Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Vakuudeton remonttilaina

Kilpailuta ja hae vakuudeton remonttilaina netistä 2 000 – 60 000 €.

Hae vakuudeton remonttilaina ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Remonttilainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan vakuudettoman remonttilainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Vakuudeton remonttilaina – lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae vakuudetonta remonttilainaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea vakuudetonta remonttilainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman takaajia. Vakuudettoman remonttilainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta remonttilainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

Kilpailuta ja vertaile vakuudeton remonttilaina helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle vakuudetonta remonttilainaa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa vakuudetonta remonttilainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin vakuudeton remonttilaina.

Vinkki

Kilpailuta vakuudettomat remonttilainat netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan vakuudetonta remonttilainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen vakuudeton remonttilaina netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman vakuudettoman remonttilainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä siten, että kiinnität siinä huomiota näihin:

 • vakuudettoman remonttilainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta vakuudettoman remonttilainan koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton remonttilaina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen vakuudettoman remonttilainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, vakuudeton remonttilaina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin vakuudeton remonttilaina

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan remonttilainan ilman vakuuksia. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Vakuudeton remonttilaina – huomiothan seuraavat asiat ryhtyessä remontoimaan

Vakuudetonta remonttilainaa haetaan kiinteistön omistajan toimesta yleensä

 • omistusasunnon
 • sijoitusasunnon
 • mökin remontointia varten.

Yleisiä remonttilainan kohteita ovat muun muassa erilaiset pintaremontit, putkiremontit tai ikkunaremontit.

Vakuudettoman remonttilainan käytön kohteen päättää hakija itse ja sen avulla onkin mahdollista kattaa remontin työosuus, materiaalikulut tai muita remonttia varten tehtyjä hankintoja.

Vakuudetonta lainaa voit hakea yksin tai rinnakkaishakijan kanssa. Mikäli päädyt hakemaan lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, ovat haetun lainan kokonaiskulut usein pienemmät kuin ilman rinnakkaishakijaa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi puoliso tai muu perheenjäsen.

Vakuudettoman remonttilainan hyödyt

Vakuudettomuus remonttilainassa tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asettaa lainaa hakiessasi lainalle mitään panttia tai vakuutta. Vakuudeton remonttilaina pitää sisällään useita eri hyötyjä, joita saat käyttöösi.

Alla olevaan listaan on jäsennelty muutamia vakuudettoman remonttilainan hyödyistä. Avaamme seuraavissa kappaleissa vielä tarkemmin niitä syitä, miksi remonttilaina ilman vakuuksia, eli kulutusluotto, on joissakin tapauksissa erinomainen vaihtoehto.

 • Vaivaton hakea
 • Helpommin saatavissa
 • Erittäin nopea

Lainanhaku mahdollisimman pienellä vaivalla

Vakuudetonta lainaa varten ei tarvitse asettaa mitään panttia. Vakuudettomuus tekee lainan hakemisesta suoraviivaista. Lisäksi kynnys hakea lainaa on myös tämän seurauksena matalampi.

Suurella osalla ihmisistä ei ole kiinteistöä tai arvopapereita, jotka saattaisivat sopia lainan vakuudeksi.

Hyvä tietää

Vakuudeton remonttilaina mahdollistaa lainan hakemisen myös sellaisille, joilla saattaisi muuten olla vaikeuksia löytää sopivaa panttia lainan vakuudeksi.

Rahat nopeasti tilille

Kun tarvitset rahat nopeasti tilillesi, on vakuudeton remonttilaina viisas valinta. Lainahakemuksen käsittelyn ja vastaanottamisen nopeus on myös ehdottomasti yksi suurimmista vakuudettoman lainan hyödyistä. Pankit ja erilaiset rahoitusyhtiöt, kuten maineikas Rahalaitos, joutuvat arvioimaan vakuuden riittävyyden aina erikseen. Tämä prosessi vie yleensä useita arkipäiviä.

Vakuudeton remonttilaina taas on käsittelyn osalta huomattavasti nopeampi lainan muoto. Siinä missä pantin arvo pitää arvioida vielä usein ihmisen toimesta, on entistä useampi lainan tarjoaja siirtänyt vakuudettoman lainan käsittelyn kokonaan digitaaliseksi.

Käytännössä tämä toteutuu niin, että lainan käsittely tapahtuu automaationa ennalta määritettyjen algoritmien mukaan.

Lainan tarjoaja on määritellyt halutut rajaehdot lainan myöntämiselle, jonka jälkeen näiden ehtojen toteutuminen lainan hakijassa voidaan tarkistaa nopeasti sähköisten palveluiden kautta.

Parhaimmillaan tämä tarkoittaa henkilön kannalta sitä, että vakuudeton remonttilaina on mahdollista saada tilille jo samana päivänä lainan hakemisen kanssa. Tämä voi tulla erityisen hyödylliseksi yllättävissä ja äkillisissä remontin tarpeissa. Yllättävät putkiremontit ovatkin yksi yleisimmistä syy hakea vakuudetonta remonttilainaa.

 

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Vakuudettoman remonttilainan hinta

On hyvä muistaa, että remonttilaina ilman vakuuksia on yleensä koron osalta kalliimpaa, kuin remonttilaina vakuuden kanssa.

Mikäli sinulla on vakuudeksi kelpaavia arvopapereita ja lainan käyttöön saamiselle ei ole välitöntä kiirettä, voi vakuudellinen laina olla monesti parempi vaihtoehto lainan hakemiseen.

Silloin kun sinulla ei ole riittäviä vakuuksia tai lainan käyttöön saamiselle on kova kiire, kannattaa hakea vakuudetonta remonttilainaa. Edullisimman vakuudettoman remonttilainan saat kilpailuttamalla useita eri lainantarjoajaa Summarumin kautta yhdellä lainahakemuksella.

Muista myös kattoremonttilaina!

Esimerkkejä vakuudettomista remonttilainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä olevassa taulukossa on esitelty erilaisia vakuudettomia remonttilainoja sekä niiden kustannuksia. Hakemuksessa ilmoittamasi tiedot vaikuttavat saamiisi tarjouksiisi ja niiden sisältöön.

Kilpailuta vakuudettomat remonttilainat

Mikäli hankinnan kohteena on remonttilaina ilman vakuuksia, kannattaa laina ehdottomasti aina kilpailuttaa. Kilpailuttaessa sinun on mahdollista saada lainatarjouksia monilta pankeilta ja muilta lainantarjoajilta sen sijaan, että hakisit sitä ainoastaan omalta pankilta.

Vakuudettoman remonttilainan hakeminen pankista ei itsessään sisällä vielä mitään ongelmia. Ongelmaksi saattaa kuitenkin muodostua se, mikäli päädyt tekemään lainan hankintapäätöksen ilman eri tarjoajien palveluiden keskinäistä vertailua. Kilpailutus toimii ratkaisuna tähän ongelmaan.

Kilpailuttaessaan lainat avullamme voit saada lainatarjouksia laajemmalta rintamalta kuin ilman kilpailutusta. Useiden lainatarjousten saaminen johtaa monesti kannaltasi tärkeimpään hyötyyn eli huomattavasti edullisempiin hintoihin.

Vakuudettomien remonttilainojen kilpailuttaminen auttaa siis löytämään parhaat vaihtoehdot. Niiden joukosta huomaat edulliset lainat nopeasti ja vaivattomasti.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Vakuudeton remonttilaina jopa 60 000 euroon asti

Remontit eivät aina ole ihan pieniä projekteja. Ja mitä suurempi remontti on kyseessä, sitä korkeammaksi remontin hinta myöskin nousee.

Pankit ja lainanmyöntäjät voivat myöntää pieniä, muutaman tuhannen euron vakuudettomia remonttilainoja pienempiin remontteihin, mutta myös isompiin remonttiprojekteihin on mahdollista hakea vakuudetonta remonttilainaa. Se voi olla suuruudeltaan jopa 60 000 euroa. Kokeile Summarumin työkalua nimeltä remonttilainalaskuri, ja näet paljon lainaa voisit saada.

Esimerkiksi 60 000 euron lainaa voidaan tarvita putkiremonttia varten. Mitä suurempaa vakuudetonta remonttilainaa haet, sitä enemmän lainan kilpailuttamisesta voi olla hyötyä.

Kilpailuta vakuudettomat remonttilainat nyt!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Vakuudeton remonttilaina – Usein kysyttyä

Mikä on vakuudeton remonttilaina?
Vakuudeton remonttilaina on kodin tai muun kiinteistön remontointia varten nostettavissa oleva laina. Lainan vakuudettomuus tarkoittaa, että lainaa hakiessa kuluttajan ei tarvitse asettaa mitään panttia lainan vastaanottamista varten.
Mitä hyötyjä vakuudeton remonttilaina pitää sisällään?
Vakuudeton remonttilaina on saatavissa nopeasti, mistä voi olla apua äkillisten remontin tarpeiden kanssa. Lisäksi vakuudettoman remonttilainan hakeminen on yleensä vaivattomampaa kuin vakuudellisen lainan.
Miten löytää edullisin vakuudeton remonttilaina?
Edullisin vakuudeton remonttilaina on mahdollista löytää aina kilpailutuksen kautta. Kilpailuttamalla lainat kuluttaja asettaa lainantarjoajat kilpailemaan keskenään ja kerää samalla lainatarjouksia useammilta tahoilta.
Milloin remonttilaina kannattaa hakea vakuudettomana?
Remonttilaina kannattaa hakea vakuudettomana, mikäli rahojen käyttöön saamiselle on kova kiire. Lisäksi remonttilaina kannattaa hakea vakuudettomana, mikäli kuluttajalla ei ole panttia tai vakuutta, jota olisi mahdollista asettaa lainalle.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja