Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa joustavasti

   Kilpailuta ja hae lainaa joustavasti netistä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa joustavasti ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa joustavasti jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa joustavasti helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta joustavaa lainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa joustavasti ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa joustavasti.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin joustava laina.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan joustavaa lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä joustava laina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman joustavan lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudetonta joustavaa lainaa heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin joustava laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan joustavan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Hae lainaa joustavasti

   Netti tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja hakea lainaa joustavasti. Nopeimmat mahdollistavat rahojen siirtymisen tilillesi vain muutamissa minuuteissa. Ennen lainan nostamista kannattaa tehdä vertailua, jotta saa varmasti käyttöönsä parhaat lainaehdot.

   Vertailussa apunasi ovat kilpailuttamista varten olevat lainavertailupalvelut. Niiden käyttö on ilmaista ja kaikki tapahtuu ilman mitään sitoumuksia. Lainavaihtoehtoja on niin monia, että muutama minuutti aikaa tähän tarkoitukseen varattuna maksaa itsensä varmasti takaisin.

   Luotto on joustava laina

   Monen talous kaipaa aika ajoin pientä joustovaraa. Yllättävät menot saattavat tulla vastaan kodinkoneen rikkoutuessa tai pienen remontin yhteydessä.

   Joustava laina voi olla tässä tilanteessa oiva apuväline. Monien pankkien ja rahoituslaitosten tarjoama kulutusluotto, on hyvä esimerkki joustavasta lainasta. Luotossa maksat korkoa vain nostamastasi rahasummasta. Oli se sitten 100 euroa tai 2000 euroa.

   Luoton takaisinmaksu on myös hyvin joustavaa. Maksat itse nostamaasi luottoa takaisin oman aikataulusi mukaisesti yhdessä sovittujen ehtojen mukaan.

   Miksi laina kannattaa kilpailuttaa

   Lainatuotteita on niin paljon, että suoralta kädeltä on mahdotonta sanoa heti paras vaihtoehto. Eri lainoissa on omanlaisensa ehdot, korot, takaisinmaksuajat sekä kuukausierien suuruudet.

   Aina kannattaa huomioida mahdolliset avausmaksut ja tilinhoitopalkkiot, sekä mahdolliset lisämaksut mikäli lainan haluaakin maksaa pois suunniteltua nopeammin. Ota siis huomioon muitakin näkökohtia kuin vain lainalaskurin tulos käyttämällä kilpailutuspalvelua, jotta varmistat parhaat edut itsellesi.

   Lainaa harkitusti

   Mitään lainaa ei pitäisi ottaa ilman harkitsemista ja peruslaskutoimituksia. Nopeasti myönnettäviä pikalainoja on helppo saada ja niissä harkitsevaisuus kannattaa. Selvittelytyöt ennen luoton nostamisesta kannattaa tehdä huolellisesti, jotta säästyy talousvaikeuksilta. Pahimmillaan maksukyky ei olekaan suhteessa otettuun lainaan ja velkaantuminen kasvaa, tai voi johtaa jopa luottotietojen menetykseen.

   Maksuhäiriömerkintä tulee, mikäli ei useasta huomautuksesta huolimatta maksa esimerkiksi erääntyneitä lainanlyhennyksiä. Tällainen luottotietojen menetys hankaloittaa elämää monella tavalla.

   Kun lainan tarpeen on miettinyt realistisesti, se on välttämätön ja mahdollinen maksaa takaisin, on lainan ottaminen perusteltua. Lainan tarkoitus on auttaa arjesta selviämisessä tai mahdollistaa siihen liittyviä hankintoja tai välttämättömien menojen maksamista ajoissa. Taloudellinen tilanne ei saisi lainan vuoksi kärsiä tai joutua liian ahtaalle.

   Elämäntilanteen vaikutus lainaan

   Elämäntilanteita on monenlaisia ja ihan kaikissa niissä ei lainan ottaminen ole järkevää tai sitä ei myönnetä. Mikäli taloustilanne on jo valmiiksi huono, sitä ei kannata paikata pikalainalla.

   Haastavia tilanteita, joihin nopea laina ei ole paras ratkaisu, ovat esimerkiksi työttömyys, hyvin pienet tulot tai jo olemassa olevat velat tai maksuhäiriömerkinnät. Vältä lainakierrettä, josta on vaikea irrottautua.

   Taloustilanne voi olla heikko vain tilapäisesti. Silloin pikalaina voi olla suurena apuna ja auttaa tasapainottamaan hetkellistä tilannetta. Huono rahatilanne ei koskaan korjaannu lainaa ottamalla.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainanhakijan kriteerit

   Sinun ei tarvitse olla laina-asiantuntija laisinkaan. Voit vain jättää helposti lainahakemuksesi, ja asiantuntijat tekevät sitten arvionsa siitä, millaista lainaa sinulle voidaan myöntää.

   Lainan myöntäjillä on joitakin omia kriteerejä, joihin he kiinnittävät huomiota omia riskiarvioita tehdessään. Pankeille ja rahoituslaitoksille on tietenkin tärkeää taata omat saatavansa. Näin ollen ne laskevat tarjouksensa perustuen hakijan taustoihin ja omiin riskiarviointeihinsa.

   Lainanhakijoille on joitakin yleisiä kriteereitä, jotta lainaa voidaan myöntää. Kaikki alkaa huolellisesti täytetystä ja lähetetystä hakemuksesta. Sen voi tehdä netissä, puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Luottotietojen on oltava kunnossa ja iän riittää. Monet edellyttävät vakituisen osoitteen olevan Suomessa sekä suomen kansalaisuutta.

   Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

   Nopeasti ja joustavasti lainaa on mahdollista saada, vaikka sitä hakisikin ilman vakuuksia tai takaajia. Sellaiset hakijat, joilla luottotiedot ovat hyvät ja takaisinmaksu on riittävää, saavat lainaa. Muitakin ehtoja saatetaan hakijalle asettaa lainantarjoajasta riippuen.

   Sinun ei tarvitse miettiä ja selvittää välttämättä itse saatko lainaa. Asia selviää helposti hakemuksen lähettämällä. Sen käsittelyssä käydään läpi tietosi sillä tasolla, kuin se on lainan kannalta oleellista.

   Vakuudetta myönnettäviä joustavia lainoja on helppoa ja nopeaa saada. Vakuudellisiin lainoihin verrattuna pikalainojen vuosikorot saattavat erota huomattavasti. Tavallisesti ne ovat suuremmat.

   Lakimuutoksen johdosta korot on nykyään pidettävä maltillisina kuluttajien edun mukaisesti. Kohtuuhintaista, nopeaa ja joustavaa lainaa on tänä päivänä mahdollista saada. Parhaat korot saadakseen lainahakemus kannattaa täyttää huolellisesti ja katsoa millaisia tarjouksia sillä voi saada.

   Vakuudetonta lainaa myönnetään hakijan talouden kokonaistilanteeseen ja luottotietoihin perustuen. Vakuudettomat lainat ovat tyypillisesti pienempiä, kuin vakuuksien ja takaajien kanssa toimiessa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Joustoa talouteen

   Kun rahan tarve on akuutti ja takaisinmaksukyky on taattu, tuo kilpailutettu laina toivottua joustovaraa. Tavallista on, että vakuudetonta lainaa voi saada suurimmillaankin muutamia tuhansia euroja.

   Suuret lainat, esimerkiksi asuntolainat, edellyttävät aina jonkinlaista reaalivakuutta. Lainan hakeminen on jonkin verran työläämpää ja pankin kanssa voi joutua asioimaan muutamaan kertaan, jotta heillä on kaikki tarvittavat taustatiedot.

   Lainasummaa voidaan nostaa, mikäli sille löytyy riittävästi takuita. Lainahakemuksen täyttämällä saat yhdellä pienellä vaivannäöllä yhteyden lukuisiin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin olitpa sitten hakemassa pientä tai suurempaa lainasummaa.

   Lainantarjoajat arvioivat kokonaistilanteesi ja tekevät sen mukaan sinulle tarjouksen ehtoineen. Sopivaa lainaa laskettaessa kiinnitetään erityishuomiota siihen, että laina olisi sinulle sopivaksi mitoitettu.

   Mistä laina kannattaa ottaa

   Kun saat tarjouksia nähtäväksesi, voit kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin parhaan valitaksesi. Sinua lainanhakijana arvioidaan, mutta yhtälailla sinä voit arvioida lainan tarjoajaa.

   Voit kiinnittää huomiota ainakin siihen, oletko koskaan aiemmin kuullut kyseisestä lainanmyöntäjästä. Saamasi tarjouksen tulisi olla selkeä ja johdonmukainen, eli helposti ymmärrettävä. Muiden lainanottajien kokemuksia kannattaa lukea, vaikkakaan niihin ei pidä päätöstään perustaa. Useiden eri henkilöiden kirjoittamat kokemukset, olivatpa ne sitten positiivisia tai negatiivisia, antavat hyvää osviittaa lainantarjoajasta.

   Yleensä kotimainen lainantarjoaja vie hakijoiden keskuudessa voiton, sillä heidän kanssaan on yksinkertaista asioida. Syy asioimiselle saattaa olla esimerkiksi oma muuttunut rahatilanne, joka vaikuttaa maksukykyyn tai kenties koko lainan maksamiseen pois aiempaa nopeammin.

   Todellinen vuosikorko

   Lainoja voi vertailla monilla eri tekijöillä. Joku arvostaa pitkää maksuaikaa, vaikka se toisikin lisäkuluja ja lainan kokonaishinta nousee. Joskus pienempi lyhennysten kuukausierä ratkaisee valinnan, eikä koroilla ole niin suurta merkitystä.

   Tavallinen tilanne on, että lainanhakija tekee vertailua todellisen vuosikoron mukaan. Siihen sisältyy kaikki lainaan liittyvät kulut mahdollisine tilinhoitokuluineen, avauspalkkioineen ja nimelliskorkoineen.

   Lainan nimelliskorko ei kerro siis lainan todellista hintaa. Mikäli kokonaisedullisuus on tärkeintä, kiinnitä huomiota oikeisiin asioihin. Parhaat vertailtavat lainat saat kilpailuttamalla ne. Se käy nopeasti, eikä sido sinua mihinkään.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Muut lainakulut

   Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainasta aiheutuvat kulut yhteenlaskettuna. Nimelliskoron ja todellisen vuosikoron välinen ero on merkityksellinen varsinkin silloin, jos laina-aika on pitkä.

   Lainan muita kuluja on tärkeää huomioida ottaa pikalainaa harkitessa. Muita kuluja, joita nimelliskoron lisäksi usein tulee, ovat esimerkiksi myöhästymisestä koituvat lisämaksut. Moniin lainoihin tulee avausmaksu, tilinhoitomaksu, sekä mahdollisia kuluja siinä tapauksessa, että haluaakin maksaa lainan nopeammin pois.

   Lainatarjouksiin on hyvä tutustua huolella ja katsoa minkälaisia mahdollisia lisämaksuja laina saattaa sisältää. Korkokatto on luotu suojelemaan velallista. Siitä huolimatta lainan muita kuluja on hyvä tarkastella kriittisesti. Kilpailuttamalla saat parhaat personoidut tarjoukset. Niistä ei ole kuitenkaan pakko valita mitään, jos et halua.

   Tarjousten vertailu on ilmaista ja voit säästää merkittäviä summia palvelua käyttämällä. Et sitoudu mihinkään ja saat helposti selville, millaisin ehdoin ja kuinka paljon lainaa voisit saada.

   Lainahakemus

   Jos tarvitset rahaa joustavasti, voit aloittaa lainojen kilpailuttamisen vaikka heti. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu helposti ohjeita seuraamalla. Se on nopeasti tehty ja maksaa vaivan. Et sitoudu mihinkään, etkä maksa mitään. Siitä syystä palvelua käytetään niin paljon. Monet käyttävät sitä uteliaisuuttaan selvittääkseen korkoprosenttinsa tai luottokelpoisuutensa.

   Yhdellä hakemuksella voit saada valmiit lainaehdotukset maksuehtoineen ja kuluineen. Lomakkeessa pyydetään vain luoton kannalta oleellisimmat tiedot, turhia kysymyksiä ei ole. Hakemuksesi välitetään edelleen kymmenille luotontarjoajille. He räätälöivät tarjoukset jokaiselle henkilökohtaisesti parhain mahdollisin ehdoin.

   Tarjouksia vastaanotettuasi tarkista niistä korot, maksuerät aikatauluineen ja mahdolliset muut lainaehdot. Mikäli päädyt ottamaan lainaa, huomioi, että hyväksymällä jonkin tarjouksista hyväksyt samalla lainanmyöntäjän ehdot.

   Anna meidän kilpailuttaa tarjoukset ja löytää sinulle edullinen laina jo tänään!

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen