Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lattiaremontin rahoitus

Hae lainaa lattiaremonttia varten – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

Hae rahoitusta lattiaremonttiin ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lattiaremonttilaina 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan rahoituksen lattiaremonttiin. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.
Lattiaremontti edessä? Lue alta parhaat vinkit remontointiin ja sen rahoittamiseen. Kilpailuttamalla lattiaremonttiin tarvitsemasi lainan maksutta ja ilman sitoumuksia Summarumin kautta säästät kerralla rahaa, vaivaa ja aikaa.

Lattiaremontin hinta – mitä lattiaremontti maksaa?

Lattiaremontin hinta riippuu siitä, kuinka suuri alue joudutaan remontoimaan sekä siitä, kuinka laajan remontin joutuu tekemään

Tarvitseeko vain vaihtaa lattiapinnat, vai joudutaanko tekemään pohjatöitä? Myös lattiapinnan materiaali vaikuttaa remontin hintaan jopa merkittävästi.

Lattiaremontin keskihinta on 1 000 – 10 000 euroa

Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että kerrostaloasunnon lattiapinnan vaihtaminen maksaa tuhannesta eurosta kymmeneen tuhanteen euroon, riippuen kuinka ylelliset pinnat asuntoon halutaan ja kuinka suuri asunnon pinta-ala on.

Mikäli halutaan tehdä suurempia muutoksia, kuten esimerkiksi asentaa lattialämmitys, hinnat voivat nousta tämän yläpuolellekin.

Lattiaremontin hintaan vaikuttaa vielä se, pystyykö asukas tekemään itse purku- tai asennustyöt sekä se, löytyykö lattian alta vielä joitakin lisävaurioita.

Lattiaremontin neliöhinta

Lattiaremontin neliöhinta kannattaa pyytää remonttifirmalta, sillä sen laskemisessa tarvitsee ottaa huomioon valitut materiaalit sekä niiden lisäksi eri työvaiheista aiheutuvat kustannukset.

Huom!

Muista, että lattiaremonttiin tarvitaan muutakin kuin vain lattiamateriaali – esimerkiksi alusmateriaalit ynnä muut. Näistä tekijöistä muodostuu lattiaremontin neliöhinta.

Lattiamateriaalit myydään yleensä tietyn kokoisissa paketeissa. Silloin saattaa käydä niin, että joudut ostamaan lattiamateriaalia varmuuden vuoksi hieman yläkanttiin.

Keskimäärin ylimääräistä materiaalia varataan noin 5 % lattiapinta-alasta kulmien ja kiertojen vuoksi.

Kun ostat lattiamateriaaleja, varmista kaupasta, voiko ylimääräiset materiaalit viedä takaisin kauppaan kuittia vastaan.


Löydä edullisin laina lattiaremonttia varten

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan lattian remontointiin. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo


Milloin lattiaremontti on ajankohtainen?

On useita tilanteita, joissa lattiaremontti voi tulla ajankohtaiseksi. Tässä muutamia esimerkkejä yleisimmistä tilanteista, joissa tarvitset remonttilainaa netistä tai pankista.

Uuden asunnon hankinta

Eri ajanjaksoilla on käytetty erilaisia lattiapintoja sekä taloudellisten syiden että trendien takia. Trendit kuitenkin muuttuvat, ja uutta asuntoa hankkiessasi voi olla, että edellisten asukkaiden suosikkipinta ei tunnukaan omaan silmään sopivalta.

Voi myös olla, että lattia on jo aikojen kuluessa kulunut niin paljon, että se kannattaa uusia ennen asuntoon muuttamista.

Koirat ja lapset

Koirien kynnet ovat myrkkyä suurimmalle osalle lattiapinnoista, sillä koirien kynnet tekevät syviä naarmuja pintoihin. Myös lasten lelut saattavat naarmuttaa lattioita, ja jossain vaiheessa tämä johtaa siihen, että lattia on huonossa kunnossa ja joudutaan vaihtamaan.

Myös erilaiset eritteet kuten koirien pissat ja lasten puklauttelut voivat vaurioittaa lattioita pitkässä juoksussa.

Vesivahinko

Lattiapintojen alle menevä vesi aiheuttaa usein suuria vahinkoja pinnoille. Parketti ja laminaatti alkavat nopeasti kupruilemaan ja vääntymään.

Välttämättä aina ei tarvita suurta yksittäistä vesivahinkoa, vaan vauriot saattavat syntyä pikkuhiljaa pienistäkin asioista, kuten vuotavasta tiskikoneesta tai lattialämmityksestä.

Vaurio tai vahinko

Joskus lattiaremontin voi joutua tekemään, kun lattiapinta vaurioituu vahingossa. Esimerkiksi, jos muuttoa tehdessä pesukone lipsahtaa ja putoaa laattalattialle, voi jälki olla todella rumaa. Tällaisessa tilanteessa lattiaremontti voi tulla vastaan hyvinkin yllättäen ja ilman varoitusta.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Summarumin kautta tavoitat seuraavat pankit ja rahoitusyhtiöt

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo
 • Lea bank logo
 • Brocc logo
 • Svea Bank logo
 • Alisa Bank logo
 • Morrow Bank logo

Lattiaremontin rahoittaminen

Lattiaremontti ei ole välttämättä mikään halpa juttu. Positiivinen asia on kuitenkin se, että ellei tule yllättävää vesivahinkoa tai muuta onnettomuutta, lattiaremontin tarpeellisuuden ja hinnankin pystyy ennustamaa. Siihen on siis useimmissa tapauksissa mahdollista varautua ennalta.

Millä tavoin lattiaremontin voi rahoittaa?

Hae lainaa lattiaremonttiin kauttamme näin

Lattiaremontin rahoitus onnistuu kauttamme helposti ja nopeasti. Toimi näin:

 1. Kun sinulla on oma budjettisi tiedossa, täytä hakemus sivustollamme.
 2. Lähetä täytetty hakemus.
 3. Jos tietosi täyttävät rahoitusyhtiöiden kriteerit, voit saada ensimmäiset tarjoukset jopa muutamissa minuuteissa sähköpostiisi.
 4. Vertaile saamasi tarjoukset kaikessa rauhassa.
 5. Hyväksy paras laina lattiaremonttia varten ja jatka sopimuksen tekemistä rahoitusyhtiön kanssa.

Hakemuksen tekeminen ja lähettäminen Summarumin kautta ei vielä sido sinua mihinkään. Jokainen tarjous raukeaa, jos niitä ei hyväksytä.

Kuka voi hakea lainaa lattiaremonttiin?

Jotta voit saada kauttamme lainaa lattiaremonttia varten, on sinun täytettävä muutama ehto. Näitä ovat:

 • vähintään 18 vuoden ikä
 • säännölliset tulot
 • vakituinen osoite Suomessa
 • moitteeton maksuhistoria.

Lainasummat lattiaremonttia varten

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

Säästöt

Käytännössä edullisin tapa rahoittaa lattiaremontti on tehdä se puhtaasti omalla rahalla. Tällöin puhutaan tietysti säästöjen käyttämisestä.

Jos lattiaremontti ei tule vastaan yllättäen, rahat sitä varten voi säästää pitkänkin ajan kuluessa, jolloin päivittäinen talous ei joudu epätasapainoon.

Säästöjen käyttö on vaikeampaa, jos tarve ilmaantuu nopeasti ja aikaa säästöjen keräämiseen ei ole.

Osamaksu

Nykyään monet suuremmat remonttifirmat tarjoavat mahdollisuutta osamaksuun, ja tämä mahdollistaa isompienkin remonttien hoitamisen nopeasti jopa kokonaan ilman säästöjä.

Osamaksu on helppo vaihtoehto, eikä usein osamaksua varten tarvitse tehdä samanlaisia luottotarkistuksia kuin lainan ottamista varten. Toisaalta osamaksujen korot ja kulut ovat usein erittäin korkeat ja ehdot erittäin jäykät.

Osamaksun ehdot kannattaakin lukea erittäin tarkkaan ennen sopimuksen hyväksymistä.

Laina lattiaremonttiin

Lattiaremontin voi rahoittaa myös lainalla. Lainarahoituksessa on monia etuja verrattuna osamaksuun, kuten joustavuus ja matalampi korkotaso. On kuitenkin tärkeää vertailla eri palveluntarjoajia ja niiden palveluiden eroja.

Lattian vaihdon hinta

Mikäli tilanne on mennyt niin pahaksi, että koko lattia on syytä vaihtaa kannattaa rahoituksen järjestämiseen käyttää hetki enemmän aikaa. Lattian vaihdon hinta riippuu pitkälti lattian koosta ja tyypistä.

Jos asunnossa ei ole kovin paljoa neliöitä vaihdettavan lattian pinta-alaa, voit saada lattian vaihdettua jopa sadoilla euroilla hyvällä tuurilla.

Useimmiten tämä ei kuitenkaan ole tyypillinen tapaus. Lattian vaihdon hinta vaihtelee keskimäärin 450 – 12 000 euron välissä. Tämä hinta sisältää sekä työn että materiaalit. Työn osuus on vaihdellut noin 400 – 2000 euron välissä jälleen riippuen projektin koosta.

Lattian vaihdon hinta kannattaa ainakin yrittää joka kerta arvioida mahdollisimman tarkkaan ennalta, ennen kuin lähdet hötkyilemään lainahakemusten kanssa.

Hae lainaa lattiaremonttiin järkevästi

Monet kokevat lainan hakemisen riskialttiina, mutta kertalainaa voi hakea turvallisesti ja järkevästi. Kun huomioi tietyt asiat, lainan ottaminen voi olla paras tapa rahoittaa pakollisia hankintoja, kuten lattiaremontti. Siihen kulutusluotto sopii erinomaisesti.

Alla lueteltuna muutama tärkein asia lainoista, jotka kannattaa ainakin ottaa huomioon ennen tarjouksen hyväksymistä.

Lainaa lattiaremonttiin ei kannata ottaa liikaa

Lainasumma on todella tärkeää mitoittaa omiin tarpeisiin riittäväksi, mutta ylimääräistä vakuudetonta lainaa ei kannata ottaa ellei sitä todella tarvitse.

Joudut aina maksamaan lainan takaisin korkoineen, joten lainarahaa ei kannata ottaa yhtään enempää kuin tarvitsee.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Lyhyempi maksuaika tulee halvemmaksi, pidempi pienentää kuukausierää

Lainan takaisinmaksuaika kannattaa miettiä oman arkisen talouden kannalta. Tärkeintä on, että pystyt maksamaan lainalyhennyksen takaisin myös kuukausina, kun jotain yllättävää tulee vastaan.

Toisaalta lyhyempi laina-aika tarkoittaa aina vähemmän korkoja ja kuluja. Muista myös, että lainaa voi lyhentää aina sovittua enemmän, jolloin säästää rahaa ja laina-aika lyhenee.

Todellinen vuosikorko kertoo enemmän kuin korkoprosentti

Korkoprosenteissa on lainojen välillä todella paljon vaihtelua. On kuitenkin tärkeää huomata, että koron lisäksi lainoissa on muitakin korkoja, kuten

 • kuukausimaksuja
 • laskutuslisiä
 • perustamiskuluja.

Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kulut, joten lainan hintaa voi vertailla parhaiten sen kautta.

Kaikki lainat lattiaremonttiin eivät ole tasa-arvoisia

Tärkein asia lainan ottamisessa on ymmärtää, että kaikki lainat lattiaremonttia varten eivät ole yhtä edullisia. Siksi onkin tärkeää vertailla erilaisia tarjouksia, sillä vain harvoin ensimmäinen lainatarjous on se paras.

Summarum on kilpailutuksessa ja vertailemisessa loistava tuki ja työkalu. Maksuttomien palveluidemme avulla jokainen voi vertailla useita erilaisia lainoja nopeasti ja selkeästi.

Lattiaremonttia varten haettujen lainojen vertailu

Sinulla on kaksi tapaa vertailla eri lainoja keskenään:

 • Voit ottaa itse yhteyttä moniin eri lainantarjoajiin, ja neuvotella itselleen lainaehdot.
 • Toinen vaihtoehto on käyttää kuten Summarumia. Me lähetämme tiedot eri lainantarjoajille samanaikaisesti yhdellä hakemuksella.

Tämän jälkeen saat useita eri lainatarjouksia välittömästi itsellesi vertailtavaksi. Tarjoukset esitetään siten, että niitä voi aidosti vertailla keskenään ilman rahoituksen yliopistotasoista tutkintoakin.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Kokemuksia lattiaremontin tekemisestä

Lattiaremontti on yleinen remontti, joten sen tekemisestä on paljon erilaisia kokemuksia. Keräsimme alle yleisimmät sudenkuopat, jotka sinun kannattaa yrittää välttää remontin tekemisessä.

Varmista tekijän luotettavuus

Yleisin huono kokemus remonteista on se, että remonttia varten palkattu yksinäinen timpuri jättää tulematta työmaalle tai tekee surkeaa jälkeä.

Onkin tärkeää varmistaa, että tekijä on ammattitaitoinen ja luotettava. Nykyään palautteita eri tekijöistä on helppo löytää esimerkiksi Googlen kautta.

Kaikki samalta yritykseltä

Isommat firmat tarjoavat usein kaikkea remonttiin tarvittavaa yhdellä hinnalla. On houkutteleva ajatus saada tarvikkeet, työt ja materiaalit samalla hinnalla, ja esimerkiksi asunnon peruskorjauslaina voi olla kattava, mutta useimmiten tällaisissa tarjouksissa maksaa huomattavasti korkeamman hinnan kuin jos hankkii tuotteet eri paikoista itse.

Näitä kahta sudenkuoppaa välttämällä ja rahoituksen tarkkaan harkitsemalla saat varmasti itsellesi mieluisen lattiaremontin!

Lattiaremontin rahoitus – Usein kysyttyä

Kuinka paljon lattiaremontti maksaa?
Lattian remontointi maksaa tyypillisesti 1000 - 10 000 euroa – riippuen kunnostettavan lattian laajuudesta, materiaalivalinnoista sekä muista tekijöistä.
MIssä tilanteissa lattiaremontti tyypillisesti tehdään?
Tyypillisiä syitä lattiaremontille ovat esimerkiksi uuden asunnon osto, lemmikin tai lasten aiheuttamat vahingot tai muut vahingot. Tutustu muihin syihin tarkemmin artikkelistamme.
MIstä rahoitusta tai lainaa lattiaremonttiin?
Remontti- ja rakennuslainat kannattaa aina kilpailuttaa netissä ennen pankkiin menoa. Näin saat nopeasti useita lainatarjouksia lattiaremontin toteuttamiselle.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja