Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Salaojaremontti

   Hae lainaa salaojaremonttia varten – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

   Hae lainaa salaojaremonttia varten ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa salaojaremonttia varten 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan salaojaremonttia varten. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa salaojaremonttia varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa salaojaremonttia varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa salaojaremonttia varten helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa salaojaremonttia varten 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat salaojaremonttia varten helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa salaojaremonttia varten.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa salaojaremonttia varten. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina salaojaremonttia varten.

   Kilpailuttamalla lainat salaojaremonttia varten netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa salaojaremonttia varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina salaojaremonttia varten netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan salaojaremonttia varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota salaojaremonttia varten tarkoitetun lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta salaojaremonttia koskevien lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina salaojaremonttia varten heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan salaojaremonttia varten, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina salaojaremonttia varten maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa salaojaremonttiin

   Kaikista helpoin tapa rahoittaa salaojaremontti olisi tietysti maksaa suoraan yritykselle omalta tililtä, mutta tämä ei kuitenkaan useimmiten ole mahdollista. Useimmissa tapauksissa ainoaksi vaihtoehdoksi jää remonttilainan ottaminen.

   Salaojaremontin rahoittamiseen on olemassa neljä erilaista vaihtoehtoa: vakuudeton laina, vakuudellinen laina, remonttilainen yhdistäminen asuntolainaan sekä asuntolainan ja yhtiölainan yhdistäminen.

   Vakuudeton remonttilaina

   Jos ei ole asettaa mitään kiinteää omaisuutta remonttilainan vakuudeksi, lainan voi tällöin hakea ilman vakuuksia. Vakuudetonta lainaa myöntävät yksityiset rahalaitokset ja niitä voi hakea helposti netissä. Mutta myös osa pankeista myöntää vakuudetonta lainaa, tosin eivät kovin isoja luottoja. Rahoituslaitokset sen sijaan voivat myöntää suuriakin lainoja.

   Vakuudeton remonttilaina sopii parhaiten pienempiin pintaremontteihin ja tilanteisiin, missä tarvitsee pikaisesti rahaa ja haluaa maksaa sen myös suhteellisen äkkiä pois. Mikäli remonttilainan lisäksi on vielä muitakin lainoja maksettavana, tällöin lainat voi yhdistää kätevästi yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen antaa selkeyttä talouden hoitoon ja säästöä lainanhoitokuluissa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Vakuudellinen remonttilaina

   Jos hakee vakuudellista remonttilainaa, tarvitaan sen vakuudeksi omaisuutta. Useimmiten suurissa remonttilainoissa asetetaan remontoitava kohde (tyypillisesti talo) pantiksi. Vakuudellinen laina sopiikin hyvin isompiin remontteihin. Lainan ehdot edullistuvat, kun sen vakuudeksi asetetaan kiinteää omaisuutta.

   Pienempien remonttien kohdalla on syytä miettiä onko edes järkevää ottaa tavallista vakuudellista kulutusluotto, sillä vakuudet voi yhtä hyvin käyttää suurempiin lainoihin, joissa vakuudet vaaditaan lainan saamiseksi.

   Remonttilainen yhdistäminen asuntolainaan

   Joissakin pankeissa remonttilaina on mahdollista yhdistää osaksi asuntolainaa, jos remontti kattaa asunnon peruskorjaukseen liittyviä töitä. Peruskorjaustöiksi luokitellaan esimerkiksi laaja keittiöremontti tai asunnon putkiston kunnostaminen. Remonttilainan ollessa osana asuntolainaa sitä maksetaan asuntolainan viitekoron mukaan. Laina lisätään lopulliseen velkasummaan.

   Remonttilaina on mahdollista sitoa voimassa olevaan asuntolainaan tai nostaa samalla asuntolainan hakemisen yhteydessä. Jos remonttilaina liitetään jo olemassa olevaan asuntolainaan, korkotasot pitää tarkistaa uudestaan, mikä voi johtaa lainaehtojen päivitykseen. Tämä voi puolestaan johtaa joko parempiin tai huonompiin lainaehtoihin riippuen yleisestä korkotasosta ja taloustilanteesta.

   Asuntolainan ja yhtiölainan yhdistäminen

   Taloyhtiöiden suurten remonttien rahoittamiseen käytetään yleensä yhtiölainaa. Taloyhtiön osakkaat maksavat lainaa takaisin kuukausittain yhtiövastikkeessaan. Oma osuus on myös mahdollista maksaa kerralla pois hakemalla vakuudellista asuntolainaa. Toinen vaihtoehto on tietysti maksaa laina pois suoraan omalla rahalla, jos osakkaalla on siihen mahdollisuus. Vaikka yhtiölainan takaisinmaksuun harvemmin haetaan omaa vakuudellista asuntolainaa, kannattaa silti aina tarkistaa, jos markkinoilta löytyisi laina paremmilla ehdoilla verrattuna yhtiölainaan.

   Mitä kannattaa ottaa huomioon salaojaremontin rahoitusta miettiessä?
   Ennen remonttilainan hakemista kannattaa tehdä huolellinen arvio siitä, mitä kaikkia kuluja salaojaremontista mahdollisesti tulee koitumaan. Tuleeko budjetti loppupeleissä olemaan kuitenkin isompi mitä oli alkujaan suunnitellut.

   Oma maksukyky on syytä myös selvittää. Onko varmasti kykeneväinen selviytymään tulevista maksunlyhennyksistä. Tosin täytyy muistaa, että maksuvaikeuksissa on aina syytä ottaa yhteyttä lainantarjoajaan. Yleensä heillä on tarjoat erilaisia vaihtoehtoja ongelman ratkaisemiseksi, kuten esimerkiksi lyhennysvapaa kuukausi.

   Jos asuntolainan maksu kuuluu jo listalle, tällöin onkin tärkeä selvittää pankin kanssa mahdollisesta remonttilainan yhdistämisestä asuntolainaan. Useimmiten tämä on järjesteltävissä.

   Kaikista tärkeintä on kuitenkin ensin kilpailuttaa lainat. Sen voi tehdä helposti verkossa muutamassa minuutissa. Sitä kautta on mahdollista saada lainatarjouksia eri lainantarjoajilta ja löytää se kaikista edullisin vaihtoehto salaojaremontin rahoittamiseen.

   Miksi kilpailuttaa salaojalaina?

   Lainojen kilpailutukseen on monta hyvää syytä. Ilmiselvin syy on tietysti rahan säästäminen, sillä vertailemalla eri lainatarjouksia on mahdollisuus löytää se kaikista edullisin ja sopivin tarjous.

   Lainojen kilpailutus on myös nopeaa, sillä yhden lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja se tavoittaa heti kerralla kymmeniä lainantarjoajia. Kaiken lisäksi ensimmäinen lainatarjous on sähköpostissa jo muutaman tunnin kuluessa hakemuksen jättämisestä. Vaikka ensimmäinen tarjous vaikuttaisi lupaavalta, on syytä kuitenkin odottaa vielä muitakin tarjouksia. Vertailemalla useita tarjouksia on helpompi löytää se kaikista edullisin. Tarjoukseen tutustumiseen on aikaa yleensä viikon verran riippuen lainantarjoajasta.

   Kun sopivin lainatarjous löytyy, se kannattaa tietysti hyväksyä. Sen jälkeen rahat ovat yleensä tilillä jo samana päivänä tai viimeistään seuraavana päivänä. Tämä riippuu paljolti siitä onko hakijalla ja lainantarjoajalla sama pankki käytössä. Rahoja ei siis kuitenkaan tarvitse odotella kauan.

   Salaojaremontin rahoitusta miettiessä on siis ehdottoman tärkeää kilpailuttaa remonttilaina. Se säästää aikaa ja rahaa, mutta se on myös ilmaista eikä se sido mihinkään.

   Salaojaremontin rahoitus ja hinta – Lainaa salaojaremonttia varten
   Yksi omakotitalon tai taloyhtiön tärkeimpiin investointeihin kuuluva kohde on salaojaremontti. Kyseessä on pitkälle kantava sijoitus, jonka rahoittaminen vaatii huolellista suunnittelua. Salaojien saneeraus koostuu muustakin, kuin pelkästä ojien kaivamisesta. Sillä turvataan samalla talon ja asukkaiden hyvinvointia tulevaisuutta ajatellen. Toimiva kuivaus suojaa talonrakenteita kosteus-, routa- ja homevaurioilta.

   Salaojaremontin suunnittelu alkaa alan asiantuntijoiden maksuttomalla salaojien kartoituskäynnillä, jolloin salaojaremontin tarve kartoitetaan. Kestävien ja taloon sopivien ratkaisujen määrittely ovat osa kartoituskäyntiä, sillä salaojaremontti on hyvä miettiä loppuun asti. Kartoituskäynnin jälkeen on vuorossa tarjous, joka kannatta kilpailuttaa ennen siihen tarttumista. Toki salaojaremontin voi tehdä itsekin, jos löytyy tarpeeksi osaamista, mutta tämä vaihtoehto toimii lähinnä omakotitalojen kohdalla.

   Hinta on luonnollisesti tärkeä osa salaojaremonttia, mutta sitä tärkeämpää on tehdä kohteeseen sopivat valinnat ja saada toteutettua projekti alusta loppuun ammattitaidolla. Itse salaojan toteutus vie yleensä muutaman päivän ja se on mahdollista tehdä myös talvella. Alan ammattilaisten palveluun kuuluu yleensä työlle antama takuu, joka voi olla jopa 5 vuotta. Lisäksi salaojaremontissa käytettäville materiaaleille voidaan antaa jopa 15 vuoden takuu.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Puutteellinen salaojajärjestelmä

   Jos salaojajärjestelmässä on osittain tai kokonaan puutteellinen, se olisi tärkeää korjata asiantuntijan laatiman salaojasuunnitelman mukaisesti. Yleensä järjestelmä rakennetaan kokonaisuudessaan uudestaan, jolloin rakennusta ympäröivä maa-aines kaivetaan pois.

   Puutteellisen salaojajärjestelmän voi tunnistaa näistä:

   • Kasvustoa, tummentumia tai halkeamia sokkelissa
   • Muurahaisia sisällä
   • Vettä kellarissa
   • Tunkkainen maakellarin haju
   • Patolevy puuttuu, väärä maa-aines
   • Maanpinnan kallistukset väärin

   Jos puutteita on havaittavissa tai haistettavissa, on erittäin tärkeää silloin kääntyä ammattilaisen puoleen ja teetättää ensin ilmainen kuntokartoitus. Sopivan ammattilaisen löytämiseksi salaojaremonttiin on syytä kilpailuttaa alan yritykset sen sijaan, että tarttuisi ensimmäiseen tarjoukseen. Kun edullisin vaihtoehto löytyy, on syytä alkaa miettimään miten salaojaremontti rahoitetaan.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Salaojaremontin hinta

   Talon koko ja perustustapa vaikuttavat osaltaan salaojaremontin hintaan. Mitä isompi talo, sitä isompi on remontin hinta Keskimääräinen hinta liikkuu noin 10 000-40 000 euron välillä rakennuksen koosta, maaperästä ja mahdollisesta vanhasta salaojajärjestelmästä riippuen. Eniten salaojaremontin hintaan vaikuttaa kuitenkin työ. Mitä syvemmälle pitää kaivaa, sitä enemmän se vaatii luonnollisesti työtä. Hinnan nousuun vaikuttaa myös se, pitääkö maata viedä pois ja joudutaanko tilalle tuomaan uutta. Hintaan pystyy jonkin verran itsekin vaikuttamaan esimerkiksi purkamalla remontin esteitä, kuten terasseja, pihakivetyksiä, puskia ja pensaita sekä raivaamalla työskentelyalueen valmiiksi.

   Salaojaremontteja tekevät yritykset hoitavat yleensä kartoituksen, suunnitelmat, urakoinnin ja asennuksen. Välttyäkseen ikäviltä rahallisilta yllätyksiltä on syytä sopia työn ja tarvikkeet sisältävä kiinteä ennalta sovittu hinta. Tarvikkeisiin lukeutuvat sadevesiputket, perusvesikaivot, pintavesikaivot, tarkastuskaivot, salaojatputket pumppaamo ja tarvittaessa maa-aines. Lisäksi yritys usein hoitaa myös jätehuollon ja loppusiivouksen.

   LUE LISÄÄ: Remonttilainalaskuri