Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Kilpailuta ja vertaa ensin lainat

Kilpailuta ja vertaa ensin lainat netissä – Ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Kilpailuta ja vertaa ensin lainat netissä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Kilpailuta ja vertaa ensin lainat ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit kilpailuttaa ja verrata lainoja helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaa ensin lainat helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivan vaihtoehdon.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri rahoitusyhtiöiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

Vinkki

Vertaa ensin lainat netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailutus netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Vertaa ensin edullinen laina netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota

  • lainan korkoihin
  • kuukausierään
  • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vertaa ensin laina ja nosta se heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


Löydä edullisin laina

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainavaihtoehdon. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Vertaa ensin laina kauttamme

Haaveilet ehkä jostain erityisestä hankinnasta, mutta rahoitus siihen puuttuu. Siinä tapauksessa olet päätynyt oikeille sivuille. Nykypäivänä markkinoilla on tarjolla paljon erilaisia kulutusluottovaihtoehtoja varsin hyvillä ehdoilla.

Vertailupalvelumme avulla sinulla on loistava mahdollisuus löytää sinulle parhaiten sopiva laina yhteistyökumppaneidemme avulla. Vertailupalvelumme kautta sinulla on nyt mahdollista löytää sopiva luotto monien vaihtoehtojen joukosta, vain yhdellä hakemuksella.

Olemme riippumaton lainojen vertailupalvelu. Lainojen vertailusta palvelumme kautta on sinulle varmaa hyötyä, sillä jos kävisit itse kaikki luotonantajat läpi itsenäisesti on se pahimmillaan todella paljon aikaasi vievää touhua.

Lainojen vertailu palvelumme kautta ei maksa sinulle mitään. Se on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Saat lainatarjouksia, mutta ne eivät sido sinua harkitsemaan tai ottamaan lainaa. Täytä siis hakemus, odota hetki ja vertaa lainatarjouksia kaikessa rauhassa.

Älä luota mainospuheisiin vaan vertaa laina ensin ennen päätöstä

Menneinä aikoina kaikki lainat otettiin yleensä omasta kotipankista. Tämä oli järkevää jo senkin takia, että lainatuotteita oli huomattavasti vähemmän tarjolla kuin tänä päivänä.

Nykypäivän lainamarkkinat ovat kovin erilaisia. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, miten erilaisia kulutusluottoja markkinoidaan jatkuvasti. Luottomainokset lupaavat toinen toistaan parempia korkolupauksia ja erikoistarjouksia.

Houkuttelevien mainospuheiden seasta voi olla vaikeaa löytää se omaan tarpeeseen sopivin lainatauote. Tämän takia lainojen vertaileminen riippumattoman vertailupalvelun, Summarumin, kautta on erityisen kannattavaa.

Markkinoilla olevia lainoja on erilaisia aina asuntolainoista pikavippeihin. Vertailupalvelussamme olevat lainat ovat kulutusluottoja, joita voit hakea eri suuruisina.

Lainan hyväksymisen jälkeen kulutusluoton saat nopeimmillaan tilillesi parissa minuutissa. Vertaa laina ensin palvelumme kautta. Kaikki alkaa yksinkertaisesti hakemuksen lähettämällä.

Nykyään rahoitusyhtiöt käsittelevät hakemukset automaattisesti. Lainapäätöksen saat antamiesi tietojen perusteella ja erilaisista rekistereistä, kuten asiakastieto Oy:n rekisteristä saataviin luottotietoihin perustuen.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen tekoäly lähettää hakemuksen kaikille yhteistyökumppaneillemme ja alkaa listaamaan saamiasi lainatarjouksia. Koko prosessi on pitkälle automatisoitu.

Saatkin lainatarjouksia nopeimmillaan muutamassa sekunnissa hakemuksen jättämisen jälkeen. Hyväksyttyäsi tarjouksen, laina yleensä siirretään tilillesi saman päivän aikana.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Vertaa ensin otatko lainan pitkällä vai lyhyellä maksuajalla

Yleissääntönä voidaan pitää seuraavaa: mitä pidempi laina-aika ja sitä kautta pienempi kuukausierä, sitä suuremmat ovat lainan kokonaiskustannukset. Tämä johtuu siitä, että korkokustannukset ja laina-aika liittyvät toisiinsa. Kun haluat lainaa pienellä kuukausierällä, kannattaa varautua pitkään kokonaismaksuaikaan.

Hyvä tietää

Pitkä laina-aika kasvattaa korkokustannuksia ja muita kuluja, kuten tilinhoitomaksuja. Lyhyessä maksuajassa kuukausierä on usein suurempi, koska laina maksetaan nopeammin pois.

Ei ole yleispätevää vastausta siihen, kannattaako sinun ottaa laina lyhyellä vai pitkällä maksuajalla. Kaikki riippuu maksukyvystäsi ja siitä kuinka suurta kuukausierää haluat maksaa. Mikäli taloudellinen tilanteesi on vakaa ja hyvä, säästät kuluissa, jos otat lyhyen maksuajan.

Myös lainan korolla ja muilla mahdollisilla kuukausittaisilla lainanhoitokuluilla on suurta merkitystä sen suhteen, kuinka nopeasti lainasi lyhenee. Mitä pidempään lainaasi maksat sitä enemmän pääoma lyhenee.

Myös mitä pienempi korko lainassasi on, sitä suurempi osuus kuukausittaisesta lyhennyksestäsi menee lainapääoman lyhentämiseen. Tämän takia aina vertaa ensin laina ja allekirjoita sopimus vasta sitten.

Mikäli olet hieman epävarma maksukyvystäsi nyt ja tulevaisuudessa, niin parempi on pelata varman päälle ja ottaa laina mahdollisimman pitkällä maksuajalla ja pienellä kuukausierällä. Tämä takaa sen, että suoriudut ainakin minimilyhennyksestä ja taloutesi pysyy tasapainoissa.

Vinkkinä siis on: arvioi realistisesti maksukykysi ja vertaa ensin laina lainojen kilpailutuspalvelumme kautta.

Kilpailuta rahoitusyhtiöitä ja vertaa ensin laina ennen hyväksyntää

Yleinen ohjeemme on, että vertaa ensin laina muiden tarjousten kanssa. Kulutusluottojen kuluissa on todellisia suuria eroja, jotka tulevat selkeästi esille useimmiten vasta lainojen vertailun kautta.

Lainojen vertailupalveluumme kuuluu monia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä. Voit siis saada yhdellä hakemuksella kymmeniä lainatarjouksia, joita pääset tarkastelemaan lähemmin palvelussamme.

Laatu on meille ykkösasia. Raha-asioissa rehellisyyttä ja avoimuutta ei voi liikaa korostaa. Juuri siksi olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme ainoastaan tunnettuja ja vakavaraisia rahoitusyhtiöitä.

Et kuitenkaan ole enää päätöksen kanssa vain rahoitusyhtiöiden mainospuheiden varassa. Sinun ei myöskään tarvitse itse kaivella esille lainan todellisia kuluja.

Me esitämme palvelussamme kaikki lainapäätöksen kannalta oleellisesti tiedot. Voit tutustua niihin tarkemmin rahoitusyhtiöiden omissa palveluissa.

Lainan hakeminen kauttamme on nopeaa ja helppoa. Hakemukseen sinun täytyy syöttää tiedot tuloistasi, menoistasi, asumisestasi ja työsuhteestasi ja joitakin muita tietoja.

Hakemuksen täyttämiseen ei mene kauaa aikaa ja se kannattaa tehdä kerralla huolella. Täytä hakemus huolellisesti ja rehellisesti.

Tämä on tärkeää, koska saat lainatarjouksia hakemuksessasi antamiesi tietojen perusteella. Kaikki saamasi tarjoukset näkyvät selkeänä listauksena palvelussamme ja ne lähetetään sinulle myös sähköpostilla.

Vertaa ensin millainen laina sinulle sopisi

Yleensä suurissa lainoissa hyvänä puolena on niille tarjottu pitkä maksuaika. Huonona puolena puolestaan niissä ovat suuret kustannukset pitkällä tähtäimellä.

Ennen kun edes haet lainan, laske tarkasti todellinen lainantarpeesi. Lainaa ei kannata ottaa liikaa, koska raha ei ole ilmaista. Toisaalta lainaa ei kannata ottaa myöskään liian vähän tarpeisiisi nähden.

Laina-asioissa on hyvä muistaa, että voit aina lyhentää lainaa enemmän kuin minimikuukausierän verran. Tästä onkin selvää hyötyä, sillä mahdolliset ylimääräiset kustannukset pienentävät lainakustannuksiasi pitkällä tähtäimellä reilusti.

Kannattaa siis hakea pitkää lainaa pienellä kuukausierällä, jos maksukyky yhtään epäilyttää. Tarvittaessa voit lyhentää enemmän.

Vertaa ensin laina ja todelliset kustannukset

Lainoissa todellinen vuosikorko on tärkeä luku, koska siihen on laskettu lainan todelliset vuosikustannukset. Monesti luotonantajat ilmoittavat markkinoinnissaan ensisijaisesti luoton nimelliskoron. Nimelliskorko on lainan korko, johon ei ole sisällytetty muita lainaan liittyviä kustannuksia.

Joskus nimelliskorko onkin ainut tai avausmaksun lisäksi oleva ainut kustannus. Useimmiten kuitenkin lainanhoitoon sisältyy myös muita vuosittaisia ja kuukausittaisia kustannuksia.

Tiesitkö?

Luotonantaja on velvollinen ilmoittamaan selkeästi luoton kaikki todelliset kustannukset. Lainanhakijan tulee siis saada nämä kaikki tiedot selkeästi ennen allekirjoittamista.

Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainaan sisältyvät vuosittaiset kustannukset, joita ovat yleisesti

  • lainan avaamiseen liittyvät kustannukset
  • sen nostamiseen liittyvät kustannukset
  • tilinhoitomaksut.

Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että suuri todellinen vuosikorko tarkoittaa kallista lainaa.

Tärkeää on kuitenkin tarkastaa, että mitä lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään. Luotonantajien tulee lain mukaan kertoa selvästi nämä kustannukset luottoehdoissa.

Usein suurimmat yksittäiset kustannukset muodostuvat lainan avausmaksusta ja/tai lainan nostamiseen liittyvistä maksuista. Mikäli lainaan ei tule juuri muita kustannuksia avausmaksun ja nimelliskoron lisäksi, niin suuri avausmaksu ei välttämättä haittaa.

Vertaa ensin laina ja se mitä kuukausittaiset lyhennykset pitävät sisällään.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

  • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
  • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
  • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Vertaa laina ensin ja kiinnitä näihin tärkeisiin asioihin huomiota

Ensinnäkin älä hätiköi. Palvelumme kautta saadut lainatarjoukset ovat voimassa riittävän pitkän ajan. Voit siis harkita päätöstä kunnolla. Lainavertailu kannattaa tehdä huolella ja vaikka haluaisitkin rahat nopeasti, on maltti valttia lainanhakemisessa.

Lainoissa on suuria eroja kustannuksien suhteen. Eikä pelkästään eri rahoitusyhtiöiden välillä vaan myös usein saman rahoitusyhtiön lainatuotteissa. Aikaisemmin esimerkiksi pikavippi ja kulutusluottotoiminta koettiin moraalisesti hyvin arveluttavana.

Lainojen korot nousivat aikaisemmin jopa huippukorkeiksi ja tämä ajoikin lainsäädännön muutokseen. Tänä päivänä luotoissa on 20 % korkokatto, ja sitä kaavaillaan laskettavaksi pysyvästi jopa 15 prosenttiin.

Korkokatto estää ryöstölainat, mutta edelleen lainojen välillä on suuria eroja. Voit silti luottaa siihen, että kaikki palvelussamme olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat luotettavia ja hyvämaineisia toimijoita.

Voit saada jopa useita kymmeniä lainatarjouksia vertailupalvelumme kautta.

On myös hyvä muistaa, että hakeminen on täysin ilmaista eikä velvoita missään prosessin vaiheessa sinua harkitsemaan tai tekemään lainapäätöstä. Lue aina huolella lainan sopimusehdot ennen kuin hyväksyt sen.

Muista myös, että lainatarjouksen voit jättää myös kokonaan hyväksymättä. Lainatarjouksia ei tarvitse myöskään manuaalisesti hylätä, vaan voit antaa niiden olla. Ne umpeutuvat itsestään.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Kilpailuta ja vertaa ensin lainat – Yhteenveto

Kilpailuttamalla ja vertaamalla ensin lainoja keskenään voit löytää itsellesi kaikkein edullisimman ja sopivimman lainan. Lainojen ehdoissa ja todellisissa vuosikoroissa voi olla suuriakin eroja. Korkokaton ansiosta lainojen korot eivät voi kuitenkaan kivuta yltiösuuriksi.

Lainaa hakiessa on aina syytä malttaa hetki tehdä hieman lainanvertailua. Tämä vertailu voi tuoda merkittävät säästöt.

Kilpailuttaminen on tänä päivänä tehty hyvin helpoksi. Vertailu eri lainantarjoajien kesken voit avullamme hoitaa täysin etänä. Kun kilpailutat ja vertaat ensin lainoja netissä keskenään, säästät sekä aikaa että vaivaa.

Kilpailuttaminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Siksi voit vaikka jo hieman ennalta tarkistaa millaista lainaa voisit saada lomaa, asuntoautoa, mökin kunnostusta tai remonttia varten ennen kuin olet varsinaista päätöstä edes tehnyt.

Täytä hakemus ja vertaa ensin tarjoukset rauhassa!

Kilpailuta ja vertaa ensin lainat – Usein kysyttyä

Kuinka suuri laina minun on mahdollista saada?
Mikäli haet suurta kulutusluottoa, niin kannattaa laita vertailu menemään palvelumme kautta. Monet yhteistyökumppanimme tarjoavat lainaa jopa 60 000 euroon asti. Näin suurissa lainoissa takaisinmaksuajatkin ovat sitten jo pitkiä, eli voit saada takaisinmaksuaikaa jopa 15 vuotta. Kannattaa rohkeasti hakea ja katsoa mitä on tarjolla.
Miten vertailu auttaa minua löytämään lainan parhaalla korolla?
Vertailupalvelumme tehtävänä on etsiä sinulle laina parhaalla korolla. On hyvä muistaa, nimelliskoron lisäksi yleensä todelliseen vuosikorkoon sisältyy myös muita kustannuksia. Vertailupalvelussa kerromme sinulle lainan kokonaiskustannukset selkeästi luettavassa muodossa.
Voinko saada lainan pienellä kuukausierällä?
Voit saada lainan pienellä kuukausierällä. Mikäli taloudellinen tilanteesi on epävarma, mutta tiedät että voit kuitenkin ottaa lainan, niin kannattaa valita mahdollisimman pieni kuukausierä. Näin selviät ainakin siitä ja taloutesi pysyy tasapainossa. Halutessasi voit lyhentää lainaa enemmän. Kuukausierien suuruudet ja maksuajat riippuvat rahoituslaitoksista ja heidän lainatuotevalikoimastaan.
Onko aina kannattavaa verrata lainoja?
Sanotaan näin, että lainojen kilpailuttamisesta ei ainakaan ole mitään haittaa. Päinvastoin. Nykypäivänä lainoja kannattaa aina kilpailuttaa. Lainojen vertailu on myös ainut keino todella saada tietää, että mitä vaihtoehtoja sinulla on lainamarkkinoilla. Mikäli haet lainaa vain sinulle tutusta yhdestä paikasta, kuten omasta pankistasi, niin silloin kaikki muut vaihtoehdot jäävät ulkopuolelle.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja