Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa Espanjasta

   Kilpailuta ja hae lainaa Espanjasta joustavasti ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa Espanjasta ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa Espanjasta 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa Espanjasta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa Espanjasta luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa Espanjasta helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa Espanjasta 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat Espanjasta helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa Espanjasta.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa Espanjasta. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina Espanjasta.

   Kilpailuttamalla lainat Espanjasta netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa Espanjasta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina Espanjasta netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan Espanjasta pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina Espanjasta heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan Espanjasta, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina Espanjasta maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa Espanjasta

   Monet eurooppalaiset pankit ovat laajentaneet toimintaansa myös Suomen markkinoille ja tämä on mahdollista eurooppalaisella pankkiluvalla. Vaikka eurooppalaiset pankit tarvitsevat toimiluvan myös Finanssivalvonnalta, on lupien myöntämiskriteerit hyvin samankaltaisia Euroopan Unionin kaikissa jäsenmaissa. Tämä mahdollistaa eurooppalaisille pankeille yhä laajemman asiakaskunnan palvelemisen niin päivittäisiin raha-asioihin kuin laina-asiakkaillekin, eikä espanjalaiset pankit ole tässä poikkeus.

   Haettaessa lainaa Espanjasta, on lainojen vertailu vähintään yhtä tärkeää kuin Suomessa. Espanjalaisten lainanantajien lainoissa ja niiden ehdoissa on isoja eroja ja erot voivat olla vielä merkittävämpiä kuin suomalaisilla lainanantajilla. Ero löytyy paitsi korkotasossa, lainaan liittyvissä muissa kustannuksissa kuin myös lainojen muissa ehdoissa. Myös ulkomaalaiselta hakijalta hakemukseen vaadittavien liitteiden erilaisuus voi hämmentää ja nämä liitteet voivat olla myös vaatimus lainatarjouksen antamiselle.

   Espanjalaiset pankit ottavat myös suuremman riskin tarjotessaan lainaa Suomessa asuvalle suomalaiselle hakijalle vaikka suomalaiset tunnetaankin tunnollisina raha-asioiden hoitajina. Lainaa haettaessa kannattaa myös huomioida, että vaikka yleisellä tasolla lainsäädäntö on Espanjassa ja Suomessa samanlainen, sisältyy siihen myös merkittäviä eroja joista ei välttämättä ole edes tietoinen. Espanjassa toimivat lainantarjoajat kuitenkin noudattavat hyvin paikallista lainsäädäntöä, joten oudoiltakin tuntuvat käytännöt ovat todennäköisesti päivänvalon kestäviä.

   Espanjalaiset pankit tarjoavat lainoja myös Suomessa

   Nykyään pankkiasiointia voi hoitaa helposti netin kautta ja espanjalaiset pankit ovat hiljalleen siirtyneet nettiaikaan. Vielä 2010 luvulla nettiasiointi oli espanjalaisissa pankissa harvinaista ja tilin avaaminen ei välttämättä onnistunut espanjalaisessa pankissa ilman NIE -numeroa, joka on Espanjassa ulkomaalaisen henkilönumero. Tämän lisäksi osa pankeista saattoi vaatia myös espanjalaista sosiaaliturvatunnusta jo pelkästään tilin avaamista varten.

   Nykyään tilanne on jo toinen ja tilin voi avata netin kautta ja tämän jälkeen pankki voi tarjota helposti myös lainaa asiakkailleen. Pankin asiakkaaksi voi päästä myös hakemalla lainaa Espanjasta, jonka voi niin ikään hakea netin kautta Suomesta käsin. Esimerkiksi Santander on vakavarainen espanjalainen pankki, joka tarjoaa lainaa myös Suomessa asuville asiakkailleen. Santanderin suomalaisille suunnattu lainatuotebrändi on Kaarna-laina, jota voi saada 40 000 euroon asti.

   Myös Banco Sabadell tarjoaa lainaa suomalaisille helposti netin kautta haettuna, mutta se vaatii pankin asiakkuutta. Monet muutkin pankit ovat erikoistuneet ulkomaalaisten haaveiden rahoittamiseen, mutta myöntämiskriteerit voivat olla tiukemmat ja niissä saatetaan vaatia joko tietyn pituista oleskeluaikaa maassa tai henkilönumeroa ja paikallista sosiaaliturvatunnusta. Näiden saaminen vaatii vähintään yhtä parin viikon matkaa paikan päälle, mutta alueelliset erot asiakirjojen hakemisessa ovat merkittävät. Sabadelllin tarjoaa lainaa jopa 60 000 euroon asti.

   Myös espanjalaiset lainanantajat tarkistavat luottotiedot

   Jos Suomessa lainan saaminen on vaikeaa luottotietojen takia, ei se ole espanjalaisessa pankissa yhtään sen helpompaa. Espanjalaiset lainanantajat tarkistavat lainanhakijan luottotiedot samalla tavalla kuin suomalaisetkin pankit. Tämä on osa euroopan yhtenäisiä pankkitoimiluvan myöntämiskriteereitä ja sitä varten on myös kansainvälinen luottotietorekisteri, josta tiedot voidaan tarkistaa nopeasti.

   Kansainvälinen luottotietojen tarkastuksessa usein käytetään Bisnoden luottotietorekisteriä, josta hakijan luottotiedot saadaan nopeasti myös kansainvälisesti käyttöön. Suomen Asiakastieto ylläpitää ja toimii Suomesta käsin ja hakijan luottotietoja voidaan myös joissakin tapauksessa tarkistaa sitä kautta, mutta espanjalaiset lainanantajat usein luottavat Bisnodeen. Kuitenkin, jos Suomen Asiakastiedossa on luottohäiriömerkintä tiedossa, on se myös Bisnodessa. Tämä voi vaikeuttaa olennaisesti espanjalaisten pankkien halukkuutta myöntää lainaa.

   Vaikka luottotiedot eivät tulisi julki vielä hakemusta täyttäessä, tulevat ne ilmi viimeistään lainasopimusta kirjoitettaessa, kun lainantarjoaja tarkistaa ne. Tämä usein on lainan myöntämisen este.

   Lainan hakeminen espanjalaisesta pankista käy helposti netissä
   Espanjalaisen pankin lainanhakuprosessi noudattaa pitkälle samaa kaavaa kuin suomalaisessa pankissa, mutta sen käsittelyssä voi kestää pidempää kuin suomalaisessa pankissa. Lisäksi pankki voi vaatia vakuuksia herkemmin kuin suomalainen pankki ja vakuuksien kriteerit voivat olla tiukempia. Tämä kannattaa huomioida jo lainahakemusta täyttäessä.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Espanjalaiset pankkien tilinhoitopalkkiot voivat yllättää

   Kun hakee lainaa espanjalaisesta pankista, on hyvä tarkastella pankin palvelumaksuja kokonaisuudessaankin. Laina-asiakkaasti tulee automaattisesti pankin asiakas ja pankin palvelumaksut voivat yllättää. Espanjassa on pankkeja, joilla ei palvelumaksuja ole käytössään, mutta vastaavasti myös on pankkeja joiden palvelumaksut voivat olla merkittävästi kalliimpia kuin suomalaisessa pankissa. Vaikka kyseessä olisi vain laina-asiakkuus voi nämä nostaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksia.

   Toisaalta, etenkin ulkosuomalaiselle, voi pankin asiakkuudesta olla hyötyä vaikka palvelumaksut olisivatkin korkeat. Kun lainan myötä syntyy asiakkuus pankkiin, voi ulkomaalaisen peruspalveluihin sisältyä myös sairaus- tai matkavakuutus, joka kattaa terveydenhuollon yksityisellä lääkäriasemalla Espanjassa tai ulkosuomalaisen matkan ikävät yllätyksen Suomessa käydessä.

   Siksi espanjalaisten pankkien palveluita ja lainoja kannattaa vertailla kokonaisuutena jo ennen lainahakemuksen täyttämistä. Espanjalaisten pankkien tarjoamien lainojen vertailu voi kuitenkin olla työlästä, koska lainan ehdot ja lainatarjoukset voivat tulla espanjaksi tai jopa englanniksi ja se vaatii lainanhakijalta hieman vaivaa ymmärtää koko lainatarjouksen sisältö ehtoineen.

   Vertaile näitä asioita hakiessasi lainaa Espanjasta

   Aivan kuten suomalaisten pankkien lainoja vertaillessa, myös espanjalaisten pankkien lainoissa kannattaa tarkistaa useita kohtia. Pankin lainatarjouksessa on usein mainittu hyvin selkeästi nimelliskorko, mutta se ei kerro lainasta läheskään kaikkea. Nimelliskorko voi olal merkittävästi edullisempikin kuin Suomessa pankkien tarjoamissa lainatarjouksissa, mutta olennaista on tarkistaa miten se on muodostunut.

   Myös espanjalaiset pankit sitovat nimelliskoron Espanjan yleiseen korkotasoon ja laskevat sen päälle oman marginaalinsa. Marginaali on sidoksissa aina johonkin indeksiin ja lainaa espanjasta haettaessa on aiheellista tarkistaa mikä tämä indeksi on ja miten usein sitä voidaan tarkistaa. Tällä on olennainen merkitys siinä vaiheessa, kun lainakorkoihin kohdistuu olennaisia korotuspaineita.

   Nimelliskoron päälle tulee kuitenkin aina myös lainan avausmaksut, tilinhoitopalkkiot ja mahdolliset laskutuslisät ja vapaaehtoiset vakuutukset. Espanjalaisilla pankeilla vakuutukset ovat henkilövakuutuksia eikä niinkään lainan takaisinmaksuturvaan liittyviä. Näistä kuitenkin muodostuu todellinen vuosikorko, joka voi olla yllättävän korkea verrattuna nimelliskorkoon ja suomalaisen pankin tarjoamaan lainaan verrattuna.

   Lainojen ehdot voivat olla tiukat
   Espanjalaiset pankit voivat tarjota suurehkojakin lainoja suomalaiselle lainanhakijalle, mutta olennaista on tarkistaa lainatarjouksesta lainaan liittyvät muut ehdot. Ehdot voivat olla varsin tiukat ja joustamattomat ja vaikka tarjolla olisi maksu- tai lyhennysvapaita kuukausia, voi niiden käyttöön ottaminen vaatia monimutkaisia puheluja ja selvittelyjä pankkiin. Tämä voi vaatia puhelinneuvottelua, joka saattaa näkyä myös omassa puhelinlaskussa kun soitetaan ulkomaalaiseen numeroon, joka voi olla vielä palvelunumero.

   Näin haet lainaa espanjalaisesta pankista

   Lainan hakeminen espanjalaisesta pankista käy helposti netin kautta. Hakemuksen täyttäminen vaatii kuitenkin huolellisuutta ja hakemuspohja harvoin on tarjolla suomeksi, jolloin on olennaisen tärkeää ymmärtää mitä hakemuslomakkeessa kysytään. Hyvä sanakirja on tässä avuksi, jos oma kielitaito ei ole todella hyvä ja sanavarasto laaja.

   Hakemuksessa kysytään niin hakijan henkilötiedot, tulo- ja menotiedot, tulolaji ja toivottu lainasumma ja laina-aika. Näiden lisäksi voidaan vaatia vakuuksia ja tarkkoja selvityksiä lainan käyttötarkoituksesta, joten hakemuksen täyttämistä ja käsittelyä nopeuttaakseen nämä tiedot kannattaa varata valmiiksi jo ennen hakemuksen täyttämistä. Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti ja sen lähettämisen yhteydessä voidaan kysyä jo liitteitä.

   Kun hakemus on täytetty, lähetetään se sähköisesti espanjalaiselle lainanantajalle. Hakemuksen käsittelyssä voi kuitenkin mennä aikaa jo pelkästään siksi, että Espanjassa on erilaisia juhlapyhiä huomattavasti enemmän kuin Suomessa ja juhlapyhien aikana pankit ovat kiinni. Myöskin pankkien palveluajat vaihtelevat merkittävästi, joten lainatarjousta voi joutua odottamaan useita päiviä.

   Lainan nostaminen espanjalaisesta pankista

   Espanjalaiselta lainanantajalta lainan nostaminen on yhtä helppoa kuin miltä tahansa muulta lainanantajalta, mutta prosessi voi olla hitaampi. Se onnistuu täysin netin välityksellä, mutta prosessiin voidaan vaatia espanjalaisen pankin asiakkuus ja pankin omat verkkopankkitunnukset. Eri pankeilla on eri käytännöt näiden toimittamiseen, mutta yhä useammin tunnukset voidaan toimittaa postilla asiakkaan kotiin. Kuitenkin postin kulku Espanjasta Suomeen voi kestää pidempää kuin Suomessa, joten tämä vaikuttaa siihen miten nopeasti laina on käytännössä hakijalla käytettävissä.

   Ulkosuomalaisena lainan hakeminen Espanjassa

   Espanjassa ison osa vuodesta asuva suomalainen tarvitsee oleskeluunsa paikallisen henkilönumeron, eli NIE -numeron. Vaikka kyseessä on Euroopan Unionin jäsenmaa, ei edes muusta Euroopan Unionin maasta saapunut henkilö asua Espanjassa ilmoittautumatta paikallisille viranomaisille. NIE -numeroa varten tulee ilmoittautua paikallisella poliisilaitoksella ja prosessi vaihtelee eri alueilla merkittävästi. Ilman NIE -numeroa voi oleskella Espanjassa vain alle 3 kuukautta ja tämän ilmoitusvelvollisuuden laiminlyönti voi tuoda tuntuvat sakot.

   NIE -numeron lisäksi kannattaa hakea myös paikallinen sosiaaliturvatunnus, jos aikoo oleskella Espanjassa pidemmän aikaa. Nämä usein sekoitetaan Residencia -hakemukseen, mutta kyseessä on eri asiat. Residencia -lupaa haetaan siinä vaiheessa, kun oleskelu Espanjassa on pysyvää ja Suomessa käydään vain lomilla.

   Nämä asiakirjat helpottavat myös ulkosuomalaisen asioimista espanjalaisissa pankeissa. Osa pankeista voi vaatia näitä jo pelkästään tilin avaamista varten ja eivät hyväksy asiakkaikseen ulkosuomalaisia, jos näitä asiakirjoja ei ole. Viimeistään lainaa haettaessa näitä asiakirjoja kysytään.

   Asiakirjoilla on merkitystä lainatarjouksessa

   Vaikka asiakirjojen hakeminen voi tuntua byrokraattiselta ja turhauttavalta, niin niillä voi olla suuri merkitys ulkosuomalaisen lainatarjouksessa. Espanjalaiset pankit määrittelevät riskit lainaa haettaessa ja heillä on merkittävästi isompi riski lainoissa, jotka myönnetään ilman NIE -numeroa tai espanjalaista sosiaaliturvatunnusta omaavalle henkilölle. Tämä riski näkyy myös lainatarjouksen koroissa ja voi olennaisesti vaikuttaa myös pankin palvelumaksuihin.

   Varsinaisten asiakirjojen hakeminen on kuitenkin edullista. NIE -numeron hakemuksessa on pieni leimavero maksettava ennen sen saamista, mutta espanjalaisen sosiaaliturvatunnuksen saa pelkällä hakemuksen täyttämisellä ja toimittamisella paikalliselle sosiaaliviranomaiselle. Suurin ongelma näiden hakemisessa voi olla kielimuuri, koska kaikki virkailijat eivät puhu englantia ja hakijan oma espanja ei välttämättä taivu asioiden hoitamiseen.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Espanjalaiset lainantarjoajat ovat yleensä luotettavia

   Kun haetaan lainaa Suomen ulkopuolelta, korostuu valittavan lainantarjoajan luotettavuuden merkitys. Suomeen markkinoivat espanjalaiset pankit ovat kaikki luotettavia, koska pankki joutuu hakemaan toimilupaa myös Finanssivalvonnalta ja roskapankit eivät tätä lupaa saa. Toimiluvan myöntämiseksi pankin tulee olla vakavarainen ja sitoutua noudattamaan suomalaisia rahoitusmarkkinoiden käytäntöjä. Myös markkinoinnin tulee noudattaa suomalaisia säädöksiä.

   Sen sijaan ulkosuomalaisen kannattaa olla tarkkana lainaa hakiessa ja seurata paikallisten pankkien tilannetta tarkasti. Vaikka pankkeja Espanjassa on runsaasti tarjolla ja asiakkaista on kova kilpailu, ei kaikki niistä toimi kestävällä pohjalla ja vakavaraisesti. Pankin kaatuessa voi laina-asiakkuus päättyä ennenaikaisesti tai siirtyä toiselle pankille ja siirron yhteydessä lainaehdot voivat muuttua ja korkotaso nousta merkittävästi.

   Espanjan lainamarkkinoilla on myös yksityisiä lainantarjoajia, joista osan toiminnassa voi olla merkittäviä epäkohtia. Yksityisen lainantarjoajan tarjoamassa lainassa voi olla poikkeuksellisen hyviltä kuulostavat lainaehdot, jonka takia lainatarjouksen haluaisi hyväksyä empimättä. Mutta juuri silloin on parempi tarkistaa lainantarjoajan taustoja tarkemmin ja varmistaa, että ne ovat kunnossa ennen kuin hyväksyy lainatarjouksen.