Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa varmasti

Täytä lainahakemus ja katso mistä voit saada lainaa varmasti. Kilpailutamme yhdellä hakemuksella yli 30 lainanantajaa.

Täytä lainahakemus ja katso mistä voit saada lainaa varmasti – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi lainaa varmasti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa varmasti ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta voit hakea lainaa varmasti helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Tarjousten hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea varmaa lainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa varmasti ilman vakuuksia ja takaajia.

Löydä edullista lainaa varmasti netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan varmasti pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailussa sinun kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti näihin:

 • korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Kilpailuta ja vertaile lainat varmasti, helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa varmasti.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa vaihtoehtoa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Vakuudetonta lainaa heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen vaihtoehdon, on seuraava vaihe hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, varma laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


Löydä edullisin laina varmasti

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan varmasti. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Kenelle myönnetään lainaa varmasti?

Kun haet lainaa 25000 euroa Summarumin kautta, on sinun täytettävä muutamia ehtoja. Näitä ovat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Puhtaat luottotiedot.
 • Vakituinen osoite Suomessa.

Osa yhteistyökumppaneistamme myöntää lainaa 25000 eurolla vain yli 20-vuotiaille, mutta tämä ei ole este hakemuksen täyttämiselle 18-vuotiaana. Saat tarjouksia siis kilpailutuksemme jälkeen ainoastaan niiltä rahoitusyhtiöiltä, jotka myöntävät lainaa 25 000 euroa tai enemmän myös alle 20-vuotiaille.

Hae varmaa lainaa näin

Summarum lainavertailu on alusta asti kehitetty kannaltasi mahdollisimman yksinkertaiseksi.

 1. Täytä hakemus sivustollamme. Ilmoita siinä haluttu lainasumma, toivottu laina-aika sekä omat yhteystiedot ja tulotiedot.
 2. Lähetä hakemus.
 3. Välitämme hakemuksesi eteenpäin ja sen jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi.
 4. Vertaile saadut tarjoukset.
 5. Valitse niistä tilanteeseesi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Lainaa varmasti kauttamme

Rahoitusyhtiöillä on useita erilaisia lainatuotteita, joista joku sopii varmasti myös sinulle. Punnittuasi omaa tilannettasi olet kenties tullut siihen lopputulemaan, että lainan ottaminen on ajankohtaista.

Toimit oikein, kun kilpailutat lainasi. Siinä et sitoudu kuitenkaan vielä mihinkään ja saat itsellesi useita tarjouksia monilta eri tahoilta. Lainan kilpailuttaminen on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi.

Lainan saaminen on tehty kauttamme hyvin helpoksi, joten varmista aina, että voit maksaa sen myös takaisin. Mitoita siis lainasi oikein ja käytä siinä apuna lainojen vertailupalvelua.

Nopea laina varmasti

Ilmaisia pikalainoja ei ole olemassakaan. Edullisia lainoja sen sijaan on mahdollista löytää, eikä se edes ole vaivalloista. Edullisen pikalainan tunnistat yleensä lyhyestä takaisinmaksuajasta.

Nopeasti saataviin lainoihin ei lisätä ylimääräisiä piilokuluja, vaan kaikki on läpinäkyvää. Tärkeä tekijä edullisuutta kuvaamaan on lainojen tunnuslukuna käytetty todellinen vuosikorko.

Lyhyt takaisinmaksuaika

Tyypillisesti varma laina on sitä edullisempi, mitä lyhyempi on sen takaisinmaksuaika. Sinun kannattaa tarkastella omaa talouttasi kriittisesti, ettet vedä itseään liian tiukalle lyhyen maksuajan kanssa. Suhteuta maksuaika todelliseen maksukykyysi ja laske omat kuukausilyhennyksesi. Apuna voit käyttää tässä Summarumin vertailupalvelua.

Kun velkaa ottaa, on hyvä varautua taloustilanteen yllättäviinkin muutoksiin. Vaikka muita äkillisiä menoja syntyy, on kuukausittainen lainanlyhennys pystyttävä hoitamaan.

Edullinen varma laina

Lainanmyöntäjät ilmoittavat nimelliskoron, mutta arvioidessasi lainan kokonaiskuluja, kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon. Nimelliskorko sisällyttää itseensä vain koron määrän.

Todellinen vuosikorko sen sijaan sisältää nimelliskoron lisäksi muutkin kulut. Muita kuluja ovat tavanomaisesti

 • erilaiset avausmaksut
 • lainanhoitokulut
 • laskutuslisät.

Haluttu lainatyyppi vaikuttaa siihen, kuinka pieni todellinen vuosikorko on. Se on siis varsin suhteellinen käsite.

Muuttumaton hinta

Edullisin varma laina ei sisällä koron lisäksi muita kuluja. Kilpailuttamalla lainasi voit saada tarjouksen, jossa ei ole lainan avausmaksuja tai muitakaan lisämaksuja.

Alkuun pienet kuukausimaksut tilinhoitoon tai laskutukseen liittyen vaikuttavat pieniltä. Niistä voi kuitenkin muodostua iso summa kuin huomaamatta ja ne nostavatkin lainan lopullista hintaa usein merkittävästi.

Edullisin varma laina on ennakkoon laskettavissa. Sen hintataso pysyy mahdollisimman vakaana läpi koko laina-ajan.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Esimerkkejä varmoista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä varmoista lainoista sekä niiden kustannuksista.

Varman lainan hakeminen netistä

Varmoja lainoja on nykyisin varsin helppoa saada netistä. Lainanottajana sinun tarvitsee vain lähettää yksi hakemus. Sen jälkeen saat useita tarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

Hakemuksen täyttäminen ja tarjousten vastaanottaminen vertailua varten on täysin ilmaista.

Lainanoton syitä on monia, mutta kaikissa ideana on saada talouteen tarvittavaa joustoa. Varmaa lainaa haetaan usein ilman vakuuksia. Ennen kuin otat tarjouksen vastaan, vertaa lainat avullamme.

Lainaa varmasti ilman vakuuksia

Jos sinulla on esimerkiksi kiinteistö tai metsää, voit saada lainaa omaisuutta vastaan. Vakuuksien kanssa toimiminen on pidempi prosessi kuin jos haet varmaa lainaa vakuudettomana. Lainattavat summat ovat usein suurempia kuin mitä ilman vakuuksia voidaan myöntää.

Vakuudella myönnettävien lainojen kohdalla edellytetään usein tarkahkoa suunnitelmaa rahan käyttökohteesta.

Joskus rahaa tarvitaan heti, eikä vakuuksia ole valmiutta tai haluja asettaa. Tällöin hyvä vaihtoehto voikin olla vakuudeton varma laina. Tällaiset lainat ovat itse asiassa varsin nykyaikainen tapa hoitaa raha-asioita.

Asiantuntijat myöntävät lainaa varmasti, kun lainansaannin kriteerit täyttyvät. Tämäntyyppinen nopea luotto voi toimia pelastuksena niin nopeissa tilanteissa kuin hyvin suunnitellussa taloudenpidossa.

Mihin tarkoitukseen voi saada lainaa varmasti

Ilman vakuuksia luottoa voi saada yllättävänkin vaivattomasti. Joustavaksi lainapalvelun tekee sen soveltuvuuden moniin tarpeisiin. Palvelua käytetään rahoittamaan usein joko remontteja tai hankintoja. Modernit taloutensa hoitajat voivat myös rahoittaa muita suunnitelmiaan laskettuaan ensin, että se kannattaa.

Yrittäjät voivat paikata hetkellistä kassavajetta laskujensa saamisia odotellessa. Tunnettua on myös käyttää lainaa pienempien lainojen yhdistämiseksi.

Jos tarkoituksesi on hakea talouteesi joustoa, hae lainaa helposti netissä. Hakemuksen täyttäminen vie vain hetken, eikä maksa mitään.

Miten paljon lainaa voi saada varmasti?

Summarumin kautta voit saada varmaa lainaa 2 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Oli haettava summa mikä tahansa, oleellista on toimia vastuullisesi ja arvioida tarvittava pitkä tai lyhyt laina realistisesti. Jokaisen lainanottajan tulisikin aina tarkoin harkita oikeaa lainasummaa ja sen todellista käyttökohdetta.

Tyypilliset Summarumin kautta haettavien varmojen lainojen summat ovat muutamista satasista ylöspäin. Tavatonta ei ole myöskään ottaa varmaa lainaa tuhansien eurojen edestä ja sovittaa maksuaikaa pidemmäksi.

Lainalaskureita apuna käyttäen saat parhaan käsityksen omasta maksukyvystäsi ja tarjolla olevista vaihtoehdoista. Parhaan lainasumman ja vaihtoehdon löytämiseksi kannattaa myös varmat lainat aina kilpailuttaa.

LUE LISÄÄ: Kuinka paljon voin saada lainaa

Esimerkkejä varmoista lainoista

 

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Saanko lainaa varmasti?

Käyttämällä Summarumin kilpailutuspalvelua saat taatusti markkinoiden nopeimman lainapäätöksen. Hakemuksen jättäessäsi et tarvitse liitetiedostoja. Luottoon liitettävät ehdot ovat selkeästi esitelty ja voit valita itsellesi parhaan lainavaihtoehdon.

Hyvä tietää

Luottokelpoisuuden ja muiden ehtojen täyttyessä lainaa saa varmasti. Mikäli ikäsi riittää ja taloutesi on riittävän tasapainoinen ilman maksuhäiriömerkintöjä, ei esteitä pitäisi olla. Lainantarjoajat arvioivat jokaisen hakijan tilanteen henkilökohtaisesti, jotta kukaan ei asettaisi talouttaan liian tiukalle.

Luottokelpoisuuteen edesauttavia tekijöitä ovat säännölliset tulot. Ne toimivat varsin hyvänä takeena sille, että lainattu raha on mahdollista maksaa takaisin. Takaisinmaksu on tärkeä hahmottaa ja sovittaa oikein.

Maksukykyarvioon liitetään lainanantajasta riippuen myös mahdollisia muita tekijöitä. Tyypillisesti vakituisen asuinpaikan tulee sijaita Suomessa.

Varma laina nopeasti

Varma laina nopeasti järjestyy parhaiten kauttamme. Kilpailutamme välittömästi hakemuksen lähetettyäsi kaikki yhteistyökumppanimme. Tarjouksissa voidaan puhua erilaisista vaihtoehdoista. Lainatuotteita on monia ja nimiä niille yhtä monta.

Esimerkiksi joustoluotossa rahaa on mahdollista nostaa useissa erissä. Luottohakemusta ei tarvitse uusia, koska yhdellä luottolupauksessa asia on selvä. Sitä mukaa kun tällaista varmaa lainaa maksaa takaisin, se vapautuu tarvittaessa uudestaan käyttöön. Joustoluottoa voidaan verrata luottokortin toimintamalliin, voihan sitä käyttää tarpeen mukaan ja maksaa nopeasti pois.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Hyödyt ja riskit

Hyödyt Haitat
Voit saada kilpailuttamalla tarjouksia jopa kymmeniltä eri yhtiöiltä yhdellä hakemuksella. Koska varmaa lainaa voi hakea niin helposti, houkutus ottaa sitä silloinkin kun et sitä tarvitse, kasvaa.
Varma laina voi auttaa tiukassa rahatilanteessa, kun eteen tulee jokin yllättävä kulu. Harkitsematon lainan ottaminen voi johtaa taloudellisiin ongelmiin.
Varmat lainat auttavat saavuttamaan suurempia unelmia, kuten oman asunnon ostaminen.
Nykyisin lainamarkkinoilla on paljon kilpailua, mikä johtaa parempiin tarjouksiin.
Nykyinen lainsäädäntö säätelee markkinoita ja lainatarjoukset ovat aikaisempaa reilumpia sekä turvallisempia.

Varma laina joustavasti käyttöön

Paras varma laina, jonka voit saada, on ennen kaikkea joustava. Muutoksia tapahtuu ja luoton olisi hyvä elää siinä mukana. Parhaat tarjoajat mahdollistavat lainan muokkaamisen tilanteen niin vaatiessa.

Tarkista lainaehdoista, voitko maksaa lainan suunniteltua nopeammin pois, vai koituuko siitä lisämaksua. Selvitä myös, oletko oikeutettu lyhennysvapaaseen, jos maksukykysi yllättäen heikentyy.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Usein kysytyt kysymykset

Mistä saan lainaa varmasti?
Jos sinulla on luottotiedot kunnossa ja taloudellinen tilanteesi muutenkin tasapainoissa, voit saada lainaa varmasti moneltakin pankilta ja rahoitusyhtiöltä. Kilpailuttamisen kautta löydät kaikki parhaat tarjoukset.
Paljon varmaa lainaa on mahdollista saada?
Tämä vaihtelee eri yhtiöiden mukaisesti. Summarumin kautta voit hakea varmaa lainaa 2 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka.
Kuka voi hakea varmaa lainaa?
Kaikki täysi-ikäiset, joilla on luottotiedot kunnossa, vakituiset tulot sekä vakituinen osoite Suomessa, voivat saada lainatarjouksia kauttamme.