Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa varmasti

   Täytä lainahakemus ja katso mistä voit saada lainaa varmasti. Kilpailutamme yhdellä hakemuksella yli 30 lainanantajaa.

   Täytä lainahakemus ja katso mistä voit saada lainaa varmasti – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi lainaa varmasti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Mistä saisit lainaa varmasti? Se selviää kilpailuttamalla lainat Summarumin kautta! Voit saada edullista lainaa heti tilille.

   Hae lainaa varmasti ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa varmasti helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa varmasti ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullista lainaa varmasti netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Kilpailuta ja vertaile lainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa varmasti. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudetonta lainaa heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Löydä edullisin laina varmasti

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan varmasti. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Lainaa varmasti

   Rahoituslaitoksilla on useita erilaisia lainatuotteita, joista joku sopii varmasti myös sinulle. Punnittuasi omaa tilannettasi, olet kenties tullut siihen lopputulemaan, että lainan ottaminen on ajankohtaista.

   Toimit oikein, kun kilpailutat lainasi. Siinä et sitoudu kuitenkaan vielä mihinkään ja saat itsellesi useita tarjouksia monilta eri tahoilta. Lainan kilpailuttaminen on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi.

   Lainan saaminen on tehty hyvin helpoksi, joten varmista aina, että voit maksaa sen myös takaisin. Mitoita siis lainasi oikein ja käytä siinä apuna lainojen vertailupalvelua.

   Nopea laina varmasti

   Ilmaisia pikalainoja ei ole olemassakaan. Edullisia lainoja sen sijaan on mahdollista löytää, eikä se edes ole vaivalloista. Edullisen pikalainan tunnistaa yleensä lyhyestä takaisinmaksuajasta.

   Nopeasti saataviin lainoihin ei lisätä ylimääräisiä piilokuluja, vaan kaikki on läpinäkyvää. Tärkeä tekijä edullisuutta kuvaamaan on lainojen tunnuslukuna käytetty todellinen vuosikorko.

   Lyhyt takaisinmaksuaika

   Tyypillisesti laina on sitä edullisempi, mitä lyhyempi on sen takaisinmaksuaika. Omaa talouttaan kannattaa tarkastella kriittisesti, ettei vedä itseään liian tiukille lyhyen maksuajan kanssa. Suhteuta maksuaika todelliseen maksukykyysi ja laske omat kuukausilyhennyksesi. Apuna voit käyttää vertailupalvelua.

   Kun velkaa ottaa, on hyvä varautua taloustilanteen yllättäviinkin muutoksiin. Vaikka muita äkillisiä menoja syntyy, on kuukausittainen lainanlyhennys pystyttävä hoitamaan.

   Edullinen laina

   Lainanmyöntäjät ilmoittavat nimelliskoron, mutta arvioidessasi lainan kokonaiskuluja, kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon. Nimelliskorko sisällyttää itseensä vain koron määrän.

   Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron lisäksi muutkin kulut. Muita kuluja ovat tavanomaisesti erilaiset avausmaksut, lainanhoitokulut ja laskutuslisät. Haluttu lainatyyppi vaikuttaa siihen, kuinka pieni todellinen vuosikorko on. Se on siis varsin suhteellinen käsite.

   Muuttumaton hinta

   Edullisin pikalaina ei sisällä koron lisäksi muita kuluja. Kilpailuttamalla lainasi, voit saada tarjouksen, jossa ei ole lainan avausmaksuja tai muitakaan lisämaksuja.

   Alkuun pienet kuukausimaksut tilinhoitoon tai laskutukseen liittyen vaikuttavat pieniltä. Niistä voi kuitenkin muodostua iso summa kuin huomaamatta ja ne nostavatkin lainan lopullista hintaa usein merkittävästi.

   Edullisin pikalaina on ennakkoon laskettavissa. Sen hintataso pysyy mahdollisimman vakaana läpi koko laina-ajan.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Pikalainan hakeminen netistä

   Pikalainoja on erittäin helppoa saada netistä. Lainanottajan tarvitsee vain lähettää yksi hakemus. Sen jälkeen saa useita tarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

   Hakemuksen täyttäminen ja tarjousten vastaanottaminen vertailua varten on täysin ilmaista. Monet käyttävät palvelua valmistellessaan hankintoja, ja monet äkillisiin yllättäviin tarpeisiin.

   Lainanoton syitä on monia, mutta kaikissa ideana on saada talouteen tarvittavaa joustoa. Pikalainoja haetaan usein ilman vakuuksia.

   Lainaa varmasti ilman vakuuksia

   Jos lainanhakijalta löytyy omaisuutta, voi sitä käyttää lainavakuutena. Vakuuksien kanssa toimiminen on pidempi prosessi. Lainattavat summat ovat usein suurempia kuin mitä ilman vakuuksia voidaan myöntää.

   Vakuudella myönnettävien lainojen kohdalla edellytetään usein tarkahkoa suunnitelmaa rahan käyttökohteesta. Se on rahoitusalalla tavanomaista.

   Joskus rahaa tarvitaan heti, eikä vakuuksia ole valmiutta tai haluja asettaa. Tällöin hyvä vaihtoehto voikin olla vakuudeton luotto. Nykyaikainen tapa hoitaa raha-asioitaan toimii nimenomaan ilman vakuuksia.

   Asiantuntijat myöntävät lainaa varmasti, kun lainansaannin kriteerit täyttyvät. Tämäntyyppinen nopea luotto voi toimia pelastuksena niin nopeissa tilanteissa, kuin hyvin suunnitellussa taloudenpidossa.

   Mihin tarkoitukseen voi saada lainaa varmasti

   Ilman vakuuksia luottoa voi saada yllättävänkin vaivattomasti. Joustavaksi lainapalvelun tekee sen soveltuvuuden moniin tarpeisiin. Palvelua käytetään rahoittamaan usein joko remontteja tai hankintoja. Modernit taloutensa hoitajat voivat myös rahoittaa muita suunnitelmiaan laskettuaan ensin, että se kannattaa.

   Yrittäjät voivat paikata hetkellistä kassavajetta laskujensa saamisia odotellessa. Tunnettua on myös käyttää lainaa pienempien lainojen yhdistämiseksi.

   Jos tarkoituksesi on hakea talouteesi joustoa, lainaa voi hakea helposti netissä. Hakemuksen täyttäminen vie vain hetken, eikä maksa mitään.

   Kuinka paljon lainaa voi saada varmasti?

   Oleellista on toimia vastuullisesi ja arvioida tarvittava pitkä tai lyhyt laina realistisesti. Jokaisen lainanottajan tulisi tarkoin harkita oikeaa lainasummaa ja sen todellista käyttökohdetta.

   Tyypilliset pikalainojen summat ovat muutamista satasista ylöspäin. Tavatonta ei ole ottaa lainaa tuhansien eurojen edestä ja sovittaa maksuaika pidemmäksi.

   Lainalaskureita apuna käyttäen saa parhaan käsityksen omasta maksukyvystä ja tarjolla olevista vaihtoehdoista. Parhaan lainasumman ja vaihtoehdon löytämiseksi kannattaa lainat aina kilpailuttaa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Saanko lainaa varmasti?

   Käyttämällä kilpailutuspalvelua, saat taatusti markkinoiden nopeimman lainapäätöksen. Hakemuksen jättäessäsi et tarvitse liitetiedostoja. Luottoon liitettävät ehdot ovat selkeästi esitelty ja voit valita itsellesi parhaan lainavaihtoehdon.

   Luottokelpoisuuden täyttyessä lainaa saa varmasti. Mikäli ikä riittää ja talous on riittävän tasapainoinen ilman maksuhäiriömerkintöjä, ei esteitä pitäisi olla. Lainantarjoajat arvioivat jokaisen hakijan tilanteen henkilökohtaisesti, jotta kukaan ei asettaisi talouttaan liian tiukalle.

   Luottokelpoisuuteen edesauttavia tekijöitä ovat säännölliset tulot. Ne toimivat varsin hyvänä takeena, että lainattu raha on mahdollista maksaa takaisin. Takaisinmaksu on tärkeä hahmottaa ja sovittaa oikein.

   Maksukykyarvioon liitetään lainanantajasta riippuen myös mahdollisia muita tekijöitä. Tyypillisesti vakituisen asuinpaikan tulee sijaita Suomessa.

   Rahaa nopeasti

   Lainatuotteita on monia ja nimiä yhtä monta. Joustoluotosta puhutaan yleisesti, ja se tarkoittaa kätevästi käyttöön otettavaa rahaa. Se on lainatuote, johon ei vakuuksia tarvita.

   Joustoluotossa rahaa on mahdollista nostaa useissa erissä. Luottohakemusta ei tarvitse uusia, koska yhdellä luottolupauksessa asia on selvä. Sitä mukaa kun lainaa maksaa takaisin, se vapautuu tarvittaessa uudestaan käyttöön. Joustoluottoa voidaan verrata luottokortin toimintamalliin. Sitä voi käyttää tarpeen mukaan ja maksaa nopeasti pois.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Rahaa yksinkertaisesti

   Fiksu kilpailuttaa lainat. Sillä voi vain säästää rahaa. Kilpailuttaminen ei ole vaikeaa. Tarvitsee vain seurata hakemuksen ohjeita muutaman minuutin ajan ja lähettää se eteenpäin.

   Hakemuksesi välitetään kymmenille yhteistyötahoillemme, jotka kilpailevat asiakkuudestasi. He tekevät parhaat tarjouksensa sinun eduksesi. Et edes ole velvoitettu nostamaan kilpailuttamaasi lainaa.

   Saat lukuisia tarjouksia, mutta mikäli niistä mikään ei miellyttäisikään, olet silti tehnyt jotakin taloutesi hyväksi. Keräämällä arvokasta tietoa tarjolla olevista vaihtoehdoista voit suunnitella raha-asioitasi paremmin.

   Lainavertailulla opit varautumaan yllättäviin tilanteisiin ja tiedät millaiset lainaehtosi olisivat. Saat selville korkotasosi ja samalla tulee tarkistettua oma luottokelpoisuus. Lainavertailu on käyttäjille täysin maksuton palvelu, eikä hakija sitoudu mihinkään tarjouksia pyytäessään.

   Rahaa joustavasti

   Kun hakemuksesi hyväksytään ja saat tiedon sinulle myönnettävästä lainasta, se helpottaa oloa. Saat hetken huokaista ja voit vielä harkita haluatko nostaa lainan. Jos aiot nostaa lainan, tutustu vielä sen ehtoihin. Hyväksymällä tarjouksen, sitoudut lainanmyöntäjän ehtoihin.

   Paras luotto, jonka voi saada, on ennenkaikkea joustava. Muutoksia tapahtuu ja luoton olisi hyvä elää siinä mukana. Parhaat tarjoajat mahdollistavat lainan muokkaamisen tilanteen niin vaatiessa.

   Tarkista lainaehdoista, voitko maksaa lainan suunniteltua nopeammin pois, vai koituuko siitä lisämaksua. Selvitä myös, oletko oikeutettu lyhennysvapaaseen, jos maksukykysi yllättäen heikentyy.

   Täytä vain lainahakemus

   Lainahakemuksen teko on tehty sinulle helpoksi ja vaivattomaksi. Se on maksuton palvelu taloutesi avuksi. Sinun tulee vain täyttää omat perustietosi ja taloutesi tunnusluvut.

   Täyttämäsi hakemus toimitetaan edelleen useille eri rahoituslaitoksille, joiden asiantuntijat räätälöivät sinulle henkilökohtaiset lainatarjouksen. Nämä useat eri tahot tekevät parhaansa kilpailluilla lainamarkkinoilla.

   Hakamuksesi käsitellään osin automaation avulla sähköisesti, jotta prosessi olisi asiakkaille mahdollisimman nopea. Vastauksen saat aina nopeasti, turhaa odottelua pyritään välttämään.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen