Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Saunaremontti

   Kilpailuta ja hae lainaa saunaremonttiin netistä 2 000 – 60 000 €

   Hae lainaa saunaremonttia varten ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa saunaremonttia varten 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan saunaremonttia varten. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa saunaremonttia varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa saunaremonttia varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa saunaremonttia varten helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa saunaremonttia varten 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä ilmainen lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat saunaremonttia varten helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa saunaremonttia varten.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa saunaremonttia varten. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina saunaremonttia varten.

   Kilpailuttamalla lainat saunaremonttia varten netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa saunaremonttia varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen lainaa saunaremonttia varten netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan saunaremonttia varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan saunaremonttia varten korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta saunaremonttia varten tarkoitettujen lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina saunaremonttia varten heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan saunaremonttia varten, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina saunaremonttia varten maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Saunaremontin rahoitus ja hinta – Lainaa saunaremonttia varten

   Kodin remontoitavista kohteista saunaremontti kuuluu niihin, joita ei tehdä usein. Mutta sitten kun se tulee ajankohtaiseksi, kannattaa silloin panostaa materiaalivalintoihin. Remontti voi olla koko saunan kattava tai sisältää pelkästään lauteiden tai kiukaan uusimisen.

   Mitä materiaalia saunan lauteisiin?

   Laudemateriaaleja on nykyään saatavilla laaja valikoima, joista suosituimpiin kuuluvat lämpökäsitelty haapa, lämpökäsitelty tervaleppä sekä tervaleppä. Aiemmin käytettiin yleisemmin abachia, nykyään sen suosio on laskenut johtuen sen huokoisuudesta. Materiaalina se on helposti käsiteltävää kevyttä ja pehmeää puuta, mutta laudemateriaaliksi ei se paras vaihtoehto, sillä puu imee itseensä hikeä ja likaa.

   Saunan runkopuuna sen sijaan on yleisesti käytössä havupuu, joka on kestävää, edullista ja sietää ilmankosteuden vaihteluita kosteassa tilassa. Lehtipuistahaapa tai tervaleppä ovat melko huokoisia ja niistä ei tartu pihkaa, joten näiden ominaisuuksien johdosta ne sopivat mainiosti laudemateriaaleiksi.

   Saunan lauteiden käsittely

   Saunanlauteet on suositeltavaa käsitellä suoja-aineella, johon esimerkiksi sopii väritön öljy, ellei sitten halua lauteisiin jotain tiettyä väriä. Öljykäsittely tuo laudepuun oman värin voimakkaammin esiin käsittelyn jälkeen. Jos lauteisiin sen sijaan haluaa jotain väriä, värivaihtoehtoja on saatavilla vaaleasta jopa täysin mustaan.

   Saunasuojalla voi käsitellä kosteat tilat, kuten esimerkiksi pesutilan katon tai saunan seinät. Lauteiden käsittelyyn voi käyttää myös saunavahaa, mikä muodostaa likaa ja vettä hylkivän pinnan. Sitä levitetään ohut kerros vaahtomuovisiveltimellä tai vaahtomuovisienellä. Saunavahaa on saatavilla myös eri sävyissä. Lauteiden käsittely kannattaa tehdä, sillä se helpottaa niiden pesua ja lisää myös niiden käyttöikää.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Millainen valaistus saunaan?

   Saunaan halutaan usein tunnelmallinen ja hieman hämyinen valaistus. Saunaremontin yhteydessä siihen kannattaakin kiinnittää huomiota ja suunnitella valaistus huolella, sillä se viimeistelee lopputuloksen.

   Saunan valaistuksen hyvä ratkaisu on valokuitusarja, mikä on sopiva kosteisiin tiloihin. Se kestää kovaakin kuumuutta ja on helppo asentaa. Valaistuksessa voi käyttää myös omaa mielikuvitusta, sillä valaistuksen voi asentaa vaikka lauteiden alaosaan tai selkänojan taakse. LED-lamput ovat nykyaikainen energiatehokas ratkaisu myös saunan valaistuksessa. Ne ovat pitkäikäisiä ja valaisevat kirkkaasti.

   Millainen kiuas saunaan?

   Sanotaan, että kiuas on saunan sydän. Sen valintaan vaikuttavatkin useat tekijät, kuten esimerkiksi se, halutaanko saunaa lämmittää puilla vai sähköllä. Myös heti-valmiita kiukaita ja lauteisiin upotettavia kiukaita on nykyään saatavilla.

   Saunan koko ja muoto vaikuttavat osaltaan kiukaan valintaan, sillä eri kiuasmallit on suunniteltu lämmittämään tietyn kokoista tilaa. Tämä on siis hyvä huomioida kiuasta valitessa. Lisäksi kiukaan teholla on merkitystä, sillä liian pienitehoinen ei tarjoa hyviä löylyjä ja vastaavasti liian tehokas kiuas aiheuttaa saunan liiallisen kuumentumisen.

   Kannattaa ottaa myös huomioon, että jokaisella kiukaalla on tietty suojaetäisyys, mikä määrittää sen, ettei vieressä oleva seinä tai lauteet ole liian lähellä kiuasta. Sillä lisätään saunan paloturvallisuutta. Tämä on tärkeää huomioida etenkin lauderatkaisuja miettiessä.

   Saunaremontin hinta

   Miettiessä saunaremonttia remontin voi tehdä hyvinkin edullisesti tai se voi maksaa jopa tuhansia euroja. Lopullinen hinta riippuu siitä, mitä saunassa uusitaan. Jos tarkoituksena on remontoida koko sauna lattiasta kattoon, tällöin hintakin on luonnollisesti suurempi verrattuna pelkän kiukaan tai lauteiden uusimiseen. Tarkkaa summaa on vaikea tietää etukäteen, koska siihen vaikuttaa saunan koko, valitut materiaalit sekä ammattilaista käyttäessä hinta työstä. Toki jos osaamista löytyy, voi saunaremontin tehdä myös mainiosti itse.

   Vertailemalla eri materiaaleja ennen remontin aloittamista, voi arvioida paljonko remontti tulee maksamaan. Esimerkiksi kiukaan hinta liikkuu parinsadan euron ja reilun tuhannen euron välissä. Lauteet voi sen sijaan tehdä itse puusta tai ostaa valmiit lauteet, mitkä tosin tulevat maksamaan itsetehtyjä enemmän. Lattialaattoja miettiessä ne on mahdollista saada edullisestikin, jos ei halua valita kaikista trendikkäämpiä, jotka maksavat luonnollisesti enemmän.

   Saunaremontin hinta koostuu suurimmaksi osin materiaaleista ja työstä. Jokainen remontti on oma kokonaisuutensa, jonka hinta on mahdollista arvioida ainoastaan tapauskohtaisesti. Jos remonttiin on tarkoitus palkata alan ammattilaisia, silloin kilpailutus kannattaa ehdottomasti.

   Useimmiten käy myös niin, että saunaremontein aikana remontti laajenee myös muihin märkätiloihin. Moni haluaakin silloin uudistaa myös kylpyhuoneen ilmettä kokonaisvaltaisella remontilla tai uusia pelkästään vesikalusteita. Nämä kaikki luonnollisesti nostavat remontin hintaa entisestään.

   Kosteiden tilojen remontissa tulee usein vastaan myös kosteusvaurioita, mitkä nekin omalta osaltaan nostavat remontin hintaa. Joten sekin mahdollisuus on hyvä ottaa huomioon miettiessä saunaremonttia.

   KATSO MYÖS: Remonttilainalaskuri

   Saunaremontin rahoitus

   Jos tarkoituksena on uusia esimerkiksi vain kiuas tai lauteet, saunaremontin voi tehdä edullisesti. Suurempaa remonttia suunniteltaessa kannattaa miettiä eri rahoitusvaihtoehtoja. Saunaremontti tehdään kuitenkin sen verran harvoin, että monikaan ei ole valmis tinkimään materiaaleista.

   Remonttilainalla pystyy rahoittamaan kaikki saunaremonttiin liittyvät kustannukset, kuten ammattimiehen palkkaamisen sekä materiaalit. Lainaa voi hakea joko pankista tai yksityiseltä rahoituslaitokselta. Kummallakin lainantarjoajalla on omat ehdot lainan saamiseen.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa saunaremonttiin

   Saunaremonttia varten voi hakea joko vakuudellista vai vakuudetonta lainaa. Vakuudellista lainaa myöntävät usein pankit. Lainaa saadakseen täytyy hakijan antaa pankille lainan vakuudeksi omaisuutta, esimerkiksi arvopapereita. On myös mahdollista henkilötakaajan taata laina, joten hän on silloin vastuussa lainasta, jos hakija ei pysty sitä maksamaan takaisin. Vakuudellisen lainan hakemiseen täytyy myös varata aikaa, sillä hakuprosessi ei käy ihan käden käänteessä. Sitä ei myöskään myönnetä kovin helposti.

   Vakuudeton laina sen sijaan on helppo hakea ja saada. Se voi olla pikavippi, joustoluotto tai kulutusluotto. Sitä myöntävät yksityiset rahoituslaitokset. Saunaremonttia rahoittaessa sopivin ratkaisu on joko joustoluotto tai kulutusluotto. Vakuudettomat lainat tulevat yleensä kalliimmiksi mitä vakuudelliset, sillä niissä on isommat korot. Lisäksi voi tulla avaus- ja tilinhoitomaksuja. Mutta saunaremonttia miettiessä se on paras vaihtoehto, sillä se sopii mainiosti lyhytaikaiseksi lainaksi. Lainanhaku tapahtuu nopeasti netissä ja lainapäätöksen voi saada jo parin tunnin kuluessa hakemuksen jättämisestä. Rahat on myös mahdollista saada tilille jopa saman päivän aikana riippuen lainantarjoajasta. Useimmiten rahat ovat kuitenkin tilillä viimeistään seuraavana päivänä.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Kilpailuta saunaremonttilaina

   Kun saunaremontin rahoitus askarruttaa, kannattaa ensin aina kilpailuttaa lainat. Vertailemalla eri lainantarjoajien hintoja, löytää varmasti lopulta sen sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon itselleen. Kilpailuttamisen jälkeen voi huomata suurenkin eron halvimman ja kalleimman lainantarjoajan väillä.

   Jos vakuudellista lainaa ei ole mahdollista saada, on tärkeää, että vakuudettomien lainojen ehtoja ja korkokuluja verrataan keskenään. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu kätevästi netissä. Vertailtaessa lainoja kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon, sillä se sisältää koron lisäksi myös lainan avausmaksun sekä kuukausittaiset lainakulut. Lainantarjoajien sivustoilta löytyy tarkemmat tiedot kuluista.

   Netti tarjoaa useita lainanvälityspalveluja, joiden sivustoilla saunaremonttilaina on helppo kilpailuttaa. Täyttämällä hakemuksen ensimmäiset lainatarjoukset on mahdollista saada sähköpostiin jo saman päivän aikana. Tarjouksiin kannattaa tutustua rauhassa ja yleensä tutustumisaikaa onkin viikko, riippuen lainantarjoajasta. Jos tarjous ei miellytä, sen voi vapaasti hylätä olemalla vaan reagoimatta siihen mitenkään. Mutta jos tarjous tuntuukin sopivalta, se hyväksytään sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

   Tärkeää on huomioida, että sekä lainan hakeminen, että kilpailuttaminen eivät vielä siinä vaiheessa sido tekemään mitään lainasopimuksia ja kaiken lisäksi ne ovat täysin ilmaisia.