Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa ulkomaalaiselle

Kilpailuta ja hae lainaa ulkomaalaiselle netistä 2 000 – 60 000 €.

Hae lainaa ulkomaalaiselle ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan ulkomaalaiselle. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Lainaa ulkomaalaiselle jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa ulkomaalaiselle luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa ulkomaalaiselle helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen ulkomaalaiselle on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa ulkomaalaiselle 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat ulkomaalaiselle helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivan vaihtoehdon.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota lainaa ulkomaalaiselle. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina ulkomaalaiselle.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat ulkomaalaiselle netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa ulkomaalaiselle erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina ulkomaalaiselle netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan ulkomaalaiselle pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota erityisesti

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina ulkomaalaiselle heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan ulkomaalaiselle, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina ulkomaalaiselle maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tilillä nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Mistä ulkomaalainen saa lainaa Suomessa?

Pankkien ja muiden rahoitusyhtiöiden lainaehdoissa sanotaan usein, että lainaa myönnetään vain Suomen kansalaisille. Tämä ei kuitenkaan aina pidä paikkaansa, vaan myös ulkomaalainen voi tietyissä tapauksissa saada lainaa Suomessa.

Ei siis kannata heti lannistua, vaikka lainan saaminen vaikuttaisi epävarmalta, sillä monenlaisia mahdollisuuksia kuitenkin löytyy. Tässä artikkelissa käymme läpi paitsi pankkien ja muiden rahoitusyhtiöiden lainat, myös vertaislainan ja pikavipin mahdollisuutena omien unelmien rahoittamiseen.

Pankkien ja rahoitusyhtiöiden linjaukset ovat kirjavia

Tavallisimmin lainaa haetaan Suomessa pankista tai joltakin muulta rahoitusyhtiöltä. Suomesta pankkeja ja erilaisia rahoitusyhtiöitä löytyy yhteensä kymmenittäin. Valitettavasti lainan myöntäminen ulkomaalaiselle tuntuu olevan asia, johon suhtaudutaan hyvin eri tavalla eri paikoissa.

Joissakin pankeissa Suomen kansalaisuuden puuttuminen on kynnyskysymys, eikä keskustelua muista lainan ehdoista edes aloiteta, jos kansalaisuus puuttuu. Toisaalla taas kansalaisuus ei ole välttämätön, mikäli hakija täyttää muut ehdot lainan myöntämiselle.

Tosin tällöinkin voi lainan hinta olla korkeampi kuin Suomen kansalaisilla. Lainan myöntäjä kun luonnollisesti haluaa maksun ottamastaan suuremmasta riskistä.

Valitettavasti sen selvittäminen, voiko ulkomaalainen saada lainaa, on melko työläs prosessi. Koska kullakin pankilla ja rahoitusyhtiöllä on omat linjauksensa asiasta, ja lisäksi jokainen lainahakemus on yksilöllinen tapaus, ei yksiselitteistä vastausta ole olemassa. Ainoa tapa selvittää asia tietyn henkilön ja tilanteen kohdalla onkin lähteä rohkeasti hakemaan lainaa.

Jottei kaikkia mahdollisia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä tarvitse kuitenkaan käydä yksitellen läpi, kannattaa hyödyntää Summarumia. Avullamme voit yhdellä hakemuksella käydä läpi jopa monia kymmeniä lainan tarjoajia, ja saada niiltä tarjoukset. Ajan ja vaivan säästö on siis huomattava.

Kun toiset suhtautuvat nihkeästi lainan myöntämiseen ulkomaalaisille, pienituloisille ja luottotiedottomille, toiset ovat tehneet siitä kilpailuvaltin. Esimerkiksi Bluestep Bank mainostaa verkkosivuillaan, että heidän tavoitteensa on, että mahdollisimman moni voisi saada asuntolainan.

He kertovat myöntävänsä lainaa myös muille kuin Suomen kansalaisille, ja edellyttävät hakijalta ainoastaan vuoden Suomessa oleskelua hakemuksen jättöhetkellä. Lainan hinta heillä on kuitenkin keskimääräistä korkeampi (korko ja marginaali), mutta lainan voi myöhemmin siirtää pankkiin, missä se on edullisempi. Kannattaa siis tutkia tällaiset vaihtoehdot huolella.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Joskus jo oleskelulupa riittää lainan saantiin tietyillä ehdoilla

Joissakin lainapalveluissa lainan saantiin ei vaadita Suomen kansalaisuutta, vaan pelkkä oleskelulupa riittää. Tällöin hakijan tulee pystyä todistamaan henkilöllisyytensä luotettavasti ja hänen taloudellinen tilanteensa tulee voida arvioida. Myös suomalainen pankkitili vaaditaan lainan myöntämiseksi.

Henkilöllisyyden todistamiseen käyvät tietyt asiakirjat, jotka finanssivalvonta on määritellyt. Näitä ovat suomalaisen viranomaisen myöntämät asiakirjat kuten

 • passi
 • henkilökortti
 • ajokortti
 • diplomaattipassi
 • kuvallinen Kela-kortti
 • muukalaispassi
 • pakolaisen matkustusasiakirja.

Myös ulkomaisen viranomaisen myöntämä passi käy henkilöllisyystodistukseksi. Täyttä varmuutta valitettavasti ei kuitenkaan ole, hyväksyvätkö kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt jonkin tietyn asiakirjan, vaan sekin selviää vasta kokeilemalla.

Henkilöllisyyden varmentamisen lisäksi täytyy luoton myöntäjän voida luotettavasti arvioida hakijan taloudellinen tilanne, eli tulot ja menot, kohtalaisen pitkältä ajalta ennen lainahakemuksen jättämistä. Jotta tämä olisi mahdollista, olisi hyvä että henkilö olisi oleskellut Suomessa jo useita vuosia. Usein vaaditaankin 36 kuukauden, eli kolmen vuoden Suomessa oleskelua.

Poikkeuksiakin on, kuten aiemmin mainittu Bluestep Bank, joille riittää että hakija on asunut Suomessa vuoden.

Kaikilta lainan hakijoilta tarkistetaan aina luottotiedot. Jos henkilö ei ole asunut Suomessa vielä kauaa, ei hänen luottotietojaan voida tarkistaa. Mikäli henkilö on ulkomailla asuessaan saanut luottotietomerkinnän, se ei näy suomalaisille viranomaisille. Myös tämän vuoksi siis vaaditaan, että hakija on asunut vuosia Suomessa.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Yrityslainoja on helpompi saada

Yksityisen henkilön on lähtökohtaisesti vaikeampi saada lainaa kuin yrityksen, vaikka omistaja olisikin ulkomaalainen. Esimerkiksi Finnvera kertoo nettisivuillaan, että he myöntävät yrityslainoja myös muiden kuin Suomen kansalaisten omistamille yrityksille, jotka toimivat Suomessa.

Jos lainaa hakee yhdessä toisen henkilön kanssa, joka on Suomen kansalainen, voi lainan saada helpommin. Tosin joissakin pankeissa esimerkiksi pariskunnilta vaaditaan, että molempien tulee olla Suomen kansalaisia, jotta laina myönnettäisiin.

Entä pikavipit ja vertaislainat?

Käydään lopuksi vielä lyhyesti kaksi vaihtoehtoista tapaa saada lainaa, jotka eroavat melko lailla pankeista ja rahoitusyhtiöistä.

Vertaislaina

Jos lainantarve on kohtuullisen pieni, saattaa vertaislaina olla sopiva ratkaisu. Vertaislaina on nimensä mukaisesti laina, jonka myöntää yksityinen henkilö toiselle yksityishenkilölle. Puhutaan siis person-to-person eli p2p -lainasta. Laina myönnetään anonyymisti jonkin vertaislainoihin erikoistuneen palvelun, esimerkiksi Sorterin, Fellow financen tai Fixuran, kautta. Vertaislainaa voi hakea kuka tahansa Suomessa asuva täysi-ikäinen henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Vertaislainat ovat verrattain uusi ilmiö, mutta niistä on kuitenkin jo jonkin verran kokemuksia. Vertaislainoja mainostetaan pikavippejä huomattavasti edullisempana vaihtoehtona, joten tämä mahdollisuus kannattaa ehdottomasti selvittää ennen kuin harkitsee pikavippiä, josta kerromme seuraavaksi.

Vertaislainan miinuspuolena on, että sen määrä voi olla yleensä noin 20 000 €, eli esimerkiksi oman asunnon ostoa se tuskin riittää rahoittamaan.

Pikavippi

Pikavippi ovat laina, jota voi saada periaatteessa kuka tahansa täysi-ikäinen. Kuitenkin jonkinlaisia säännöllisiä tuloja vaaditaan myös pikavipin hakijalta. Koska pikavippejä myönnetään melko kevyin perustein, ovat ne luonnollisesti todella korkeakorkoisia.

Pikavippiä ei siis voi suositella lainamuodoksi, ellei tilanne ole todella akuutti, ja muita vaihtoehtoja ei yksinkertaisesti ole tarjolla. Pikavippien huono maine voi tosin olla myös hieman liioiteltu, sillä nykyisin niille on määritelty lakisääteinen nimelliskorko ja raja sivukuluille.

Jossakin tapauksessa siis tämäkin voi tulla kysymykseen, mutta kannattaa harkita todella huolella ensin. Pikavipeissä houkuttelee juuri niiden helppo saatavuus, mitä saattaa joutua myöhemmin katumaan.

Kuinka edetä asiassa?

Ensimmäinen askel on luonnollisesti miettiä oma lainantarve. Lainan käyttökohde ja määrä sekä oma maksukyky kannattaa pohtia huolella, ennen kuin lähtee hakemaan lainaa.

Lainahakemuksen voit tehdä joko jokaiselle pankille ja rahoitusyhtiölle erikseen, tai Summarumilla, josta saat kerralla hakemuksen kymmeniin eri kohteisiin. Tämä on ehkä vaivattomin lähtökohta. Kun saat tarjoukset, voit olla henkilökohtaisesti yhteydessä niihin, jotka vaikuttavat potentiaalisimmilta sinulle.

Jos käy niin ikävästi, ettei yksikään taho ole valmis myöntämään sinulle lainaa tällä hetkellä, älä lannistu. Selvitä huolella, mistä lainan saaminen jäi kiinni. Mieti sitten, kuinka voisit parantaa tilannettasi sen osalta niin, että tulevaisuudessa saat lainan.

Jos syynä on esimerkiksi liian lyhyt oleskelu Suomessa, kannattaa odottaa jonkin aikaa, puoli vuotta tai vaikkapa vuosi, ja kokeilla sen jälkeen uudestaan. Kun ylipäänsä hoitaa asiansa kunnollisesti voi myöhemmin onnistaa.

Esimerkkejä lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista lainoista.

Muista, että jokainen saa omat tarjouksensa antamiinsa tietoihin perustuen. Yllä oleva taulukko näyttää siis esimerkkien avulla millaisia tarjouksia voit saada kauttamme.

Yhteenveto

Ulkomaalaisen mahdollisuudet saada lainaa Suomesta ovat melko rajalliset, mutta eivät kuitenkaan toivottomat. Tilanne on jo huomattavasti helpompi, jos on asunut useamman vuoden Suomessa, omistaa suomalaisen pankkitilin ja käy töissä. Omaan taloudelliseen tilanteeseen järkevästi mitoitettu lainasumma edesauttaa myös lainan saamista.

Joka tapauksessa kannattaa varautua siihen, että ilman Suomen kansalaisuutta lainasta joutuu todennäköisesti maksamaan jonkin verran korkeampaa korkoa ja muita kuluja. Aina kannattaa kuitenkin yrittää ja vaikkei lainaa saisikaan, voi kuitenkin saada realistisen kuvan siitä, mitä vaaditaan, että myönteinen päätös tulevaisuudessa annettaisiin.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muita aiheeseen liittyviä sivuja