Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Mökkiremontin rahoitus

Hae lainaa mökkiremonttia varten – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

Hae lainaa mökkiremonttia varten ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Mökkiremonttilaina 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan mökkiremonttia varten. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa mökkiremonttia varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa mökkiremonttia varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa mökkiremonttiin netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen mökkiremonttia varten on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa mökkiremonttia varten 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat mökkiremonttia varten helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa mökkiremonttia varten.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa mökkiremonttiin. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina mökkiremonttia varten.

Vinkki

Kilpailuta laina mökkiremonttia varten netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa mökkiremonttia varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina mökkiremonttia varten netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan mökkiremonttia varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota

 • mökkiremonttia varten tarvittavan lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta mökkiremonttia koskevien lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja. Summarumin kautta remonttilaina onnistuu nopeasti, turvallisesti ja edullisesti.

Vakuudeton laina mökkiremonttia varten heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan mökkiremonttia varten, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina mökkiremonttia varten maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Hae rahoitus mökkiremonttiin kauttamme näin

Kun tarvitset lainaa mökkiremonttia varten, toimi seuraavasti:

 1. Täytä hakemus sivuillamme. Muista ilmoittaa kaikki tiedot totuudenmukaisesti.
 2. Lähetä täytetty hakemuksesi meille. Välitämme sen heti kaikille yhteistyökumppaneillemme.
 3. Mikäli hakemuksesi täyttää tarvittavat kriteerit, voit saada tarjouksia jopa muutamassa minuutissa.
 4. Vertaile saatuja tarjouksia rauhassa.
 5. Hyväksy niiden joukosta paras laina mökkiremonttiin.
 6. Jatka sopimuksen tekemistä valitsemasi rahoitusyhtiön kanssa.

Kuka voi hakea lainaa mökkiremonttia varten kauttamme?

Jotta voit saada kauttamme lainaa mökkiremonttia varten, on sinun täytettävä seuraavat ehdot:

 • Olet täysi-ikäinen. Osa rahoitusyhtiöistä edellyttää kuitenkin jopa yli 22 vuoden ikää.
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Luottotietosi ovat puhtaat.
 • Vakituinen kotisi sijaitsee Suomessa.

Mökkiremontin rahoitus ja hinta

Keväällä viimeistään on oikea aika suunnitella mökkiremonttia, kun talven jäljiltä aletaan ottamaan kesämökkiä käyttöön. Talven lumikuorma on saattanut aiheuttaa vaurioita, jotka voivat vaativat hyvinkin akuutteja toimia. Mökkiremontin rahoitus onkin ajankohtaisin juuri keväällä ja eri rahoitusmuodot on hyvä vertailla keskenään.

Moni pyrkii rahoittamaan mökkiremonttia ilman lainaa, mutta joskus remontti on niin iso, ettei siitä ilman lainaa selvitä. Ainakaan nopealla aikataululla, ja silloin mökkiremontti voi venyä koko kesän mittaiseksi eikä lomasta ehdi nauttimaan ollenkaan.

Mökkiremontin rahoitus kannattaa suunnitella huolellisesti

Remontin kustannukset kannattaa arvioida realistisesti, mutta samalla varautua siihen, että tarvikkeiden hinnat voivat nousta. Mökkiremontin budjettiin kannattaakin varata hieman pelivaraa, että mökkiremontin rahoitus ei lopu kesken.

Budjettiin vaikuttaa olennaisesti se mitä mökillä remontoidaan ja sen pohjalta voidaan määritellä mökkiremontin rahoitustarve. Todennäköisesti edullisin tapa rahoittaa mökkiremontti on hakea sitä varten lainaa, mutta lainatkin kannattaa kilpailuttaa, jolloin löydät omaan remonttitarpeeseesi parhaiten vastaavan ja edullisimman lainan.

Lainojen kilpailutus käy nopeasti netissä

Mökkiremonttia varten haettava laina on helppo ja nopea kilpailuttaa netissä. Summarumin kilpailutuslomakkeella saat kilpailutettua jopa kymmeniä luotontarjoajia yhdellä hakemuksella. Henkilökohtaiset lainatarjoukset saat omaan sähköpostiisi, josta niitä on helppo vertailla keskenään. Voit valita niistä omaan tilanteeseesi edullisimman ja sopivimman.

Hakemuksen täyttäminen käy muutamassa minuutissa, mutta muista silti olla huolellinen sen täyttämisessä. Huolellisesti täytetty lainahakemus tuo parhaat henkilökohtaiset lainatarjoukset ja niitä alkaa saapua sähköpostiisi jopa muutamissa minuuteissa hakemuksen lähettämisestä.

Esimerkkejä kauttamme saatavista rahoituksista, jotka voit käyttää mökin remonttiin

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä olevassa taulukossa on esitelty erilaisia mökkiremontin rahoitusvaihtoehtoja sekä niiden kustannuksia. Muista kuitenkin, että hakemuksessa ilmoittamasi tiedot vaikuttavat saamiisi tarjouksiisi ja niiden sisältöön.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Lainatarjouksen hyväksyminen netissä

Kun henkilökohtaisten lainatarjousten joukosta löytyy omiin tarpeisiin sopivalta tuntuva laina, hyväksytään se luotonantajan ohjeiden mukaisesti netissä. Tähän tarvitaan verkkopankkitunnukset ja tarjouksen hyväksynnän yhteydessä toimitetaan pyydetyt liitteet lainahakemuksen tueksi.

Luotonantajan tarkastettua liitteet ja omalta osaltaan hyväksyttyä tarjous, syntyy lainasopimus ja laina mökkiremonttia varten siirretään maksuun. Laina on nostettavissa sen jälkeen omalle tilille ja pääset toteuttamaan mökkiremonttia.

Mökkiremontin hinta

Ennen kuin laina mökkiremonttia varten voidaan hakea, täytyy tietää paljonko lainaa itse asiassa tarvitaan. Remontoitava kohde on tässä olennaisessa osassa. Mökin kattoa tai julkisivua remontoidessa kustannukset voivat olla merkittävästi isompia kuin sisätiloissa tehtävä pintaremontti.

Tarvittavat materiaalit ja työkalut ovat iso kustannuserä remontissa ja niiden hinnoissa on suhteellisen vähän eroja. Hinta voi kuitenkin nousta nopeasti, kuten on käynyt esimerkiksi puun hinnan kanssa. Materiaalien lisäksi remontissa voidaan tarvita työkaluja, jotka kuluttavat paljon sähköä tai vaativat polttoainetta.

Näihin kuluvaa hintaa voi olla vaikea arvioida, mutta hintojen ollessa korkealla kannattaa myös nämä kustannukset huomioida mökkiremontin budjettia laatiessa. Voit tutustua mahdollisiin hintoihin ottamalla Summarumin remonttilainalaskuri käyttöösi.

Ammattilaisen käyttäminen mökkiremontissa

Mökkiremontin hintaan vaikuttaa myös se voidaanko työ suorittaa itse vai tarvitaanko työhön ammattilaisia. Esimerkiksi sähkötöitä ei kannata itse alkaa tekemään, ellei satu itse olemaan ammatiltaan sähkömies. Jos itsellä ei ole paljon kokemusta remonteista voi muissakin mökin remontointiin liittyvissä töissä olla järkevää käyttää ammattilaista. Ammattilaisella on myös aina takuu ja vastuu työnsä tuloksista.

Ammattilaisen käyttäminen työssä on huomioitava remontin budjetissa ja myös työstä kannattaa pyytää muutamat tarjoukset. Eri aloilla on erilainen hintataso ja jokainen yrittäjä voi itse määritellä oman työnsä hinnan. Kallein ei kuitenkaan aina tarkoita parasta, joten myös muiden asiakkaiden kokemuksilla on ammattilaisen valinnassa merkitystä.

Laina mökkiremonttia varten heti tilille

Mökkiremontin budjetin ollessa selvää, voi lainan saada nopeasti. Nopeimmillaan lainan voi saada nostettua jopa yhden päivän aikana, eli käytännössä heti, mutta varsinaiseen hakuprosessiin kannattaa varata pari arkipäivää.

Lainan takaisinmaksu kannattaa mitoittaa niin, ettei oma talous joudu liian tiukille lainan hoidosta. Riippuen remontin laadusta ja mökin käyttötarkoituksestavoi joissakin tapauksissa lainarahoituksen ilmoittaa myös omassa verotuksessaan perusparannuslainana.

kannattaa myös muistaa, että mökkiremontissa käytetyn ammattilaisen työn voi vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksissä.

Lainaa mökin remonttiin ilman vakuuksia

Riippuen tarvittavan rahoituksen määrästä, voi mökkiremonttiin tarvittavan lainan saada myös ilman vakuuksia. Summarumin kilpailutuksen yhteydessä vakuuksia ei kysytä ja monet luotonantajat tarjoavat vakuudettomia lainoja, joiden käyttötarkoitustakaan he eivät kysy. Etenkin pienissä mökkiremontin rahoitustarpeissa voi vakuudeton laina olla paras vaihtoehto.

Myös suurempaa lainaa mökkiremonttia varten on mahdollista saada ilman vakuuksia. Samassa taloudessa asuvan rinnakkaishakijan kanssa haettu isompi laina myönnetään helpommin, kuin jos lainaa hakisi yksin. Kaksi maksajaa on luotonantajalle aina takuu varmemmasta lainan takaisinmaksusta.

Pienemmissä lainoissa taas rinnakkaishakijan mukana olo voi tuoda edullisemman lainatarjouksen, joka näkyy mökkiremontin lopullisissa kustannuksissa. Henkilökohtaista lainatarjousta laskettaessa kuitenkin olennaisinta on hakijan maksukyky, joten hakemuksen tulo- ja menotietoja kysyttäessä kannattaa olla erityisen huolellinen.

Myös pankki voi tarjota vakuudetonta lainaa mökkiremonttia varten

Lainojen kilpailutuksen yhteydessä kannattaa pyytää lainatarjous myös omasta pankista, jos pankki ei sitä kilpailutuspalvelun kautta ole tarjonnut. Vaikka pankkikin voi tarjota vakuudetonta lainaa mökkiremonttia varten, vaatii se usein kuitenkin selvityksiä lainan käyttötarkoituksesta.

Lainatarjous kannattaa silti pyytää, koska oma pankki pystyy laskemaan tarkemman tarjouksen hakijan maksuhistorian perusteella. Tämä ei kuitenkaan takaa edullisinta lainaa ja usein pankit sitovat lainansa korkotason 3 kuukauden Euriboriin, jolloin korkotaso voi muuttua nopeastikin.

Yksityiset luotonantajat taas voivat tarjota lainaa jopa kiinteällä korolla, joka ei muutu laina-aikana ja tämä kannattaa myös huomioida lainoja vertaillessa.

Mökkiremonttia varten tehty kilpailutus ei velvoita nostamaan lainaa

Ilman vakuuksia saatavat lainat kannattaa kilpailuttaa kattavasti, koska kilpailutus on hakijalle täysin maksuton eikä se velvoita nostamaan lainaa. Kilpailutuksen yhteydessä saat selkeän kuvan mökkiremonttiin tarjolla olevista lainoista ja niistä voit rauhassa valita itsellesi sopivimman.

Usein lainoja markkinoidaan edullisella nimelliskorolla, mutta kilpailutuksen yhteydessä kannattaa ennemmin tarkastella todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki muutkin lainaan liittyvät kulut, kuten mahdolliset laskutuslisät, tilinhoitopalkkiot ja lainan avausmaksut. Etenkin näiden kulujen kesken eri luotonantajien välillä voi olla tuntuvia eroja.

Vertaile myös lainan muita ehtoja

Pelkkä korkotaso ei kerro vielä onko laina mökkiremonttia varten omia tarpeita vastaava vai ei. Korkotason lisäksi sinun kannattaa vertailla myös lainaan liittyviä muita ehtoja, kuten mahdollisuutta maksu- tai lyhennysvapaaseen kuukauteen.

 • Lyhennysvapaan kuukauden aikana lainasta maksetaan korot ja lainan muut kulut, mutta varsinainen lyhennys siirretään myöhemmäksi.
 • Maksuvapaassa kuukaudessa taas koko lyhennyserä siirretään myöhemmin maksettavaksi.

Toisinaan voi elämä yllättää positiivisesti ja oma talous koheneekin niin, että lainan voisi maksaa ennakoitua aiemmin takaisin. Myös tähän liittyvät ehdot on hyvä tarkistaa lainoja vertaillessa, koska tämä voi vaatia joissakin tilanteissa koko lainan uudelleen neuvottelua tai siitä voi aiheutua kuluja.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Takaisinmaksuturvaa kannattaa harkita isommissa lainoissa

Useimpiin lainoihin on saatavilla takaisinmaksuturva lisäpalveluna. Vaikka tämä onkin yleensä vapaaehtoinen vakuutus, kannattaa sitä harkita etenkin isommissa mökkiremonttia varten haetuissa lainoissa. Isomman mökkiremonttia varten haetun lainan takaisinmaksu on yleensä pidempi kuin pienemmässä lainassa ja se tuo turvaa elämän ikävien yllätysten varalle.

Takaisinmaksuturvalla saa turvattua oman talouden sairauden, työttömyyden tai kuoleman tapauksissa. Näissä tilanteissa jäljellä oleva laina saadaan vapaaehtoisen vakuutuksen kautta kuitattua maksetuksi ja oma talous ei pääse konkurssin partaalle vaikka työt olisikin loppunut tai sairastuminen veisi pidemmäksi aikaa sängyn pohjalle.

Takaisinmaksuturvan voi ottaa myös pienempään lainaan, mutta se voi nostaa lainan kustannuksia olennaisesti. Se milloin takaisinmaksuturva on järkevää ottaa lainaan lisäpalveluna, on riippuu aina yksilöllisestä tilanteesta ja mitään yhtenäistä selkää ohjetta siihen on ei voi antaa. Sitä kannattaa kuitenkin aina harkita isommissa lainoissa ja pidemmillä maksuajoilla olevissa lainoissa.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja