Lainaa varmasti

Mistä saisit lainaa varmasti? Monet rahalaitokset tarjoavat lainaa hyvin helpoin perustein. Lainaa hakiessa kannattaa aina tarkistaa lainan todellinen vuosikorko.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa varmasti

   Rahoituslaitoksilla on useita erilaisia lainatuotteita, joista joku sopii varmasti myös sinulle. Punnittuasi omaa tilannettasi, olet kenties tullut siihen lopputulemaan, että lainan ottaminen on ajankohtaista.

   Toimit oikein, kun kilpailutat lainasi. Siinä et sitoudu kuitenkaan vielä mihinkään ja saat itsellesi useita tarjouksia monilta eri tahoilta. Lainan kilpailuttaminen on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi.

   Lainan saaminen on tehty hyvin helpoksi, joten varmista aina, että voit maksaa sen myös takaisin. Mitoita siis lainasi oikein ja käytä siinä apuna lainojen vertailupalvelua.


   Löydä edullisin laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Nopea laina

   Ilmaisia pikalainoja ei ole olemassakaan. Edullisia lainoja sen sijaan on mahdollista löytää, eikä se edes ole vaivalloista. Edullisen pikalainan tunnistaa yleensä lyhyestä takaisinmaksuajasta.

   Nopeasti saataviin lainoihin ei lisätä ylimääräisiä piilokuluja, vaan kaikki on läpinäkyvää. Tärkeä tekijä edullisuutta kuvaamaan on lainojen tunnuslukuna käytetty todellinen vuosikorko.

   Lyhyt takaisinmaksuaika

   Tyypillisesti laina on sitä edullisempi, mitä lyhyempi on sen takaisinmaksuaika. Omaa talouttaan kannattaa tarkastella kriittisesti, ettei vedä itseään liian tiukille lyhyen maksuajan kanssa. Suhteuta maksuaika todelliseen maksukykyysi ja laske omat kuukausilyhennyksesi. Apuna voit käyttää vertailupalvelua.

   Kun velkaa ottaa, on hyvä varautua taloustilanteen yllättäviinkin muutoksiin. Vaikka muita äkillisiä menoja syntyy, on kuukausittainen lainanlyhennys pystyttävä hoitamaan.

   Edullinen laina

   Lainanmyöntäjät ilmoittavat nimelliskoron, mutta arvioidessasi lainan kokonaiskuluja, kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon. Nimelliskorko sisällyttää itseensä vain koron määrän.

   Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron lisäksi muutkin kulut. Muita kuluja ovat tavanomaisesti erilaiset avausmaksut, lainanhoitokulut ja laskutuslisät. Haluttu lainatyyppi vaikuttaa siihen, kuinka pieni todellinen vuosikorko on. Se on siis varsin suhteellinen käsite.

   Muuttumaton hinta

   Edullisin pikalaina ei sisällä koron lisäksi muita kuluja. Kilpailuttamalla lainasi, voit saada tarjouksen, jossa ei ole lainan avausmaksuja tai muitakaan lisämaksuja.

   Alkuun pienet kuukausimaksut tilinhoitoon tai laskutukseen liittyen vaikuttavat pieniltä. Niistä voi kuitenkin muodostua iso summa kuin huomaamatta ja ne nostavatkin lainan lopullista hintaa usein merkittävästi.

   Edullisin pikalaina on ennakkoon laskettavissa. Sen hintataso pysyy mahdollisimman vakaana läpi koko laina-ajan.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Pikalainan hakeminen netistä

   Pikalainoja on erittäin helppoa saada netistä. Lainanottajan tarvitsee vain lähettää yksi hakemus. Sen jälkeen saa useita tarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

   Hakemuksen täyttäminen ja tarjousten vastaanottaminen vertailua varten on täysin ilmaista. Monet käyttävät palvelua valmistellessaan hankintoja, ja monet äkillisiin yllättäviin tarpeisiin.

   Lainanoton syitä on monia, mutta kaikissa ideana on saada talouteen tarvittavaa joustoa. Pikalainoja haetaan usein ilman vakuuksia.

   Luottoa ilman vakuuksia

   Jos lainanhakijalta löytyy omaisuutta, voi sitä käyttää lainavakuutena. Vakuuksien kanssa toimiminen on pidempi prosessi. Lainattavat summat ovat usein suurempia kuin mitä ilman vakuuksia voidaan myöntää.

   Vakuudella myönnettävien lainojen kohdalla edellytetään usein tarkahkoa suunnitelmaa rahan käyttökohteesta. Se on rahoitusalalla tavanomaista.

   Joskus rahaa tarvitaan heti, eikä vakuuksia ole valmiutta tai haluja asettaa. Tällöin hyvä vaihtoehto voikin olla vakuudeton luotto. Nykyaikainen tapa hoitaa raha-asioitaan toimii nimenomaan ilman vakuuksia.

   Asiantuntijat myöntävät lainaa varmasti, kun lainansaannin kriteerit täyttyvät. Tämäntyyppinen nopea luotto voi toimia pelastuksena niin nopeissa tilanteissa, kuin hyvin suunnitellussa taloudenpidossa.

   Mihin tarkoitukseen voi saada lainaa varmasti

   Ilman vakuuksia luottoa voi saada yllättävänkin vaivattomasti. Joustavaksi lainapalvelun tekee sen soveltuvuuden moniin tarpeisiin. Palvelua käytetään rahoittamaan usein joko remontteja tai hankintoja. Modernit taloutensa hoitajat voivat myös rahoittaa muita suunnitelmiaan laskettuaan ensin, että se kannattaa.

   Yrittäjät voivat paikata hetkellistä kassavajetta laskujensa saamisia odotellessa. Tunnettua on myös käyttää lainaa pienempien lainojen yhdistämiseksi.

   Jos tarkoituksesi on hakea talouteesi joustoa, lainaa voi hakea helposti netissä. Hakemuksen täyttäminen vie vain hetken, eikä maksa mitään.

   Kuinka paljon lainaa voi saada

   Oleellista on toimia vastuullisesi ja arvioida tarvittava luotto realistisesti. Jokaisen lainanottajan tulisi tarkoin harkita oikeaa lainasummaa ja sen todellista käyttökohdetta.

   Tyypilliset pikalainojen summat ovat muutamista satasista ylöspäin. Tavatonta ei ole ottaa lainaa tuhansien eurojen edestä ja sovittaa maksuaika pidemmäksi.

   Lainalaskureita apuna käyttäen saa parhaan käsityksen omasta maksukyvystä ja tarjolla olevista vaihtoehdoista. Parhaan lainasumman ja vaihtoehdon löytämiseksi kannattaa lainat aina kilpailuttaa.

   Saanko lainaa varmasti?

   Käyttämällä kilpailutuspalvelua, saat taatusti markkinoiden nopeimman lainapäätöksen. Hakemuksen jättäessäsi et tarvitse liitetiedostoja. Luottoon liitettävät ehdot ovat selkeästi esitelty ja voit valita itsellesi parhaan lainavaihtoehdon.

   Luottokelpoisuuden täyttyessä lainaa saa varmasti. Mikäli ikä riittää ja talous on riittävän tasapainoinen ilman maksuhäiriömerkintöjä, ei esteitä pitäisi olla. Lainantarjoajat arvioivat jokaisen hakijan tilanteen henkilökohtaisesti, jotta kukaan ei asettaisi talouttaan liian tiukalle.

   Luottokelpoisuuteen edesauttavia tekijöitä ovat säännölliset tulot. Ne toimivat varsin hyvänä takeena, että lainattu raha on mahdollista maksaa takaisin. Takaisinmaksu on tärkeä hahmottaa ja sovittaa oikein.

   Maksukykyarvioon liitetään lainanantajasta riippuen myös mahdollisia muita tekijöitä. Tyypillisesti vakituisen asuinpaikan tulee sijaita Suomessa.

   Rahaa nopeasti

   Lainatuotteita on monia ja nimiä yhtä monta. Joustoluotosta puhutaan yleisesti, ja se tarkoittaa kätevästi käyttöön otettavaa rahaa. Se on lainatuote, johon ei vakuuksia tarvita.

   Joustoluotossa rahaa on mahdollista nostaa useissa erissä. Luottohakemusta ei tarvitse uusia, koska yhdellä luottolupauksessa asia on selvä. Sitä mukaa kun lainaa maksaa takaisin, se vapautuu tarvittaessa uudestaan käyttöön. Kuluttajat vertaavat joustoluottoa luottokortin toimintamalliin. Sitä voi käyttää tarpeen mukaan ja maksaa nopeasti pois.

   Rahaa yksinkertaisesti

   Fiksu kilpailuttaa lainat. Sillä voi vain säästää rahaa. Kilpailuttaminen ei ole vaikeaa. Tarvitsee vain seurata hakemuksen ohjeita muutaman minuutin ajan ja lähettää se eteenpäin.

   Hakemuksesi välitetään kymmenille yhteistyötahoillemme, jotka kilpailevat asiakkuudestasi. He tekevät parhaat tarjouksensa sinun eduksesi. Et edes ole velvoitettu nostamaan kilpailuttamaasi lainaa.

   Saat lukuisia tarjouksia, mutta mikäli niistä mikään ei miellyttäisikään, olet silti tehnyt jotakin taloutesi hyväksi. Keräämällä arvokasta tietoa tarjolla olevista vaihtoehdoista voit suunnitella raha-asioitasi paremmin.

   Lainavertailulla opit varautumaan yllättäviin tilanteisiin ja tiedät millaiset lainaehtosi olisivat. Saat selville korkotasosi ja samalla tulee tarkistettua oma luottokelpoisuus. Lainavertailu on käyttäjille täysin maksuton palvelu, eikä hakija sitoudu mihinkään tarjouksia pyytäessään.

   Rahaa joustavasti

   Kun hakemuksesi hyväksytään ja saat tiedon sinulle myönnettävästä lainasta, se helpottaa oloa. Saat hetken huokaista ja voit vielä harkita haluatko nostaa lainan. Jos aiot nostaa lainan, tutustu vielä sen ehtoihin. Hyväksymällä tarjouksen, sitoudut lainanmyöntäjän ehtoihin.

   Paras luotto, jonka voi saada, on ennenkaikkea joustava. Muutoksia tapahtuu ja luoton olisi hyvä elää siinä mukana. Parhaat tarjoajat mahdollistavat lainan muokkaamisen tilanteen niin vaatiessa.

   Tarkista lainaehdoista, voitko maksaa lainan suunniteltua nopeammin pois, vai koituuko siitä lisämaksua. Selvitä myös, oletko oikeutettu lyhennysvapaaseen, jos maksukykysi yllättäen heikentyy.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Täytä vain hakemus

   Lainahakemuksen teko on tehty sinulle helpoksi ja vaivattomaksi. Se on maksuton palvelu taloutesi avuksi. Sinun tulee vain täyttää omat perustietosi ja taloutesi tunnusluvut.

   Täyttämäsi hakemus toimitetaan edelleen useille eri rahoituslaitoksille, joiden asiantuntijat räätälöivät sinulle henkilökohtaiset lainatarjouksen. Nämä useat eri tahot tekevät parhaansa kilpailluilla lainamarkkinoilla.

   Hakamuksesi käsitellään osin automaation avulla sähköisesti, jotta prosessi olisi asiakkaille mahdollisimman nopea. Vastauksen saat aina nopeasti, turhaa odottelua pyritään välttämään.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi mistä saisit lainaa varmasti sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen