Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Pintaremontti

Hae lainaa pintaremonttia varten – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

Hae lainaa pintaremonttia varten ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa pintaremonttia varten 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan pintaremonttia varten. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa pintaremonttia varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa pintaremonttia varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa pintaremonttiin helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen pintaremontointiin on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa pintaremonttia varten 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus verkossa ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta ja takaajaa.

Kilpailuta ja vertaile lainat pintaremonttia varten helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa pintaremonttia varten.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa pintaremonttia varten. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Vertaa lainatarjouksia ja valitse sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina pintaremonttia varten.

Vinkki

Kilpailuta laina pintaremonttia varten netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa pintaremonttiin varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen lainaa pintaremonttia varten netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pintaremonttia varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota erityisesti

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta pintaremonttia koskevien lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina pintaremonttia varten heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan pintaremonttia varten, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous. Kun se on hyväksytty, laina pintaremonttia varten maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainaa pintaremonttiin kauttamme

Asunnon ilmeen nopea kohentaminen onnistuu helposti ja nopeasti pintaremontilla. Jos asunnon rakenteet ovat muuten kunnossa, mutta kaapistot ja seinät kaipaavat päivitystä, se onnistuu pienellä vaivalla eikä suurta peruskorjauslainaa välttämättä tarvita.

Summarumin lainakilpailutuksella saat heti lainatarjouksia, joista pääset valitsemaan sinulle sopivimman. Kilpailutus ei sido sinua mihinkään.

Usein pintaremontti tulee ajankohtaiseksi silloin, kun remontin kohde eli asunto on sijoituskohde, jota vuokrataan. Oman asunnon pintoja tulee tarkasteltua usein juuri ennen muuttoa, jolloin uusilla pinnoilla asunnon myyntihinta voi nousta hyvinkin paljon. Raikkaat, puhtaat ja ajantasaiset pinnat myyvät asuntoa paremmin kuin vuosikymmeniä vanhat, ajan kellastamat tapetit ja naarmuiset lattiat.

Mikäli sinulla on itselläsi taitoja ja osaamista, pintaremontin tekeminen itse on halvin ratkaisu. Jos taitoja ei kuitenkaan ole tai aika ei riitä, työn voi antaa ammattilaisten tehtäväksi. Urakka kannattaa kilpailuttaa, aivan kuten lainakin.

Tarjousta pyytäessäsi kannattaa mainita, että kilpailutat remontin. Ammattilainen suhtautuu silloin tilanteeseen kilpailuna, ja sinä olet siinä voittava osapuoli.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Pintaremontin rahoitus

Pintaremontin laajuus sanelee sen, kuinka paljon tarvitset rahaa haluamaasi remonttiin. Suunnittelemalla pääset heti selville siitä, mitä mikin maksaa ja mihin rahasi riittävät. Lompakkoaan voi laajentaa helposti lainalla, joka on sijoitus asuntoosi.

Yksi tapa hoitaa pintaremontin rahoitus on laina. Lainaa pintaremonttiin voit hakea Summarumin kilpailutuksella, ja saat heti kymmenien lainantarjoajien tarjouksen. Kilpailutus ei sido sinua mihinkään, ja saat rauhassa vertailla tarjouksia.

Vertailulla saat käsityksen siitä, millaisilla ehdoilla voisit saada lainaa pintaremonttia varten, millainen lainan korkotaso yleisesti on ja millaisia kuluja on odotettavissa.

Tavoitteemme Summarumilla on löytää jokaiselle sopiva laina, ja painotamme myös lainan edullisuutta. Kauttamme löydät edullisimman lainan, ja pääset valitsemaan sen useiden lainantarjoajien tarjousten joukosta.

Rahan lisäksi säästä myös aikaa, sillä täyttämällä yhden hakemuksen Summarumilla, saat tarjouksen kymmeniltä lainantarjoajilta.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Pintaremontin hinta

Se, mitä pintaremontti tulee maksamaan, riippuu lukuisista osatekijöistä. Huomioon on otettava vanhojen pintojen käsittely, uusien pintamateriaalien hinta, työn hinta sekä mahdolliset yllätykset. Erilaisiin yllätyksiin, kuten piileviin kosteusvaurioihin tai rakennevikoihin, on hyvä varautua jo etukäteen. Mitä vanhempi asunto on kyseessä ja mitä pitempi aika edellisestä pintaremontista on, sitä todennäköisemmin pinnan alla saattaa muhia ikävä yllätys.

Pintaremontti on siis monella tapaa kannattava sijoitus. Vanhan pinnan repiminen uuden tieltä voi paljastaa piileviä ongelmia, ja uusi pinta nostaa asunnon arvoa sekä tyyliä. Uusia ratkaisuja miettiessä kannattaa huomioon myös kulutus: lapsi- tai eläinperheessä parketti ei kauaa kestä, ja toiset tapetit kestävät vaikkapa jatkuvaa auringonvaloa paremmin kuin toiset.

Miettimällä pintaratkaisuja etukäteen ja satsaamalla kestäviin materiaaleihin välttää rahanmenoa tulevaisuudessa. Asiantuntijoilta esimerkiksi rautakaupasta saat parhaat vinkit materiaaleista, suositpa sitten trendikkyyttä, helppohoitoisuutta tai kestävyyttä.

Summarumin lainakilpailutuksella haet nopeasti lainaa pintaremonttiin. Kilpailutus ei sido sinua mihinkään, ja saat rauhassa tutustua tarjouksiin. Kilpailutusta tehdessä kannattaa arvioida kulujen määrä hieman yläkanttiin, jotta voit olla varautunut ainakin pieniin yllätyksiin.

KOKEILE: Remonttilainalaskuri

Esimerkkejä mahdollisista pintaremonttilainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä olevassa taulukossa on esitelty erilaisia pintaremonttilainoja sekä niiden kustannuksia. Huomaathan, että hakemuksessa ilmoittamasi tiedot vaikuttavat saamiisi tarjouksiisi ja niiden sisältöön.

Pintaremontit

Pintaremontin kohteena on, sananmukaisesti, pinnat. Näitä ovat esimerkiksi

 • tapetit
 • seinäpinnat
 • katto
 • keittiön kaapistot
 • työtasot.

Kaikkia pintoja voidaan kohentaa helposti ja halvalla, mutta myös pitkän kaavan mukaan ja suurilla sijoituksilla. Remonttiin kannattaa joka tapauksessa suhtautua sijoituksena, joka nostaa asunnon arvoa. Remontoidun oloisesta asunnosta voi pyytää korkeampaa vuokraa. Asunnon myyntiä remontti helpottaa, kun ostajat tietävät etteivät joudu heti remontoimaan.

Jos remontti on tarkoitus tehdä kerrostalossa tai muussa osakeyhtiössä, tarkista mitkä asiat kuuluvat sinulle ja mitkä taloyhtiölle. Esimerkiksi märkätilojen kalusteiden uusiminen, esimerkiksi vuotava wc-istuin, voivat kokonaisuudessaan mennä yhtiön piikkiin, eikä niistä koidu sinulle kustannuksia.

Lattian pintaremontti

Arvokas sijoitus asunnon lattiaan on parketti. Se ei kuitenkaan ole aina fiksuin sijoitus, sillä sen hoitamiseen voi mennä paitsi aikaa myös rahaa. Jos asunnossa on eläimiä tai lapsia, pinta voi mennä nopeasti huonoksi. Parketin hiominen voi olla suuri haaste. Houkuttelevampi vaihtoehto voi olla laminaatti.

Se ei yleensä vaadi vanhan lattian täysimittaista poistamista, ja asennuksen voi tehdä itse. Laminaatti vaatii kuitenkin sekin hyvää hoitoa, eikä sitä saa esimerkiksi kastella liikaa. Helpompi vaihtoehto voi olla vinyylilattia, joka kestää hyvin kulutusta. Halvin vaihtoehto on kaikille tuttu muovimatto.

LUE LISÄÄ: Laina lattiaremonttiin

Seinien pintaremontti

Elämisen jäljet näkyvät monin tavoin seinissä. Tapetit haalistuvat aurinkoisissa kohdissa nopeasti, ja vaihteleva kosteus voi aloittaa tapetinpoiston etuajassa. Jos asunnossa on tupakoitu sisällä, tapeteissa voi olla kerros nikotiinia. Seiniin on voitu vuosien aikana kiinnittää lukemattomia taulukoukkuja eri korkeuksille, ja reikien paklaaminen on oma urakkansa.

Seinän maalaaminen on hyvä vaihtoehto tapetille, kunhan pohjatyön tekee hyvin ja maalaajana on asiantunteva henkilö. Maalatessa syntyy helposti rajoja, jotka tekevät suuresta pinnasta ruman. Tapettien asentamisessa on oma työnsä, mutta suuresta seinäpinnasta voi tällä tavalla saada helpommin kauniin ja tasaisen.

Taulukiskot asentamalla voit välttyä jatkossa taulukoukkujen tekemiltä reijiltä ja niiden pakkeloinnilta. Tapettien asentamista itse on jatkuvasti helpotettu, ja nykyisissä tapeteissa on useita asennusta helpottavia merkintöjä. Itse tekemällä voit säästää tässäkin remontin vaiheessa.

Keittiön pintaremontti

Ruokaa laittaessa voi usein roiskua yli laitojen. Rasva ja vesihöyry muodostavat kaapistoihin ja kattoon omia kerrostumiaan, joita ei enää kotikonstein edes saa puhtaaksi. Keittiö on märkätilojen ohella erityisen todennäköinen paikka vesivahingolle, ja pintoja kannattaa tarkastella kriittisellä silmällä. Vesivahinko ei vielä tuoreeltaan ole vaikea korjattava, mutta pitemmän ajan kuluessa vahingot voivat olla mittavat.

Jos kaapistojen rungot ovat kunnossa, keittiön ilmettä voi kohentaa helposti vaihtamalla runkoihin uudet ovet tai maalaamalla vanhat. Jo pintojen puhdistaminen, maalaus ja uusien vetimien asennus uudistaa keittiön ilmettä, jopa vuosikymmenien verran.

Kaappien sisälle kannattaa myös katsoa. Kuivauskaapin ritilät ovat kulutustavaraa, ja yläkaappien alimmat osat voivat kerätä kosteutta kattiloista ja vedenkeittimestä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Erilaiset lainat pintaremonttia varten

Vakuudettomat ja vakuudelliset lainat eroavat oleellisesti toisistaan. Nimensä mukaisesti vakuudeton laina myönnetään ilman vakuuksia, eli takaisinmaksun takaamiseksi ei aseteta tai esitetä pantteja. Vakuudellisen lainan vakuudeksi pantteja esitetään.

Suurin käytännön ero näissä lainoissa on se, että lainan myöntäjä ottaa vakuudettoman lainan kohdalla isomman riskin, ja asettaa siksi yleensä isomman koron ja kovemmat takaisinmaksuehdot.

Vakuudellisen pintaremonttilainan takaisinmaksu on varmistettu tai siitä on vakuututtu pantilla. Pantti, esimerkiksi asunto tai auto, siirtyy lainanantajalle, jos lainan takaisinmaksu ei toteudu määrätyssä aikataulussa.

Vakuudeton pintaremonttilaina on joustava siinä mielessä, että sitä ei ole pakko käyttää nimenomaan remonttiin. Jos olet laskenut kulut yläkanttiin eikä yllätyksiä tulekaan, voit käyttää jäljelle jääneet rahat haluamallasi tavalla.

Pankkien pintaremonttilainat ovat sisällöltään vaihtelevia. Niistä löytyy sekä vakuudellisia että vakuudettomia vaihtoehtoja. Summarumin lainatarjoukset ovat aina vakuudettomia lainoja, jotka voidaan maksaa hakijan tilille hyvinkin nopeasti. Lainasummat vaihtelevat 2 000 ja 60 000 euron välillä, laina-aika välillä 1-15 vuotta.

Lainavaihtoehtoja on niin paljon, että löydät niistä varmasti juuri sinulle sopivan. Summarumin lainakilpailutuksella säästät sekä rahaa että aikaa, sillä yhdellä hakemuksella saat kymmenien rahoitusyhtiöiden tarjoukset. Kilpailutus ei sido sinua mihinkään, ja yhdenmukaisesti esitetyt lainatarjoukset helpottavat niiden vertaamista toisiinsa.

LUE SEURAAVAKSI: Sisustuslaina

Usein kysyttyä

Onko laina pintaremonttiin vakuudellinen vai vakuudeton?
Useimmissa tapauksissa lainaa pintaremonttia varten myönnetään vakuudettomana, mutta osa pankeista voi myöntää sitä asunnon oston yhteydessä myös vakuudellisena.
Paljon voin saada vakuudetonta lainaa pintaremonttia varten?
Summarumin kautta voit saada lainaa pintaremonttiin 2 000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Kilpailutamme puolestasi jopa kymmeniä eri rahoitusyhtiöitä täysin ilmaiseksi.
Kauan pintaremonttilainan kilpailutus kestää?
Jos olet täyttänyt hakemuslomakkeen huolellisesti ja rahoitusyhtiöt toteavat, että sinulla on riittävästi maksukykyä, voit saada ensimmäisiä tarjouksia miltei heti hakemuksen lähetettyäsi.