Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Sähköpolkupyörän rahoitus

   Hae lainaa sähköpolkupyörän rahoitukseen – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

   Hae lainaa sähköpolkupyörän rahoitukseen ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa sähköpolkupyörän rahoitukseen 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan sähköpolkupyörän rahoitukseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa sähköpolkupyörän rahoitukseen jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa sähköpolkupyörän rahoitukseen luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa sähköpolkupyörän rahoitukseen helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa sähköpolkupyörän rahoitukseen 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat sähköpolkupyörän rahoitukseen helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainan sähköpolkupyörän rahoitukseen.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa sähköpolkupyörän rahoitukseen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina sähköpolkupyörän rahoitukseen.

   Kilpailuttamalla lainat sähköpolkupyörän rahoitukseen netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa sähköpolkupyörän rahoitukseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina sähköpolkupyörän rahoitukseen netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan sähköpolkupyörän rahoitukseen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan sähköpolkupyörän rahoitukseen korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen sähköpolkupyörän rahoitukseen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina sähköpolkupyörän rahoitukseen heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan sähköpolkupyörän rahoitukseen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina sähköpolkupyörän rahoitukseen maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Sähköpolkupyörän rahoitus – Lainaa sähköpyörän ostoon

   Kyllästyttääkö liikenneruuhkissa jumittaminen tai täysiin busseihin ahtautuminen? Yksi mahtavista vaihtoehdoista liikkumiseen on sähköpyörä: sen avulla hurautat paikasta toiseen nopeasti ja vaivattomasti. Sähkömoottori avustaa tarvittaessa niin, että siirtyminen on keveää, mutta pääset silti nauttimaan pyörällä liikkumisen vapaudesta.

   Sähköpyörien hinnat ovat tulleet jo ensimmäisistä vuosista alaspäin, mutta etenkin laadukkaista kappaleista saa edelleen maksaa tuntuvia summia. Siksi monella meistä ei ole mahdollisuutta napata kuukausibudjetista kerralla riittävän isoja rahoja sähköpyörän hankintaan. Onneksi sähköpolkupyörän rahoitus hoituu monella muullakin tapaa!

   Lainaa sähköpyörän ostoon – panostus omaan hyvinvointiin

   Sähköpyörän hankinta lainarahalla on panostus omaan hyvinvointiin – ja se jos joku ansaitsee arvoisensa huomion. Sähkömoottoriavusteisen pyörän kanssa liikkuminen kaupungissa tai maastossa käy nopeasti sekä stressittömästi, ja samalla saat mukavasti hyötyliikuntaa. Se sopii kulkupeliksi ihan jokaiselle ikään ja kokoon katsomatta.

   Jos oma kuukausibudjetti ei anna periksi sähköpyörän hinnan kertalohkaisua, voit ottaa lainaa sähköpyörän ostoon. Tarjolla on monia erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivan lainamallin. Lainatarjousten pyytäminen ja lainan hakeminen käy kätevästi verkossa, joten voit tehdä sen missä vain haluat.

   On tärkeää muistaa vertailla hintoja ennen lainapäätöksen tekemistä, sillä näin löytyy kaikkein edullisin sähköpolkupyörän rahoitus. Meillä saat yhdellä lainahakemuksella useita tarjouksia, joten hintavertailu käy helposti. Lainahakemuksen lähetys sivustollamme ei sido sinua mihinkään – pyydä siis rohkeasti tarjouksia ja tutustu niihin sitten rauhassa.

   Miten suuri laina ­­– Paljonko sähköpolkupyörät maksavat?

   Lainaa hakiessa tulee tietysti ensimmäisenä selvittää sen määrän tarve. Jos haet lainaa sähköpyörän hankintaan, tämä tarkoittaa tietysti tämänhetkisen hintatason selvittämistä. Markkinoilta löytyy paljon erilaisia malleja, joissa on hintahaitaria pienemmän budjetin vaihtoehdoista aina todellisiin luksuspyöriin. Hinnat vaihtelevat myös jälleenmyyjittäin, mutta tässä on hieman tietoa yleisestä hintatasosta:

   Edulliset sähköpolkupyörät. Parhaimmillaan pyörän voi saada jopa 1 000–1 300 euron hintaan. Tällöin on kuitenkin hyvä tiedostaa, että ominaisuudet ovat usein rajalliset. Samoin sähköpyörän käyttöikä jää todennäköisesti lyhemmäksi kuin hieman korkeamman hintaluokan pyörissä. Voit kuitenkin tehdä hyviä löytöjä etenkin näppärienkaupunkisähköpyörien parista myös tästä hintaluokasta.
   Keskihintaiset sähköpolkupyörät. Seuraavahinta- ja ominaisuusluokka asettuu noin 2 000–3 000 euron paikkeille. Tästä hintaluokasta voit löytää jo varsin laadukkaita kaupunki- tai maastoajoon sopivia sähköpyöriä, jotka kestävät käytössä vuosia.
   Korkeahintaiset sähköpolkupyörät. Jos haluat varmistaa parhaat ominaisuudet, lujatekoisuuden sekä hyvän akkukeston, sinun kannattaa olla valmis maksamaan pyörästä hieman enemmän. Hinnakkaammat mallit maksavat 4 000–6 000 euroa, mutta niistä löytyy tehoa jyrkempienkin mäkien vaivattomaan kipuamiseen.

   Kun valitset sopivaa pyörää, mieti, millaiseen käyttöön se tulee. Esimerkiksi akkukestossa voi olla isoja eroja aina 50–200 kilometrin välillä. Yllä olevat ovat vain suuntaa antavia hintaluokkia, ja niiden välistä löytyy paljon vaihtoehtoja. Voit käyttää niitä apunasi, kun mietit sopivan suuruista lainaa, mutta tarkistathan aina erikseen juuri haluamasi sähköpyörämallin hinnan jälleenmyyjältä.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Erilaisia rahoitusvaihtoehtoja

   Sitten kun sopiva sähköpyörämalli on valittu, on aika tarkastella lähemmin saatavilla olevia rahoitusvaihtoehtoja. Tarjolla on monia erilaisia tapoja, joilla voit hankkia pyörän omaksesi. Mikä niistä on paras, riippuu esimerkiksi lainan suuruudesta, omista toiveistasi ja takaisinmaksun suunnitelmasta. Alla on esiteltynä muutamia varteenotettavia rahoitustapoja sähköpyörän hankintaan.

   Kulutusluotto

   Helppo kulutusluotto on yksi suosituimmista lainatyypeistä. Se on nimensä mukaisesti suunnattu tilanteisiin, joissa tarvitset normaalia kulutusta varten ylimääräistä rahaa. Tilanteet voivat olla pakon sanelemia, kuten vaikkapa jonkin tärkeän kodinkoneen rikkoutuessa, tai sitten omaksi iloksi, kuten esimerkiksi sähköpyörän hankinnassa.

   Kulutusluotto myönnetään aina kertasummana, jonka saat yksittäisenä siirtona tilillesi. Lainaa on mahdollista hakea jopa 60 000 euroon saakka, mutta sähköpyörän hankintaan riittää huomattavasti pienempi summa. Pienin summa, jolle kulutusluottoa voidaan hakea, on 2 000 euroa.

   Luottoa haettaessa sille sovitaan takaisinmaksun suunnitelma. Pisimmät maksuajat ovat jopa 15 vuotta, mutta näitä käytetään yleensä suuremmille luottosummille. Sähköpyörän vaatima noin 2 000–6 000 suuruinen laina maksetaan tyypillisesti 1–5 vuoden kuluessa. Huomaathan, että rahoituslaitoksilla voi olla omia ehtoja lainasummia ja -aikoja koskien – saat niistä tietoa lainatarjouksen myötä.

   Joustoluotto

   Hieman kulutusluoton kaltainen joustoluotto voi olla myös erinomainen ratkaisu sähköpyörän rahoitukseen. Tässä tyypissä lainasummat ovat yleensä melko pieniä, tyypillisesti 100–10 000 euroa. Luottoa on kuitenkin mahdollista saada huomattavasti suuremmillekin summille: joillain rahoituslaitoksilla aina 60 000 euroon asti.

   Joustoluotto toimii niin, että laina myönnetään niin sanottua limiittiä eli luottorajaa käyttäen. Voit sitten nostaa rahoja omaan käyttöösi tämän rajan puitteissa joustavasti, eikä sinun tarvitse nostaa koko summaa kerrallaan. Luottolimiittisi alenee aina nostamasi summan verran ja palautuu lähtötasolleen, kun maksat lainasumman takaisin.

   Tämän ansiosta voit käyttää joustoluottoa omiin tarpeisiisi tilanteen mukaisesti, esimerkiksi kun haluat ostaa sähköpolkupyörän. Joustavuuden lisäksi parhaisiin puoliin kuuluu se, että maksat koko lainasumman sijaan korkoa vain siitä summasta, jonka olet nostanut käyttöösi.

   Pikalaina

   Jos haluat rahat ja sähköpolkupyörän käyttöösi mahdollisimman nopeasti, voit harkita pikalainaa. Niissä on tunnuksenomaista se, että rahat siirtyvät tilillesi parhaimmillaan jopa minuuteissa. Pikalainojen kanssa on kuitenkin syytä olla tarkkana, sillä usein niiden kulut ovat muita lainoja korkeammat. Hintakilpailutus onkin erityisen tärkeää näissä tapauksissa.

   Pikalaina ei ole samaisesta syystä paras vaihtoehto, jos olet hankkimassa sähköpyörää pitkällä takaisinmaksun suunnitelmalla. Mitä pidempään laina on käytössäsi, sitä suuremmaksi sen korko- ja mahdolliset muut kulut ennättävät kasvamaan.

   Jos hankinta on yhtään suurempi, ja valittavissa on jokin muu lainatyyppi, kannattaa pikalainan järkevyyttä miettiä hetki. Yleensä esimerkiksi kulutusluotto tai joustoluotto tulee edullisemmaksi, varsinkin jos kyseessä on vakuudellinen laina.

   Osamaksu

   Yksi vaihtoehto sähköpyörän hankintaan on osamaksu. Suuri osa pyörien jälleenmyyjistä tarjoaa tätä vaihtoehtoa ostoksen tekemiseen, sillä onhan kyseessä merkittävä summa rahaa. Osamaksun mahdollisuudesta voit tiedustella suoraan jälleenmyyjältä, joka osaa kertoa myös kaupan ehdot sekä mahdolliset lisäkulut.

   Kun ostat sähköpyörän osamaksusopimuksella, maksat pyörän hinnan pienemmissä kuukausierissä. Sopimuskauden pituus vaihtelee yleensä 1–3 vuoden välillä. On tyypillistä, että etenkin pidemmissä osamaksusopimuksissa kokonaishinta on hieman normaalia korkeampi. Tässä on kuitenkin poikkeuksia, joten voi olla järkevää tutustua myös tähän vaihtoehtoon.

   Luottokortti

   Pyörän hankinta onnistuu myös luottokortilla, jos sinulla on sellainen käytössäsi. Luottokorttia käyttäen saat koko ostoksen maksettua yhdellä kertaa, mutta maksat sitten luottokorttilaskua oman pankkisi määräämien kulujen mukaisesti. Luottokortille on määritelty aina jokin tietty minimisumma, joka tulee suorittaa kuukausittain. On hyvä muistaa, että maksamattomalle luottokorttisummalle kertyy korkoa, joten nopea laskun maksaminen on etusi mukaista.

   Luottokortilla on myös hyvä pitää hieman puskuria, joka voi pelastaa tilanteen äkillisen taloudellisen ongelman yllättäessä. Jos maksat kortilla jonkin ison ostoksen, kuten sähköpolkupyörän, limiittiraja voi tulla vastaan nopeasti. Tällöin et pysty käyttämään korttia mahdollisiin muihin yllättäviin kuluihin.

   Laskulla lisää maksuaikaa

   Jos tiedät, että tulet saamaan rahaa lähiviikkojen kuluessa, sähköpyörän ostaminen laskulla voi olla hyvä valinta. Tällöin saat pyörälle maksuaikaa laskun eräpäivän mukaisesti. Tyypillisesti tämän kokoluokan ostoksissa maksuehto on 30 päivää, mutta tämä voi toki vaihdella. Toisinaan kauppahinta voidaan jakaa myös kahdelle laskulle niin, että suoritat maksun kahdessa osassa. Voit tiedustella laskumahdollisuuksista jälleenmyyjältä.

   Vakuudetonta lainaa sähköpyörän ostoon

   Suurin osa sähköpyörän ostoon erityisen hyvin sopivista kulutus- ja joustoluotoista on vakuudettomia. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse antaa minkäänlaista rahasummaa tai muuta arvo-omaisuutta sen eteen, että saat lainan käyttöösi.

   Vakuus toimii rahoituslaitoksen puolelta turvanantajana, sillä jos asiakas jättää lainan maksamatta, sitä voidaan paikata lunastamalla vakuus. Vakuudettomat lainat ovat siis niille korkeampi riski, mikä näkyy yleensä hieman lainan hinnassa. Jos vertaat vaikkapa vakuudellisia, pitkiä asuntolainoja, niiden korot ovat lähes poikkeuksetta matalammat kuin vakuudettomissa kulutusluotoissa.

   Toisaalta ne ovat helppokäyttöisyydessään aivan omaa luokkaansa. Voit hakea vakuudetonta lainaa helposti ja saat sen käyttöösi nopeasti. Etenkin jos kyseessä on suhteellisen pieni lainantarve, on tämä vaihtoehto varmasti harkinnanarvoinen.

   Edullisimmat lainat sähköpolkupyörän hankintaan

   Lainojen hinnat vaihtelevat rahoituslaitosten välillä. Kun vertaillaan hintoja, puhutaan aina todellisesta vuosikorosta, johon huomioidaan kaikki lainasta koituvat jatkuvat kulut. Tämän lisäksi lainalla voi olla muita kustannuksia, kuten avaus- ja käsittelymaksuja. Etenkin lyhyistä lainoista puhuttaessa myös näihin kannattaa kiinnittää huomiota.

   Korko sen sijaan määräytyy aina asiakaskohtaisesti. Siihen vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa lainatun rahasumman suuruus, takaisin maksuaika ja henkilökohtainen riskianalyysin tulos eli riskiluokitus. Tämän lisäksi korkoon vaikuttaa mahdollinen vakuus tai vakuudettomuus edellä olevan mukaisesti.

   Kilpailuta laina ja hanki sähköpolkupyörän rahoitus pienillä koroilla

   Kun olet saanut sähköpyörävalinnan tehtyä ja tiedät, millaisen lainan tarvitset, sinun kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa lainasi. Koska lainojen kuluissa voi olla isojakin eroja, saatat säästää pyöränhankintakuluissa merkittäviä summia ihan vain vertailemalla eri lainojenhintoja.

   Hintavertailun lisäksi kiinnitä huomiota myös muihin ehtoihin ja varmista niiden olevan itsellesi sopivat. Summarum tekee yhteistyötä yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joten saat kauttamme kattavan katsauksen tämän hetken tarjontaan. Sinun ei tarvitse tehdä jokaiselle omaa hakemusta, vaan kaikki hoituu näppärästi yhden lainahakemuksen kautta.

   Hae lainaa helposti Summarumin kautta

   Haluatko hakea lainaa sähköpyörän ostoon? Täytä lainahakemussivuillamme: siihen menee aikaa vain pari minuuttia. Odottele sitten hetki, saat ensimmäiset lainatarjoukset useimmiten jo tunnin sisään. Voit saada tarjouksen joko kirjallisesti sähköpostiin tai puhelinsoittona.

   Kun olet saanut mielestäsi riittävästi tarjouksia, käy ne vielä läpi ja vertaile niitä keskenään. Jos mikään niistä ei ole mieleesi, sinun ei tarvitse tehdä mitään – lainahakemus raukeaa automaattisesti. Kun taas löydät sopivan lainatarjouksen, voit solmia sopimuksen ja saat rahat nopeasti tilillesi.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Sähköpolkupyörän rahoitus – Usein kysytyt kysymykset

   Voiko sähköpolkupyörän ostaa lainarahalla?
   Kyllä, sähköpolkupyörän rahoitus onnistuu mainiosti lainaa ottamalla. Tarjolla on useita erilaisia vaihtoehtoja, joita voit vertailla ja valita sitten itsellesi parhaan. Lainasummat vaihtelevat eri rahoituspalvelujen välillä, mutta pääsääntöisesti kaikki niistä myöntävät koko sähköpyörien hintahaarukan kattavia lainoja.
   Miten löytää edullisin laina sähköpolkupyörän hankintaan?
   Edullisin laina sähköpyörän hankintaan löytyy vertailun ja kilpailutuksen avulla. Voit vertailla kauttamme kymmenien eri rahoituslaitosten tarjoamia lainoja ja luottoja helposti ja nopeasti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia kaikilta yhteistyökumppaneiltamme.
   Millainen laina sähköpolkupyörän hankintaan kannattaa hakea?
   Sähköpolkupyörän hankintaan sopii monentyyppiset rahoitukset, sillä yleensä ostos pysyttelee noin 2 000–6 000 euron paikkeilla. Voit hakea esimerkiksi helppoa kulutusluottoa tai kätevää joustoluottoa. Saat molemmat niistä käyttöösi myös ilman vakuutta.
   Miten lainaa sähköpolkupyörään haetaan?
   Voit hakea lainaa meidän kauttamme jättämällä lainahakemuksen verkossa. Saat joko sähköpostitse tai puhelimitse tarjouksia, joista voit sitten vertailla ja valita itsellesi sopivimman. Varsinainen lainasopimus solmitaan rahoituslaitoksen kanssa.