Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Pikalainavertailu

   Kilpailuta lainat tekemällä pikalainavertailu netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Tee pikalainavertailu ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Pikalainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan pikalainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Vertaile pikalaina jopa 60 000 euroon asti

   Summarumin kautta voit toteuttaa pikalainavertailun helposti netissä. Pikalainavertailun tekeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta pikalainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Toteuta pikalainavertailu helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle pikalainan vertailun avulla.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa pikalainan. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on antaa meidän toteuttaa pikalainavertailu, jotta voit löydää edullisimman lainan.

   Toteuttamalla pikalainavertailun netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan pikalainavertailu erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen pikalaina netistä vertailun avulla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman pikalainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa ja pikalainavertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Pikalainavertailu kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Löydä edullisin laina pikalainavertailulla

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan pikalainavertailulla. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Pikalainavertailu – näin se toimii

   Pikalaina on osuva vaihtoehto sinulle, joka tarvitset käyttövaraa mahdollisimman nopeasti. Yrityksiä ja siten myös lainoja on paljon erilaisia. Siksi on tärkeää vertailla lainoja keskenään.

   Pikalainavertailun avulla voit saada pankit kilpailemaan asiakkuudestaan. Kilpailutus johtaa yleensä halvempiin lainakuluihin, kuin se laina mihin tarttuu ensimmäisenä ilman kilpailutusta. Pikalainavertailu on maksutonta ja helppoa toteuttaa. Et vielä kilpailutusvaiheessa sitoudu mihinkään, joten pikalainavertailua voi toteuttaa milloin haluaa.

   Summarum on suomalainen palvelu, joka tarjoaa asiantuntevaa ja selkeää pikalainapalvelua suomalaisille. Tavoitat palvelun kautta yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa. Vertailu on netissä helppoa ja löydät juuri sinulle sopivat pikalainat!

   Pikalainavertailulla tehokkaasti säästöjä

   Pikalainavertailun avulla löydät juuri itsellesi sopivan pikalainan. Oikean pikalainan löytäminen saattaa olla haastavaa, sillä toimijoita on paljon erilaisia ja siten myös lainatyyppejä. Siksi huolellinen pikalainavertailu on tärkeää ennen lainan hakemista.

   Pikalainoissa on yleisesti ottaen korkeat korot, ja niiden lisäksi lainan kokonaissummaan lisätään esim. käsittelykuluja. Näistä muodostuu yhdessä todellinen vuosikorko, joka saattaa olla korkea.

   Vertailemalla eri toimijoiden lainoja voit löytää itsellesi sopivimman sekä halvimman vaihtoehdon. Kun lainaat juuri sen summan, jonka tarvitset, et kuluta ylimääräistä rahaa.

   Huomaa, että pidemmät maksuajat tarkoittavat yleensä sitä, että kustannukset ovat myös korkeammat. Todellinen vuosikorko on pikalainoissa laskenut lakimuutosten myötä.

   Pikalainavertailu on itsessään täysin ilmaista, joten et menetä siinä yhtään rahaa. Vertailun avulla löydät itsellesi halvimman lainan.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Pikalainavertailu auttaa hahmottamaan pikalainamarkkinaa

   Pikalainamarkinnat on hyvin laaja käsite, joka saavuttaa suosiotaan yhä enemmän. Erilaisia lainatyyppejä löytyy laidasta laitaan kuin myös lainantarjoajia.

   Itselle oikean pikalainan löytyminen voi olla hankalaa juurikin sen runsaan valikoiman takia. Sen takia erittäin huolellinen pikalainavertailu on hyvin tärkeää. Runsaat pikalainamarkkinat kertovat siitä, että pikalaina on erittäin suosittu lainatyyppi.

   Pikalainavertailu auttaa hahmottamaan sen, mikä pikalaina on juuri sinulle sopivin ja halvin. Lainojen vertailu helpottaa keräämään tietoa, ja mikä parasta vertailupalvelun kautta tavoitat ne luotettavimmat ja vastuullisimmat lainantarjoajat.

   Laajoista pikalainamarkkinoista on lainanhakijalle hyötyä, sillä eri yrityksillä voi olla täysin erilaisia lainatarjouksia kuin toisilla.
   Tätä kautta saat lainavertailussa selville sen, mikä pikalaina on juuri sinulle osuvin. Pikalainavertailu auttaa hahmottamaan, kuinka paljon erilaisia pikalainoja on tarjolla.

   Pikalainavertailu netissä

   Pikalainojen vertailu on tehty todella helposti toteutettavaksi verkossa. Sähköisten lomakkeiden täyttäminen on paljon helpompaa kuin paperisten lomakkeiden. Netissä voit hakea myös lainaa ilman liitteitä.

   Kun täytät hakemukseen tietoja liittyen esimerkiksi sen hetkiseen työhön sekä olemassa oleviin lainoihin, niin tiedot kerätään lainanhakijalta sähköisesti eli kilpailuttajan ei tarvitse lähettää erillisiä papereita minnekään.

   Summarumin lainavertailu sisältää monta kymmentä lainantarjoajaa. Kun täytät hakemuksen, saat yhden hakemuksen perusteella sähköpostiin sen hetken parhaimmat lainatarjoukset.

   Pikalainavertailua tehdessä netissä, on hyvä huomioida lainanantaja, todellinen vuosikorko, muut kulut sekä korkotaso korkokaton päättymisen jälkeen. Summarum tarjoaa selkeät lainatarjoukset, joista löydät itsellesi sopivan pikalainan.

   Lainan tiedoissa on selkeästi esillä kaikki tarvittavat tiedot, kuten esim. lainan korot, kuukausimaksut ja muut kulut. Näin lainaan liittyvät tiedot ovat hakijan tiedossa eikä epäselvyyksiä tule.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Pikalainavertailu kertoo nopeasti pikalainojen hintatason

   Pikalainavertailun avulla löydät pikalainojen tiedot helposti ja pääset vertailemaan niiden sisältöjä aidosti. Pikalainan hintatasojen vertailu on myös yksi tärkeimmistä vertailun kohteista.

   Pikalainojen vertailussa näet selkeästi pikalainan maksuajan, nimelliskoron, avausmaksun, muut kulut, kuukausierän, todellisen vuosikoron, lopullisen summan sekä koron osuuden.

   Yleensä lyhyimmällä maksuajalla varusteltu laina on halvin pikalaina. Lainanottajan on oltava tarkkana pikalainan ehdoissa siitä, sisältääkö pikalaina muita ylimääräisiä kuluja.

   Pikalainojen hintataso saattaa vaihdella paljon eri toimijoiden mukaan. Pikalainavertailun avulla löydät luotettavimmat toimijat, joka voi myös selvitä pikalainan hintatason perusteella.

   Moderni pikalaina on lainsäädännön avulla rajattu, joten koron säännöstely on entistä järkevämpää. Pikalainojen hintataso on selkeästi esillä lainanhakijalle pikalainavertailua tehdessä.

   Yhdellä hakemuksella saat monien lainantarjoajien lainatarjoukset, eikä pikalainojen hintoja tarvitse itse selvittää.

   Käytä lainalaskuria, kun haluat selvittää lainasi kokonaiskustannukset!

   Pikalainavertailu ei kuvia vain minuuteissa

   Pikalainavertailu on prosessina hyvin nopea. Taustatyö on tehty jo puolestasi. Sinun täytyy vain antaa kaikki oleellisimmat tiedot itsestäsi ja hakemastasi lainasti, ja me hoidamme Summarumilla loput.

   Käymme kilpailutusprosessissamme läpi useita kymmeniä eri lainantarjoajia antamiesi tietojen pohjalta. Nämä taas listaamme juuri sinua eniten kiinnostavaan järjestykseen, eli hinnan mukaan halvimmasta kalleimpaan. Näin yksinkertaista pikalainojen kilpailutus lopulta on.

   Moni ei ole tietoinen tästä kilpailutusmahdollisuudesta. Pikalainavertailun ansioista voit säästää suuriakin summia rahaa, valitsemalla parhaimman tarjouksen itsellesi useiden kymmenien lainanmyöntäjien joukosta.

   Vaivannäkö maksaa siis itsensä hyvin helposti takaisin alta aika yksikön. Kilpailutus on hyvin automatisoitu prosessi ja siksi se ei vie minuutteja pidempään aikaasi. Tämä keino on ylivoimaisesti nopein tapa löytää halvin laina itsellesi, jos vaihtoehtona on vierailla useiden pankkien sivuilla yksitellen. Käytä siis muutama minuutti arvokasta aikaasi pikalainan kilpailutukseen ja säästä rahaa, sekä aikaa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Pikalainojen vertailu ja kilpailutus samalla lomakkeella

   Myös pikalainojen kilpailutus on hyvin tärkeää. Samalla tavalla, jos kilpailutat esim. sähköä, on pikalainojen kilpailutus myös järkevää.

   Kilpailuttamalla pikalainatarjouksia Summarumilla, voit löytää itsellesi edullisen lainan ja tehdä oikeaa säästöä rahallisesti. Tavoitat nopeasti yli 30 eri pankkia ja rahoitusalan toimijaa. Eikä lainojen kilpailuttaminen ei itsessään sido kilpailuttajaa mihinkään.

   Eri lainantarjoajien välillä voi olla suuriakin eroja pikalainan sisällössä. Toiset lainantarjoajat voivat tarjota hakijalle edullisen pikalainatarjouksen. Siksi pikalainatarjousten kilpailuttaminen on iso osa lainaa valitessaan.

   Summarum etsii puolestasi edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja. Lainan kilpailuttajat saattavatkin usein tehdä sen virheen pikalainaa valitessaan, että pikalainatarjouksiin ei kiinnitetä huomiota, lainahakemus tehdään pankissa, eikä huomioida netissä tapahtuvaa lainahakemusta.

   Eri lainantarjoajat saattavat tarjota hyviäkin tarjouksia, mutta hakijat saattavat sivuuttaa nämä tarjoukset, sillä kokevat, että haluavat toimia kilpailutuksen yhteydessä vain oman ja naapuripankin kanssa.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Pikalainavertailu – Usein kysyttyä

   Mistä edullisin pikalaina?

   Pikalaina on yleensä kustannuksilta muita lainoja kalliimpaa. Pikalainassa on aina jonkun suuruinen korko, joten kannattaa olla skeptinen liian hyvien tarjousten suhteen ja lukea ehdot erittäin tarkasti.

   Kuitenkin edullisin pikalaina pitää sisällään lyhyen takaisinmaksuajan, pienen todellisen vuosikoron sekä se ei pidä sisällään ylimääräisiä kuluja. Kuluttajan tulisi tarkastella todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan.

   Todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki mahdolliset kulut, joita pikalaina saattaa pitää sisällään. Kaikista edullisin pikalaina ei sisällä kuukausittaisia maksuja sekä todennäköisesti on avausmaksultaan ilmainen.

   Tekemällä lainatarjouksen Summarumilla, saat sähköpostiisi tarjouksen eri pikalainoista. Pikalainavertailu on tehty kuluttajalle helpoksi ja saat tietoosi parhaat pikalainatarjoukset.

   Summarumilla kilpailutetaan yli 2 000 euron suuruisia lainoja, ja vertailun tehtävänä on löytää juuri sinulle halvin ja sopivin pikalaina.

   Miten pikalainavertailu eroaa lainavertailusta?

   Pikalainan vertailu on täysin samanlaista kuin muidenkin vakuudettomien lainojen. Summarum kilpailuttaa yli 2 000 euron lainoja. Vertailun avulla kuluttaja löytää juuri itselleen sopivimman ja halvimman pikalainan.

   Minkä tahansa lainan vertailu ei vielä sido kuluttajaa mihinkään. Voit vapaasti tehdä lainahakemuksen ja löytää sitä kautta parhaimmat lainatarjoukset, mutta se ei kuitenkaan sido sinua mihinkään. Lainoja vertailtaessa, niissä näkyvät kaikki oleelliset tiedot, jotka kuluttaja tarvitsee, esimerkiksi lainan maksuajan, todellisen vuosikoron ja niin edelleen.

   Pikalainavertailu on erittäin hyödyllistä lainaa hankkiessa. Pikalainat ovat pieniä lainoja yleensä korkeilla koroilla, joita kuluttajat saattavat valita liian helposti. Pikalainavertailu tarjoaa samanlaista vertailua kuin muutkin lainatyypit.

   Löydät kaiken oleellisen tiedon lainaa hankkiessa, kun vertailet pikalainoja keskenään. Summarum tarjoaa selkeää pikalainavertailua.

   Miksi pikalainavertailu on kannattavaa?

   Pikalainavertailu on tehty entistä helpommaksi internetin valtakaudella. Lainahakemuksen lähettäessä saat tietoosi kaikki saatavilla olevat lainatarjoukset.

   Pikalainaan liittyvät tiedot ovat selkeästi esillä, eikä epäselvyyksiä jää. Lainojen vertailun avulla löydät sinulle sopivimman ja halvimman pikalainan. Et ole vielä sitoutunut mihinkään, vaikka lähetät lainahakemuksen. Sen avulla voit löytää parhaimmat pikalainatarjoukset ilman sitoutumista.

   Näin voit rauhassa miettiä ja tutkia, mikä pikalaina on sinulle sopivin. Lainavertailu auttaa myös kuluttajaa hahmottamaan, kuinka laajat pikalainamarkkinat ovat.

   Lainanhakija saa käsityksen siitä, kuinka paljon erilaisia pikalainatarjouksia on saatavilla. Myös pikalainojen ehdot vaihtelevat, ja joissain pikalainoissa voi olla esim. täysin erilaiset todelliset vuosikorot.

   Pikalainavertailun avulla on mahdollisuus myös nähdä, miknkä yrityksen pikalainatarjous on kannattavin. Kuluttajat arvostelevat yrityksiä ja näin huonot karsiutuvat joukosta.