Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Piharemontti

Hae lainaa piha- ja puutarharemonttia varten – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

Hae lainaa piha- ja puutarharemonttia varten ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa piha- ja puutarharemonttia varten 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan piha- ja puutarharemonttia varten. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa piha- ja puutarharemonttia varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa piha- ja puutarharemonttia varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa piha- ja puutarharemonttiin helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen piharemonttia varten on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa piha- ja puutarharemonttia varten 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat piha- ja puutarharemonttia varten helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainan piha- ja puutarharemonttia varten.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri rahoitusyhtiöiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa piha- ja puutarharemonttia varten. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa.

Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina piha- ja puutarharemonttia varten.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat piha- ja puutarharemonttia varten netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa piha- ja puutarharemonttia varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina piha- ja puutarharemonttia varten netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan piha- ja puutarharemonttia varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaileminen on hyvä tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota

 • piha- ja puutarharemonttia varten tarvittavan lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta piha- ja puutarharemonttia koskevien lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina piha- ja puutarharemonttiin heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan piha- ja puutarharemonttia varten, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina piha- ja puutarharemonttia varten maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainaa piha- ja puutarharemonttiin

Puutarha- ja piha-alue on yhtä olennainen osa omakoti- tai rivitaloasumista kuin asunnon sisätilat. Se luo viihtyisyyttä, lisää asumismukavuutta ja -tilavuutta sekä jopa nostaa tai alentaa asunnon arvoa. Pihalle ja puutarhalle kannattaa siis uhrata ajatuksia ja aikaa siinäkin tapauksessa, ettet kokisi olevasi varsinainen viherpeukalo tai ulkona viihtyvää sorttia ylipäänsä. Kun perusasiat ovat kunnossa, asuminen on turvallisempaa ja miellyttävämpää. Lopullisen viimeistelyn jokainen hoitaa toki oman makunsa ja motivaationsa mukaan.

Remontti kannattaa aina suunnitella huolella sekä sisällön, aikataulun että talouden puolesta. Tämä vähentää huolta ja vaikuttaa suotuisasti onnistuneeseen lopputulokseen. Remontit ovat myös sijoituksia, jotka yleensä maksavat itsensä pitkällä tähtäimellä takaisin, joten remontin toteuttamisen suhteen ei kannata säästää väärissä asioissa.

Piha ja puutarha ovat myös jatkuvasti elämisen keskiössä ja usein koko perheen aktiivisessa käytössä. Mikäli taloudellisista syistä päädyt itseäsi vähemmän miellyttävään vaihtoehtoon, päätös voi kostautua myöhemmin jatkuvana tyytymättömyytenä, jota koet sen sijaan, että nauttisit remontoidusta ympäristöstä.

Kuka voi hakea lainaa pihan ja puutarhan remonttiin?

Jotta voit saada kauttamme lainaa piha-ja puutarharemonttia varten, sinun on täytettävä seuraavat kriteerit:

 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Olet täysi-ikäinen.
 • Luottotietosi ovat puhtaat.
 • Asut Suomessa vakituisesti.

Kilpailuta piha- ja puutarharemontin laina

Rahoitusta pohtiessa laina tuntuu usein sopivimmalta vaihtoehdolta, mutta samalla remonttilainan hakeminen saattaa tuntuu vaikealta tai työläältä. Lainaehdot ovat korkoineen ja laina-aikoineen monenlaisia, ehdot kirjavia ja tarvittavat tiedot ovat ennen kaikkea haastavasti hajallaan.

Vertaileminen on vaikeaa, kun tarvittava tieto pitää hakea monesta paikasta, eikä se ole yhteismitallista. Mieleen saattaa tulla myös ajatus: mistä voin tietää, myönnetäänkö projektiini lainaa laisinkaan? Jos lainaa piha- ja puutarharemonttiin ei myönnetä, kaikki tiedonkeruu on ollut ajan ja vaivan tuhlaamista.

Summarum on luotu, jotta voisit löytää itsellesi ja omiin tarkoituksiisi parhaiten sopivan ja edullisimman lainan. Palvelumme on keskittynyt ja erikoistunut kilpailuttamaan lainoja ja luottoja. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että täyttämällä yhden lainahakemuksen, voit kilpailuttaa yli 30 lainantarjoajaa keskenään.

Näin saat selville, mikä on kannaltasi halvin piha- ja puutarharemontin rahoitus, ja saat tehtyä sen mukavasti juuri silloin ja sieltä kuin itsellesi parhaiten sopii. Voit tehdä päätökset rauhassa vaikka kotisohvalta käsin läheistesi kanssa keskustellen. Lainojen kilpailutus kauttamme ei tietenkään sido mihinkään.

Vaikka et päättäisikään tällä kertaa tarttua lainatarjoukseen, olet saanut jatkoa varten hyvän kokonaiskuvan siitä, millaisia lainoja markkinoilla on tarjolla ja minkälaisia kuluja niihin liittyy.

Piha- ja puutarharemontin rahoitus voidaan hakea 2000 eurosta aina 60 000 euroon saakka 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla. Rahoitus voidaan saada ilman takaajia tai vakuuksia.

Palvelumme on nopea ja selvittää puolestasi lainan korot, kuukausierän ja takaisinmaksuajan. Kun saat rahoittajilta lainatarjouksia – ensimmäiset usein jo muutamassa minuutissa – voit tehdä valintasi faktoihin perustuen ja säästää rahaa.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Piha- ja puutarharemontin hinta

Puutarha- ja piharemontin hinta vaihtelee paljon sen mukaan, mitä remontilla halutaan saavuttaa. Laitetaanko koko piha uusiksi, vai kohennetaanko jokin tietty kohta kokonaisuudesta? Hintaan vaikuttaa myös se, kuinka hyvin pihan pohjustusvaiheet on tehty aikaisemmin.

Summa saattaa vaihdella parista tuhannesta eurosta kymmeniin tuhansiin. Joidenkin pihasuunnittelijoiden mukaan piharemonttiin kannattaa varata jopa 20 prosenttia talon arvosta. Henkilökohtaiset mieltymykset ja taloudellinen tilanne vaihtelevat tietenkin eri talouksissa.

Toteuttipa remontin kalliilla tai huokeammin, piha- ja puutarharemontin rahoitus on syytä miettiä kuntoon ennen kuin aloittaa edes suunnitteluvaihetta. Käytettävissä oleva raha vaikuttaa olennaisesti siihen, millainen remontti ylipäänsä on mahdollinen. Lainan lisäksi remontti on luonnollisesti mahdollisuus toteuttaa säästörahalla tai valita tähän luottokortit.

Huom!

Piha- ja puutarharemontti luottokortilla voi onnistua, mutta sen kanssa kannattaa kuitenkin olla erityisen varovainen. Tämä johtuu siitä, että korot ja kulut voivat osoittautua usein ennakoitua suuremmiksi, jolloin luottoa voi olla haastavaa saada lyhenemään.

Piha- ja puutarharemontti on sijoitus, joka kannattaa, sillä hyvin suunniteltu ja toteutettu piha kestää jopa vuosikymmeniä. Kun maakerros on pidetty kunnossa kivetyksiä, kasvillisuutta ja katteita myöten, se auttaa samalla pitämään myös rakennusten perustukset kunnossa. Hyvin hoidettu rakennuksen ja pihan muodostama kokonaisuus säilyttää arvonsa ja jopa kasvattaa sitä.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Piha- ja puutarharemontin toteutus

Kun alat miettiä piha- ja puutarharemonttia, ensimmäinen toimenpide on luoda perusteellinen suunnitelma. Pihasuunnitemaa tehdessä pitää ottaa huomioon lukuisia seikkoja. Ensinnäkin kannattaa miettiä, mitä haluat pihalla tapahtuvan ja tehtävän ja kuinka paljon tämä toiminta vaatii tilaa. Tätä suunnitellessa kannattaa mielessään käydä läpi koko vuodenkierto. Tarvitaanko pihalla tilaa esimerkiksi pyykkien kuvaamiselle, kukkien tai marjojen kasvattamiselle, leikkimiselle ja lumikasoille?

Seuraavaksi tehdään suurimpiin tekijöihin liittyviä valintoja.

 • Millainen pinta sopisi omalle pihalle?
 • Millaista valaistusta tarvitaan?
 • Missä tarvitaan auringon valoa?

Tärkeää on kirkastaa itselleen mielikuva omasta unelmien pihasta. Onko se perustasoinen piha, yksilöllinen piha vai näyttävä designpiha? Kun visio on selkeä, sitä kohti on helpompi pyrkiä.

Tyylikin edellyttää päätöksiä.

 • Onko puutarhan tarkoitus olla pelkistetty vai runsas?
 • Suomalainen perinnepiha vai vaikkapa japanilaistyylinen?
 • Hyötypuutarha, ruukkupuutarha vai kenties luonnonmukainen?

Itselleen on hyvä tehdä myös selväksi, kuinka paljon ekologiset tekijät vaikuttavat omiin valintoihin piha- ja puutarharemontissa.

Yksi ratkaisua odottava kysymys on myös kivien käyttö puutarhassa. Kivi on kestävää ja pitkäikäistä, ja valinnanvaraa löytyy eri materiaaleista, muodoista ja väreistä. Lopullinen valinta tehdään kulloisenkin käyttötarkoituksen mukaan; pitääkö kivetyksen kestää esimerkiksi kuormitusta tai kulutusta.

Suunnitteluvaiheessa kannattaa hyödyntää netitä löytyviä, ilmaisia pihasuunnitteluohjeita, jotka auttavat visioimaan tulevaa. Mikäli piharemontti päädytään teettämään ammattilaisella, kannattaa myös nämä tarjoukset ehdottomasti kilpailuttaa sekä pyytää suosituksia.

Piha- ja puutarharemontti on asia, joka säilyy pitkään ja on läsnä arjessa, joten onnistunut lopputulos on ensiarvoisen tärkeää. Se on merkittävä tekijä pihan käyttömukavuudelle ja jopa turvallisuudelle.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Esimerkkejä kauttamme saatavista piha- ja puutarharemonttilainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä kauttamme saatavista lainoista, joita voit käyttää piha- ja puutarharemonttiin.

Varsinaiset tarjoukset lainalle saat antamiisi tietoihin perustuen. Taulukossa näkemäsi esimerkit ovat vain suuntaa-antavia.

Näin piha- ja puutarharemontti onnistuu

Piha- ja puutarharemontti vaatii onnistuakseen ennen kaikkea kokonaisuuksien hallitsemista. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun tulisi osata tehdä itse kaikki työvaiheet, vaan sitä, että olet perillä siitä, mitä tapahtuu alusta loppuun saakka. Tällöin asiat etenevät aikataulussa ja ei-toivotuille yllätyksille on vähemmän sijaa.

Aloita piha- ja puutarharemontin suunnittelu ajoissa ja selvitä realiteetit Summarumin lainapalvelun kautta. Saat kuvan siitä, millaista rahoitusta unelmien toteuttamiselle on tarjolla ja minkälaisin ehdoin. Jos sinulla on tarpeeksi tietoa, voit valita itsellesi parhaimman ja edullisimman rahoitusvaihtoehdon, kun tiedossa on myös alustava piha- ja puutarharemontin hinta.

Kun piha- ja puutarharemontin rahoitus on kunnossa, on helpompaa alkaa suunnitella varsinaista remonttia. Se on myös mukavaa ja inspiroivaa, kun kaikki tieto on kasassa ja itsellä on selvä käsitys omista mahdollisuuksista. Silloin mitään ei joudu jättämään pois, vaikka olisikin kohtuullisten kulujen ystävä.

Piha- ja puutarharemontissa toteutetaan pitkäkestoisia ja pitkään myös tulevaisuudessa kestäviä unelmia. Lainaa piha- ja puutarharemonttiin on perusteltua ottaa, kun sen tekee harkiten.

Pihasuunnittelu on syytä tehdä huolella, ja ammattilaisen avulla, mikäli tuntuu, että omat taidot tai aika eivät ole riittäviä. Kun rahoitus ja suunnittelu ovat kunnossa, toteutus sujuu luotettavalta urakoitsijalta helposti. Usein piha- ja puutarharemontin jälkeen kuuleekin tyytyväisiä toteamuksia siitä, kuinka kaikki sujui paljon kuviteltua jouhevammin.

Monen vuoden tai jopa vuosikymmenten jossittelu ja asioiden lykkääminen voi valmistua muutamassa viikossa. Palkintona on piha ja puutarha, josta ei malttaisi siirtyä sisätiloihin lainkaan.

Hae piha- ja puutarharemonttilainaa kauttamme nyt!

LUE MYÖS: Remonttilainalaskuri

Usein kysyttyä

Edellyttääkö laina piha- ja puutarharemonttia varten vakuuksia?
Ei välttämättä. Omasta pankistasi voit saada lainaa piha- ja puutarharemonttiin vakuutta vastaan, mutta kauttamme saat sitä ilman vakuuksia ja takaajia.
Paljonko lainaa piha- ja puutarharemonttiin saa kauttanne?
Summarumin kautta voit saada lainaa piha- ja puutarharemonttiin 2 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Kilpailutamme hakemuksesi jopa yli 30 rahoitusyhtiöllä.
Kauan tarjouksen saaminen kestää?
Kun olet lähettänyt hakemuksen meille ja täytät rahoitusyhtiöiden kriteerit, voit saada piha- ja puutarharemonttilainaa varten tarjouksia jopa muutamissa minuuteissa.