Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Vakuudeton remonttilaina

   Kilpailuta ja hae vakuudeton remonttilaina netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae vakuudeton remonttilaina ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan vakuudettoman remonttilainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Vakuudeton remonttilaina – lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae vakuudetonta remonttilainaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea vakuudetonta remonttilainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta remonttilainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile vakuudeton remonttilaina helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle vakuudetonta remonttilainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa vakuudetonta remonttilainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin vakuudeton remonttilaina.

   Kilpailuttamalla vakuudettomat remonttilainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan vakuudetonta remonttilainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen vakuudeton remonttilaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman vakuudettoman remonttilainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota remonttilainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta vakuudettoman remonttilainan koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton remonttilaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen vakuudettoman remonttilainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin vakuudeton remonttilaina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan remonttilainan ilman vakuuksia. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Vakuudeton remonttilaina – huomiothan seuraavat asiat ryhtyessä remontoimaan

   Remonttilainaa haetaan kiinteistön omistajan toimesta yleensä omistusasunnon, sijoitusasunnon tai mökin remontointia varten. Yleisiä remonttilainan kohteita ovat muun muassa erilaiset pintaremontit, putkiremontit tai ikkunaremontit.

   Vakuudettoman remonttilainan käytön kohteen päättää hakija itse ja sen avulla onkin mahdollista kattaa remontin työosuus, materiaalikulut tai muita remonttia varten tehtyjä hankintoja.

   Vakuudetonta lainaa voi hakea yksin tai rinnakkaishakijan kanssa. Mikäli henkilö päätyy hakemaan lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, ovat haetun lainan kokonaiskulut usein pienemmät kuin ilman rinnakkaishakijaa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi puoliso tai muu perheenjäsen.Remonttilaina ilman vakuuksia – Hyödyt

   Vakuudettomuus remonttilainassa tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asettaa lainaa hakiessasi lainalle mitään panttia tai vakuutta. Vakuudeton remonttilaina pitää sisällään useita eri hyötyjä, joita sitä hakeva henkilö saa käyttöönsä.

   Alla olevaan listaan on jäsennelty muutamia vakuudettoman remonttilainan hyödyistä. Avaamme seuraavissa kappaleissa vielä tarkemmin niitä syitä, miksi remonttilaina ilman vakuuksia on joissakin tapauksissa erinomainen vaihtoehto.

   • Vaivaton hakea
   • Helpommin saatavissa
   • Erittäin nopea

   Lainanhaku mahdollisimman pienellä vaivalla

   Vakuudetonta lainaa varten ei tarvitse asettaa mitään panttia. Vakuudettomuus tekee lainan hakemisesta suoraviivaista. Lisäksi kynnys hakea lainaa on myös tämän seurauksena matalampi.

   Suurella osalla ihmisistä ei ole kiinteistöä tai arvopapereita, jotka saattaisivat sopia lainan vakuudeksi. Vakuudeton remonttilaina mahdollistaa lainan hakemisen myös sellaisille ihmisille, joilla saattaisi muuten olla vaikeuksia löytää sopivaa panttia lainan vakuudeksi.

   Rahat nopeasti tilille

   Lainahakemuksen käsittelyn ja vastaanottamisen nopeus on myös ehdottomasti yksi suurimmista vakuudettoman lainan hyödyistä. Pankit ja rahoituslaitokset joutuvat arvioimaan vakuuden riittävyyden aina erikseen. Tämä prosessi vie yleensä useita arkipäiviä.

   Vakuudeton remonttilaina taas on käsittelyn osalta huomattavasti nopeampi lainan muoto. Siinä missä pantin arvo pitää arvioida vielä usein ihmisen toimesta, on entistä useampi lainan tarjoaja siirtänyt vakuudettoman lainan käsittelyn kokonaan digitaaliseksi.

   Käytännössä tämä toteutuu niin, että lainan käsittely tapahtuu automaationa ennalta määritettyjen algoritmien mukaan.

   Lainan tarjoaja on määritellyt halutut rajaehdot lainan myöntämiselle, jonka jälkeen näiden ehtojen toteutuminen lainan hakijassa voidaan tarkistaa nopeasti sähköisten palveluiden kautta.

   Parhaimmillaan tämä tarkoittaa henkilön kannalta sitä, että vakuudeton remonttilaina on mahdollista saada tilille jo samana päivänä lainan hakemisen kanssa. Tämä voi tulla erityisen hyödylliseksi yllättävissä ja äkillisissä remontin tarpeissa. Yllättävät putkiremontit ovatkin yksi yleisimmistä syy hakea vakuudetonta remonttilainaa.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Remonttilaina – vakuudella vai ilman

   Sinun on hyvä kuitenkin tiedostaa, että remonttilaina ilman vakuuksia on yleensä koron osalta kalliimpaa, kuin remonttilaina vakuuden kanssa.

   Mikäli omaat vakuudeksi kelpaavia arvopapereita ja lainan käyttöön saamiselle ei ole välitöntä kiirettä, voi vakuudellinen remonttilaina olla monesti parempi vaihtoehto lainan hakemiseen.

   Silloin kun et taas omaa riittäviä vakuuksia tai lainan käyttöön saamiselle on kova kiire, kannattaa remonttilaina pyrkiä hakemaan vakuudettomana.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa putkiremonttiin tai ikkunaremonttiin?

   Remonttilaina sopii molempiin. Kun kyseessä on hyvin pikaisesti korjausta tarvitseva kohde, vakuudeton remonttilaina voi olla usein paras ja helpoin keino järjestää nopea rahoitus. Vuotavat putket on syytä usein saada hyvin pikaisella aikataululla kuntoon, ihan pelkästään kasvavan vesilaskun vuoksi.

   Sama voi päteä ikkunaremontin kohdalla. Mikäli asunto on hyvin kylmä talvisin voi ikkunaremontilla säästää niin lämmitys, kuin sairauskuluissa. Edullisimman vakuudettoman remonttilainan saat kilpailuttamalla useita eri lainantarjoajaa Sumarumin kautta yhdellä lainahakemuksella.

   Kilpailuta remonttilaina ilman vakuuksia

   Mikäli hankinnan kohteena on remonttilaina ilman vakuuksia, kannattaa laina ehdottomasti aina kilpailuttaa. Kilpailuttaessa lainan, henkilön on mahdollista vastaanottaa lainatarjouksia monilta pankeilta ja muilta lainantarjoajilta sen sijaan, että lainaa hakeva henkilö hakisi lainaa ainoastaan omalta pankilta.

   Lainan hakeminen pankista ei itsessään sisällä vielä mitään ongelmia. Ongelmaksi saattaa kuitenkin muodostua, mikäli asiakas päätyy tekemään lainan hankintapäätöksen ilman eri tarjoajien palveluiden keskinäistä vertailua. Kilpailutus toimii ratkaisuna tähän ongelmaan.

   Kilpailuttaessaan lainat kolmannen tahon palveluiden avulla voit saada lainatarjouksia laajemmalta rintamalta, kuin mitä ilman kilpailutusta. Useiden lainatarjousten vastaanottaminen johtaa monesti kannaltsi kaikista tärkeimpään hyötyyn eli huomattavasti edullisempiin hintoihin.

   Lainojen kilpailuttaminen auttaa siis löytämään parhaat vaihtoehdot. Niiden joukosta huomaat edulliset lainat nopeasti ja vaivattomasti.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Vakuudeton remonttilaina jopa 60 000 euroon asti

   Kaikki, jotka ovat remonttia joskus suunnitelleet, tietävät varmasti, että remontit eivät aina ole ihan pieniä projekteja. Ja mitä isompi remontti on kyseessä, sitä isommaksi remontin hinta myöskin nousee.

   Pankit ja lainanmyöntäjät voivat myöntää pieniä, muutaman tuhannen euron remonttilainoja pienempiin remontteihin, mutta myös isompiin remonttiprojekteihin on mahdollista hakea lainaa. Vakuudeton remonttilaina voi olla suuruudeltaan jopa 60 000 euroa.

   Tällaista 60 000 euron lainaa usein haetaan esimerkiksi putkiremonttia varten. Mitä isompaa remonttilainaa hakee, sitä enemmän lainan kilpailuttamisesta voi olla hyötyä. Voit kilpailuttaa 60 000 euron remonttilainan sivun yläosasta.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Vakuudeton remonttilaina – Usein kysyttyä

   Mikä on vakuudeton remonttilaina?
   Vakuudeton remonttilaina on kodin tai muun kiinteistön remontointia varten nostettavissa oleva laina. Lainan vakuudettomuus tarkoittaa, että lainaa hakiessa kuluttajan ei tarvitse asettaa mitään panttia lainan vastaanottamista varten.
   Mitä hyötyjä vakuudeton remonttilaina pitää sisällään?
   Vakuudeton remonttilaina on saatavissa nopeasti, mistä voi olla apua äkillisten remontin tarpeiden kanssa. Lisäksi vakuudettoman remonttilainan hakeminen on yleensä vaivattomampaa kuin vakuudellisen lainan.
   Miten löytää edullisin vakuudeton remonttilaina?
   Edullisin vakuudeton remonttilaina on mahdollista löytää aina kilpailutuksen kautta. Kilpailuttamalla lainat kuluttaja asettaa lainantarjoajat kilpailemaan keskenään ja kerää samalla lainatarjouksia useammilta tahoilta.
   Milloin remonttilaina kannattaa hakea vakuudettomana?
   Remonttilaina kannattaa hakea vakuudettomana, mikäli rahojen käyttöön saamiselle on kova kiire. Lisäksi remonttilaina kannattaa hakea vakuudettomana, mikäli kuluttajalla ei ole panttia tai vakuutta, jota olisi mahdollista asettaa lainalle.