Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa nopeasti kotoa poistumatta

Kilpailuta ja hae lainaa nopeasti kotoa poistumatta netistä 2 000 – 60 000 €.

Hae lainaa nopeasti kotoa poistumatta ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan nopeasti kotoa poistumatta. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa nopeasti kotoa poistumatta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa nopeasti kotoa poistumatta luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta laina nopeasti kotoa poistumatta voi järjestyä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen kotoa poistumatta on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa nopeasti kotoa poistumatta 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat nopeasti kotoa poistumatta helposti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina kotoa poistumatta.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat nopeasti kotoa poistumatta säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia kotoa poistumatta.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina nopeasti kotoa poistumatta pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaileminen kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina nopeasti heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Lainaa nopeasti kotoa poistumatta Summarumin kautta

Lainan kilpailutus tarkoittaa sitä, että henkilö, joka hakee lainaa pyytää lainatarjouksia mahdollisimman monelta eri lainapalvelulta. Näin hän löytää sopivimman lainapalvelun pienimmillä kuluilla.

Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa, joten tarjouksia voit huoletta pyytää niin monesta paikasta kuin haluat. Konkreettiset hyödyt näkyvät ennen kaikkea ajan ja rahan säästämisessä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainan kilpailuttamisen hyödyt

Kilpailuttamisen ideana on siis löytää omaan tarpeeseen kaikista halvin laina. Oli kyse minkä suuruisesta lainasummasta tahansa, kilpailuttaminen on kannattavaa tehdä aina. Eri lainapalveluiden välillä myös pienillä summilla voi olla suuriakin eroja hinnoittelussa.

Hyvä tietää

Mitä suurempaa lainaa olet hakemassa, sitä enemmän voit säästää kilpailuttamisella.

Mikäli pyydät itsenäisesti jokaisesta pankista tarjouksen erikseen, tulee lainojen vertailusta helposti erittäin työlästä ja aikaa vievää. Lainatarjouksia saattaa joutua odottelemaan jopa viikkoja ja tämän jälkeen tulisi vielä suorittaa itse lainojen vertailu useista eri vaihtoehdoista.

Kilpailuttamisessa on tärkeää käydä huolellisesti läpi saadut lainatarjoukset. Sinun tulisi verrata tarjouksissa esimerkiksi lainan kuukausierää, todellista vuosikorkoa, ja muita lainatarjoukseen kuuluvia ehtoja.

Näin pystyt suoraan hylkäämään kalliimmat lainat ja hyväksymään itsellesi paremmin sopivimman vaihtoehdon. Tarjousten hylkäämisestä ei aiheudu mitään kuluja, joten sinulla on myös täysi oikeus hylätä halutessasi vaikka kaikki lainatarjoukset, mikäli sopivaa lainatarjousta ei löydy.

Lainan vertailun voi hoitaa myös helpommin

Kuten mainittu, lainojen vertailu itsenäisesti käy usein raskaaksi ja tähän kuluu turhaa aikaa. Summarum.fi on kotimainen palvelu, jossa me hoidamme lainan kilpailuttamisen puolestasi. Yhdellä hakemuksella saat tarjouksen yli kolmestakymmenestä yrityksestä riippumatta siitä, kuinka paljon haet lainaa.

Hakemus on ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään. Lainan kilpailuttaminen tapahtuu hetkessä, eli saat lainapäätöksen myös nopeasti ja kotoa poistumatta.

Sivustollamme voit tehdä helposti karkean arvion tarvitsemallasi lainasummalla. Asettamalla lainasumman ja laina-ajan janalla tiettyyn kohtaan, järjestelmä antaa sinulle näiden tietojen perusteella arvion kuukausierästä. Tästä näet siis nopealla silmäyksellä heti, että millaiseen hintahaarukkaan eri lainat asettuvat.

Summarumin kautta voit hakea lainaa nopeasti netistä peräti 60 000 euroon asti – ilman takaajia ja vakuuksia.

Toimi näin:

 1. Itse lainan hakeminen tapahtuu sivustolla klikkaamalla ”Hae lainaa” -painiketta.
 2. Aluksi tulee täyttää lomakkeelle perustiedot, eli esimerkiksi sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
 3. Tämän jälkeen tulee hyväksyä palvelun käyttöehdot.
 4. Palvelu kysyy myös työstä, koulutuksesta, asumisesta ja nykyisistä lainoista. Näitä tietoja tarvitaan, jotta kelvollinen lainahakemus voidaan lähettää eteenpäin.
 5. Kun tarvittavat tiedot on täytetty ja hakemus lähetetty, saat tarjouksia jo muutamassa minuutissa.

Lainatarjousten vertailu

On tiettyjä tietoja, joita hakijan kannattaa vertailla keskenään eri pankkien ja rahalaitoksien tarjoamissa lainoissa, kun saa tarjouksen. Lainatarjouksen sisältö voi hieman vaihdella pankkien tai muiden luottolaitosten välillä, mutta kaikista niistä tulisi käydä ilmi vähintäänkin alla luetellut tiedot:

 • Lainan korot ja kulut
 • Lainasumma
 • Lainalle laskettu todellinen vuosikorko
 • Laina-aika

Summarumin palvelu listaa nämä tiedot näkyville siten, että pankkien ja rahoitusyhtiöiden tekemiä tarjouksia on helppoa ja yksinkertaista vertailla keskenään. Mikäli olet löytänyt lainatarjousten joukosta itsellesi sopivimman ja edullisimman lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

On myös hyvä muistaa, että jos koet, ettei annetut tarjoukset ole tarpeisiisi tarpeeksi kannattavia tai sopivia, voit halutessaan jättää ottamatta tarjouksen vastaan. Tästä ei koidu mitään kuluja.

Useimmiten kuitenkin sopiva tarjous löytyy ja haluat sen hyväksyä. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen laina maksetaan yleensä tilillesi heti ja rahat ovat näin ollen tilillä nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana ja toimistotyöaikojen sisällä.

Esimerkkejä erilaisista tarjouksista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista lainoista sekä niiden kustannuksista.

Muista, että jokainen hakija saa omat tarjouksensa antamiensa tietojen perusteella. Yllä oleva taulukko näyttää siis esimerkkien avulla millaisia tarjouksia voit saada.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Lainaa eri käyttötarkoituksiin

Ennen kuin pyytää lainatarjousta, on kannattavaa miettiä tarkkaan lainasummaa, jonka todella tarvitsee. Lainaa ei ikinä kannata hakea enempää, kuin on todella tarve. Myös omaa maksukykyä kannattaa arvioida, ja laskea huolellisesti kuinka suurta kuukausierää pystyy maksamaan niin, ettei siitä koidu ongelmia.

Jos olet tietoinen siitä, millaista kuukausierää pystyt realistisesti maksamaan, osaat myös arvioida paremmin tarvitsemansa takaisinmaksuajan eri lainasummille.

Kun olet laskenut tarkan lainasumman, jonka tarvitset, voit aloittaa lainojen kilpailuttamisen. Mitä pidempi maksuaika lainalla on, sitä pienempi on maksettava kuukausierä.

On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon, että mitä pidempi maksuaika lainalla on, sitä enemmän siihen sisältyy kokonaiskustannuksia. Pidemmällä aikavälillä lainalle ehtii kertymään enemmän kuluja ja korkoa. Kilpailuttamisen tarkoituksena kuitenkin on se, ettei lainasta koituisi liian paljoa turhia korkoja tai kuluja.

On siis kannattavaa vertailla lainoja, jotta kulut olisi mahdollisimman pienet. Elämässä tulee joskus vastaan yllättäviäkin tilanteita, joissa lainalle syntyy tarve tavalla tai toisella. Summarumin kautta voit pyytää lainatarjouksen moneen eri käyttötarkoitukseen. Näitä ovat esimerkiksi

Lainaa tilille kotisohvalta – rahan ja ajan säästöä

Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Sen voit tehdä kotoa poistumatta omalla tietokoneella tai jopa mobiililaitteella. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin kuuluu usein lainaneuvottelut, joissa tulee käydä pankissa paikan päällä.

Pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy hyvin nopeasti ja helposti – ilman neuvotteluja ja usein myös ilman liitteitä.

Lainat kilpailutetaan usein vain silloin, kun on ottamassa uutta lainaa. Harva kuitenkaan muistaa kilpailuttaa jo olemassa olevia lainojaan säännöllisesti. Lainoja kannattaa kilpailuttaa esimerkiksi kerran vuodessa, sillä säännöllinen lainojen kilpailutus pitää korkokulut alhaisempana ja näin ollen pankille maksettavat kulut jäävät pienemmäksi.

Kun maksat pankille vähemmän lainakuluja, jää enemmän rahaa käyttöön. Miksipä maksaisit tilinhoitopalkkioita tai korkokuluja turhaan enemmän, kun myös olemassa olevien lainojen osalta kilpailuttaminen käy Summarumilla helposti ja kuluitta.

Talouden menoissa yksi helpoimmista tavoista säästää rahaa on lainojen kilpailuttaminen. Kun saadaan alhaisin mahdollinen korkoprosentti sekä matalimmat kuukausi- tai tilinhoitomaksut lainoja vertailemalla, voi säästää helposti jopa kymmeniä euroja kuukaudessa. Lainakulut saattavat näin ollen nousta yhteensä jopa tuhansiin euroihin saakka, kun otetaan huomioon koko laina-aika.

Lainaehtoihin kannattaa tutustua huolellisesti

Itse lainatarjousten lisäksi on myös syytä tutustua lainaehtoihin huolella. Lainatarjouksista käy toki ilmi luoton keskeiset ehdot, mutta on otettava huomioon, että lainasopimus on yleisesti ottaen melko pitkäaikainen sitoumus hakijalle.

Tämän takia on järkevää käyttää hetki myös lainaehtojen lukemiseen ennen sopimuksen allekirjoittamista, jotta mitään yllätyksiä ei pääse ilmenemään esimerkiksi lainan ehtoihin tai lainan kertyviin kuluihin liittyen.

Lainanantajat, eli rahoitusyhtiöt ja pankit, tekevät itsenäisesti päätökset lainojen summien ja korkojen suhteen. Ne käyttävät apunaan esimerkiksi tulo- ja menoarvioita, jotta voivat antaa luotettavan tarjouksen ja ottaa huomioon myös hakijan maksukyvyn. Lainan korko on yleisesti ottaen sitä pienempi, mitä parempi taloudellinen tilanne hakevalla asiakkaalla on.

Lainaan asetetaan aina jokin tietty takaisinmaksuaika, mutta lainaan voi toki tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä milloin vain ja näin lyhentää takaisinmaksuaikaa. Tällöin myös lainasta maksettavat korot ja kulut jäävät pienemmiksi.

Lainasta maksetaan korkoa vain siltä ajalta, kun lainaa on ollut asiakkaan käytössä. Mikäli haluaa maksaa lainaa takaisin ennenaikaisesti, siitä on kannattavaa yleensä ilmoittaa lainan myöntäneelle pankille tai rahoitusyhtiölle. Koko lainan voi myös halutessaan maksaa kokonaan takaisin yhdessä erässä.

Hae lainaa kotoa poistumatta nyt!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muita aiheeseen liittyviä sivuja