Lainaa joustavasti

Hakemalla lainaa joustavasti voit tasapainottaa omaa talouttasi. Useat pankit ja rahalaitokset tarjoavat luottoa, joka on hyvin joustavasti asiakkaan käytettävissä tarpeen vaatiessa.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Hae lainaa joustavasti

   Netti tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja hakea lainaa joustavasti. Nopeimmat mahdollistavat rahojen siirtymisen tilillesi vain muutamissa minuuteissa. Ennen lainan nostamista kannattaa tehdä vertailua, jotta saa varmasti käyttöönsä parhaat lainaehdot.

   Vertailussa apunasi ovat kilpailuttamista varten olevat lainavertailupalvelut. Niiden käyttö on ilmaista ja kaikki tapahtuu ilman mitään sitoumuksia. Lainavaihtoehtoja on niin monia, että muutama minuutti aikaa tähän tarkoitukseen varattuna maksaa itsensä varmasti takaisin.


   Löydä edullisin joustava laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan joustavan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Miksi laina kannattaa kilpailuttaa

   Lainatuotteita on niin paljon, että suoralta kädeltä on mahdotonta sanoa heti paras vaihtoehto. Eri lainoissa on omansalaiset ehdot, korot, takaisinmaksuajat sekä kuukausierien suuruudet.

   Aina kannattaa huomioida mahdolliset avausmaksut ja tilinhoitopalkkiot, sekä mahdolliset lisämaksut mikäli lainan haluaakin maksaa pois suunniteltua nopeammin. Ota siis huomioon muitakin näkökohtia kuin vain lainalaskurin tulos käyttämällä kilpailutuspalvelua, jotta varmistat parhaat edut itsellesi.

   Lainaa harkitusti

   Mitään lainaa ei pitäisi ottaa ilman harkitsemista ja peruslaskutoimituksia. Nopeasti myönnettäviä pikalainoja on helppo saada ja niissä harkitsevaisuus kannattaa. Selvittelytyöt ennen luoton nostamiseta kannattaa tehdä huolellisesti, jotta säästyy talousvaikeuksilta. Pahimmillaan maksukyky ei olekaan suhteessa otettuun lainaan ja velkaantuminen kasvaa, tai voi johtaa jopa luottotietojen menetykseen.

   Maksuhäiriömerkintä tulee, mikäli ei useasta huomautuksesta huolimatta maksa esimerkiksi erääntyneitä lainanlyhennyksiä. Tällainen luottotietojen menetys hankaloittaa elämää monella tavalla.

   Kun lainan tarpeen on miettinyt realistisesti, se on välttämätön ja mahdollinen maksaa takaisin, on lainan ottaminen perusteltua. Lainan tarkoitus on auttaa arjesta selviämisessä tai mahdollistaa siihen liittyviä hankintoja tai välttämättömien menojen maksamista ajoissa. Taloudellinen tilanne ei saisi lainan vuoksi kärsiä tai joutua liian ahtaalle.

   Elämäntilanteen vaikutus lainaan

   Elämäntilanteita on monenlaisia ja ihan kaikissa niissä ei lainan ottaminen ole järkevää tai sitä ei myönnetä. Mikäli taloustilanne on jo valmiiksi huono, sitä ei kannata paikata pikalainalla.

   Haastavia tilanteita, joihin nopea laina ei ole paras ratkaisu, ovat esimerkiksi työttömyys, hyvin pienet tulot tai jo olemassa olevat velat tai maksuhäiriömerkinnät. Vältä lainakierrettä, josta on vaikea irrottautua.

   Taloustilanne voi olla heikko vain tilapäisesti. Silloin pikalaina voi olla suurena apuna ja auttaa tasapainottamaan hetkellistä tilannetta. Huono rahatilanne ei koskaan korjaannu lainaa ottamalla.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Lainanhakijan kriteerit

   Sinun ei tarvitse olla laina-asiantuntija laisinkaan. Voit vain jättää helposti lainahakemuksesi, ja asiantuntijat tekevät sitten arvionsa siitä, millaista lainaa sinulle voidaan myöntää.

   Lainan myöntäjillä on joitakin omia kriteerejä, joihin he kiinnittävät huomiota omia riskiarvioita tehdessään.Pankeille ja rahoituslaitoksille on tietenkin tärkeää taata omat saatavansa. Näin ollen ne laskevat tarjouksensa perustuen hakijan taustoihin ja omiin riskiarviointeihinsa.

   Lainanhakijoille on joitakin yleisiä kriteereitä, jotta lainaa voidaan myöntää. Kaikki alkaa huolellisesti täytetystä ja lähetetystä hakemuksesta. Sen voi tehdä netissä, puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Luottotietojen on oltava kunnossa ja iän riittää. Monet edellyttävät vakituisen osoitteen olevan Suomessa sekä suomen kansalaisuutta.

   Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

   Nopeasti ja joustavasti lainaa on mahdollista saada, vaikka sitä hakisikin ilman vakuuksia tai takaajia. Sellaiset hakijat, joilla luottotiedot ovat hyvät ja takaisinmaksu on riittävää, saavat lainaa. Muitakin ehtoja saatetaan hakijalle asettaa lainantarjoajasta riippuen.

   Sinun ei tarvitse miettiä ja selvittää välttämättä itse saatko lainaa. Asia selviää helposti hakemuksen lähettämällä. Sen käsittelyssä käydään läpi tietosi sillä tasolla, kuin se on lainan kannalta oleellista.

   Vakuudetta myönnettäviä joustavia lainoja on helppoa ja nopeaa saada. Vakuudellisiin lainoihin verrattuna pikalainojen vuosikorot saattavat erota huomattavasti. Tavallisesti ne ovat suuremmat.

   Lakimuutoksen johdosta korot on nykyään pidettävä maltillisina kuluttajan edun mukaisesti. Kohtuuhintaista, nopeaa ja joustavaa lainaa on tänäpäivänä mahdollista saada. Parhaat korot saadakseen lainahakemus kannattaa täyttää huolellisesti ja katsoa millaisia tarjouksia sillä voi saada.

   Vakuudetonta lainaa myönnetään hakijan talouden kokonaistilanteeseen ja luottotietoihin perustuen. Vakuudettomat lainat ovat tyypillisesti pienempiä, kuin vakuuksien ja takaajien kanssa toimiessa.

   Joustoa talouteen

   Kun rahan tarve on akuutti ja takaisinmaksukyky on taattu, tuo kilpailutettu laina toivottua joustovaraa. Tavallista on, että vakuudetonta lainaa voi saada suurimmillaankin muutamia tuhansia euroja.

   Suuret lainat, esimerkiksi asuntolainat, edellyttävät aina jonkinlaista reaalivakuutta. Lainan hakeminen on jonkin verran työläämpää ja pankin kanssa voi joutua asioimaan muutamaan kertaan, jotta heillä on kaikki tarvittavat taustatiedot.

   Lainasummaa voidaan nostaa, mikäli sille löytyy riittävästi takuita. Lainahakemuksen täyttämällä saat yhdellä pienellä vaivannäöllä yhteyden lukuisiin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin olitpa sitten hakemassa pientä tai suurempaa lainasummaa.

   Lainantarjoajat arvioivat kokonaistilanteesi ja tekevät sen mukaan sinulle tarjouksen ehtoineen. Sopivaa lainaa laskettaessa kiinnitetään erityishuomiota siihen, että laina olisi sinulle sopivaksi mitoitettu.

   Mistä laina kannattaa ottaa

   Kun saat tarjouksia nähtäväksesi, voit kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin parhaan valitaksesi. Sinua lainanhakijana arvioidaan, mutta yhtälailla sinä voit arvioida lainan tarjoajaa.

   Voit kiinnittää huomiota ainakin siihen, oletko koskaan aiemmin kuullut kyseisestä lainanmyöntäjästä. Saamasi tarjouksen tulisi olla selkeä ja johdonmukainen, eli helposti ymmärrettävä. Muiden lainanottajien kokemuksia kannattaa lukea, vaikkakaan niihin ei pidä päätöstään perustaa. Useiden eri henkilöiden kirjoittamat kokemukset, olivatpa ne sitten positiivisia tai negatiivisia, antavat hyvää osviittaa lainantarjoajasta.

   Yleensä kotimainen lainantarjoaja vie hakijoiden keskuudessa voiton, sillä heidän kanssaan on yksinkertaista asioida. Syy asioimiselle saattaa olla esimerkiksi oma muuttunut rahatilanne, joka vaikuttaa maksukykyyn tai kenties koko lainan maksamiseen pois aiempaa nopeammin.

   Todellinen vuosikorko

   Lainoja voi vertailla monilla eri tekijöillä. Joku arvostaa pitkää maksuaikaa, vaikka se toisikin lisäkuluja ja lainan kokonaishinta nousee. Joskus pienempi lyhennysten kuukausierä ratkaisee valinnan, eikä koroilla ole niin suurta merkitystä.

   Tavallinen tilanne on, että lainanhakija tekee vertailua todellisen vuosikoron mukaan. Siihen sisältyy kaikki lainaan liittyvät kulut mahdollisine tilinhoitokuluineen, avauspalkkioineen ja nimelliskorkoineen.

   Lainan nimelliskorko ei kerro siis lainan todellista hintaa. Mikäli kokonaisedullisuus on tärkeintä, kiinnitä huomiota oikeisiin asioihin. Parhaat vertailtavat lainat saat kilpailuttamalla ne. Se käy nopeasti, eikä sido sinua mihinkään.

   Muut lainakulut

   Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainasta aiheutuvat kulut yhteenlaskettuna. Nimelliskoron ja todellisen vuosikoron välinen ero on merkityksellinen varsinkin silloin, jos laina-aika on pitkä.

   Lainan muita kuluja on tärkeää huomioida ottaa pikalainaa harkitessa. Muita kuluja, joita nimelliskoron lisäksi usein tulee, ovat esimerkiksi myöhästymisestä koituvat lisämaksut. Moniin lainoihin tulee avausmaksu, tilinhoitomaksu, sekä mahdollisia kuluja siinä tapauksessa, että haluaakin maksaa lainan nopeammin pois.

   Lainatarjouksiin on hyvä tutustua huolella ja katsoa minkälaisia mahdollisia lisämaksuja laina saattaa sisältää. Korkokatto on luotu suojelemaan velallista. Siitä huolimatta lainan muita kuluja on hyvä tarkastella kriittisesti. Kilpailuttamalla saat parhaat personoidut tarjoukset. Niistä ei ole kuitenkaan pakko valita mitään, jos et halua.

   Tarjousten vertailu on ilmaista ja voit säästää merkittäviä summia palvelua käyttämällä. Et sitoudu mihinkään ja saat helposti selville, millaisin ehdoin voisit lainaa saada.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainahakemus

   Jos tarvitset rahaa joustavasti, voit aloittaa lainojen kilpailuttamisen vaikka heti. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu helposti ohjeita seuraamalla. Se on nopeasti tehty ja maksaa vaivan. Et sitoudu mihinkään, etkä maksa mitään. Siitä syystä palvelua käytetään niin paljon. Monet käyttävät sitä uteliaisuuttaan selvittääkseen korkoprosenttinsa tai luottokelpoisuutensa.

   Yhdellä hakemuksella voit saada valmiit lainaehdotukset maksuehtoineen ja kuluineen. Lomakkeessa pyydetään vain luoton kannalta oleellisimmat tiedot, turhia kysymyksiä ei ole. Hakemuksesi välitetään edelleen kymmenille luotontarjoajille. He räätälöivät tarjoukset jokaiselle henkilökohtaisesti parhain mahdollisin ehdoin.

   Tarjouksia vastaanotettuasi tarkista niistä korot, maksuerät aikatauluineen ja mahdolliset muut lainaehdot. Mikäli päädyt ottamaan lainaa, huomioi, että hyväksymällä jonkin tarjouksista hyväksyt samalla lainanmyöntäjän ehdot.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi mistä löytyisi lainaa joustavasti, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen