Lainaa velkojen maksuun

Onko sinulla paljon erilaisia velkoja? Monelle meistä on päässyt kertymään erilaista velkaa, kuten luottokorttivelkoja, osamaksuja ja pieniä lainoja. Me voimme auttaa sinua löytämään suuremman yhdistelylainan, jonka avulla voit hoitaa pois kaikki vanhat pienet ja suuret velkasi. Olet tullut oikeaan paikkaan. Nyt sinun tarvitsee enää lukea neuvomme, jonka jälkeen olet valmis hakemaan lainaa velkojen maksuun.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa velkojen maksuun – tätä se tarkoittaa

   Velkojen yhdistäminen on useimmiten järkevä ratkaisu. Yhdistelylainan hakemiseen vaikuttavat monet tekijät, joista kerromme tässä sinulle tarkemmin. Olemme varmoja, että lainojen kilpailutuspalvelusta on sinulle hyötyä, jos tavoitteenasi on velkojen yhdistely. Mitä useammalta lainantarjoajalta haet lainaa, niin sitä enemmän tulet saamaan tarjouksia lainasta.

   Olet jo tässä vaiheessa ottanut vastuullisen askeleen, koska olet lähtenyt kartoittamaan, että miten saisit lainaa velkojen maksamiseen. Me autamme sinua eteenpäin.

   Useiden pienempien laskujen yhdistäminen saattaa olla kustannustehokasta sekä helpottaa merkittävästi oman henkilökohtaisen talouden hallinnan kanssa. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että uuden lainan avulla maksetaan kaikki pienemmät lainat kerralla pois.

   Näin kuluttaja lyhentää useamman pienemmän laskun sijaan ainoastaan yhtä suurempaa laskua. Lainojen yhdistämisen avulla kuluttajan on lisäksi mahdollista pienentää laskujen kokonaiskustannuksia.


   Löydä edullisin laina velkojen maksuun

   Summarumin kautta löydät sinulle edullisinta lainaa velkojen maksuun, jolla voit yhdistää useita eri osamaksuja ja velkoja yhdeksi helposti lyhennettäväksi lainaksi. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Velkojen maksaminen uudella lainalla – hyödyt kuluttajalle

   Lainaa velkojen maksuun on prosessi, jossa henkilö hakee uuden isomman lainan maksaakseen useammat pienet lainansa pois. Velkojen maksaminen uudella lainalla pitää sisällään muutamia etuja, joita kuluttajan on mahdollista saada käyttöönsä yhdistelylainan avulla.

   Tärkeimmät edut ovat matalammat kokonaiskustannukset sekä helpottunut talouden hallinta. Seuraavissa kappaleissa tarkastellaan näitä tekijöitä vielä tarkemmin.

   Edullisemmat kokonaiskustannukset

   Kuluttajan on mahdollista saavuttaa matalammat kokonaiskustannukset hakemalla lainaa velkojen maksuun. Vaikka tämä saattaa kuulostaa monen korvaan hieman yllättävältä, ovat syyt sen takana erittäin loogiset.

   Lainat sisältävät yleensä nimelliskoron lisäksi myös muita lainakuluja. Muut lainakulut ovat usein pieniä kuukausittaisia maksuja, jotka kerryttävät kuukausittain lainan kokonaiskustannuksia.

   Lyhentäessään useita lainoja samanaikaisesti, kuluttaja saattaa pahimmillaan maksaa useista yksittäisistä lainoista lisämaksuja vielä korkojen lisäksi. Tällaisia ylimääräisiä kuluja saattavat olla esimerkiksi

   • Tilinhoitokulut
   • Laskutuslisät
   • Nostopalkkiot

   Pienen tuntuiset kuukausittaiset maksut kerryttävät ajan saatossa herkästi merkittäviäkin summia. Yhdistämällä useat lainat yhdeksi, kuluttajan on mahdollista maksaa näitä ylimääräisiä kuluja enää ainoastaan yhdestä lainasta useamman lainan sijaan.

   Helpottunut talouden hallinta

   Kuluttajan hakiessa lainaa velkojen maksuun on seurauksena usein myös aiempaa yksinkertaisempi henkilökohtaisen talouden hallitseminen. Useamman pienen lainan samanaikainen lyhentäminen saattaa olla aikaa vievää sekä ajoittain erittäin stressaavaa.

   Mikäli kuluttajan postiluukusta tipahtelee ympäri kuukauden pienempiä laskuja, saattaa lainoista kokonaisuudessa maksettavat kustannukset jäädä helposti henkilölle hieman epäselviksi. Epäselvyys talousasioissa aiheuttaa usein myös ylimääräistä stressiä, sillä lainat omaava henkilö ei tiedosta omaa todellista taloudellista kapasiteettiaan.

   Hakiessa lainaa velkojen maksuun, kuluttaja lopettaa usean pienemmän lainan maksamisen ja lyhentää kuukausittain ainoastaan yhtä lainaa. Yhden lainan lyhentäminen selkeyttää kuluttajan henkilökohtaisen talouden hallitsemista, sillä henkilö tietää tasan tarkkaan paljonko rahaa lainanlyhennyksiin kuukausittain kuluu.


   Varo näitä tilanteita

   Joissain tilanteissa kuluttajan kannattaa kuitenkin pyrkiä välttämään sitä, että henkilö hakee lainaa velkojen maksuun. Lainan maksaminen lainalla voi olla ongelmallista, mikäli henkilö esimerkiksi tietämättä nostaakin vahingossa lainan kokonaiskustannuksia niiden laskemisen sijaan.

   Mikäli henkilöllä ei ole todellista varmuutta siitä, että uusi järjestelylaina auttaa säästämään, ei henkilön kannata tällöin myöskään hakea lainaa velkojen maksuun. Pahimmillaan huono taloudellinen päätös saattaa johtaa velkakierteeseen ja ulosottoon asti.

   Näiden syiden takia kuluttajan tulisi ennen kaikkea varmistaa sekä nykyisten, että uutena haettavan lainan kokonaiskustannukset. Lainan kustannuksista kuluttajan kannattaa tarkastella todellista vuosikorkoa, sillä pelkkä nimelliskorko ei vielä kerro riittävästi lainan todellisesta hinnasta.

   Ole tarkkana hakiessasi lainaa velkojen maksuun

   Yhdistelylainan ollessa kyseessä on tärkeää ensin laskea kaikki lainojesi saldot yhteen, näin tiedät, että kuinka paljon tulet tarvitsemaan yhdistelylainaa.

   Seuraavaksi laske kuukausittaiset lainanhoitokulusi yhteen.Tarkoituksenmukaista olisi, että sinulle vapautuisi riittävät määrä rahaa kuukaudessa käyttöösi. Lainaa kannattaa hakea kerralla niin paljon, että saat maksettua sillä kaikki vanhat lainasaldosi pois.

   Lainojen kilpailuttamisen tarkoitus on niiden vertaileminen. Lainoja kannattaa siis ihan oikeasti vertailla. Erityisesti kun on kyse yhdistelylainasta, niin tämä on tärkeää. Lainoissa on suuria eroja kustannuksien suhteen. Nykyään kuitenkin varsinaiset ryöstölainat eivät ole enää mahdollisia, koska kulutusluotoissa on 20 %:n korkokatto. Lainatarjoukset, joita saat ovat 4 %:n ja 20 %:n välillä. Eli erot voivat olla hyvinkin suuria.

   Voit olla kuitenkin luottavaisin mielin luotonantajien taustojen suhteen. Valitsemme tarkoin yhteistyökumppanimme ja kaikki palvelussamme olevat rahoituslaitokset ovat luotettavia ja vakavaraisia luottoyhtiöitä, jotka toimivat suomalaisten finanssivalvontaviranomaisten alaisuudessa.

   Esimerkki kannattavasta yhdistelylainasta

   Otetaan tarkasteluun esimerkki, jossa kuluttajalla on useampi pieni laina samanaikaisesti takaisin maksettavana. Kuluttaja lyhentää neljää seuraavanlaista pientä kulutusluottoa samanaikaisesti.

   Lainasumma Maksuaika Nimelliskorko Laskutuslisä Tilinhoitokulut Kuukausierä Summa
   3000e 3v 4,9% 2e 4e 96e 3448e
   2000e 2v 5,1% 1e 2e 91e 2180e
   1500e 2v 4,5% 3e 3,5e 93e 1671
   3500e 4v 5% 1,5e 4e 110e 3974e

   Lyhentäessään neljää samanaikaista lainaa, kuluttaja myös maksaa jokaisesta lainasta erillisiä tilinhoitokuluja. Kuluttaja päättää korkeiden kokonaiskustannusten takia kilpailuttaa yhdistelylainat haluamillaan lainatiedoilla ja päätyykin löytämään lopulta itselleen yhdistelylainan kolmen vuoden maksuajalla sekä 4,5% nimelliskorolla.

   Lainasumma Maksuaika Nimelliskorko Laskutuslisä Tilinhoitokulut Kuukausierä Summa
   10 000e 3v 4,5% 0e 1,5e 224e 10 745e

   Säästöä kuluttajalle jää uuden lainan johdosta yhteensä 528 euroa. Säästyneen rahasumman lisäksi kuluttajan ei tarvitse enää huolehtia myöskään neljän erillisen laskun kuukausittaisesta maksamisesta, mikä helpottaa jo itsessään kuluttajaa taloudellisen stressin kanssa.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Näin lyhennät velkoja hallitusti

   Kuluttajan on tärkeää tiedostaa muutama seikka liittyen siihen, miten henkilö voi lyhentää velkojaan hallitulla tavalla. Alla olevassa listassa on esitelty kolme vinkkiä, joiden avulla kuluttaja voi lyhentää velkojaan mahdollisimman hallitusti.

   • Laadi budjetti
   • Yhdistä useat pienet lainat yhdeksi isommaksi
   • Neuvottele velkojien kanssa

   Laadi budjetti

   Kuluttajan tulisi heti ensimmäisenä velkoja takaisin maksaessaan pyrkiä laatimaan mahdollisimman realistinen ja paikkansapitävä budjetti. Budjettiin tulisi sisällyttää kuluttajan kaikki kuukausittaiset menot sekä tulot.

   Kuluttajan on mahdollista saada oman budjetin laatimiseen ilmaista apua talousasiantuntijalta. Henkilön on mahdollista saada apua maksusuunnitelman laatimiseen esimerkiksi Takuusäätiön puhelinneuvonnasta tai chat-palvelusta.

   Yhdistä useat pienet lainat

   Kuten tekstissä on jo aiemmin käsitelty, kuluttajan on mahdollista lainojen yhdistämisen avulla pienentää lainan kokonaiskustannuksia sekä lievittää talousasioihin liittyvää stressiä.

   Halvimman yhdistelylainan kuluttaja voi löytää Summarumin lainakilpailutuksen avulla. Lainojen kilpailutus asettaa lainaa tarjoavat yritykset kilpailemaan keskenään kuluttajan asiakkuudesta. Kilpailutuksen avulla kuluttaja laskee hankittavan lainan hintaa ja säästää omaa aikaansa, kun kilpailutuksen hoitaa kolmas osapuoli.

   Henkilön, joka hakee lainaa velkojen maksuun, tulisi huolehtia erityisesti, että kaikki henkilön lainat mahtuisivat saman yhdistelylainan alle. Monissa vakuudettomissa lainoissa lainasumman katto saattaa tulla vastaan, minkä takia kuluttajan kannattaa varmistaa asia etukäteen.

   Neuvottele velkojien kanssa

   Viimeisenä vinkkinä henkilön, joka hakee lainaa velkojen maksuun, kannattaa ehdottomasti neuvotella velkojien kanssa tarvittaessa. Neuvoteltavia asioita saattavat kuluttajan kannalta olla esimerkiksi lisäajan saaminen maksuun tai vaihtoehtoisesti kuluerien jakaminen alkuperäisestä suunnitelmasta poikkeavalla tavalla.

   Talousvaikeudet ovat valitettavasti sen verran yleisiä suomalaisten kuluttajien keskuudessa, että monet lainaa tarjoavat yritykset ovat valmiita olemaan melko joustavia lainan takaisinmaksun kanssa.

   Kuten tekstissä aiemminkin mainittiin, mikäli kuluttaja harkitsee lainaa velkojen maksuun ja kokee tarvitsevansa talousneuvontaa, tarjoaa esimerkiksi Takuusäätiö ilmaista talousneuvontaa sitä tarvitseville henkilöille.

   Useat rahoituslaitokset tarjoavat lainaa velkojen maksuun

   Tänä päivänä velkaantuminen tapahtuu nopeasti ja usein äkkiarvaamatta. Lainatarjouksia lähetellään sähköpostiisi ja netissä surffaillessasi törmäät jatkuvasti houkutteleviin lainalupauksiin. Luottojen helppo ottaminen on mahdollistanut myös yhä nopeammin tapahtuvan velkaantumisen.

   Velkojen yhdistelylaina on oikea tuote sinulle, jos olet päässyt velkaantumaan liikaa. Laina velkojen maksuun on käytännössä yksi isompi laina, jolla maksat kaikki vanhat lainasi pois. Ajatus on se, että monen yksittäisen lainan sijasta maksat vain yhtä lainaa.

   Mietit varmasti, että mistä lainaa velkojen maksuun? Me voimme auttaa sinua tässä. Riittää että jätät yhden hakemuksen palvelussamme. Usein jo muutamassa minuutissa saat ensimmäiset lainatarjouksesi.

   Hakemuksesi tavoittaa kaikki yhteistyökumppanimme, joita tällä hetkellä on jo yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Sen sijaan, että hakisit erikseen lainaa jokaiselta rahoituslaitokselta, niin voit hoitaa kaiken nyt yhdellä hakemuksella.

   Saadessasi lainatarjouksia, niin voit vertailla niitä ja itse todeta mikä laina sopisi ehdoiltaan ja eduiltaan sinulle parhaiten. Mikäli tavoitteenasi on löytää velkojen järjestelylaina, niin silloin sinun kannattaa hakea mahdollisimman pitkää laina-aikaa ja sellaista lainasummaa, joka kattaa pienemmät velkasi.

   Näistä pankeista lainaa velkojen maksuun

   Suurin osa pankeista tarjoaa jo jonkinlaisia palveluita, joiden avulla lainantarjoajien asiakkaat kykenevät hakemaan lainaa velkojen maksuun.

   Siinä missä pankkien palvelut ovat vaihtelevia, myös lainanhakijoiden tilanteet saattavat olla erilaisten ihmisten kohdalla hyvinkin erilaisia. Tämän takia onkin vaikea sanoa tarkasti, mikä lainantarjoaja myöntää lainaa velkojen maksuun ja mikä ei. Lainan myöntäminen riippuu esimerkiksi lainaa hakevan henkilön kuukausitulojen, sekä aiempien velkojen määrästä.

   Moni lainantarjoaja kuitenkin myöntää kuluttajille lainaa velkojen maksuun. Lainaa hakiessa eri luotontarjoajat kannattaa aina kilpailuttaa. Näin kuluttaja varmistaa löytävänsä itselleen kaikista sopivimman sekä edullisimman lainatarjouksen.

   Hae lainaa velkojen maksuun kilpailuttamalla velkojen yhdistelylaina

   Lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina sanonta pitää oikeasti paikkansa. Meillä on runsas määrä yhteistyökumppaneita ja määrä lisääntyy koko ajan. Sinulla on siis mahdollisuus saada jopa kymmeniä lainatarjouksia kilpailuttamalla lainoja.

   Palvelussamme tarjouksen antaneet pankit ja rahoituslaitokset esittävät selkeästi luoton todelliset kustannukset ja kaikki tarvittavan tiedon päätöksesi tekemiseen. Et siis ole enää pelkkien mainospuheiden varassa, vaan luvut puhuvat puolestaan.

   Varsinainen hakemusprosessi on tiivis ja yksinkertainen. Sinulta pyydetään tietoja, jotka liittyvät tuloihisi, menoihisi ja työsuhteeseesi. Hakemuksen täytät muutamassa minuutissa, mutta se kannattaa tehdä huolella ja rehellisesti. Lainatarjoukset perustuvat muun muassa hakemuksessa antamiisi tietoihin. Jätettyäsi hakemuksen alat saamaan tarjouksia, jotka ovat näkevissä palvelussamme ja sähköpostissasi.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Rahalaitoksista lainaa velkojen maksuun

   Lainan hakeminen velkojen maksuun rahalaitoksesta ei eroa juurikaan pankista. Rahalaitoksista voi hakea yhtä lailla esimerkiksi yhtä yhdistelylainaa useiden pienempien lainojen hoitamista varten.

   Ja kuten aiemmin mainittiin, lainanhakijan elämäntilanteet vaihtelevat hyvin paljon keskenään. Osa lainan hakijoista voi olla esimerkiksi työttömiä tai pienituloisia. Näissä tilanteissa rahalaitos voi olla helpompi vaihtoehto lainan saamiseen velkojen maksuun.

   Jotkut rahalaitokset eivät esimerkiksi edellytä hakijalta laisinkaan säännöllisiä tuloja. Toki tällaisten lainojen kanssa tulee olla erityisen tarkkana, jotta tilanne aiempien velkojen kanssa ei entisestään pahene.

   Riippumatta siitä, oliko kyseessä pankki vai rahalaitos, hakija voi kilpailuttaa kaikki lainantarjoajat keskenään hakiessaan lainaa velkojen maksuun. Kilpailutusten tulosten perusteella hakijan on helpompi tehdä vertailua eri tarjoajien kesken.

   Hae velkojen yhdistelylaina hyvillä ehdoilla

   Yhdistelylainoissa on hyvänä puolena se, että niissä on yleensä pitkä maksuaika yhdistettynä pieneen kuukausierään. Miinuspuolena näissä lainoissa ovat kulut, jotka nousevat yleensä varsin korkeiksi ajan mittaan. Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että mitä pitempi laina-aika ja pienempi kuukausierä, niin sitä korkeampi luoton todellinen vuosikorko on.

   Yhdistelylainaa hakiessa kannattaa olla tarkkana, että todella säästät lainanhoitokustannuksissa, joskus voi olla parempi maksaa lainat pois alkuperäisille velkojille ilman yhdistelylainaa. Laske tarkasti mikä on sinun kohdallasi paras vaihtoehto. Laskutoimitus ei ole kovin vaikea. Lasket vaan kuukausittaiset lainanhoitokulusi yhteen ja maksuajat.

   Laina-asioissa on kuitenkin hyvä aina muistaa, että voit maksaa luottoasi enemmän pois, kuin minimikuukausierän. Minimierää suuremmat lyhennykset laskevat lainanhoitokulujasi pitkällä tähtäimellä. Mikäli olet epävarma tulevaisuutesi maksukyvystä, niin on vain järkevää ottaa laina niin pitkällä maksuajalla ja pienellä kuukausierällä kuin mahdollista. Silloin saat ainakin minimilyhennyksen hoidettua. Mikäli taloudellinen tilanteesi paranee, niin voit maksaa luottoa kerralla enemmän pois.

   Velkojen yhdistelylaina ja todellinen vuosikorko

   Lainaa hakiessa ei voi liikaa painottaa todellisen vuosikoron merkitystä. Monesti lainanantajat ilmoittavat näkyvästi lainan vuosittaisen viitekoron, jolla tietenkin onkin suuri merkitys. Lainan todelliseen vuosikorkoon kuuluvat kaikki lainaasi liittyvät kustannukset, joita lainasta ja lainanhoidosta kertyy.

   Lainan todelliset vuosikustannukset koostuvat lainan avaamiseen liittyvistä kuluista, nostokustannuksista ja esimerkiksi tilinhoitomaksuista. Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että mitä suurempi vuosikorko lainassasi on, niin sitä suuremmat ovat kokonaiskustannukset.

   Tavoitteesi ollessa velkojen yhdistäminen, niin on tärkeää selvittää, että mistä todellinen vuosikorko sinulle tarjottavassa lainassa koostuu. Monesti lainoissa suurimmat kustannukset tulevat lainan ottamisen vaiheessa, eli heti alussa. Tällöin kustannuksia tulee lainan avausmaksuista ja mahdollisista muista maksuista. Nämä kulut lasketaan myös todelliseen vuosikorkoon. Tämä on tärkeä huomio siksi yhdistelylainoissa, koska suuresta avausmaksusta huolimatta voivat kuukausittaiset erät olla pieniä ja lainan korko kohtuullinen.

   Yhdistelylainassa oleellista on pitkä laina-aika ja pieni kuukausierä. Todellisen vuosikoron näkökulmasta tärkeintä kohtuullinen vuosikorko ja pienet kuukausittaiset muut kustannukset. Avausmaksun suuruus ei haittaa niin paljon, kuin lyhytaikaisissa pikalainoissa.

   Uskallanko hakea lainaa velkojen maksuun?

   Miksi et uskaltaisi? Monet hakevat yhdistelylainaa ja parhaimmillaan se voi pelastaa taloutesi ja lähes aina vähintäänkin tasapainottaa sitä. On tärkeää kuitenkin muistaa, että hakeminen ei velvoita sinua mihinkään. Mikäli et halua hyväksyä lainatarjousta, niin ei hätää. Se vanhenee itsestään ja ei vaadi sinua erikseen hylkäämään sitä. Lainatarjoukset ovat yleensä voimassa määräajan. Määräajat vaihtelevat ja riippuvat rahoituslaitoksista.

   On tärkeää muistaa ja tiedostaa, että kilpailutuspalvelumme kautta saadut lainatarjoukset eivät sido sinua mihinkään. Voit siis huoletta kilpailuttaa lainoja, vaikka ihan mielenkiinnosta.

   Mikäli löydät yhdistelylainan, joka vaikuttaa lainaehtojen ja tarkan perehtymisenkin jälkeen hyvältä, niin voit hyväksyä sen helposti. Lainan hyväksyminen tapahtuu verkkopankkitunnuksien avulla. Voit käyttää myös puhelimessasi olevaa mobiilitunnistautumista allekirjoituksessa. Toisinaan sinua pyydetään lähettämään joitakin liitteitä todistuksena tuloistasi. Yleisimpiä liitteitä ovat viimeinen palkkakuitti ja verotustodistus.

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa velkojen maksuun?
   Kuluttaja voi saada lainaa velkojen maksuun useilta eri pankeilta ja rahalaitoksilta. Hakijan kuukausitulot sekä velkojen määrä vaikuttavat siihen, kuinka paljon vaihtoehtoja henkilöllä on valittavaksi.
   Saako pankista lainaa velkojen maksuun?
   Suurin osa pankeista myöntää lainaa velkojen maksuun. Yhdistelylainan saamiseen vaikuttaa kuitenkin lainan tarjoajien puolelta aina lainaa hakevan henkilön yksilöllinen taloustilanne.
   Miten vanhoja velkoja pystyy maksamaan uudella lainalla?
   Vanhoja velkoja pystyy maksamaan uudella lainalla hakemalla yhdistelylainaa. Yhdistelylaina auttaa henkilöä säästämään niputtaen usean pienemmän lainan yhdeksi laajemmaksi lainakokonaisuudeksi.
   Kannattaako lainaa nostaa velkojen maksuun?
   Lainan nostamisen kannattavuus on aina tilannesidonnaista. Mikäli henkilö säästää yhdistämällä lainansa. Kannattaa kuluttajan tässä tapauksessa nostaa lainaa velkojen maksuun.
   Millainen velkojen yhdistelylaina minun on mahdollista saada?

   Palvelussamme on yli 30 pankkia ja luottolaitosta, joista monet tarjoavat yhdistelylainoja. Tilanteestasi riippuen, voit saada lainaa jopa 60 000 euroa. Maksuaika voi olla niinkin pitkä kuin 15 vuotta.

   Lainan hakeminen alkaa jättämällä hakemuksen palveluumme. Jonka jälkeen se välitetään yhteistyökumppaneillemme. Lainatarjouksessa saat selkeästi nähtäväksesi lainan koron ja kulutiedot sekä todellisen vuosikoron. Toimintamme on reilua ja läpinäkyvää ja edellytämme palvelussamme olevilta rahoituslaitokselta rehellisyyttä ja hyvää kauppatapaa.

   Onko velkojen järjestelylaina korkeakorkoinen?

   Meidän tehtävämme on lainoja kilpailuttamalla etsiä paras lainatarjous sinulle. Pitkissä lainoissa vuosikorot ovat yleensä pienemmät kuin lyhyissä lainoissa. Kuitenkin kokonaiskustannukset saattavat nousta korkeiksi. Monesti mitä pidempi laina-aika, niin sitä korkeammat kustannukset.

   Tämä ei kuitenkaan ole välttämättä ongelma sinulle, koska yhdistelylainan tavoitteena on nimenomaan kuukausittaisten kustannuksien pienentyminen ja sitä kautta taloutesi tasapainottaminen. Halutessasi voit lyhentää lainaa nopeammin kuin maksusuunnitelmassa on. Tämä myös pienentää luottosi kuluja pitkässä juoksussa.

   Palvelumme kautta saatavien lainojen korot vaihtelevat 4 %:n ja 20 %:n välillä. Me kilpailutamme lainoja puolestasi ja esittelemme sinulle parhaat vaihtoehdot. Päätös lainasta on kuitenkin sinun.

   Millaisella maksuajalla ja kuukausierällä velkojen yhdistelylaina kannattaa ottaa?

   Maksuaika ja kuukausierä riippuvat lainahakemuksesi perusteella saaduista tiedoista. Niihin vaikuttaa luonnollisesti myös se, että kuinka pitkää laina-aikaa haet. Perussääntönä on se, että yhdistelylainoissa on usein varsin pitkät maksuajat ja pienet kuukausierät. Maksuaika voi olla jopa 15 vuotta ja kuukausierä pienenee maksuajan pidentymisen myötä.

   On edelleen tärkeää muistaa, että voit huoletta ottaa lainaa pitkällä maksuajalla ja pienellä kuukausierällä, sillä sinun on mahdollista lyhentää lainaa tarvittaessa nopeampaan tahtiin, jos taloudellinen tilanteesi mahdollistaa sen.

   Voinko saada lainaa velkojen maksamiseen edullisemmin kuin omasta pankistani?

   Perinteisesti lainaa on menty hakemaan aina kotipankista, jossa tilit ovat olleet vuosikausia. Aikaisemmin tämä olikin järkevä vaihtoehto. Nykyään tilanne on monelta osin muuttunut, koska pankit ja rahoituslaitokset kilpailevat kuumeisesti asiakkaista. Siksi sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja nykyään kuin aikaisemmin.

   Kilpailevat rahoituslaitokset myöntävät edullisia ensilainoja uusille asiakkaille. Kilpailu on todella kovaa ja lainoissa on houkuttelevia etuja uusille asiakkaille. Sen takia kannattaakin vertailla avoimesti lainoja. Vaikka omasta pankistakin kannattaa tietysti tarjous kysyä.

   Kilpailutamme lainat puolestasi, mutta sinulle jää päätöksenteko. Meidän tehtävämme on esitellä sinulle saatavilla olevista mahdollisuuksista parhaat, joista voit harkita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

   Miten muuta minun tulee huomioida hakiessani lainaa velkojen maksuun?

   Yksi tärkeä asia minkä voit tehdä sen jälkeen, kun velkojen järjestelylaina on tilillesi on se, että asetat itsellesi henkilökohtaisen luottokiellon, jos yhtään epäilyttää että raha-asiasi eivät pysy hallinnassa. Henkilökohtainen luottokielto estää velkaantumasta lisää. Toki kyseessä on vapaaehtoinen luottokielto, jonka saat tarvittaessa pois, mutta se estää ainakin spontaanit pikavipit.

   Toinen tärkeä asia on maksaa lainat heti pois yhdistelylainan saatuasi. Mitä nopeammin maksat kaiken vanhan lainan pois, sitä vähemmän ehtii uusia kuluja niistä muodostua.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi mistä voisit saada lainaa velkojen maksuun, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen