Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Puutarhalaina

   Kilpailuta ja hae puutarhalaina netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae puutarhalaina ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Puutarhalainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan puutarhalainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae puutarhalainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea puutarhalainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Puutarhalainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta puutarhalainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta.

   Kilpailuta ja vertaile puutarhalainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle puutarhalainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa puutarhalainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin puutarhalaina.

   Kilpailuttamalla puutarhalainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan puutarhalainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen puutarhalaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman puutarhalainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton puutarhalaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen puutarhalainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja vakuudeton laina on tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Löydä edullisin laina piharemonttia varten

   Summarumin kautta löydät nopeasti lainaa piharemonttia varten. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Piha-alueella suuri merkitys kodin viihtyvyydelle

   Lähes jokaisen suomalaisen omakoti- ja rivitaloasujan etuoikeuksiin kuuluu oma piha. Myös vapaa-ajanasunnoilla pihan merkitys on todella suuri, ja yleensä myös asunnon valintaan eniten vaikuttava tekijä. Tontti ja piha-alue voi olla mukavan kompakti, tai laaja ja monipuolinen.

   Viihtyisällä ja toimivalla pihalla on joka tapauksessa suuri merkitys kodin tunnelmaan ja mahdollisuuksiin. Viihtyisällä ja hyvin hoidetulla pihalla on mukava oleskella ihan ympäri vuoden.

   Viihtyisä piha-alue ei aina ole itsestäänselvyys. Talon rakennuttamisen yhteydessä pääset vaikuttamaan myös tontin piha-alueisiin. Aina unelmien piha ei kuitenkaan kuuluu valmiiseen pakettiin.

   Pitkäkestoisen asunnon etsinnän jälkeen eteen voi tulla kohde, joka sopii omiin tarpeisiin hyvin, mutta pihapiiri ei ole kaikista houkuttelevin. Piha-alueita remontoimalla saa kuitenkin viihtyvyyttä ja kodikkuutta lisättyä monin tavoin ja itselle parhaiten sopivaan tyyliin.

   Hyvin hoidettu piha lisää asunnon jälleenmyyntiarvoa

   Vaikka hyvin hoidettu ja näyttävä piha tuo merkittävästi lisää asumismukavuutta sinulle, niin usein se myös nostaa kodin jälleenmyyntiarvoa. Myyntitilanteessa kauniilla ja viihtyisällä pihalla on mahdollisuus erottua edukseen monista samantyyppisistä myyntikohteista.

   Kauniilla piha-alueilla kohteen myyntikuviin saadaan myös lisää houkuttelevuutta ja näin potentiaalisia ostajia paikalle. Eri kuukausina otetut pihakuvat talon ympäristöstä esittelevät hyvin pihan tunnelmaa ja monikäyttöisyyttä eri vuodenaikoina. Esimerkiksi 4000 euron laina ja sillä tehdyt parannukset voivat kasvattaa arvoa merkittävästi.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Kodin tarpeet muuttuvat asujan mukaan

   Eri elämäntilanteissa niin kodilta kuin piha-alueeltakin edellytetään erilaisia toiminnallisuuksia. Vaatimukset kodin sisä- ja ulkotiloille muuttuvat monesti ajan kuluessa, ja toiveet muuttuvat myös trendien ja omien mieltymysten muuttumisen myötä.

   Esimerkiksi eläkeläispariskunnalle tärkeintä voi olla monipuolinen ja runsaskasvinen puutarha, jossa on helppo käyskennellä kukkia hoitamassa ja tilaa istuskella kesäiltoina. Lapsiperheelle taas keskeisintä on helppohoitoisuus ja se että pihalla on tilaa erilaisille peleille ja harrasteille.

   Yhtäkaikki monelle perheelle vaihtelevissa sääolosuhteissa tärkeäksi mukavuutta lisääväksi tekijäksi voi muodostua autokatos tai vaikkapa lasitettu terassi, jolla kesän grillikautta saadaan jatkettua pitkälle syksyyn.

   Piharemontin tarve voi syntyä vuosien saatossa tai yllättäen

   Vaikka pihan rakenteet ja nykyinen toteutus olisi edelleen itselle sopiva ja muutostarpeita ei suuremmin olisi, voi piharemontin suunnittelu tulla siitä huolimatta yllättäen ajankohtaiseksi. Monet piharakenteet, kuten terassit ja kukkapenkit vaativat vuosien kuluessa uudistamista ja huoltoa, tai toimimattomat salaojat remontoimista.

   Ajatus piharemonttiin voi lähteä myös televisio-ohjelmasta tai naapurin pihan idyllisestä tunnelmasta. Mutta mistä piharemontin suunnittelu kannattaa aloittaa ja mitä siinä tulee ottaa huomioon?

   Piha- ja puutarharemontti – haaveista toteutukseen

   Piharemontin suunnittelu kannattaa hoitaa huolella, ja tulevaan remonttiin valmistautua hyvin ja ajan kanssa. Remontti voi olla toteutettavissa hyvinkin maltillisella budjetilla, jos työosuuksia voi hoitaa itse tai talkoovoimin, ja etsii materiaaleja esimerkiksi ylijäämämyymälöistä tai nettikirpputoreilta.

   Mukavuudenhaluiselle remontoijalle löytyy myös täyden palvelun piharemontteihin erikoistuneita yrityksiä, jotka suunnittelevat ja toteuttavat urakat alusta loppuun.

   Ensiarvoisen tärkeää onkin alusta saakka miettiä realistisesti omat taidot ja mahdollisuudet, sekä miettiä missä aikataulussa pihan remontointi on toteutettavissa. Monet yritykset myyvät palveluitaan jo vuodenkin eteenpäin, joten selvittelytöiden kanssa kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin.

   Huolellisella suunnittelulla vältyt yllätyksiltä

   Ensisijaisen tärkeää piharemontin suunnittelussa on huomioida remontin laajuus. Riittääkö pelkkä kasvillisuuden uudistaminen ja terassin rakentaminen, vai onko tarvetta uusia salaojat tai vaihtaa maa-aineista?

   Remontin laajuus ja kustannukset riippuvat pitkälti tarpeesta, materiaalivalinnoista ja työmäärästä. Joka tapauksessa piha- ja puutarharemontin suunnittelussa kannattaa aina huomioida ainakin seuraavat kustannukset:

   • suunnittelukustannukset
   • vanhojen rakenteiden tai maapintojen purku ja poisvienti
   • kaivuutyöt, kuten kaivinkoneen vuokraus tai kaivinkonetyömiehen palkkaaminen
   • materiaalikustannukset ja materiaalien (esim. kivilaatta) kuljetuskustannukset
   • mahdolliset lupahakemukset
   • kasvillisuuden hankinta ja istutus
   • puutarhan kalusteet ja muut rakenteet tai rakennukset
   • pihatyö, esimerkiksi pihalaatoitus tai asfaltointi

   Kuinka lasken realistisen remonttibudjetin?

   Usein remonttibudjeteilla on vaarana ylittyä, ja työn edetessä saattaa ilmaantua myös lisätarpeita. Remontoinnin aikana monessa asiassa ja työvaiheessa on mahdollista säästää tai satsata.

   Kun pihaa lähdetään muokkaamaan ja uudistamaan, on ehdottoman järkevää myös samassa yhteydessä toteuttaa esimerkiksi lähivuosina edessä siintävä salaojaremontti, tai huomioida tulevaisuuden piharakennuksen rakennuttamishaave.

   Harvalla on rajaton budjetti, joten sinun kannattaakin miettiä, mitkä asiat ovat sinulle pihan remontoinnissa tärkeimpiä, ja mistä toiveista olet valmis joustamaan budjetin rajoissa. Kustannuksia ynnäämällä voidaan päästä helposti suuriinkin rahasummiin.

   Suunnittelun seuraavassa vaiheessa onkin tärkeää pohtia, millä tuleva projekti rahoitetaan. Omaan kotiin liittyvien unelmien toteuttamisessa on onneksi monia rahoitusvaihtoehtoja.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Puutarharemontin rahoittaminen – omarahoitus vai laina?

   Piha- ja puutarharemontin kustannukset voivat helposti kasvaa tuhansiin tai jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Useinkaan remontin toteutuksessa ei ole mahdollista tinkiä työvaiheista tai materiaaleista.

   Omarahoituksen ohella projektin voi rahoittaa joko osittain tai kokonaan piha- ja puutarhalainalla. Pienlainaa kannattaa aina harkita, sillä se mahdollistaa useamman unelman toteutuksen samanaikaisesti.

   Yleensä lopputuloksesta tulee paras mahdollinen, kun koko piha-alue voidaan remontoida kerralla. Tällöin myös toteuttamisaikataulu voi pysyä maltillisena, eikä piha jää odottelemaan ikuisuuksiksi seuraavaa työvaihetta.

   Kun projektin laajuus on tiedossa, ja kokonaiskustannusten määrästä arvio olemassa, kannattaa summaan laskea vielä vararahasto yllättävien menojen varalle.

   Kun lopullinen arvio lainasummasta on tiedossa, tiedät myös onko sinun tarpeen ottaa lainaa puutarharemonttiin ja minkä verran. Tässä kohden on myös tärkeää hieman pohtia, millainen maksutahti tai laina-aika olisi sinulle se sopivin ja realistinen.

   Lainaa kilpailuttamalla voit säästää jopa tuhansia euroja

   Jotta lainan kustannukset eivät lisäisi remonttikustannuksia merkittävästi, kannattaa puutarhalaina kilpailuttaa. Kun kyse on tuhansien eurojen summista, on lainan korolla ja laina-ajalla merkitystä projektin kokonaiskustannuksissa.

   Jotta saisit parhaan mahdollisen koron ja lainaehdot, lainatarjouksia kannattaa ehdottomasti kysyä myös muualta kuin omasta pankistasi. Myös oman pankin kanssa käytävissä lainaneuvotteluissa on paljon etua siitä kun tiedät, millaisilla ehdoilla ja kustannuksilla muut pankit tai rahoituslaitokset tarjoavat tarvitsemaasi lainasummaa. Osaat myös paremmin arvioida, ovatko sinulle tarjotut ehdot ja korot kilpailukykyisiä.

   Mitä puutarhalainan kilpailuttaminen edellyttää?

   Usean pankin lainatarjousten vertaaminen toisiinsa voi olla työlästä ja toisinaan myös hankalaa. Neuvotteluaikojen sopiminen ja tarjousten pyytäminen edellyttää lukuisia yhteydenottoja ja aikatauluttamista.

   Usein on myös haasteellista ennättää tutustua kaikkien pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksiin yksitellen, koska tarjoukset on yleensä esitetty erilaisilla tavoilla eri pankeilla. Lisäksi lainatarjousten odottelu voi viedä paljonkin aikaa, ja pahimmassa tapauksessa et ennätä saada kaikkia tarjouksia riittävän ajoissa.

   Tällöin sinulle edullisin lainatarjous voi jäädä jopa kokonaan saamatta. Kaikkea tätä työtä ei onneksi ole tarpeen tehdä itse, vaan lainatarjoukset voi kilpailuttaa kaikki yhdellä kertaa helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

   Kilpailutuksen ei tarvitse olla työlästä

   Kuten remontoinnissa yleensä, myös piha- ja puutarharemontissa sinulla on monta asiaa muistettavana ja selvitettävänä. Tästäkin syystä tarvittavan lainan kilpailutus kannattaa hoitaa mahdollisimman helposti ja yksinkertaisesti.

   Lainojen kilpailutukseen liittyy monia erilaisia vaiheita, mutta kun käytät lainavertailuissa niihin erikoistuneen yrityksen palveluita, sinun ei välttämättä tarvitse edes tietää kaikista vaiheista mitään.

   Yksinkertaisimmillaan riittää, että täytät lainahakemuksen, saat lainatarjouksen, ja päätät itse otatko lainan vai et. Koko prosessi hoituu vaivattomasti verkossa, ja lainatarjouksen hyväksyt helposti sähköpostitse. Näin helpostiko se tosiaankin käy?

   Summarum kilpailuttaa puutarhalainat puolestasi

   Lainojen kilpailutuspalveluita on paljon, ja palveluntarjoajan valinta voi olla hankalaa. Summarum on suomalainen, luotettava ja puolueeton talouden vertailu- ja suunnittelupalvelu, jonka tavoitteena on auttaa sinua talousasioiden hoitamisessa.

   Summarum kilpailuttaa lainat puolestasi, jotta löydät juuri omaan tilanteeseesi ja rahoitustarpeeseesi sopivimman vaihtoehdon. Lisäksi saat jo ennen varsinaista kilpailutusta Remonttilaina -laskurilla helposti ja nopeasti arvion siitä, mitä juuri sinun puutarharemonttilainasi tulee maksamaan.
   Summarum tarjoaa lisäksi muiden lainojen ja esimerkiksi sähkösopimuksen kilpailutuspalvelua, monipuolisia ja selkeitä taloudenhallintaan liittyviä oppaita, sekä helppokäyttöisiä ja luotettavia laskureita.

   Piha- ja puutarharemonttilainan lisäksi kannattaa siis tutustua myös muuhun sivuston tarjontaan ja hyödyntää palveluita juuri oman tilanteeseesi soivimmalla tavalla. Kaikkien lainojen ja kuukausimaksullisten palveluiden säännöllinen kilpailuttaminen kannattaa aina, ja se on helppoa tehdä esimerkiksi uuden lainan hakemisen yhteydessä.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainaa suureen tai pieneen piharemonttiin

   Olipa remonttisuunnitelmasi kuinka maltillinen tai laaja tahansa, kannattaa sen laina aina kilpailuttaa. Summarumin kautta voit saada 1000-60 000 euron suuruisen puutarhalainan jopa 15 vuoden laina-ajalla, ja aina sinulle parhaiten sopivimmalla vaihtoehdolla.

   Palvelusta näet selkeästi ja avoimesti erilaiset lainavaihtoehdot ilman, että tiedustelu sitoo sinua mihinkään. Näin pystyt myös pohtimaan saamiasi tarjouksia rauhassa.

   Palvelun ehdoton etu sinulle on se, että saat laajan katsauksen lainantarjoajiin yhdellä ainoalla hakemuksella. Summarum tavoittaa kerralla yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa, joiden joukosta voit löytää edullisen puutarhalainan ja säästää rahaa itse remontin toteuttamiseen. Aikaa hakemuksen täyttämiseen kuluu noin viisi minuuttia, ja se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmaista.

   Kuinka puutarhalainan kilpailutus käytännössä tapahtuu?

   Jotta saat lainankilpailutuksen alulle, tulee sinun täyttää lainahakemus. Hakemuksella kysytään sinulta muutamia perustietoja, jotka ovat olennaisia lainatarjousten kannalta, ja auttavat löytämään juuri sinulle parhaan lainatarjouksen.

   Hakemuksessa kysytään tietoja mm. työhösi, koulutukseen ja jo olemassa oleviin lainoihin liittyen. Hakemuksen täyttämisen jälkeen Summarum välittää tietosi eteenpäin lainan tarjoajille. Summarum kerää pankeilta ja rahoituslaitoksilta saadut lainatarjoukset ja valikoi niistä sinulle sopivimmat.

   Sinulle parhaiten sopivat lainatarjoukset saat sähköpostiisi. Jos et halua hyväksyä saamaasi tarjousta, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Mikäli haluat hyväksyä sinulle tarjotun lainan, voit tehdä sen helposti lainatarjouksista saamasi sähköpostin linkin kautta.

   Rahan lisäksi säästät myös aikaa Kilpailutuspalvelun käyttämisen tärkeimmät edut sinulle ovat rahallinen säästö, nopea lainatarjousten vastaanottaminen ja vaivattomuus. Lisäksi Summarumin palvelusta on apua myös muuhun remontointiin liittyvään taloudenhallintaan.

   Sivustolta saat esimerkiksi paljon lisätietoja remontin kustannusten verovähennysoikeudesta. Summarumin asiakaspalvelu palvelee arkisin ja voit olla yhteydessä sähköpostilla aina jos sinulla on kysyttävää.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Miltä pihasi näyttää nyt? Entä kymmenen vuoden päästä?

   Remonttien onnistumisen kannalta keskeisin asia on ennakointi ja huolellinen suunnittelu. Kannattaa siis jo nyt luoda katsaus omaan tulevaisuuteen ja ikkunasta avautuvalle pihamaalle. Millaisia asioita arvostat pihassasi? Mitä sieltä puuttuu tai mistä haaveilet? Onko tämä sinun pihasi viiden tai kymmenen vuoden kuluttua? Mikäli vastasit ei, miltä luulet puutarhasi näyttävän asuntomyynti-ilmoituksessa?

   Nyt kannattaa miettiä, minkä verran olisit valmis sijoittamaan pihan remontointiin ja mitä puutarhalainarahalla saat. Tutustu myös lainarahalaskuriin, ja mikäli kiinnostus heräsi, täytä lainavertailuhakemus. Olet heti monta askelta lähempänä unelmiesi puutarhaa tai käypää kauppahintaa.

   Jos toimit nyt, niin ehkäpä pääset varaamaan pihasuunnittelua jo ensi keväälle, ja nauttimaan uudesta pihastasi ennen kuin huomaatkaan. Seuraavaksi voitkin siirtyä suunnittelemaan jo seuraavan remonttikohteen, tai vaikkapa vapaa-ajan asunnon hankintaan. Kun seuraavien unelmien toteutuksen rahoittaminen tulee ajankohtaiseksi, tiedät jo valmiiksi, mistä kannattaa aloittaa.

   LUE MYÖS: Sisustuslainaa

   Puutarhalaina – Usein kysytyt kysymykset

   Puutarhalaina, kannattaako hakea?
   Oman pihan puutarha voi vaikuttaa hyvin merkittävästi omaan jaksamiseen ja mielenterveyteen. Omalla pihalla häärääminen voi olla hyvinkin terapeuttista ja palkitsevaa. Puutarhalaina kannattaa kuitenkin aina suhteuttaa järkeväksi omiin tuloihinsa nähden, jottei lainasta kerry huolta ja päänvaivaa.
   Kuinka suuri puutarhalaina?
   Puutarhaa voi saada ehostettua hyvin pienilläkin summilla. Siksi puutarhalainojen koot vaihtelevat hyvin paljon. Osa haluaa käyttää useita tuhansia euroja koko puutarhan kääntämiseen ja muodonmuutokseen. Osa taas haluaa toteuttaa vaikka pienen kasvimaan puutarhalleen muutamalla sadalla eurolla.
   Mistä edullisin puutarhalaina?
   Edullisimman puutarhalainan tai minkä tahansa lainan voit löytää vain kilpailuttamalla. Kun laitat useita lainantarjoajia vieretysten, voit helpointen poimia juuri itsellesi sopivimman ja edullisimman lainan monien lainatarjousten joukosta.