Lainaa Norjasta

Hae lainaa Norjasta. Monet monet Norjalaiset pankit tarjoavat lainaa suomalaisille. Lainan hakeminen Norjasta ei ole yhtä hankalaa, mitä ehkä ensi kuulemalta saattaisi ajatella. Lue artikkelista lisää aiheesta.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa norjalaisesta pankista

   Nykyään suomalaisille lainamarkkinoille ovat rantautuneet myös monet eurooppalaiset pankit. Erityisesti pohjoismaalaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia toimii Suomessa. Yksi pohjoismaalainen rahoitusyhtiö on crediteus.dk yhtiö. Tässä kirjoituksessa kerromme, miten voit hakea lainaa norjalaisesta pankista. Suosituimpia norjalaisia yhteistyökumppaneitamme ovat Bank Norwegian ja Instabank, jotka toimivat suomalaisilla markkinoilla aivan samalla lailla kuin täysin kotimaisetkin pankit ja rahoituslaitokset.


   Löydä edullisin laina Norjasta

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan Norjasta. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Tarvitsetko lainaa uutta hankintaa varten. Ehkä autoa tai vaikka lomatkaa maailman toiselle puolelle? Mikäli vastaat myöntävästi, niin olet tullut oikeaan paikkaa. Me olemme lainojen kilpailutuksen ammattilainen ja alan markkinajohtajia Suomessa. Yhdellä hakemuksella voit vertailuttaa kauttamme kymmeniä lainoja, joista osa on kotimaisten pankkien tarjoamia ja osa eurooppalaisten. Hae lainaa norjalaisesta pankista vertailupalvelumme kautta.

   Mikäli tarvitset lainaa arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin tai suurempaa hankintaa varten, niin olet oikeassa paikassa. Kirjoituksen tarkoituksena on kertoa erilaisista lainavaihtoehdoista ja niiden kilpailuttamisesta. Mukana ovat myös norjalaiset yhteistyökumppanit. Norjalaisista pankeista sinun on mahdollisuus saada lainaa pääsääntöisesti samanlaisilla ehdoilla kuin suomalaisilta pankeilta. Sinulla on mahdollista saada lainaa norjalaisesta pankista, jos olet vähintään 23 vuotias, sinulla on säännölliset tulot ja luottotietosi ovat kunnossa.

   Haluamme korostaa, että lainojen vertaileminen palvelumme kautta on täysin ilmaista, eikä sido sinua yhtään mihinkään. Muista, että saamasi lainatarjoukset ovat vain ehdotuksia, eivätkä sido sinua harkitsemaan tai hyväksymään niitä.

   Lainaa norjalaisesta pankista ja muilta yhteistyökumppaneiltamme

   Lainojen aktiivinen kilpailuttaminen on verrattain uusi asia. Aikaisemmin lainat otettiin usein omasta kotipankista. Nykyään tilanne on hyvin erilainen. Lainamarkkinat käyvät kuumina ja yhä useampi kilpailuttaa kulutusluotot ennen lainapäätöksen tekemistä. Mikäli haluat lainaa norjalaisesta pankista, niin kannattaa kilpailuttaa lainat silti. Vasta kilpailutuksen kautta saat todella selville mikä laina on sinulle edullisin ja parhain vaihtoehto.

   Tarvitsetko lainaa arjen tarpeisiin tai suurempiin hankintoihin? Kulutusluotto voi olla hyvä tapa rahoittaa ylimääräiset hankinnat. Kulutusluotoissa on kuitenkin suuria eroja. Mikäli kaikki lainat olisivat koroltaan ja kuluiltaan samanlaisia, niin palveluamme ei tarvittaisi lainkaan. Erot ovat kuitenkin suuria ja siksi lainojen vertailu on aina kannattavaa. Me olemme puolueeton lainojen kilpailutuspalvelu. Kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään tai sido sinua mihinkään.

   Yhteistyökumppaneinamme on yli 30 pankkia ja rahoituslaitoksia. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat vakavaraisia, hyvän luottoluokituksen omaavia, tunnettuja rahoituslaitoksia ja pankkeja. Mukana on suomalaisten toimijoiden lisäksi pohjoismaalaisia ja virolaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Norjalaiset pankit, joita palvelussamme on ovat niin ikään arvostettuja luotottajia.

   Eurooppalaisten pankkien tuleminen suomalaisille rahoitusmarkkinoille on entisestään lisännyt kilpailua, joka näkyy erityisesti siinä, että sinulla on enemmän varaa valita lainatarjouksista. Kilpailu luonnollisesti myös laskee lainojen korkoja ja kuluja, joka on varmasti sinun mieleesi lainanhakijana.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Lainojen vertailu kannattaa aina

   Kulutusluotot voidaan karkeasti jakaa kertaluottoihin ja joustoluottoihin. Lainoja on mahdollisuus saada sekä lyhyellä maksuajalla, että pidemmällä maksuajalla. Nyrkkisääntönä voidaan ajatella, että mitä pidempi laina-aika sitä pienempi kuukausierä, mutta korkeammat kokonaiskulut. Kulutusluottojen kokonaiskustannuksiin vaikuttavat oleellisesti lainojen korko ja muut kulut. Lainan kokonaiskustannuksista puhuttaessa tarkoitetaan todellista vuosikorkoa, josta kerromme pian tarkemmin.

   Ei voida antaa yleispätevää ohjetta siitä, että millainen laina sinun kannattaisi ottaa. Asiaan ei myöskään vaikuta se, että haetko lainaa norjalaisesta pankista vai suomalaisesta. Kaikki riippuu tilanteestasi ja lainatarpeesta. Monesti joustoluotto tai limiittiluotto voi olla hyvä ratkaisu.

   Erityisesti jos lisärahoituksen tarve on säännöllistä tai muuten vaan toistuvaa. Tällöin joustoluottotili toimii vararahastona, jota voit käyttää silloin kun tarvitset pikaista rahoitusta. Usein joustoluotto on summaltaan alle 10 000 euroa. Tosin suurempiakin joustoluottoja on markkinoilla. Joustoluotto vapautuu uudelleen käyttöösi sitä mukaan, kun lyhennät sitä.

   Kertaluotto nimensä mukaisesti maksetaan kerralla tilillesi. Lyhennät sitä aina tietyn minimikuukausierän verran. Tämä kuukausierän suuruus sovitaan lainasopimuksessa. Halutessasi voit myös maksaa ylimääräisiä lyhennyksiä. Eli lyhentää velkaasi sovittua suuremmalla summalla.

   Lainoista puhuttaessa on hyvä pitää aina mielessä, että ilmaista rahaa ei ole. Lainoihin sisältyy erilaisia kustannuksia, eli korkoa ja muita kuluja. Sinun kannaltasi tärkeintä on varmasti se, että kun lyhennät lainaa, niin suurin osa kuukausimaksustasi menee pääoman lyhentämiseen, eikä korkoon ja kuluihin. Mikäli haet lainaa arjen erilaisiin tarpeisiin, niin on tärkeää, että kuukausittaiset lainahoitokulut eivät ole kohtuuttomia. Tämä sääntö tietysti pätee kaikkiin lainoihin.

    Meidän avullamme voit hakea lainaa Norjasta

   Nykyään Suomessa toimii jo useita pohjoiseurooppalaisia rahoituslaitoksia. Esimerkiksi norjalaisten pankkien tuleminen markkinoille Bank Norwegianin ja Instabankin johdolla on lisännyt kilpailua ja laskenut lainojen korkoja. Vertailu on kuitenkin koko ajan tarpeen. Rahoituslaitokset kilpailevat asiakkaista jatkuvasti. Tämä näkyy siinä, että tänään joku pankki voi laittaa todella kovan ensilainatarjouksen liikkeelle ja huomenna kilpailija laittaa paremmaksi. Tilanteet elävät jatkuvasti lainamarkkinoilla.

   Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ykkösasia. Tämä näkyy siinä, että lainojen kilpailutuspalvelumme toimii puolueettomasti ja läpinäkyväsi. Rehellisuus ja avoimuus ovat tärkeitä periaatteitamme. Edellytämme samanlaista toimintaa myös yhteistyökumppaneiltamme, jotka olemme valinneet huolella. Voit luottaa, että rahoituslaitokset, jotka ovat yhteistyökumppaneitamme, ovat luottavia ja hyvämaineisia toimijoita.

   Norjalaiset pankit ja rahoituslaitokset, jotka palvelumme kautta löydät ovat sitoutuneet Suomessa toimiessaan suomalaisten finanssivalvontaviranomaisten alaisuuteen. Lisäksi saat suomenkielistä asiakaspalvelua näistä pankeista. Eli sinun näkökulmastasi kaikki näyttäytyy samalta, kun asioisit suomalaisen pankin kanssa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Hae kokonaiskustannuksiltaan edullista lainaa norjalaisesta pankista

   Kulutusluottoihin sisältyy usein monenlaisia kustannuksia, joista sinun on tärkeää olla tietoinen. Lainojen markkinoinnissa näitä kustannuksia ei korosteta, ja toisinaan ne saattavat tulla jopa yllätyksenä, jos et ole lukenut lainaehtoja tarpeeksi tarkasti läpi ennen allekirjoittamista.

   Markkinoinnissa yleensä puhutaan vaan lainan nimelliskorosta, eli vuosikorosta. Parhaassa tapauksessa lainaan ei tule muita kustannuksia kuin tämä nimelliskorko. Kuitenkin usein lainaan sisältyy myös muita kustannuksia. Nimelliskorosta yhdistettynä muihin kustannuksiin puhutaan yleisesti lainan todellisena vuosikorkona.

   Monesti vertailu paljastaa, että norjalaisista rahoituslaitoksista saat edullisempaa lainaa, kuin perinteisistä suomalaisista pankeista. Tässäkin on tietysti vaihtelua, koska pankit ja rahoituslaitokset kilpailevat uusista laina-asiakkaista jatkuvasti erilaisilla tarjouksilla, myös kotimaiset perinteiset pankit.

   Vertailupalvelumme kautta kilpailutat yli 30 yhteistyökumppaniamme. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse jättää kuin yksi hakemus ja tavoitat heidät kaikki. Säästät siis aikaa ja vaivaasi antamalla meidän hoitaa vertaileminen puolestasi.

   Joitakin vuosia sitten lainamarkkinat olivat varsin villit ja monet ihmiset ottivat ylisuuria pikalainoja. Meininki oli niin hurjaa, että lopulta viranomaiset ja tuomioistuimet puuttuivat asiaa. Nykyään kulutusluotoissa on 20 % korkokatto, joka tehtiin hillitsemään mielivaltaisia korkoja ja kuluja.

   Nykyään alaa valvotaan tarkemmin ja rahoituslaitokset ovatkin selventäneet luottoehtojaan ja poistaneet kohtuuttomat ja laittomat kulut luotoista. Laki velvoittaa luotonantajaa kertomaan kaikki lainan todelliset kustannukset ennen, kun allekirjoitat lainan.

   Nettiaikana tämä tarkoittaa sitä, että sinulle lähetetään luottoehdot luettavaksi sähköpostiisi, ennen kuin allekirjoitat luottosopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Suosittelemme, että todella luet luottoehdot ja ennen kaikkea kiinnität huomioita laina todelliseen vuosikorkoon. Todelliseen vuosikorkoon sisältyvät kaikki lainan kustannukset. Eli käytännössä lainan avausmaksu ja mahdollinen nostomaksu, luoton nostomaksut (joustoluotossa ja limiittiluotossa), tilinhoitomaksut, nimelliskorko ja mahdolliset muut kustannukset.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi hakisistko lainaa Norjasta sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen