Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Julkisivuremontin rahoitus

Hae lainaa julkisivuremonttiin – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

Hae lainaa julkisivuremonttiin ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa julkisivuremonttiin 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan julkisivuremonttiin. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa julkisivuremonttiin jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa julkisivuremonttiin luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa julkisivuremonttia varten helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen julkisivuremonttiin on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa julkisivuremonttiin 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat julkisivuremonttiin helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa julkisivuremonttiin.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa julkisivuremonttiin. Ensimmäiset alustavat tarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina julkisivuremonttiin.

Vinkki

Kilpailuta lainat julkisivuremonttiin aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa julkisivuremonttiin erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina julkisivuremonttiin netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan julkisivuremonttiin pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä siten. että kiinnität siinä huomiota  erityisesti

 • julkisivuremonttiin tarkoitetun lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta julkisivuremonttia koskevien lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina julkisivuremonttiin heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan julkisivuremonttiin, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina julkisivuremonttiin maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.
[/sc]

Julkisivuremontin hinta koostuu monista osa-alueista

Koska julkisivuremontin osa-alueita on paljon kannattaa budjetin laatimiseen käyttää aikaa ja sisällyttää siihen ainakin seuraavat:

 • Nykyisen julkisivun kunnon kartoitus
 • Pohjatöiden laajuus
 • Käytettävät materiaalit ja niiden menekki
 • Mahdolliset ammattilaisten työpalkkiot
 • Tarvittavat laitteet
 • Laitteisiin tarvittava energia ja polttoaine
 • Varautuminen hinnan muutoksiin

Rahoitusta suunnitellessa julkisivuremontin hintaan vaikuttaa olennaisesti talon koko, julkisivun materiaali, tarvittavat työvaiheet ja voidaanko työ tehdä itse vai tarvitaanko siihen ammattilaisia. Ammattilaisten käyttö voi olla järkevää, jos itsellä ei ole juuri remonteista kokemusta. Ammattilaisen tekemään työhön liittyy myös aina jonkinlainen takuu, joka takaa laadukkaan työn ja korjausvastuun.

Julkisivuremontin budjetissa on hyvä huomioida myös tarvikkeiden hintatason nousu. Remonttiin kannattaa aina varata hieman ylimääräistä materiaalia, ettei materiaalit pääse loppumaan kesken, mutta yhtä tärkeää on huomioida myös mahdollinen hintojen nousu. Etenkin puu on suosittu materiaali suomalaisten talojen julkisivuissa ja sen hinta on viime aikoina ollut voimakkaassa nousussa.

Remontissa tarvitaan myös aina koneita ja laitteita, jotka voivat kuluttaa paljon sähköä tai tarvita polttoainetta. Vaikka näiden kulutuksen arvioiminen on haastavaa kannattaa tämäkin huomioida julkisivuremontin budjettia suunnitellessa. Sähkön ja polttoaineiden hinnat ovat niin ikään korkeita ja koneiden käytöstä voi tulla yllätyksiä omaan sähkölaskuun.

Hae lainaa julkisivuremonttiin

Kun julkisivuremontin budjetti on tiedossa ja sopivalta tuntuva laina-aika on suunniteltu laskurilla, etenee lainanhakuprosessi kilpailutukseen. Kilpailutuslomakkeella kysytään:

 • Hakijan perustiedot
 • Toivottu lainasumma ja laina-aika
 • Tulo- ja menotiedot
 • Tulojen lähde ja työsuhteeseen liittyvät tiedot
 • Mahdolliset rinnakkaishakijat

Kilpailutuslomake on yhtenäinen lainahakemus usealle luotonantajalle yhtä aikaa ja se kannattaa täyttää huolellisesti. Etenkin tuloissa ja menoissa kannattaa olla erityisen huolellinen, koska niiden perusteella lasketaan henkilökohtainen lainatarjous ja virhe näissä tiedoissa voi estää lainan myöntämisen.

Julkisivuremontin hinta on usein sen verran korkea, että rahoitusta pohtiessa kannattaa harkita myös mahdollista rinnakkaishakijaa lainalle. Rinnakkaishakijaksi sopii samassa taloudessa oleva täysi-ikäinen henkilö, joka myös vastaa muilta osin hakijakriteereitä. Etenkin isommissa lainoissa rinnakkaishakija tuo todennäköisemmin edullisemman lainatarjouksen ja myönteisen lainapäätöksen.

Käytä hieman aikaa julkisivuremontin lainatarjousten vertailuun

Lainatarjouksia voit saada useita, ja näiden huolellinen tarkastelu takaa edullisimman lainan löytymisen. Vaikka lainan nimelliskorko olisi hyvin edullinen, voi lainaan liittyvät muut kulut nostaa lainan hintaa merkittävästi. Tärkeää onkin tarkastella lainan todellista vuosikorkoa ja kokonaiskustannuksia nimelliskoron sijasta.

Todelliseen vuosikorkoon sisältyy

 • tilinhoitopalkkiot
 • lainanavausmaksut
 • mahdolliset laskutuslisät.

Suurempiin lainoihin on usein saatavilla myös lisäpalveluna takaisinmaksuturva. Tämä nostaa lainan todellista vuosikorkoa ja kokonaiskustannuksia, mutta etenkin isoissa lainoissa ja pitkissä laina-ajoissa takaisinmaksuturvaa kannattaa harkita. Takaisinmaksuturva on vapaaehtoinen vakuutus, joka takaa lainan takaisinmaksun työttömyyden, sairauden tai kuoleman varalta ja sillä saa hyvin turvattua omaa taloutta elämän ikävien yllätysten varalta.

Julkisivuremontin lainatarjouksia vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota myös lainatarjouksen muihin ehtoihin. Tilapäisiin talouden notkahduksiin voi joskus olla tarpeen saada lyhennys- tai maksuvapaa kuukausi ja näiden käyttämisessä ehdot voivat vaihdella merkittävästi. Lyhennysvapaan kuukauden aikana lainasta maksetaan vain kulut ja korot, mutta maksuvapaalla koko lyhennyserän maksuaikaa siirretään.

Julkisivuremonttiin tarvittavan lainan voi hyväksyä netissä

Kun sopiva lainatarjous julkisivuremontin rahoitukseen on löytynyt, on se helppo hyväksyä netissä. Luotonantaja toimittaa tarjouksen yhteydessä tarkat ohjeet miten tällainen peruskorjauslaina hyväksytään ja hyväksyminen tapahtuu omilla verkkopankkitunnuksilla. Jos haet lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, on myös rinnakkaishakijan hyväksyttävä laina omilla verkkopankkitunnuksillaan.

Lainatarjouksen hyväksymisen yhteydessä toimitetaan myös pyydetyt liitteet lainahakemuksen tueksi. Luotonantaja tarkistaa liitteet ja hyväksyy omalta osaltaan lainatarjouksen ja siirtää lainan maksuun. Tämän jälkeen julkisivuremonttiin haettu laina on nostettavissa hakijan omalle tilille ja remonttia päästään toteuttamaan.

Muista kotitalousvähennys julkisivuremontin yhteydessä

Julkisivuremontin kustannukset voivat tuntua korkeilta, mutta se parantaa talon jälleenmyyntiarvoa. Vaikka kustannukset ovat kerralla iso sijoitus, voi julkisivuremontin kustannuksia vähentää myös omassa verotuksessaan. Remontissa käytettyjen ammattilaisten työosuuksissa kannattaa muistaa hyödyntää kotitalousvähennys.

Jos julkisivuremontti tehdään taloyhtiöön ja asunto on sijoitusasunto, voi remontin kustannuksia saada vähennettyä myös vuokratuloista tai asunnon myynnin yhteydessä perusparannusvähennyksinä.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Kauanko julkisivuremonttiin kuluu aikaa?

Se kauanko julkisivuremonttiin varataan aikaa riippuu täysin remontoitavan kohteen koosta, julkisivuun käytetyistä materiaaleista, sen nykyisestä kunnosta, tarvittavista pohjatöistä ja uusista materiaaleista. Yleensä julkisivuremontti on niin laaja projekti, että sen toteuttamiseen menee useita viikkoja, isoissa kohteissa jopa kuukausia.

Pohjatyöt kattavat vanhan huonokuntoisen materiaalin poiston ja mahdollisesti vaihtamisen uusiin ja tämä jo itsessään voi viedä joitakin viikkoja. Mikäli julkisivuremontoitava kohde on vanha ja mahdollisesti vielä kulttuurillisesti merkittävä kohde, rajoittaa ja hidastaa remonttia entisestään tiukat säädökset. Jos julkisivu on osittainkin päässyt huonoon kuntoon voi rakenteiden korjaus vaatia laajempaa korjausta ja se hidastaa remonttia.

Julkisivuremontin yhteydessä voidaan haluta tehdä julkisivuun myös ulkonäöllisiä muutoksia ja tämä voi vaatia myös lupien hakemista. Kaupungilla tai kunnalla voi olla tarkat määritelmät kaavoituksessa millaisia ratkaisuja voidaan tehdä ja näihin muutoksen hakeminen voi hidastaa remonttia.

Etenkin omakotitalojen julkisivuremonttia suunnitellessa tämä kannattaa huomioida, ettei remontti hidastu lupamenettelyn takia.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Esimerkkejä julkisivuremonttia varten saatavista rahoituksista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä olevassa taulukossa on esitelty erilaisia julkisivuremontin rahoitusvaihtoehtoja sekä niiden kustannuksia. Huomaathan, että hakemuksessa ilmoittamasi tiedot vaikuttavat saamiisi tarjouksiisi ja niiden sisältöön.

Julkisivuremontin laina kannattaa kilpailuttaa heti kun tiedetään budjetti

Kun julkisivuremontin budjetti on tiedossa voi siihen haettavan lainan kilpailuttaa heti. Tämä kannattaa tehdä mahdollisimman nopeasti vaikka varsinaisen remontin ajankohta ei vielä olisikaan selvillä. Silloin lainan saa haettua valmiiksi ja julkisivuremonttia päästään toteuttamaan heti kun ajankohta sen sallii.

Monet julkisivuremonttiin liittyvät työvaiheet ovat herkkiä myös säiden vaihtelulle, joten ajankohtaa ei välttämättä voida täysin lyödä lukkoon kaikkien työvaiheiden osalta. Esimerkiksi maalaustyöt voivat vaatia sopivaa lämpötilaa ja kosteutta, että uusi maalipinta kuivuu optimaalisesti ja tekee julkisivuun kestävän pinnan.

Sään salliessa onkin tärkeää saada työt tehtyä ja silloin myös rahoitus on hyvä olla valmiina. Lainojen kilpailutus on aina hakijalle maksutonta ja se ei velvoita hyväksymään mitään tiettyä lainatarjousta, mutta sillä saa selkeän käsityksen millaisilla ehdoilla julkisivuremontin voi saada rahoitettua.

LUE SEURAAVAKSI: Kattoremontin rahoitus