Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Sähköpolkupyörän rahoitus

Hae lainaa sähköpolkupyörän rahoitukseen – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

Hae lainaa sähköpolkupyörän rahoitukseen ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa sähköpolkupyörän rahoitukseen 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan sähköpolkupyörän rahoitukseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa sähköpolkupyörän rahoitukseen jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae sähköpolkupyörän rahoitusta luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea rahoitusta sähköpolkupyörään helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia tarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa sähköpolkupyörää varten 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton hakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile rahoitus sähköpolkupyörän hankintaan helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman rahoitusyhtiön kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle rahoituksen sähköpolkupyörään.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia tarjouksia jopa kymmeniltä eri yhtiöiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa rahoitusta sähköpolkupyörän hankintaan.

Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla niitä, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin sähköpolkupyörän rahoitus.

Vinkki

Kilpailuta sähköpolkupyörän rahoitus netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan sähköpolkupyörän rahoitusta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen sähköpolkupyörän rahoitus netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman sähköpolkupyörän rahoituksen pienellä korolla – ilman piilokuluja.

Lainojen vertailu kannattaa tehdä siten, että kiinnität siinä huomiota erityisesti näihin:

 • sähköpolkupyörän rahoitukseen korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta sähköpolkupyörän rahoituksen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton sähköpolkupyörän rahoitus heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen sähköpolkupyörän rahoitukseen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, rahoitus sähköpolkupyörään maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Sähköpolkupyörän rahoitus kuntoon nyt

Kyllästyttääkö liikenneruuhkissa jumittaminen tai täysiin busseihin ahtautuminen? Yksi mahtavista vaihtoehdoista liikkumiseen on sähköpyörä: sen avulla hurautat paikasta toiseen nopeasti ja vaivattomasti. Sähkömoottori avustaa tarvittaessa niin, että siirtyminen on keveää, mutta pääset silti nauttimaan pyörällä liikkumisen vapaudesta.

Sähköpyörien hinnat ovat tulleet jo ensimmäisistä vuosista alaspäin, mutta etenkin laadukkaista kappaleista saa edelleen maksaa tuntuvia summia.

Siksi monella meistä ei ole mahdollisuutta napata kuukausibudjetista kerralla riittävän suuria rahoja sähköpyörän hankintaan. Onneksi sähköpolkupyörän rahoitus hoituu monella muullakin tapaa!

Hae rahoitusta sähköpyörään kauttamme näin

Kun tarvitset rahoitusta sähköpyörää varten, toimi näin:

 1. Täytä hakemus sivustollamme. Ilmoita siinä kaikki tarvittavat tiedot.
 2. Lähetä hakemuksesi meille. Välitämme sen yhteistyökumppaneillemme.
 3. Jos täytät rahoitusyhtiöiden kriteerit, saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa muutamissa minuuteissa.
 4. Vertaile tarjouksia rauhassa ja huolellisesti.
 5. Hyväksy paras tarjous. Jatkat sen jälkeen sopimuksen tekemistä suoraan rahoitusyhtiön kanssa.

Muistathan, että hakemuksen tekeminen ja lähettäminen Summarumin kautta ei sido sinua mihinkään. Kaikki saadut tarjoukset raukeavat itsestään, jos et hyväksy niitä.

Kuka voi hakea rahoitusta sähköpyörää varten?

Jotta voit saada kauttamme rahoituksen sähköpyörään, on sinun täytettävä seuraavat kriteerit:

 • olet vähintään 18-vuotias.
 • tulosi ovat säännölliset.
 • asut vakituisesti Suomessa.
 • olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti.

Rahoitus sähköpyörän ostoon on panostus omaan hyvinvointiin

Sähköpyörän hankinta rahoituksella on panostus omaan hyvinvointiin – ja se jos joku ansaitsee arvoisensa huomion. Sähkömoottoriavusteisen pyörän kanssa liikkuminen kaupungissa tai maastossa käy nopeasti sekä stressittömästi, ja samalla saat mukavasti hyötyliikuntaa. Sähköpyörä sopii kulkupeliksi ihan jokaiselle ikään ja kokoon katsomatta.

Jos oma kuukausibudjetti ei anna periksi sähköpyörän hinnan kertalohkaisua, voit hakea rahoitusta sähköpyörän ostoon. Tarjolla on monia erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivan lainamallin.

Rahoitustarjousten pyytäminen ja rahoituksen hakeminen sähköpyörää varten käy kätevästi verkossa, joten voit tehdä sen missä vain haluat.

Tiesitkö?

On tärkeää muistaa vertailla hintoja ennen lainapäätöksen tekemistä, sillä näin löytyy se edullisin sähköpolkupyörän rahoitus varmemmin.

Meillä saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia, joten hintavertailu käy helposti. Hakemuksen lähetys sivustollamme ei sido sinua mihinkään – pyydä siis rohkeasti tarjouksia ja tutustu niihin sitten rauhassa.

Paljonko sähköpolkupyörät maksavat?

Rahoitusta sähköpyörään hakiessasi sinun tulee tietysti ensimmäisenä selvittää sen määrän tarve. Jos haet rahoitusta sähköpyörän hankintaan, tämä tarkoittaa tietysti tämänhetkisen hintatason selvittämistä.

Markkinoilta löytyy paljon erilaisia malleja, joissa on hintahaitaria pienemmän budjetin vaihtoehdoista aina todellisiin luksuspyöriin. Hinnat vaihtelevat myös jälleenmyyjittäin, mutta tässä on hieman tietoa yleisestä hintatasosta:

 • Edulliset sähköpolkupyörät. Parhaimmillaan pyörän voi saada jopa 1 000–1 300 euron hintaan. Tällöin on kuitenkin hyvä tiedostaa, että ominaisuudet ovat usein rajalliset. Samoin sähköpyörän käyttöikä jää todennäköisesti lyhemmäksi kuin hieman korkeamman hintaluokan pyörissä. Voit kuitenkin tehdä hyviä löytöjä etenkin näppärienkaupunkisähköpyörien parista myös tästä hintaluokasta.
 • Keskihintaiset sähköpolkupyörät. Seuraavahinta- ja ominaisuusluokka asettuu noin 2 000–3 000 euron paikkeille. Tästä hintaluokasta voit löytää jo varsin laadukkaita kaupunki- tai maastoajoon sopivia sähköpyöriä, jotka kestävät käytössä vuosia.
 • Korkeahintaiset sähköpolkupyörät. Jos haluat varmistaa parhaat ominaisuudet, lujatekoisuuden sekä hyvän akkukeston, sinun kannattaa olla valmis maksamaan pyörästä hieman enemmän. Hinnakkaammat mallit maksavat 4 000–6 000 euroa, mutta niistä löytyy tehoa jyrkempienkin mäkien vaivattomaan kipuamiseen.

Kun valitset sopivaa pyörää, mieti, millaiseen käyttöön se tulee. Esimerkiksi akkukestossa voi olla isoja eroja aina 50–200 kilometrin välillä. Yllä olevat ovat vain suuntaa antavia hintaluokkia, ja niiden välistä löytyy paljon vaihtoehtoja.

Voit käyttää niitä apunasi, kun mietit sopivan suuruista rahoitusta sähköpyörää varten, mutta tarkistathan aina erikseen juuri haluamasi sähköpyörämallin hinnan jälleenmyyjältä.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Erilaisia rahoitusvaihtoehtoja

Kun sopiva sähköpyörämalli on valittu, on aika tarkastella lähemmin saatavilla olevia rahoitusvaihtoehtoja. Tarjolla on monia erilaisia tapoja, joilla voit hankkia pyörän omaksesi.

Se, mikä niistä on paras, riippuu esimerkiksi lainan suuruudesta, omista toiveistasi ja takaisinmaksun suunnitelmasta. Alla on esiteltynä muutamia varteenotettavia rahoitustapoja sähköpyörän hankintaan.

Kulutusluotto

Helppo kulutusluotto on yksi suosituimmista lainatyypeistä. Se on nimensä mukaisesti suunnattu tilanteisiin, joissa tarvitset normaalia kulutusta varten ylimääräistä rahaa. Tilanteet voivat olla pakon sanelemia, kuten vaikkapa jonkin tärkeän kodinkoneen rikkoutuessa, tai sitten omaksi iloksi, kuten esimerkiksi sähköpyörän hankinnassa.

Kulutusluotto myönnetään aina kertasummana, jonka saat yksittäisenä siirtona tilillesi. Lainaa on mahdollista hakea jopa 60 000 euroon saakka, mutta sähköpyörän hankintaan riittää huomattavasti pienempi summa. Pienin summa, jolle kulutusluottoa voidaan hakea, on 2 000 euroa.

Luottoa haettaessa sille sovitaan takaisinmaksun suunnitelma. Pisimmät maksuajat ovat jopa 15 vuotta, mutta näitä käytetään yleensä suuremmille luottosummille. Hankinnan vaatima, noin 2 000–6 000 suuruinen rahoitus sähköpyörää varten maksetaan tyypillisesti 1–5 vuoden kuluessa.

Huomaathan, että rahoitusyhtiöillä voi olla omia ehtoja lainasummia ja -aikoja koskien. Saat niistä tietoa lainatarjouksen myötä.

Joustoluotto

Hieman kulutusluoton kaltainen joustoluotto voi olla myös erinomainen ratkaisu sähköpyörän rahoitukseen. Tässä tyypissä lainasummat ovat yleensä melko pieniä, ja tyypillisesti ne ovat 100–10 000 euroa. Luottoa on kuitenkin mahdollista saada huomattavasti suuremmillekin summille: joillain rahoitusyhtiöillä aina 60 000 euroon asti.

Joustoluotto toimii niin, että laina myönnetään niin sanottua limiittiä eli luottorajaa käyttäen. Voit sitten nostaa rahoja omaan käyttöösi tämän rajan puitteissa joustavasti, eikä sinun tarvitse nostaa koko summaa kerrallaan. Luottolimiittisi alenee aina nostamasi summan verran ja palautuu lähtötasolleen, kun maksat lainasumman takaisin.

Tämän ansiosta voit käyttää joustoluottoa omiin tarpeisiisi tilanteen mukaisesti, esimerkiksi kun haluat ostaa sähköpolkupyörän. Joustavuuden lisäksi parhaisiin puoliin kuuluu se, että maksat koko lainasumman sijaan korkoa vain siitä summasta, jonka olet nostanut käyttöösi.

Pikalaina

Jos haluat rahat ja sähköpolkupyörän käyttöösi mahdollisimman nopeasti, voit harkita pikalainaa. Niissä on tunnuksenomaista se, että rahat siirtyvät tilillesi parhaimmillaan jopa minuuteissa. Pikalainojen kanssa on kuitenkin syytä olla tarkkana, sillä usein niiden kulut ovat muita lainoja korkeammat. Hintakilpailutus onkin erityisen tärkeää näissä tapauksissa.

Pikalaina ei ole samaisesta syystä paras vaihtoehto, jos olet hankkimassa sähköpyörää pitkällä takaisinmaksun suunnitelmalla. Mitä pidempään laina on käytössäsi, sitä suuremmaksi sen korko- ja mahdolliset muut kulut ennättävät kasvamaan.

Jos hankinta on yhtään suurempi, ja valittavissa on jokin muu lainatyyppi, kannattaa pikalainan järkevyyttä miettiä hetki. Yleensä esimerkiksi kulutusluotto tai joustoluotto tulee edullisemmaksi, varsinkin jos kyseessä on vakuudellinen laina.

Osamaksu

Yksi vaihtoehto sähköpyörän hankintaan on osamaksu. Suuri osa pyörien jälleenmyyjistä tarjoaa tätä vaihtoehtoa ostoksen tekemiseen, sillä onhan kyseessä merkittävä summa rahaa. Osamaksun mahdollisuudesta voit tiedustella suoraan jälleenmyyjältä, joka osaa kertoa myös kaupan ehdot sekä mahdolliset lisäkulut.

Kun ostat sähköpyörän osamaksusopimuksella, maksat pyörän hinnan pienemmissä kuukausierissä. Sopimuskauden pituus vaihtelee yleensä 1–3 vuoden välillä.

On tyypillistä, että etenkin pidemmissä osamaksusopimuksissa kokonaishinta on hieman normaalia korkeampi. Tässä on kuitenkin poikkeuksia, joten voi olla järkevää tutustua myös tähän vaihtoehtoon.

Luottokortti

Pyörän hankinta onnistuu myös luottokortilla, jos sinulla on sellainen käytössäsi. Luottokortti on järkevä maksutapa, sillä sitä käyttäen saat koko ostoksen maksettua yhdellä kertaa, mutta maksat sitten luottokorttilaskua oman pankkisi määräämien kulujen mukaisesti.

Luottokortille on määritelty aina jokin tietty minimisumma, joka tulee suorittaa kuukausittain. On hyvä muistaa, että maksamattomalle luottokorttisummalle kertyy korkoa, joten nopea laskun maksaminen on etusi mukaista.

Luottokortilla on myös hyvä pitää hieman puskuria, joka voi pelastaa tilanteen äkillisen taloudellisen ongelman yllättäessä. Jos maksat kortilla jonkin ison ostoksen, kuten sähköpolkupyörän, limiittiraja voi tulla vastaan nopeasti.

Tällöin et pysty käyttämään korttia mahdollisiin muihin yllättäviin kuluihin.

Sähköpyörän ostaminen laskulla

Jos tiedät, että tulet saamaan rahaa lähiviikkojen kuluessa, sähköpyörän ostaminen laskulla voi olla hyvä valinta. Tällöin saat pyörälle maksuaikaa laskun eräpäivän mukaisesti.

Tyypillisesti tämän kokoluokan ostoksissa maksuehto on 30 päivää, mutta tämä voi toki vaihdella. Toisinaan kauppahinta voidaan jakaa myös kahdelle laskulle niin, että suoritat maksun kahdessa osassa. Voit tiedustella laskumahdollisuuksista jälleenmyyjältä.

Vakuudeton rahoitus sähköpyörän ostoon

Suurin osa sähköpyörän ostoon erityisen hyvin sopivista kulutus- ja joustoluotoista on vakuudettomia. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse antaa minkäänlaista rahasummaa tai muuta arvo-omaisuutta sen eteen, että saat lainan käyttöösi.

Vakuus toimii rahoituslaitoksen puolelta turvanantajana, sillä jos asiakas jättää lainan maksamatta, sitä voidaan paikata lunastamalla vakuus.

Vakuudettomat lainat ovat siis niille korkeampi riski, mikä näkyy yleensä hieman lainan hinnassa. Jos vertaat vaikkapa vakuudellisia, pitkiä asuntolainoja, niiden korot ovat lähes poikkeuksetta matalammat kuin vakuudettomissa kulutusluotoissa.

Toisaalta ne ovat helppokäyttöisyydessään aivan omaa luokkaansa. Voit hakea vakuudetonta lainaa sähköpyörään helposti ja saat sen käyttöösi nopeasti. Etenkin jos kyseessä on suhteellisen pieni lainantarve, on tämä vaihtoehto varmasti harkinnanarvoinen.

Edullisimmat rahoitukset sähköpolkupyörän hankintaan

Lainojen hinnat vaihtelevat rahoitusyhtiöiden välillä. Kun vertaillaan hintoja, puhutaan aina todellisesta vuosikorosta, johon huomioidaan kaikki lainasta koituvat jatkuvat kulut.

Tämän lisäksi lainalla voi olla muita kustannuksia, kuten avaus- ja käsittelymaksuja. Etenkin lyhyistä lainoista puhuttaessa myös näihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Korko sen sijaan määräytyy aina asiakaskohtaisesti. Siihen vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa lainatun rahasumman suuruus, takaisin maksuaika ja henkilökohtainen riskianalyysin tulos eli riskiluokitus.

Tämän lisäksi korkoon vaikuttaa mahdollinen vakuus tai vakuudettomuus edellä olevan mukaisesti.

Esimerkkejä kauttamme saatavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä eri rahoitusyhtiöiltä saatavista lainoista sekä niiden kustannuksista.

Huomaa kuitenkin, että tarjoukset annetaan jokaiselle hakijalle yksilöllisesti. Taulukossa näkemäsi esimerkit ovat siis vain suuntaa-antavia.

Kilpailuta ja hanki sähköpolkupyörän rahoitus pienillä koroilla

Kun olet saanut sähköpyörävalinnan tehtyä ja tiedät millaisen lainan tarvitset, sinun kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa lainasi ja hoitaa itsellesi sitä kautta edullinen rahoitus. Koska lainojen kuluissa voi olla isojakin eroja, saatat säästää pyöränhankintakuluissa merkittäviä summia ihan vain vertailemalla eri lainojen hintoja.

Hintavertailun lisäksi kiinnitä huomiota myös muihin ehtoihin ja varmista niiden olevan itsellesi sopivat.

Summarum tekee yhteistyötä yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön kanssa, joten saat kauttamme kattavan katsauksen tämän hetken tarjontaan. Sinun ei tarvitse tehdä jokaiselle omaa hakemusta, vaan kaikki hoituu näppärästi yhden lainahakemuksen kautta.

Hae rahoitus sähköpyörään helposti Summarumin kautta

Haluatko hakea rahoitusta sähköpyörän ostoon? Täytä lainahakemussivuillamme: siihen menee aikaa vain pari minuuttia. Odottele sitten hetki. Ensimmäiset tarjoukset saat useimmiten jo tunnin sisään. Voit saada tarjouksen joko kirjallisesti sähköpostiin tai puhelinsoittona.

Kun olet saanut mielestäsi riittävästi tarjouksia, käy ne vielä läpi ja vertaile niitä keskenään. Jos mikään niistä ei ole mieleesi, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus raukeaa automaattisesti.

Jos löydät sopivan tarjouksen, voit solmia sopimuksen ja rahoitus sähköpyörään siirtyy nopeasti tilillesi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Sähköpolkupyörän rahoitus – Usein kysytyt kysymykset

Voiko sähköpolkupyörän ostaa lainarahalla?
Kyllä, sähköpolkupyörän rahoitus onnistuu mainiosti lainaa ottamalla. Tarjolla on useita erilaisia vaihtoehtoja, joita voit vertailla ja valita sitten itsellesi parhaan. Lainasummat vaihtelevat eri rahoituspalvelujen välillä, mutta pääsääntöisesti kaikki niistä myöntävät koko sähköpyörien hintahaarukan kattavia lainoja.
Miten löytää edullisin laina sähköpolkupyörän hankintaan?
Edullisin laina sähköpyörän hankintaan löytyy vertailun ja kilpailutuksen avulla. Voit vertailla kauttamme kymmenien eri rahoituslaitosten tarjoamia lainoja ja luottoja helposti ja nopeasti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia kaikilta yhteistyökumppaneiltamme.
Millainen laina sähköpolkupyörän hankintaan kannattaa hakea?
Sähköpolkupyörän hankintaan sopii monentyyppiset rahoitukset, sillä yleensä ostos pysyttelee noin 2 000–6 000 euron paikkeilla. Voit hakea esimerkiksi helppoa kulutusluottoa tai kätevää joustoluottoa. Saat molemmat niistä käyttöösi myös ilman vakuutta.
Miten lainaa sähköpolkupyörään haetaan?
Voit hakea lainaa meidän kauttamme jättämällä lainahakemuksen verkossa. Saat joko sähköpostitse tai puhelimitse tarjouksia, joista voit sitten vertailla ja valita itsellesi sopivimman. Varsinainen lainasopimus solmitaan rahoituslaitoksen kanssa.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja