Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa Ruotsista

Kilpailuta ja hae lainaa Ruotsista 2 000 – 60 000 €.

Hae lainaa Ruotsista ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa Ruotsista 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan Ruotsista. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae lainaa Ruotsista jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa Ruotsista luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea ruotsalaista lainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen kauttamme on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa Ruotsista 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat Ruotsista helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa Ruotsista.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, joilla on tarjota sinulle sopiva ruotsalainen laina. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla niitä, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina Ruotsista.

Vinkki

Kilpailuta ruotsalaiset lainat netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainan kilpailutus netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina Ruotsista pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan Ruotsista pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota etenkin näihin:

 1. ruotsalaisen lainan korko
 2. kuukausierä
 3. takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina Ruotsista heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan Ruotsista, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous. Kun se on hyväksytty, laina Ruotsista maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin laina

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Infringing Logo

Miten ruotsalainen laina toimii?

Ruotsalainen laina toimii kuten suomalaisetkin lainat. Ruotsalainen pankki tai rahoitusyhtiö tekee sinusta riskiarvion antamisesi tietojen mukaisesti ja antaa tarjouksen arvionsa mukaisesti.

Monet Suomessa toimivat ruotsalaiset pankit tarjoavat hyviä rahoitusratkaisuja suomalaisille.

Tässä oppaassa kerromme ruotsalaisista pankeista, joista myös me suomalaiset voimme hakea lainaa. Joskus Ruotsista haettava laina voi olla parempi vaihtoehto kuin tavallinen suomalainen pankkilaina, joten sinun onkin hyvä tutustua tämän oppaan kautta myös muihin vaihtoehtoihin.

Toimivatko ruotsalaiset pankit Suomessa?

Suomessa toimii tänä päivänä monta ruotsalaista pankkia. Näitä ovat mm.

 • Collector Bank
 • Credigo
 • Nordax Bank
 • Svea Ekonomi.

Näistä voit hakea esimerkiksi kulutusluottoja ja yhdistelylainaa.

Miten hakea lainaa Ruotsista?

Lainan hakeminen Ruotsista ja muutenkin ulkomailta noudattaa aika lailla samaa kaavaa kuin Suomesta haettava laina. Summarum suosittelee hakemaan lainaa Ruotsista Financepal nimisen toimijan kautta. Lainan hakeminen voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen. Näitä ovat

 1. hakemuksen täyttäminen
 2. lainatarjoukset
 3. sopimuksen teko.

Hakemuksen täyttäminen

Lainan hakeminen Ruotsista on helppoa ja nopeaa, hait sitä sitten Kreditumin tai Crediteuksen kautta. Hakemuksen täyttäminen toimii samalla kaavalla kuin Summarumilla ja yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia.

Hakemuksessa kysytään tietoja muun muassa taloudestasi ja sen koosta, palkkatiedoistasi ja omaisuudestasi. Lisäksi sinulta kysytään henkilötietoja tunnistamista ja perustietoja varten. Hakemus tulee täyttää huolellisesti ja totuudenmukaisesti, sillä se määrittää maksukelpoisuutesi ja mahdollisuutesi saada lainaa Ruotsista.

Lainatarjoukset

Kun hakemus on täytetty ja lähetetty eteenpäin lainantarjoajille, rahoitusyhtiöt ja ruotsalaiset pankit käsittelevät hakemuksesi ja luovat sen perusteella lainatarjouksen. Tarjouksia ei yleensä joudu odottelemaan paria minuuttia kauempaa ja usein valinnanvaraa on rutkasti.

Jokaisesta tarjouksesta saat päätiedot, eli kuka ruotsalaista lainaa tarjoaa, kuinka paljon ja millaisella maksuajalla.

Sopimuksen solmiminen

Mikäli lainatarjouksista löytyy sinulle mieleinen laina Ruotsista ja päätät hyväksyä sen, on aika solmia lainasopimus. Sopimuksesta lähetetään sinulle kopio sähköpostiin ja usein myös saat tulevat laskut sinne.

Ruotsalaiset pankit pyrkivät aina maksamaan rahat tilillesi mahdollisimman nopeasti, ja joskus ne saattavat saapua vain muutamissa minuuteissa tilillesi. Ulkomailta lainaa ottaessa saattaa rahojen siirtyminen tilille kestää hieman tavallista kauemmin.

Kenelle myönnetään lainaa Ruotsista?

Ruotsalaiset pankit edellyttävät samoja kriteereitä kuin suomalaisetkin pankit ja rahoitusyhtiöt. Saadaksesi lainaa Ruotsista tai ruotsalaiselta pankilta, tulee sinun täyttää nämä ehdot:

 • Sinulla on luottotiedot kunnossa.
 • Sinulla on säännölliset tulot.
 • Olet vähintään 18-vuotias.
Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Ruotsalaisten lainojen hyvät ja huonot puolet

Kuten kaikessa, myös lainoilla on hyviä ja huonoja puolia. Molemmat puolet tulee tiedostaa ja niihin tulee perehtyä kunnolla ennen kuin otat ruotsalaista lainaa. Tällä tavoin eteesi ei tule ikäviä yllätyksiä ja turhaa ahdistusta esim. lainan kustannuksista tai ehdoista.

Kun olet perehtynyt kunnolla lainan ottamiseen ja sen eri puoliin, ei tarvitse murehtia huonoja puolia tai velkaantumista.

Lainan hyvistä puolista oleellisin on tietysti rahallinen apu arjen erilaisiin ongelmiin. Joskus arjessa sattuu yllätyksiä ja ongelmia joihin oma talous ei välttämättä riitä, joten esimerkiksi juuri laina Ruotsista on tällöin hyvä ja nopea vaihtoehto. Se tuo tuo varmuutta ja turvallisuuden tunnetta ongelmiin.

Lainalle saat myös usein itse määritettyä maksuajan, jotta lyhennyserät eivät pääse liian suuriksi.

Vaikka lainasta on nopea ja helppo apu akuutteihin talouden ongelmiin, pitää aina muistaa, että se velkaannuttaa ja kahlitsee taloutta ja sen tuloja. Tulevista palkoista menee aina osa lainan lyhentämiseen ja se saattaa aiheuttaa stressiä. Jos lainaa Ruotsista tai Suomesta on ottanut liian hätäisesti eikä sitä pystykään maksamaan takaisin, voi pahimmassa tapauksessa joutua velkakierteeseen josta on hyvin hankalaa päästä pois.

Luottotiedot voivat olla vaarassa velkakierteen takia ja ongelmat saattavat lisääntyä tämän johdosta. Tästä syystä sinun on siis aina harkittava hyvin tarkkaan, kannattaako lainaa Ruotsista tai muualta todella ottaa ja pystytkö maksamaan sen varmasti takaisin.

Huonoihin puoliin pystyt itse vaikuttamaan tarkkuudella ja vastuullisuudella, joten lainan ottamista Ruotsista ei myöskään kannata pelätä.

Hyödyt Riskit
Saat haettua lainaa Ruotsista usealla eri tavalla. Kuten aina, jos jätät ruotsalaisen lainan maksamatta, johtaa tämä maksuhäiriömerkintään.
Ruotsalaiset pankit toimivat myös Suomessa.
Kauttamme voit kilpailuttaa ruotsalaisia pankkeja nopeasti.
Palvelumme on sinulle maksutonta.

Huomioon otettavia asioita hakemusta tehdessä

Hakemusta tehdessä kannattaa kiinnittää huomiota muutamiin asioihin. Tarkkaavaisuudella voi helposti vaikuttaa esim. koron suuruuteen ja lainansaanti mahdollisuuksiin.

Ruotsalaisen lainan korko ja maksuaika

Lainan korkoon ja maksuaikaan kykenee vaikuttamaan itse yllättävän paljon ja se onkin todella kannattavaa. Kilpailuttamalla lainat, löydät helpommin markkinoiden edullisimman lainan. Lainojen korot voivat vaihdella neljästä prosentista aina 20 prosenttiin asti.

Luonnollisesti, mitä pienempi korko on, sitä edullisemmaksi laina tulee. Koron lisäksi lainan hintaan vaikuttaa maksuaika, jonka usein saa itse valita.

Mitä kauemmin maksuaika kestää, sitä kauemmin myös joutuu maksamaan lainan korkoja. Jos siis haluaa mahdollisimman edullisen lainan, kannattaa etsiä matalaa korkoa ja mahdollisimman lyhyttä maksuaikaa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että maksuaika kannattaa asettaa järkevän ja realistisen pituiseksi. Jos maksuaika on liian lyhyt, voivat kuukausittaiset lyhennykset tulla liian kalliiksi omiin tuloihin nähden.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Rehellisyys

Kun hakemuksessa kysytään omia tulotietoja ja talouden tilannetta, saattaa monelle tulla mieleen pyöristää lukuja hieman oman edun hyväksi. Näin ei kuitenkaan kannata tehdä, sillä mikäli hakemuksessa liioittelee omia tulojaan tai taloudellista vakauttaan, saattaa myöhemmin joutua hankaluuksiin kun ei kykenekään maksamaan velkaa takaisin.

Hakemus tulee siis aina täyttää rehellisesti ja huolella. Jos hakemustasi ei hyväksytä, johtuu se siitä että taloutesi kannalta ei ole turvallista ottaa lainaa. Luottoyhtiöt eivät halua asiakkaidensa joutuvan velkakierteeseen, joten hylätyt hakemukset ovat aina hakijan omaksi parhaaksi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Lainantarjoajan luotettavuus

Ennen kuin teet lopullisen päätöksen ja  hyväksyt lainatarjouksen, kannattaa aina varmistua siitä että lainantarjoaja on varmasti luotettava ja asiallinen toimija. Netistä usein löytyy paljon erilaisia arvosteluja asiakkailta, joiden perusteella voit saada kokonaiskuvaa siitä kuinka luotettava rahoitusyhtiö on kyseessä.

Myös nettisivuilla kannattaa vierailla; yleensä asianmukaiset yritykset asettavat yhteystiedot selkeästi näkyville, jotta asiakkaat saisivat helposti otettua yhteyttä. Nettisivujen laatuun kannattaa myös kiinnittää huomiota.

Esimerkkejä ruotsalaisilta pankeilta saatavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä ruotsalaisista lainoista sekä niiden kustannuksista.

Asuntolaina Ruotsista

Asuntolaina Ruotsista on Suomesta käsin mahdoton saada. Tämä johtuu siitä, että kahdessa maassa asuntolainat ovat rakenteeltaan erilaiset.

Ruotsalainen asuntolaina eroaa suomalaisesta merkittävästi. Jos haet esimerkiksi Suomessa asuntolainaa 150 000 eurolle, lyhennät sitä kuukausittain noin 300-350 euroa. Maksettavaksesi tulevat myös korot ja muut mahdolliset kulut. Lainan takaisinmaksuaika voi olla korkeintaan 25 vuotta.

Tiesitkö?

Jos vastaavan asuntolainan hakee Ruotsissa, lyhennetään velkaa jopa alle 200 euroa kuukaudessa. Asuntolainan lyhentäminen Ruotsissa loppuu kuitenkin silloin, kun asunnosta on maksettu puolet. Loppuosuus jää ikuiseksi lainaksi, josta maksetaan vain korot joka kuukausi.

Saako lainaa Ruotsista ilman luottotietoja?

Vastoin ehkä kaikkia odotuksia, kyllä, voit saada lainaa Ruotsista ilman luottotietoja. Ruotsalaisista pankeista etenkin Bluestep ja Svea Ekonomi tarjoavat tietyillä, melko tiukoilla ehdoilla, lainaa ilman luottotietoja.

Svea Ekonomilla on esimerkiksi mahdollisuus hakea lainaa Ruotsista luottojen yhdistämistä varten. Bluestepillä sen sijaan luottotiedottomankin on mahdollista saada niin asuntolainaa kuin asuntovakuudellistakin lainaa.

Muista, että muitakin vaihtoehtoisia tapoja saada lainaa Ruotsista ilman luottotietoja ovat perinteiset vakuudelliset lainat tai laina, johon edellytetään takuuta. Lainan myöntävä rahoitusyhtiö voi suhtautua sopimukseen myönteisesti, jos sille annetaan vakuuksia ja takauksia.

Pikalaina Ruotsista

Pikalaina Ruotsista on mahdollista saada periaatteessa kahdella tavalla. Joko haet lainaa suoraan Ruotsista tai haet sitä ruotsalaisilta yhteistyökumppaneiltamme. Kuten tässä artikkelissa olemme jo todenneet tulee sinun suhtautua ruotsalaiseen pikalainaan aivan yhtä suurella vakavuudella kuin suomalaiseenkin.

Lainaa Ruotsista – Usein kysytyt kysymykset

Ovatko ruotsalaispankit luotettavia?
Suomessa toimivat ruotsalaispankit ovat luotettavia luotonantajia. Ne toimivat Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa ja noudattavat toiminnassaan Suomen lakeja. Myös Suomen Finanssivalvonta osallistuu näiden pankkien valvontaan. Ruotsalaispankki on luotettava myös talletuspankiksi, sillä varat ovat Ruotsin valtion talletussuojan piirissä 100 000 euroon asti.
Onko asiakaspalvelua suomen kielellä?
Asiakaspalvelua on mahdollista saada myös ruotsalaisissa pankeissa suomen kielellä, jos ne tarjoavat palveluitaan suomalaisille. Asiakaspalvelua saa yleensä ainakin puhelimitse ja sähköpostitse.
Miten korkotulojen verotus toimii?
Jos ruotsalaisella pankilla on sivuliike Suomessa, saa Verohallinto tiedot automaattisesti. Muuten korkotulot lasketaan pääomatuloiksi. Tarkista aina pankin verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta, ilmoittaako se korkotulot Suomen veroviranomaisille, vai pitääkö sinun ilmoittaa ne itse esitäytetylle veroilmoitukselle.
Ruotsalaisten pankkien vahvuudet suomalaispankkeihin nähden?
Ruotsalaisten pankkien edut suomalaisiin pankkeihin verrattuna ovat paremmat talletuskorot säästöille sekä edullisemmat kulutusluotot. Monet ruotsalaiset pankit myös toimivat tehokkaammin ja nopeammin kuin kotimaiset pankit, sillä voit saada lainapäätöksen heti.
Ruotsista lainaa ilman luottotietoja?
Ruotsalaispankit Svea Ekonomi ja Bluestep tarjoavat tietyin ehdoin saada lainaa ilman luottotietoja. Svea Ekonomilta voi saada järjestelylainan luottojen yhdistämiseen. Bluestepiltä luottotiedotonkin voi saada asuntolainaa tai asuntovakuudellista lainaa.
Voiko asuntolainaa hakea Ruotsista?
Bluestep on ainoa ruotsalainen pankki, josta voi suomalainen hakea asuntolainaa. Asuntolainassa on melko korkea korko sekä tiukat vaatimukset, joten sitä kannata pitää ensisijaisena vaihtoehtona.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja