Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   WC-remontti

   Hae lainaa WC-remonttia asiaa varten – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

   Hae lainaa WC-remonttia varten ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa WC-remonttia varten 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan WC-remonttia varten. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainaa WC-remonttia varten ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa WC-remonttia varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa WC-remonttia varten helposti netistä alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa WC-remonttia varten 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat WC-remonttia varten helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainan WC-remonttia varten.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa WC-remonttia varten. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina WC-remonttia varten.

   Kilpailuttamalla lainat WC-remonttia varten netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa WC-remonttia varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina WC-remonttia varten netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan WC-remonttia varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota WC-remonttia koskevan lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta WC-remonttia varten tarvittavan lainan koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina WC-remonttia varten heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan WC-remonttia varten, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina WC-remonttia varten maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Miten rahoittaa WC-remontti?

   Remonttilaina on Suomen suosituin lainatyyppi autolainan ja asuntolaina jälkeen. WC:n remontoimiseen voi kulua todella paljon rahaa, eikä useimmilla ole mahdollisuutta säästää etukäteen niin suurta rahasummaa Joskus myös remontti voi tulla eteen ihan yllättäen ja silloin tarvitaankin rahaa heti. Tällöin hyvän ratkaisu remontin rahoittamiseen on remonttilaina.

   Vakuudellinen laina

   Pankin tarjoaman vakuudellisen lainan hakeminen on hieman työläämpää verrattuna vakuudettoman lainan hakemiseen. Usein täytyy käydä konttorilla ja hakemuksessa on selvitettävä lainan käyttötarkoitus huolellisesti sekä paljon muitakin tietoja.

   Vakuudellisessa lainassa korko on pienempi, joka tarkoittaa sitä, että pankilla on siinä pienempi riski. Lainan vakuudeksi pitää antaa omaa omaisuutta, joka voi olla esimerkiksi asunto tai arvopapereita. Joissakin tapauksissa vakuudellinen laina voi olla myös sellainen, että henkilötakaaja takaa lainan. Eli jos lainanottaja ei pystykään jostain syystä maksamaan lainaa takaisin, peritään se takaajalta.

   Vakuudeton laina

   Vakuudettomia lainoja ovat joko pikavippi, kulutusluotto tai joustoluotto. Näitä kaikkia myöntävät rahoituslaitokset. Kulutusluottoja sekä joustoluottoja on mahdollista saada myös pankista. Vakuudetonta lainaa vasten ei hakijan tarvita antaa vakuudeksi mitään omaisuutta, eli niin sanotuksi pantiksi. Myöskään mitään henkilötakauksia ei lainan saamiseksi vaadita.

   Vakuudettoman lainan ottaminen remonttilainaksi on yleistynyt paljon viime vuosien aikana. Jos on vasta ostanut asunnon ja asunto on jo asuntolainan vakuutena, niin tällöin vakuudeton remonttilaina on usein ainoa vaihtoehto rahoittaa WC-remontti.

   Paras vakuudeton laina WC-remonttiin on joko joustoluotto tai kulutusluotto. Kulutusluotto on parhaiten sopivin isompiin remontteihin, joiden hinnat liikkuvat kymmenissä tuhansissa euroissa. Pienempiin remontteihin sen sijaan paras ratkaisu on joustoluotto, jota myönnetään yleensä muutamien tuhansien eurojen remonttiin.

   Vakuudettomat lainat tulevat aina hieman kalliimmaksi verrattuna vakuudellisiin lainoihin, mutta niitä on helpompi hakea sekä saada.

   WC-remonttia varten vakuudetonta lainan hakeminen netistä on helppo. Hakemuksen jättämisen jälkeen lainapäätöksen saa yleensä jo parissa minuutissa. Rahat voi saada tilille parhaimmillaan heti lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, yleensä viimeistään seuraavan päivän aikana. Rahojen siirtonopeuteen vaikuttaa lainantarjoajan ja lainan hakijan pankkipalvelu.

   Niin kulutusluotto kuin joustoluottokin sopivat siis erinomaisesti WC-remontin rahoittamiseen ja etenkin jos remontilla on kiire.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Joustoluotto

   Hakiessa joustoluottoa asiakkaalle myönnetään tietty luottosumma, jonka saa nostaa osissa tai kokonaan. Se on kuin luottokortti, mutta ilman fyysistä välinettä. Eli sitä voi käyttää vain sen verran kuin tarve vaatii. Hyvänä puolena on se, että korkoja ei tarvitse maksaa yhtään ylimääräistä. Huonona puolena sen sijaan on se, että se tulee kalliiksi, jos maksaa ainoastaan korkokuluja, eikä pysty lyhentämään lainapääomaa.

   Joustoluottoa hakiessa kannattaa luoton ehtoihin perehtyä huolellisesti. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota luoton nostamisesta perittäviin maksuihin.

   Hakiessa joustoluotto kannattaa se aina hakea tarpeeksi isolle luottorajalle etenkin silloin, jos remontin budjetti on avoin. Luottoa voi hakea pankeista, kuten esimerkiksi Nordeasta, OP:sta tai Danske Bankista sekä netissä toimivilta kymmeniltä eri rahoitusyhtiöiltä.

   Joustoluoton saamisen edellytykset ovat vähintään 18-vuoden ikä, vakituinen asuinpaikka Suomessa ja säännölliset tulot. Tuloiksi kelpaavat työtulot tai eläketulot. Useimmiten maksuhäiriömerkinnöt estävät lainan saamisen.

   Kulutusluotto

   Saadakseen kulutusluottoa edellytykset ovat samanlaiset kuin joustoluoton saannissa, eli vähintään 18-vuoden ikä, säännölliset työ-tai eläketulot sekä vakituinen asuinpaikka Suomessa. Useimmiten maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla tässäkään tapauksessa.

   Kulutusluottoa voi saada jopa 60 000 euroon asti, joten sillä pystyy helposti rahoittamaan jopa isommatkin kylpyhuoneremontit.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainojen kilpailuttaminen

   WC-remonttia suunniteltaessa kannattaa aina kilpailuttaa lainat. Vertailemalla eri lainantarjoajien tarjouksia löytää varmasti sen itselleen halvimman ja sopivimman vaihtoehdon. Kilpailuttamisen jälkeen on usein helppo huomata, että ero halvimman ja kalleimman remonttilainan välillä voi olla jopa tuhansia euroja.

   Lainojen kilpailuttaminen on helppoa tehdä netissä. Se vie hieman aikaa, mutta maksaa varmasti vaivannäön takaisin. Lainoja vertaillessa on syytä kiinnittää huomiota erityisesti lainojen todelliseen vuosikorkoon. Sillä koron lisäksi todelliseen vuosikorkoon sisältyy lainan avausmaksu sekä kuukausittaiset lainakulut, joiden takia se saattaa antaa paremman kuvan lainan kokonaishinnasta. Kannattaa tutustua lainantarjoajan ehtoihin ja sääntöihin ennen lainan hakemista välttyäkseen ikäviltä yllätyksiltä.

   Remonttilainaa on mahdollista hakea noin 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksuaikataulu on mahdollista valita itse ja yleisimmin lainan voi maksaa takaisin 1-15 vuodessa. Nämä voivat hieman vaihdella riippuen lainantarjoajasta.

   Tärkeää on myös muistaa, että kilpailuttaminen on maksutonta eikä sido vielä mihinkään. Lainatarjouksiin on siis hyvä tutustua kaikessa rauhassa löytääkseen sen edullisimman ja parhaimman remonttilainatarjouksen WC-remonttia varten.

   WC-remontin rahoitus ja hinta – Lainaa WC-remonttia varten
   Saniteettitilojen remontointi kuuluu kodin suurimpiin remontteihin ja se on aina iso rahaa vievä investointi. Remontin voi toteuttaa joko kustannustehokkaasti tai panostaen tekniikkaan ja ulkonäköön. Rahaa kuitenkin tarvitaan ja mikäli sitä ei itseltä löydy, on remonttia varten mahdollista ottaa lainaa.

   Huolellinen WC-remontin suunnittelu on paikallaan ennen kuin ottaa lainaa, sillä remontin onnistumiseen vaaditaan huolellista perehtymistä siihen, mitä kylpyhuoneelta halutaan sekä omia toiveita on hyvä myös kuunnella.

   WC-remontti tehdään yleensä sen verran harvoin, että kannattaa käyttää aikaa tehdäkseen parhaimmat valinnat. Budjetoinnilla on myös suuri merkitys, sillä kun se on mietitty, on hyvä ottaa remonttitarjouksia vastaan useimmilta eri alan yrityksiltä. Remontin hintavertailuun onkin syytä ottaa mukaan ainakin kolme eri urakoitsijaa.

   Remontoidut kylpyhuonetilat kasvattavat aina asunnon arvoa. Useimmiten voi laskea, että remonttiin käytetyt rahat saa takaisin asuntoa myydessä. Joskus hienon ja onnistuneen remontin jälkeen asunnon arvo nousee jopa enemmän, kuin mitä remontti itsessään alkujaan maksoi. Asunto onkin yleensä helpompi saada myytyä, jos tällainen kallis remontti on tehty. Sijoitusasuntoon on myös varmasti helpompi löytää pidempiaikainen vuokralainen, kun remontit on tehtynä.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Mistä WC-remontin hinta koostuu?

   On hyvä miettiä ennen remonttiin ryhtymistä ja lainan hakemista, että mistä kaikesta remontin hinta tulee koostumaan.

   Suurin WC-remontin hintaan vaikuttava tekijä on kylpyhuoneen koko. Tämän jälkeen kokonaishintaan vaikuttaa käytettävät materiaalit. Kodin kalleimpiin remontoitaviin neliöihin kuuluvat kylpyhuoneen neliöt, koska niiden täytyy olla kosteutta kestäviä eli ns. märkätiloja. Mitä suuremmasta tilasta puhuntaan, sen suurempi on luonnollisesti laskukin. Materiaalien osuus lopullisesta remontin hinnasta on yleensä noin kolmasosa.

   WC-remontin hintaan vaikuttaa eniten se, onko kyseessä vain pintaremontti vai pitääkö tilan rakenteisiin tehdä jotain muutoksia. Jos esimerkiksi seinä joudutaan siirtämään, tällöin myös viemärit pitää siirtää sekä lattiavalut uusia.

   Vanhassa kylpyhuoneessa remontin hinta on aina isompi, mitä uudemmassa. Sillä vanhoissa tiloissa joudutaan turvallisuuden vuoksi yleensä uusimaan kaivot, sähkövedot ja putket. Myös asbestin löytymisen riski rakenteista on olemassa ja asbestipurku käy kalliiksi.

   Useimmiten WC-remontit hoituvat kohtuuhinnalla, mutta joskus voi tulla eteen ikäviä yllätyksiä remontin edetessä. Näistä yleisimpiä ovat kosteusongelmat, mitkä aiheuttavat remontin hinnan nousua verratessa alkuperäiseen budjettiin.

   WC-remontin hinnasta yleensä puolet koostuu työstä, Remontin kilpailuttaminen on tärkeää, sillä sitä kautta on mahdollista saada satojen tai jopa tuhansien eurojen säästöä.

   Remontin hintaan vaikuttavia tekijöitä:

   • Sijainti
   • Kylpyhuoneen koko
   • Tarvittavat LVIS työt (putkityöt ja sähkötyöt)
   • Valittavat pintamateriaalit
   • Tarvittavat rakenteelliset muutokset
   • Valittavat kalusteet

   Katso suuntaa-antavat hinnat: Remonttilainalaskuri