Arvosanamme

Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Harmaa tähti

4/5 tähteä

Bank Norwegian luottokortti ja lainat

Bank Norwegian tarjoaa vakuudettomia kulutuslainoja ja Norwegian -luottokorttia.

 • Lainaa
 • Luottokortti

Bank Norwegian lainanantajana

Tämä pankki on norjalainen internetpankki, joka tarjoaa lainoja, luottokortteja sekä säästötilejä kuluttajille. Yhtiö on perustettu vuonna 2007. Pankin pääkonttori on Norjan Fornebussa. Yhtiöllä on oma emoyhtiö oli aiemmin Norwegian Finans Holding ASA. Nykyään pankki on ruotsalaisomisteinen.

Lainaa Bank Norwegian tarjoaa kulututsluottona asiakkailleen.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Bank Norwegian lainat ja luotot

Pankki on tunnettu lainan ja luotonantajana. Asiakkaat voivat hankkia kulutusluoton Bank Norwegianin kautta, jonka lisäksi pankki tarjoaa luottokorttipalveluita asiakkailleen. Pankin mainoksen mukaan sen asiakkaille ei koidu yllättäviä lisäkuluja. Asiakkaita pankilla on jopa 1,7 miljoonaa asiakasta ympäri Eurooppaa. Se hyväksyy asiakkaikseen EU-alueen ihmiset, joten suomalaisilla on mahdollisuus hankkia lainaa pankista.

Bank Norwegian kulutusluotto

Kulutusluottoa tarjotaan ihmisille, jotka tarvitsevat lainaa ostoksiaan varten. Vuosikorot kulutusluotoilla vaihtelevat 9-30 prosentin välillä. Kuitenkin myös korkeammat korot voivat olla mahdollisia. Suurin yksittäinen tekijä korolle on se, mitä lainan ottajalla on mahdollista antaa lainan vakuudeksi.

Pankki tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa. Asiakkaalla on siis mahdollisuus hakea lainaa ilman vakuuksia. Lainaa voidaan tarjota jopa 60 000 euroon saakka. Lainapäätökset tulee nopeasti ja ilman ylimääräistä säätämistä.

Kulutusluoton ominaisuudet:

 • Lainasumma vaihtelee 500-60 000 euron välillä
 • Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä
 • Todellinen vuosikorko lainalle on alkaen 5,29 prosenttia
 • Lainaan ei liity vakuuksia
 • Mihin kulutusluotto sopii?

Kulutusluottoa voi käyttää vapaasti sellaisiin asioihin, mihin rahaa tarvitsee. Suuri osa ihmisistä hakee lainaa esimerkiksi remontteihin, lomamatkaan tai autoon. Kulutusluotto on usein nopea vaihtoehto.

Miten luottoasiat toimii Bank Norwegianilla?

Bank Norwegianin kulutusluotto on helppo valinta erilaisiin tilanteisiin. Hakeminen onnistuu vain muutamassa minuutissa lainahakemuksen täyttämällä. Lainan hinnoittelu on tehty selkeästi ja todellinen vuosikorko on esitetty läpinäkyvästi. Lainatarjouksen saa alustavasti heti, kun hakemus on täytetty. Bank Norwegian kertoo sinulle heti, kuinka paljon lainaa voit saada. Hallinnalliset toimenpiteet lainalle tapahtuu Bank Norwegianin omilla sivuilla tai sovelluksessa.

Asiakaspalvelu Bank Norwegianilla mahdollistaa lainan lyhennysvapaat sekä kuukaudet tarvittavissa tilanteissa. Vakuudetonta kulutusluottoa voi hakea sen verran kuin itselleen rahaa tarvitsee. Laina-aika vaihtelee vuodesta 15 vuoteen. Hakeminen kulutusluottoon onnistuu yksin tai voit hakea sitä jonkun kanssa. Jos lainaa hakee yhdessä jonkun kanssa, voi lainaa saada enemmän.

Bank Norwegian luottokortti

Luottokortti voi saada 18-vuotta täyttänyt henkilö, joka on kelpoinen saamaan luottokortin. Raja luottokortille voi olla jopa 10 000 euroa. Pankilla ei ole vuosimaksua kortille, jonka lisäksi korotonta maksuaikaa saa jopa 45 arkipäivää. Kortilla voi tehdä maksuttomia käteisnostoja kotimaassa sekä ulkomailla.

Pankin tarjoamalla luottokortilla asiakkaan on mahdollista lunastaa myös CashPoint pisteitä. Yksi CashPoint piste vastaa noin yhtä Norjan kruunua. Sovelluksen avulla kortin käyttöä on mahdollista seurata reaaliajassa. Kortin vuotuinen nimelliskorko on 19,99 prosenttia. Kuukausittainen nimelliskorko on 1,67 prosenttia. Näin ollen todellinen vuosikorko on 21,92 prosenttia.

Siirry luottokorttivertailuun

Bank Norwegian – kirjautuminen omille sivuille

Bank Norwegianin sivuilla yläkulmassa on Kirjaudu sisään -painike, jolla pääsee kirjautumaan omille sivuille. Tunnistautuminen tapahtuu omilla, suomalaisilla pankkitunnuksilla ja omat sivut on tarkoitettu asiakkaille, joilla on joko laina tai luottokortti Bank Norwegialta.


Miksi kilpailuttaa lainantarjoajat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja muuta lainanmyöntäjää, kuten Bank Norwegianin
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Bank Norwegian lainasummat – Kuinka paljon voin saada lainaa Bank Norwegianilta?

Kulutusluoton kokonaiskulut Bank Norwegianilla muodostuvat nimelliskorosta sekä muista lainanhoidollisista kustannuksista. Nimelliskorko määräytyy yksilöllisesti hakijan taloudellisen tilanteen mukaan ja haettavan lainasumman perusteella. Hinnaston mukaan määräytyy esimerkiksi perustamismaksu ja tilinhoitomaksu.

Lainattava summa Bank Norwegianilta voi olla jopa 60 000 euroa kulutusluotossa. Minimisumma lainalle on 500 euroa. Asiakas voi itse määritellä, millaista lainasummaa olet hakemassa. Suurin lainasumma on hyvin suuri, joten lainalla voi kattaa monia eri tarpeita.

Pankin myöntämälle luottokortille voit saada jopa 10 000 euroa luottoa. Luoton määrä vaihtelee sen mukaan, mikä on hakijan varallisuus. Kaikille ei myönnetä automaattisesti 10 000 euron luottokorttia. Takaisinmaksuaikaa luottokortille saa jopa 45 päivää kuluttomasti.

Kuka voi hakea lainaa Bank Norwegianilta?

Bnk Norwegian on määritellyt selkeästi ehdot sille, kuka voi hakea lainaa heiltä. Kulutusluottoa voi hakea henkilöt, jotka ovat vähintään täyttäneet 23-vuotta. Tämän lisäksi lainan hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijan täytyy olla kuulunut Suomen väestörekisteriin vähintään viimeiset 36 kuukautta. Kun nämä ehdot täyttyvät, kulutusluottoa voi hakea.

Se ei kuitenkaan aina tarkoita, että lainan voisi saada. Lainan myöntäminen riippuu myös siitä, paljonko lainaa ollaan hakemassa ja mitkä ovat hakijan kyvyt maksaa laina takaisin. Jos pankki epäilee, että maksukyky asiakkaalla olisi huono, yleensä korko on myös korkeampi. Tämä on syytä tiedostaa, ennen kuin päädyt hakemaan lainaa.

Luottokortille ikäraja on 18-vuotta. Kuitenkin luottokortin saaminen riippuu henkilön omasta tulotasosta ja varallisuudesta. Pankki myöntää aina erikseen luottokortit henkilölle ja sen summan, jonka luottokortille voi enimmissään saada luottoa.

Bank Norwegian yrityksenä

Pankki on kuvaillut, kuinka se käyttää viimeisintä teknologiaa toimintansa tukena. Heillä on käytössään automaattiset prosessit, itsepalvelumahdollisuudet sekä myös esimerkiksi mobiilisovellus. Teknologialla pyritään vahvistamaan ja varmistamaan paras asiakaspalvelukokemus.

Perustamisvuosi pankilla on 2007, jolloin Oslossa perustettiin lentoyhtiö Norwegianin kanta-asiakasohjelma osana Norwegian Rewardia. Myöhemmin vuonna 2007 pankki sai pankkitoimiluvan ja näin pankista tuli virallisesti digitaalinen pankki. Vuonna 2013 Bank Norwegian laajensi omaa toimintaansa lanseeraten palvelun Ruotsiin. Myöhemmin vuonna 2015 pankki lanseerasi palvelut Tanskaan ja Suomeen. Syksyllä 2021 pankki laajensi toimintaansa Saksaan sekä Espanjaan.

Marraskuussa 2021 Bank Norwegianin omistajaksi muuttui ruotsalainen Nordax AB ja vuonna 2022 pankit sulautuivat, jolloin Bank Norwegianista tuli pankin sivuliike.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Bank Norwegian yhteystiedot

Asiakaspalvelu Bank Norwegianilla on saavutettavissa puhelimitse sekä sähköpostilla. Voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon, miten olla yhteydessä pankin asiakaspalveluun. Puhelinpalvelu on auki aina arkisin 11-17 välillä. Aukioloaikojen puitteissa voit soittaa numeroon +358 7532 66 200. Ulkomailta puheluun lisätään vielä ulkomaan puhelun hinta.

Jos haluat olla pankkiin yhteydessä sähköpostitse, tapahtuu se pankin sivuilta löytyvän lomakkeen avulla. Sähköposteihin pyritään vastaamaan mahdollisimman pian. Nopeiten vastauksen saa soittamalla, mutta palvelussa voi olla välillä ruuhkaa, joka vaikuttaa jonojen pituuteen. Kortin sulkemisasioissa voi pankkiin olla yhteydessä soittamalla ja sulkupalvelu on aina auki. Kuitenkin puhelinnumero on täysin sama kuin muun asiakaspalvelun numero.

Joskus tiedon kysymykseen voi löytää myös pankin omilta sivuilta. Pankki on kerännyt kätevästi saataville usein kysytyt kysymykset, joiden kautta voit tarkistaa löytyykö asiaasi vastaus sieltä. Varmimmin vastauksen saa kuitenkin aina soittamalla pankkiin palveluaikojen puitteissa.

Aukioloajat

MA
11:00–17:00
TI
11:00–17:00
KE
11:00–17:00
TO
11:00–17:00
PE
11:00–17:00
LA
Suljettu
SU
Suljettu

Asiakaspalvelu yksityishenkilöt

Sähköposti
Punainen X-merkki
Puhelin
+358 7532 66 200
Chat
Punainen X-merkki

LUE MYÖS: Pankista lainaa

Bank Norwegian – Usein kysyttyä

Kuka voi saada Norwegian -luottokortin?
 • hakija on täyttänyt 23 vuotta
 • hakija on asunut Suomessa yli 3 vuotta
 • hakijan luottotiedot ovat kunnossa
Milloin luottokortti- tai lainahakemukseni käsitellään?
Bank Norwegian hyödyntää automaattisia päätöksentekoprosesseja, minkä ansiosta alustavan päätöksen voi saada heti hakemuksen täyttämisen lopuksi.
Miten lainasopimus allekirjoitetaan?
Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu verkkopankkitunnuksilla netissä. Bank Norwegian on digitaalinen pankki, joka suosii itsepalvelukäytänteitä ja automaattisia prosesseja.
Voiko lainan maksuaikaa muuttaa?
Bank Norwegianin sivuilta “Omat sivut” -palvelun avulla lainaan liittyviä tietoja voi tarkastella ja muokata. Jos niiden kautta jonkin asian hoitaminen ei onnistu, kannattaa ottaa yhteys pankin asiakaspalveluun.
Kuka voi saada Bank Norwegianin lainan?
 • hakija on täyttänyt 23 vuotta
 • hakija on asunut Suomessa yli 3 vuotta
 • hakijan luottotiedot ovat kunnossa
Mitkä ovat Bank Norwegianin yhteystiedot?
Sähköpostitse: [email protected]. Puhelimitse: 07532 66 200 (pvm/mpm). Ulkomailta soitettaessa +358 7532 66 200 (ulkomaan puhelun hinta). Puhelinpalvelumme on auki arkipäivisin klo 11:00 - 17:00.
Mikä on lainan korko?
Bank Norwegianilta voit saada lainaa 6,85% - 19,19% korolla. Katso minkälaisia tarjouksia voit odottaa tästä.
Kuinka pitkä maksuaika lainassa on?
Laina-aika on 1 vuotta - 15 vuotta. Laina-ajan voi päättää kun on tehnyt hakemuksen.
Miksi hakea Bank Norwegian laina Summarum.fi-palvelusta?
Kun teet Bank Norwegian lainahakemuksen Summarum.fi -osoitteessa lähtee hakemuksesi samalla automaattisesti myös yli 30 pankille. Saat siis yhdellä hakemuksella täysin ilmaiseksi useita tarjouksia joista voit valita edullisimman.