Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa sähköpolkupyörään

Hae lainaa sähköpolkupyörään – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae lainaa sähköpolkupyörään ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan sähköpolkupyörään. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainaa sähköpolkupyörään alkaen 2 000 eurosta ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa sähköpolkupyörään luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa sähköpolkupyörään helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Sähköpyörälainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa sähköpolkupyörään 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat sähköpolkupyörään helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa sähköpolkupyörään.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa sähköpolkupyörään. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina sähköpolkupyörään.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat sähköpyörään netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa sähköpyörään erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina sähköpolkupyörään netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan sähköpolkupyörään pienellä korolla – ilman piilokuluja.  Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä kiinnittää erityistä huomiota näihin:

 • sähköpyörälainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina sähköpolkupyörään heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjoustenjoukosta sopivimman ja edullisen lainan sähköpolkupyörään, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous. Kun se on hyväksytty, vakuudeton laina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin laina sähköpolkupyörän ostamiseen

Summarumin kautta löydät nopeasti sopivan lainan sähköpolkupyörän ostamista varten. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Lainaa sähköpolkupyörän ostamiseen

Sähköpyörässä on kyse sähkömoottorilla varustetusta polkupyörästä, jonka maksiminopeus on 25 km/h. Moottori avustaa pyöräilijää polkiessa.

Sähköpyöriä löytyy monenlaisia ja ne ovat varustettu erilaisilla järjestelmillä. Laadukkaat sähköpyörät ovat kuitenkin varsin arvokkaita menopelejä. Pyörästä riippuen hinnat vaihtelevat noin 1 000 eurosta aina 10 000 tuhanteen euroon. Sähköpyörä on siis monessa taloudessa kallis investointi.

Mikäli sinulla ei ole tililläsi tällä hetkellä ylimääräistä rahaa sähköpyörän ostamiseen, ei hätää. Voit palvelumme kautta kilpailuttaa rahoitusyhtiöitä nopeasti ja hakea lainaa sähköpyörään.

Eri rahoitusyhtiöiden tarjoamissa lainapalveluissa on paljon eroja, joista sinun on hyvä olla perillä ennen kuin teet lainapäätöksen. Luonnollisesti mitä useammalta lainantarjoajalta haet lainaa sähköpyörään, sitä useampia tarjouksia saat.

Hae lainaa sähköpyörän ostamiseen kauttamme näin

Kun tarvitset lainaa sähköpyörään, toimi seuraavasti:

 1. Täytä hakemus tämän sivun yläosassa. Ilmoita siinä kaikki pyydetyt tiedot huolellisesti.
 2. Lähetä hakemus meille. Välitämme sen heti yhteistyökumppaneillemme.
 3. Jos täytät pankkien ja rahoitusyhtiöiden kriteerit, saat tarjouksia jopa minuuteissa.
 4. Vertaile kaikki tarjoukset rauhassa.
 5. Hyväksy paras tarjous. Sen jälkeen voit jatkaa prosessia rahoitusyhtiön sivuilla.

Hakemuksen lähettäminen Summarumille ei sido sinua mihinkään. Jos et hyväksy tarjouksia, voit jättää ne huomiotta.

Kuka voi hakea lainaa sähköpyörää varten?

Jotta voit saada kauttamme lainaa sähköpyörään, tulisi sinun täyttää seuraavat kriteerit:

 • olet vähintään 18-vuotias.
 • sinulla on säännölliset tulot.
 • maksuhistoriassasi ei ole merkintöjä.
 • asut vakituisesti Suomessa.

Voit hakea monesta paikasta lainaa sähköpolkupyörän ostamiseen

Nykyään kulutusluottomainoksilta ei oikeastaan voi välttyä. Lainamainoksia ja -tarjouksia lähetetään jatkuvasti sähköpostiisi ja jopa tekstiviesteillä puhelimeesi.

Jokainen tarjous kuulostaa toinen toistaan paremmalta ja lopulta sinun on vaikea päättää, mistä lainaa kannattaisi ottaa. Luottojen kuluissa ja koroissa on suuria eroja. Siksi emme voi painottaa liikaa tarkkuutta lainojen vertailussa.

Miten sitten konkreettisesti voimme auttaa sinua? Vastaus on yksinkertainen: etsimällä puolestasi sinulle sopivimman lainan.

Sinun tehtävänäsi on jättää hakemus palvelussamme. Tähän menee joitakin minuutteja. Hakemus kannattaa tehdä huolella. Useimmissa tapauksissa saat hakemuksen jättämisen jälkeen jo muutamassa minuutissa useampia lainatarjouksia.

Yhdellä hakemuksella tavoitat yli 30 yhteistyökumppaniamme. Yhteistyökumppaneina meillä on hyvämaineisia rahoitusyhtiöitä ja pankkeja, jotka olemme valinneet huolella. Säästät siis aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse hakea jokaisesta paikasta lainaa sähköpyörään erikseen.

Lainatarjoukset esitellään sinulle selkeässä muodossa ja näet niistä kaiken tarvittavan tiedon luottotarjouksien vertailemiseen.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Millaista lainaa sähköpolkupyörän ostamiseen on tarjolla?

Kulutusluottojen viidakossa erilaisia lainatyyppejä on useita. Kertalaina ja joustoluotto ovat näistä päätyypit.

Nimensä mukaisesti kertaluotto maksetaan kerralla tilillesi ja voit lyhentää sitä kuukausittain.

Joustoluotossa on taas kyse lainasta, jota voit nostaa tarvittaessa ja maksaa sitä pois samalla. Aina kun maksat lainaa, pääoman lyhennyksen vapautuu saman verran sitä takaisin käyttöösi.

Yhteistyökumppaneillamme on tarjolla sekä kertalainoja että joustoluottoja

Lainaa sähköpolkupyörän ostamiseen voit hakea pitkällä maksuajalla jolloin kuukausierä on pienempi tai lyhyemmällä maksuajalla, jolloin kuukausierä on suurempi. Kummassakin vaihtoehdossa on puolensa.

Mikäli sinulla on maksukykyä lähitulevaisuudessa, kannattaa ottaa useimmiten laina lyhyellä maksuajalla. Tällöin kuukausittainen lyhennys voi olla hieman enemmän, mutta saat maksettua lainasi nopeammin pois ja mikä tärkeintä, säästät silloin koroissa ja kuluissa.

Mikäli taloutesi on tiukemmalla lähitulevaisuudessa tai olet epävarma maksukyvystäsi, on varminta ottaa laina pidemmällä maksuajalla ja pienemmällä kuukausierällä. Tällöin yleensä lainanhoitomenot kasvavat hieman korkeammiksi kuin lyhyissä lainoissa, koska korkoa kertyy pidemmältä ajalta.

Kuitenkin kuukausittainen lyhennyksesi säilyy pienenä ja sinulle vapautuu siis rahaa elämiseen. On myös hyvä muistaa, että jos taloudellinen tilanteesi mahdollistaa suuremmat kuukausittaiset lainanlyhennykset, niin voit lyhentää minimi erää suuremman summan lainastasi.

Lainaa sähköpolkupyörään ilman vakuuksia

Hakiessasi lainaa hieman pienempii ostoksiin, et välttämättä tarvitse lainalle vakuuksia. Laina sähköpolkupyörään on tästä oiva esimerkki. Mikäli laina on suuruudeltaan muutaman tuhannen euron verran, voit saada sitä hyvin monelta eri lainan välittäjältä ilman vakuuksia.

Mikäli lainaa vasten löytyy kuitenkin vakuuksia, on niiden käyttöä hyvä kuitenkin harkita. Vakuudet voivat tuoda lainan korkoa merkittävästi alas, sillä vakuudet parantavat aina pankin asemaa lainanmyöntäjänä. Kun lainalle on asetettu pantti, voi lainan myöntäjä viime kädessä realisoida tämän omaisuuden rahaksi.

Ennen lainan hakemista sähköpolkupyörään muista kuitenkin tehdä lainojen kilpailutus ennalta. Kilpailuttamisen avulla voit säästää huomattavasti rahaa lainan suhteen sekä omaa aikaasi eri lainan tarjoajien vertailemisen kesken.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Hae laina sähköpyörän ostoon kilpailuttamalla

Nyrkkisääntö nykyajan lainaviidakossa on se, että lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina. Palvelussamme on runsaasti yhteistyökumppaneita ja niitä tulee lisää koko ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on mahdollisuus saada jopa kymmeniä tarjouksia lainasta kilpailuttamalla eri yhtiöitä keskenään.

Tarjousten yhteydessä saat tietää luoton todelliset kustannukset ja samalla saat kaiken tarvittavan tiedon päätöksesi tekemisen tueksi. Et ole siis enää pelkästään mainospuheiden varassa, joissa kehutaan aina kyseistä lainaa, vaan luvut puhuvat puolestaan. Lukujen valossa näet mikä vaihtoehdoista on paras sinulle.

Lukuja kannattaa katsoa luonnollisesti siitä näkökulmasta, mikä kriteereistä on sinulle tärkein. Mikäli pitkä maksuaika on sinun tilanteessasi keskeinen lainanvalintaan liittyvä tekijä, sinun kannattaa haravoida tarjouksien joukosta luotonantajat, jotka tarjoavat pitkää maksuaikaa. Voit jo hakemuksen yhteydessä määritellä maksuajan.

Jos puolestaan sinulle ovat pienet kulut tärkeä valinnan perusta, sinun kannattaa katsoa lainan todellista vuosikorkoa. Lainan todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainasi vuosittaiset kustannukset.

Hakeminen ei ole vaikeaa ja se käy sinulta nopeasti. Sinun täytyy antaa perustietoja, jotka liittyvät tuloihisi ja menoihisi ja työsuhteeseesi. Hakemuksen täyttämiseen ei mene kuin muutama minuutti. Se kannattaa kuitenkin tehdä huolella ja ole rehellinen tietoja antaessasi. Lainatarjouksia saat hakemuksessa mainitsemiesi tietojen perusteella. Tiedoilla on siis merkitystä.

Hae lainaa sähköpyörän ostamiseen hyvillä ehdoilla

Kulutusluottoja saat sekä pitkällä että lyhyellä maksuajalla. Sinun kannattaa ottaa tilanteesi sopiva laina. Mikäli tavoitteenasi on laina sähköpolkupyörän ostamiseen, se kuinka kallis haluamasi sähköpolkupyörä on, vaikuttaa oleellisesti siihen millaisen lainan otat.

Useamman tuhannen arvoiseen pyörään voit harkita jo pidempääkin maksuaikaa. Tonnin pyörään taas riittää ehkä lyhempikin maksuaika. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että mitä pidempi laina-aika ja pienempi kuukausierä lainassa on, niin sitä korkeampi luoton todellinen vuosikorko on.

Lainaa sähköpolkupyörän ostamiseen haettaessa kannattaa olla tarkkana lainan kustannuksien kanssa. Palvelumme auttaa sinua vertailemaan näitä kustannuksia.

Ennen lainan ottamista sinun kannattaa laskea kuinka paljon tarvitset lainaa ja millaista kuukausierää voit siitä maksaa. Tällä perusteella myös laina-aika määräytyy tarkemmin.

Suuremmat kuukausimaksut pienentävät selvästi lainasi kokonaiskustannuksia. Mikäli tiedät että lähitulevaisuudessa taloudellinen tilanteesi ei mahdollista suuria kuukausilyhennyksiä tai olet epävarma siitä, mikä taloudellinen tilanteesi on, niin kannattaa ottaa sellainen maksuaika ja kuukausierä, josta varmasti selviydyt.

Tärkeää on, että saat ainakin minimilyhennykset hoidettua. Mikäli taloudellinen tilanteesi paranee, voit halutessasi lyhentää lainaa enemmän kuukaudessa.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Esimerkkejä sähköpyörää varten haettavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä eri yhteistyökumppaneiltamme saatavista lainoista sekä niiden kustannuksista.

Huomaa kuitenkin, että saat tarjoukset aina omiin tietoihisi perustuen. Yllä olevassa taulukossa näkemäsi esimerkit ovat siis vain suuntaa-antavia.

Laina sähköpolkupyörän ostamiseen ja todellinen vuosikorko

Lainaa sähköpyörään hakiessa ei voida liikaa painottaa kuinka tärkeää on katsoa, mikä on lainan todellinen vuosikorko. Kulutusluotoissa todelliset vuosikorot voivat nousta todella korkealle.

Rahoitusyhtiöt ilmoittavat yleensä selkeästi lainan vuosittaisen viitekoron. Tällä onkin tietysti suuri merkitys lainan kustannuksiin, mutta todellinen vuosikorko usein on tätä korkeampi. Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään aivan kaikki lainasi kustannukset.

Lainan todellinen vuosikorko koostuu yleensä lainan avaamiseen liittyvistä kustannuksista, joustoluotossa lainan nostamiseen liittyvistä kustannuksista ja esimerkiksi tilinhoitomaksuista. Kuitenkin sillä mitä todellinen vuosikorko pitää sisällään on vähintäänkin yhtä suuri merkitys kuin itse todellisella vuosikorolla.

Todelliseen vuosikorkoon lasketaan lainan nostamiseen liittyviä kustannuksia, esimerkiksi joustoluotoissa. Jos nostat lainan vaan kerran, luonnollisesti nostoista ei tule kustannuksia.

Todellista vuosikorkoa nostavat myös lainan avaamiseen liittyviä kustannuksia, kuten avausmaksua ja nostokulua ja mahdollisia muita maksuja.

Sinun kannattaakin selvittää kuinka paljon kuukausittainen lyhennyksesi lyhentää lainan pääomaa ja kuinka paljon menee muihin kustannuksiin. Näin näet nopeasti sen mikä laina sähköpyörään on sinulle paras.

Ole tarkkana hakiessasi lainaa sähköpolkupyörän ostoon

Lainojen vertaileminen on erittäin kannattavaa ennen kuin päätät mikä laina sähköpyörään sopii parhaiten hankintaasi.

Luotonantajien taustojen suhteen voit luottaa meihin. Tarkastamme kaikkien yhteistyökumppaneidemme taustat ja valitsemme liikekumppaneiksi pelkästään vakavaraisia ja rehellisiksi arvioitua luotonantajia.

On myös hyvä muistuttaa, että kaikki yhteistyökumppanimme toimivat suomalaisen finanssivalvonnan säätelyn alaisina. Hae lainaa nyt!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Lainaa sähköpolkupyörään – Usein kysyttyä

Millainen laina sähköpyörän ostamiseen minun on mahdollista saada?

Kilpailutuspalveluumme kuuluu yli 30 pankkia ja luottolaitosta. Tarjolla on kertaluottoja ja joustoluottoa. Sinulla on mahdollisuus saada lainaa jopa 60 000 euroa ja maksuaikaa 15 vuotta. Sähköpolkupyörään et tarvitse ihan tuota maksimisummaa, mutta jos mielessäsi on joku muu suurempi hankinta, niin kannattaa ottaa kerralla isompi laina, mikäli se on maksukykysi näkökulmasta mahdollista.

Kaikki alkaa siitä, että jätät hakemuksen palveluumme. Hakemus välitetään suoraan yhteistyökumppaneillemme. Seuraavaksi saat lainatarjouksia, joihin on eritelty selvästi lainan todelliset korot ja kulut. Toimintamme on reilua ja läpinäkyvää ja edellytämme yhteistyökumppaneiltamme samaa.

Ovatko kulutusluotot korkeakorkoisia?

Me kilpailutamme lainat ja etsimme sinulle lainaa parhaalla korolla. Yleensä pitkissä lainoissa ovat vuosikorot pienempiä kuin lyhyissä lainoissa. Kokonaiskustannukset saattavat kuitenkin kasvaa korkeiksi. Monessa tapauksessa säänto, että mitä pidempi maksuaika, niin sitä korkeammat kokonaiskustannukset.

On kuitenkin edelleen hyvä muistaa, että halutessasi voit toki lyhentää lainaa nopeammin pois, kuin maksuohjelma edellyttää. Tämä pienentää kulujasi pitkällä tähtäimellä roimasti.

Yhteistyökumppaneidemme lainojen korot vaihtelevat 4 % - 20 % välillä. Kilpailutamme lainat puolestasi. Päätös jää sinulle.

Millainen laina sähköpyörän ostamiseen minun kannattaa ottaa?
Sinun kannattaa ensinnäkin ottaa laina, joka kattaa ostoksesi kaikki kustannukset. Voit itse valita otatko lainan lyhyellä vai pitkällä maksuajalla.
Saanko kuitenkin lainaa edullisemmin omasta kotipankistani?

Et välttämättä saa enää nykyään. Tilanne on täysin erilainen nykyään, kuin vielä muutama vuosi sitten. Aikaisemmin kotipankista haettu laina on ollutkin järkevä vaihtoehto. Nykyään tilanne on kuitenkin hyvin erilainen, koska pankit ja rahoituslaitokset kilpailevat keskenään enemmin kuin ikinä aikaisemmin. Kilpailu asiakkaista on todella kovaa ja siksi sinullakin on vaihtoehtoja paljon enemmän, kuin menneinä aikoina.

Tästä rahoituslaitosten kilpailusta on seurannut se, että pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat entistä enemmän ja houkuttelevampia etuja uusille asiakkailleen. Tämän takia sinun kannattaakin vertailuttaa palvelumme kautta lainoja. Toki omastakin pankista kannattaa tarjous kysyä, mutta sen lisäksi on hyvä selvittää myös muita vaihtoehtoja. Hyvin usein uutena asiakkaana saat erilaisia etuja rahoituslaitoksilta.

Me kilpailutamme sinun puolestasi lainat, mutta luonnollisesti sinä olet se, joka tekee päätöksen lainan ottamisesta. Me voimme kuitenkin helpottaa sinun urakkaasi kilpailuttamalla lainat puolestasi.

Mitä minun tulisi vielä huomioida lainaa sähköpolkupyörän ostamiseen hakiessani?

Tärkeintä on, että teet esivalmistelut hyvin. Mieti että kuinka paljon tarvitset lainaa ja laske realistisesti, että paljon voit kuukaudessa sitä lyhentää, niin että rahaa jää muuhunkin elämiseen. Taloutta ei kannata vetää liian tiukalle, sillä yllättäviä menoja tulee meille kaikille jatkuvasti. Milloin autosta tippuu pakoputki tai joku kodinkone menee rikki.

On tärkeää, että sinulle jää lainanhoitomenojen jälkeen rahaa myös elämiseen liittyviin yllättäviin menoihin. Kun olet laskenut lainantarpeesi tarkasti, niin sitten vaan hakemusta sisään. Me hoidamme loput.