Lainaa ei myönnetä, mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintä tiedoissaan.

   Kriteerit voivat siis vaihdella eri palveluntarjoajien välillä ja siksi kannattaakin tutustua tarkkaan ehtoihin ennen hakemuksen lähettämistä. Lainaa hakiessa hakijalta kysytään yleensä perustiedot, henkilötunnus sekä tulot. Liitteitä ei kuitenkaan yleensä tarvitse lähettää.

   Liian suurten tai kalliiden lainojen myöntäminen on kiellettyä Suomessa. Pankit sekä rahoitusyhtiöt haluavat ja tarvitsevat kuitenkin asiakkaita, joten he löytävät jokaiselle parhaiten sopivan rahoitusratkaisun.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen