Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa ulkomaille muuttoa varten

Kilpailuta ja hae lainaa ulkomaille muuttoa varten 2 000 – 60 000 €. Täytä hakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae lainaa ulkomaille muuttoa varten ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan ulkomaille muuttoa varten. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Lainaa ulkomaille muuttoa varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa ulkomaille muuttoa varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta laina ulkomaille muuttoa varten voi järjestyä helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen ulkomaille muuttamiseen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa ulkomaille muuttoa varten 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat ulkomaille muuttoa varten helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainan ulkomaille muuttoa varten.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa ulkomaille muuttoa varten. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat ulkomaille muuttoa varten netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa ulkomaille muuttoa varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina ulkomaille muuttoa varten netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton lainaa ulkomaille muuttoa varten heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan ulkomaille muuttoa varten, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina ulkomaille muuttamista varten maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Lainaa ulkomaille muuttoa varten

Jos haaveissasi on muutto ulkomaille joko hetkellisesti tai pysyvästi, mutta tuntuu, että siihen liittyvät kulut ovat aivan liian suuria kerralla maksettaviksi, lainan ottaminen voi olla varteenotettava vaihtoehto. Lainan avulla kertakustannukset jakautuvat pienempiin eriin, jolloin unelman toteuttaminen mahdollistuu.

Aina ennen lainan hankkimista on hyvä kilpailuttaa ja vertailla niitä. Lainat kilpailutat ja niitä haet helposti ja nopeasti Summarumin lainanhakemuslomakkeella.

Ulkomaille muuttoon lainaa

Aivan aluksi lainaa miettiessä on hyvä pohtia, millaiseen tarkoitukseen lainaa tulet tarvitsemaan. Tarvitsetko lainaa esimerkiksi tavaroidesi muuttokuluihin, hankintoihin tulevassa kotimaassasi, asioidesi järjestelyyn ennen ulkomaille muuttoa vai lainaa itse ulkomailla olevaa asuntoa varten?

Lainan käyttötarkoitus on hyvä miettiä tarkasti ja budjetoida siihen tarvittava raha. Näin osaat hakea oikean suuruista lainaa, ja lainan kustannukset eivät kipua tarpeettoman suuren lainan vuoksi liian suuriksi.

Lainasummastasi riippuen voit tarvita vakuuksia lainan saamiseksi. Tavallisesti vakuudettoman lainan voi saada alle 60 000 euron suuruisiin lainoihin. Tarkista aina lainan ehdoista, tarvitseeko vakuuksia vai ei.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainan hakeminen ulkomaille muuttoa varten

Muuttokuorman muuttaminen uuteen kotimaahan voi olla hyvinkin hintavaa varsinkin, jos kyseessä on pysyvä muutto tai tavaraa on paljon. Tällöin voi tulla ajankohtaiseksi lainan hakeminen, jos tuntuu, että muuttoon liittyviä kuluja ei pysty kerralla maksamaan pois.

Voit hakea lainaa helposti netistä, etkä välttämättä tarvitse sen hakemiseen vakuuksia tai takaajia. Lainan hakeminen on sinulle ilmaista, eikä pelkkä hakeminen sido sinua vielä mihinkään. Voit siis kokeilla, millaisia lainatarjouksia saat.

Ei sitoutumista lainanhakuvaiheessa

Ulkomaille muutto on usein pitkä prosessi, jota valmistellaan pitkään varsinkin, jos ulkomailla on tarkoitus viettää pidemmän aikaa. Jos lainan hakeminen ei ole sinulle vielä ajankohtaista, näet lainatarjouksista kuitenkin vallitsevaa hintatasoa ja lainaan liittyviä ehtoja, joita voit käyttää oman budjettisuunnittelusi pohjana tulevia lainoja miettiessä.

Lainaa voit helposti hakea eri suuruisille summille 100 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Tarvitsitpa apua sitten muuttolentojen ostoon tai muuttokuormasi siirtämiseen uuteen kotimaahasi, voit valita lainan tarvitsemasi summan mukaan.

Hakemuslomakkeella lainan hakeminen muuttoon

Kun täytät lainanhakemuslomakkeen, täytät oikeastaan vain lomakkeen tarjousten saamista varten. Prosessi on sinulle helppo:

 1. Täytät lomakkeen sivuiltamme.
 2. Lähetät lomakkeen.
 3. Odotat lainatarjouksien saapumista sähköpostiisi.
 4. Vertailet lainatarjouksia, ja jos haluat niihin tarttua, valitset itsellesi sopivimman.

Yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman. Lainatarjousten saaminen ei sido sinua ottamaan lainaa.

Lainatarjoukset tulevat suoraan sähköpostiisi. Niitä voi tulla jopa minuuteissa siitä, kun olet lähettänyt hakemuksen, joten et joudu odottelemaan kauaa. Koska tarjoukset tulevat sähköpostiin, pysyt myös helposti tilanteen tasalla siitä, monta tarjousta olet jo saanut.

Kuka voi hakea lainaa ulkomaille muuttoa varten kauttamme?

Jotta voit saada kauttamme lainaa ulkomaille muuttamiseen on sinun täytettävä seuraavat ehdot:

 • Olet täysi-ikäinen. Osa rahoitusyhtiöistä edellyttää yli 20 vuoden ikää.
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Luottotietosi ovat puhtaat.
 • Vakituinen kotisi on Suomessa.

Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Kilpailuttamalla säästät aikaa ja rahaa

Ulkomaille muuttoon liittyvät lainat kannattaa aina kilpailuttaa, ja niitä kannattaa vertailla toisiinsa. Yhdellä lainahakemuksella saat useilta eri lainantarjoajilta ja pankeilta tarjouksia, joiden ehtoja ja kuluja voit vertailla. Kun et joudu täyttämään useampia lainahakemuksia, säästät omaa aikaasi.

Lainatarjouksia vertailemalla voit puolestasi säästää huomattaviakin summia rahaa, kun pystyt valitsemaan useiden tarjousten joukosta sinulle edullisimman.

Lainoihin liittyviä kuluja

Ulkomaille muuttoa varten otettuun lainaan voi liittyä erilaisia kuluja, joista on hyvä olla selvillä jo ennen kuin tarttuu tarjottuun lainatarjoukseen.

Lainoihin liittyviä kuluja ovat esimerkiksi:

 • korot
 • avausmaksut
 • kuukausimaksut
 • tilinhoitomaksut.

Näiden lisäksi myös laina-aika vaikuttaa lainan kokonaiskustannukseen. Kokonaiskustannuksen selvittämiseksi onkin hyvä vertailla lainoja.

Esimerkkejä kauttamme saatavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista rahoitusratkaisuista ulkomaille muuttoa varten sekä niiden kustannuksista.

Muista, että jokainen hakija saa yksilöllisen tarjouksen antamiensa tietojen perusteella. Yllä oleva taulukko näyttää siis esimerkkien avulla millaisia lainatarjouksia voit saada.

Lainan todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset

Kannattaa kiinnittää huomiota nimenomaan todelliseen vuosikorkoon, joka kertoo sekä lainan koron että lainaan liittyvät muut kustannukset. Lainan korko eli nimelliskorko kertoo ainoastaan lainan hinnan, eikä se ole tarkka mittari lainan kokonaiskustannusten laskemista varten.

Pisimmällä laina-ajalla oleva laina, jonka kuukausierä on pieni, ei olekaan aina se halvin vaihtoehto. Nimenomaan lyhemmällä laina-ajalla olevat lainat tulevat yleensä halvemmiksi, koska korot eivät pääse nostamaan kokonaiskustannuksia yhtä paljon kuin jos kyseessä olisi pidempi laina-aika. Toisaalta lainan summa vaikuttaa myös korkotasoon.

Pienemmät kulut kilpailuttamalla

Kun kilpailutat lainasi, pystyt myös automaattisesti selvittämään, mikä saamistasi tarjouksista on edullisin. Kilpailuttamalla on helppo löytää pienikorkoiset ja hyväehtoiset lainat ulkomaille muuttoa varten.

Jos kyseessä on pienempi lainasumma, on edullisempaa yrittää maksaa se nopealla aikataululla takaisin, eikä pidentää maksuaikaa. Toki jos omaan tilanteeseesi sopii pidempi maksu-aika, ja olet sen takia valmis maksamaan isompia kokonaiskuluja lainasta, tulee tämä huomioida lainatarjousta valitessa.

Lainatarjouksen hyväksyminen

Kun olet saanut lainatarjouksia ja vertaillut niitä, on aika valita sinulle sopivin laina ulkomaille muuttoa varten. Harkitse lainatarjouksen hyväksymistä aina huolella, äläkä tee hätiköityjä päätöksiä. Ulkomaille muuttoon liittyy monia aikaa vieviä asioita, ja lainan harkitsemiseen kannattaa aina käyttää hetki aikaa.

Kun olet valinnut sinulle sopivan lainatarjouksen, hyväksyt valitsemasi tarjouksen. Hakemastasi summasta riippuen rahat voivat olla tililläsi muutamien päivien päästä, joskus jopa samana arkipäivänä.

Lainan hyväksymisessä lainan tarjoaja haluaa tavallisesti tietää sinusta tiettyjä tietoja, jotta tiedetään, kenelle laina ollaan myöntämässä. Jos täytät nämä ehdot, saat lainan.

Vastuullinen laina, muista maksukykysi

Kun haet lainaa ulkomaille muuttoa varten, on aina syytä muistaa, että otettu laina tulee jossain vaiheessa aina maksaa takaisin. Ennen lainan ottamista täytyy siis olla varma omasta maksukyvystään ja siitä, että kykenee selviytymään lainan takaisinmaksusta.

Huom!

Lainaa ei tule koskaan ottaa, jos sitä ei pysty realistisesti maksamaan takaisin. Älä siis ota lainaa heppoisin perustein vaan mieti aina tarkisti ennen lainapäätöksen tekemistä.

Summarumin lainahakulomake ei sido sinua mihinkään, joten sen avulla on helppo vertailla lainaan liittyviä kuluja ja lainan kokonaiskustannuksia. Näin saat hyvää tietoa budjetointisi pohjaksi ja pystyt arvioimaan, millaisesta lainasta sinun on mahdollista selviytyä.

Vastuulliseen talouden hallintaan kuuluu oman maksukyvyn tunteminen. Ulkomaille muutto voi olla mahdollista lainan avulla, mutta omaa maksukykyään ei saa ylittää lainan ottamisen takia. On tärkeää, että pystyy realistisesti arvioimaan omia valmiuksiaan maksaa lainaa takaisin ja tekee päätöksiä lainan ottamisesta sen mukaisesti.

Helppoakin lainaa täytyy aina miettiä

Koska lainoja voi olla hyvinkin helppo saada, niiden ottamisen kynnys madaltuu. Lainoja on helppo ottaa välittämättä niihin liittyvistä ehdoista. On helppo katsoa vain nimelliskorkoa ja ajatella, että sen ollessa matala, laina on aina halpa. Näin ei ole.

Selkeissä lainatarjouksissa on aina eritelty ainakin seuraavat asiat:

 • lainan summa
 • lainan ehdot
 • lainan korko
 • lainan muut kulut.

Näistä muodostuu lainan kokonaiskustannukset. Selkeät lainatarjoukset auttavat ymmärtämään lainan kokonaishintaa, jolloin on helpompi selvittää, pystyykö lainan realistisesti maksamaan takaisin.

Nämä rahalaitokset tavoitat kauttamme

Summarumin kautta tavoitat yli 30 kotimaista pankkia ja muuta rahalaitosta

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo
 • Lea bank logo
 • Brocc logo
 • Svea Bank logo
 • Alisa Bank logo
 • Morrow Bank logo

Tarkempaa tietoa lainapalvelustamme, yhteistyökumppaneistamme ja meidän kautta tavoitettavista pankeista saat täältä.

Lainalla toteutat unelman ulkomaille muutosta

Olitpa muuttamassa ulkomaille joko pysyvästi tai vain muutamaksi kuukaudeksi, voit saada lainaa muuttosi rahoittamiseen. Tällöin et joudu maksamaan kaikkea kerralla vaan voit jakaa muuttokustannuksiasi pidemmälle aikavälille. Lue myös siitä, miten voit kilpailuttaa vuokravakuuslainat helposti Summarumin kautta.

Yhdellä hakulomakkeella Summarumin kautta saat sähköpostiisi useampia tarjouksia eri pankeilta ja lainantarjoajilta ja voit vertailla saamiasi tarjouksia helposti.

Lainaa hakiessa on aina muistettava huolehtia omasta maksukyvystään. Sen takia on tärkeää tietää lainoihin liittyvät piilokulut, korot ja lainan kokonaiskustannukset. Kun nämä asiat on ottanut selville ja tietää oman maksukykynsä, voi turvallisin mielin tarttua lainatarjoukseen ja toteuttaa unelmansa ulkomaille muutosta.

Hae lainaa ulkomaille muuttoa varten kauttamme nyt!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muita aiheeseen liittyviä sivuja