Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lennot osamaksulla, lainalla vai luottokortilla?

   Kilpailuta ja hae lainaa netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Lennot osamaksulla, lainalla vai luottokortilla?

   Löysitkö lennot unelma lomakohteeseesi, mutta hinta ylittää oman lomabudjettisi. Tai oletko muuten vain loman tarpeessa, mutta tilisi saldo ei ole samaa mieltä. Tällaiset tilanteet voivat olla hyvinkin lannistavia ja tehdä mielikuvat ihanasta lomasta ja lentomatkustamisesta hyvin kaukaisiksi. Jokainen meistä kuitenkin ansaitsee lomailla, matkustaa, ja nähdä maailmaa ja siksi onkin onnekasta, että meille on tarjolla useampiakin erilaisia ratkaisuja rahaongelmaamme.

   Nykypäivänä rahat voivat olla tiukassa ja kaipaamme apua lentolippujen hankintaan. Lisäksi matkalle lähtöön liittyy usein erilaisia asioita, jotka voivat perua matkan tai muuttaa sen ajankohtaa. Onneksi on olemassa useampia keinoja, kuinka voimme ostaa lentomme nyt ja maksaa vasta myöhemmin. Tällaisia vaihtoehtoja ovat muun muassa osamaksut, lainat sekä luottokortit. Tutustutaan seuraavaksi erilaisiin vaihtoehtoihin, jotta löydät sinulle parhaimman vaihtoehdon.

   Lennot osamaksulla

   Yksi parhaista ja helpoimmista keinoista saada apua lentolippujen hankintaan, on ostaa lentoliput osamaksulla käyttämäsi matkaportaalin kautta. Nimittäin useat sivustot tarjoavat lentoja erilaisilla osamaksulla asiakkailleen. Lainantarjoajista varsinkin Klarnan lainat ovat suosittuja, ja kun ostat lennot Klarnan lainatilin avulla, pysyt hyvin perillä kuluistasi. Lisäksi jotkin matkaportaalit tarjoavat myös omia kustomoituja osamaksuvaihtoehtoja.

   Klarna

   Osamaksut Klarnan kautta on saatavissa useista tunnetuista matkaportaaleista ostettuihin lentolippuihin. Klarnan osamaksu mahdollistaa lentojen lyhentämisen kuukausierissä, joten voit maksaa lentoliput Klarnan kautta omassa tahdissasi. Näillä sivustoilla Klarnan luoton maksuaika voi olla minimissään 3 kuukautta ja maksimissaan 36 kuukautta.

   Kuukausittaisten luhennysten suuruutta voi vaihdella ja voit maksaa lainan kokonaisuudessaan milloin tahansa ilman lisäkustannuksia. Näissä matkaportaaleissa on mahdollista valita lennot Klarnan osamaksulla matkavarausta tehdessä. Klarnan maksutavaksi valitessasi näet tarkat osamaksun kulut ja muut maksuehdot.

   Svea Ekonomi

   Tämä on toinen Klarnan kaltainen palveluntarjoaja, joka mahdollistaa lentojen ostamisen erissä. Esimerkiksi Matkapörssin sivustolta on mahdollista ostaa lennot osamaksulla Matkapörssin erämaksupalvelun avulla. Tämä erämaksu tapahtuu Svea Ekonomin osamaksupalvelun kautta.

   Tämäkin palvelu on erittäin vaivaton ja helppo tapa maksaa lentosi osissa. Lennot on mahdollista maksaa takaisin kiinteissä tasaerissä ja maksuajaksi voi valita minimissään 3 kuukautta ja maksimissaan 36 kuukautta. Kun valitsen maksutavaksi Svea Ekonomin osamaksun, tutustu huolellisesti maksutavan kuluihin ja muihin maksuehtoihin.

   Muut

   Vaikkakin Svea Ekonomi sekä Klarna ovat erittäin yleisiä maksutapoja monilla sivustoilla, saattavat osat matkaportaalit tarjota myös ratkaisuja osamaksulle. Esimerkiksi joidenkin matkaportaalin kautta pystyt ostamaan lentoja osamaksulla ja maksaa laskun osuuksia pienissä erissä, mutta lennon tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan jo ennen matkan alkua.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lennot lainalla

   Mikäli käyttämäsi matkaportaali ei tarjoa osamaksumahdollisuuksia, voit myös ostaa lentosi lainalla. Tämä vaihtoehto on erityisen kätevä etenkin kalliimpien matkojen ja lentojen ostamisen yhteydessä. Hakemalla järkevän lainan voit maksaa lennot heti lainarahalla ja jälkeenpäin maksaa tuon lainan pois. Lainaa valitessasi sinun kannattaa miettiä minkälainen laina on juuri sinun tarpeisiisi parhain ja edullisin. Laina kannattaa myös aina kilpailuttaa.

   Pikalaina

   Kun tarvitset rahaa ripeästi, on pikalaina hyvä valinta. Pikalainalla tarkoitetaan yleisesti kohtuullisen pieniä lainoja, jotka ovat saatavissa käyttöön lähes välittömästi. Pikalaina on lähtökohtaisesti vakuudeton laina, jonka summa vaihtelee yleensä muutamasta satasesta muutamaan tuhanteen euroon. Pikalainaa ei saa kuitenkaan sekoittaa pikavippeihin, sillä pikalainat ovat moderneja lainsäädännön avulla rajattuja lainoja, joissa korot ovat säännösteltyjä.

   Kulutusluotto

   Luotettava kulutusluotto voi olla joko vakuudellinen tai vakuudeton kertalaina. Tätä haetaan yleisesti kertasummana kulutustarkoitusta varten. Kulutusluoton summa voi vaihdella tuhannesta eurosta kymmeniin tuhansiin euroihin. Lentomatkoja varten otettava kulutusluotto on todennäköisesti haitarin alkupäässä.

   Lennot luottokortilla

   Kolmas tapa helpottaa taloudellista ahdinkoa on ostaa lennot luottokortilla. Luottokortti on maksuväline, jonka käyttäjä saa ostoksiaan varten luottoa kortin myöntäneeltä yhtiöltä. Luottoa voi saada yhtiöstä ja kortista riippuen aina parista tuhannesta eurosta muutamaan kymmeneen tuhanteen euroon saakka. Voit siis ostaa lentosi saman tien luottokortilla ja maksaa luottoa takaisin pienemmissä kuukausittaisissa erissä.

   Luottokortteihin saattaa liittyä myös muita etuuksia. Esimerkiksi Norwegianin luottokortti on yksi kätevimmistä tavoista ostaa lennot osamaksulla luottokortin avulla. Tämä luottokortti käy kaikissa matkaportaaleissa ja siinä on erittäin hyvä etujärjestelmä.

   Norwegianin luottokortin etujärjestelmän avulla saat esimerkiksi ilmaisen matkavakuutuksen lennollesi ja matkasi ajaksi, kun olet maksanut matkasi kustannuksista vähintään 50% Norwegianin luottokortilla. Lisäksi, jos varaat lentosi Norwegianin omilta nettisivuilta, voit lisäksi kerryttää pisteitä, joita voit tulevaisuudessa hyödyntää lentojen ostossa. Muutkin yhtiöt saattavat tarjota samankaltaisia etujärjestelmiä, joten nämä kannattaa ottaa huomioon luottokortin valinnassa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Muista nämä, kun ostat lentosi osamaksulla, lainalla tai luottokortilla

   Minkä ikinä maksutavan edellä mainitusta valitsetkin, kannattaa muistaa muutama sääntö. Ensimmäisenä sääntönä voi pitää, että on ylipäätään hyvä hoitaa lentojen osamaksut alta pois aina heti kun vain pystyt, jotta korkokustannukset ja myöhästymisestä johtuvat kulut eivät karkaa käsistä. Myöhästymismaksut voivat kasvattaa kustannuksia hyvinkin nopeasti ja erittäin merkittävästi. Maksa siis lyhennykset aina ajoissa.

   Erilaisten lainojen ja luottojen kohdalla on myös hyvä huomioida, ettei valitsemasi lainan takaisinmaksuaika tarkoita sitä, ettet voisi lyhentää lainaa suunniteltua nopeammin. Sinulla on oikeus maksaa laina takaisin niin nopeasti kuin haluat. Vaikka laina-aikasi olisikin 6 kuukautta, voit maksaa lainasi takaisin jo vaikka kahdessa kuukaudessa.

   On kuitenkin tärkeää tiedostaa, että mikäli lyhennät lainaa tai luottoa ennenaikaisesti, on luotonantajalla tai lainantarjoajalla silti oikeus veloittaa jäljelle jäävän ajan mahdolliset luotosta aiheutuneet kulut. Säästät käytännössä siis korkokustannuksissa, mutta erilaiset tilinhoitomaksut voivat silti jäädä sinulle kokonaisuudessaan maksettavaksi, vaikka maksaisitkin lainasi takaisin tarvittavaa nopeammin.

   Pidä myös aina huoli, että luet osamaksun tai lainan ehdot huolellisesti, jotta vältyt suurilta yllätyksiltä. Lisäksi lainojen sekä luottojen kilpailuttaminen on nopea ja helppo tapa säästää usein huomattaviakin summia jo lainan hankintavaiheessa.

   Yhteenveto

   Osamaksun käyttöä, lainan nostamista tai luottokortilla ostamista ei kannata turhaan vältellä. Aina lomalentojen ostoon ei välttämättä juuri tiettynä ajankohtana löydy rahaa, mutta nämä vaihtoehdot voivat taata, että pääset lomalle juuri tämän hetkisestä taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Erilaisia vaihtoehtoja on useampia ja löydät varmasti sinun tilanteeseesi sopivan vaihtoehdon.

   Vinkit

   Jos olet tottunut käyttämään jotain tiettyä matkaportaalia, muista tarkistaa heidän osamaksumahdollisuutensa. Esimerkiksi lentojen maksaminen joko Klarnan tai Svea Ekonomin osamaksulla on hyvin yleinen maksutapa usealla suomalaisten suosimalla sivustolla.

   Kun taas mielit pidemmälle lomalle tai lentosi ovat hyvin kalliita, on lainan ottaminen hyvin varteenotettava vaihtoehto. Lainaa otettaessa kannattaa se kilpailuttaa ja etenkin kiinnittää huomiota lainojen erilaisiin ehtoihin ja valita itselleen kaikista sopivin ja edullisin.

   Toisaalta, jos käyttämäsi matkaportaali ei tarjoa osamaksuvaihtoehtoa etkä halua nostaa lainaa, on luottokortti aina hyvä valinta. Luottokortin avulla voit siirtää maksun ajankohtaa ja pilkkoa sitä osiin. Saat luottokortilla myös tietynlaista turvaa ja joidenkin luottokorttien avulla voit jopa kerätä erilaisia bonuksia tai etuuksia.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Miksi valita osamaksu, laina tai luottokortti

   Minkä vaihtoehdon ikinä valitsetkaan, niin järkevillä osamaksuilla kuka tahansa voi päästä nauttimaan haluamastaan lomasta tilin saldoon katsomatta. Nämä erilaiset maksuvaihtoehdot tuovat tietynlaista taloudellista turvaa sekä jakavat kuluja useammalle kuukaudelle, jotta sinä pääset nauttimaan lomastasi ilman suurempia säästöjä.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen