Pikalainavertailu – Näin se toimii

Pikalainavertailun avulla löydät itsellesi sopivimman ja halvimman lainan. Lainavertailu auttaa sinua löytämään oikean lainan hetkessä. Pikalainat ovat nykyään arkipäivää myös Suomessa.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Pikalainavertailu – näin se toimii

   Pikalaina on osuva vaihtoehto sinulle, joka tarvitset käyttövaraa mahdollisimman nopeasti. Yrityksiä ja siten myös lainoja on paljon erilaisia. Siksi on tärkeää vertailla lainoja keskenään.

   Pikalainavertailun avulla kuluttaja voi saada rahalaitokset ja pankit kilpailemaan asiakkuudestaan. Kilpailutus johtaa yleensä kuluttajan kannalta halvempiin lainakuluihin. Pikalainavertailu on ilmaista ja helppo toteuttaa. Kuluttaja ei vielä sitoudu mihinkään lainoja vertaillessaan, joten pikalainavertailua voi toteuttaa milloin haluaa.

   Summarum on suomalainen palvelu, joka tarjoaa asiantuntevaa ja selkeää pikalainapalvelua suomalaisille. Tavoitat palvelun kautta yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa. Vertailu on netissä helppoa ja löydät juuri sinulle sopivat pikalainat!


   Miksi vertailla ja kilpailuttaa pikalainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Pikalainavertailulla tehokkaasti säästöjä

   Pikalainavertailun avulla löydät juuri itsellesi sopivan pikalainan. Oikean pikalainan löytäminen saattaa olla haastavaa, sillä toimijoita on paljon erilaisia ja siten myös lainatyyppejä. Siksi huolellinen pikalainavertailu on tärkeää ennen lainan hakemista.

   Pikalainoissa on yleisesti ottaen korkeat korot, ja niiden lisäksi lainan kokonaissummaan lisätään esim. käsittelykuluja. Näistä muodostuu yhdessä todellinen vuosikorko, joka saattaa olla korkea.

   Vertailemalla eri toimijoiden lainoja voit löytää itsellesi sopivimman sekä halvimman vaihtoehdon. Kun lainaat juuri sen summan, jonka tarvitset, et kuluta ylimääräistä rahaa.

   Huomaa, että pidemmät maksuajat tarkoittavat yleensä sitä, että kustannukset ovat myös korkeammat. Todellinen vuosikorko on pikalainoissa laskenut lakimuutosten myötä.

   Pikalainavertailu on itsessään täysin ilmaista, joten et menetä siinä yhtään rahaa. Vertailun avulla löydät itsellesi halvimman lainan.

   Pikalainavertailu auttaa hahmottamaan pikalainamarkkinaa

   Pikalainamarkinnat on hyvin laaja käsite, joka saavuttaa suosiotaan yhä enemmän. Erilaisia lainatyyppejä löytyy laidasta laitaan kuin myös lainantarjoajia.

   Itselle oikean pikalainan löytyminen voi olla hankalaa juurikin sen runsaan valikoiman takia. Sen takia erittäin huolellinen pikalainavertailu on hyvin tärkeää. Runsaat pikalainamarkkinat kertovat siitä, että pikalaina on erittäin suosittu lainatyyppi kuluttajien keskuudessa.

   Pikalainavertailu auttaa hahmottamaan sen, mikä pikalaina on juuri sinulle sopivin ja halvin. Lainojen vertailu helpottaa kuluttajaa saamaan tietoonsa laajasta valikoimasta yrityksiä luotettavimmat ja vastuullisimmat lainantarjoajat.

   Laajoista pikalainamarkkinoista on lainanhakijalle hyötyä, sillä eri yrityksillä voi olla täysin erilaisia lainatarjouksia kuin toisilla.
   Tätä kautta saat lainavertailussa selville sen, mikä pikalaina on juuri sinulle osuvin. Pikalainavertailu auttaa hahmottamaan, kuinka paljon erilaisia pikalainoja on tarjolla.

   Pikalainavertailu netissä

   Pikalainojen vertailu on tehty todella helposti toteutettavaksi verkossa. Sähköisten lomakkeiden täyttäminen on paljon helpompaa kuin paperisten lomakkeiden. Netissä voit hakea myös lainaa ilman liitteitä.

   Kuluttaja täyttää hakemukseen tietoja liittyen esim. sen hetkiseen työhön sekä olemassa oleviin lainoihin. Tiedot kerätään lainanhakijalta sähköisesti eli kuluttajan ei tarvitse lähettää erillisiä papereita.

   Summarumin lainavertailu sisältää monta kymmentä lainantarjoajaa. Kun kuluttaja täyttää hakemuksen, saa hän yhden hakemuksen perusteella sähköpostiinsa sen hetken parhaimmat lainatarjoukset.

   Pikalainavertailua tehdessä netissä, on hyvä huomioida lainanantaja, todellinen vuosikorko, muut kulut sekä korkotaso korkokaton päättymisen jälkeen. Summarum tarjoaa selkeät lainatarjoukset, joista löydät itsellesi sopivan pikalainan.

   Lainan tiedoissa on selkeästi esillä kaikki tarvittavat tiedot, kuten esim. lainan korot, kuukausimaksut ja muut kulut. Näin lainaan liittyvät tiedot ovat kuluttajalla tiedossa eikä epäselvyyksiä tule.

   tarjoukset

   Pikalainavertailu kertoo nopeasti pikalainojen hintatason

   Pikalainavertailun avulla löydät pikalainojen tiedot helposti ja pääset vertailemaan niiden sisältöjä aidosti. Pikalainan hintatasojen vertailu on myös yksi tärkeimmistä vertailun kohteista.

   Pikalainojen vertailussa näet selkeästi pikalainan maksuajan, nimelliskoron, avausmaksun, muut kulut, kuukausierän, todellisen vuosikoron, lopullisen summan sekä koron osuuden.

   Yleensä lyhyimmällä maksuajalla varusteltu laina on halvin pikalaina. Lainanottajan on oltava tarkkana pikalainan ehdoissa siitä, sisältääkö pikalaina muita ylimääräisiä kuluja.

   Pikalainojen hintataso saattaa vaihdella paljon eri toimijoiden mukaan. Pikalainavertailun avulla löydät luotettavimmat toimijat, joka voi myös selvitä pikalainan hintatason perusteella.

   Moderni pikalaina on lainsäädännön avulla rajattu, joten koron säännöstely on entistä järkevämpää. Pikalainojen hintataso on selkeästi esillä kuluttajalle pikalainavertailua tehdessä.

   Yhdellä hakemuksella saat monien lainantarjoajien lainatarjoukset, eikä pikalainojen hintoja tarvitse itse selvittää.

   Käytä lainalaskuria, kun haluat selvittää lainasi kokonaiskustannukset!

   Pikalainojen vertailu ja kilpailutus samalla lomakkeella

   Myös pikalainojen kilpailutus on hyvin tärkeää. Samalla tavalla, jos kilpailutat esim. sähköä, on pikalainojen kilpailutus myös järkevää.

   Kilpailuttamalla pikalainatarjouksia Summarumilla, voit löytää itsellesi edullisen lainan ja tehdä oikeaa säästöä rahallisesti. Tavoitat nopeasti yli 30 eri pankkia ja rahoitusalan toimijaa. Eikä lainojen kilpailuttaminen ei itsessään sido kuluttajaa mihinkään.

   Eri lainantarjoajien välillä voi olla suuriakin eroja pikalainan sisällössä. Toiset lainantarjoajat voivat tarjota kuluttajalle edullista pikalainatarjousta. Siksi pikalainatarjousten kilpailuttaminen on iso osa lainaa valitessaan.

   Summarum etsii puolestasi edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja. Kuluttajat saattavatkin tehdä sen virheen pikalainaa valitessaan, että pikalainatarjouksiin ei kiinnitetä huomiota, lainahakemus tehdään pankissa, eikä huomioida netissä tapahtuvaa lainahakemusta.

   Eri lainantarjoajat saattavat tarjota hyviäkin tarjouksia, mutta kuluttajat saattavat sivuuttaa nämä tarjoukset.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Mistä edullisin pikalaina?

   Pikalaina on yleensä kustannuksilta muita lainoja kalliimpaa. Pikalainassa on aina jonkun suuruinen korko, joten kannattaa olla skeptinen liian hyvien tarjousten suhteen ja lukea ehdot erittäin tarkasti.

   Kuitenkin edullisin pikalaina pitää sisällään lyhyen takaisinmaksuajan, pienen todellisen vuosikoron sekä se ei pidä sisällään ylimääräisiä kuluja. Kuluttajan tulisi tarkastella todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan.

   Todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki mahdolliset kulut, joita pikalaina saattaa pitää sisällään. Kaikista edullisin pikalaina ei sisällä kuukausittaisia maksuja sekä todennäköisesti on avausmaksultaan ilmainen.

   Tekemällä lainatarjouksen Summarumilla, saat sähköpostiisi tarjouksen eri pikalainoista. Pikalainavertailu on tehty kuluttajalle helpoksi ja saat tietoosi parhaat pikalainatarjoukset.

   Summarumilla kilpailutetaan yli 2 000 euron suuruisia lainoja, ja vertailun tehtävänä on löytää juuri sinulle halvin ja sopivin pikalaina.

   Miten pikalainavertailu eroaa lainavertailusta?

   Pikalainan vertailu on täysin samanlaista kuin muidenkin vakuudettomien lainojen. Summarum kilpailuttaa yli 2 000 euron lainoja. Vertailun avulla kuluttaja löytää juuri itselleen sopivimman ja halvimman pikalainan.

   Minkä tahansa lainan vertailu ei vielä sido kuluttajaa mihinkään. Voit vapaasti tehdä lainahakemuksen ja löytää sitä kautta parhaimmat lainatarjoukset, mutta se ei kuitenkaan sido sinua mihinkään. Lainoja vertailtaessa, niissä näkyvät kaikki oleelliset tiedot, jotka kuluttaja tarvitsee, esimerkiksi lainan maksuajan, todellisen vuosikoron ja niin edelleen.

   Pikalainavertailu on erittäin hyödyllistä lainaa hankkiessa. Pikalainat ovat pieniä lainoja yleensä korkeilla koroilla, joita kuluttajat saattavat valita liian helposti. Pikalainavertailu tarjoaa samanlaista vertailua kuin muutkin lainatyypit.

   Löydät kaiken oleellisen tiedon lainaa hankkiessa, kun vertailet pikalainoja keskenään. Summarum tarjoaa selkeää pikalainavertailua.

   Miksi pikalainavertailu on kannattavaa?

   Pikalainavertailu on tehty entistä helpommaksi internetin valtakaudella. Lainahakemuksen lähettäessä saat tietoosi kaikki saatavilla olevat lainatarjoukset.

   Pikalainaan liittyvät tiedot ovat selkeästi esillä, eikä epäselvyyksiä jää. Lainojen vertailun avulla löydät sinulle sopivimman ja halvimman pikalainan. Et ole vielä sitoutunut mihinkään, vaikka lähetät lainahakemuksen. Sen avulla voit löytää parhaimmat pikalainatarjoukset ilman sitoutumista.

   Näin voit rauhassa miettiä ja tutkia, mikä pikalaina on sinulle sopivin. Lainavertailu auttaa myös kuluttajaa hahmottamaan, kuinka laajat pikalainamarkkinat ovat.

   Lainanhakija saa käsityksen siitä, kuinka paljon erilaisia pikalainatarjouksia on saatavilla. Myös pikalainojen ehdot vaihtelevat, ja joissain pikalainoissa voi olla esim. täysin erilaiset todelliset vuosikorot.

   Pikalainavertailun avulla on mahdollisuus myös nähdä, miknkä yrityksen pikalainatarjous on kannattavin. Kuluttajat arvostelevat yrityksiä ja näin huonot karsiutuvat joukosta.

   Muut lainatyypit