Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa Norjasta

Kilpailuta ja hae lainaa Norjasta 2 000 – 60 000 €.

Hae lainaa Norjasta ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa Norjasta 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan Norjasta. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae Lainaa Norjasta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa Norjasta luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit laina Norjasta voi järjestyä helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen Norjasta on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa Norjasta 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta.

Kilpailuta ja vertaile lainat Norjasta helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa Norjasta.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina Norjasta.

Vinkki

Kilpailuta lainat Norjasta netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa Norjasta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina Norjasta pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan Norjasta pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton Laina Norjasta heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan Norjasta, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin laina Norjasta

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan Norjasta. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Lainaa norjalaisesta pankista

Tarvitsetko lainaa uutta hankintaa varten? Ehkä autoa tai vaikka lomamatkaa maailman toiselle puolelle? Mikäli vastaat myöntävästi, olet tullut oikeaan paikkaan.

Nykyään suomalaisille lainamarkkinoille ovat rantautuneet myös monet ulkomaiset pankit. Erityisesti pohjoismaalaisia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä toimii nykyisin jo melko paljon maassamme.

Tässä artikkelissa kerromme, miten voit hakea lainaa norjalaisesta pankista. Suosituimpia norjalaisia yhteistyökumppaneitamme ovat Bank Norwegian ja Instabank, jotka toimivat suomalaisilla markkinoilla aivan samalla lailla kuin täysin kotimaisetkin pankit ja rahoitusyhtiöt.

Me olemme lainojen kilpailutuksen ammattilainen ja alan markkinajohtajia Suomessa. Yhdellä hakemuksella voit vertailuttaa kauttamme kymmeniä lainoja, joista osa on kotimaisten pankkien tarjoamia ja osa eurooppalaisten. Hae lainaa norjalaisesta pankista vertailupalvelumme kautta ja tutki saamiasi tarjouksia kaikessa rauhassa!

Hae lainaa Norjasta tilille näin

Summarum lainavertailu on kehitetty mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Kun haet lainaa Norjasta, toimi näin:

 1. Täytä hakemus kokonaisuudessaan sivustollamme.
 2. Lähetä hakemus meille.
 3. Välitämme sen eteenpäin välittömästi.
 4. Mikäli täytät norjalaisten pankkien kriteerit, saat ensimmäisiä tarjouksia sähköpostiisi nopeasti.
 5. Valitse sopivin laina norjalaisesta pankista ja solmi sopimus rahoitusyhtiön kanssa.

Tarjousten hakeminen ja saaminen eivät vielä sido sinua mihinkään.

Kenelle laina Norjasta voidaan myöntää?

Norjalaisista pankeista sinun on mahdollisuus saada lainaa pääsääntöisesti samanlaisilla ehdoilla kuin suomalaisilta pankeiltakin. Voit saada lainaa norjalaisesta pankista

 • jos olet vähintään 23 vuotias
 • sinulla on säännölliset tulot
 • luottotietosi ovat kunnossa.

Haluamme korostaa, että kotimaisten ja norjalaisten lainojen vertaileminen palvelumme kautta on täysin ilmaista, eikä sido sinua yhtään mihinkään. Muista, että saamasi lainatarjoukset ovat vain ehdotuksia, eivätkä sido sinua harkitsemaan tai hyväksymään niitä.

Lainaa norjalaisesta pankista ja muilta yhteistyökumppaneiltamme

Lainojen aktiivinen kilpailuttaminen on verrattain uusi asia. Aikaisemmin lainat otettiin usein omasta kotipankista. Nykyään tilanne on hyvin erilainen. Lainamarkkinat käyvät kuumina ja yhä useampi kilpailuttaa kulutusluotot ennen lainapäätöksen tekemistä.

Mikäli haluat lainaa norjalaisesta pankista, on kilpailutus hyvä tehdä. Vasta kilpailutuksen kautta saat todella selville mikä norjalainen laina on sinulle edullisin ja paras vaihtoehto.

Kaikki lainat kauttamme ovat aina yksilöllisesti tietojesi mukaan mitoitettuja.

Yhteistyökumppaneinamme on yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat vakavaraisia, hyvän luottoluokituksen omaavia, tunnettuja toimijoita. Mukana on suomalaisten toimijoiden lisäksi pohjoismaalaisia sekä virolaisia rahoitusyhtiöitä. Norjalaiset pankit, joita palvelussamme on ovat niin ikään arvostettuja luotottajia.

Eurooppalaisten pankkien tuleminen suomalaisille rahoitusmarkkinoille on entisestään lisännyt kilpailua. Tämä näkyy erityisesti siinä, miten sinulla on enemmän varaa valita lainatarjouksista. Kilpailu luonnollisesti myös laskee lainojen korkoja ja kuluja, joka on varmasti sinun mieleesi lainanhakijana.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Norjalaisten lainojen vertailu kannattaa

Kulutusluotot voidaan karkeasti jakaa kertaluottoihin ja joustoluottoihin. Norjalaisia lainoja on mahdollisuus saada sekä lyhyellä että pidemmällä maksuajalla. Nyrkkisääntönä voidaan ajatella, että mitä pidempi laina-aika sitä pienempi kuukausierä, mutta samalla myös korkeammat kokonaiskulut.

Ei voida antaa yleispätevää ohjetta siitä, että millainen laina Norjasta tai kotimaisilta tarjoajilta sinun kannattaisi ottaa. Asiaan ei myöskään vaikuta se, haetko lainaa norjalaisesta pankista vai suomalaisesta. Kaikki riippuu tilanteestasi ja lainatarpeesta.

Lainoista puhuttaessa on hyvä pitää aina mielessä, että ilmaista rahaa ei ole. Myös norjalaisiin lainoihin sisältyy erilaisia kustannuksia, eli korkoa ja muita kuluja. Sinun kannaltasi tärkeintä on se, että lainaa lyhentäessäsi suurin osa kuukausimaksuista menee pääoman lyhentämiseen, eikä korkoon ja kuluihin.

Mikäli haet lainaa Norjasta arjen erilaisiin tarpeisiin on tärkeää, että kuukausittaiset lainahoitokulut eivät ole kohtuuttomia. Tämä sääntö tietysti pätee aivan kaikkiin lainoihin.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Hae lainaa Norjasta kauttamme

Me kilpailutamme norjalaiset pankit puolestasi maksuttomasti ja nopeasti. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ykkösasia. Tämä näkyy siinä,  miten lainojen kilpailutuspalvelumme toimii puolueettomasti ja läpinäkyvästi. Rehellisuus ja avoimuus ovat tärkeitä periaatteitamme.

Edellytämme samanlaista toimintaa myös yhteistyökumppaneiltamme, jotka olemme valinneet huolella. Voit luottaa siihen, että yhteistyökumppanimme ovat luottavia ja hyvämaineisia toimijoita.

Norjalaiset pankit ja rahoitusyhtiöt, jotka palvelumme kautta löydät, ovat sitoutuneet Suomessa toimiessaan suomalaisten finanssivalvontaviranomaisten alaisuuteen.

Saat suomenkielistä asiakaspalvelua yhteistyökumppaneiltamme. Sinun kannaltasi kaikki toimii siis samalla tavalla kuin kotimaisen pankin kanssa asioidessasi.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Hae kokonaiskustannuksiltaan edullinen laina norjalaisesta pankista

Kulutusluottoihin sisältyy usein monenlaisia kustannuksia, joista sinun on tärkeää olla tietoinen. Lainojen markkinoinnissa näitä kustannuksia ei korosteta, ja toisinaan ne saattavat tulla jopa yllätyksenä, jos et ole lukenut lainaehtoja tarpeeksi tarkasti läpi ennen allekirjoittamista.

Markkinoinnissa yleensä puhutaan vaan lainan nimelliskorosta, eli vuosikorosta. Parhaassa tapauksessa lainaan ei tule muita kustannuksia kuin tämä nimelliskorko. Kuitenkin usein lainaan sisältyy myös muita kustannuksia. Nimelliskorosta yhdistettynä muihin kustannuksiin puhutaan yleisesti lainan todellisena vuosikorkona.

Monesti vertailu paljastaa, että norjalaiset pankit tarjoavat jopa edullisempia vaihtoehtoja kuin kotimaiset pankit. Tässäkin on tietysti vaihtelua, koska pankit ja rahoitusyhtiöt kilpailevat uusista laina-asiakkaista jatkuvasti erilaisilla tarjouksilla. Näin toimivat siis niin kotimaiset kuin norjalaiset pankit.

Esimerkkejä Norjasta saatavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä norjalaisilta pankeilta saatavista lainoista sekä niiden kustannuksista.

Löydä hyvä norjalainen pankki Suomessa

Vertailupalvelumme kautta kilpailutat yli 30 yhteistyökumppaniamme. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse jättää kuin yksi hakemus ja tavoitat heidät kaikki kerralla. Säästät siis aikaa ja vaivaasi antamalla meidän hoitaa vertaileminen puolestasi. Kauttamme paras norjalainen pankki Suomessa löytyy nopeasti ja vaivattomasti.

Joitakin vuosia sitten lainamarkkinat olivat varsin villit ja monet ihmiset ottivat ylisuuria pikalainoja. Meininki oli niin hurjaa, että lopulta viranomaiset ja tuomioistuimet puuttuivat tilanteeseen. Nykyään kulutusluotoissa on 20 % korkokatto, joka tehtiin hillitsemään mielivaltaisia korkoja ja kuluja.

Vuonna 2023 korkokatto saatetaan laskea 15 prosenttiin, mikäli hallituksen lakimuutos menee läpi.

Lainanhakijoiden kannalta tilanne on nykyään monin tavoin parempi kuin aikaisemmin. Tänä päivänä alaa valvotaan tarkemmin ja rahoitusyhtiöt ovatkin selventäneet luottoehtojaan ja poistaneet kohtuuttomat ja laittomat kulut luotoista. Laki velvoittaa luotonantajaa kertomaan kaikki lainan todelliset kustannukset ennen kuin allekirjoitat lainan.

Nettiaikana tämä tarkoittaa sitä, että sinulle lähetetään luottoehdot luettavaksi sähköpostiisi, ennen kuin allekirjoitat luottosopimuksen verkkopankkitunnuksillasi.

Suosittelemme, että todella luet luottoehdot ja ennen kaikkea kiinnität huomioita laina todelliseen vuosikorkoon. Todelliseen vuosikorkoon sisältyvät kaikki lainan kustannukset. Kustannuksia ovat lainan avausmaksu ja mahdollinen nostomaksu, luoton nostomaksut (joustoluotossa ja limiittiluotossa), tilinhoitomaksut, nimelliskorko ja mahdolliset muut kustannukset.

Kilpailuta norjalaiset lainat kauttamme – Hyödyt ja mahdolliset sudenkuopat

Hyödyt Riskit
Voit vertailla lainat Norjasta kauttamme ja löytää niiden joukosta parhaan vaihtoehdon. Jos vertailet norjalaiset lainat itse omalla tahollasi, vie se runsaasti aikaasi.
Voit hakea lainaa Norjasta ympäri vuorokauden paikasta riippumatta. Houkutus ottaa liikaa lainaa Norjasta voi kasvaa, jos et ole täysin tietoinen budjetistasi.
Voit lähettää kaikki liitteet mukaan sähköisesti.
Saat lainapäätöksen ja rahat tilillesi pian.
Voit pyytää tarjouksia useilta eri lainanantajilta yhdellä hakemuksella.
Voit valita joustavan lainan, jossa on juuri sinulle sopivat lainaehdot.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muista myös nämä: