Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Yhteislaina

   Kilpailuta ja hae yhteislainaa netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae yhteislainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Yhteislainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan yhteislainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae yhteislainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae yhteislainaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea yhteislainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Yhteislainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta yhteislainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile yhteislainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle yhteislainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa yhteislainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla niitä, ja valita sinulle sopivin ja edullisin yhteislaina.

   Kilpailuta yhteislainat netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainan kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan yhteislainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen yhteislaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman yhteislainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaileminen kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota näihin:

   • yhteislainan korko
   • kuukausierä
   • takaisinmaksuaika

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta yhteislainojn koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton yhteislaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen yhteislainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, yhteislaina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Parhaassa tapauksessa laina pienellä korolla on siis tililläsi jopa samana päivänä siitä kun teit hakemuksen.


   Löydä edullisin yhteislaina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen teille sopivan yhteislainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Yhteislaina – Lainaa rinnakkaishakijan kanssa

   Yhteislaina on nimensä mukaisesti lainan hakemista yhdessä toisen hakijan kanssa. Yhteislainaa voit hakea joko verkossa tai pankkikonttorilla täysin samalla tavalla kuin henkilökohtaisia lainojakin.

   Yhteislainassa eroavaisuus on vain siinä, että lainaa hakeviksi merkitään kaksi eri henkilöä.

   Yleisin kahden hakijan kesken haettava laina on asuntolaina. Toki jotkut hakevat lainaa myös yksin, mutta varsinkin suurempien summien kohdalla pääsääntönä on, että laina myönnetään vain kahdelle hakijalle.

   Hyvä tietää

   Nykyisin rahoitusyhtiöiltä haettavia kulutusluottojakin voi kuitenkin hakea rinnakkaishakijan kanssa. Tällöin kulutusluottotarjoukset ovat yleensä parempia, mikä tarkoittaa käytännössä matalampaa korkotasoa.

   Lainan hakeminen yhdessä tapahtuu näin

   Summarumilla yhteislainojen vertailu on helppoa. Lainan hakeminen yhdessä onnistuu näppärästi, kun toimit seuraavasti:

   1. Täytä hakemus kaikkine tietoinesi sivustollamme. Muista ilmoittaa myös rinnakkaishakijan tiedot.
   2. Lähetä hakemus meille.
   3. Välitämme sen eteenpäin heti.
   4. Mikäli täytät rahoitusyhtiöiden ja pankkien edellyttämät kriteerit, saat ensimmäiset yhteislainatarjoukset pian sähköpostiisi.
   5. Valitse niistä sopiva vaihtoehto ja solmi sopimus rahoitusyhtiön kanssa.

   Yhteislainan hakeminen ja tarjousten saaminen Summarumin kautta eivät vielä sido sinua mihinkään. Sinun ei ole pakko valita yhtään tarjouksista.

   Kuka voi saada yhteislainaa?

   Lähes kaikilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä on yhtenäisiä sääntöjä siitä, kuka voi saada yhteislainaa.

   • Hakijoilta vaaditaan esimerkiksi vähintään 18 vuoden ikää. Joidenkin luotonantajien kohdalla ikäraja voi olla korkeampikin; osa rahoitusyhtiöistä vaatii nimittäin jopa 26 vuoden ikää ennen kuin hakemus voidaan hyväksyä.
   • Sen lisäksi vähintään toisella hakijoista tulee yleensä olla vakituinen työpaikka. Toisinaan suurten lainojen kohdalla sitä voidaan vaatia molemmilta hakijoilta.
   • Myös brutto- ja nettotulojen suhteen on voitu ilmoittaa minimirajoja, sillä tulojen tulee olla riittävän suuret lainan hoitamista varten. Yksi tärkeimmistä tekijöistä ovat myös molempien hakijoiden luottotiedot, joiden on oltava puhtaat.
   • Jos toiselta tai molemmilta hakijoilta löytyy maksuhäiriömerkintöjä, ei lainaa voida yleensä myöntää. Jokaisen meistä kannattaa siis pitää mahdollisimman hyvää huolta luottotiedoistaan.

   Yhteislainaa voit hakea kaikista suomalaisista pankeista. Sen lisäksi yhteislainatarjouksia saa helposti täyttämällä lainahakemuksen Summarumilla. Me lähetämme hakemuksesi saman tien jopa yli 30 rahoitusyhtiölle ja digitaaliselle pankille.

   Yhteislaina suomalaisilta pankeilta

   Suomalaisista pankeista esimerkiksi Nordea tarjoaa monia erilaisia lainoja, joita voit hakea rinnakkaishakijan kanssa. Lainojen korkotasot määräytyvät henkilökohtaisesti.

   Yleissääntönä voidaan kuitenkin pitää, että mitä paremmat hakijoiden tulot ovat, sitä matalammaksi pankki korkonsa asettaa. Nordean lainahakemuksen voi lähettää kätevästi netissä.

   Suurempien lainojen kohdalla vaaditaan lainaneuvottelu, joka voidaan käydä myös puhelimitse.

   LUE LISÄÄ: Lainaneuvottelu

   Myös OP:lla on runsaasti erilaisia lainoja moneen tarkoitukseen. Kaikista tyypillisin rinnakkaishakijan kanssa haettava laina OP:lla on asuntolaina.

   Sen lisäksi rinnakkaishakijaa voi käyttää kaikkiin muihinkin lainatyyppeihin, kuten autolaina tai käyttölaina. Hakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä, tulojen on oltava säännölliset eikä hakijoilla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. OP:n lainalaskurilla voit laskea itsellesi sopivia lainoja.

   Danske Bank on yksi Suomen vakavaraisimmista pankeista. Rinnakkaishakijan kanssa haettavia asuntolainoja Danske Bankilla on erilaisia.

   Joihinkin niistä voi ottaa Korkoputken, joka suojaa korkojen nousemiselta. Toiset taas sallivat enemmän riskejä. Kaikkiin asuntolainavaihtoehtoihin voit tutustua joko netissä tai Danske Bankin konttorilla.

   Samoin myös lainahakemus täytetään verkkosivuilla tai pankkivirkailijan kanssa konttorilla. Suuria lainoja varten vaaditaan aina neuvottelu, jossa käydään läpi tarkemmin hakijoiden tulevaisuutta ja mahdollisia työtilanteita sekä niissä tapahtuvia muutoksia.

   Yhteislainaa myöntäviä digitaalisia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä on paljon. Rahalaitos on näistä yksi esimerkki.

   Suosituimpia digitaalisia pankkeja yksityishenkilöiden keskuudessa ovat

   Bank Norwegian on varsin kokonaisvaltainen pankki, joka tarjoaa monenlaisia lainoja ja myös luottokortin.

   Lainaa saat aina 60 000 euroon saakka ja voit hakea sitä rinnakkaishakijan kanssa. Instabankin kohdalla taas lainamäärä voi olla enimmillään 25 000 euroa. Se sopii hyvin pienempiin hankintoihin.

   Lainaa voit hakea joko yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa. Yhteislainan hakeminen tapahtuu netin kautta ja yleensä lainapäätöksen saat välittömästi. Joskus lainahakemuksen tueksi joudut kuitenkin lähettämään vielä muutamia liitteitä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainan hakeminen yhdessä Summarumin kautta

   Summarum on omassa liiketoiminnassaan erikoistunut erilaisten lainojen kilpailuttamiseen. Siksi myös yhteislaina on helppo hakea kauttamme.  Tavalliselle henkilöasiakkaalle Summarumin palvelujen käyttö on täysin maksutonta.

   Voit kilpailuttaa lainalaskurillamme edullista yhteislainaa vain muutamassa minuutissa. Lainalaskurimme huomioi tärkeimmät lainaan liittyvät tekijät, kuten lainasumman ja laina-ajan. Tämän jälkeen pyydämme tarjousta yli 30 eri lainantarjoajalta näiden tietojen pohjalta. Käytännössä täytät vain yhden lomakkeen ja me hoidamme loput!

   Yhteislainan hakijana sinun ei tarvitse sitoutua tai saamiisi lainatarjouksiin, vaan voit edelleen miettiä mitä teet lainan suhteen. Kynnys lainalaskurin käyttöön on siten olematon. Laskuri auttaa sinua jo lainan harkintavaiheessa arvioimaan lainan todellista hintaa.

   Esimerkkejä yhteislainoista

   Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
   5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
   10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
   15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
   20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
   30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
   40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
   50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
   * Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

   Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista yhteislainoista sekä niiden kustannuksista.

   Yhteislaina nopeasti netistä

   Nopein keino hakea yhteislainaa on tehdä se digitaalisilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä kauttamme. Ne tekevät yleensä lainapäätöksen välittömästi luottotietojen tarkistamisen jälkeen, jolloin parhaassa tapauksessa järjestyy lainapäätös heti.

   Näin ollen voitkin saada yhteislainan omalle pankkitilillesi jo samana päivänä siitä, kun lähetit hakemuksesi meille. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, muista täyttää molempien tiedot tarkasti.

   Jos tarkoitus on hakea yhteislainaa pankista, kannattaa varautua odottelemaan lainapäätöstä vähintään muutaman arkipäivän ajan. Joskus päätöksen antamisessa voi kestää kauemminkin, sillä pankki saattaa vaatia lainaneuvottelua ennen päätöksen antamista.

   Lainapäätöksen nopeaan saamiseen voi kuitenkin vaikuttaa siten, että lähetät aina kaikki tarvittavat liitteet kerralla. Näin aikaasi ei tuhlaudu siihen, että pankki joutuu pyytämään liitteitä vielä erikseen.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Nimelliskorko määrittää yhteislainan hinnan

   Edullinen yhteislaina ei suinkaan ole välttämättä se, jonka nimelliskorko on alhaisin. Nimelliskorko on nimittäin viitekorosta ja marginaalista koostuva korko, joka ei vielä kerro kaikkea lainan edullisuudesta.

   Sinun kannattaakin nimelliskoron sijasta kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko kertoo sen, onko kyseessä aidosti edullinen laina.

   Todelliseen vuosikorkoon on laskettu kaikki lainasta koituvat kulut, kuten esimerkiksi avauskulut sekä kuukausittaiset lainanhoitomenot.

   Mitä alhaisempi yhteislainan todellinen vuosikorko on, sitä kannattavammaksi laina tulee sinun näkökulmastasi.

   Hakijoiden tuloilla on merkitystä

   Lainan edullisuuteen ja korkojen alhaisuuteen vaikuttavat myös hakijoiden tulot. Jos hakijoiden tulotaso on hyvä, eikä lainan myöntämistä katsota riskiksi, voi pankki tarjota haetulle yhteislainalle alhaista korkoa.

   Jos tulotaso ei taas ole niin hyvä, on korkotaso yleensä korkeampi. Lainojen korkotasoista voi saada pientä viitettä lukemalla kunkin pankin sääntöjä ja ehtoja.

   Esimerkiksi Instabankin todellinen vuosikorko on yleensä noin 15 % luokkaa, mikä on vielä varsin kohtuullinen.

   Mitä nopeammin yhteislaina maksetaan takaisin, sitä vähemmän korkojakaan ehtii kertymään.

   Edullisin yhteislaina vertailun kautta

   Edullisin yhteislaina voi löytyä ainoastaan vertailemalla luotonantajia ja hakemalla tarjouksia useammasta paikasta. Sinun ei koskaan kannata hyväksyä ensimmäistä saamaasi tarjousta, vaan on syytä tutkia myös eri vaihtoehtoja.

   Vaihtoehtojen kanssakin on syytä olla tarkkana monestakin eri syystä. Todellinen vuosikorko ja sen alhaisuus toki kertovat jo paljon, mutta joskus esimerkiksi pankin joustavuus voi olla ratkaiseva tekijä.

   Jos todellisissa vuosikoroissa ei ole paljon eroa pankkien välillä, on syytä miettiä muita tärkeitä seikkoja. Tällöin esimerkiksi lyhennysvapaat kuukaudet sekä ylimääräiset kuluttomat lyhennykset voivat olla ratkaisevia tekijöitä.

   Useimmiten lyhennysvapaita kuukausia myönnetään kaksi vuodessa. Ne tulevat tarpeeseen, jos talous kokee yllättäviä kolauksia vaikkapa sairastumisen myötä.

   Jos taas kuukausi on mennyt hyvin ja haluat tehdä ylimääräisen lyhennyksen, on hyvä, jos et joudu maksamaan siitä ylimääräisiä kuluja. Nämä kannattaa tarkastaa ehdottomasti pankkien lainaehdoista.

   Yhteislainan korko riippuu aina hakijoista

   Se, mikä on kenellekin edullisin yhteislaina, määrittyy monien eri tekijöiden perusteella. Jokainen voi siis pohtia ennen lainan hakemista, mitkä ovat itselle tärkeitä asioita.

   Aina kaikista paras yhteislaina ei siis olekaan se, jonka todellinen vuosikorko on alhaisin. Jos pankki on muuten hyvin joustamaton, voit pahimmillaan olla vaikeuksissa lainasi kanssa.

   Koska kyse on todella suurista summista ja valinnoista, on päätös tehtävä syvän harkinnan jälkeen.

   Yhteislainaa ei koskaan kannata hakea kiireessä, sillä silloin sorrut yleensä ottamaan ensimmäisen saatavilla olevan tarjouksen. Pahimmillaan yhteislainan ottaminen kiireessä voi muodostua rasitteeksi niin taloudellisesti kuin muutenkin.

   Pääsääntönä voidaan kuitenkin pitää sitä, että laina ilman vakuuksia kannattaa aina maksaa takaisin mahdollisimman nopeasti. Näin ylimääräisiä korkoja ja muita kuluja ei kerry liikaa, etkä joudu taloudellisesti ahtaalle.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Yhteislainan hyödyt ja riskit

   Hyödyt Riskit
   Yhteislainaa myöntävät miltei kaikki rahoitusyhtiöt ja pankit. Jos toinen osapuoli jättää yhteislainan maksamatta, toinen jää siitä vastuuseen yksin.
   Voit hakea yhteislainaa kauttamme maksuttomasti ja nopeasti. Houkutus ottaa liikaa yhteislainaa voi kasvaa, jos et ole täysin tietoinen budjetistanne.
   Yhteislainan hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään.
   Yhteislainaa hakemalla voit saada suuremman summan rahaa kasaan.
   Jos molemmilla hakijoilla on tiedot kunnossa, saatte tarjouksia jo saman päivän aikana.
   Kauttamme saatu yhteislaina sisältää aina taatusti hyvät lainaehdot.

   Vakuudeton vai vakuudellinen yhteislaina?

   Kuluttajien on siis mahdollista hakea yhteislaina joko vakuuksien kanssa tai vaihtoehtoisesti ilman vakuuksia. Vakuudellinen yhteislaina on sellainen, jossa asetat lainalle jonkin vakuuden hakuprosessin alkuvaiheessa.

   Vakuudeton yhteislaina taas toimii täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudeton yhteislaina on yleensä korkokuluiltaan hieman korkeampi kuin vastaavasti yhteislaina vakuuksien kanssa.

   Vastaus siihen, kannattaako yhteislaina hakea vakuudella vai ilman, on monisäikeinen. Vakuuden asettaminen riippuu täysin haettavasta lainasta sekä taloudellisesta tilanteestasi.

   Mikäli hakukohteena on esimerkiksi asuntolaina, on täysin vakuudetonta yhteislainaa pääosin mahdotonta saada. Pienemmät lainat, kuten joustoluotot tai kulutusluotot, voit halutessasi saada myös ilman vakuuksia.

   Pääsääntöisesti yhteislaina kannattaa kuitenkin aina hakea vakuuksien kanssa, mikäli tähän vain on mahdollisuus. Vakuuden asettaminen tekee yhteislainan korosta usein hieman edullisemman, kuin mitä se olisi ollut ilman vakuutta.

   LUE MYÖS: Kuinka paljon voin saada lainaa

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Yhteislaina – Usein kysyttyä

   Miksi hakea yhteislainaa?
   Voit saada lainaa huomattavasti edullisemmalla korolla. Voit myös saada suuremman lainan kuin yksin.
   Maksaako yhteislainan hakeminen?
   Ei. Summarum.fi -palvelussa voit kilpailuttaa yhteislainat ilmaiseksi ja valita parhaan tarjouksen.
   Mikä on yhteislainan korko?
   Alkaen 4,5%. Tyypillisesti 4,5% - 10% riippuen lainan koosta.
   Miten hakea yhteislainaa?
   Hae yhteislainaa helposti Summarum.fi -palvelussa. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja näet tarjoukset heti.