Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Halpakorkoinen laina

Kilpailuta ja hae halpakorkoinen laina netistä 2 000 – 60 000 €.

Hae halpakorkoinen laina ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan halpakorkoisen lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae halpakorkoinen laina jopa 60 000 euroon asti

Summarumin kautta voit hakea halpakorkoista lainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta halpakorkoista lainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat tarjouksia, ja sitä kautta myös itse lainaa nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa halvalla korolla.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri yhtiöiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin halpakorkoinen laina.

Kilpailuttamalla halpakorkoiset lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä halpakorkoinen laina netistä vaivatta

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaaminen kannattaa tehdä siten, että kiinnität siinä huomiota

  • korkoon
  • kuukausierään
  • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton halpakorkoinen laina tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous.

Kun se on hyväksytty, laina halvalla korolla maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


Löydä edullisin halpakorkoinen laina

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan halpakorkoisen lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Halpakorkoinen laina Summarumin kautta

Tänä päivänä lainantarjoajista ei ole puutetta. Suomessa toimii useita kymmeniä pankkeja ja rahoitusyhtiöitä. Palvelumme kautta sinä voit löytää tilanteeseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Yhdellä hakemuksella tavoitat kaikki yhteistyökumppanimme ja saat jopa kymmeniä lainatarjouksia nopeasti ja luotettavasti.

Sinun kannattaa hakea halpakorkoinen laina kauttamme, koska olemme riippumaton vertailupalvelu. Lainojen vertailusta on sinulle pelkkää hyötyä, sillä kulutusluottojen koroissa ja kuluissa on todellisia eroja. Ne voivat olla paikoin merkittäviäkin.

Halpakorkoisten lainojen vertaileminen palvelumme kautta ei maksa sinulle mitään. Se on ilmaista eikä myöskään sido sinua mihinkään.

Löydä halpakorkoinen laina vertailun avulla

Muistat ehkä vanhat ajat, jolloin kaikki lainat nostettiin yleensä omasta kotipankista. Entisinä aikoina se olikin järkevää, koska lainatuotteita oli vähän tarjolla ja yleensä kotipankista annettiin paras mahdollinen tarjous.

Nykyään tilanne lainamarkkinoiden suhteen on kovin erilainen. Kulutusluottomainoksilta ei voi välttyä. Ne houkuttelevat sinua mitä hienoimmilla lupauksilla edullisista koroista ja hyvistä eduista. Lainojen markkinointitulvan keskeltä on vaikeaa löytää oikeasti hyvät diilit.

Juuri tästä syystä lainojen vertailu on nykypäivänä melkeinpä välttämätöntä. Tämä pätee erityisesti silloin kun kyse on kulutusluotoista, joissa erot kustannuksien suhteen ovat suuria.

Markkinoilta löytyy useita erilaisia lainoja aina asunto- ja venelainoista pieniin kulutusluottoihin. Palvelussamme vertailtavana olevat halpakorkoiset lainat ovat juuri kulutusluottoja. Niitä on tarjolla eri suuruisina.

Löydä halpakorkoinen laina vertailupalvelumme kautta. Lainan hakeminen alkaa jättämällä hakemus palveluumme. Nykyään rahoitusyhtiöt käsittelevät hakemukset pitkälle automaattisesti ja saat alustavan lainapäätöksen muutamassa minuutissa.

Lainapäätös perustuu hakemuksessa antamiisi tietoihin sekä eri rekistereistä saatuun informaatioon, kuten Suomen asiakastieto Oy:n luottotietorekisterin tietoihin.

Halpakorkoinen laina netistä

Monella meistä on tapana verrata hintoja kaupan hyllyillä. Ostoskoriin tarttuu usein halvin vaihtoehto. Miksi näin? Jos tuotteen laadussa ei ole merkittävää eroa toiseen vastaavaan, on hyvin rationaalista valita tällöin kaikkein halvin vaihtoehto. Eikö?

Sama pätee lainoihin. Kun tähtäimessämme on halpakorkoinen laina, löydämme sen mitä helpoimmin netistä muihin lainoihin vertaamalla. Kun kyse on lainasta, eli rahasta, on tuote tällöin täysin sama eikä sen laadussa voi edes olla eroja.

Vain palvelun tarjoajien välillä voi olla. Osa heistä on kokeneempia ja luotettavampia kuin toiset. Tätä kannattaa aina pitää silmällä. Halpakorkoinen laina netistä löytyy kuitenkin kätevimmin kilpailuttamalla kerralla useita kymmeniä lainantarjoajia keskenään.

Tähän prosessiin Summarum on erikoistunut, ja siksi voimmekin auttaa sinua käden käänteessä.

LUE LISÄÄ: Halvinta lainaa

Kannattaako halpakorkoinen laina ottaa lyhyellä vai pitkällä maksuajalla

Kulutusluottojen erot tulevat esille takaisinmaksuajassa ja kuukausierän suuruudessa. Lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttavat lainasta tulevat kuukausittaiset kulut, kuten korko ja tilinhoitomaksu. Yleisesti voidaan sanoa, että mitä pidempi laina-aika sitä suuremmaksi lainan kustannukset nousevat ajan myötä.

Päinvastoin mitä lyhempi laina-aika ja suurempi kuukausierä, sitä pienemmäksi kustannukset yleensä jäävät. Haluamme kuitenkin korostaa, että tässä on kyse yleistyksistä. Käytännössä lainojen kustannuksiin vaikuttavat suuresti korot ja muut kustannukset mutta myös oma taloudellinen tilanteesi.

Oikeastaan ei ole yleispätevää ohjetta siitä, kannattaako laina ottaa lyhyellä vai pitkällä maksuajalla. Asiaan vaikuttaa kaikista eniten taloudellinen tilanteesi ja maksukykysi, sekä se kuinka suurta kuukausierää haluat maksaa.

Puhtaasti kuluista puhuttaessa on todettava, että lyhyellä maksuajalla otettava laina on paras vaihtoehto, jos taloutesi sallii hieman suuremman kuukausierän. On silti hyvä muistaa, että lainan koroilla ja muilla mahdollisilla kuukausittaisilla kuluilla on suuri merkitys sen suhteen kuinka korkeaksi lainan kokonaiskustannukset nousevat.

Tiivistetysti, mitä pienemmät korot ja kulut lainassasi on, sitä suurempi osuus kuukausittaisesta lyhennyksestä lyhentää lainan pääomaa. Vertaa siis kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot ja varmista, että kyseessä on todellinen halpakorkoinen laina ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Löydä halpakorkoinen laina kilpailuttamalla luotonantajat

Kulutusluottojen koroissa ja kuluissa on merkittäviä eroja, joita rahoitusyhtiöt eivät mainonnassaan korosta. Summarumin kautta sinun on mahdollista saada puolueetonta tietoa siitä mikä on aidosti halpakorkoinen laina selvien lukujen valossa.

Yksi hakemus tavoittaa kaikki yhteistyökumppanimme. Lähetetyt lainatarjoukset listataan selkeästi luettavaan muotoon sivuillemme. Näet siis kaikki oleelliset tiedot, jotka tarvitset fiksun lainapäätöksen tekemiseksi.

Lainatuotteidemme laatu on meille kunnia-asia. Avoimuus, läpinäkyvyys ja luotettavuus ovat tärkeimpiä osa-alueita lainapäätöksiä tehtäessä.

Tämän johdosta olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme ainoastaan tunnettuja ja vakavaraisia sekä hyvämaineisia rahoitusyhtiöitä. Lainatarjouksen saatuasi pääset suoraan rahoitusyhtiön sivuille katsomaan yksityiskohtaiset tiedot lainatarjoukseen liittyen. Näet oleelliset tiedot myös palvelussamme lainatarjouksien listauksessa.

Halpakorkoisen lainan hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa. Hakemukseen sinulta pyydetään tietoja asumisesta, tuloistasi, menoistasi ja työsuhteestasi. Vaikka itse hakemuksen täyttämiseen ei mene kovinkaan paljon aikaa, se kannattaa tehdä kerralla huolella ja rehellisesti.

Vinkki

Huolellisuus hakemuksessa on tärkeää, koska saat lainatarjouksia antamiesi tietoihin perustuen.

Selvitä millainen laina halvalla korolla sopii sinulle

Aivan ensin sinun kannattaa selvittää se, miten paljon tarvitset halpakorkoista lainaa. Mikäli hankintalistallasi on esimerkiksi vene tai uusi auto, lainan tarpeesi voi olla kovinkin suuri.

Vene- ja autolainakin kannattaa usein ottaa henkilökohtaisena lainana mieluummin kuin myyntiyhtiön tarjoamalla rahoituksella, koska tällöin saat auton tai veneen suoraan nimiisi. Seuraavaksi sinun pitää määritellä millaisen laina-ajan haluat ja minkä suuruisen kuukausierän olet valmis luotostasi maksamaan.

Positiivinen puoli lainoissa pitkällä maksuajoilla ovat pienet kuukausierät. Negatiivisena puolena taas se, että ajan kuluessa kustannukset usein nousevat korkeiksi, jos lyhennät lainaa pelkästään minimikuukausierän verran.

Kuitenkin usein on järkevintä ottaa laina tarpeeksi pitkällä maksuajalla, jos sinulla on epävarmuutta maksukykysi suhteen. Muista, että useimmissa tapauksissa halpakorkoista lainaa voi lyhentää aina enemmänkin kuin minimikuukausierän verran.

Onkin hyvä muistaa, että mikäli taloudellinen tilanteesi sen vain sallii, hyödyttävät suuremmat kuukausittaiset lyhennykset minimierän lisäksi. Nämä ylimääräiset maksut pienentävät lainasi kokonaiskustannuksia.

Mikäli maksukykysi suhteen on epävarmuutta, on parasta ottaa laina pienellä kuukausierällä, vaikka se pidentäisikin maksuaikaa. Mikäli luotossa korko ja muut kustannukset eivät ole ylisuuria, pitkästä maksuajasta johtuvat kustannukset pysyvät kuitenkin kohtuullisina.

Halpakorkoinen laina ja sen todelliset kustannukset

Halpakorkoinen laina saattaa pitää sisällään erilaisia kustannuksia, joista sinun on hyvä olla tietoinen. Luotonantajat pääsääntöisesti esittävät lainaan liittyen ensisijaisesti lainan nimelliskoron.

Yleensä korolla nimenomaan tarkoitetaankin juuri lainan nimellistä vuosikorkoa. Nimelliskorossa on kyse lainan korosta, johon ei ole sisällä muuta kuin vuosikorko.

Joskus lainassa ei muita kustannuksia olekaan nimelliskoron lisäksi, mutta usein tilanne on toisenlainen. Lainanhoitoon sisältyy nimelliskoron lisäksi usein avausmaksuja, tilinhoitomaksuja ja jousto/limiittiluotossa nostokuluja.

Laki velvoittaa luotonantajan ilmoittamaan suoraan kaikki lainaan liittyvät kustannukset selkeästi luottoehdoissa. Lainanhakijana sinun tulee saada kaikki nämä tiedot luettavaksesi ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Näissä asioissa kannattaakin olla tarkka.

Toisinaan kuluttajariitalautakunta on ottanut kantaa juuri rahoitusyhtiöiden epämääräiseen tapaan ilmoittaa luoton todelliset kustannukset. Rahoitusyhtiöt ovatkin skarpanneet tämän suhteen erityisesti sen jälkeen, kun laki korkokatosta tuli voimaan.

Lainan todelliseen vuosikorkoon sisältyvät kaikki lainaan liittyvät kustannukset, joita ovat erityisesti avausmaksu, tilinhoitomaksut, mahdolliset nostokustannukset ja muut kustannukset. Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että mitä korkeampi on lainan todellinen vuosikorko, sitä kalliimpi laina on kyseessä.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Harkitse rauhassa ja valitse halpakorkoinen laina

Ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen ja halpakorkoinen laina siirtyy tilillesi, sinun on hyvä lukea vielä kertaalleen lainaehdot läpi ja varmistua, että tämä on juuri sellainen laina pienellä korolla, jonka haluat.

Älä koskaan hätiköi lainan ottamisen suhteen. Palvelumme kautta saadut lainatarjoukset ovat kyllä voimassa riittävän pitkään, jotta voit kunnolla harkita päätöstäsi.

Hyvä tietää

Sinulla on mahdollisuus saada jopa kymmeniä tarjouksia lainanvertailupalvelumme kautta. Vaikka kaikki yhteistyökumppanimme eivät tarjoaisikaan sinulle halpakorkoista lainaa, tulet todennäköisesti saamaan silti enemmän kuin yhden lainatarjouksen.

Tarjousten hakeminen kauttamme on täysin ilmaista, eikä myöskään velvoita sinua millään lailla.

On tärkeää, että luet luottoehdot tarkasti läpi, ja ennen kaikkea ne kohdat, joissa puhutaan kustannuksista. Sinun ei tarvitse myöskään manuaalisesti erikseen hylätä saamiasi lainatarjouksia. Laintarjoukset vanhenevat aikanaan ja eivät vaadi sinulta erityisiä toimenpiteitä.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

  • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
  • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
  • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Halpakorkoista lainaa saat vain kilpailuttamalla

Lainojen kilpailutus on paras keino varmistaa löytävänsä mahdollisimman edullinen laina.

Täytettyäsi sähköisen hakulomakkeen, lähetämme sen useille ei pankeille ja rahoitusyhtiöille. Välitämme niiden antamat tarjoukset sähköpostiisi.

Tehtäväksesi jää yksinkertaisesti toteuttaa lopullinen hankintapäätös näin halutessasi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Esimerkkejä halpakorkoisista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista, halpakorkoisista lainoista sekä niiden kustannuksista.

Hyödyt ja mahdolliset riskit

Edut Riskit
Halpakorkoista lainaa on tarjolla monella eri rahoitusyhtiöllä. Jos et tee kilpailutusta, et tiedä mistä saat todellisuudessa lainaa halvalla korolla.
Halpakorkoinen laina on edullinen ja ehdoiltaan muutenkin järkevä. Myös halpakorkoisen lainan takaisin maksamatta jättäminen aiheuttaa merkinnän luottotietoihin.
Kun kilpailutat halpakorkoista lainaa tarjoavat yhtiöt, voit säästää merkittäviä summia rahaa kuluissa.
Summarumin kautta halpakorkoinen laina voidaan kilpailuttaa maksutta.

Yhteenveto

Kulutusluottojen kilpailuttaminen ei ole vieläkään niin yleistä, kuin voisi luulla. Monet hakevat lainansa edelleen vanhasta tutusta paikasta. Erityisesti vanhemmat ihmiset luottavat liiankin usein siihen, että laina on kannattavaa ottaa aina omasta pankista.

Nykymaailmassa tilanne on kovin erilainen kuin aikaisempina vuosina. Tänä päivänä kilpailu uusista asiakkaista on kovaa ja toisinaan tarjoukset uusille asiakkaille ovat jopa parempia, kuin vanhoille asiakkaille suunnatut lainatarjoukset.

Summarum on hyvämaineinen lainojen kilpailuttaja rahoitusalalla. Olemme erikoistuneet lainojen kilpailuttamiseen. Voit siis luottavaisin mielin antaa meidän hoitaa lainojen vertailemisen puolestasi. Säästät siinä samalla aikaasi ja vaivaasi.

Hae halpakorkoista lainaa nyt!

Halpakorkoinen laina – Usein kysyttyä

Kuinka suuri halpakorkoinen laina on mahdollista saada?
Useat palveluumme kuuluvat luotonantajat tarjoavat lainaa peräti 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika näin suurelle lainalle voi olla jopa 15 vuotta. Se kuinka suuri lainan sinun on mahdollista saada ja millaisilla ehdoilla riippuu tilanteestasi.
Onko halpakorkoinen laina todellista mahdollista saada vertailupalvelunne kautta?
Yksinkertainen tehtävämme on löytää sinulle paras mahdollinen laina useiden vaihtoehtojen joukosta. Vertailupalvelumme näyttää kaikki todelliset kustannukset lainaan liittyen selkeästi ja helppolukuisesti. Palvelumme kautta saatavien lainojen nimelliskorot ovat 4-20 % välillä.
Onko mahdollista saada halpakorkoinen laina pienellä kuukausierällä?
Voit saada lainaa pienellä kuukausierällä. Hakemuksessa pääset itse vaikuttamaan lainan kuukausierään ja maksuaikaan. Mikäli taloudellinen tilanteesi ei mahdollista suuria kuukausilyhennyksiä tai yksinkertaisesti et halua maksaa lainastasi suurta kuukausierää, niin jo hakemuksessa kannattaa määritellä kuukausierän suuruus, joka sopii sinun budjettiisi.
Onko aina kannattavaa verrata lainoja?
Nykypäivänä kulutusluottojen vertaileminen on melkein välttämätöntä. Niin paljon eroja on luottojen kuluissa ja koroissa. Monesti lainojen vertailu onkin ainut objektiivinen tapa saada selville erot lainojen hinnoissa ja eduissa.