Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa Virosta

Kilpailuta ja hae lainaa Virosta 2 000 – 60 000 €. Täytä hakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Kilpailuta ja hae lainaa Virosta 2 000 – 60 000 €. Täytä hakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa Virosta 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan Virosta. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae lainaa Virosta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta voit hakea lainaa Virosta helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen  Virosta on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa Virosta 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat Virosta helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa Virosta.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat tarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla niitä, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina Virosta.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat Virosta säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina Virosta pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu on hyvä tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota

  • Virosta saatavan lainan korkoihin
  • kuukausierään
  • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina Virosta heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan Virosta, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, maksetaan laina Virosta heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


Löydä edullisin laina Virosta

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan Virosta. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Lainaa Virosta heti tilille

Moni etsii Googlesta, miten saa lainaa Virosta. Mahdollisesti moni kaipaa lainaa jopa ilman luottotietoja, mikäli ne ovat ikävästi menneet Suomen lainamarkkinoilla.

Valitettavasti et löydä tämän artikkelin pohjalta helppoa rahaa Virosta, mutta käydään tämä asia huolellisesti läpi mahdollista tarvetta varten.

Lainaa Virosta suomalaiselle

Jos olet Virossa kirjoilla eli asut vakituisesti siellä, saat lainaa ilman muuta, vaikka olisit Suomen kansalainen. Tosin tässä tapauksessa lainan saamiseen vaikuttaa se, kuinka kauan olet ollut maassa, ja ehkä hieman yllättäen myös se, minkälainen oleskelulupa sinulla on.

Sillä vaikka kumpikin maa – Suomi ja Viro – kuuluu Euroopan Unioniin, Virossa on silti ainakin kahden tyyppisiä oleskelulupia ulkomailta muuttaneille ihmisille.

Viron pikalainat

Viron pikalainamarkkinat ovat oikeastaan melko samankaltaisia kuin Suomessa. Siellä saa samoin kuin Suomessa rahan äkkiä nostettua ulos paikallisilla verkkopankkitunnuksilla tunnistautumalla.

Lainan saamista helpottamaan sinulla pitää siis olla virolainen ID-kortti eli henkilönumero. Suurimpia lainaajia Virossa ovat esimerkiksi Suomestakin tuttu Ferratum sekä BigBank. Näiltä pikalainaa saa useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin asti.

Hae lainaa virolaisesta pankista Suomessa

Moni etsii siis tietoa, miten voisi saada lainaa virolaisesta pankista. Lainan hankkimista helpottamaan sieltä on moni pankki laajentanut toimintaansa Suomen puolelle. Esimerkiksi Bondora, BigBank ja CreditStar tarjoavat lainoja Suomessakin.

Toisin sanoen ne ovat perustaneet Suomeen oman sivuliikkeensä tai -yrityksensä, ja näin kyseessä on suomalainen palvelu. Yhtiöt muun muassa tarkastavat luottotietosi suomalaisista rekistereistä ja vaativat asiakkailtaan sen, että heidän asuinpaikkansa on Suomi.

Varsinkin BigBank ja Bondora ovat olleet viime aikoina isossa kasvussa Suomessa ja vaikuttaa siltä, että ne alkavat haastamaan meillä suosittuja norjalaisia nettipankkeja kuten Bank Norwegiania ja Komplett Bankia.

Alkuperäiseen kysymykseen vastauksena kuitenkin on, että mikäli haikailet lainaa Viron pankeista, kuten Coop Pankista tai LHV Pankista, täytyy sinun olla Virossa vakituisena asukkaana.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Saako suomalainen helpommin lainaa ulkomailta?

Siinä tapauksessa tuskin saat, jos et saa lainaa Suomestakaan. Miksi joku rahoitusyhtiö vielä kauempaa, toisesta maasta, ottaisi ison riskin ja lainaisi sinulle rahaa, mikäli et ole kotimaasi rahoitusyhtiöidenkään mielestä luottokelpoinen? Toki joissain tapauksissa pankki ulkomailla voi tarjota erilaisia vaihtoehtoja ja voit esimerkiksi tarjota hyvän vakuuden lainan pantiksi.

Mutta ajattele asiaa huolellisesti, jos saat liian helpolla ulkomaisesta rahoitusyhtiöstä lainatarjouksen. Jos jokin hieman omituinen nettipalvelu uskottelee lainaavansa sinulle helposti lainaa ulkomailta, kannattaa asiaan suhtautua epäillen – silloin on melko varmasti koira haudattuna.

Helppoa tai ilmaista rahaa ei nimittäin ole olemassa.

Miksi ottaa laina Virosta?

Se, miksi Virosta kannattaa lainaa hakea on se, että siellä on käytössä sama eurovaluutta kuin Suomessa. Eri valuutoissa lainaaminen tuo nimittäin sinulle lainanhakijana enemmän riskiä, sillä mahdollinen valuuttakurssien vaihtuminen voi tehdä alun perin edullisemmasta lainasta kalliin.

Pahimmillaan se voi johtaa erittäin isoihin ongelmiin kuten jo 1990-luvun lamasta opittiin, jonka takia sitä ei kannata tehdä ellei oikeasti tiedä, mitä on tekemässä.

Tiesitkö?

EU:n sisällä on niin sanottu rahan vapaa liikkuvuus, jonka ansiosta suomalaiset saavat vapaasti hakea lainaa Virosta ja muistakin EU -maista niin halutessaan.

Tätä riskiä ei ole, jos lainataan rahaa Virosta. Tämän takia osa suomalaisista on harkinnut lainan hakemista ulkomailta. Syitä tälle on yhtä monia kuin lainanhakijoitakin kuten mahdollisuus saada edullisempaa lainaa tai vaikkapa saada lainaa ilman luottotietoja.

Esimerkkejä Virosta saatavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä Virosta saatavista lainoista sekä niiden kustannuksista.

Saako lainaa Virosta ilman luottotietoja?

Valitettavasti luottotietojen puutetta ei tässä tapauksessa korjaa se, että lainaa haetaan Virosta, sillä ulkomaalaiset firmat tarkistavat suomalaisten luottotiedot aivan samoin kuin suomalaisetkin rahoitusyhtiöt.

Siksi et saa lainaa Virosta ilman luottotietoja sen helpommin kuin Suomestakaan, ainakaan luotettavista paikoista. Mikäli joku rahoitusyhtiö tarjoaa lainaa ilman luottotietoja, kannattaa tutkia ehdot ja muu sopimus tarkasti.

Mitä tulee siihen, että lainaa Virosta saa halvemmalla kuin Suomesta, niin se pitää osittain paikkansa. Onko tämä alennus kuitenkaan hintansa väärti? Tutkitaan tilannetta vielä tarkemmin.

Pikavippi tai laina Virosta

Suurin asiakkaiden kertoma syy sille, miksi hakea pikavippiä Virosta on yleensä se, että sitä voi ehkä joissain tapauksissa saada edullisemmin. Paremmilla ehdoilla sitä silti tuskin saa, ja turvalliset vippimarkkinat ovat Suomessa tiukemmin säädellyt kuin muissa maissa. Suomen pikalainat ovat edullisemmasta päästä verrattuna moniin muihin maihin.

Nykyään on mahdollista hakea virolaisista pankeista lainaa netin kautta suomeksi yhtiöiden tuodessa lainavaihtoehtonsa suomalaisille markkinoille. Pikavippejä saat nykyisin yhtä hyvillä ehdoilla ja hinnoilla suomalaisistakin paikoista, kun tiedät mistä hakea.

Yleistyksenä voidaan todeta, että lainamarkkinoilla ei ole niin merkittävää etua hakea pikalaina Virosta, että se välttämättä kannattaisi tehdä. Riskit ovat kovemmat etujen jäädessä pieniksi, jos niitä on ollenkaan. Tilanne voi olla toinen suurissa lainoissa, mutta pienlainojen kohdalla emme suosittele etsimään parempaa lainaa Virosta.

Pikavippi Virosta

Onko pikavippi edes mahdollista hakea Virosta? Suomen markkinoilla on kyllä toiminut muutama virolainen rahoitusyhtiö, joka on tarjonnut myös pikavippipalveluita.

Nykyisellään kuitenkin monet toimijat ovat lopettaneet pikavippien tarjoamisen Suomessa, koska uudistetun lainsäädännön myötä Suomessa toimivat luottopalvelut tulee olla rekisteröitynä aluehallintaviraston luotonantajarekisteriin. Tämä vaikeuttaa ulkomaisten pankkien toimintaa maassamme.

Lainanvälityspalvelut toimivat kuitenkin Virosta siinä tapauksessa, mikäli heillä on Suomeen rekisteröity sivuyritys.

Ulkomaiset lainanmyöntäjät kannattaa pitää varavaihtoehtona

Virosta lainaaminen ei ole nykyään enää mikään tabu. Ihmiset hakevat paljon luottoa naapurimaistamme ja myös ulkomailta tehdään runsaasti lainahakemuksia Suomeen.

Kaikki eivät lopulta välttämättä edes tiedä lainanneensa rahansa ulkomaisesta pankista, sillä he ovat käyttäneet suomalaista lainankilpailuttajaa ja tarttuneet parhaaseen saamaansa tarjoukseen, joka tulikin ulkomaiselta pankilta.

Kilpailuttaessa lainaa Virosta kannattaa muistaa kreditum.ee, jonka kautta lainojen vertailu käy kätevästi.

Myös ulkomailta lainaa hakiessa se kannattaa aina kilpailuttaa, sillä voit löytää sellaisia tarjouksia, joita et olisi itse koskaan onnistunut hakemaan. Kun tutustut tarkasti sopimuksiin ja lainaehtoihin ennen kuin sitoudut ottamaan lainan, voi Virostakin lainata rahaa huoletta. Lainoja vertailemalla voi lisäksi säästää kokonaiskustannuksia jopa satoja euroja.

Lainojen osalta varsinkin Virosta niin kuin muualtakin ulkomailta lainattaessa kannattaa luottaa tunnettuihin brändeihin lainamarkkinoilla, sillä nämä ovat pääsääntöisesti aina parhaita ja kustannustehokkaimpia vaihtoehtoja lainaamiseen. Hyvä lainafirma ei ole koskaan sinulle kallis, vaan pikemminkin päinvastoin. Hyvä luotonantaja on luonnollisesti aina rehti ja kustannustehokas vaihtoehto.

Suomalaiset lainanvälittäjät, jotka pyytävät lainatarjouksia myös useilta ulkomaisilta lainanmyöntäjiltä, käyttävät erittäin tiukkoja kriteereitä arvioidessaan virolaisen pankin soveltuvuutta suomalaiselle asiakkaalleen eli sinulle.

Hyvällä välittäjällä on tarjota useita laadukkaita kumppanipankkeja ja lisäksi neuvotteluvaltaa, kun se lähettää lainahakemuksesi eteenpäin. Jos edelleen harkitset lainaa Virosta tämän osittain varoittelevankin artikkelin luettuasi, pidä huoli siitä, että lainaat luotettavasta pankista, jolla on toimilupa myös Suomessa.

Muista, että voit saada lainaa Ruotsista ja Espanjastakin.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

  • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
  • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
  • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Lainaa Virosta – Yhteenveto

Mikäli olet maksukykyinen kansalainen tai esimerkiksi Virossa asuva suomalainen puhtailla luottotiedoilla varustettuna, tutki vaihtoehtosi myös virolaisilla lainamarkkinoilla.

Suinpäin ei kannata lähteä lainasopimusta sorvaamaan, vaan kilpailuttamalla laina esimerkiksi Kreditumin kautta, saat tutkittavaksesi mukavan määrän luotettavia rahoitusyhtiöitä Virosta. Näitä vertailemalla löydät todennäköisesti itsellesi sopivimman lainavaihtoehdon, mikäli sellaista on Virosta sinulle saatavilla.

Kilpailuta, tutki sopimusehdot ja valitse luotettava rahoitusyhtiö – näin saat mukavasti lainaa Virosta. Hae lainaa nyt!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Lainaa Virosta – Usein kysyttyä

Saako suomalainen lainaa Virosta?
Suomalaisena voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksillasi virolaisestakin pankista, mikäli sillä on toimintaa Suomessa. Voit hakea Virosta etenkin pienempiä lainoja.
Mitä virolaisten lainojen kilpailuttaminen maksaa?
Kilpailuttaminen kauttamme on maksutonta. Huomaathan, että saat todennäköisesti tarjouksia myös muista rahoitusyhtiöistä, et pelkästään virolaisista.
Saanko lainaa Virosta ilman luottotietoja?
Valitettavasti et voi saada lainaa Virosta ilman luottotietoja, jos et saa sitä Suomestakaan. Yhtiöiden periaatteet ovat lainan myöntämisen suhteen siis samat maasta riippumatta.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja