Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa Norjasta

   Kilpailuta ja hae lainaa Norjasta 2 000 – 60 000 €.

   Hae lainaa Norjasta ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa Norjasta 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan Norjasta. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae Lainaa Norjasta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae Lainaa Norjasta luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea Lainaa Norjasta helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa Norjasta 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta.

   Kilpailuta ja vertaile lainat Norjasta helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa Norjasta.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina Norjasta.

   Kilpailuttamalla lainat Norjasta netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina Norjasta pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan Norjasta pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton Laina Norjasta heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan Norjasta, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin laina Norjasta

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan Norjasta. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Lainaa norjalaisesta pankista

   Nykyään suomalaisille lainamarkkinoille ovat rantautuneet myös monet eurooppalaiset pankit. Erityisesti pohjoismaalaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia toimii Suomessa. Yksi pohjoismaalainen rahoitusyhtiö on crediteus.dk yhtiö. Tässä kirjoituksessa kerromme, miten voit hakea lainaa norjalaisesta pankista. Suosituimpia norjalaisia yhteistyökumppaneitamme ovat Bank Norwegian ja Instabank, jotka toimivat suomalaisilla markkinoilla aivan samalla lailla kuin täysin kotimaisetkin pankit ja rahoituslaitokset.

   Tarvitsetko lainaa uutta hankintaa varten. Ehkä autoa tai vaikka lomatkaa maailman toiselle puolelle? Mikäli vastaat myöntävästi, niin olet tullut oikeaan paikkaa. Me olemme lainojen kilpailutuksen ammattilainen ja alan markkinajohtajia Suomessa. Yhdellä hakemuksella voit vertailuttaa kauttamme kymmeniä lainoja, joista osa on kotimaisten pankkien tarjoamia ja osa eurooppalaisten. Hae lainaa norjalaisesta pankista vertailupalvelumme kautta.

   Mikäli tarvitset lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin tai suurempaa hankintaa varten, niin olet oikeassa paikassa. Kirjoituksen tarkoituksena on kertoa erilaisista lainavaihtoehdoista ja niiden kilpailuttamisesta. Mukana ovat myös norjalaiset yhteistyökumppanit. Norjalaisista pankeista sinun on mahdollisuus saada lainaa pääsääntöisesti samanlaisilla ehdoilla kuin suomalaisilta pankeilta. Sinulla on mahdollista saada lainaa norjalaisesta pankista, jos olet vähintään 23 vuotias, sinulla on säännölliset tulot ja luottotietosi ovat kunnossa.

   Haluamme korostaa, että lainojen vertaileminen palvelumme kautta on täysin ilmaista, eikä sido sinua yhtään mihinkään. Muista, että saamasi lainatarjoukset ovat vain ehdotuksia, eivätkä sido sinua harkitsemaan tai hyväksymään niitä.

   Lainaa norjalaisesta pankista ja muilta yhteistyökumppaneiltamme

   Lainojen aktiivinen kilpailuttaminen on verrattain uusi asia. Aikaisemmin lainat otettiin usein omasta kotipankista. Nykyään tilanne on hyvin erilainen. Lainamarkkinat käyvät kuumina ja yhä useampi kilpailuttaa kulutusluotot ennen lainapäätöksen tekemistä. Mikäli haluat lainaa norjalaisesta pankista, niin kannattaa kilpailuttaa lainat silti. Vasta kilpailutuksen kautta saat todella selville mikä laina on sinulle edullisin ja parhain vaihtoehto.

   Tarvitsetko lainaa arjen tarpeisiin tai suurempiin hankintoihin? Kulutusluotto voi olla hyvä tapa rahoittaa ylimääräiset hankinnat. Kulutusluotoissa on kuitenkin suuria eroja. Mikäli kaikki lainat olisivat koroltaan ja kuluiltaan samanlaisia, niin palveluamme ei tarvittaisi lainkaan. Erot ovat kuitenkin suuria ja siksi lainojen vertailu on aina kannattavaa. Me olemme puolueeton lainojen kilpailutuspalvelu. Kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään tai sido sinua mihinkään.

   Yhteistyökumppaneinamme on yli 30 pankkia ja rahoituslaitoksia. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat vakavaraisia, hyvän luottoluokituksen omaavia, tunnettuja rahoituslaitoksia ja pankkeja. Mukana on suomalaisten toimijoiden lisäksi pohjoismaalaisia ja virolaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Norjalaiset pankit, joita palvelussamme on ovat niin ikään arvostettuja luotottajia.

   Eurooppalaisten pankkien tuleminen suomalaisille rahoitusmarkkinoille on entisestään lisännyt kilpailua, joka näkyy erityisesti siinä, että sinulla on enemmän varaa valita lainatarjouksista. Kilpailu luonnollisesti myös laskee lainojen korkoja ja kuluja, joka on varmasti sinun mieleesi lainanhakijana.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainojen vertailu kannattaa aina

   Kulutusluotot voidaan karkeasti jakaa kertaluottoihin ja joustoluottoihin. Lainoja on mahdollisuus saada sekä lyhyellä maksuajalla, että pidemmällä maksuajalla. Nyrkkisääntönä voidaan ajatella, että mitä pidempi laina-aika sitä pienempi kuukausierä, mutta korkeammat kokonaiskulut. Kulutusluottojen kokonaiskustannuksiin vaikuttavat oleellisesti lainojen korko ja muut kulut. Lainan kokonaiskustannuksista puhuttaessa tarkoitetaan todellista vuosikorkoa, josta kerromme pian tarkemmin.

   Ei voida antaa yleispätevää ohjetta siitä, että millainen laina sinun kannattaisi ottaa. Asiaan ei myöskään vaikuta se, että haetko lainaa norjalaisesta pankista vai suomalaisesta. Kaikki riippuu tilanteestasi ja lainatarpeesta. Monesti joustoluotto tai limiittiluotto voi olla hyvä ratkaisu.

   Erityisesti jos lisärahoituksen tarve on säännöllistä tai muuten vaan toistuvaa. Tällöin joustoluottotili toimii vararahastona, jota voit käyttää silloin kun tarvitset pikaista rahoitusta. Usein joustoluotto on summaltaan alle 10 000 euroa. Tosin suurempiakin joustoluottoja on markkinoilla. Joustoluotto vapautuu uudelleen käyttöösi sitä mukaan, kun lyhennät sitä.

   Kertaluotto nimensä mukaisesti maksetaan kerralla tilillesi. Lyhennät sitä aina tietyn minimikuukausierän verran. Tämä kuukausierän suuruus sovitaan lainasopimuksessa. Halutessasi voit myös maksaa ylimääräisiä lyhennyksiä. Eli lyhentää velkaasi sovittua suuremmalla summalla.

   Lainoista puhuttaessa on hyvä pitää aina mielessä, että ilmaista rahaa ei ole. Lainoihin sisältyy erilaisia kustannuksia, eli korkoa ja muita kuluja. Sinun kannaltasi tärkeintä on varmasti se, että kun lyhennät lainaa, niin suurin osa kuukausimaksustasi menee pääoman lyhentämiseen, eikä korkoon ja kuluihin. Mikäli haet lainaa arjen erilaisiin tarpeisiin, niin on tärkeää, että kuukausittaiset lainahoitokulut eivät ole kohtuuttomia. Tämä sääntö tietysti pätee kaikkiin lainoihin.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

    Meidän avullamme voit hakea lainaa Norjasta

   Nykyään Suomessa toimii jo useita pohjoiseurooppalaisia rahoituslaitoksia. Esimerkiksi norjalaisten pankkien tuleminen markkinoille Bank Norwegianin ja Instabankin johdolla on lisännyt kilpailua ja laskenut lainojen korkoja. Vertailu on kuitenkin koko ajan tarpeen. Rahoituslaitokset kilpailevat asiakkaista jatkuvasti. Tämä näkyy siinä, että tänään joku pankki voi laittaa todella kovan ensilainatarjouksen liikkeelle ja huomenna kilpailija laittaa paremmaksi. Tilanteet elävät jatkuvasti lainamarkkinoilla.

   Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ykkösasia. Tämä näkyy siinä, että lainojen kilpailutuspalvelumme toimii puolueettomasti ja läpinäkyväsi. Rehellisuus ja avoimuus ovat tärkeitä periaatteitamme. Edellytämme samanlaista toimintaa myös yhteistyökumppaneiltamme, jotka olemme valinneet huolella. Voit luottaa, että rahoituslaitokset, jotka ovat yhteistyökumppaneitamme, ovat luottavia ja hyvämaineisia toimijoita.

   Norjalaiset pankit ja rahoituslaitokset, jotka palvelumme kautta löydät ovat sitoutuneet Suomessa toimiessaan suomalaisten finanssivalvontaviranomaisten alaisuuteen. Lisäksi saat suomenkielistä asiakaspalvelua näistä pankeista. Eli sinun näkökulmastasi kaikki näyttäytyy samalta, kun asioisit suomalaisen pankin kanssa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Hae kokonaiskustannuksiltaan edullista lainaa norjalaisesta pankista

   Kulutusluottoihin sisältyy usein monenlaisia kustannuksia, joista sinun on tärkeää olla tietoinen. Lainojen markkinoinnissa näitä kustannuksia ei korosteta, ja toisinaan ne saattavat tulla jopa yllätyksenä, jos et ole lukenut lainaehtoja tarpeeksi tarkasti läpi ennen allekirjoittamista.

   Markkinoinnissa yleensä puhutaan vaan lainan nimelliskorosta, eli vuosikorosta. Parhaassa tapauksessa lainaan ei tule muita kustannuksia kuin tämä nimelliskorko. Kuitenkin usein lainaan sisältyy myös muita kustannuksia. Nimelliskorosta yhdistettynä muihin kustannuksiin puhutaan yleisesti lainan todellisena vuosikorkona.

   Monesti vertailu paljastaa, että norjalaisista rahoituslaitoksista saat edullisempaa lainaa, kuin perinteisistä suomalaisista pankeista. Tässäkin on tietysti vaihtelua, koska pankit ja rahoituslaitokset kilpailevat uusista laina-asiakkaista jatkuvasti erilaisilla tarjouksilla, myös kotimaiset perinteiset pankit.

   Vertailupalvelumme kautta kilpailutat yli 30 yhteistyökumppaniamme. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse jättää kuin yksi hakemus ja tavoitat heidät kaikki. Säästät siis aikaa ja vaivaasi antamalla meidän hoitaa vertaileminen puolestasi.

   Joitakin vuosia sitten lainamarkkinat olivat varsin villit ja monet ihmiset ottivat ylisuuria pikalainoja. Meininki oli niin hurjaa, että lopulta viranomaiset ja tuomioistuimet puuttuivat asiaa. Nykyään kulutusluotoissa on 20 % korkokatto, joka tehtiin hillitsemään mielivaltaisia korkoja ja kuluja.

   Nykyään alaa valvotaan tarkemmin ja rahoituslaitokset ovatkin selventäneet luottoehtojaan ja poistaneet kohtuuttomat ja laittomat kulut luotoista. Laki velvoittaa luotonantajaa kertomaan kaikki lainan todelliset kustannukset ennen, kun allekirjoitat lainan.

   Nettiaikana tämä tarkoittaa sitä, että sinulle lähetetään luottoehdot luettavaksi sähköpostiisi, ennen kuin allekirjoitat luottosopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Suosittelemme, että todella luet luottoehdot ja ennen kaikkea kiinnität huomioita laina todelliseen vuosikorkoon. Todelliseen vuosikorkoon sisältyvät kaikki lainan kustannukset. Eli käytännössä lainan avausmaksu ja mahdollinen nostomaksu, luoton nostomaksut (joustoluotossa ja limiittiluotossa), tilinhoitomaksut, nimelliskorko ja mahdolliset muut kustannukset.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen