Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

WC-remontin rahoitus

Hae lainaa WC-remonttia varten – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

Hae lainaa WC-remonttia varten ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa WC-remonttia varten 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan WC-remonttia varten. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Lainaa WC-remonttia varten ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa WC-remonttia varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa WC-remonttiin helposti netistä alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen WC-remonttiin on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa WC-remonttia varten 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile laina WC-remonttia varten helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa WC-remonttia varten.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia tarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa WC-remonttiin. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina WC-remonttia varten.

Vinkki

Kilpailuta laina WC-remonttia varten netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa WC-remonttia varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina WC-remonttia varten netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan WC-remonttia varten pienellä korolla – ilman piilokuluja.  Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota erityisesti

 • WC-remonttia koskevan lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta WC-remonttia varten tarvittavan lainan koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina WC-remonttiin heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan WC-remonttia varten, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous. Kun se on hyväksytty, laina WC-remonttia varten maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Miten rahoittaa WC-remontti?

Remonttilaina on Suomen suosituin lainatyyppi autolainan ja asuntolainan jälkeen. WC:n remontoimiseen voi kulua todella paljon rahaa, eikä useimmilla ole mahdollisuutta säästää etukäteen niin suurta rahasummaa.

Joskus myös WC-remontti voi tulla eteen ihan yllättäen ja silloin tarvitaankin rahaa heti. Tällöin hyvän ratkaisu tarvittavien toimenpiteiden rahoittamiseen on laina.

Vakuudellinen laina WC-remonttiin

Pankin tarjoaman vakuudellisen lainan hakeminen on hieman työläämpää verrattuna vakuudettoman lainan hakemiseen. Usein on käytävä konttorilla ja hakemuksessa on selvitettävä lainan käyttötarkoitus huolellisesti sekä paljon muitakin tietoja.

Vakuudellisessa lainassa korko on pienempi, joka tarkoittaa sitä, että pankilla on siinä pienempi riski. Lainan vakuudeksi pitää antaa omaa omaisuutta, joka voi olla esimerkiksi asunto tai arvopapereita.

Joissakin tapauksissa vakuudellinen laina voi olla myös sellainen, jossa henkilötakaaja takaa lainan. Jos lainanottaja ei pystykään jostain syystä maksamaan lainaa takaisin, peritään se takaajalta.

Vakuudeton laina WC-remonttia varten

Vakuudettomia lainoja ovat joko

Rahoitusyhtiöt myöntävät näitä kaikkia. Kulutusluottoja sekä joustoluottoja on mahdollista saada myös pankista. Vakuudetonta lainaa vasten ei tarvita mitään omaisuutta. Myöskään mitään henkilötakauksia ei lainan saamiseksi vaadita.

Vakuudettoman lainan ottaminen remonttilainaksi on yleistynyt paljon viime vuosien aikana. Jos on vasta ostanut asunnon ja asunto on jo asuntolainan vakuutena, tällöin vakuudeton remonttilaina on usein ainoa vaihtoehto rahoittaa WC-remontti.

Paras vakuudeton laina WC-remonttiin on joko joustoluotto tai kulutusluotto. Kulutusluotto on parhaiten sopivin isompiin remontteihin, joiden hinnat liikkuvat kymmenissä tuhansissa euroissa. Pienempiin remontteihin sen sijaan paras ratkaisu on joustoluotto, jota myönnetään yleensä muutamien tuhansien eurojen remonttiin.

Hyvä tietää

Vakuudettomat lainat tulevat aina hieman kalliimmaksi verrattuna vakuudellisiin lainoihin, mutta niitä on helpompi hakea sekä saada myös WC-remonttiin.

WC-remonttia varten vakuudetonta lainan hakeminen netistä on helppoa. Hakemuksen jättämisen jälkeen lainapäätöksen saat yleensä jo parissa minuutissa. Rahat voit saada tilillesi parhaimmillaan heti lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, yleensä viimeistään seuraavan päivän aikana.

Niin kulutusluotto kuin joustoluottokin sopivat erinomaisesti WC-remontin rahoittamiseen, etenkin jos remontilla on kiire.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Kenelle myönnetään laina WC-remonttiin?

Jotta laina WC-remonttiin voidaan myöntää, on sinun täytettävä rahoitusyhtiöiden kriteerit, joita ovat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Vakituinen kotiosoite Suomessa
 • Puhtaat luottotiedot

WC-remonttilainan kilpailuttaminen

WC-remonttia suunniteltaessa kannattaa aina kilpailuttaa lainat. Vertailemalla eri lainantarjoajien tarjouksia löydät varmasti sen itsellesi edullisimman ja sopivimman vaihtoehdon. Kilpailuttamisen jälkeen on usein helppo huomata, että ero halvimman ja kalleimman remonttilainan välillä voi olla jopa tuhansia euroja.

WC-lainojen kilpailuttaminen on helppo tehdä netissä. Se vie hieman aikaa, mutta maksaa varmasti vaivannäön takaisin. Lainoja vertaillessa on syytä kiinnittää huomiota erityisesti lainojen todelliseen vuosikorkoon.

Todelliseen vuosikorkoon sisältyy nimelliskoron lisäksi lainan avausmaksu sekä kuukausittaiset lainakulut. Näiden takia se saattaa antaa paremman kuvan lainan kokonaishinnasta.

Lainaa WC-remonttiin on mahdollista hakea kauttamme 2 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksuaikataulu on mahdollista valita itse ja yleisimmin lainan voi maksaa takaisin 1-15 vuodessa. Nämä ehdot voivat kuitenkin hieman vaihdella riippuen lainantarjoajasta.

Tärkeää on myös muistaa, että kilpailuttaminen on maksutonta eikä sido vielä mihinkään. Lainatarjouksiin on siis hyvä tutustua kaikessa rauhassa löytääkseen sen edullisimman ja parhaimman remonttilainatarjouksen WC-remonttia varten.

WC-remontin rahoitus ja hinta

Saniteettitilojen remontointi kuuluu kodin suurimpiin remontteihin ja se on aina iso rahaa vievä investointi. Remontin voi toteuttaa joko kustannustehokkaasti tai panostaen tekniikkaan ja ulkonäköön. Rahaa kuitenkin tarvitaan ja mikäli sitä ei itseltä löydy, on remonttia varten mahdollista ottaa lainaa.

Huolellinen WC-remontin suunnittelu on paikallaan ennen kuin ottaa lainaa, sillä remontin onnistumiseen vaaditaan huolellista perehtymistä siihen, mitä kylpyhuoneelta halutaan sekä omia toiveita on hyvä myös kuunnella.

WC-remontti tehdään yleensä sen verran harvoin, että kannattaa käyttää aikaa tehdäkseen parhaimmat valinnat. Budjetoinnilla on myös suuri merkitys, sillä kun se on mietitty, on hyvä ottaa remonttitarjouksia vastaan useimmilta eri alan yrityksiltä. Remontin hintavertailuun onkin syytä ottaa mukaan ainakin kolme eri urakoitsijaa.

Remontoidut kylpyhuonetilat kasvattavat aina asunnon arvoa. Useimmiten voi laskea, että remonttiin käytetyt rahat, kuten esimerkiksi kylpyhuoneremontin rahoitus, tulevat takaisin asuntoa myydessä. Joskus hienon ja onnistuneen remontin jälkeen asunnon arvo nousee jopa enemmän, kuin mitä remontti itsessään alkujaan maksoi.

Asunto onkin yleensä helpompi saada myytyä, jos tällainen kallis remontti on tehty. Sijoitusasuntoon on myös varmasti helpompi löytää pidempiaikainen vuokralainen, kun remontit on tehtynä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Mistä WC-remontin hinta koostuu?

On hyvä miettiä ennen remonttiin ryhtymistä ja lainan hakemista mistä kaikesta remontin hinta tulee koostumaan.

Suurin WC-remontin hintaan vaikuttava tekijä on kylpyhuoneen koko. Tämän jälkeen kokonaishintaan vaikuttaa käytettävät materiaalit. Kodin kalleimpiin remontoitaviin neliöihin kuuluvat kylpyhuoneen neliöt, koska niiden täytyy olla kosteutta kestäviä eli ns. märkätiloja.

Mitä suuremmasta tilasta puhuntaan, sen suurempi on luonnollisesti laskukin. Materiaalien osuus lopullisesta remontin hinnasta on yleensä noin kolmasosa.

WC-remontin hintaan vaikuttaa eniten se, onko kyseessä vain pintaremontti vai pitääkö tilan rakenteisiin tehdä jotain muutoksia. Jos esimerkiksi seinä joudutaan siirtämään, tällöin myös viemärit pitää siirtää sekä lattiavalut uusia.

Vanhassa kylpyhuoneessa remontin hinta on aina isompi, mitä uudemmassa. Vanhoissa tiloissa joudutaan turvallisuuden vuoksi yleensä uusimaan kaivot, sähkövedot ja putket. Myös asbestin löytymisen riski rakenteista on olemassa ja asbestipurku käy kalliiksi.

Useimmiten WC-remontit hoituvat kohtuuhinnalla, mutta joskus voi tulla eteen ikäviä yllätyksiä remontin edetessä. Näistä yleisimpiä ovat kosteusongelmat, mitkä aiheuttavat remontin hinnan nousua verratessa alkuperäiseen budjettiin.

WC-remontin hinnasta yleensä puolet koostuu työstä, Remontin kilpailuttaminen on tärkeää, sillä sitä kautta on mahdollista saada satojen tai jopa tuhansien eurojen säästöä. Remonttilainalaskuri voi auttaa hahmottamaan kokonaistilannetta.

Remontin hintaan vaikuttavia tekijöitä:

 • Sijainti
 • Kylpyhuoneen koko
 • Tarvittavat LVIS työt (putkityöt ja sähkötyöt)
 • Valittavat pintamateriaalit
 • Tarvittavat rakenteelliset muutokset
 • Valittavat kalusteet

Esimerkkejä WC-remonttia varten saatavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä kauttamme saatavista lainoista WC:n remonttia varten. Varsinaiset tarjoukset saat aina antamiisi tietoihin perustuen.

Täytä hakemus ja hae lainaa WC:n remonttiin nyt!

Muita aiheeseen liittyviä sivuja