Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa vanhan talon remontointiin

   Hae lainaa vanhan talon remontointiin – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa vanhan talon remontointiin ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa vanhan talon remontointiin 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan vanhan talon remontointiin. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Lainaa vanhan talon remontointiin – jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa vanhan talon remontointiin luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa vanhan talon remontointiin helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa vanhan talon remontointiin 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat vanhan talon remontointiin helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa vanhan talon remontointiin.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa vanhan talon remontointiin. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa vanhan talon remontointiin erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina vanhan talon remontointiin netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina vanhan talon remontointiin kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan vanhan talon remontointiin, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Lainaa vanhan talon remontointiin

   On monia syitä, miksi ihmiset ostavat vanhoja taloja tai asuntoja, jotka selvästi kaipaavat kunnostusta. Jotkut ihmiset suorastaan nauttivat remonttiprojekteista ja toiset saattavat nähdä sen tapana luoda oman näköinen koti kertaheitolla. Olipa syysi mikä tahansa, jos aiot kunnostaa vanhaa taloa, sinulla on useita erilaisia rahoitusvaihtoehtoja.

   Yksi yleisimmistä ihmisten remontoimista tiloista on keittiö. Keittiöremontti voi olla iso projekti, mutta sillä voi myös olla suuri vaikutus kotisi arvoon. Muita yleisiä kunnostettavia tiloja ovat kylpyhuoneet, kellarit ja kodinhoitohuoneet.

   Viimeisen parin vuoden aikana kiinnostus asuntojen remontointiin on ollut järisyttävän suurta. Huolimatta korkeista rakennusmateriaalikustannuksista koronapandemian aikana, monet asunnonomistajat innostuivat kotinsa parantamisesta sekä mukavuuden että kiinteistön arvon kasvattamiseksi. Puutavaran hinnat ovat tasaantuneet viime aikoina ja korjausrakentaminen on käy edelleen kuumana.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Milloin remontointi on ajankohtaista?

   Jos et ole varma, tarvitseeko kotisi isompaa remonttia, on olemassa muutamia selkeitä merkkejä. Mikäli kodissasi on vetoa ikkunoista tai vuotoja, ne ovat hyvä osoitus siitä, että kotisi tarvitsee pikaisesti remonttia. Jos hanat tai putkistot ovat vanhentuneita, se on myös hyvä merkki siitä, että on korkea aika remontoida.

   Hyvin yleinen tapa on myös toteuttaa asuntoon virallinen kuntotarkastus, jonka avulla saat kattavan listan siitä, mitä korjattavia asioita ja vikoja siinä on. Sinun on kuitenkin muitakin asioita ennen varsinaisen kunnostusprojektin aloittamista. Ensin sinun on selvitettävä, kuinka paljon rahaa tarvitset projektin loppuun saattamiseen. Tämä auttaa sinua myös päättämään, mikä rahoitusvaihtoehto on sinulle paras.

   On myös tärkeää, että sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä haluat saada aikaan remontillasi. Haluatko päivittää kotisi ilmeen? Parantaa sen energiatehokkuutta? Vai tehdä siitä mukavamman asua?

   Kun tiedät, kuinka paljon rahaa tarvitset ja mitä haluat saavuttaa, voit aloittaa remontin varsinaisen suunnittelun. Korjaussuunnitelman ja kokonaisbudjetin lisäksi useimmat lainanantajat haluavat myös nähdä aikataulun, mistä ilmenee, milloin mikäkin vaihe valmistuu.

   Miten luodaan korjaussuunnitelma?

   Ensimmäinen askel remonttiprojektissa on laatia suunnitelma, jossa kerrotaan selkeästi remonttisi tavoite ja joka sisältää suunnittelun inspiraation ja linjauksen suoritettavista töistä. Projektisuunnitelmasi tulee sisältää myös: piirustuksia tai luonnoksia valmiista projektistasi, luettelo projektin tarpeista ja toiveista sekä projektin vaiheet jaettuna tee-se-itse-vaiheisiin ja vaiheisiin, jotka vaativat ammattilaisen.

   Tässä vaiheessa remonttia suunnitellessasi selvitä paikalliset kaavoitusmääräykset ja luvat. Varmista, että naapurustosi on kaavoitettu remonttia varten, sillä jotkin kunnostukset, kuten autotallien laajentaminen, eivät ole sallittuja kaikkialla, ja selvitä, tarvitsetko luvan remontin tekemiseen.

   Jos suunnittelet remonttia, joka muuttaa kotisi rakennetta tai huoneen käyttöä, tarvitset todennäköisesti luvan. Odota lupien hakemista, kunnes olet palkannut urakoitsijan ja rakentanut projektin aikajanan.

   Urakoitsijan valinta

   Seuraavaksi remonttiprojektin suunnittelussa sinun on palkattava urakoitsija, ellet aio tehdä työtä itse. Älä kuitenkaan valitse urakoitsijoita pelkästään kustannusarvion perusteella.

   Kun haastattelet ja valitset urakoitsijoita, ota huomioon erityisesti yrityksen kokemus, sillä urakoitsija, joka on tehnyt liiketoimintaa pitkään, on todennäköisesti turvallinen valinta. Varmista, että urakoitsijasi on käynyt läpi kaikki tarvittavat vaiheet saadakseen vaadittavat sertifikaatit työssään. Urakoitsijilla tulee olla myös työntekijöiden korvaus- ja vastuuvakuutus tekemänsä työn tyypistä.

   Hyvämaineinen urakoitsija ei pyydä sinua maksamaan täyttä hintaa etukäteen, ja Better Business Bureau neuvoo olemaan tekemättä. On kuitenkin tärkeää keskustella maksuehdoista ennen rakentamisen aloittamista. Joissakin tapauksissa on parempi kuluttaa hieman ylimääräistä saadakseen jonkun, jonka kanssa työskentelet mukavasti.

   Kuinka tehdään remonttibudjetti?

   Kodin remonttibudjetin tekeminen on välttämätöntä remonttiprojektin onnistumiselle, olipa kyseessä suuri tai pieni remontti. Projektin koko ja nykyisen kotisi kunto ovat tärkeimpiä huomioitavia tekijöitä, kun aloitat remontin suunnittelun. Hankkeen koon määrittäminen on kuitenkin hankala osa.

   Voit aloittaa budjetin laatimisen kotisi tämänhetkisen arvon laskemisesta. Kun suunnittelet remonttia, muista aina, että yhdenkään huoneen remontin hintalappu keittiötä lukuun ottamatta ei saa ylittää 10% talon nykyarvosta. Keittiöremontit ovat kalliimpia ja voivat joissain tapauksissa ylittää 15% kodin arvosta.

   Remonttilaina, pankkilaina vai henkilökohtainen laina?

   Aiemmin rahan lainaaminen esimerkiksi uuteen keittiöön, pihan lisärakennukseen tai muuhun kodin kunnostukseen merkitsi pankissa asioimista, papereiden täyttämistä ja parhaan toivomista. Nykyään sinulla on kuitenkin monia muita vaihtoehtoja kodin remontoinnin rahoittamiseen.

   Ennen kuin haet kodin kunnostamiseen lainaa, harkitse tarvitsemasi lainasumma ja mieti eri vaihtoehtoja. Lainat eroavat toisistaan esimerkiksi vakuuksien, koron ja lainan enimmäismäärän suhteen.

   Lainatarjousten pyytäminen voi säästää jopa tuhansia euroja laina-ajalla, koska lainojen ehdoissa on eroja. Eri pankkien tarjoamat lainat ja lainaehdot vaihtelevat usein toisistaan – ja myös asiakaskohtaisesti.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Harkitse lainanantaja tarkkaan

   Pankki, joka tarjoaa yhdelle halvimman remonttilainan, ei välttämättä ole halvin vaihtoehto toiselle. Suomessa toimii tällä hetkellä kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat erittäin kilpailukykyisiä korkoja uusille asiakkaille. Tästä syystä kannattaa vertailla hintoja ennen lainan ottamista.

   Monet pankit ja rahoituslaitokset myöntävät nimensä mukaisia remonttilainoja. Joissain tapauksissa on myös mahdollista ottaa asuntolainan yhteydessä vakuudellinen pankkilaina, jos remontin kohteena on juuri ostamasi asunto. Pankkilaina on yleisesti ottaen edullisempi vaihtoehto vakuudettomiin luottoihin verrattuna.

   Toinen vaihtoehto kotisi remontin rahoittamiseen on ottaa henkilökohtainen laina. Henkilökohtaista lainaa voi käyttää melkein mihin tahansa, myös kodin remonttiin. Niiden korot ovat yleensä alhaisemmat kuin esimerkiksi luottokorteilla, ja sinulla on selkeä takaisinmaksuaikataulu kiinteällä kuukausimaksulla. Tämä voi helpottaa remontin budjetointia.

   Miten arvioidaan lainan suuruus?

   Lainaa harkittaessa on tärkeää pysähtyä miettimään erityisesti sitä, kuinka paljon rahaa tarvitset ja kuinka paljon sinulla on rahaa käytettävissäsi ennen lainanottoa.

   Voit rajoittaa lukuisia lainavaihtoehtoja tarpeitasi ja talouttasi vastaaviin lainanantajiin, jolloin löydät todennäköisimmin lainanantajat, jotka tarjoavat haluamasi lainatyypin.

   Palkkaatpa sitten urakoitsijan tai teet työn itse talkoovoimin, aloita aina mahdollisimman tarkalla arviolla projektin kustannuksista. Tiukimmat lainanantajat vaativat tarkkaa summaa ennen kuin he edes harkitsevat lainan myöntämistä.

   Jos palkkaat urakoitsijan, aloita kiinteällä tarjouksella, joka on jaoteltu työhön ja materiaaleihin. Lisää sitten 10 prosenttia muuttujia varten. Mikäli aiot tehdä remontin itse, laadi mahdollisimman yksityiskohtainen luettelo materiaalien määristä, kustannuksista ja laske kokonaissumma. Sisällytä mukaan lupamaksut ja mahdollisten työvälineiden vuokraus. Lisää sitten 20-30% varautuaksesi yllättäviin muuttujiin, joita usein remonteissa ilmaantuu.

   Keittiön ja kylpyhuoneen remontointi edellyttää suurta lainaa

   Tyypillisen remonttilainan suuruus riippuu siitä, mihin se on tarkoitettu. Keittiön tai kylpyhuoneen remontin hinta on yleensä noin 5 000 – 20 000€ riippuen siitä, hankitaanko vain uudet kalusteet vai päätetäänkö hankkia uudet kodinkoneet.

   Olohuoneen tai makuuhuoneen remontointi on tyypillisesti halvempaa, sillä yleensä vain niihin tehdään vain pintaremontointia. Neliökohtaisesti remontoinnille tulee hintaa yleensä noin 50-150€ riippuen kohteesta.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Paljonko on lainan korko?

   Korko riippuu aina haettavasta lainasummasta, laina-ajasta ja pankin luottoarviosta. Nyrkkisääntönä on, että lainan korko vaihtelee 4-20% välillä. Usein korko on sitä alhaisempi, mitä korkeampaa lainaa haet.

   Takaisinmaksuaika on tyypillisesti eri rahoituslaitoksilla 1-15 vuotta. Voit testata lainalaskurilla sopivia kuukausieriä ja valitsemalla takaisinmaksuaika niin, että sen kanssa ei tule ongelmia ja rahaa jää riittävästi muuhun elämiseen. Muistathan, että mitä lyhyemmässä ajassa lainan maksat takaisin, sitä pienempi korko lainalle ehtii kertyä.

   Esimerkkinä, jos remonttilainasi korko on 5%, lainasumma 1 000€ ja takaisinamaksuaika neljä vuotta, koron kokonaismäärä tulee olemaan: 5 % x 1 000€ x 4 = 200€. Näin ollen takaisin maksettava summa lainanantajalle on kokonaisuudessaan 1 200€.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen