Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa Ruotsista

   Kilpailuta ja hae lainaa Ruotsista 2 000 – 60 000 €.

   Hae lainaa Ruotsista ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa Ruotsista 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan Ruotsista. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa Ruotsista jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa Ruotsista luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa Ruotsista helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa Ruotsista 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat Ruotsista helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa Ruotsista.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa Ruotsista. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina Ruotsista.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina Ruotsista pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan Ruotsista pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina Ruotsista heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan Ruotsista, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Infringing Logo

   Lainaa Ruotsista

   Oletko lähdössä merta edemmäs kalaan: eli toisin sanoen hakemassa lainaa Ruotsista tai kenties avaamassa säästötiliä jonnekin, josta saa tuottoa?

   Suomessa toimivat ruotsalaiset pankit tarjoavat hyviä rahoitusratkaisuja suomalaisille.

   Viime aikoina netissä on tullut vastaan erilaisia rahoituslaitoksia ja ruotsalaiset pankit tulevat vastaan hyvinkin positiivisessa valossa.

   Tässä oppaassa kerromme hieman ruotsalaisista pankeista, joista myös suomalaiset voivat hakea lainaa. Joskus ulkomailta haettava laina voi olla parempi vaihtoehto kuin tavallinen suomalainen pankkilaina, joten kannattaa tutustua tämän oppaan kautta ruotsalaisiin lainoihin.

   Miten hakea lainaa Ruotsista?

   Lainan hakeminen Ruotsista ja muutenkin ulkomailta noudattaa aika lailla samaa kaavaa kuin Suomesta haettava laina. Summarum suosittelee hakemaan lainaa Ruotsista Financepal nimisen toimijan kautta. Lainan hakeminen voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen, joita ovat hakemuksen täyttäminen, lainatarjoukset ja sopimuksen teko.

   Hakemuksen täyttäminen

   Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, hait sitä sitten Kreditumin tai Crediteuksen kautta. Hakemuksen täyttö toimii savalla kaavalla kuin Summarumilla ja yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia. Hakemuksessa kysytään tietoja muun muassa taloudestasi ja sen koosta, palkkatiedoistasi ja omaisuudestasi. Lisäksi sinulta kysytään henkilötietoja tunnistamista ja perustietoja varten. Hakemus tulee täyttää huolellisesti ja totuudenmukaisesti, sillä se määrittää maksukelpoisuutesi ja mahdollisuutesi saada lainaa.

   Lainatarjoukset

   Kun hakemus on täytetty ja lähetetty eteenpäin lainantarjoajille, rahalaitokset ja pankit käsittelevät hakemuksesi ja luovat sen perusteella lainatarjouksen. Tarjouksia ei yleensä joudu odottelemaan paria minuuttia kauempaa ja usein valinnanvaraa on rutkasti. Jokaisesta tarjouksesta saat päätiedot, eli kuka lainaa tarjoaa, kuinka paljon ja millaisella maksuajalla.

   Sopimuksen solmiminen

   Mikäli lainatarjouksista löytyy sinulle mieleinen laina ja päätät hyväksyä sen, on aika solmia lainasopimus. Sopimuksesta lähetetään sinulle kopio sähköpostiin ja usein myös saat tulevat laskut sinne. Rahat pyritään aina maksamaan mahdollisimman nopeasti, ja joskus ne saattavat saapua vain muutamissa minuuteissa tilillesi. Ulkomailta lainaa ottaessa saattaa rahojen siirtyminen tilille kestää hieman tavallista kauemmin.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainojen hyvät ja huonot puolet

   Kuten kaikilla asioilla, myös lainoilla on hyviä ja huonoja puolia. Molemmat puolet tulee tiedostaa ja niihin tulee perehtyä kunnolla ennen lainan ottamista. Tällä tavoin ei tule ikäviä yllätyksiä ja turhaa ahdistusta esim. lainan kustannuksista tai ehdoista. Kun on perehtynyt kunnolla lainan ottamiseen ja sen eri puoliin, ei tarvitse murehtia huonoja puolia tai velkaantumista.

   Hyvät puolet

   Lainan hyvistä puolista oleellisin on tietysti rahallinen apu arjen erilaisiin ongelmiin. Joskus arjessa sattuu yllätyksiä ja ongelmia joihin oma talous ei välttämättä riitä, joten laina on tällöin hyvä ja nopea vaihtoehto, joka tuo varmuutta ja turvallisuuden tunnetta ongelmiin. Lainalle myös usein saa itse määritettyä maksuajan, jotta lyhennyserät eivät pääse liian suuriksi.

   Huonot puolet

   Vaikka lainasta on nopea ja helppo apu akuutteihin talouden ongelmiin, pitää aina muistaa että se velkaannuttaa ja kahlitsee taloutta ja sen tuloja. Tulevista palkoista menee aina osa lainan lyhentämiseen ja se saattaa aiheuttaa stressiä. Jos lainaa on ottanut liian hätäisesti, eikä sitä pystykään maksamaan takaisin, voi pahimmassa tapauksessa joutua velkakierteeseen josta on hyvin hankalaa päästä pois. Luottotiedot voivat olla vaarassa velkakierteen takia ja ongelmat saattavat lisääntyä tämän johdosta. Tästä syystä on siis aina harkittava hyvin tarkkaan, kannattaako lainaa todella ottaa ja pystyykö sen maksamaan varmasti takaisin. Huonoihin puoliin pystyy itse vaikuttamaan tarkkuudella ja vastuullisuudella, joten lainan ottamista ei myöskään kannata pelätä.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Huomioon otettavia asioita hakemusta tehdessä

   Hakemusta tehdessä kannattaa kiinnittää huomiota muutamiin asioihin. Tarkkaavaisuudella voi helposti vaikuttaa esim. koron suuruuteen ja lainansaanti mahdollisuuksiin.

   Lainan korko ja maksuaika

   Lainan korkoon ja maksuaikaan kykenee vaikuttamaan itse yllättävän paljon ja se onkin todella kannattavaa. Kilpailuttamalla lainat, löydät helpommin markkinoiden edullisimman lainan. Lainojen korot voivat vaihdella neljästä prosentista aina 20 prosenttiin asti. Luonnollisesti, mitä pienempi korko on, sitä edullisemmaksi laina tulee. Koron lisäksi lainan hintaan vaikuttaa maksuaika, jonka usein saa itse valita.

   Mitä kauemmin maksuaika kestää, sitä kauemmin myös joutuu maksamaan lainan korkoja. Jos siis haluaa mahdollisimman edullisen lainan, kannattaa etsiä matalaa korkoa ja mahdollisimman lyhyttä maksuaikaa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että maksuaika kannattaa asettaa järkevän ja realistisen pituiseksi. Jos maksuaika on liian lyhyt, voivat kuukausittaiset lyhennykset tulla liian kalliiksi omiin tuloihin nähden.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Rehellisyys

   Kun hakemuksessa kysytään omia tulotietoja ja talouden tilannetta, saattaa monelle tulla mieleen pyöristää lukuja hieman oman edun hyväksi. Näin ei kuitenkaan kannata tehdä, sillä mikäli hakemuksessa liioittelee omia tulojaan tai taloudellista vakauttaan, saattaa myöhemmin joutua hankaluuksiin kun ei kykenekään maksamaan velkaa takaisin. Hakemus tulee aina täyttää rehellisesti ja huolella. Jos hakemustasi ei hyväksytä, johtuu se siitä että taloutesi kannalta ei ole turvallista ottaa lainaa. Luottoyhtiöt eivät halua asiakkaidensa joutuvan velkakierteeseen, joten hylätyt hakemukset ovat aina hakijan omaksi parhaaksi.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainantarjoajan luotettavuus

   Ennen kuin tekee lopullisen päätöksen ja aikoo hyväksyä lainatarjouksen, kannattaa aina varmistua siitä että lainantarjoaja on varmasti luotettava ja asiallinen yritys. Netistä usein löytyy paljon erilaisia arvosteluja asiakkailta, joiden perusteella voi saada kokonaiskuvaa siitä kuinka luotettava yritys on kyseessä. Myös nettisivuilla kannattaa vierailla; yleensä asianmukaiset yritykset asettavat yhteystiedot selkeästi näkyville, jotta asiakkaat saisivat helposti otettua yhteyttä. Nettisivujen laatuun kannattaa myös kiinnittää huomiota.

   Lainaa Ruotsista – Usein kysytyt kysymykset

   Ovatko ruotsalaispankit luotettavia?
   Suomessa toimivat ruotsalaispankit ovat luotettavia luotonantajia. Ne toimivat Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa ja noudattavat toiminnassaan Suomen lakeja. Myös Suomen Finanssivalvonta osallistuu näiden pankkien valvontaan. Ruotsalaispankki on luotettava myös talletuspankiksi, sillä varat ovat Ruotsin valtion talletussuojan piirissä 100 000 euroon asti.
   Onko asiakaspalvelua suomen kielellä?
   Asiakaspalvelua on mahdollista saada myös ruotsalaisissa pankeissa suomen kielellä, jos ne tarjoavat palveluitaan suomalaisille. Asiakaspalvelua saa yleensä ainakin puhelimitse ja sähköpostitse.
   Miten korkotulojen verotus toimii?
   Jos ruotsalaisella pankilla on sivuliike Suomessa, saa Verohallinto tiedot automaattisesti. Muuten korkotulot lasketaan pääomatuloiksi. Tarkista aina pankin verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta, ilmoittaako se korkotulot Suomen veroviranomaisille, vai pitääkö sinun ilmoittaa ne itse esitäytetylle veroilmoitukselle.
   Ruotsalaisten pankkien vahvuudet suomalaispankkeihin nähden?
   Ruotsalaisten pankkien edut suomalaisiin pankkeihin verrattuna ovat paremmat talletuskorot säästöille sekä edullisemmat kulutusluotot. Monet ruotsalaiset pankit myös toimivat tehokkaammin ja nopeammin kuin kotimaiset pankit, sillä voit saada lainapäätöksen heti.
   Ruotsista lainaa ilman luottotietoja?
   Ruotsalaispankit Svea Ekonomi ja Bluestep tarjoavat tietyin ehdoin saada lainaa ilman luottotietoja. Svea Ekonomilta voi saada järjestelylainan luottojen yhdistämiseen. Bluestepiltä luottotiedotonkin voi saada asuntolainaa tai asuntovakuudellista lainaa.
   Voiko asuntolainaa hakea Ruotsista?
   Bluestep on ainoa ruotsalainen pankki, josta voi suomalainen hakea asuntolainaa. Asuntolainassa on melko korkea korko sekä tiukat vaatimukset, joten sitä kannata pitää ensisijaisena vaihtoehtona.