Lattiaremontti – lainaa lattiaremonttia varten

Lattiat kuluvat tahtomattaan, ja jos harkitset nyt lattian remontointia, niin lue alta parhaat vinkit remontointiin ja sen rahoitukseen. Kilpailuttamalla lattiaremonttiin tarvitsemasi lainan maksutta ja ilman sitoumuksia Summarumin kautta säästät kerralla aikaa, vaivaa ja rahaa.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Milloin lattiaremontti on ajankohtainen?

   On useita tilanteita, joissa lattiaremontti voi tulla vastaan. Tässä muutamia esimerkkejä yleisimmistä tilanteista.

   Uuden asunnon hankinta

   Eri ajanjaksoilla on käytetty erilaisia lattiapintoja sekä taloudellisten syiden, että muodin takia. Muodit kuitenkin muuttuvat, ja uutta asuntoa hankkiessa voi olla, että edellisten asukkaiden suosikkipinta ei tunnukaan omaan silmään sopivalta. Voi myös olla, että lattia on jo aikojen kuluessa kulunut niin paljon, että se kannattaa uusia ennen asuntoon muuttamista.

    


   Löydä edullisin laina lattiaremonttia varten

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan lattian remontointiin. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo


   Koirat ja lapset

   Koirien kynnet ovat myrkkyä suurimmalle osalle lattiapinnoista, sillä koirien kynnet tekevät syviä naarmuja pintoihin. Myös lasten lelut saattavat naarmuttaa lattioita, ja jossain vaiheessa tämä johtaa siihen, että lattia on huonossa kunnossa ja joudutaan vaihtamaan. Myös erilaiset eritteet kuten koirien pissat ja lasten puklut voivat vaurioittaa lattioita pitkässä juoksussa.

   Vesivahinko

   Lattiapintojen alle menevä vesi aiheuttaa usein suuria vahinkoja pinnoille. Parketti ja laminaatti alkavat nopeasti kupruilemaan ja vääntymään. Välttämättä aina ei tarvita suurta yksittäistä vesivahinkoa, vaan vauriot saattavat syntyä pikkuhiljaa pienistäkin asioista, kuten vuotavasta tiskikoneesta tai lattialämmityksestä.

   Vaurio tai vahinko

   Joskus lattiaremontin voi joutua tekemään, kun lattiapinta vaurioituu vahingossa. Esimerkiksi, jos muuttoa tehdessä pesukone lipsahtaa ja putoaa laattalattialle, voi jälki olla todella rumaa. Tällaisessa tilanteessa lattiaremontti voi tulla vastaan hyvinkin yllättäen ja ilman varoitusta.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Lattiaremontin hinta – mitä lattiaremontti maksaa?

   Lattiaremontin hinta riippuu siitä, kuinka suuri alue joudutaan remontoimaan, sekä siitä kuinka laajan remontin joutuu tekemään; Tarvitseeko vain vaihtaa lattiapinnat, vai joudutaanko tekemään pohjatöitä. Myös lattiapinnan materiaali vaikuttaa suuresti remontin hintaan.

   Lattiaremontin keskihinta on 1000-10 000 euroa

   Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että kerrostaloasunnon lattiapinnan vaihtaminen maksaa tuhannesta eurosta kymmeneen tuhanteen euroon, riippuen kuinka ylelliset pinnat asuntoon halutaan ja kuinka suuri asunnon pinta-ala on.

   Mikäli halutaan tehdä suurempia muutoksia, kuten esimerkiksi asentaa lattialämmitys, hinnat voivat nousta tämän yläpuolellekin.

   Lattiaremontin hintaan vaikuttaa vielä se, pystyykö tekemään itse purku- tai asennustyöt sekä se, löytyykö lattian alta vielä joitakin lisävaurioita.

   Lattiaremontin neliöhinta

   Lattiaremontin neliöhinta kannattaa pyytää remonttifirmalta, sillä sen laskemisessa tarvitsee ottaa huomioon valitut materiaalit sekä niiden lisäksi eri työvaiheista aiheutuvat kustannukset.

   Huom! Muista, että lattiaremonttiin tarvitaan muutakin kuin vain lattiamateriaali – esimerkiksi alusmateriaalit ynnä muut. Näistä tekijöistä muodostuu lattiaremontin neliöhinta.

   Lattiamateriaalit myydään yleensä tietyn kokoisissa paketeissa, minkä vuoksi saattaa käydä niin, että joutuu ostamaan lattiamateriaalia varmuuden vuoksi hieman yläkanttiin.

   Keskimäärin ylimääräistä materiaalia varataan noin 5 % lattiapinta-alasta kulmien ja kiertojen vuoksi.

   Kun ostat lattiamateriaaleja, varmista kaupasta, voiko ylimääräiset materiaalit viedä takaisin kauppaan kuittia vastaan.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lattiaremontin rahoittaminen

   Kuten yllä käsiteltiin, lattiaremontti ei ole välttämättä mikään halpa juttu. Positiivinen asia on kuitenkin se, että ellei tule yllättävää vesivahinkoa tai muuta onnettomutta, lattiarmontin pystyy ennustamaan ja siihen on mahdollista varautua ennalta.

   Millä tavoin lattiaremontin sitten voi rahoittaa?

   Säästöt

   Käytännössä aina halvin tapa rahoittaa remontti on puhtaasti omalla rahalla. Tällöin puhutaan tietysti säästöjen käyttämisestä.

   Jos lattiaremontti ei tule vastaan yllättäen, rahat sitä varten voi säästää pitkänkin ajan kuluessa, jolloin päivittäinen talous ei mene epätasapainoon.

   Säästöjen käyttö on vaikeampaa, jos tarve ilmaantuu nopeasti ja aikaa säästöjen keräämiseen ei ole.

   Osamaksu

   Nykyään monet suuremmat remonttifirmat tarjoavat mahdollisuutta osamaksuun, ja tämä mahdollistaa isompienkin remonttien hoitamisen nopeasti, ilman säästöjä.

   Osamaksu on helppo vaihtoehto, eikä usein osamaksua varten tarvitse tehdä samanlaisia luottotarkistuksia kuin lainan ottamista varten, mutta osamaksujen korot ja kulut ovat usein erittäin korkeat ja ehdot erittäin jäykät.

   Osamaksun ehdot kannattaakin lukea erittäin tarkkaan ennen sellaisen hyväksymistä.

   Laina

   Lattiaremontin voi rahoittaa myös lainalla. Lainarahoituksessa on monia etuja verrattuna osamaksuun, kuten joustavuus ja matalampi korkotaso. On kuitenkin tärkeää vertailla eri palveluntarjoajia ja heidän palveluidensa eroja.


   Miksi kilpailuttaa remonttilainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen remonttilainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Remonttilainojen kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään

   HAE REMONTTILAINAA

   Summarum Logo


   Hae lainaa lattiaremonttiin järkevästi

   Monet ihmiset kokevat lainan hakemisen riskialttiina asiana, mutta lainaa voi hakea turvallisesti ja järkevästi. Kun huomioi tietyt asiat, lainan ottaminen voi olla paras tapa rahoittaa pakollisia hankintoja, kuten lattiaremontti.

   Alla lueteltuna muutama tärkein asia lainoista, jotka kannattaa ainakin ottaa huomioon ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

   Lainaa ei kannata ottaa liikaa

   Lainasumma on todella tärkeää mitoittaa omiin tarpeisiin riittäväksi, mutta ylimääräistä lainaa ei kannata ottaa ellei sitä todella tarvitse. Lainan joutuu aina maksamaan takaisin korkoineen, joten lainaa ei kannata ottaa yhtään enempää kuin tarvitsee.

   Lyhyempi maksuaika tulee halvemmaksi, pidempi pienentää kuukausierää

   Lainan takaisinmaksuaika kannattaa miettiä oman arkisen talouden kannalta. Tärkeintä on, että lainalyhennyksen pystyy maksamaan takaisin myös kuukausina, kun jotain yllättävää tulee vastaan.

   Toisaalta lyhyempi laina-aika tarkoittaa aina vähemmän korkoja ja kuluja. Muista myös, että lainaa voi lyhentää aina sovittua enemmän, jolloin säästää rahaa ja laina-aika lyhenee.

   Todellinen vuosikorko kertoo enemmän kuin korkoprosentti

   Korkoprosenteissa on lainojen välillä todella paljon vaihtelua. On kuitenkin tärkeää huomata, että koron lisäksi lainoissa on muitakin korkoja, kuten kuukausimaksuja, laskutuslisiä ja perustamiskuluja.

   Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kulut, joten lainan hintaa voi vertailla parhaiten sen kautta.

   Kaikki lainat eivät ole tasa-arvoisia

   Tärkein asia lainan ottamisessa on ymmärtää, että kaikki lainat eivät ole yhtä edullisia. Onkin tärkeää vertailla erilaisia lainoja, sillä harvoin ensimmäinen lainatarjous on se paras.

   Tällaiseen toimintaan lainavertailupalvelut, kuten esimerkiksi Summarum ovat loistava tuki ja työkalu, sillä Summarumin maksuttomien palveluiden avulla jokainen voi  vertailla useita lainojaan nopeasti ja selkeästi.

   Lainojen vertailu

   Lainan hakijalla on kaksi tapaa vertailla eri lainoja keskenään:

   • Hakija voi ottaa itse yhteyttä moniin eri lainantarjoajiin, ja neuvotella itselleen lainaehdot.
   • Toinen vaihtoehto on käyttää lainavertailupalvelua, kuten Summarumia, joka lähettää tiedot eri lainantarjoajille samanaikaisesti yhdellä hakemuksella.

   Tämän jälkeen hakija saa useita eri lainatarjouksia välittömästi itselleen vertailtavaksi, ja tarjoukset esitetään siten, että niitä voi aidosti vertailla keskenään ilman rahoituksen yliopistotasoista tutkintoakin.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Kokemuksia lattiaremontin tekemisestä

   Lattiaremontti on yleinen remontti, joten niiden tekemisestä on paljon erilaisia kokemuksia. On helppo kerätä yleisimmät sudenkuopat, joita kannattaa välttää remontin tekemisessä.

   Varmista tekijän luotettavuus

   Yleisin huono kokemus remonteista on se, että remonttia varten palkattu yksinäinen timpuri jättää tulematta työmaalle tai tekee surkeaa jälkeä. Onkin tärkeää varmistaa, että tekijä on ammattitaitoinen ja luotettava. Nykyään palautteita eri tekijöistä on helppo löytää Googlen kautta.

   Kaikki samalta yritykseltä

   Isommat firmat tarjoavat usein kaikkea remonttiin tarvittavaa yhdellä hinnalla. On houkutteleva ajatus saada tarvikkeet, työt ja materiaalit samalla hinnalla, mutta useimmiten tällaisissa tarjouksissa maksaa huomattavasti korkeamman hinnan kuin jos hankkii tuotteet eri paikoista itse.

   Näitä kahta sudenkuoppaa välttämällä ja rahoituksen tarkkaan harkitsemalla saat varmasti itsellesi mieluisen lattiaremontin!

   Usein kysyttyä

   Kuinka paljon lattiaremontti maksaa?
   Lattian remontointi maksaa tyypillisesti 1000 - 10 000 euroa – riippuen kunnostettavan lattian laajuudesta, materiaalivalinnoista sekä muista tekijöistä.
   MIssä tilanteissa lattiaremontti tyypillisesti tehdään?
   Tyypillisiä syitä lattiaremontille ovat esimerkiksi uuden asunnon osto, lemmikin tai lasten aiheuttamat vahingot tai muut vahingot. Tutustu muihin syihin tarkemmin artikkelistamme.
   MIstä rahoitusta tai lainaa lattiaremonttiin?
   Remontti- ja rakennuslainat kannattaa aina kilpailuttaa netissä ennen pankkiin menoa. Näin saat nopeasti useita lainatarjouksia lattiaremontin toteuttamiselle.