Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Putki- ja viemäriremontti

   Hae lainaa putki- ja viemäriremonttia varten – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

   Hae lainaa putki- ja viemäriremonttia varten ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa putki- ja viemäriremonttia varten 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan putki- ja viemäriremonttia varten. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa putki- ja viemäriremonttia varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa putki- ja viemäriremonttia varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa putki- ja viemäriremonttia varten helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa putki- ja viemäriremonttia varten 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat putki- ja viemäriremonttia varten helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa putki- ja viemäriremonttia varten.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa putki- ja viemäriremonttia varten. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina putki- ja viemäriremonttia varten.

   Kilpailuttamalla lainat putki- ja viemäriremonttia varten netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa putki- ja viemäriremonttia varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen lainaa putki- ja viemäriremonttia varten netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan putki- ja viemäriremonttia varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota putki- ja viemäriremonttia varten tarkoitetun korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta putki- ja viemäriremonttia koskevien lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina putki- ja viemäriremonttia varten heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan putki- ja viemäriremonttia varten, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina putki- ja viemäriremonttia varten maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Putki- ja viemärirahoitus ja hinta – Lainaa putki- ja viemäriremonttia varten

   Ennakoimalla putkiremontin ajankohdan on mainio mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten putki- ja viemäriremontin rahoitus kokonaisuudessaan järjestetään. Yleensä putki- ja viemäriremontin hinta voidaan pitää hyvinkin kurissa, kun sen suunnittelu aloitetaan hyvissä ajoin.

   Monet kuitenkin aloittavat putki- ja viemäriremontin vasta silloin, kun putket vuotavat tai märkätilat ovat vaurioituneet. Kun putki- ja viemäriremontti tulee yllätyksenä, mahdollisuudet vaikuttaa sen hintaan ja rahoitukseen ovat rajalliset.

   Lainaa putki- ja viemäriremonttiin

   Putki- ja viemäriremontti voi olla kallis paukku, mikäli se tehdään myöhässä ja jotain on jo ehtinyt vaurioitua. Myös ajallaan tehty ja suunniteltu putki- ja viemäriremontti on melko hintava remontti.

   Lainaa putki- ja viemäriremonttiin saa kuitenkin helposti vertailemalla lainat Smartumin lainavertailun avulla. Hakemuksen tekeminen on vaivatonta, ja näet kerralla kaikki suunnittelemiisi putki- ja viemäriremonttiratkaisuihin sopivat lainavaihtoehdot.

   Putki- ja viemäriremontin pariin pääset nopeasti, sillä vertailu on ohi minuuteissa ja rahatkin saat parhaimmillaan tilillesi jo seuraavana pankkipäivänä!

   Miksi putki- ja viemäriremontin lainoja kannattaa vertailla?

   Lainojen vertailu kilpailuttaminen takaa, että löydät edulliset lainakulut putki- j viemäriremontin lainallesi. Jo parin tuhannen euron lainassa kalleimman ja halvimman välille kertyy eroa toista sataa euroa lainakuluissa, ja kallis putki- ja viemäriremontti saattaa näin muuttua entistä kalliimmaksi, jos lainan jättää vertailematta. Vertailu kannattaa täysin kustannussyistä.

   Vielä joitakin vuosia sitten putki- ja viemäriremontin lainojen vertailu oli aikaa vievää, sillä lainatarjous piti pyytää jokaiselta lainantarjoajalta erikseen. Kullakin lainanantajalla oli omanlaisensa prosessit eikä tarjousten vertailu ollut helppoa.

   Sivustollamme saat yhdellä hakemuksella lainapäätökset kymmeniltä lainantarjoajilta eikä hakemuksen täyttäminen vie kuin hetken. Smartumin lainojen vertailupalvelussa mukana olevat luottolaitokset ovat luotettavia toimijoita, jotka ovat erikoistuneet tarjoamaan apua yksityishenkilöiden arjen rahoitusratkaisuihin.

   Vertailussa kaikki ovat samalla viivalla – putki- ja viemäriremontin lainan kulut ja korot esitetään yhtenäisellä tavalla. Tällä tavalla haluamme mahdollistaa, että yhteistyökumppanien antamat lainapäätökset ovat verrattavissa keskenään. Lisäksi palvelun käyttö on maksutonta.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Putkiremonttilainalaskurin käyttö

   Joskus lainattavan summan, takaisinmaksuajan ja kuukausilyhennyksen hahmottaminen on hankalaa. Summarumin remonttilainalaskuri on työkalu, jonka avulla näet kuukausieräsi suuntaa antavan suuruuden.

   Huomioi, että laskurin antamat arvot ovat viitteellisiä. Todellisen kuukausierän suuruuden näet vasta lainapäätökset saatuasi.

   Kilpailuta putki- ja viemäriremontin laina aina, sillä se mahdollistaa laskurin antamia eriä pienemmät kuukausierät. Koska vertailu on ilmaista, lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita mihinkään ja voit katsoa tarjoukset huoletta!

   Miksi valita Smartumin lainavertailu?

   Nopeus ja helppous ovat meillä tärkeitä, ja ne näkyvät palvelumme käytännöissä. Ne mahdollistavat fiksut valinnat putki- ja viemäriremontin rahoitukseen. Yhteistyökumppanimme on valikoitu parhaiden toimijoiden joukosta, ja lainojen ehdot esitetään asiakkaan kannalta selkeästi.

   Mikäli tarvitset lainaa putki- ja viemäriremonttiin pikaisesti, lainojen kilpailuttaminen on järkevä ratkaisu. Voit saada lainasumman pankkitilillesi saman päivän aikana. Tämä mahdollistaa putki- ja viemäriremontin aloittamisen nopeassa aikataulussa.

   Putki- ja viemäriremontin lainan hakemisen prosessi on tehty mutkattomaksi. Sinun ei tarvitse osata taloudellista erikoissanastoa, sillä me otamme asiantuntijaroolin puolestasi. Hakemuslomake on erittäin selkeä, ja sinun tarvitsee ilmoittaa omat tietosi – loppu tapahtuu meidän ja luotonmyöntäjien välillä.

   Näin varmistat hyvät lainaehdot

   Kannattaa harkita putki- ja viemäriremontin lainaan yhteishakijan ottamista. Tämä helpottaa isommankin lainan saamista, jolloin putki- ja viemäriremontin hinta on helpompi kattaa täysin lainalla ilman omaa käsirahaa.

   Yhteishakijana voi olla vaikkapa vanhempi tai puoliso. Oikeastaan kuka tahansa lähipiiristä voi toimia yhteishakijana, mikäli hän täyttää vaatimukset. Pankkia kiinnostaa oikeastaan vain ja ainoastaan se, että yhteishakijalla on vakaa ja luotettava taloudellinen tilanne, joka auttaa putki- ja viemäriremontin lainan saamisessa.

   Kahden ihmisen tulot voivat parantaa mahdollisuuksiasi saada hyvät ehdot lainallesi. Lainahakemusta tehdessä on tärkeää pitää mielessä, että molemmat olette yhdessä vastuussa putki- ja viemäriremontin lainasta. Jos et voi maksaa jossain vaiheessa lainasummaa takaisin, vastuu maksamisesta siirtyy yhteishakijalle.

   Perinteiset pankit edellyttävät yleensä, että sinulla on jotain putki- ja viemäriremontin lainan vakuutena. Mikäli et voi maksaa lainaa takaisin, voi pankki ottaa vakuuden haltuunsa. Tämä tarkoittaa, että pankki saa takaisin rahansa, vaikka et pystyisikään maksamaan lainaasi.

   Miten lainan hakeminen tapahtuu?

   Mikäli et ole käyttänyt Smartumin lainapalvelua aiemmin, putki- ja viemäriremontin lainan haku voi herättää kysymyksiä. Jotta prosessi etenee sujuvasti ja mahdollisimman helposti, olemme koonneet sinulle helposti ymmärrettävän ohjekokonaisuuden. Vertaile putki- ja viemäriremontin lainoja – haku ei kestä kuin pari minuuttia.

   Päätä lainamäärä

   Sinun tulee täyttää tieto tarvittavasta lainasummasta, jotta vertailu voidaan aloittaa. Muistathan tässä kohtaa, että luotonmyöntäjä voi aina tehdä vastatarjouksen, joka voi vaihdella alkuperäiseen summaasi nähden.

   Mieti realistisesti putki- ja viemäriremontin hinta, jotta saat tarpeisiisi nähden riittävän lainan.

   Valitse takaisinmaksuaika

   Sivuilla on lainalaskuri, jonka avulla pääset testailemaan takaisinmaksuaikaa. Tämän perusteella näet, millainen kuukausierä on realistinen tulotasoosi nähden.

   Tässä kohtaa on hyvä ottaa huomioon kaikki tulot ja menot, jotta talous ei joudu liian tiukoille – muistathan ottaa pakolliset kulut ja muut menot huomioon.

   Täytä henkilötietosi

   Lainaprosessi edellyttää, että annat henkilötietosi. Aluksi sinun tulee täyttää henkilötietojasi itsestäsi sekä taloudellisesta tilanteestasi. Sinun on hyvä harkita yhteishakijan mukaan ottamista. Teillä on yhdessä mahdollisuus saada hyvät ehdot lainalle, sillä korko voi olla matalampi ja lainasumma suurempi.

   Hakuprosessissa kysellään tietoja tuloistasi sekä työstäsi. Nämä ovat tärkeitä luotonmyöntäjän kannalta ja niillä on vaikutusta lainapäätöksiin. Merkkaa bruttotulot oikein ilman tukia – esimerkiksi lapsilisä ei kuulu lainahakemukselle. Pääomatuloja ei oteta huomioon.

   Lähetä hakemus

   Kun olet saanut hakulomakkeen täytettyä, voit lähettää sen. Lainanhaku etenee siten, että hakemuksesi lähetetään kymmenien luotonantajien käsiteltäväksi. He tekevät yhteenvedon taloudestasi ja antavat luottopäätöksen antamiesi henkilötietojen perusteella.

   Myönteinen ja kielteinen lainapäätös

   Lainapäätös myönteisenä merkitsee luonnollisesti sitä, että luottolaitos on suorittanut hakemuksesi ja tietojesi perusteella positiivisen tarkistuksen luottokelpoisuudesta. Sinun arvioidaan suoriutuvan putki- ja viemäriremontin lainan takaisinmaksusta. Myönteinen lainapäätös merkitsee siis sitä, että voit saada lainaa putki- ja viemäriremonttiin.

   Kielteinen lainapäätös on myönteisen vastakohta. Luotonantaja on päätynyt tietojen perusteella siihen, että riski takaisinmaksun laiminlyönnistä tai maksukyvyttömyydestä on kohdallasi liian suuri. Et siis saa lainaa putki- ja viemäriremonttiin.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Allekirjoita lainatarjous

   Mikäli olet saanut sopivan lainatarjouksen, voit allekirjoittaa sen digitaalisesti. Me olemme laatineet ohjeet, jotta voit edetä putki- ja viemäriremontin lainan ottamisen kanssa. Voit allekirjoittaa tarjouksen sekä palauttaa mahdolliset liitteet netin välityksellä.

   Kun olet lukenut lainasopimuksen ja allekirjoittanut sen, voit odotella rahojen saapumista tilillesi, ja pääset aloittamaan putki- ja viemäriremonttia.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Putki- ja viemäriremontin rahoitus

   Putkiremontin rahoitus kannattaa selvittää hyvissä ajoin. Rahoituksen järjestäminen on keskeinen osa projektia. Mitä aikaisemmin aloitat lainavertailun, sitä paremmat mahdollisuudet on vaikuttaa rahoitukseen ja lainan ehtoihin. Monet hakevat putki- ja viemäriremontin rahoitusta vasta hankesuunnitteluvaiheen jälkeen. Tällöin riskinä on, että suunnitellaan ratkaisuita, johon ei saada lainaa.

   Koska jokainen kiinteistö on yksilö, eivät kaikki rahoitusvaihtoehdot sovi kaikille. Tärkeintä onkin olla tietoinen vaihtoehdoista, jotta voit valita parhaan ratkaisun itsellesi.