Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa velkojen maksuun

   Kilpailuta ja hae lainaa velkojen maksuun netistä 2 000 – 60 000 €
   Hae lainaa velkojen maksuun asiaa varten – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

   Hae lainaa velkojen maksuun ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa velkojen maksuun 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan velkojen maksuun. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa velkojen maksuun jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa velkojen maksuun luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.
   Summarumin kautta voit hakea lainaa velkojen maksuun helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa velkojen maksuun 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat velkojen maksuun helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa velkojen maksuun.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopiva vaihtoehto. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina velkojen maksuun.

   Kilpailuttamalla lainat velkojen maksuun netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa velkojen maksuun erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina velkojen maksuun netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan velkojen maksuun pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität huomiota siinä

   • lainan korkoihin
   • kuukausierään
   • takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa velkojen maksuun voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina velkojen maksuun heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt saamiesi tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan velkojen maksuun, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina velkojen maksuun maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Onko sinulla paljon erilaisia velkoja kuten lainaa tai osamaksuja?  Summarum auttaa sinua löytämään suuremman yhdistelylainan, jonka avulla voit hoitaa pois kaikki vanhat pienet ja suuret velkasi. Lähetä hakemus ja yhdistä osamaksut avullamme nopeasti ja ilmaiseksi!

   Lainaa velkojen maksuun – tätä se tarkoittaa käytännössä

   Velkojen yhdistäminen on useimmiten järkevä ratkaisu. Yhdistelylainan hakemiseen vaikuttavat monet tekijät, joista kerromme tässä sinulle tarkemmin. Olemme varmoja, että lainojen kilpailutuspalvelusta on sinulle hyötyä, jos tavoitteenasi on velkojen yhdistely.

   Vinkki

   Mitä useammalta lainantarjoajalta haet lainaa velkojen maksuun, sitä enemmän tulet saamaan myös tarjouksia.

   Olet jo tässä vaiheessa ottanut vastuullisen askeleen, koska olet lähtenyt kartoittamaan, että miten saisit lainaa velkojen maksamiseen. Me autamme sinua eteenpäin.

   Useiden pienempien laskujen yhdistäminen saattaa olla kustannustehokasta sekä helpottaa merkittävästi oman henkilökohtaisen taloutesi hallinnan kanssa. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että uuden lainan avulla maksetaan kaikki pienemmät lainat kerralla pois.

   Näin voit lyhentää useamman pienemmän laskun sijaan ainoastaan yhtä suurempaa laskua. Lainojen yhdistämisen avulla sinun on lisäksi mahdollista pienentää laskujen kokonaiskustannuksia. kun yhdistelylaina sisältää enää vain yhdet kulut.


   Löydä edullisin laina velkojen maksuun

   Summarumin kautta löydät sinulle edullisinta lainaa velkojen maksuun, jolla voit yhdistää useita eri osamaksuja ja velkoja yhdeksi helposti lyhennettäväksi lainaksi. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Kuka voi hakea lainaa velkojen maksamiseen?

   Summarumin kautta voit hakea lainaa velkojen maksamiseen, kun täytät seuraavat kriteerit:

   • Olet vähintään 18-vuotias
   • Sinulla on säännölliset tulot
   • Asut virallisesti Suomessa
   • Maksuhistoriasi on moitteeton.

   Osa yhteistyökumppaneistamme edellyttää korkeampaa ikää kuin 18 vuotta. Jos olet alle 20-vuotias, voit silti lähettää hakemuksen meille, sillä saat tarjoukset vain niiltä yhteistyökumppaneiltamme, jotka myöntävät lainoja ikäisillesi.

   Velkojen maksaminen uudella lainalla – mitkä ovat sen hyödyt

   Laina velkojen maksuun on prosessi, jossa haet uuden isomman lainan maksaaksesi useammat pienet lainasi pois. Velkojen maksaminen uudella lainalla pitää sisällään muutamia etuja, joita sinun on mahdollista saada käyttöösi yhdistelylainan avulla.

   Tärkeimmät edut ovat

   1. matalammat kokonaiskustannukset
   2. helpottunut talouden hallinta.

   Seuraavissa kappaleissa tarkastellaan näitä tekijöitä vielä tarkemmin.

   Edullisemmat kokonaiskustannukset

   Sinun on mahdollista saavuttaa matalammat kokonaiskustannukset hakemalla lainaa velkojen maksamiseen. Vaikka tämä saattaa kuulostaa monen korvaan hieman yllättävältä, ovat syyt sen takana erittäin loogiset.

   Lainat sisältävät yleensä nimelliskoron lisäksi myös muita lainakuluja. Muut lainakulut ovat usein pieniä kuukausittaisia maksuja, jotka kerryttävät kuukausittain lainan kokonaiskustannuksia.

   Lyhentäessäsi useita lainoja samanaikaisesti, saatat pahimmillaan maksaa useista yksittäisistä lainoista lisämaksuja vielä korkojen lisäksi. Tällaisia ylimääräisiä kuluja saattavat olla esimerkiksi

   • Tilinhoitokulut
   • Laskutuslisät
   • Nostopalkkiot

   Pienen tuntuiset kuukausittaiset maksut kerryttävät ajan saatossa herkästi merkittäviäkin summia. Yhdistämällä useat lainat yhdeksi, sinun on mahdollista maksaa näitä ylimääräisiä kuluja enää ainoastaan yhdestä lainasta useamman lainan sijaan.

   Helpottunut talouden hallinta

   Hakiessasi lainaa velkojen maksuun on seurauksena usein myös aiempaa yksinkertaisempi henkilökohtaisen talouden hallitseminen. Useamman pienen lainan samanaikainen lyhentäminen saattaa olla aikaa vievää sekä ajoittain erittäin stressaavaa.

   Mikäli postiluukustasi tipahtelee ympäri kuukauden pienempiä laskuja, saattaa lainoista kokonaisuudessa maksettavat kustannukset jäädä helposti hieman epäselviksi.

   Huom!

   Epäselvyys talousasioissa aiheuttaa usein myös ylimääräistä stressiä, sillä taloudellisen kapasiteetin hahmottaminen voi olla hankalaa.

   Hakiessasi lainaa velkojen maksuun, lopetat usean pienemmän lainan maksamisen ja lyhennät kuukausittain ainoastaan yhtä lainaa. Yhden lainan lyhentäminen selkeyttää henkilökohtaisen taloutesi hallitsemista, sillä tiedät tasan tarkkaan paljonko rahaa lainanlyhennyksiin kuukausittain kuluu.


   Varo näitä tilanteita

   Joissain tilanteissa on kannattavaa kuitenkin pyrkiä välttämään sitä, että hakisit lainaa velkojen maksuun. Lainan maksaminen lainalla voi olla ongelmallista, mikäli esimerkiksi tietämättäsi nostatkin vahingossa lainan kokonaiskustannuksia niiden laskemisen sijaan.

   Mikäli sinulla ei ole todellista varmuutta siitä, että uusi järjestelylaina auttaa säästämään, ei sinun kannata tällöin myöskään hakea lainaa velkojen maksuun. Pahimmillaan huono taloudellinen päätös saattaa johtaa velkakierteeseen ja ulosottoon asti. Silloin eroon veloista on hankala päästä.

   Näiden syiden takia sinun tulisi ennen kaikkea varmistaa sekä nykyisten että uutena haettavan lainan kokonaiskustannukset. Lainan kustannuksista sinun kannattaa tarkastella todellista vuosikorkoa, sillä pelkkä nimelliskorko ei vielä kerro riittävästi lainan todellisesta hinnasta. Ainoastaan todellinen vuosikorko kertoo sen.

   Ole tarkkana hakiessasi lainaa velkojen maksamiseen

   1. Yhdistelylainan ollessa kyseessä on tärkeää ensin laskea kaikki lainojesi saldot yhteen. Vain näin toimimalla tiedät kuinka paljon tulet tarvitsemaan yhdistelylainaa.
   2. Seuraavaksi laske kuukausittaiset lainanhoitokulusi yhteen. Tarkoituksenmukaista olisi, että sinulle vapautuisi riittävät määrä rahaa kuukaudessa käyttöösi. Lainaa kannattaa hakea kerralla niin paljon, että saat maksettua sillä kaikki vanhat lainasaldosi pois.

   Lainojen kilpailuttamisen tarkoitus on niiden vertaileminen. Erityisesti kun on kyse yhdistelylainasta, on lainatarjousten huolellinen vertailu tärkeää. Lainoissa on suuria eroja kustannuksien suhteen. Nykyään varsinaiset ryöstölainat eivät ole enää mahdollisia, koska kulutusluotoissa on 20 %:n korkokatto. Lainatarjoukset, joita saat ovat siis aina 4 %:n ja 20 %:n välillä. Vaikka korkokatto onkin suojaamassa lainan hintoja, voi tarjousten välillä olla suuriakin eroja.

   Voit olla luottavaisin mielin luotonantajien taustojen suhteen, kun haet lainaa velkojen maksamiseen Summarumin kautta. Valitsemme tarkoin yhteistyökumppanimme ja kaikki palvelussamme olevat rahoitusyhtiöt ovat luotettavia ja vakavaraisia luottoyhtiöitä, jotka toimivat suomalaisten finanssivalvontaviranomaisten alaisuudessa.

   Esimerkki: kannattava pankkilaina velkojen maksuun

   Otetaan tarkasteluun esimerkki, jossa sinulla on useampi pieni laina samanaikaisesti takaisin maksettavana. Lyhennät neljää seuraavanlaista pientä kulutusluottoa samanaikaisesti.

   Lainasumma Maksuaika Nimelliskorko Laskutuslisä Tilinhoitokulut Kuukausierä Summa
   3000e 3v 4,9% 2e 4e 96e 3448e
   2000e 2v 5,1% 1e 2e 91e 2180e
   1500e 2v 4,5% 3e 3,5e 93e 1671
   3500e 4v 5% 1,5e 4e 110e 3974e

   Lyhentäessäsi neljää samanaikaista lainaa maksat myös jokaisesta lainasta erillisiä tilinhoitokuluja. Päätät korkeiden kokonaiskustannusten takia kilpailuttaa yhdistelylainat haluamillasi lainatiedoilla ja päädytkin löytämään lopulta itsellesi sopivan lainan kolmen vuoden maksuajalla sekä 4,5% nimelliskorolla.

   Oli kyseessä sitten pankkilaina velkojen maksuun tai vaikkapa suurempi kulutusluotto, voi se näyttää jatkossa tältä:

   Lainasumma Maksuaika Nimelliskorko Laskutuslisä Tilinhoitokulut Kuukausierä Summa
   10 000e 3v 4,5% 0e 1,5e 224e 10 745e

   Säästöä sinulle jää uuden lainan johdosta yhteensä 528 euroa. Säästyneen rahasumman lisäksi sinun ei tarvitse enää huolehtia myöskään neljän erillisen laskun kuukausittaisesta maksamisesta, mikä helpottaa jo itsessään taloudellisen stressin kanssa.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Näin lyhennät velkoja hallitusti

   Sinun on tärkeää tiedostaa muutama seikka liittyen siihen, miten voit lyhentää velkojasi hallitulla tavalla. Alla olevassa listassa on esitelty kolme vinkkiä, joiden avulla sinä voit lyhentää velkojasi mahdollisimman hallitusti.

   1. Laadi budjetti
   2. Yhdistä useat pienet lainat yhdeksi isommaksi
   3. Neuvottele velkojien kanssa

   1. Laadi budjetti

   Sinun tulisi heti ensimmäisenä velkoja takaisin maksaessasi pyrkiä laatimaan mahdollisimman realistinen ja paikkansapitävä budjetti. Budjettiin tulisi sisällyttää kaikki kuukausittaiset menosi sekä tulosi.

   Sinun on mahdollista saada oman budjetin laatimiseen ilmaista apua talousasiantuntijalta. Voit saada apua maksusuunnitelman laatimiseen esimerkiksi Takuusäätiön puhelinneuvonnasta tai chat-palvelusta.

   2. Yhdistä useat pienet velat

   Lainojen yhdistämisen avulla pienentää lainan kokonaiskustannuksia sekä lievittää talousasioihin liittyvää stressiä.

   Halvimman yhdistelylainan voi löytää Summarumin lainakilpailutuksen avulla. Lainojen kilpailutus asettaa lainaa tarjoavat yritykset kilpailemaan keskenään sinun asiakkuudestasi.

   Summarumin kilpailutuksen avulla sinun on mahdollista laskea hankittavan lainan hintaa ja säästää samalla omaa aikaasi sillä me hoidamme kilpailutuksen puolestasi.

   Vinkki

   Henkilön, joka hakee lainaa velkojen maksuun, tulisi huolehtia erityisesti, että kaikki lainat mahtuisivat saman yhdistelylainan alle. Monissa vakuudettomissa lainoissa lainasumman katto saattaa tulla vastaan, minkä takia kannattaa varmistaa asia etukäteen.

   3. Neuvottele velkojien kanssa

   Jos tarvitset apua velkojen maksuun, kannattaa sinun ehdottomasti neuvotella velkojien kanssa tarvittaessa. Neuvoteltavia asioita saattaa kannaltasi olla esimerkiksi lisäajan saaminen maksuun tai vaihtoehtoisesti kuluerien jakaminen alkuperäisestä suunnitelmasta poikkeavalla tavalla.

   Talousvaikeudet ovat valitettavasti sen verran yleisiä suomalaisten kuluttajien keskuudessa, että monet lainaa tarjoavat yritykset ovat valmiita olemaan melko joustavia lainan takaisinmaksun kanssa.

   Mistä lainaa velkojen maksuun? Rahoitusyhtiöt ja pankit auttavat

   Saako pankista lainaa velkojen maksuun? Kyllä, tietyin reunaehdoin.

   Tänä päivänä velkaantuminen tapahtuu nopeasti ja usein äkkiarvaamatta. Lainatarjouksia lähetellään sähköpostiisi ja netissä surffaillessasi törmäät jatkuvasti houkutteleviin lainalupauksiin. Luottojen helppo ottaminen on mahdollistanut myös yhä nopeammin tapahtuvan velkaantumisen.

   Velkojen yhdistelylaina on oikea tuote sinulle, jos olet päässyt velkaantumaan liikaa. Laina velkojen maksuun on käytännössä yksi isompi laina, jolla maksat kaikki vanhat lainasi pois. Ajatus on se, että monen yksittäisen lainan sijasta maksat vain yhtä lainaa.

   Mietit varmasti, että mistä lainaa velkojen maksuun? Me voimme auttaa sinua tässä. Riittää että jätät yhden hakemuksen palvelussamme. Usein jo muutamassa minuutissa saat ensimmäiset lainatarjoukset.

   Hakemuksesi tavoittaa kaikki yhteistyökumppanimme, joita tällä hetkellä on jo yli 30 erilaista. Sen sijaan, että hakisit erikseen lainaa velkoihin jokaiselta rahoitusyhtiöltä, voitkin hoitaa kaiken nyt yhdellä hakemuksella.

   Saadessasi lainatarjouksia voit vertailla niitä ja itse todeta mikä laina sopisi ehdoiltaan ja eduiltaan sinulle parhaiten. Mikäli tavoitteenasi on löytää velkojen järjestelylaina, sinun kannattaa hakea mahdollisimman pitkää laina-aikaa ja sellaista lainasummaa, joka kattaa pienemmät velkasi.

   Näistä pankeista lainaa velkoihin

   Suurin osa pankeista tarjoaa jo jonkinlaisia palveluita, joiden avulla lainantarjoajien asiakkaat kykenevät hakemaan lainaa lainojen maksuun.

   Siinä missä pankkien palvelut ovat vaihtelevia, myös lainanhakijoiden tilanteet saattavat olla erilaisten ihmisten kohdalla hyvinkin erilaisia. Tämän takia onkin vaikea sanoa tarkasti, mikä lainantarjoaja myöntää lainaa velkojen maksuun ja mikä ei. Lainan myöntäminen riippuu esimerkiksi lainaa hakevan henkilön kuukausitulojen, sekä aiempien velkojen määrästä.

   Moni lainantarjoaja kuitenkin myöntää kuluttajille lainaa velkojen maksuun. Lainaa hakiessa eri luotontarjoajat kannattaa aina kilpailuttaa. Näin voit varmistaa, että löydät itsellesi kaikista sopivimman sekä edullisimman lainatarjouksen.

   Hae lainaa velkojen maksuun kilpailuttamalla velkojen yhdistelylaina

   ”Lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina” on sanonta, joka pitää oikeasti paikkansa. Meillä on runsas määrä yhteistyökumppaneita ja näiden määrä lisääntyy koko ajan. Sinulla on siis mahdollisuus saada jopa kymmeniä lainatarjouksia kilpailuttamalla lainoja avullamme.

   Palvelussamme tarjouksen antaneet pankit ja rahoitusyhtiöt esittävät selkeästi luoton todelliset kustannukset ja kaikki tarvittavan tiedon päätöksesi tekemiseen. Et siis ole enää pelkkien mainospuheiden varassa, vaan luvut puhuvat puolestaan.

   Varsinainen hakemusprosessi on tiivis ja yksinkertainen. Sinulta pyydetään tietoja, jotka liittyvät tuloihisi, menoihisi ja työsuhteeseesi. Hakemuksen täytät muutamassa minuutissa, mutta se kannattaa tehdä huolella ja rehellisesti.

   Lainatarjoukset perustuvat muun muassa hakemuksessa antamiisi tietoihin. Jätettyäsi hakemuksen alat saamaan tarjouksia, jotka ovat näkevissä palvelussamme ja sähköpostissasi.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Rahoitusyhtiöistä lainaa velkojen maksuun

   Lainan hakeminen velkojen maksuun rahoitusyhtiöstä ei eroa juurikaan pankista. Esimerkiksi Rahalaitos on yhtiö, josta voit hakea yhtä lailla esimerkiksi yhtä yhdistelylainaa useiden pienempien lainojen hoitamista varten.

   Lainanhakijan elämäntilanteet vaihtelevat hyvin paljon keskenään. Osa lainan hakijoista voi olla esimerkiksi työttömiä tai pienituloisia. Näissä tilanteissa rahoitusyhtiö voi olla helpompi vaihtoehto lainan saamiseen velkojen maksuun kuin perinteinen pankki.

   Toisaalta esimerkiksi luottokorttien yhdistäminen ei rahoitusyhtiöillä välttämättä onnistu, eli mikäli sinulla on luottokorttivelkaa, saattaa olla fiksuinta kääntyä oman pankkisi puoleen. Älä silti hyväksy ensimmäistä tarjousta, sillä Summaruminkin kautta voit saada hyviä tarjouksia.

   Jotkut rahoitusyhtiöt eivät esimerkiksi edellytä hakijalta laisinkaan säännöllisiä tuloja. Toki tällaisten lainojen kanssa tulee olla erityisen tarkkana, jotta tilanne aiempien velkojen kanssa ei entisestään pahene.

   Riippumatta siitä, oliko kyseessä pankki vai muu rahoitusta myöntävä yhtiö, voit kilpailuttaa kaikki lainantarjoajat keskenään hakiessaan lainaa velkojen maksuun. Kilpailutusten tulosten perusteella hakijan on helpompi tehdä vertailua eri tarjoajien kesken.

   Hae velkojen yhdistelylaina järkevillä ehdoilla

   Yhdistelylainoissa on hyvänä puolena se, että niissä on yleensä pitkä maksuaika yhdistettynä pieneen kuukausierään. Miinuspuolena näissä lainoissa ovat kulut, jotka nousevat yleensä varsin korkeiksi ajan mittaan. Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että mitä pitempi laina-aika ja pienempi kuukausierä, sitä korkeampi luoton todellinen vuosikorko on.

   Yhdistelylainaa hakiessa kannattaa olla tarkkana, että todella säästät lainanhoitokustannuksissa. Joskus voi jopa olla parempi maksaa lainat pois alkuperäisille velkojille ilman yhdistelylainaa. Laske tarkasti mikä on sinun kohdallasi paras vaihtoehto. Laskutoimitus ei ole kovin vaikea. Lasket vain kuukausittaiset lainanhoitokulusi yhteen ja tarkistat maksuajat.

   Laina-asioissa on hyvä aina muistaa, että voit maksaa luottoasi enemmän pois kuin vain sovitun minimikuukausierän. Minimierää suuremmat lyhennykset laskevat lainanhoitokulujasi pitkällä tähtäimellä.

   Vinkki

   Mikäli olet epävarma tulevaisuutesi maksukyvystä, on vain järkevää ottaa laina niin pitkällä maksuajalla ja pienellä kuukausierällä kuin mahdollista. Silloin saat ainakin minimilyhennyksen hoidettua. Mikäli taloudellinen tilanteesi paranee, voit maksaa luottoa kerralla enemmän pois.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Velkojen yhdistelylaina ja todellinen vuosikorko

   Lainaa hakiessa ei voi liikaa painottaa todellisen vuosikoron merkitystä. Monesti lainanantajat ilmoittavat näkyvästi lainan vuosittaisen viitekoron, jolla tietenkin onkin suuri merkitys. Lainan todelliseen vuosikorkoon kuuluvat kaikki lainaasi liittyvät kustannukset, joita lainasta ja lainanhoidosta kertyy.

   Lainan todelliset vuosikustannukset koostuvat lainan avaamiseen liittyvistä kuluista, nostokustannuksista ja esimerkiksi tilinhoitomaksuista. Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että mitä suurempi vuosikorko lainassasi on, sitä suuremmat ovat myös sen kokonaiskustannukset.

   Tavoitteesi ollessa velkojen yhdistäminen on tärkeää selvittää, mistä todellinen vuosikorko sinulle tarjottavassa lainassa koostuu. Monesti lainoissa suurimmat kustannukset tulevat lainan ottamisen vaiheessa, eli heti alussa.

   Tällöin kustannuksia tulee lainan avausmaksuista ja mahdollisista muista maksuista. Nämä kulut lasketaan myös todelliseen vuosikorkoon. Tämä on tärkeä huomio siksi yhdistelylainoissa, sillä suuresta avausmaksusta huolimatta voivat kuukausittaiset erät olla pieniä ja lainan korko kohtuullinen.

   Yhdistelylainassa oleellista on pitkä laina-aika ja pieni kuukausierä. Todellisen vuosikoron näkökulmasta tärkeintä kohtuullinen vuosikorko ja pienet kuukausittaiset muut kustannukset. Avausmaksun suuruus ei haittaa niin paljon, kuin lyhytaikaisissa pikalainoissa.

   Uskallanko hakea lainaa velkojen maksuun?

   Miksi et uskaltaisi? Parhaimmillaan se voi pelastaa taloutesi ja lähes aina vähintäänkin tasapainottaa sitä. On tärkeää kuitenkin muistaa, että lainan hakeminen velkojen maksuun ei velvoita sinua mihinkään. Mikäli et halua hyväksyä lainatarjousta, niin ei hätää. Se vanhenee itsestään ja ei vaadi sinua erikseen hylkäämään sitä.

   Lainatarjoukset ovat yleensä voimassa määräajan. Määräajat vaihtelevat ja riippuvat rahoitusyhtiöistä.

   Mikäli löydät lainan, joka vaikuttaa lainaehtojen ja tarkan perehtymisenkin jälkeen hyvältä, voit hyväksyä sen helposti. Lainan hyväksyminen tapahtuu verkkopankkitunnusten avulla. Voit käyttää myös puhelimessasi olevaa mobiilitunnistautumista allekirjoituksessa.

   Toisinaan sinua pyydetään lähettämään joitakin liitteitä todistuksena tuloistasi. Yleisimpiä liitteitä ovat viimeinen palkkakuitti ja verotustodistus.

   Hyödyt ja haitat

   Edut Haitat
   Laina velkoihin auttaa vähentämään kuluja. Jos taloudenpitosi ei ole hallinnassa, saattaa laina velkojen maksamiseen lisätä ongelmia.
   Voit kilpailuttaa eri yhtiöt ja saada säästöjä aikaiseksi myös tätä kautta.
   Lainaa velkojen maksuun voit hakea ilman erillisiä kuluja.

   Yhdistä velat helposti ja nopeasti Summarumin avulla

   Kun hakemus on lähetetty, kilpailutamme pankit ja rahoitusyhtiöt puolestasi maksutta. Jos lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman rahoitusyhtiön kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa velkojen maksamiseen.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa velkojen maksamiseen. Ensimmäiset alustavat tarjoukset voit saada jopa muutamassa minuutissa. Vertaile sitten tarjouksia, ja valitse sinulle kaikista sopivin ja halvin laina velkojen maksamiseen.

   Kilpailuttamalla lainat velkojen maksamiseen verkossa säästät rahaa ja aikaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailutus verkossa tapahtuu helposti ja nopeasti – ilman lainaneuvotteluja.

   Summarumin avulla sinun ei tarvitse lähteä hakemaan lainaa velkojen maksamiseen erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia. Lähetä hakemus ja yhdistä velat jo tänään – kauttamme saat lainaa laskujen maksuun nopeasti ja turvallisesti.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainaa velkojen maksuun – Usein kysyttyä

   Mistä lainaa velkojen maksuun?
   Kuluttaja voi saada lainaa velkojen maksuun useilta eri pankeilta ja rahalaitoksilta. Hakijan kuukausitulot sekä velkojen määrä vaikuttavat siihen, kuinka paljon vaihtoehtoja henkilöllä on valittavaksi.
   Saako pankista lainaa velkojen maksuun?
   Suurin osa pankeista myöntää lainaa velkojen maksuun. Yhdistelylainan saamiseen vaikuttaa kuitenkin lainan tarjoajien puolelta aina lainaa hakevan henkilön yksilöllinen taloustilanne.
   Miten vanhoja velkoja pystyy maksamaan uudella lainalla?
   Vanhoja velkoja pystyy maksamaan uudella lainalla hakemalla yhdistelylainaa. Yhdistelylaina auttaa henkilöä säästämään niputtaen usean pienemmän lainan yhdeksi laajemmaksi lainakokonaisuudeksi.
   Kannattaako lainaa nostaa velkojen maksuun?
   Lainan nostamisen kannattavuus on aina tilannesidonnaista. Mikäli henkilö säästää yhdistämällä lainansa. Kannattaa kuluttajan tässä tapauksessa nostaa lainaa velkojen maksuun.
   Millainen velkojen yhdistelylaina minun on mahdollista saada?

   Palvelussamme on yli 30 pankkia ja luottolaitosta, joista monet tarjoavat yhdistelylainoja. Tilanteestasi riippuen, voit saada lainaa jopa 60 000 euroa. Maksuaika voi olla niinkin pitkä kuin 15 vuotta.

   Lainan hakeminen alkaa jättämällä hakemuksen palveluumme. Jonka jälkeen se välitetään yhteistyökumppaneillemme. Lainatarjouksessa saat selkeästi nähtäväksesi lainan koron ja kulutiedot sekä todellisen vuosikoron. Toimintamme on reilua ja läpinäkyvää ja edellytämme palvelussamme olevilta rahoituslaitokselta rehellisyyttä ja hyvää kauppatapaa.

   Onko velkojen järjestelylaina korkeakorkoinen?

   Meidän tehtävämme on lainoja kilpailuttamalla etsiä paras lainatarjous sinulle. Pitkissä lainoissa vuosikorot ovat yleensä pienemmät kuin lyhyissä lainoissa. Kuitenkin kokonaiskustannukset saattavat nousta korkeiksi. Monesti mitä pidempi laina-aika, niin sitä korkeammat kustannukset.

   Tämä ei kuitenkaan ole välttämättä ongelma sinulle, koska yhdistelylainan tavoitteena on nimenomaan kuukausittaisten kustannuksien pienentyminen ja sitä kautta taloutesi tasapainottaminen. Halutessasi voit lyhentää lainaa nopeammin kuin maksusuunnitelmassa on. Tämä myös pienentää luottosi kuluja pitkässä juoksussa.

   Palvelumme kautta saatavien lainojen korot vaihtelevat 4 %:n ja 20 %:n välillä. Me kilpailutamme lainoja puolestasi ja esittelemme sinulle parhaat vaihtoehdot. Päätös lainasta on kuitenkin sinun.

   Millaisella maksuajalla ja kuukausierällä velkojen yhdistelylaina kannattaa ottaa?

   Maksuaika ja kuukausierä riippuvat lainahakemuksesi perusteella saaduista tiedoista. Niihin vaikuttaa luonnollisesti myös se, että kuinka pitkää laina-aikaa haet. Perussääntönä on se, että yhdistelylainoissa on usein varsin pitkät maksuajat ja pienet kuukausierät. Maksuaika voi olla jopa 15 vuotta ja kuukausierä pienenee maksuajan pidentymisen myötä.

   On edelleen tärkeää muistaa, että voit huoletta ottaa lainaa pitkällä maksuajalla ja pienellä kuukausierällä, sillä sinun on mahdollista lyhentää lainaa tarvittaessa nopeampaan tahtiin, jos taloudellinen tilanteesi mahdollistaa sen.

   Voinko saada lainaa velkojen maksamiseen edullisemmin kuin omasta pankistani?

   Perinteisesti lainaa on menty hakemaan aina kotipankista, jossa tilit ovat olleet vuosikausia. Aikaisemmin tämä olikin järkevä vaihtoehto. Nykyään tilanne on monelta osin muuttunut, koska pankit ja rahoituslaitokset kilpailevat kuumeisesti asiakkaista. Siksi sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja nykyään kuin aikaisemmin.

   Kilpailevat rahoituslaitokset myöntävät edullisia ensilainoja uusille asiakkaille. Kilpailu on todella kovaa ja lainoissa on houkuttelevia etuja uusille asiakkaille. Sen takia kannattaakin vertailla avoimesti lainoja. Vaikka omasta pankistakin kannattaa tietysti tarjous kysyä.

   Kilpailutamme lainat puolestasi, mutta sinulle jää päätöksenteko. Meidän tehtävämme on esitellä sinulle saatavilla olevista mahdollisuuksista parhaat, joista voit harkita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

   Miten muuta minun tulee huomioida hakiessani lainaa velkojen maksuun?

   Yksi tärkeä asia minkä voit tehdä sen jälkeen, kun velkojen järjestelylaina on tilillesi on se, että asetat itsellesi henkilökohtaisen luottokiellon, jos yhtään epäilyttää että raha-asiasi eivät pysy hallinnassa. Henkilökohtainen luottokielto estää velkaantumasta lisää. Toki kyseessä on vapaaehtoinen luottokielto, jonka saat tarvittaessa pois, mutta se estää ainakin spontaanit pikavipit.

   Toinen tärkeä asia on maksaa lainat heti pois yhdistelylainan saatuasi. Mitä nopeammin maksat kaiken vanhan lainan pois, sitä vähemmän ehtii uusia kuluja niistä muodostua.