Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Pikalainavertailu 2023

Kilpailuta lainat tekemällä pikalainavertailu netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Tee pikalainavertailu ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Pikalainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan pikalainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Vertaile pikalaina jopa 60 000 euroon asti

Summarumin kautta pikalainavertailu on helppo toteuttaa netissä. Pikalainavertailun tekeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta pikalainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Toteuta pikalainavertailu helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle pikalainan vertailun avulla.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa ratkaisun.

Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on antaa meidän toteuttaa pikalainavertailu, jotta voit löydät edullisimman lainan.

Vinkki

Toteuta pikalainojen vertailu netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan pikalainavertailua erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen pikalaina netistä vertailun avulla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman pikalainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti pikalainavertailussa kannattaa kiinnittää huomiota

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Pikalainavertailu kotoa poistumatta

Vertaa lainatarjouksia. Kun olet löytänyt niiden joukosta sopivimman ja edullisen vaihtoehdon, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


Löydä edullisin laina pikalainavertailulla

Summarumin kautta nopea laina löytyy helposti pikalainavertailulla. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Pikalainavertailu – näin se toimii

Pikalaina on osuva vaihtoehto sinulle, joka tarvitset käyttövaraa mahdollisimman nopeasti. Yrityksiä ja siten myös lainoja on paljon erilaisia. Siksi on tärkeää vertailla lainoja keskenään.

Pikalainavertailun avulla voit saada pankit kilpailemaan asiakkuudestasi. Kilpailutus johtaa yleensä halvempiin lainakuluihin kuin se laina mihin tarttuu ensimmäisenä ilman kilpailutusta.

Vinkki

Pikalainavertailu on maksutonta ja helppoa toteuttaa. Et vielä kilpailutusvaiheessa sitoudu mihinkään, joten sitä voit toteuttaa milloin haluat.

Summarum on täysin kotimainen palvelu, joka tarjoaa asiantuntevaa ja selkeää pikalainapalvelua suomalaisille. Tavoitat palvelumme kautta yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa.

Pikalainojen vertaileminen on netissä helppoa ja löydät sen avulla tilanteeseesi sopivat vaihtoehdot nopeasti!

Kuka voi saada tehdä pikalainavertailua?

Jotta pikalainavertailu onnistuu, tulee sinun täyttää seuraavat ehdot:

 • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias.
 • Sinulla tulee olla säännöllisiä palkka- tai eläketuloja.
 • Kotisi on oltava Suomessa.
 • Maksuhistoriasi on oltava puhdas.

Suorita pikalainojen vertaileminen näin

Pikalainojen vertailu on yksinkertaista ja nopeaa, kun teet sen avullamme. Toimi siis näin:

 1. Täytä hakemus tarkasti sivustollamme.
 2. Lähetä hakemus sitten meille.
 3. Välitämme sen välittömästi rahoitusyhtiöille ja pankeille.
 4. Ensimmäiset tarjoukset saat jopa muutamassa minuutissa.
 5. Pikalainojen vertailu kannattaa tehdä rauhassa. Valitse sitten vaihtoehdoista mielestäsi paras.

Pikalainojen vertaileminen ei sido sinua mihinkään. Voit siis myös olla hyväksymättä saamiasi tarjouksia.

Pikalainavertailu tuottaa tehokkaasti säästöjä

Pikalainavertailu on oiva työkalu, jonka avulla löydät juuri itsellesi sopivan ratkaisun. Oikean vaihtoehdon löytäminen saattaa olla haastavaa, sillä toimijoita on paljon erilaisia ja siten myös lainatyyppejä. Siksi huolellinen pikalainavertailu on tärkeää aina ennen lainan hakemista.

Pikalainoissa on yleisesti ottaen korkeat korot, ja niiden lisäksi lainan kokonaissummaan lisätään esim. käsittelykuluja. Näistä muodostuu yhdessä todellinen vuosikorko, joka saattaa olla korkea.

Vertailemalla eri toimijoiden lainoja voit löytää itsellesi sopivimman sekä halvimman vaihtoehdon. Kun lainaat juuri sen summan, jonka tarvitset, et kuluta ylimääräistä rahaa.

Huomaa, että pidemmät maksuajat tarkoittavat yleensä sitä, että kustannukset ovat myös korkeammat. Todellinen vuosikorko on pikalainoissa laskenut lakimuutosten myötä.

Pikalainavertailu on itsessään täysin ilmaista, joten et menetä siinä mitään. Vertailu vain takaa sen, että halvin laina löytyy varmemmin.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Pikalainojen vertaileminen auttaa hahmottamaan markkinaa

Lainamarkinat on hyvin laaja käsite. Erilaisia lainatyyppejä löytyy laidasta laitaan kuin myös lainantarjoajia.

Itsellesi oikean pikalainan löytyminen voi olla hankalaa runsaan valikoiman takia. Siksi huolellinen pikalainavertailu on hyvin tärkeää.

Pikalainavertailu auttaa hahmottamaan sen, mikä vaihtoehto on juuri sinulle sopivin ja edullisin. Pikalainojen vertailu helpottaa keräämään tietoa, ja mikä parasta, kauttamme tavoitat markkinoiden luotettavimmat ja vastuullisimmat lainantarjoajat.

Pikalainavertailu netissä

Pikalainojen vertailu on tehty todella helposti toteutettavaksi verkossa. Sähköisten lomakkeiden täyttäminen on paljon helpompaa kuin paperisten lomakkeiden. Netissä voit hakea myös lainaa ilman liitteitä.

Kun täytät hakemukseen tietoja liittyen esimerkiksi sen hetkiseen työhön sekä olemassa oleviin lainoihin, tiedot kerätään sinulta täysin sähköisesti. Sinun ei siis tarvitse lähettää erillisiä papereita minnekään.

Summarumin lainavertailu sisältää monta kymmentä eri rahoitusyhtiötä ja pankkia. Kun täytät hakemuksen, saat sen perusteella sähköpostiin parhaat tarjoukset.

Pikalainavertailua tehdessä netissä on hyvä huomioida

 • lainanantaja
 • todellinen vuosikorko
 • muut kulut
 • korkotaso

Esimerkkejä Summarumin kautta tehtävästä pikalainavertailusta

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä kauttamme saaduista lainoista sekä niiden kustannuksista.

Hyvä tietää

Summarum tarjoaa selkeät lainatarjoukset, joista löydät itsellesi sopivan pikalainan. Lainan tiedoissa on selkeästi esillä kaikki tarvittavat tiedot, kuten esim. lainan korot, kuukausimaksut ja muut kulut. Näin lainaan liittyvät tiedot ovat suoraan tiedossasi eikä epäselvyyksiä tule.

Pikalainavertailu kertoo nopeasti pikalainojen hintatason

Pikalainavertailun avulla löydät pikalainojen tiedot helposti ja pääset vertailemaan niiden sisältöjä aidosti. Pikalainan hintatasojen vertailu on myös yksi tärkeimmistä vertailun kohteista.

Pikalainojen vertaileminen paljastaa selkeästi

 • pikalainan maksuajan
 • nimelliskoron
 • avausmaksun
 • muut kulut
 • kuukausierän
 • todellisen vuosikoron
 • lopullisen summan.

Yleensä lyhyimmällä maksuajalla varusteltu laina on halvin pikalaina. Lainanottajana sinun on oltava tarkkana pikalainan ehdoissa siitä, sisältääkö valintasi muita ylimääräisiä kuluja.

Lainojen hintataso saattaa vaihdella paljon eri toimijoiden mukaan. Kulutusluottovertailu paljastaa luotettavimmat toimijat nopeasti.

Moderni pikalaina on lainsäädännön avulla rajattu, joten koron säännöstely on entistä järkevämpää. Hintataso on selkeästi esillä pikalainavertailua tehdessäsi.

Yhdellä hakemuksella saat monen rahoitusyhtiön tarjoukset, eikä sinun tarvitse selvittää pikalainojen hintoja itse.

Ota käyttöösi lainalaskuri, kun haluat selvittää lainasi kokonaiskustannukset!

Pikalainavertailu vain minuuteissa

Kun tarvitset nopeasti rahaa, kannattaa pikalainojen vertailu jättää meidän huoleksemme. Pikalainavertailu on prosessina hyvin nopea, sillä taustatyö on tehty jo puolestasi.

Sinun täytyy vain antaa kaikki oleellisimmat tiedot itsestäsi ja hakemastasi lainasta, ja me hoidamme Summarumilla loput.

Käymme kilpailutusprosessissamme läpi useita kymmeniä eri lainantarjoajia antamiesi tietojen pohjalta. Nämä taas listaamme juuri sinua eniten kiinnostavaan järjestykseen, eli hinnan mukaan halvimmasta kalleimpaan. Näin yksinkertaista pikalainojen kilpailutus lopulta on.

Pikalainavertailun ansioista voit säästää suuriakin summia rahaa, valitsemalla parhaimman tarjouksen itsellesi useiden kymmenien lainanmyöntäjien joukosta.

Pikalainojen kilpailutus on automatisoitu prosessi ja siksi se ei vie minuutteja pidempään aikaasi. Tämä keino on ylivoimaisesti nopein tapa löytää halvin vaihtoehto itsellesi, jos vaihtoehtona on vierailla useiden pankkien sivuilla yksitellen.

Käytä siis muutama minuutti arvokasta aikaasi pikalainan kilpailutukseen ja säästä rahaa sekä aikaa. Nopea pikalaina voi olla käytössäsi jo tänään!


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Pikalainojen vertailu ja kilpailutus samalla lomakkeella

Kilpailuttamalla pikalainatarjouksia Summarumilla, voit löytää itsellesi edullisen lainan ja tehdä oikeaa säästöä rahallisesti. Tavoitat nopeasti yli 30 eri pankkia ja rahoitusalan toimijaa.

Pikalainojen vertailu ei itsessään sido kilpailuttajaa mihinkään. Parhaassa tapauksessa kauttamme järjestyy laina pikaisesti jopa saman arkipäivän sisällä.

Eri lainantarjoajien välillä voi olla suuriakin eroja. Toiset lainantarjoajat voivat antaa sinulle hyvinkin edullisen tarjouksen. Siksi pikalainatarjousten kilpailuttaminen on iso osa lainan valintaa.

Summarum etsii puolestasi edullisimmat tarjoukset ja kauttamme voit saada lainaa ilman piilokuluja.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Hyödyt ja mahdolliset haitat

Hyödyt Riskit
Pikalainavertailu on helppo ja turvallinen tehdä. Koska lainoja on tarjolla runsaasti, houkutus hakea niitä liian heppoisin perustein voi kasvaa.
Pikalainojen vertailu tehdään useiden kymmenien rahoitusyhtiöiden välillä. Jos teet pikalainojen vertailua yksin, vie se paljon aikaa ja energiaa.
Pikalainojen vertaileminen todennäköisesti madaltaa kulujasi.
Kilpailuttaminen ja vertailu ovat kauttamme maksutonta.

Oli hakemasi summa millainen tahansa, vertaa ensin kaikki tarjoukset huolellisesti. Vain näin saat parhaan hyödyn irti kilpailutuksemme tuloksista.

Pikalainavertailu – Usein kysyttyä

Mistä edullisin pikalaina?

Pikalaina on yleensä kustannuksilta muita lainoja kalliimpaa. Pikalainassa on aina jonkun suuruinen korko, joten kannattaa olla skeptinen liian hyvien tarjousten suhteen ja lukea ehdot erittäin tarkasti.

Kuitenkin edullisin pikalaina pitää sisällään lyhyen takaisinmaksuajan, pienen todellisen vuosikoron sekä se ei pidä sisällään ylimääräisiä kuluja. Kuluttajan tulisi tarkastella todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan.

Todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki mahdolliset kulut, joita pikalaina saattaa pitää sisällään. Kaikista edullisin pikalaina ei sisällä kuukausittaisia maksuja sekä todennäköisesti on avausmaksultaan ilmainen.

Tekemällä lainatarjouksen Summarumilla, saat sähköpostiisi tarjouksen eri pikalainoista. Pikalainavertailu on tehty kuluttajalle helpoksi ja saat tietoosi parhaat pikalainatarjoukset.

Summarumilla kilpailutetaan yli 2 000 euron suuruisia lainoja, ja vertailun tehtävänä on löytää juuri sinulle halvin ja sopivin pikalaina.

Miten pikalainavertailu eroaa lainavertailusta?

Pikalainan vertailu on täysin samanlaista kuin muidenkin vakuudettomien lainojen. Summarum kilpailuttaa yli 2 000 euron lainoja. Vertailun avulla kuluttaja löytää juuri itselleen sopivimman ja halvimman pikalainan.

Minkä tahansa lainan vertailu ei vielä sido kuluttajaa mihinkään. Voit vapaasti tehdä lainahakemuksen ja löytää sitä kautta parhaimmat lainatarjoukset, mutta se ei kuitenkaan sido sinua mihinkään. Lainoja vertailtaessa, niissä näkyvät kaikki oleelliset tiedot, jotka kuluttaja tarvitsee, esimerkiksi lainan maksuajan, todellisen vuosikoron ja niin edelleen.

Pikalainavertailu on erittäin hyödyllistä lainaa hankkiessa. Pikalainat ovat pieniä lainoja yleensä korkeilla koroilla, joita kuluttajat saattavat valita liian helposti. Pikalainavertailu tarjoaa samanlaista vertailua kuin muutkin lainatyypit.

Löydät kaiken oleellisen tiedon lainaa hankkiessa, kun vertailet pikalainoja keskenään. Summarum tarjoaa selkeää pikalainavertailua.

Miksi pikalainavertailu on kannattavaa?

Pikalainavertailu on tehty entistä helpommaksi internetin valtakaudella. Lainahakemuksen lähettäessä saat tietoosi kaikki saatavilla olevat lainatarjoukset.

Pikalainaan liittyvät tiedot ovat selkeästi esillä, eikä epäselvyyksiä jää. Lainojen vertailun avulla löydät sinulle sopivimman ja halvimman pikalainan. Et ole vielä sitoutunut mihinkään, vaikka lähetät lainahakemuksen. Sen avulla voit löytää parhaimmat pikalainatarjoukset ilman sitoutumista.

Näin voit rauhassa miettiä ja tutkia, mikä pikalaina on sinulle sopivin. Lainavertailu auttaa myös kuluttajaa hahmottamaan, kuinka laajat pikalainamarkkinat ovat.

Lainanhakija saa käsityksen siitä, kuinka paljon erilaisia pikalainatarjouksia on saatavilla. Myös pikalainojen ehdot vaihtelevat, ja joissain pikalainoissa voi olla esim. täysin erilaiset todelliset vuosikorot.

Pikalainavertailun avulla on mahdollisuus myös nähdä, miknkä yrityksen pikalainatarjous on kannattavin. Kuluttajat arvostelevat yrityksiä ja näin huonot karsiutuvat joukosta.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja