Bank Norwegian luottokortti ja lainat

Lentoyhtiö Norwegianiin kytköksissä oleva Bank Norwegian tarjoaa kuluttajille vakuudettomia kulutuslainoja ja Norwegian -luottokorttia. Kerromme tässä artikkelissa, millaisia ovat Bank Norwegianin lainat ja luottokortti. Tarjoamme sinulle myös ilmaista lainavertailupalvelua, jolla voit kilpailuttaa lainasi usealta eri taholta yhdellä hakemuksella. Kun teet lainahakemuksen Summarum.fi -osoitteessa lähtee hakemuksesi samalla automaattisesti myös yli 30 pankille. Saat siis yhdellä hakemuksella täysin ilmaiseksi useita tarjouksia joista voit valita edullisimman.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-06
   Vahvistettu
   saldo-limiitti on hyvä vaihtoehto arjen yllättäviin tarpeisiin
   janina
   janina
   2021-05-10
   Vahvistettu
   Hakemuksen tekeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että hakemusta tehtäessä sivu jumitti välillä.
   Leena Rajala
   Leena Rajala
   2021-05-06
   Vahvistettu
   Infoa tuli jatkuvasti 👍. Ihan mukavasti meni koko ajan
   Pauli Saarnisto
   Pauli Saarnisto
   2021-04-29
   Vahvistettu
   Hyvin selkeä,ja johdonmukainen
   Pirjo
   Pirjo
   2021-04-28
   Vahvistettu
   Lainanhaku Hakuprosessi sujui mutkattomasti ja nopeasti.
   Bogel Jari
   Bogel Jari
   2021-04-23
   Vahvistettu
   Oletin menettelyä hankalammaksi, kaikki meni mielestäni hyvin, olen tyytyväinen
   Nina Leppänen
   Nina Leppänen
   2021-04-07
   Vahvistettu
   Lainan saanti Kokemus pelkästään positiivinen. Sain lainan sujuvasti.
   PP
   PP
   2021-03-31
   Vahvistettu
   Palvelu oli erittäin sujuvaa ja rahat tulivat tilille todella nopeasti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.😊
   Jorma Saloranta
   Jorma Saloranta
   2021-03-08
   Vahvistettu
   sai oikean osoitten mistä kysyä lainaa ja sain sen kiitos
   Seija Lindgren
   Seija Lindgren
   2021-03-01
   Vahvistettu
   Palvelu nopeaa ja asiallista. Helppo selkoinen teksti ja helppi ymmärtää. Kiitos palvelusta.

   Lainojen vertailu pähkinänkuoressa

   • Hakiessasi lainaa kauttamme vertailet aina yhdellä hakemuksella useita eri lainantarjoajia.
   • Välitämme hakemuksen parhaiten soveltuvalle kumppanillemme, joka toteuttaa lainojen vertailun usean lainantarjoan kesken.
   • Summarumin kautta tavoitat jopa 35 pankkia ja muuta rahoituslaitosta.

   Tärkeää tietoa lainavertailustamme

   • Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi useilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Palvelussa hyödynnetään useaa lainanvälittäjää, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi. Tarkempaa tietoa lainavertailustamme löydät täältä. 
   • Kulutusluottojen korkokatto jatkuu vuoden 2021 syyskuuhun asti. Lisätietoa väliaikaisesta korkokatosta saat täältä.
   • Huomioithan, että 1.1.2021 jälkeen otetun uuden luoton korko voi nousta 30.9.2021 jälkeen väliaikaisen 10% korkokaton yläpuolelle. Tämä ilmoitetaan aina erikseen lainatarjouksen yhteydessä.

   Summarum Logo

   Mikä on Bank Norwegian?

   Bank Norwegian on vuonna 2007 perustettu norjalainen pankki, jolla on yhteydet lentoyhtiö Air Norwegianiin. Bank Norwegian on viime vuosina levittäytynyt aggressiivisesti muun muassa Suomen markkinoille ja muodostunut yhdeksi suurimmista lainayrityksistä.

   Bank Norwegian tarjoaa vakuudettomia lainoja

   Bank Norwegianin lainat ovat suuruudeltaan 1000 – 60 000 euroa ja vakuudettomia. Norwegianin lisäksi muun muassa espanjalainen Banco Santander tarjoaa näin suuria vakuudettomia kulutusluottoja suomalaisille. Edes kivijalkapankeilta ei yleensä saa niin suuria lainoja ilman hyviä vakuuksia.

   Huomaa, että Bank Norwegian on digitaalinen pankki eikä vain lainasivusto, sillä se tarjoaa kulutuslainojen ohella luottokorttia ja säästötilejä.

   Ennen kuin haet luottokorttia tai kulutusluottoa, laske tarkkaan, millaista lainaa tarvitset ja kilpailuta lainasi. Meidän palvelumme avulla voit vertailla lainat ennen sopimuksen tekemistä – se kannattaa!

   Mitä lainoja Bank Norwegian tarjoaa?

   Voit itse valita haluamasi lainan suuruuden ja laina-ajan. Ne yhdessä vaikuttavat joka kuukausi maksettavan lainalyhennyksen kuukausisumman suuruuteen yhdessä muiden lainanhoitokulujen kanssa.

   Henkilökohtaista lainaa

   Yksityishenkilön vakuudeton laina, jonka korko määräytyy aina henkilökohtaisen kartoituksen perusteella. Lainan saamiseksi ei vaadita vakuuksia, mutta luottotietojen ja maksukyvyn täytyy olla kunnossa.

   Bank Norwegianin lainaa voi käyttää itse mihin haluaa. Käyttötarkoitus voi olla esimerkiksi remonttilaina tai autolaina.

   Yhdistelylainaa

   Bank Norwegian myöntää myös yhdistelylainoja tai toiselta nimeltään järjestelylainoja. Yhdistelylainan tarkoituksena on yhdistää useita pienempiä luottoja tai lainoja yhdeksi suureksi lainaksi.

   Velkojen maksu tulee halvemmaksi, kun ei tarvitse maksaa useiden eri lainojen hoitokuluja. Taloudenhallinta on ylipäätään helpompaa, kun luottoja sekä lainoja on mahdollisimman vähän.

   Yhdistelylainan hakeminen on helppoa. Netin hakulomakkeeseen yksinkertaisesti raksitaan oikea kohta, jolloin lainan hakuprosessissa huomioidaan hakijan tarkoitus maksaa luotolla pois aiempia lainoja.

   Lue täältä mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen ja miten velkaantumisen riskiä pienennetään.

   Kuka voi hakea lainaa Bank Norwegianilta?

   Bank Norwegian lainaa voi hakea jos on:

   • yli 23-vuotias
   • puhtaat luottotiedot eli ei maksuhäiriömerkintöjä
   • ollut Suomen väestörekisterissä viimeiset 3 vuotta
   • maksukykyinen.

   Voit hakea lainaa myös rinnakkaishakijan kanssa. Esimerkiksi avo- tai aviopuolison kanssa voit mahdollisesti saada lainallesi paremman koron ja paremmat ehdot. Lainavertailut ja -hakemukset sisältävät yleensä rinnakkais- tai yhteishakijaan liittyvän kohdan.

   Bank Norwegian lainan korko

   Kulutuslainojen korkoja on säädelty reippaalla kädellä vuosikymmenen vaihtuessa 2020-luvulle. Bank Norwegianin lainojen korkotaso on ollut yleensä keskimääräistä hieman korkeammalla, mutta myönnetyt lainakorot määräytyvät aina henkilökohtaisesti.

   Todellinen vuosikorko on luku, joka kannattaa pitää mielessä korkovertailua tehdessä. Bank Norwegian lainojen todelliset vuosikorot vaihtelevat yleensä 12 – 20 % välillä.

   Perustamismaksu

   Yleensä tällaisten vakuudettomien kulutuslainojen perustamiseksi vaaditaan lainan perustamismaksu, joka vaihtelee yhtiöillä reilusti. Bank Norwegianilla maksu on yleensä ollut 50 – 100 euroa.

   Lainojen maksuaika

   Bank Norwegianin lainojen maksuaika on maksimissaan 15 vuotta, mutta lainaa voi maksaa pois myös lyhyemmällä aikajänteellä.

   Voit suunnitella lainan takaisinmaksua lainalaskurin avulla täältä.

   Millainen on Bank Norwegian luottokortti?

   Lainojen lisäksi Bank Norwegian tarjoaa luottokorttia, jonka nimi on Norwegian-kortti. Kyseessä on ominaisuuksiltaan tavallinen Visa-luottokortti, jota kannattaa käyttää arkiostosten lisäksi matkakulujen maksamiseen. Tästä löydät kortin perustiedot, mutta kerromme CashPoints -bonuspisteistä vielä alempana.

   • Norwegian-kortin luottoraja määrittyy asiakaskohtaisesti ja on enimmillään 10 000 euroa.
   • Norwegian-kortista ei peritä kiinteitä kuukausimaksuja tai vuosimaksuja.
   • Kotimaassa käteisnostoilla on 500 euron päivittäinen yläraja. Ulkomailla nostoraja on 1000 euroa päivässä.
   • Ilmainen maksuaika ennen kuukausikoron lisäämistä velkasummaan on pituudeltaan jopa kuusi viikkoa.
   • Ilmainen matkavakuutus, kun kuluista on 50% maksettu luottokortilla
   • Norwegian-kortilla tehdyt ostokset kerryttävät Norwegian CashPointseja, joita voi käyttää Norwegian Reward -ohjelman hyödykkeisiin, esimerkiksi lentolippuihin tai matkatavaramaksuihin.

   Tarkista aina Norwegian-kortin tarkemmat ja ajankohtaiset tiedot Bank Norwegianin verkkosivuilta.

   Siirry luottokorttivertailuun

   Mitä tarkoittaa Norwegian Reward tai Norwegian CashPoints?

   Bank Norwegianin luottokortilla tehdyt ostokset kerryttävät Norwegian CashPoints -pisteitä. Tämän ominaisuuden takia Norwegian-kortti soveltuu henkilölle, joka haluaa etuja edulliseen matkustamiseen. Norwegian-luottokortti täytyy liittää itse Norwegian Reward -etuohjelmaan, jotta kortilla voi alkaa kerätä pisteitä. Tähän ohjelmaan liittyminen on täysin ilmaista ja on Norwegian-kortin omistajien lisäksi mahdollista myös muillekin asiakkaille. Pisteiden kertymistä ja luottotilin tapahtumia on kätevää seurata Norwegianin verkkosivujen ja mobiilisovelluksen avulla.

   Norwegian Reward -etuohjelmaan kuuluvien yhteistyökumppaneiden palveluista CashPoints-pisteitä kertyy normaalia enemmän. Näitä yrityksiä ovat muun muassa

   • Air Norwegian
   • Hotels.com
   • Kotimaan Energia
   • Storytel
   • Tivoli
   • Menevä -taksit
   • GetYourGuide

   Air Norwegianin lentolipuista pisteitä kertyy ainoastaan kortin omistajan lipuista, ei muille ostetuista lipuista. On kuitenkin mahdollista liittyä Family Reward -ohjelmaan, jolla voi kerryttää CashPointseja myös perheen lipuista. Tällöin perheenjäsenille tehdään omat Reward-tilit, joilta pisteet siirtyvät yhteiselle Perhetilille.

   Miten ja mihin niitä voi käyttää?

   Norwegian-luottokortille on oma Norwegian Reward -numerosarja, joka kannattaa ottaa talteen. Joiltakin yhteistyökumppaneilta pisteitä voi hakea jälkikäteen, mutta kaikki eivät anna siihen mahdollisuutta. Joten, kun teet tilauksia tai ostoja, varmista, että palveluun tai maksutapaan on liitetty korttisi Reward-numero.

   CashPoints-pisteitä voi käyttää Air Norwegianin lentolippujen, matkatavaroiden tai aterioiden maksamiseen. Ei ole väliä onko sinulla 7000 pistettä tai 20 pistettä, voit maksaa niillä lentolipun kokonaan tai sitten pienenä alennuksena – maksat vain jäljelle jäävän summan. Norwegian ei määrittele mitään alarajaa pisteiden käytölle, eikä mitään tiettyjä lentoreittejä, joihin pisteitä voisi käyttää. Pisteet käyvät valuuttana siis kaikille Air Norwegianin lennoille.

   Norwegian Rewards -palkinnot

   CashPoints -pisteiden lisäksi Reward -etuohjelmaan kuuluu erilaisia palkintoja. Norwegian tarjoaa joka kuudennen yksittäisen lennon jälkeen yhden palkinnon. Palkinnot ovat voimassa 12 kuukautta. Voit valita käyttöösi aina yhden palkinnon lisää, mutta vuodessa palkintoja on mahdollista saada enintään kahdeksan kappaletta. Enimmäismäärän voi siis saavuttaa 48 lennolla. Palkintoja ovat:

   • +2% enemmän CashPoints -bonuspisteitä. Voidaan valita 5 kertaa.
   • ilmainen FastTrack -turvatarkastus
   • ilmainen matkatavara (18 lennon jälkeen)
   • ilmainen istuinpaikka

   Miten Norwegian-kortin voi saada?

   Norwegian-korttia haetaan yleensä netin kautta. Nettilomakkeeseen täytetään hakijan henkilötiedot, ja hakemisen yhteydessä pitää todistaa myös tulotasonsa. Tuloja täytyy olla säännöllisesti ja niitä pitää olla tarpeeksi lyhennyksistä selviytymiseen. Hakemiseen tarvitaan myös kotimaiset verkkopankkitunnukset, sillä luottokorttia ei voi myöntää ilman vahvaa tunnistautumista.

   Bank Norwegianin luottokorttia ei tarjota alle 23-vuotiaille. Hakijan tulee myös olla asunut Suomessa vähintään kolme vuotta yhtäjaksoisesti ennen kortin hakemista. Jos hakijan luottotiedot eivät ole kunnossa, luottokorttia ei voida myöntää.

   Kenelle Norwegian-luottokortti sopii?

   Bank Norwegianin kortti sopii parhaiten henkilölle, joka tietää matkustavansa paljon lentäen etenkin Air Norwegianin lennoilla. Norwegianin asiakkaat hyötyvät korttiostosten kerryttämistä CashPoints-pisteistä, joilla voi ostaa suoraan lentolippuja ja niihin liittyviä palveluita. Jokainen kortilla suoritettu ostos kerryttää yhden prosentin edestä CashPoints-pisteitä. Ostaessaan itselleen Air Norwegianin lentolippuja kuluttaja pääsee kerryttämään pisteitä vielä nopeammin.

   Kun Air Norwegianin lento ostetaan Norwegian-kortilla, siihen sisältyy myös automaattisesti aina täydentävä matkavakuutus. Tarkista kuitenkin matkavakuutuksen ehdot huolella, että se varmasti kattaa kaikki haluamasi osa-alueet. Moni matkaaja tarvitsee luottokortin mukana tulevan matkavakuutuksen rinnalle erillisen, laajemman matkavakuutuksen.

   Mukavana lisänä Norwegianin Visalla voi suorittaa automaattinostoja kaikkialla maailmassa ilman lisämaksuja. (Huomaa kuitenkin, että vaikka Norwegian ei veloita ulkomaannostoista, pankkiautomaatin omistava pankki voi yhä näin tehdä – ja usein tekeekin.)

   Norwegian-kortti vs. muut luottokortit

   Norwegian-kortti voi olla parhaimmillaan joustavana lisäkorttina, jolla ostetaan Air Norwegianin lentoja. Jos oma pankkisi tarjoaa sinulle koroltaan edullisempaa luottokorttia, kannattaa kuitenkin yleensä käyttää sen luotto-ominaisuutta. Kunkin kuluttajan tulisi toki tehdä yksilöllinen laskelma siitä, mikä on oikeasti kannattavaa ja mikä ei.

   Bank Norwegianin luottokortti on velallista luotoltaan kallimpaa esimerkiksi verrattuna S-Pankin S-kanta-asiakaskorttina toimivaan Visaan sekä isojen pankkien (kuten OP, Nordea, Danske Bank) tavallisiin Visa- ja MasterCard-kortteihin.

   Milloin luottokorttilasku maksetaan?

   Bank Norwegian lähettää aina kuun alussa luottokorttilaskunsa, joiden eräpäiväksi on määritelty kunkin kuun 15. päivä. Täten korottomaksi maksuajaksi muodostuu keskimäärin 6 viikkoa.

   Jos luottokorttilaskua ei ole maksettu tuohon mennessä kokonaisuudessaan pois, alkaa jäljelle jäävä velka kasvaa korkohinnaston mukaista korkoa. Mikäli lasku on maksettu pois kokonaan eräpäivään mennessä, mitään lisäkuluja ei tilinhoidosta pitäisi tulla.

   Usein kysyttyä

   Kuka voi saada Norwegian -luottokortin?
   • hakija on täyttänyt 23 vuotta
   • hakija on asunut Suomessa yli 3 vuotta
   • hakijan luottotiedot ovat kunnossa
   Milloin luottokortti- tai lainahakemukseni käsitellään?
   Bank Norwegian hyödyntää automaattisia päätöksentekoprosesseja, minkä ansiosta alustavan päätöksen voi saada heti hakemuksen täyttämisen lopuksi.
   Miten lainasopimus allekirjoitetaan?
   Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu verkkopankkitunnuksilla netissä. Bank Norwegian on digitaalinen pankki, joka suosii itsepalvelukäytänteitä ja automaattisia prosesseja.
   Voiko lainan maksuaikaa muuttaa?
   Bank Norwegianin sivuilta “Omat sivut” -palvelun avulla lainaan liittyviä tietoja voi tarkastella ja muokata. Jos niiden kautta jonkin asian hoitaminen ei onnistu, kannattaa ottaa yhteys pankin asiakaspalveluun.
   Kuka voi saada Bank Norwegianin lainan?
   • hakija on täyttänyt 23 vuotta
   • hakija on asunut Suomessa yli 3 vuotta
   • hakijan luottotiedot ovat kunnossa
   Mitkä ovat Bank Norwegianin yhteystiedot?
   Sähköpostitse: [email protected] Puhelimitse: 07532 66 200 (pvm/mpm). Ulkomailta soitettaessa +358 7532 66 200 (ulkomaan puhelun hinta). Puhelinpalvelumme on auki arkipäivisin klo 11:00 - 17:00.
   Mikä on lainan korko?
   Bank Norwegianilta voit saada lainaa 6,85% - 19,19% korolla. Katso minkälaisia tarjouksia voit odottaa tästä.
   Kuinka pitkä maksuaika lainassa on?
   Laina-aika on 1 vuotta - 15 vuotta. Laina-ajan voi päättää kun on tehnyt hakemuksen.
   Miksi hakea Bank Norwegian laina Summarum.fi-palvelusta?
   Kun teet Bank Norwegian lainahakemuksen Summarum.fi -osoitteessa lähtee hakemuksesi samalla automaattisesti myös yli 30 pankille. Saat siis yhdellä hakemuksella täysin ilmaiseksi useita tarjouksia joista voit valita edullisimman.