Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Mökkiremontti

   Hae lainaa mökkiremonttia varten – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

   Hae lainaa mökkiremonttia varten ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa mökkiremonttia varten 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan mökkiremonttia varten. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa mökkiremonttia varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa mökkiremonttia varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa mökkiremonttia varten helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa mökkiremonttia varten 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat mökkiremonttia varten helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa mökkiremonttia varten.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa mökkiremonttia varten. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina mökkiremonttia varten.

   Kilpailuttamalla lainat mökkiremonttia varten netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa mökkiremonttia varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina mökkiremonttia varten netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan mökkiremonttia varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota mökkiremonttia varten tarvittavan lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta mökkiremonttia koskevien lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina mökkiremonttia varten heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan mökkiremonttia varten, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina mökkiremonttia varten maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Mökkiremontin rahoitus ja hinta – Lainaa mökkiremonttia varten

   Keväällä viimeistään on oikea aika suunnitella mökkiremonttia, kun talven jäljiltä aletaan ottamaan kesämökkiä käyttöön. Talven lumikuorma on saattanut aiheuttaa vaurioita, jotka voivat vaativat hyvinkin akuutteja toimia. Mökkiremontin rahoitus onkin ajankohtaisin juuri keväällä ja eri rahoitusmuodot on hyvä vertailla keskenään.

   Moni pyrkii rahoittamaan mökkiremonttia ilman lainaa, mutta joskus remontti on niin iso, ettei siitä ilman lainaa selvitä. Ainakaan nopealla aikataululla, ja silloin mökkiromontti voi venyä koko kesän mittaiseksi eikä lomasta ehdi nauttimaan ollenkaan.

   Mökkiremontin rahoitus kannattaa suunnitella huolellisesti

   Remontin kustannukset kannattaa arvioida realistisesti, mutta samalla varautua siihen, että tarvikkeiden hinnat voivat nousta. Mökkiremontin budjettiin kannattaakin varata hieman pelivaraa, että mökkiremontin rahoitus ei lopu kesken.

   Budjettiin vaikuttaa olennaisesti se mitä mökillä remontoidaan ja sen pohjalta voidaan määritellä mökkiremontin rahoitustarve. Todennäköisesti edullisin tapa rahoittaa mökkiremontti on hakea sitä varten lainaa, mutta lainatkin kannattaa kilpailuttaa, jolloin löytää omaan remonttitarpeeseen parhaiten vastaavan ja edullisimman lainan.

   Lainojen kilpailutus käy nopeasti netissä

   Mökkiremonttia varten haettava laina on helppo ja nopea kilpailuttaa netissä. Summarumin kilpailutuslomakkeella saa kilpailutettua jopa kymmeniä luotontarjoajia yhdellä hakemuksella. Henkilökohtaiset lainatarjoukset saa omaan sähköpostiinsa, josta niitä on helppo vertailla keskenään ja valita niistä omaan tilanteeseen edullisin ja sopivin.

   Hakemuksen täyttäminen käy muutamassa minuuttissa vaikka sen täyttämisessä kannattaakin olla huolellinen. Huolellisesti täytetty lainahakemus tuo parhaimmat henkilökohtaiset lainatarjoukset ja niitä voi odottaa sähköpostiinsa jo muutaman tunnin kuluttua.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainatarjouksen hyväksyminen netissä

   Kun henkilökohtaisten lainatarjousten joukosta löytyy omiin tarpeisiin sopivalta tuntuva laina, hyväskytään se luotonantajan ohjeiden mukaisesti netissä. Tähän tarvitaan verkkopankkitunnukset ja tarjouksen hyväksynnän yhteydessä toimitetaan pyydetyt liitteet lainahakemuksen tueksi.

   Luotonantajan tarkastettua liitteet ja omalta osaltaan hyväksyttyä tarjous, syntyy lainasopimus ja laina siirretään maksuun. Hakija voi nostaa sen jälkeen lainan omalle tililleen ja mökkiremonttia päästään toteuttamaan.

   Mökkiremontin hinta

   Ennen kuin lainaa voidaan hakea mokkiremonttia varten, täytyy tietää paljonko lainaa tarvitaan. Remontoitava kohde on tässä olennaisessa osassa. Mökin kattoa tai julkisivua remontoidessa kustannukset voivat olla merkittävästi isompia kuin sisätiloissa tehtävä pintaremontti.

   Tarvittavat materiaalit ja työkalut ovat iso kustannuserä remontissa ja niiden hinnoissa on suhteellisen vähän eroja. Hinta voi kuitenkin nousta nopeasti, kuten on käynyt esimerkiksi puun hinnan kanssa. Materiaalien lisäksi remontissa voidaan tarvita työkaluja, jotka kuluttavat paljon sähköä tai vaativat polttoainetta.

   Näihin kuluvaa hintaa voi olla vaikea arvioida, mutta hintojen ollessa korkealla kannattaa myös nämä kustannukset huomioida mökkiremontin budjettia laatiessa. Voit tutustua mahdollisiin hintoihin ottamalla Summarumin remonttilainalaskuri käyttöösi.

   Ammattilaisen käyttäminen mökkiremontissa

   Mökkiremontin hintaan vaikuttaa myös se voidaanko työ suorittaa itse vai tarvitaanko työhön ammattilaisia. Esimerkiksi sähkötöitä ei kannata itse alkaa tekemään, ellei satu itse olemaan ammatiltaan sähkömies. Jos itsellä ei ole paljon kokemusta remonteista voi muissakin mökin remontointiin liittyvissä töissä olla järkevää käyttää ammattilaista. Ammattilaisella on myös aina jonkinlainen takuu ja vastuu työnsä tuloksista.

   Ammattilaisen käyttäminen työssä on myös huomioitava remontin budjetissa ja myös työstä kannattaa pyytää muutamat tarjoukset. Eri aloilla on erilainen hintataso ja jokainen yrittäjä voi itse määritellä oman työnsä hinnan. Kallein ei kuitenkaan aina tarkoita parasta, joten myös muiden asiakkaiden kokemuksilla on ammattilaisen valinnassa merkitystä.

   Laina mökkiremonttia varten heti tilille

   Mökkiremontin budjetin ollessa selvää, voi lainan saada nopeasti haettua. Nopeimmillaan lainan voi saada nostettua jopa yhden päivän aikana, eli käytännössä heti, mutta varsinaiseen hakuprosessiin kannattaa varata pari arkipäivää.

   Lainan takaisinmaksu kannattaa mitoittaa niin, ettei oma talous joudu liian tiukille lainan hoidosta. Riippuen remontin laadusta ja mökin käyttötarkoituksestavoi joissakin tapauksissa lainarahoituksen ilmoittaa myös omassa verotuksessaan perusparannuslainana. Kannattaa myös muistaa, että mökkiremontissa käytetyn ammattilaisen työn voi vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksissä.

   Lainaa mökin remonttiin ilman vakuuksia

   Riippuen tarvittavan rahoituksen määrästä, voi mökkiremonttiin tarvittavan lainan saada myös ilman vakuuksia. Summarumin kilpailutuksen yhteydessä vakuuksia ei kysytä ja monet luotonantajat tarjoavat vakuudettomia lainoja, joiden käyttötarkoitustakaan he eivät kysy. Etenkin pienissä mökkiremontin rahoitustarpeissa voi vakuudeton laina olla paras vaihtoehto.

   Myös isompaa lainaa mökkiremonttia varten on mahdollista saada ilman vakuuksia. Samassa taloudessa suvan rinnakkaishakijan kanssa haettu isompi laina myönnetään helpommin, kuin jos lainaa hakisi yksin. Kaksi maksajaa on luotonantajalle aina takuu varmemmasta lainan takaisinmaksusta.

   Pienemmissä lainoissa taas rinnakkaishakijan mukana olo voi tuoda edullisemman lainatarjouksen, joka näkyy mökkiremontin lopullisissa kustannuksissa. Henkilökohtaista lainatarjousta laskettaessa kuitenkin olennaisinta on hakijan maksukyky, joten hakemuksen tulo- ja menotietoja kysyttäessä kannattaa olla erityisen huolellinen.

   Myös pankki voi tarjota vakuudetonta lainaa mökkiremonttia varten
   Lainojen kilpailutuksen yhteydessä kannattaa pyytää lainatarjous myös omasta pankista, jos pankki ei sitä kilpailutuspalvelun kautta ole tarjonnut. Vaikka pankkikin voi tarjota vakuudetonta lainaa mökkiremonttia varten, niin usein se vaatii kuitenkin selvityksiä lainan käyttötarkoituksesta.

   Lainatarjous kannattaa silti pyytää, koska oma pankki pystyy laskemaan tarkemman lainatarjoukset hakijan maksuhistorian perusteella. Tämä ei kuitenkaan takaa edullisinta lainaa ja usein pankit sitovat lainansa korkotason 3 kuukauden Euriboriin, jolloin korkotaso voi muuttua nopeastikin. Yksityiset luotonantajat taas voivat tarjota lainaa jopa kiinteällä korolla, joka ei muutu laina-aikana ja tämä kannattaa myös huomioida lainoja vertaillessa.

   Mökkiremonttia varten tehty kilpailutus ei velvoita nostamaan lainaa
   Ilman vakuuksia saatavat lainat kannattaa kilpailuttaa kattavasti, koska kilpailutus on hakijalle täysin maksuton eikä se velvoita nostamaan lainaa. Kilpailutuksen yhteydessä saa selkeän kuvan mökkiremonttiin tarjolla olevista lainoista ja niistä voi rauhassa valita itselleen sopivimman.

   Usein lainoja markkinoidaan edullisella nimelliskorolla, mutta kilpailutuksen yhteydessä kannattaa ennemmin tarkastella todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki muutkin lainaan liittyvät kulut, kuten mahdolliset laskutuslisät, tilinhoitopalkkiot ja lainan avausmaksut. Etenkin näiden kulujen kesken eri luotonantajien välillä voi olla tuntuvia eroja.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Vertaile myös lainan muita ehtoja

   Pelkkä korkotaso ei kerro vielä onko laina omia tarpeita vastaava vai ei. Korkotason lisäksi kannattaa vertailla myös lainaan liittyviä muita ehtoja, kuten mahdollisuutta maksu- tai lyhennysvapaaseen kuukauteen. Lyhennysvapaan kuukauden aikana lainasta maksetaan korot ja lainan muut kulut, mutta varsinainen lyhennys siirretään myöhemmäksi. Maksuvapaassa kuukaudessa taas koko lyhennyserä siirretään myöhemmin maksettavaksi.

   Toisinaan voi elämä yllättää positiivisesti ja oma talous koheneekin niin, että lainan voisi maksaa ennakoitua aiemmin takaisin. Myös tähän liittyvät ehdot on hyvä tarkistaa lainoja vertaillessa, koska tämä voi vaatia joissakin tilanteissa koko lainan uudelleen neuvottelua tai siitä voi aiheutua kuluja.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Takaisinmaksuturvaa kannattaa harkita isommissa lainoissa

   Useimpiin lainoihin on saatavilla takaisinmaksuturva lisäpalveluna. Vaikka tämä onkin yleensä vapaaehtoinen vakuutus, kannattaa sitä harkita etenkin isommissa mökkiremonttia varten haetuissa lainoissa. Isomman mökkiremonttia varten haetun lainan takaisinmaksu on yleensä pidempi kuin pienemmässä lainassa ja se tuo turvaa elämän ikävien yllätysten varalle.

   Takaisinmaksuturvalla saa turvattua oman talouden sairauden, työttömyyden tai kuoleman tapauksissa. Näissä tilanteissa jäljellä oleva laina saadaan vapaaehtoisen vakuutuksen kautta kuitattua maksetuksi ja oma talous ei pääse konkurssin partaalle vaikka työt olisikin loppunut tai sairastuminen veisi pidemmäksi aikaa sängyn pohjalle.

   Takaisinmaksuturvan voi ottaa myös pienempään lainaan, mutta se voi nostaa lainan kustannuksia olennaisesti. Se milloin takaisinmaksuturva on järkevää ottaa lainaan lisäpalveluna, on riippuu aina yksilöllisestä tilanteesta ja mitään yhtenäistä selkää ohjetta siihen on ei voi antaa. Sitä kannattaa kuitenkin aina harkita isommissa lainoissa ja pidemmillä maksuajoilla olevissa lainoissa.