Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Halpakorkoinen laina

   Kilpailuta ja hae halpakorkoinen laina netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae halpakorkoinen laina ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan halpakorkoisen lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae halpakorkoinen laina jopa 60 000 euroon asti

   Summarumin kautta voit hakea halpakorkoista lainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat tarjouksia, ja sitä kautta myös lainaa nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä halpakorkoinen laina netistä vaivatta

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton halpakorkoinen laina tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Löydä edullisin halpakorkoinen laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan halpakorkoisen lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Halpakorkoinen laina

   Tänä päivänä lainantarjoajista ei ole puutetta. Suomessa toimii useita kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia. Palvelumme kautta sinä voit löytää tilanteeseesi parhaiten sopivan lainan. Yhdellä hakemuksella tavoitat kaikki yhteistyökumppanimme ja saat jopa kymmeniä lainatarjouksia.

   Esittelemme tässä kirjoituksessa sinulle erilaisia kulutusluottoja ja kerromme niiden keskinäisestä vertailusta. Lainanvertailupalvelumme avulla kilpailutamme lainat puolestasi.

   Meidän kauttamme kannattaa hakea halpakorkoinen laina, koska olemme riippumaton vertailupalvelu. Lainojen vertailusta on sinulle pelkkää hyötyä, koska kulutusluottojen koroissa ja kuluissa on todellisia eroja, jotka voivat olla kovinkin suuria.

   Lainojen vertaileminen palvelumme kautta ei maksa sinulle mitään. Se on ilmaista eikä myöskään sido sinua mihinkään. Saamasi lainatarjoukset ovat ehdotuksia sinulle. Ne eivät velvoita edes harkitsemaan lainan ottamista.

   Löydä halpakorkoinen laina vertailun avulla

   Muistat ehkä vanhat ajat, jolloin kaikki lainat nostettiin yleensä omasta kotipankista. Entisinä aikoina se olikin järkevää, koska lainatuotteita oli vähän tarjolla ja yleensä kotipankista annettiin paras mahdollinen tarjous.

   Nykyään tilanne lainamarkkinoiden suhteen on kovin erilainen. Kulutusluottomainoksilta ei voi välttyä. Ne houkuttelevat sinua mitä hienoimmilla lupauksilla edullisista koroista ja hyvistä eduista.

   Lainojen markkinointitulvan keskeltä on vaikeaa löytää oikeasti hyvät diilit. Juuri tästä syystä lainojen vertailu on nykypäivänä melkeinpä välttämätöntä. Erityisesti, kun kyse on kulutusluotoista, joissa erot kustannuksien suhteen ovat suuria.

   Markkinoilta löytyy useita erilaisia lainoja aina asunto- ja venelainoista pieniin kulutusluottoihin. Palvelussamme vertailtavana olevat lainat ovat juuri kulutusluottoja, joita on tarjolla eri suuruisina. Lainan saat nopeimmillaan tilillesi muutamassa minuutissa ja useimmiten saman päivän aikana vähintään.

   Löydä halpakorkoinen laina vertailupalvelumme kautta. Lainan hakeminen alkaa jättämällä hakemus palvelumme kautta. Nykyään rahoituslaitokset käsittelevät hakemukset pitkälle automaattisesti ja saat alustavan lainapäätöksen muutamassa minuutissa.

   Lainapäätös perustuu hakemuksessa antamiisi tietoihin sekä eri rekistereistä saatuun informaatioon, kuten Suomen asiakastieto Oy:n luottotietorekisterin tietoihin.

   Halpakorkoinen laina netistä

   Monella meistä on tapana verrata hintoja kaupan hyllyillä. Ostoskoriin tarttuu usein halvin vaihtoehto. Miksi näin? Jos tuotteen laadussa ei ole merkittävää eroa toiseen vastaavaan, on hyvin rationaalista valita tällöin kaikkein halvin vaihtoehto. Eikö?

   Sama pätee lainojen suhteen. Kun tähtäimessämme on halpakorkoinen laina, löydämme sen mitä helpoimmin netistä, muihin lainoihin vertaamalla. Kun kyse on lainasta, eli rahasta, on tuote tällöin täysin sama eikä sen laadussa voi edes olla eroja.

   Vain palvelun tarjoajien välillä voi olla. Osa heistä on kokeneempia ja luotettavampia kuin toiset. Tätä kannattaa aina pitää silmällä. Halpakorkoinen laina netistä löytyy kuitenkin kaikkein kätevimmin kilpailuttamalla kerralla useita kymmeniä lainan tarjoajia keskenään.

   Tähän prosessiin Summarum on erikoistunut, ja voi auttaa sinua käden käänteessä.

   LUE LISÄÄ: Halvinta lainaa

   Vertaa kannattaako halpakorkoinen laina ottaa lyhyellä vai pitkällä maksuajalla

   Kulutusluottojen erot tulevat esille takaisinmaksuajassa ja kuukausierän suuruudessa. Lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttavat lainasta tulevat kuukausittaiset kulut, kuten korko ja tilinhoitomaksu. Yleisesti voidaan sanoa, että mitä pidempi laina-aika niin sitä suuremmaksi lainan kustannukset nousevat ajan myötä.

   Päinvastoin mitä lyhempi laina-aika ja suurempi kuukausierä, niin sitä pienemmäksi kustannukset yleensä jäävät. Haluamme kuitenkin korostaa, että tässä on kyse yleistyksistä. Käytännössä lainojen kustannuksiin vaikuttavat suuresti korot ja muut kustannukset.

   Oikeastaan ei ole yleispätevää ohjetta siitä, että kannattaako laina ottaa lyhyellä vai pitkällä maksuajalla. Asiaan vaikuttaa kaikista eniten taloudellinen tilanteesi ja maksukykysi, sekä se kuinka suurta kuukausierää haluat maksaa.

   Puhtaasti kuluja, jos ajatellaan, niin lyhyellä maksuajalla otettava laina on paras vaihtoehto, jos taloutesi sallii hieman suuremman kuukausierän. Lainasta puheen ollen on kuitenkin hyvä muistaa, että lainan koroilla ja muilla mahdollisilla kuukausittaisilla kuluilla on suuri merkitys sen suhteen, että kuinka korkeaksi lainan kustannukset nousevat.

   Tiivistetysti, mitä pienemmät korot ja kulut lainassasi on, niin sitä suurempi osuus kuukausittaisesta lyhennyksestä lyhentää lainan pääomaa. Tämän takia vertaa vaihtoehdot ja löydä halpakorkoinen laina aina ensin kuin allekirjoitat lainasopimuksen.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Löydä halpakorkoinen laina kilpailuttamalla luotonantajia

   Kulutusluottojen koroissa ja kuluissa on merkittäviä eroja, joita rahoituslaitokset eivät mainonnassaan korosta niin paljon. Lainojen vertailupalvelun kautta sinun on mahdollista saada puolueetonta tietoa siitä, että mikä laina sinun kannattaa valita selvien lukujen valossa.

   Yksi hakemus tavoittaa kaikki yhteistyökumppanimme. Lähetetyt lainatarjoukset listataan selkeästi luettavaan muotoon sivuillemme. Näet siis kaikki oleelliset tiedot, mitä tarvitset lainapäätöksen tekemiseksi.

   Lainatuotteidemme laatu on meille kunnia-asia. Kun puhutaan luotoista niin avoimuus, läpinäkyvyys ja luotettavuus ovat kaikista tärkeimpiä osa-alueita lainapäätöksiä tehtäessä.

   Tämän takia olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme ainoastaan tunnettuja ja vakavaraisia sekä hyvämaineisia rahoituslaitoksia. Lainatarjouksen saatuasi pääset rahoituslaitoksen sivuille katsomaan yksityiskohtaiset tiedot lainatarjoukseen liittyen. Näet oleelliset tiedot myös palvelussamme lainatarjouksien listauksessa.

   Lainan hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa. Hakemukseen sinulta pyydetään tietoja asumisesta, tuloistasi, menoistasi ja työsuhteestasi. Vaikka itse hakemuksen täyttämiseen ei mene kovinkaan paljon aikaa, niin se kannattaa tehdä kerralla huolella ja rehellisesti. Huolellisuus hakemuksessa on tärkeää, koska saat lainatarjouksia antamiesi tietoihin perustuen.

   Selvitä millainen halpakorkoinen laina sopii sinulle

   Aivan ensin sinun kannattaa selvittää, että paljon haluat lainaa. Mikäli hankintalistallasi on esimerkiksi vene tai uusi auto, niin lainan tarpeesi voi olla kovinkin suuri.

   Vene- ja autolainakin kannattaa usein ottaa henkilökohtaisena lainana, mieluummin kuin myyntiyhtiön tarjoamalla rahoituksella, koska tällöin saat auton tai veneen suoraan nimiisi. Seuraavaksi sinun pitää määritellä millaisen laina-ajan haluat ja minkä suuruisen kuukausierän olet valmis luotostasi maksamaan.

   Positiivinen puoli lainoissa pitkällä maksuajoilla ovat pienet kuukausierät. Negatiivisena puolena taas se, että ajan kuluessa kustannukset usein nousevat korkeiksi, jos lyhennät lainaa pelkästään minimikuukausierän verran.

   Kuitenkin usein on järkevintä ottaa laina tarpeeksi pitkällä maksuajalla, jos sinulla on epävarmuutta maksukykysi suhteen. Lainaa voi lyhentää aina halutessaan kuitenkin enemmän kuin minimikuukausierän verran.

   Onkin hyvä muistaa, että mikäli taloudellinen tilanteesi sallii, niin suuremmat kuukausittaiset lyhennykset minimierän lisäksi hyödyttävät sinua. Sillä nämä ylimääräiset maksut pienentävät lainasi kokonaiskustannuksia.

   Mikäli maksukykysi suhteen on epävarmuutta, niin on paras ottaa siis laina pienellä kuukausierällä, vaikka se pidentäisikin maksuaikaa. Mikäli luotossa ei korko ja muut kustannukset eivät ole ylisuuria, niin pitkästä maksuajasta johtuvat kustannukset pysyvät kuitenkin kohtuullisina.

   Halpakorkoinen laina ja todelliset kustannukset

   Halpakorkoinen laina saattaa pitää sisällään erilaisia kustannuksia, joista sinun on hyvä olla tietoinen. Luotonantajat pääsääntöisesti esittävät lainaan liittyen ensisijaisesti lainan nimelliskoron.

   Yleensä korolla nimenomaan tarkoitetaankin juuri lainan nimellistä vuosikorkoa. Nimelliskorossa on kyse lainan korosta, johon ei ole sisällä muuta kuin vuosikorko.

   Joskus lainassa ei muita kustannuksia olekaan nimelliskoron lisäksi, mutta usein tilanne on toisenlainen. Lainanhoitoon sisältyy nimelliskoron lisäksi usein avausmaksuja, tilinhoitomaksuja ja jousto/limiittiluotossa nostokuluja.

   Laki velvoittaa luotonantajan ilmoittamaan suoraan kaikki lainaan liittyvät kustannukset selkeästi luottoehdoissa. Lainanhakijan tulee saada kaikki nämä tiedot luettavaksi ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Näissä asioissa kannattaakin olla tarkka.

   Toisinaan kuluttajariitalautakunta on ottanut kantaa juuri rahoitusyhtiöiden epämääräiseen tapaan ilmoittaa luoton todelliset kustannukset. Rahoituslaitokset ovatkin skarpanneet tämän suhteen erityisesti sen jälkeen, kun laki korkokatosta tuli voimaan.

   Lainan todelliseen vuosikorkoon sisältyvät kaikki lainaan liittyvät kustannukset, joita ovat erityisesti avausmaksu, tilinhoitomaksut, mahdolliset nostokustannukset ja muut kustannukset. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mitä korkeampi on lainan todellinen vuosikorko, niin sitä kalliimpi laina on kyseessä.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Harkitse ja vertaile rauhassa ja valitse halpakorkoinen laina

   Ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen ja laina siirtyy tilillesi, niin on hyvä lukea vielä kertaalleen lainaehdot läpi ja varmistua, että tämä on juuri sellainen laina pienellä korolla, jonka haluat. Ensisijaisesti tärkeätä on se, että et hätiköi lainan päättämisen suhteen. Palvelumme kautta saadut lainatarjoukset ovat kyllä voimassa riittävän pitkään, että voit kunnolla harkita päätöstäsi.

   Ei voi liikaa korostaa, että lainoissa on suuria eroja kustannuksien suhteen, Erot voivat olla suuria myös saman rahoituslaitoksen eri lainatuotteissa. Aikaisempina vuosina pikavippifirmat toivat markkinoille pikaluottoja kohtuuttoman suurilla vuosikorolla varustettuna.

   Monet ihmiset joutuivat pahoihin taloudellisiin ongelmiin näistä pikavipeistä johtuen. Nykypäivänä tilanne on onneksi erilainen. Varsinaisia ryöstölainoja ei enää ole markkinoilla, koska luotoissa on 20 % korkokatto. Suuria eroja luottojen välillä kuitenkin on edelleen tämänkin korkokaton sisällä.

   Sinulla on mahdollisuus saada jopa kymmeniä tarjouksia lainanvertailupalvelumme kautta. Joka tapauksessa todennäköisesti tulet saamaan enemmän kuin yhden lainatarjouksen. Tämän takia on tarpeen korostaa, että hakeminen on täysin ilmaista, eikä myöskään velvoita sinua millään lailla.

   On tärkeää, että luet luottoehdot tarkasti läpi, ennen kaikkea ne kohdat, joissa puhutaan kustannuksista. Sinun ei tarvitse myöskään manuaalisesti erikseen hylätä saamiasi lainatarjouksia. Laintarjoukset vanhenevat aikanaan ja eivät vaadi sinulta erityisiä toimenpiteitä.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Halpakorkoinen laina – näin löydät edullisimman koron

   Kuten tekstissä aiemmin jo mainittiin, lainojen kilpailutus on paras keino varmistaa löytävänsä mahdollisimman edullinen laina. Lainojen kilpailutus on yksinkertaisuudessaan sitä, että voit asettaa lainaa myöntävät toimijat kilpailemaan asiakkuudestasi.

   Lainojen kilpailutus toteutuu kätevästi sinun kannalta. Kuten aiemmin mainittiin, on kilpailutus nykyään mahdollista toteuttaa ainoastaan yhden lomakkeen täyttämisen avulla.

   Täytettyään sähköisen hakulomakkeen, lainat kilpailuttava yritys lähettää lomakkeen eteenpäin useille ei pankeille ja rahoituslaitoksille. Pankit ja rahalaitokset palaavat kilpailuttavalle yritykselle lainatarjouksiensa kanssa, joista kilpailuttaja välittää sinulle kaikista parhaimmat.

   Lainat kilpailuttava toimija välittää sinulle parhaat lainatarjoukset suoraan sähköpostiin. Näin ollen sinun tehtäväksi jää yksinkertaisesti toteuttaa lopullinen hankintapäätös näin halutessasi.

   Ja kuten aiemmin mainittiin, mikäli sinä vielä tässä vaiheessa päätät olla toteuttamatta lopullisen hankintapäätöksen, on sekin helppoa. Tässä tapauksessa voit jättää ainoastaan lainan hyväksymisen toteuttamatta, eikä lainojen hylkääminen vaadi enää erityisiä toimenpiteitä.

   Kilpailutuksen avulla henkilö voi löytää markkinoiden edullisimman lainatarjouksen. Lainojen kilpailutus kannattaa, sillä se on helppoa ja vaivatonta, mutta voi parhaimmillaan säästää merkittävästi sinun aikaa ja rahaa.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Halpakorkoinen laina – Yhteenveto

   Kulutusluottojen kilpailuttaminen ei ole vieläkään niin yleistä, kuin voisi luulla. Monet ihmiset hakevat lainansa vanhasta tutusta paikasta. Erityisesti vanhemmat ihmiset luottavat usein siihen, että laina on kannattavaa ottaa aina omasta pankista.

   Nykymaailmassa tilanne on kovin erilainen kuin aikaisempina vuosina. Tänä päivänä kilpailu uusista asiakkaista on kovaa ja toisinaan tarjoukset uusille asiakkaille ovat jopa parempi, kuin vanhoille asiakkaille suunnatut lainatarjoukset.

   Olemme hyvän maineen omaava toimija rahoitusalalla. Olemme erikoistuneet lainojen kilpailuttamiseen ja siinä olemmekin onnistuneet, kun asiakkailtamme kysyy, erittäin hyvin. Voit siis luottavaisin mielin antaa meidän hoitaa lainojen vertailu puolestasi. Säästät siinä samalla aikaasi ja vaivaasi.

   Halpakorkoinen laina – Usein kysyttyä

   Kuinka suuri halpakorkoinen laina on mahdollista saada?
   Useat palveluumme kuuluvat luotonantajat tarjoavat lainaa peräti 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika näin suurelle lainalle voi olla jopa 15 vuotta. Se kuinka suuri lainan sinun on mahdollista saada ja millaisilla ehdoilla riippuu tilanteestasi.
   Onko halpakorkoinen laina todellista mahdollista saada vertailupalvelunne kautta?
   Yksinkertainen tehtävämme on löytää sinulle paras mahdollinen laina useiden vaihtoehtojen joukosta. Vertailupalvelumme näyttää kaikki todelliset kustannukset lainaan liittyen selkeästi ja helppolukuisesti. Palvelumme kautta saatavien lainojen nimelliskorot ovat 4-20 % välillä.
   Onko mahdollista saada halpakorkoinen laina pienellä kuukausierällä?
   Voit saada lainaa pienellä kuukausierällä. Hakemuksessa pääset itse vaikuttamaan lainan kuukausierään ja maksuaikaan. Mikäli taloudellinen tilanteesi ei mahdollista suuria kuukausilyhennyksiä tai yksinkertaisesti et halua maksaa lainastasi suurta kuukausierää, niin jo hakemuksessa kannattaa määritellä kuukausierän suuruus, joka sopii sinun budjettiisi.
   Onko aina kannattavaa verrata lainoja?
   Nykypäivänä kulutusluottojen vertaileminen on melkein välttämätöntä. Niin paljon eroja on luottojen kuluissa ja koroissa. Monesti lainojen vertailu onkin ainut objektiivinen tapa saada selville erot lainojen hinnoissa ja eduissa.