Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Putki- ja viemäriremontin rahoitus

Hae lainaa putki- ja viemäriremonttia varten – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

Hae lainaa putki- ja viemäriremonttia varten ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa putki- ja viemäriremonttia varten 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan putki- ja viemäriremonttia varten. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa putki- ja viemäriremonttia varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa putki- ja viemäriremonttia varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa putki- ja viemäriremonttiin helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen putkiremonttiin on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa putki- ja viemäriremonttia varten 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat putki- ja viemäriremonttia varten helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja rahoitusyhtiöt puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa putki- ja viemäriremonttia varten.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa putki- ja viemäriremonttiin. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina putki- ja viemäriremonttia varten.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat putki- ja viemäriremonttia varten netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa putki- ja viemäriremonttia varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen lainaa putki- ja viemäriremonttia varten netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan putki- ja viemäriremonttia varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota

  • putki- ja viemäriremonttia varten tarkoitetun korkoihin
  • kuukausierään
  • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta putki- ja viemäriremonttia koskevien lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina putki- ja viemäriremonttia varten heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan putki- ja viemäriremonttia varten, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous. Kun se on hyväksytty, laina putki- ja viemäriremonttia varten maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Putki- ja viemärirahoitus ja hinta

Ennakoimalla putkiremontin ajankohdan on mainio mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten putki- ja viemäriremontin rahoitus kokonaisuudessaan järjestetään. Yleensä putki- ja viemäriremontin hinta voidaan pitää hyvinkin kurissa, kun sen suunnittelu aloitetaan hyvissä ajoin.

Monet kuitenkin aloittavat putki- ja viemäriremontin vasta silloin, kun putket vuotavat tai märkätilat ovat vaurioituneet. Kun putki- ja viemäriremontti tulee yllätyksenä, mahdollisuudet vaikuttaa sen hintaan ja rahoitukseen ovat rajalliset.

Lainaa putki- ja viemäriremonttiin

Putki- ja viemäriremontti voi olla kallis paukku, mikäli se tehdään myöhässä ja jotain on jo ehtinyt vaurioitua. Myös ajallaan tehty ja suunniteltu putki- ja viemäriremontti on melko hintava remontti.

Lainaa putki- ja viemäriremonttiin saa kuitenkin helposti vertailemalla lainat Summarumin lainavertailun avulla. Hakemuksen tekeminen on vaivatonta, ja näet kerralla kaikki suunnittelemiisi putki- ja viemäriremonttiratkaisuihin sopivat lainavaihtoehdot.

Putki- ja viemäriremontin pariin pääset nopeasti, sillä vertailu on ohi minuuteissa ja rahatkin saat parhaimmillaan tilillesi jo seuraavana pankkipäivänä!

Miksi putki- ja viemäriremontin lainoja kannattaa vertailla?

Kilpailuttaminen takaa sen, että löydät edulliset lainakulut putki- j viemäriremontin lainallesi. Jo parin tuhannen euron lainassa kalleimman ja halvimman välille kertyy eroa toista sataa euroa lainakuluissa, ja kallis putki- ja viemäriremontti saattaa näin muuttua entistä kalliimmaksi, jos lainan jättää vertailematta. Vertailu kannattaa täysin kustannussyistä.

Vielä joitakin vuosia sitten putki- ja viemäriremontin lainojen vertailu oli aikaa vievää, sillä lainatarjous piti pyytää jokaiselta lainantarjoajalta erikseen. Kullakin lainanantajalla oli omanlaisensa prosessit eikä tarjousten vertailu ollut helppoa.

Sivustollamme saat yhdellä hakemuksella lainapäätökset kymmeniltä lainantarjoajilta eikä hakemuksen täyttäminen vie kuin hetken. Summarumin vertailupalvelussa mukana olevat luottolaitokset ovat luotettavia toimijoita, jotka ovat erikoistuneet tarjoamaan apua yksityishenkilöiden arjen rahoitusratkaisuihin.

Vertailussa kaikki ovat samalla viivalla – putki- ja viemäriremontin lainan kulut ja korot esitetään yhtenäisellä tavalla. Tällä tavalla haluamme mahdollistaa, että yhteistyökumppanien antamat lainapäätökset ovat verrattavissa keskenään.

Palvelumme käyttö on maksutonta.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

  • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
  • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
  • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Putkiremonttilainalaskurin käyttö

Joskus lainattavan summan, takaisinmaksuajan ja kuukausilyhennyksen hahmottaminen on hankalaa. Summarumin remonttilainalaskuri on työkalu, jonka avulla näet kuukausieräsi suuntaa antavan suuruuden.

Huomioi, että laskurin antamat arvot ovat viitteellisiä. Todellisen kuukausierän suuruuden näet vasta lainapäätökset saatuasi.

Kilpailuta putki- ja viemäriremontin laina aina, sillä se mahdollistaa laskurin antamia eriä pienemmät kuukausierät. Koska vertailu on ilmaista, lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita mihinkään ja voit katsoa tarjoukset huoletta!

Miksi valita Summarumin lainavertailu?

Nopeus ja helppous ovat meillä tärkeitä, ja ne näkyvät palvelumme käytännöissä. Ne mahdollistavat fiksut valinnat putki- ja viemäriremontin rahoitukseen. Yhteistyökumppanimme on valikoitu parhaiden toimijoiden joukosta, ja lainojen ehdot esitetään asiakkaan kannalta selkeästi.

Mikäli tarvitset lainaa putki- ja viemäriremonttiin pikaisesti, on kilpailuttaminen järkevä ratkaisu. Voit saada lainasumman pankkitilillesi saman päivän aikana. Tämä mahdollistaa putki- ja viemäriremontin aloittamisen nopeassa aikataulussa.

Putki- ja viemäriremontin lainan hakeminen on prosessina tehty mutkattomaksi. Sinun ei tarvitse osata taloudellista erikoissanastoa, sillä me otamme asiantuntijaroolin puolestasi. Hakemuslomake on erittäin selkeä, ja sinun tarvitsee ilmoittaa omat tietosi – loppu tapahtuu meidän ja luotonmyöntäjien välillä.

Esimerkkejä kauttamme saatavista lainoista putki- ja viemäriremonttiin

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä olevassa taulukossa on esitelty erilaisia lainavaihtoehtoja sekä niiden kustannuksia. Muista, että jokainen tarjous on hakijan tietoihin perustuen räätälöity, joten saamasi tarjoukset voivat näyttää toisenlaisilta kuin yllä.

Näin varmistat hyvät lainaehdot

Yhteislainan ottaminen voi olla fiksua putki- ja viemäriremonttilainan kohdalla. Tämä helpottaa suuremmankin lainan saamista, jolloin putki- ja viemäriremontin hinta on helpompi kattaa täysin lainalla ilman omaa käsirahaa.

Yhteishakijana voi olla vaikkapa vanhempi tai puoliso. Oikeastaan kuka tahansa lähipiiristä voi toimia yhteishakijana, mikäli hän täyttää rahoitusyhtiön vaatimukset. Pankkia kiinnostaa oikeastaan vain ja ainoastaan se, että yhteishakijalla on vakaa ja luotettava taloudellinen tilanne, joka auttaa putki- ja viemäriremontin lainan saamisessa.

Kahden ihmisen tulot voivat parantaa mahdollisuuksiasi saada hyvät ehdot lainallesi. Lainahakemusta tehdessä on tärkeää pitää mielessä, että molemmat olette yhdessä vastuussa putki- ja viemäriremontin lainasta. Jos et voi maksaa jossain vaiheessa lainasummaa takaisin, vastuu maksamisesta siirtyy yhteishakijalle.

Perinteiset pankit edellyttävät yleensä, että sinulla on jotain putki- ja viemäriremontin lainan vakuutena. Mikäli et voi maksaa lainaa takaisin, voi pankki ottaa vakuuden haltuunsa. Tämä tarkoittaa, että pankki saa takaisin rahansa, vaikka et pystyisikään maksamaan lainaasi.

Miten lainan hakeminen tapahtuu?

Mikäli et ole käyttänyt Summarumin lainapalvelua aiemmin, putki- ja viemäriremontin lainan haku voi herättää kysymyksiä. Jotta prosessi etenee sujuvasti ja mahdollisimman helposti, olemme koonneet sinulle helposti ymmärrettävän ohjekokonaisuuden.

Vertaile putki- ja viemäriremontin lainoja – haku ei kestä kuin pari minuuttia.

Päätä lainamäärä

Sinun tulee täyttää tieto tarvittavasta lainasummasta, jotta vertailu voidaan aloittaa. Muistathan tässä kohtaa, että luotonmyöntäjä voi aina tehdä vastatarjouksen, joka voi vaihdella alkuperäiseen summaasi nähden.

Mieti realistisesti putki- ja viemäriremontin hinta, jotta saat tarpeisiisi nähden riittävän lainan.

Valitse takaisinmaksuaika

Sivuilla on lainalaskuri, jonka avulla pääset testailemaan takaisinmaksuaikaa. Tämän perusteella näet, millainen kuukausierä on realistinen tulotasoosi nähden.

Tässä kohtaa on hyvä ottaa huomioon kaikki tulot ja menot, jotta talous ei joudu liian tiukoille – muistathan ottaa pakolliset kulut ja muut menot huomioon.

Täytä henkilötietosi

Lainaprosessi edellyttää, että annat henkilötietosi. Aluksi sinun tulee täyttää henkilötietojasi itsestäsi sekä taloudellisesta tilanteestasi. Sinun on hyvä harkita yhteishakijan mukaan ottamista. Teillä on yhdessä mahdollisuus saada hyvät ehdot lainalle, sillä korko voi olla matalampi ja lainasumma suurempi.

Hakuprosessissa kysellään tietoja tuloistasi sekä työstäsi. Nämä ovat tärkeitä luotonmyöntäjän kannalta ja niillä on vaikutusta lainapäätöksiin. Merkkaa bruttotulot oikein ilman tukia – esimerkiksi lapsilisä ei kuulu lainahakemukselle. Pääomatuloja ei oteta huomioon.

Lähetä hakemus

Kun olet saanut hakulomakkeen täytettyä, voit lähettää sen. Lainanhaku etenee siten, että hakemuksesi lähetetään kymmenien luotonantajien käsiteltäväksi. He tekevät yhteenvedon taloudestasi ja antavat luottopäätöksen antamiesi henkilötietojen perusteella.

Myönteinen ja kielteinen lainapäätös

Lainapäätös myönteisenä merkitsee luonnollisesti sitä, että luottolaitos on suorittanut hakemuksesi ja tietojesi perusteella positiivisen tarkistuksen luottokelpoisuudesta. Sinun arvioidaan suoriutuvan putki- ja viemäriremontin lainan takaisinmaksusta. Myönteinen lainapäätös merkitsee siis sitä, että voit saada lainaa putki- ja viemäriremonttiin.

Kielteinen lainapäätös on myönteisen vastakohta. Luotonantaja on päätynyt tietojen perusteella siihen, että riski takaisinmaksun laiminlyönnistä tai maksukyvyttömyydestä on kohdallasi liian suuri. Et siis saa lainaa putki- ja viemäriremonttiin.

Allekirjoita lainatarjous

Mikäli olet saanut sopivan lainatarjouksen, voit allekirjoittaa sen digitaalisesti. Me olemme laatineet ohjeet, jotta voit edetä putki- ja viemäriremontin lainan ottamisen kanssa. Voit allekirjoittaa tarjouksen sekä palauttaa mahdolliset liitteet netin välityksellä.

Kun olet lukenut lainasopimuksen ja allekirjoittanut sen, voit odotella rahojen saapumista tilillesi, ja pääset aloittamaan putki- ja viemäriremonttia.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Putki- ja viemäriremontin rahoitus

Putkiremontin rahoitus kannattaa selvittää hyvissä ajoin. Rahoituksen järjestäminen on keskeinen osa projektia. Mitä aikaisemmin aloitat lainavertailun, sitä paremmat mahdollisuudet on vaikuttaa rahoitukseen ja siihen millaiset ehdot peruskorjauslaina saa.

Monet hakevat putki- ja viemäriremontin rahoitusta vasta hankesuunnitteluvaiheen jälkeen. Tällöin riskinä on, että suunnitellaan ratkaisuita, johon ei saada lainaa.

Koska jokainen kiinteistö on yksilö, eivät kaikki rahoitusvaihtoehdot sovi kaikille. Tärkeintä onkin olla tietoinen vaihtoehdoista, jotta voit valita parhaan ratkaisun itsellesi.

Jos putkiremontin aikana on tarkoitus remontoida kylpyhuone myös muutoin, tutustu artikkeliimme Kylpyhuoneremontin laina.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Usein kysyttyä

Miten putkiremontti rahoitetaan?
Taloyhtiön yhtiölaina on yleisin tapa rahoittaa putkiremontti. Silloin taloyhtiö ottaa pankista lainalimiitin urakan alkaessa. Lopullinen lainan määrä selviää kun urakka valmistuu.
Paljon putkiremontti nostaa asunnon hintaa?
Keskimäärin putkiremonttiin laitetut rahat saa aina takaisin. Yleensä putkiremontti voi nostaa neliöhintaa 500 euroa, pääkaupunkiseudulla jopa 1 400 euroa.
Kannattaako putkiremontti maksaa kerralla vai osissa?
Jos saat maksettua putkiremontin kerralla esimerkiksi säästöillä, kannattaa se maksaa heti pois, sillä tässä säästyt korkomenoilta.