Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa nopeasti kotoa poistumatta

   Kilpailuta ja hae lainaa nopeasti kotoa poistumatta netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae lainaa nopeasti kotoa poistumatta ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan nopeasti kotoa poistumatta. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa nopeasti kotoa poistumatta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa nopeasti kotoa poistumatta luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa nopeasti kotoa poistumatta jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa nopeasti kotoa poistumatta 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat nopeasti kotoa poistumatta helposti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat nopeasti kotoa poistumatta säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina nopeasti kotoa poistumatta pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina nopeasti heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Lainaa nopeasti kotoa poistumatta

   Lainan kilpailutus tarkoittaa sitä, että henkilö, joka hakee lainaa pyytää lainatarjouksia mahdollisimman monelta eri lainapalvelulta. Näin hän löytää sopivimman lainapalvelun pienimmillä kuluilla. Lainatarjousten pyytäminen ei sido hakijaa ottamaan lainaa, joten lainatarjouksia voi huoletta pyytää niin monesta paikasta kuin haluaa. Konkreettiset hyödyt näkyvät ennen kaikkea ajan ja rahan säästämisessä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainan kilpailuttamisen hyödyt

   Kilpailuttamisen ideana on siis löytää omaan tarpeeseen kaikista halvin laina. Oli kyse minkä suuruisesta lainasummasta tahansa, lainojen kilpailuttaminen on kannattavaa tehdä aina. Eri lainapalveluiden välillä myös pienillä summilla voi olla suuriakin eroja hinnoittelussa. Mitä suurempaa lainaa olet hakemassa, sitä isompia summia voit säästää kilpailuttamisella.

   Mikäli lainan hakija pyytää itsenäisesti jokaisesta pankista tarjouksen erikseen, tulee lainojen vertailusta helposti erittäin työlästä ja aikaa vievää. Lainatarjouksia saattaa joutua odottelemaan jopa viikkoja ja tämän jälkeen tulisi vielä suorittaa itse lainojen vertailu useista eri vaihtoehdoista.

   Lainan kilpailuttamisessa on tärkeää käydä huolellisesti läpi saamansa lainatarjoukset. Hakijan tulisi verrata tarjouksissa esimerkiksi lainan kuukausierää, todellista vuosikorkoa, ja muita lainatarjoukseen kuuluvia ehtoja. Näin lainan hakija pystyy suoraan hylkäämään kalliimmat lainat ja hyväksymään itsellensä sopivimman. Tarjousten hylkäämisestä ei aiheudu mitään kuluja hakijalle, joten hänellä on myös täysi oikeus hylätä halutessaan vaikka kaikki lainatarjoukset, mikäli sopivaa lainatarjousta ei löydy.

   Lainan vertailun voi hoitaa myös helpommin

   Kuten mainittu, lainojen vertailu itsenäisesti käy usein raskaaksi ja tähän kuluu turhaa aikaa. Summarum.fi on kotimainen palvelu, jossa me hoidamme lainan kilpailuttamisen puolestasi. Yhdellä hakemuksella saat tarjouksen yli kolmestakymmenestä yrityksestä riippumatta siitä, kuinka paljon haet lainaa. Hakemus on ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään. Lainan kilpailuttaminen tapahtuu hetkessä, eli saat lainapäätöksen myös nopeasti ja kotoa poistumatta.

   Summarum.fi sivustolla voit tehdä helposti karkean arvion tarvitsemallasi lainasummalla. Asettamalla lainasumman ja laina-ajan janalla tiettyyn kohtaan, järjestelmä antaa sinulle näiden tietojen perusteella arvion kuukausierästä. Tästä näet siis nopealla silmäyksellä heti, että millaiseen hintahaarukkaan eri lainat asettuvat. Summarumin kautta voit hakea lainaa nopeasti netistä peräti 60 000 euroon asti – ilman takaajia ja vakuuksia.

   Itse lainan hakeminen tapahtuu sivustolla klikkaamalla ”Hae lainaa” -painiketta. Aluksi tulee täyttää lomakkeelle perustiedot, eli esimerkiksi sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tämän jälkeen tulee hyväksyä palvelun käyttöehdot. Palvelu kysyy myös hakijan työstä, koulutuksesta, asumisesta ja nykyisistä lainoista. Näitä tietoja tarvitaan, jotta kelvollinen lainahakemus voidaan lähettää eteenpäin. Kun tarvittavat tiedot on täytetty ja hakemus lähetetty, saa hakija tarjouksia jo muutamassa minuutissa.

   Lainatarjouksen vertailu

   On tiettyjä tietoja, joita hakijan kannattaa vertailla keskenään eri pankkien ja rahalaitoksien tarjoamissa lainoissa, kun saa tarjouksen. Lainatarjouksen sisältö voi hieman vaihdella pankkien tai muiden luottolaitosten välillä, mutta kaikista niistä tulisi käydä ilmi vähintäänkin alla luetellut tiedot:

   • Lainan korot ja kulut
   • Lainasumma
   • Lainalle laskettu todellinen vuosikorko
   • Laina-aika

   Summarumin palvelu listaa nämä tiedot näkyville siten, että pankkien ja rahalaitosten tekemiä tarjouksia on helppoa ja yksinkertaista vertailla keskenään. Mikäli hakija on löytänyt lainatarjousten joukosta itsellensä sopivimman ja edullisimman lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. On myös hyvä muistaa, että jos hakija kokee, ettei annetut tarjoukset ole hänen tarpeisiinsa tarpeeksi kannattavia tai sopivia, voi halutessaan jättää ottamatta tarjouksen vastaan. Tästä ei koidu hakijalle mitään kuluja.

   Useimmiten kuitenkin sopiva tarjous löytyy ja hakija haluaa sen hyväksyä. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen laina maksetaan yleensä hakijan tilille heti ja rahat ovat näin ollen tilillä nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana ja toimistotyöaikojen sisällä.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainaa eri käyttötarkoituksiin

   Ennen kuin pyytää lainatarjousta, on kannattavaa miettiä tarkkaan lainasummaa, jonka todella tarvitsee. Lainaa ei ikinä kannata hakea enempää, kuin on todella tarve. Myös omaa maksukykyä kannattaa arvioida, ja laskea huolellisesti kuinka suurta kuukausierää pystyy maksamaan niin, ettei siitä koidu ongelmia. Jos hakija on tietoinen siitä, millaista kuukausierää pystyy realistisesti maksamaan, osaa myös arvioida paremmin tarvitsemansa takaisinmaksuajan eri lainasummille.

   Kun on laskenut tarkan lainasumman, jonka tarvitsee, voi aloittaa lainojen kilpailuttamisen. Laina toimii niin, että mitä pidempi maksuaika lainalla on, sitä pienempi on maksettava kuukausierä. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon, että mitä pidempi maksuaika lainalla on, sitä enemmän lainaan sisältyy kokonaiskustannuksia. Pidemmällä aikavälillä lainalle ehtii kertymään enemmän kuluja ja korkoa. Kilpailuttamisen tarkoituksena kuitenkin on se, ettei lainasta koituisi liian paljoa turhia korkoja tai kuluja.

   On siis kannattavaa vertailla lainoja, jotta kulut olisi mahdollisimman pienet. Elämässä tulee joskus vastaan yllättäviäkin tilanteita, joissa lainalle syntyy tarve tavalla tai toisella. Summarumin kautta voi pyytää lainatarjouksen moneen eri käyttötarkoitukseen. Näitä ovat esimerkiksi autolaina, remonttilaina, kulutusluotto, tonttilaina, rakennuslaina ja monia muita.

   Lainaa tilille kotisohvalta – rahan ja ajan säästöä

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Sen voi tehdä kotoa poistumatta omalla tietokoneella tai jopa mobiililaitteella. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin kuuluu usein lainaneuvottelut, joissa tulee käydä pankissa paikan päällä. Pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy hyvin nopeasti ja helposti – ilman neuvotteluja ja usein myös ilman liitteitä.

   Lainat kilpailutetaan usein vain silloin, kun on ottamassa uutta lainaa. Harva kuitenkaan muistaa kilpailuttaa jo olemassa olevia lainojaan säännöllisesti. Lainoja kannattaa kilpailuttaa esimerkiksi kerran vuodessa, sillä säännöllinen lainojen kilpailutus pitää korkokulut alhaisempana ja näin ollen pankille maksettavat kulut jäävät pienemmäksi. Kun maksaa pankille vähemmän lainakuluja, jää enemmän rahaa käyttöön. Miksipä maksaisi tilinhoitopalkkioita tai korkokuluja turhaan enemmän, kun myös olemassa olevien lainojen osalta kilpailuttaminen käy Summarumilla helposti ja kuluitta.

   Talouden menoissa yksi helpoimmista tavoista säästää rahaa on lainojen kilpailuttaminen. Kun saadaan alhaisin mahdollinen korkoprosentti sekä matalimmat kuukausi- tai tilinhoitomaksut lainoja vertailemalla, voi säästää helposti jopa kymmeniä euroja kuukaudessa. Lainakulut saattavat näin ollen nousta yhteensä jopa tuhansiin euroihin saakka, kun otetaan huomioon koko laina-aika.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaehtoihin kannattaa tutustua huolellisesti

   Itse lainatarjouksien lisäksi on myös syytä tutustua lainaehtoihin huolella. Lainatarjouksista käy toki ilmi luoton keskeiset ehdot, mutta on otettava huomioon, että lainasopimus on yleisesti ottaen melko pitkäaikainen sitoumus hakijalle. Tämän takia on järkevää käyttää hetki myös lainaehtojen lukemiseen ennen sopimuksen allekirjoittamista, jotta mitään yllätyksiä ei pääse ilmenemään esimerkiksi lainan ehtoihin tai lainan kertyviin kuluihin liittyen.

   Lainanantajat, eli rahoitusyhtiöt ja pankit, tekevät itsenäisesti päätökset lainojen summien ja korkojen suhteen. Ne käyttävät apunaan esimerkiksi tulo- ja menoarvioita, jotta voivat antaa luotettavan tarjouksen ja ottaa huomioon myös hakijan maksukyvyn. Lainan korko on yleisesti ottaen sitä pienempi, mitä parempi taloudellinen tilanne hakevalla asiakkaalla on.

   Lainaan asetetaan aina jokin tietty takaisinmaksuaika, mutta lainaan voi toki tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä milloin vain ja näin lyhentää takaisinmaksuaikaa. Tällöin myös lainasta maksettavat korot ja kulut jäävät pienemmiksi. Lainasta maksetaan korkoa vain siltä ajalta, kun lainaa on ollut asiakkaan käytössä. Mikäli haluaa maksaa lainaa takaisin ennenaikaisesti, siitä on kannattavaa yleensä ilmoittaa lainan myöntäneelle pankille tai rahoitusyhtiölle. Koko lainan voi myös halutessaan maksaa kokonaan takaisin yhdessä erässä.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen