Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa joustavasti

Kilpailuta ja hae lainaa joustavasti netistä ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae lainaa joustavasti ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustavan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa joustavasti jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta voit hakea lainaa joustavasti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Joustavan lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta joustavaa lainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt myöntävät lainaa joustavasti ilman vakuuksia ja takaajia.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile joustavat lainat helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa joustavasti.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa ratkaisua. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin joustava laina.

Vinkki

Kilpailuta joustavat lainat netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan joustavaa lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä joustava laina netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman joustavan lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja.  Lainojen vertaileminen kannattaa tehdä niin, että kiinnität huomiota näihin:

 • joustavan lainan korot
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudetonta joustavaa lainaa heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun tarjous on hyväksytty, maksetaan useimmiten laina heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin joustava laina

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan joustavan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Hae lainaa joustavasti

Netti tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja hakea lainaa joustavasti. Nopeimmat mahdollistavat rahojen siirtymisen tilillesi vain muutamissa minuuteissa. Ennen lainan nostamista sinun kannattaa tehdä vertailua, jotta saat varmasti käyttöösi parhaat lainaehdot.

Toimi näin:

 1. Täytä joustavan lainan hakemus sivustollamme. Ilmoita siinä toivottu summa, laina-aika ja omat tietosi.
 2. Lähetä hakemus meille.
 3. Välitämme hakemuksesi eteenpäin. Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat sähköpostiisi lähes välittömästi.
 4. Vertaile rauhassa saatuja tarjouksia.
 5. Valitse sopivin joustava laina ja solmi sopimus rahoitusyhtiön kanssa.

Muista, että sinun ei ole pakko valita tarjouksista yhtään. Tarjousten hakeminen ja saaminen Summarumin kautta eivät siis vielä sido sinua mihinkään. Kauttamme saat myös yrityslainaa joustavasti.

Kenelle joustavaa lainaa myönnetään?

Kun haet netistä lainaa joustavasti Summarumin kautta, on sinun täytettävä muutamia ehtoja. Näitä ovat seuraavat:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Palkka- tai eläketulosi ovat säännölliset.
 • Luottotietosi ovat puhtaat.
 • Asut vakituisesti Suomessa.

Luotto on joustava laina

Monen talous kaipaa aika ajoin pientä joustovaraa. Yllättävät menot saattavat tulla vastaan kodinkoneen rikkoutuessa tai pienen remontin yhteydessä.

Joustava luotto voi olla tässä tilanteessa oiva apuväline. Monien pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoama kulutusluotto on hyvä esimerkki joustavasta lainasta. Luotossa maksat korkoa vain nostamastasi rahasummasta, oli se sitten 100 tai 2 000 euroa.

Luoton takaisinmaksu on myös hyvin joustavaa. Maksat itse nostamaasi luottoa takaisin oman aikataulusi mukaisesti yhdessä sovittujen ehtojen mukaan.

Miksi myös joustavat lainat kannattaa kilpailuttaa

Lainatuotteita on niin paljon, että suoralta kädeltä on mahdotonta sanoa mikä niistä on se paras vaihtoehto. Eri lainoissa on omanlaisensa

 • ehdot
 • korot
 • takaisinmaksuajat
 • kuukausierien suuruudet.

Aina kannattaa huomioida mahdolliset avausmaksut ja tilinhoitopalkkiot, sekä mahdolliset lisämaksut mikäli haluatkin maksaa joustavaa lainaa pois suunniteltua nopeammin. Ota siis huomioon muitakin näkökohtia kuin vain lainalaskurin tulos käyttämällä Summarumin vertailua, jotta varmistat parhaat edut itsellesi.

Lainaa harkitusti

Mitään lainaa ei pitäisi ottaa ilman harkitsemista ja peruslaskutoimituksia. Nopeasti myönnettäviä pikalainoja on helppo saada ja niissä harkitsevaisuus kannattaa. Selvittelytyöt ennen luoton nostamista kannattaa tehdä huolellisesti, jotta säästyt talousvaikeuksilta. Pahimmillaan maksukykysi ei olekaan suhteessa otettuun lainaan ja velkaantuminen kasvaa, tai voi johtaa jopa luottotietojen menetykseen.

Varoitus

Maksuhäiriömerkintä tulee, mikäli et useasta huomautuksesta huolimatta maksa esimerkiksi erääntyneitä lainanlyhennyksiä. Tällainen luottotietojen menetys hankaloittaa elämääsi jatkossa monella tavalla.

Kun olet miettinyt lainan tarpeen realistisesti, ja kun se on välttämätön ja mahdollinen maksaa takaisin, on lainan ottaminen perusteltua. Joustavan lainan tarkoitus on auttaa arjesta selviämisessä tai mahdollistaa siihen liittyviä hankintoja tai välttämättömien menojen maksamista ajoissa.

Taloudellinen tilanne ei saisi lainan vuoksi kärsiä tai joutua liian ahtaalle.

Elämäntilanteen vaikutus joustavaan lainaan

Elämäntilanteita on monenlaisia ja ihan kaikissa niissä ei joustavan lainan ottaminen ole järkevää tai sitä ei myönnetä. Mikäli taloustilanteesi on jo valmiiksi huono, sitä ei kannata paikata pikalainalla.

Haastavia tilanteita, joihin joustavaa lainaa ei kannata ottaa, ovat esimerkiksi työttömyys, hyvin pienet tulot tai jo olemassa olevat velat tai maksuhäiriömerkinnät. Vältä lainakierrettä, josta on vaikea irrottautua.

Taloustilanne voi olla heikko vain tilapäisesti. Silloin joustava laina voi olla suurena apuna ja auttaa tasapainottamaan hetkellistä tilannetta. Huono rahatilanne ei kuitenkaan koskaan korjaannu edes joustavaa lainaa ottamalla.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainanhakijan kriteerit

Sinun ei tarvitse olla laina-asiantuntija, jotta löydät sopivan joustavan lainan tarpeisiisi. Voit jättää helposti lainahakemuksesi meille ja välitämme sen yhteistyökumppaneillemme. Näiden yhtiöiden asiantuntijat tekevät arvionsa siitä, millaista joustavaa lainaa sinulle voidaan myöntää.

Lainan myöntäjillä on joitakin omia kriteerejä, joihin he kiinnittävät huomiota omia riskiarvioita tehdessään. Pankeille ja rahoitusyhtiöille on tietenkin tärkeää taata omat saatavansa. Näin ollen ne laskevat tarjouksensa perustuen hakijan taustoihin ja omiin riskiarviointeihinsa.

Lainanhakijoille on joitakin yleisiä kriteereitä, jotta lainaa voidaan myöntää. Kaikki alkaa huolellisesti täytetystä ja lähetetystä hakemuksesta. Sen voit nykyisin tehdä netissä, puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Luottotietojen on oltava kunnossa ja iän tulee myös riittää. Monet edellyttävät vakituisen osoitteen olevan Suomessa sekä suomen kansalaisuutta.

Joustavaa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Nopeasti ja joustavasti lainaa on mahdollista saada, vaikka hakisitkin sitä ilman vakuuksia tai takaajia. Sellaiset hakijat, joilla luottotiedot ovat hyvät ja takaisinmaksu on riittävää, saavat lainaa joustavasti ja helposti.

Sinun ei tarvitse miettiä ja selvittää välttämättä itse saatko lainaa joustavasti. Asia selviää helposti hakemuksen lähettämällä. Sen käsittelyssä käydään läpi tietosi sillä tasolla, kuin se on lainan kannalta oleellista.

Vakuudetta myönnettäviä joustavia lainoja on helppoa ja nopeaa saada. Vakuudellisiin lainoihin verrattuna vuosikorot saattavat erota huomattavasti ja tavallisesti ne ovat suuremmat.

Lakimuutoksen johdosta korot on nykyään pidettävä maltillisina kuluttajien edun mukaisesti. Kohtuuhintaista, nopeaa ja joustavaa lainaa on siis tänä päivänä mahdollista saada todennäköisemmin kuin aikaisemmin. Parhaat korot saadaksesi lainahakemus kannattaa täyttää huolellisesti ja katsoa millaisia tarjouksia saat.

Vakuudetonta joustavaa lainaa myönnetään hakijan talouden kokonaistilanteeseen ja luottotietoihin perustuen. Vakuudettomat joustavat lainat ovat tyypillisesti pienempiä kuin vakuuksien ja takaajien kanssa toimiessa.

Joustoa talouteen

Kun rahan tarve on akuutti ja takaisinmaksukyky on taattu, tuo kilpailutettu joustava laina siihen toivottua joustovaraa. Tavallista on, että vakuudetonta joustavaa lainaa voit saada suurimmillaankin muutamia tuhansia euroja.

Suuret joustavat lainat, esimerkiksi asuntolainat, edellyttävät aina jonkinlaista reaalivakuutta. Joustavan lainan hakeminen on jonkin verran työläämpää ja pankin kanssa voit joutua asioimaan muutamaan kertaan, jotta sillä on kaikki tarvittavat taustatiedot.

Lainasummaa voidaan nostaa, mikäli sille löytyy riittävästi takuita. Lainahakemuksen täyttämällä saat yhdellä pienellä vaivannäöllä yhteyden lukuisiin pankkeihin ja rahoitusyhtiöihin olitpa sitten hakemassa pientä tai suurempaa lainasummaa.

Lainantarjoajat arvioivat kokonaistilanteesi ja tekevät sen mukaan sinulle tarjouksen ehtoineen. Sopivaa lainaa laskettaessa kiinnitetään erityishuomiota siihen, että joustava laina olisi sinulle sopivaksi mitoitettu.

Mistä joustavaa lainaa kannattaa ottaa

Kun saat tarjouksia nähtäväksesi, voit kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin parhaan valitaksesi. Sinua lainanhakijana arvioidaan, mutta yhtälailla sinä voit arvioida lainan tarjoajaa.

Voit kiinnittää huomiota ainakin siihen, oletko koskaan aiemmin kuullut kyseisestä lainanmyöntäjästä. Saamasi tarjouksen tulisi olla selkeä ja johdonmukainen, eli helposti ymmärrettävä. Muiden lainanottajien kokemuksia kannattaa lukea, vaikkakaan niihin ei pidä päätöstään perustaa.

Useiden eri henkilöiden kirjoittamat kokemukset, olivatpa ne sitten positiivisia tai negatiivisia, antavat hyvää osviittaa lainantarjoajasta.

Yleensä kotimainen lainantarjoaja vie hakijoiden keskuudessa voiton, sillä sen kanssa on yksinkertaista asioida. Syy asioimiselle saattaa olla esimerkiksi oma muuttunut rahatilanne, joka vaikuttaa maksukykyyn tai kenties koko lainan maksamiseen pois aiempaa nopeammin.

Todellinen vuosikorko

Joustoluottoja voi vertailla monilla eri tekijöillä. Joku arvostaa pitkää maksuaikaa, vaikka se toisikin lisäkuluja ja lainan kokonaishinta nousee. Joskus pienempi lyhennysten kuukausierä ratkaisee valinnan, eikä koroilla olekaan niin suurta merkitystä.

Muista vertailla lainatarjouksia todellisen vuosikoron mukaan. Todelliseen vuosikorkoon sisältyy kaikki lainaan liittyvät kulut mahdollisine tilinhoitokuluineen, avauspalkkioineen ja nimelliskorkoineen.

Lainan nimelliskorko ei kerro siis lainan todellista hintaa. Mikäli kokonaisedullisuus on tärkeintä, kiinnitä huomiota oikeisiin asioihin. Parhaat vertailtavat joustavat lainat saat kilpailuttamalla ne. Se käy nopeasti, eikä sido sinua mihinkään.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Muut lainakulut

Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainasta aiheutuvat kulut yhteenlaskettuna. Nimelliskoron ja todellisen vuosikoron välinen ero on merkityksellinen varsinkin silloin, jos laina-aika on pitkä.

Lainan muita kuluja on tärkeää huomioida ottaa joustavaa lainaa harkitessa. Muita kuluja, joita nimelliskoron lisäksi usein tulee, ovat esimerkiksi myöhästymisestä koituvat lisämaksut. Moniin lainoihin tulee avausmaksu, tilinhoitomaksu, sekä mahdollisia kuluja siinä tapauksessa, että haluaakin maksaa lainan nopeammin pois.

Lainatarjouksiin on hyvä tutustua huolella ja katsoa minkälaisia mahdollisia lisämaksuja joustava laina saattaa sisältää. Korkokatto on luotu suojelemaan velallista. Siitä huolimatta lainan muita kuluja on hyvä tarkastella kriittisesti. Kilpailuttamalla saat parhaat personoidut tarjoukset. Niistä ei ole kuitenkaan pakko valita mitään, jos et halua.

Tarjousten vertailu on ilmaista ja voit säästää merkittäviä summia palvelua käyttämällä. Et sitoudu mihinkään ja saat helposti selville, millaisin ehdoin ja kuinka paljon lainaa voisit saada.

Esimerkkejä joustavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä joustavista lainoista sekä niiden kustannuksista.

Hyödyt ja riskit

Hyödyt Riskit
Voit vertailla joustavia lainoja kauttamme ja löytää itsellesi parhaan vaihtoehdon. Jos vertailet joustavat lainat itse, vie se runsaasti aikaasi.
Voit hakea lainaa joustavasti ympäri vuorokauden paikasta riippumatta. Houkutus ottaa liikaa joustavaa lainaa voi kasvaa, jos et ole täysin tietoinen budjetistasi.
Voit lähettää kaikki liitteet sähköisesti.
Saat lainapäätöksen ja rahat tilillesi nopeasti.
Voit pyytää tarjouksia useilta eri lainanantajilta yhdellä hakemuksella.
Voit valita joustavan lainan, jossa on juuri sinulle sopivat lainaehdot.

Hae lainaa joustavasti

Jos tarvitset lainaa joustavasti, voit aloittaa lainojen kilpailuttamisen vaikka heti. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu helposti ohjeita seuraamalla. Et sitoudu mihinkään, etkä maksa mitään.

Yhdellä hakemuksella voit saada valmiit lainaehdotukset maksuehtoineen ja kuluineen. Lomakkeessa pyydetään vain luoton kannalta oleellisimmat tiedot, turhia kysymyksiä ei ole. Hakemuksesi välitetään edelleen kymmenille luotontarjoajille. Ne räätälöivät tarjoukset jokaiselle henkilökohtaisesti parhain mahdollisin ehdoin.

Tarjouksia vastaanotettuasi tarkista niistä korot, maksuerät aikatauluineen ja mahdolliset muut lainaehdot. Mikäli päädyt ottamaan lainaa joustavasti huomioi, että hyväksymällä jonkin tarjouksista hyväksyt samalla lainanmyöntäjän ehdot.

Anna meidän kilpailuttaa tarjoukset ja löytää sinulle edullinen laina jo tänään!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muita aiheeseen liittyviä sivuja