Vakuudeton remonttilaina – lainaa äkillisiin remontteihin

Sattuiko vesivahinko tai yllättikö sinut jokin muu äkillinen remontin tarve? Ei hätää, sillä Summarumin kautta voit kilpailuttaa ja löytää edullisen vakuudettoman remonttilainan vielä samana päivänä.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Vakuudeton remonttilaina – huomiothan seuraavat asiat ryhtyessä remontoimaan

   Remonttilainaa haetaan kiinteistön omistajan toimesta yleensä omistusasunnon, sijoitusasunnon tai mökin remontointia varten. Yleisiä remonttilainan kohteita ovat muun muassa erilaiset pintaremontit, putkiremontit tai ikkunaremontit.

   Vakuudettoman remonttilainan käytön kohteen päättää hakija itse ja sen avulla onkin mahdollista kattaa remontin työosuus, materiaalikulut tai muita remonttia varten tehtyjä hankintoja.

   Vakuudetonta lainaa voi hakea yksin tai rinnakkaishakijan kanssa. Mikäli henkilö päätyy hakemaan lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, ovat haetun lainan kokonaiskulut usein pienemmät kuin ilman rinnakkaishakijaa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi puoliso tai muu perheenjäsen.Remonttilaina ilman vakuuksia – Hyödyt

   Vakuudettomuus remonttilainassa tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asettaa lainaa hakiessasi lainalle mitään panttia tai vakuutta. Vakuudeton remonttilaina pitää sisällään useita eri hyötyjä, joita sitä hakeva henkilö saa käyttöönsä.

   Alla olevaan listaan on jäsennelty muutamia vakuudettoman remonttilainan hyödyistä. Avaamme seuraavissa kappaleissa vielä tarkemmin niitä syitä, miksi remonttilaina ilman vakuuksia on joissakin tapauksissa erinomainen vaihtoehto.

   • Vaivaton hakea
   • Helpommin saatavissa
   • Erittäin nopea

   Lainanhaku mahdollisimman pienellä vaivalla

   Vakuudettomaan remonttilainaan ei tarvitse asettaa mitään panttia tai vakuutta. Vakuudettomuus tekee lainan hakemisesta suoraviivaista. Lisäksi kynnys hakea lainaa on myös tämän seurauksena matalampi.

   Suurella osalla ihmisistä ei ole kiinteistöä tai arvopapereita, jotka saattaisivat sopia lainan vakuudeksi. Vakuudeton remonttilaina mahdollistaa lainan hakemisen myös sellaisille ihmisille, joilla saattaisi muuten olla vaikeuksia löytää sopivaa panttia lainan vakuudeksi.


   Löydä edullisin vakuudeton remonttilaina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan remonttilainan ilman vakuuksia. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Rahat nopeasti tilille

   Lainahakemuksen käsittelyn ja vastaanottamisen nopeus on myös ehdottomasti yksi suurimmista vakuudettoman lainan hyödyistä. Pankit ja rahoituslaitokset joutuvat arvioimaan vakuuden riittävyyden aina erikseen. Tämä prosessi vie yleensä useita arkipäiviä.

   Vakuudeton remonttilaina taas on käsittelyn osalta huomattavasti nopeampi lainan muoto. Siinä missä pantin arvo pitää arvioida vielä usein ihmisen toimesta, on entistä useampi lainan tarjoaja siirtänyt vakuudettoman lainan käsittelyn kokonaan digitaaliseksi.

   Käytännössä tämä toteutuu niin, että lainan käsittely tapahtuu automaationa ennalta määritettyjen algoritmien mukaan.

   Lainan tarjoaja on määritellyt halutut rajaehdot lainan myöntämiselle, jonka jälkeen näiden ehtojen toteutuminen lainan hakijassa voidaan tarkistaa nopeasti sähköisten palveluiden kautta.

   Parhaimmillaan tämä tarkoittaa henkilön kannalta sitä, että vakuudeton remonttilaina on mahdollista saada tilille jo samana päivänä lainan hakemisen kanssa. Tämä voi tulla erityisen hyödylliseksi yllättävissä ja äkillisissä remontin tarpeissa. Yllättävät putkiremontit ovatkin yksi yleisimmistä syy hakea vakuudetonta remonttilainaa.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Remonttilaina – vakuudella vai ilman

   Sinun on hyvä kuitenkin tiedostaa, että remonttilaina ilman vakuuksia on yleensä koron osalta kalliimpaa, kuin remonttilaina vakuuden kanssa.

   Mikäli omaat vakuudeksi kelpaavia arvopapereita ja lainan käyttöön saamiselle ei ole välitöntä kiirettä, voi vakuudellinen remonttilaina olla monesti parempi vaihtoehto lainan hakemiseen.

   Silloin kun et taas omaa riittäviä vakuuksia tai lainan käyttöön saamiselle on kova kiire, kannattaa remonttilaina pyrkiä hakemaan vakuudettomana.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa putkiremonttiin tai ikkunaremonttiin?

   Remonttilaina sopii molempiin. Kun kyseessä on hyvin pikaisesti korjausta tarvitseva kohde, vakuudeton remonttilaina voi olla usein paras ja helpoin keino järjestää nopea rahoitus. Vuotavat putket on syytä usein saada hyvin pikaisella aikataululla kuntoon, ihan pelkästään kasvavan vesilaskun vuoksi.

   Sama voi päteä ikkunaremontin kohdalla. Mikäli asunto on hyvin kylmä talvisin voi ikkunaremontilla säästää niin lämmitys, kuin sairauskuluissa. Edullisimman vakuudettoman remonttilainan saat kilpailuttamalla useita eri lainantarjoajaa Sumarumin kautta yhdellä lainahakemuksella.

   Kilpailuta remonttilaina ilman vakuuksia

   Mikäli hankinnan kohteena on remonttilaina ilman vakuuksia, kannattaa laina ehdottomasti aina kilpailuttaa. Kilpailuttaessa lainan, henkilön on mahdollista vastaanottaa lainatarjouksia monilta pankeilta ja muilta lainantarjoajilta sen sijaan, että lainaa hakeva henkilö hakisi lainaa ainoastaan omalta pankilta.

   Lainan hakeminen pankista ei itsessään sisällä vielä mitään ongelmia. Ongelmaksi saattaa kuitenkin muodostua, mikäli asiakas päätyy tekemään lainan hankintapäätöksen ilman eri tarjoajien palveluiden keskinäistä vertailua. Kilpailutus toimii ratkaisuna tähän ongelmaan.

   Kilpailuttaessaan lainat kolmannen tahon palveluiden avulla voit saada lainatarjouksia laajemmalta rintamalta, kuin mitä ilman kilpailutusta. Useiden lainatarjousten vastaanottaminen johtaa monesti kannaltsi kaikista tärkeimpään hyötyyn eli huomattavasti edullisempiin hintoihin.

   Lainojen kilpailuttaminen auttaa siis löytämään edullisimman lainan nopeasti ja vaivattomasti.


   Miksi kilpailuttaa remonttilainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen remonttilainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Remonttilainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   HAE REMONTTILAINAA

   Summarum Logo


   Vakuudeton remonttilaina jopa 60 000 euroon asti

   Kaikki, jotka ovat remonttia joskus suunnitelleet, tietävät varmasti, että remontit eivät aina ole ihan pieniä projekteja. Ja mitä isompi remontti on kyseessä, sitä isommaksi remontin hinta myöskin nousee.

   Pankit ja lainanmyöntäjät voivat myöntää pieniä, muutaman tuhannen euron remonttilainoja pienempiin remontteihin, mutta myös isompiin remonttiprojekteihin on mahdollista hakea lainaa. Vakuudeton remonttilaina voi olla suuruudeltaan jopa 60 000 euroa.

   Tällaista 60 000 euron lainaa usein haetaan esimerkiksi putkiremonttia varten. Mitä isompaa remonttilainaa hakee, sitä enemmän lainan kilpailuttamisesta voi olla hyötyä. Voit kilpailuttaa 60 000 euron remonttilainan sivun yläosasta.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Mikä on vakuudeton remonttilaina?
   Vakuudeton remonttilaina on kodin tai muun kiinteistön remontointia varten nostettavissa oleva laina. Lainan vakuudettomuus tarkoittaa, että lainaa hakiessa kuluttajan ei tarvitse asettaa mitään panttia lainan vastaanottamista varten.
   Mitä hyötyjä vakuudeton remonttilaina pitää sisällään?
   Vakuudeton remonttilaina on saatavissa nopeasti, mistä voi olla apua äkillisten remontin tarpeiden kanssa. Lisäksi vakuudettoman remonttilainan hakeminen on yleensä vaivattomampaa kuin vakuudellisen lainan.
   Miten löytää edullisin vakuudeton remonttilaina?
   Edullisin vakuudeton remonttilaina on mahdollista löytää aina kilpailutuksen kautta. Kilpailuttamalla lainat kuluttaja asettaa lainantarjoajat kilpailemaan keskenään ja kerää samalla lainatarjouksia useammilta tahoilta.
   Milloin remonttilaina kannattaa hakea vakuudettomana?
   Remonttilaina kannattaa hakea vakuudettomana, mikäli rahojen käyttöön saamiselle on kova kiire. Lisäksi remonttilaina kannattaa hakea vakuudettomana, mikäli kuluttajalla ei ole panttia tai vakuutta, jota olisi mahdollista asettaa lainalle.