Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa huoneistoremonttia varten

   Lainaa huoneistoremonttia varten – Huoneistoremontin hinta ja rahoitus

   Lainaa huoneistoremonttia varten hetkessä, ja katso samalla henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa huoneistoremonttia varten 2 000 – 60 000 euron edestä

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa huoneistoremonttia varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa huoneistoremonttia varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa huoneistoremonttia varten helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa huoneistoremonttia varten 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat huoneistoremonttia varten helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa huoneistoremonttia varten.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa huoneistoremonttia varten. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina huoneistoremonttia varten.

   Kilpailuttamalla lainat huoneistoremonttia varten netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa huoneistoremonttia varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen lainaa huoneistoremonttia varten netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan huoneistoremonttia varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota huoneistoremonttia varten kohdistuvan lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainan, joka on tarkoitettu huoneistoremonttia varten, koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina huoneistoremonttia varten heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan huoneistoremonttia varten, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina huoneistoremonttia varten maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Huoneistoremontin rahoitus

   Kukapa ei olisi haaveillut kodista, jossa mikään paikka ei repsota, vaan kaikki ympärillä on viimeisen päälle. Ikuisuusprojektit olisi hoidettu kuntoon ja minne tahansa katsoisi, saattaisi nauttia kauniista asuinympäristöstä. Monet lykkäävät remonttiaan kuitenkin monesta syystä, joita yleisimmät ovat epävarmuus rahoituksen järjestymisestä ja pelko siitä, että remontti osoittautuu niin työlääksi, että arki häiriintyy kohtuuttomasti.

   On totta, että varsinkin laaja huoneistoremontti vaatii hieman aikaa, vaivaa ja epämukavuuden sietämistä. Toisaalta kannattaa muistaa, että tämä kaikki on vain tilapäivästä, ja lopputulos palkitsee kaiken panostuksen ylenpalttisesti. Rahoituksen suhteen taas Summarum on koonnut ja kilpailuttanut parhaat huoneistoremonttilainat puolestasi. Remontin alkuun pääsee helpommin kuin koskaan, kun rahoitukseen liittyvät asiat voi selvittää yhdellä kertaa kattavasti ja kätevästi.

   Huoneistoremontti on usein paitsi asumismukavuutta merkittävästi lisäävä tekijä, myös järkiratkaisu. Remontointi nostaa konkreettisesti asunnon arvoa. Kun remontti tehdään ajoissa, se myös ehkäisee ennalta tulevia ongelmia, jotka hoitamattomana pahenevat, jolloin remontointi myöhemmin tulee kalliimmaksi. Jotkut jättävät huoneistoremontin tekemisen jopa siihen vaiheeseen, kun ovat myymässä huoneistoa, jotta asunnon myyntihinta nousee. Se on sääli. Miksi omasta kodistaan ei nauttisi remontoituna, kun vielä asuu siellä? Koti on ihmisen tärkein paikka, siihen kannattaa panostaa,

   Huoneistoremontin hinta – näistä asioista se koostuu

   Hinta huoneistoremontille vaihtelee luonnollisesti hyvin paljon sen mukaan, minkä laajuinen remontti toteutetaan ja mitä siihen sisältyy. Mikäli toteutetaan kokonaisvaltainen remontti suureen asuntoon ja siihen sisältyy esimerkiksi huonejärjestyksen muuttaminen tai keittiön uusiminen, hinta on eri luokkaa kuin silloin, kun tehdään pienen asunnon nopeahko pintaremontti.

   Koska jokainen remontti on uniikki, voi varsinkin kokemattomamman remontoijan olla haastavaa arvioida etukäteen huoneistoremontin kokonaiskuluja. Tämä saattaa johtaa jopa remontin lykkäämiseen silloinkin, kun sille olisi ilmeinen tarve. Laskutusperusteessa painavat remontin työläys ja siihen käytetty aika, sekä myös käytettyjen materiaalien laatu ja määrä.

   Myös asunnon eri osissa ja huoneissa remontti aiheuttaa erilaisia kustannuksia. Esimerkiksi keittiöremontissa suuren kuluerän muodostavat keittiön koneet ja kalusteet. Kylpyhuoneremontissa taas tarvikkeet, kuten laatat, ovat kohtalaisen edullisia, mutta toisaalta työstä laskutetaan vaativuuden mukaan: kylpyhuonetyöt vaativat suurta ammattitaitoa, jotta ne tulevat hoidetuksi viranomaisten määräysten mukaan ja hyvin.

   Kun teet materiaalivalintoja, päätöksiä ei kannata tehdä pelkän hinnan tai pelkän ulkonäön perusteella. Molemmat ovat toki vaikuttavia ja tärkeitä tekijöitä, mutta yhtä tärkeää on ottaa huomioon käytännöllisyys. Esimerkiksi puinen työtaso voi olla upea ulkoisesti, mutta oletko valmis hiomaan ja öljyämään tasoa säännöllisesti – ja maksamaan tästä koituvat lisäkustannukset? Halvimmat materiaalit taas saattavat olla sellaisia, että ne joutuu uusimaan jo parin vuoden kuluttua, joten säästö jää saamatta.

   Ojasta allikkoon voi joutua myös, mikäli alkaa tehdä ammattilaisen töitä tavoitteenaan säästö, vaikka tarvittavia taitoja ei olisi. Omiin remonttikykyihin kannattaa suhtautua realistisesti ja jättää loput kokeneelle tekijälle. Muuten korjaaminen voi koitua myöhemmin kalliiksi. Sopimuksia solmitaan joko tunti-, päivä- tai urakkasopimuksina. Harkitse tarkkaan, mihin päädyt ja mikä on kannaltasi edullisin. Kannattaa myös selvittää, mitä kaikkea hintaan sisältyy. Hoidetaanko sen puitteissa esimerkiksi loppusiivous tai vanhojen, tarpeettomien materiaalien pois vieminen?


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Huoneistoremontin rahoitus Summarumin kautta

   Kun huoneistoremontti on ajankohtainen ja jonkinlainen käsitys budjetista on muodostunut, on aika harkita eri rahoitusvaihtoehtoja. Tämän vaiheen monet kokevat hankalaksi ja työlääksi. Lainan kilpailuttaminen ei ole helppoa, kun eri rahoituspalveluiden tiedot ovat hajallaan ympäri nettiä firmojen omilla kotisivuilla. Tieto on myös muulla tavoin pirstaleista, joten vertailu on haastavaa. Tietoa todellisista koroista ja piilokuluista on vaikea löytää. Mieltä saattaa painaa myös epävarmuus siitä, myönnetäänkö lainaa lainkaan. Sellaisessa tilanteessa oma vaivannäkö olisi ollut täysin turhaa.

   Kaikki haluavat edullisimman saatavilla olevan lainan, mutta sitä on vaikea löytää itse etsimällä. Summarumin avulla eri palveluntarjoajien lainoja on mahdollista kilpailuttaa ja vertailla yhdellä ja samalla lainahakemuksella. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa. Kun kaikki tiedot ovat kätevästi nähtävissä yhdellä silmäyksellä, päätös itselle sopivimmasta ja edullisimmasta lainasta on helppo tehdä. Jos lainapäätös on tehty taloudellisesti ja kaikki tekijät huomioiden, valinta saattaa säästää useita satoja tai jopa tuhansia euroja. Kilpailuttaminen todellakin kannattaa.

   Luonnollisestikaan lainojen kilpailutus Summarumin kautta ei sido mihinkään. Jos päädyt siihen, että et tällä kertaa ota lainaa, olet kuitenkin saanut hyvän kokonaiskuvan siitä, millaisia lainoja markkinoilla on tarjolla ja minkälaisin ehdoin. Kun taas löydät itsellesi sopivimman lainan, hakemus on jo tehty, joten asiat etenevät nopeasti, eikä aikaasi kulu turhaan byrokratiaan tai odotteluun. Lainojen kilpailuttaminen on yhtä viisasta kuin alennuksien hyödyntäminen, kun niitä on tarjolla ison ostoksen yhteydessä. Rahanarvoisia etuja ei kannata jättää käyttämättä.

   Suunnittele huoneistoremontti huolella

   Kun rahoitus on kunnossa, on aika alkaa suunnitella remonttia tarkemmin. Monen mielestä tämä onkin hauskin ja inspiroivin vaihe projektissa. Koti on nykyihmiselle tärkeä rauhoittumisen paikka ja henkilökohtainen tila, joten on tärkeää, että sen sisustamisessa kuuntelee omaa sydäntään ja seuraa omaa makuaan. Remonttiblogeista ja muusta mediasta saa hyviä vinkkejä, mutta suoraan kenenkään kotia ei kannata kopioida. Eihän se silloin olisi sinun kotisi!

   Huoneistoremontin suunnittelun kannattaa ottaa mukaan ammattilainen, joka osaa kertoa, miten haaveesi ja ideasi on mahdollista toteuttaa niin, että ne ovat myös käytännöllisiä ja ylipäänsä toteuttamiskelpoisia. Vaikka remontin tarkoitus on luoda toimiva ja persoonallinen koti, kaikkein räväköimmistä ideoista on kenties hyvä pidättäytyä ainakin, jos asunnon myynti on ajankohtaista lähitulevaisuudessa. Neutraalit ja klassiset valinnat nimittäin nostavat tutkimusten mukaan asunnon jälleenmyyntiarvoa, kun taas hyvin persoonalliset ratkaisut vaativat ostajan, jolla on samanlainen maku kuin sinulla – tai halu ryhtyä remonttihommiin itsekin.

   Näin teet remonttisuunnitelman

   Kun suunnittelet huoneistoremonttia, kannattaa unelmoida isosti, mutta samalla pitää jalat maassa. Remontille asettavat rajat käytettävissä oleva aika, raha ja omat voimavarat. Jos nämä eivät siirrä kaiken mahdollisen toteuttamiseen, on viisasta priorisoida ja keskittyä tärkeimpiin huoneistoremonttikohteisiin. Tarkka etukäteissuunnitelma on välttämätön kulujen kohtuullisena pysymisen ja lopputuloksen onnistumisen kannalta, mutta myös yllätyksiin on hyvä varautua. Aikataulu ja budjetti voivat muuttua ja remontissa monet tekijät vaikuttavat toisiinsa. Yleisesti suositellaan, että budjettiin mitoitetaan noin 15 prosentin liikkumavara yllättävien tekijöiden varalle.

   Hyvä remonttisuunnitelma ei ole sekava kokoelma ideoita ja visioita, vaan looginen ja johdonmukaisesti etenevä kokonaisuus. Yleistäen voidaan todeta, että ensin on syytä tehdä piiloon jäävät putki- ja sähkötyöt ja sen jälkeen edetä kattoon, jonka jälkeen seiniin ja viimeiseksi lattiaan. Kaikki remonttiin liittyvät työvaiheet kannattaa dokumentoida ja arkistoida huolellisesti.

   Usein unohdettu asia huoneistoremontin suunnittelussa on henkinen puoli. Remontti on rasittavaa aikaa ja saattaa kiristää perheenjäsenten hermoja. Asuinolosuhteet muuttuvat, arki voi muuttua hetkeksi haastavaksi, on siedettävä sotkua, meteliä ja keskeneräisyyttä. Kun tämän kaltaisiin asioihin on valmistautunut ajatuksen tasolla jo etukäteen, niihin on helpompi sopeutua. Myös päämäärän pitäminen kirkkaana mielessä auttaa: valmistunut huoneistoremontti on hieno palkinto tilapäisestä epämukavuudesta.

   Huoneistoremontti edessä – muista tämä

   Kun olet vertaillut rahoitusvaihtoehdot Summarumin avulla ja laatinut suunnitelman, on huoneistoremontin toteutuksen vuoro. Urakoitsijaa valitessasi tarkista referenssit ja taustat. Halpa urakoitsija ei aina ole huono, eikä kallis hinta ole tae laadusta, vaan työn jälki ja asiakaskokemukset antavat parhaan todistuksen taidoista. Urakoitsijan kanssa tulee aina tehdä kirjallinen sopimus, ja tämän sopimuksen on hyvä olla mahdollisimman tarkka ja yksiselitteinen. Näin vältytään mahdollisilta myöhemmiltä kiistoilta.

   Huolehdi myös, että urakoitsijan vakuutukset ovat kunnossa, erityisesti vastuu- ja toimintavakuutus, joka kattaa remontin. Tässä ei kannata luottaa yrittäjän sanaan, vaan pyytää nähtäväkseen vakuutuskirja. Mikäli vakuutusasiat ovat kunnossa, yrittäjä ei ota pyyntöä vakuutuskirjan esittämisestä loukkauksena.

   Jos asut asunto-osakeyhtiössä, muista myös huomaavaisuus. Sovi taloyhtiön kanssa mahdollisista käyttöveden katkoksista ja muista, että vain ammattilaiset saavat tehdä sähkö- ja putkitöitä. Älä aiheuta remontilla tarpeetonta häiriötä ja meteliä ja valvo, että työtä suoritetaan vain järjestyssääntöjen mukaisina aikoina. Myös siivoamisesta ja purkujätteestä on huolehdittava asianmukaisella tavalla.

   Lainaa huoneistoremonttiin

   Huoneistoremonttilaina on yksi yleisimmistä keskikokoisista lainoista ja varteen otettava vaihtoehto, mikäli säästöjä ei ole päässyt kertymään remonttia varten. Remonttilainalla voi kattaa myös vain osan kuluista, jolloin loput voidaan rahoittaa säästöillä. Remonttilaina on monia muita lainoja helpompi perustella, sillä hyvin tehty remontit nostaa huoneiston arvoa. Tällöin huoneistoremontti ei ole pelkkä sijoitus itseen, vaan taloudellisesti pidemmän päälle kannattava investointi.

   Kun huoneistoremonttilaina on mitoitettu oikein omiin tuloihin ja muihin menoihin suhteutettuna, se ei hallitse tai rasita arkea kohtuuttomasti, vaan hoituu, kuten muutekin lainat. Lainan tehtävähän on helpottaa elämän yllättävissä menoissa, eikä suinkaan hankaloittaa elämää. Lainanlyhennysaikaan jokainen voi vaikuttaa oman tilanteensa ja toiveidensa mukaisesti. Siinä, missä joku haluaa maksaa lainan takaisin mahdollisimman ripeästi, toinen arvostaa suurempaa taloudellista liikkumavaraa ja valitsee pidemmän takaisinmaksuajan lyhyempine lyhennyserineen.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Yhteenveto: tällainen on hyvä huoneistoremontti

   Kun muutama ehto täytyy, huoneistoremontin onnistumisen todennäköisyys kasvaa olennaisesti. Ensinnäkin rahoituksen täytyy olla kunnossa. Silloin Summarumin kautta kilpailutettujen lainatarjousten joukosta on löytynyt itselle parhain laina, jossa korko on kohtuullinen, piilokulut tehty näkyviksi ja joka on käyttäjälleen muutenkin edullinen. Hyvän lainan kuukausikohtaukset lyhennyserät ovat kohtuulliset ja laina lyhenee silti, eikä kaikki raha tunnu kuluvan vain korkoihin.

   Seuraavaksi huoneistoremonttia varten on tehty hyvä suunnitelma. Hyvä suunnitelma pitää kasassa sekä kulut että aikataulun. Kustannukset tiedetään mahdollisimman hyvin etukäteen, vaikka yllätyksiä aina onkin luvassa. Hyvän suunnitelman ansiosta kokonaisuus on helpompi hahmottaa, samoin se, miten remontin eri osa-alueet vaikuttavat soisiinsa. Hyvin tehtyä suunnitelmaa on myös ilo noudattaa, ja se ehkäisee monta hämminkiä ja jopa katastrofia.

   Onnistunut huoneistoremontti edellyttää myös hyvää urakoitsijaa. Muistathan, että kuten lainoja, myös urakoitsijoita voi kilpailuttaa! Hyvällä urakoitsijalla on esittää edellisten asiakkaiden suosituksia ja hän antaa pyydettäessä heidän yhteystietonsa. Luotettava urakoitsija pysyy aikataulussa ja noudattaa sopimusta kaikin ehdoin. Sopimus on syytä kirjata mahdollisimman yksityiskohtaiseksi. Sopimuksessa tulisi olla mahdollisimman tarkat määrittelyperusteet sekä kustannuksille että aikataulu ja urakkahinta. Samoin sopimussakko on monissa tilanteissa suositeltava.

   Yritä pitää stressi mahdollisimman vähäisenä remontin aikana. Tässä auttaa se, että rahoitus on kunnossa ja suunnitelma selvä. Kannattaa muistaa, että remontissa on aina vaiheita, jolloin tuntuu, että mikään ei edisty. Silloin kannattaa muistaa, että moni remontin vaihe ei näy konkreettisena edistymisenä, vaan on osa pohjatöitä. Usein valmista, näkyvää jälkeä alkaa syntyä vasta remontin loppuvaiheessa. Jos vain mahdollista, remontista kannattaakin pysähtyä nauttimaan aivan uudenlaisena kokemuksena ja ikimuistoisena elämänvaiheena, josta seuraa jotakin merkittävää.