Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Siirtolapuutarhamökin rahoitus

   Kilpailuta ja hae siirtolapuutarhamökin rahoitus netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae siirtolapuutarhamökin rahoitusta ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Siirtolapuutarhamökin rahoitus 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan siirtolapuutarhamökin rahoituksen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae siirtolapuutarhamökin rahoitusta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae siirtolapuutarhamökin rahoitusta luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea siirtolapuutarhamökin rahoitusta helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta siirtolapuutarhamökin rahoitusta 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile siirtolapuutarhamökin rahoitukset helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle siirtolapuutarhamökin rahoituksen.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa siirtolapuutarhamökin rahoituksen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivimman ja edullisimman siirtolapuutarhamökin rahoituksen.

   Kilpailuttamalla siirtolapuutarhamökin rahoitukset netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan siirtolapuutarhamökin rahoitusta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen siirtolapuutarhamökin rahoitus netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman siirtolapuutarhamökin rahoituksen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota siirtolapuutarhamökin rahoituksen korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta siirtolapuutarhamökin rahoituksien koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton siirtolapuutarhamökin rahoitus heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen siirtolapuutarhamökin rahoituksen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, siirtolapuutarhamökin rahoitus maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Siirtolapuutarhamökin rahoitus – hae lainaa siirtolapuutarhamökkiin

   Siirtolapuutarhamökki voi olla kuin pala paratiisia keskellä kaupunkia. Toisin kuin kesämökki, siirtolapuutarhamökki sijaitsee yleensä taajamassa, hyvien kulkuyhteyksien lähettyvillä. Siirtolapuutarhamökkejä on esimerkiksi Helsingin keskustan välittömässä läheisyydessä, minkä vuoksi ne sopivat myös autottomalle.

   Korona-aika synnytti paikoin jopa varsinaisen siirtolapuutarhamökkibuumin. Moni löysi tällöin turvapaikan omasta siirtolapuutarhamökistä ja markkinat ylikuumenivat hetkellisesti. Tällä hetkellä mökkejä on taas mahdollista hankkia hieman helpommin.

   Niin ihana kuin siirtolapuutarhamökki onkin, sen rahoitus on harvoin mahdollista pelkästään käteisellä. Siirtolapuutarhamökkien suosio on suurta ja kalleimmat siirtolapuutarhamökit voivat maksaa jopa yli 100 000 euroa. Näin ollen tarvitaan usein ulkopuolista rahoitusta.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Siirtolapuutarhamökkien erityispiirteet

   Vaikka siirtolapuutarhapalstalla sijaitsevaa rakennusta kutsutaan nimellä mökki, siirtolapuutarhamökeillä on aivan omat ominaispiirteensä. Toisin kuin tavallinen mökki, siirtolapuutarhamökki sijaitsee yleensä vuokramaalla, ja mökin omistaja kuuluu siirtolapuutarhayhdistykseen.

   Yhdistyksillä on erilaisia sääntöjä siirtolapuutarhan ja maa-alueella sijaitsevan mökin käyttöön liittyen. Toisinaan nämä ovat hyvinkin tiukkoja ja rajoittavat palstan käyttöä paljon. Tärkeintä on huomioida, että siirtolapuutarhassa harrastetaan pääsääntöisesti viljelyä eli esimerkiksi pelkkä nurmikko tulee harvoin kysymykseen. Niin ikään esimerkiksi tontin rajaamiseen muista palstoista kohdistuu yleensä tiukkoja säädöksiä.

   Siirtolapuutarhapalstan käyttö ei olekaan samalla tavalla vapaata kuin oman mökin, jossa saa periaatteessa tehdä mitä haluaa. Tämän vuoksi se ei sovi kaikille. Ennen mökin hankintaa kannattaa tutustua huolellisesti paikallisen siirtolapuutarhayhdistyksen sääntöihin ja kysyä tarvittaessa lisätietoja.

   Miten siirtolapuutarhamökin voi ostaa?

   Siirtolapuutarhamökkien myyntikanavat ovat moninaiset. Vaikka kaupankäynti on monelta osin siirtynyt verkkoon, vaihtaa moni mökki omistajaa edelleen perinteisesti ilmoitustaululle jätetyn osto- tai myynti-ilmoituksen kautta. Suosituimpien alueiden mökit menevät nopeasti, eikä ole lainkaan huono idea viedä ostoilmoitusta siirtolapuutarhayhdistyksen ilmoitustaululle.

   Mikäli löytää haluamansa mökin, on aina hyvä käydä katsomassa mökkiä paikan päällä. Näin voit havaita omin silmin mökin tosiasiallisen kunnon ja miten mökki vastaa kuvausta. Siirtolapuutarhamökkiä ei kannata koskaan ostaa pelkän myynti-ilmoituksen perusteella, sillä mökkiin voi kohdistua yllättäviä remonttitarpeita tai vähintään pintaremonttia.

   Mökkiä ostettaessa on hyvä huomioida, että kyseessä on kiinteistökauppa. Tämä tarkoittaa, että ostohinnan lisäksi maksettavaksi tulee myös varainsiirtovero. Neljän prosentin suuruinen varainsiirtovero tulee maksaa viimeistään lainhuutoa haettaessa tai kuuden kuukauden kuluessa kauppakirjan tekemisestä. Varainsiirtovero kannattaa huomioida myös tarvittavan rahoituksen määrässä.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Kuinka paljon siirtolapuutarhamökit maksavat?

   Siirtolapuutarhamökkien hintatasossa on suurta vaihtelua, koska mökit ovat varustelultaan ja kunnoltaan erilaisia. Lisäksi eri paikkakunnilla sijaitsevat siirtolapuutarhamökit ovat hyvin eri hintaisia. Mökkien hinnoittelua ei säännellä, vaan kyseessä on klassinen kysynnän ja tarjonnan laki. Tyypillisesti halvemmatkin mökit maksavat noin 40 000–50 000 euroa.

   Kalleimpia ovat yleensä remontoidut, suurella palstalla sijaitsevat mökit, jotka sijaitsevat suurten kaupunkien taajamissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toisaalta purkukuntoisenkin mökin hinta voi olla yllättävän korkea, jos se sijaitsee suositulla alueella. Niin ikään mökin lisävarustelu, kuten kasvihuone tai erityisen hieno tai hyvin hoidettu puutarha voivat nostaa hintatasoa.

   Parhaan käsityksen siirtolapuutarhamökkien hintatasosta toivomallasi alueella on selata mökkien myynti-ilmoituksia. Toisinaan mökkejä ei ole juurikaan myynnissä ja joiltakin alueilta mökin hankkiminen voi olla hyvinkin haastavaa. Jokainen mökki on kuitenkin aina yksilö, jonka hintaan vaikuttavat lukuisat tekijät.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Minkälaisia kuluja siirtolapuutarhamökistä syntyy?

   Mökin hankintahinta varainsiirtoveroineen ei ole siirtolapuutarhamökin ainoa kulu, vaan kuten kaikista kiinteistöistä, myös siirtolapuutarhamökistä syntyy kuluja. Ennen mökin hankintaa nämä kulut kannattaa kirjata ylös ja pohtia, kestääkö oma taloustilanne kaikki mökistä syntyvät kulut.

   Tyypillisimpiä siirtolapuutarhamökkiin kohdistuvia kuluja ovat siirtolapuutarhayhdistyksen jäsenmaku sekä tonttivuokra. Näiden summat vaihtelevat, mutta ohjeellisena yhteissummalle voi pitää vähintään 500 euron tasoa. Lisäksi uusille jäsenille saattaa olla erillinen liittymismaksu, jonka suuruus voi olla jopa 500–1000 euroa. Yhdistyksen veloittamat kulut ovat yleensä näkyvillä yhdistyksen nettisivuilla tai ne voi pyytää yhdistykseltä.

   Tämän lisäksi mökkiin kohdistuvat vesi- ja sähkölaskut sekä jätemaksu. Mökin lämmitysmuoto vaikuttaa huomattavasti lämmityskustannuksiin, etenkin talvella. Joissakin mökeissä on esimerkiksi kamiina, jolloin erillisiä pattereita ei välttämättä tarvita.

   Kannattaako siirtolapuutarhamökin osto?

   Siirtolapuutarhamökkiä ei osteta sijoitukseksi, eikä sen vuokraaminen eteenpäin ole yleensä edes mahdollista. Näin ollen siirtolapuutarhamökki ei varsinaisesti tuota mitään sanan perinteisessä merkityksessä, vaan se on kuluerä.

   Sen sijaan siirtolapuutarhamökit tarjoavat mahdollisuuden paeta arkea yhteisölliseen ja mukavaan ympäristöön. Mökki on monelle henkireikä ja yksi rakkaimmista paikoista maailmassa. Siirtolapuutarhapalstoilla on mahdollista myös viljellä esimerkiksi omia kasviksia ja hedelmiä, mikä luo yhteyden luontoon ja tuottaa parhaimmillaan onnistumisen tunteita.

   Siirtolapuutarhan osto voi olla kannattavaa, mikäli taloudellinen tilanne on hyvä ja nauttii mökillä puuhailusta, mutta oman kesämökin osto ei syystä tai toisesta houkuttele tai ole mahdollista. Siirtolapuutarhamökkien sijainti tekee usein mahdolliseksi sen, että siirtolapuutarhamökillä vietetään aikaa enemmän kuin kesämökillä. Hankintahinnaltaan se on myös yleensä huomattavasti edullisempi kuin kesämökki.

   Minkälaista lainaa siirtolapuutarhamökin ostoon voi saada?

   Siirtolapuutarhamökki on vapaa-ajan asunto, jolloin kyseeseen tulee yleensä mökkilaina. Mökkilainaa on mahdollista saada joko vakuudellisena tai vakuudettomana. Tyypilliset lainasummat ovat kymmeniä tuhansia euroja, sillä siirtolapuutarhamökit voivat olla hyvinkin kalliita. Lisäksi mökin kalustuksen hankkimiseksi on hyvä varata riittävästi rahaa.

   On tapauskohtaista, kelpaako siirtolapuutarhamökki lainan vakuudeksi. Tällaisessa tilanteessa laina on yleensä edullisempaa kuin mikäli mökin hankintaan on otettava vakuudetonta lainaa. Toisinaan lainaa varten saatetaan tarvita myös takaaja. Mikäli lainaa hakee yhdessä toisen henkilön kanssa, voi lainan saaminen olla niin ikään helpompaa kuin yksin.

   Siirtolapuutarhamökin ostoon nostettu laina on yleensä laina-ajaltaan pitkä. Esimerkiksi 15–20 vuoden laina-ajat ovat varsin tyypillisiä siirtolapuutarhamökin ja muiden mökkien rahoitukseen. Tarpeettoman pitkää laina-aikaa ei toki kannata ottaa, sillä lainasta syntyy aina kuluja. Siirtolapuutarhamökin lainan korkoja ei myöskään ole mahdollista vähentää verotuksessa.

   Lainat kannattaa aina kilpailuttaa

   Kaikki siirtolapuutarhamökin ostoon myönnettävät lainat eivät suinkaan ole samanlaisia, vaan pankkien välillä voi olla suuria eroja niin lainan korkotasoissa kuin muissakin lainaehdoissa. Ensimmäisen mahdollisen lainatarjouksen hyväksyminen kannattaa siis hyvin harvoin tai ainakin kannattaa selvittää muutkin vaihtoehdot.

   Summarumin sivuilta löydät helppokäyttöisen työkalun, jonka avulla voit kilpailuttaa lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Näet heti, minkälaisilla ehdoilla juuri sinun olisi mahdollista saada rahoitusta oman siirtolapuutarhamökin ostoon. Tarjolla on yleensä useita, jopa kymmeniä vaihtoehtoja, joista valita.

   Kilpailuttaminen on järkevää myös siksi, että se ei koskaan sido sinua tekemään lainasopimusta yhdenkään lainanantajan kanssa. Tulokset nähtyäsi voit vapaasti todeta, että on järkevämpää rahoittaa mökki muulla tavoin ja siirtää haavetta eteenpäin tulevaisuuteen. Toisinaan mökkiin voi päästä kiinni myös säästämällä ahkerasti.

   Yhteenveto: siirtolapuutarhamökin voi rahoittaa myös lainalla

   Siirtolapuutarhamökit ovat nykyään suosittuja, sillä ne sijaitsevat yleensä keskeisillä paikoilla ja tarjoavat esimerkiksi kerrostaloasujalle mahdollisuuden paeta omalle mökille ilman tuntikausien mökkimatkoja. Toisaalta niiden hintataso on yleensä vähintään kymmeniä tuhansia euroja, minkä johdosta vain harvalla on varaa ostaa mökkiä käteisellä.

   Mökin rahoitus onnistuu tapauksesta riippuen joko vakuudettomalla tai vakuudellisella lainalla. Vakuudellisen lainan etuna on yleensä huomattavasti matalampi korkotaso. Läheskään kaikki pankit eivät kuitenkaan hyväksy siirtolapuutarhamökkiä lainan vakuudeksi.

   Mikäli haaveilee omasta mökistä, kannattaa tutustua tarjolla oleviin vaihtoehtoihin ja mökkien hintatasoon esimerkiksi selaamalla mökkien myynti-ilmoituksia. Selvittämällä tarvittavan lainan määrän ja kilpailuttamalla, millä hinnalla lainaa olisi mahdollista saada, otat samalla askeleen eteenpäin kohti omaa mökkiunelmaasi.