Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa häämatkaa varten

   Kilpailuta ja hae lainaa häämatkaa varten netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa häämatkaa varten ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa häämatkaa varten 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan häämatkaa varten. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa häämatkaa varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa häämatkaa varten luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa häämatkaa varten helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa häämatkaa varten 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat häämatkaa varten helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa häämatkaa varten.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa häämatkaa varten. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina häämatkaa varten.

   Kilpailuttamalla lainat häämatkaa varten netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa häämatkaa varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina häämatkaa varten netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan häämatkaa varten pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina häämatkaa varten heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan häämatkaa varten, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Lainaa häämatkaa varten – häämatkan rahoitus

   Hääpäivä on monen mielestä elämän unohtumattomin päivä, joka painuu ikuisesti mieleen. Häiden juhliminen ei kuitenkaan yleensä lopu itse hääpäivään, vaan juhlan jälkeen suunnataan odotetulle häämatkalle. Vaikka häämatkojen tarjonta on nykyään todella monipuolista, ja parien toiveet vaihtelevat, suuntaa suurin osa pareista silti matkalle tavalla tai toisella.

   Suurin osa suomalaisista toivoo häämatkaltaan lämpöä ja merenrantamaisemia. Suosittuja kohteita ovatkin esimerkiksi Karibia, Malediivit sekä Thaimaa. Häämatkakohde kannattaa silti aina valita omien toiveiden ja budjetin mukaan. Kannattaa myöskin miettiä, kuinka pitkän matkan ehtii tai on halukas tekemään. Kaukana sijaitsevissa kohteissa jo pelkät lennot voivat viedä yhteensä kymmeniä tunteja, eikä niihin kannata lähteä pitkäksi viikonlopuksi.

   Häämatka voidaan rahoittaa monin tavoin. Jotkin parit ovat säästäneet häitä varten vuosikausia ja rahoittavat myös häämatkansa käteisellä. Joskus kuitenkin stressittömin vaihtoehto on hakea häämatkaan lainaa, ja maksella lainaa rauhassa takaisin sopivalla kuukausierällä. Näin parin ei tarvitse kituuttaa ennen häitä tai joutua karsimaan hääjuhlan kustannuksista.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Paljonko häämatka maksaa?

   Koska jokainen häämatka on yksilöllinen, on hyvin vaikea sanoa, kuinka paljon rahaa tulee varata häämatkaan. Toisille häämatkaksi riittää risteily Tallinnaan tai pitkä viikonloppu kotimaassa, toiset suuntaavat useiksi viikoiksi kaukomaille. On myös olemassa luksuslomia, jotka voivat maksaa jopa kymmeniä tuhansia euroja.

   Häämatkojen hintoja kannattaa aina selvittää etukäteen. Koska matkojen varaaminen tapahtuu yhä harvemmin perinteisen kivijalkamatkatoimiston kautta, saa yleiskatsauksen hinnoista nopeasti netistä. Monet matkatoimistot tarjoavat myös suosituksia suosituimmista häämatkakohteista ja kertovat, mitkä tekijät vaikuttavat häämatkan hintaan. Esimerkiksi majoituksen voi usein valita edullisemmasta tai kalliimmasta vaihtoehdosta.

   Koska häät järjestetään yleensä suunnitellusti ja niiden järjestämiseen voi kulua helposti vuosi tai kaksikin kosinnasta, on hääparilla yleensä hyvin aikaa selvittää itseä kiinnostavat kohteet sekä niiden hintataso. Häitä varten kannattaa aina tehdä huolella laadittu budjetti, jonka osana ovat myös häämatkan kulut. Esimerkiksi excel-taulukko on tähän hyvä apu.

   Budjetti auttaa häämatkan suunnittelussa

   Jotta häämatka vastaisi mahdollisimman hyvin molempien osapuolien toiveita, kannattaa häämatkan suunnittelu aloittaa hyvissä ajoin. Onko haussa ylellinen all inclusive -ratkaisu, vai onko pariskunta valmis säästämään ja etsimään edullisen äkkilähtöratkaisun? Joskus pelkkä kylpyläviikonloppu kotimaassa voi olla riittävä häämatka. Tärkeintä on kuunnella molempien osapuolien toiveita.

   Budjetoinnissa kannattaa tunnistaa tyypillisimmät kuluerät, joita häämatkalla syntyy. Häämatkan kesto vaikuttaa myös kuluihin olennaisesti. Kohteesta riippuen esimerkiksi ulkona syöminen tai majoittuminen voi olla joko todella edullista tai hyvin kallista. Niin ikään halutut retket ja elämykset sekä liikkuminen kohteessa maksavat. Esimerkiksi auton vuokraus kuuluu monen parin toiveisiin, mikäli tarkoituksena on liikkua kohteen ulkopuolella tai kyseessä on syrjäisempi kohde.

   Häämatkan budjetoinnissa kannattaa jättää tilaa myös yllätyksille. Toisinaan kaikki ei mene suunnitellusti, tai haluaakin osallistua kohteessa vaikkapa sukelluskurssille. Vaikka ylisuurta lainaa ei missään nimessä kannata ottaa, on erilaisten kohteessa tapahtuvien toimintojen hintojen arvioiminen hieman yläkanttiin järkevää. Hinnat voivat myös nousta suunnitteluajankohdan ja itse matkan välillä.

   Kannattaako häämatkaa varten ottaa lainaa?

   Häiden järjestäminen tulee yleensä jo lähtökohtaisesti kalliiksi, etenkin jos vieraita on paljon ja juhlissa on tarjolla monipuolinen kattaus ruokaa ja alkoholia. Hääpaikka, hääbändi sekä hääpuku maksavat kaikki jopa tuhansia euroja. Moni saattaakin miettiä, onko kaiken tämän jälkeen häämatkaan järkevää ottaa lainaa vai olisiko parempi säästää matkaa varten.

   Tosiasia on, että lainoista, kuten myös häämatkaa varten tarkoitetusta lainasta, syntyy aina kuluja. Kuluja ovat paitsi korkokulut, myös mahdolliset avaus- ja lainanhoitomaksut. Nämä kulut rasittavat aina taloutta enemmän tai vähemmän niin kauan, kunnes laina on maksettu kokonaan pois. Jos lainaan päätyy, lainaa kannattaakin aina ottaa vain se summa, mitä aidosti tarvitsee. Hyvä kompromissi on rahoittaa osa matkasta säästöillä ja osa lainalla.

   Vaikka moni pitää ihanteellisena vaihtoehtona rahoittaa häät matkoineen täysin omilla säästöillä, läheskään aina tämä ei ole järkevää tai edes mahdollista. Se, että häämatkan suhteen joutuu tekemään suuria kompromisseja tai että joutuu kokonaan luopumaan unelmien häämatkasta, voi harmittaa myöhemmin. Mikäli säästöjä on kertynyt ja niitä ei tarvitse muuhun käyttöön, on toki järkevintä maksaa häämatka säästöjen turvin.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Minkälaista lainaa häämatkaa varten saa?

   Pankeilla ei ole olemassa erillisiä häämatkalainoja, vaan yleensä kyse on vakuudettomasta lainasta. Toisinaan näitä lainoja markkinoidaan esimerkiksi matkalainan nimellä, mutta säännöt ja ehdot ovat yleensä hyvin samanlaisia kuin muissakin vakuudettomissa kuluttajalainoissa. Vakuudettomat lainat toimivat nimensä mukaisesti ilman vakuuksia ja niitä on usein suhteellisen helppo saada.

   Koska häämatkalaina ei ole oma erillinen lainatyyppinsä, vaan vastaa yleistä kuluttajalainaa, suurin osa pankeista myös tarjoaa häämatkaan sopivaa lainaa. Kuluttajalaina on yleinen tapa rahoittaa niin matkoja, remontteja kuin muitakin pienempiä ja suurempia hankintoja, eikä sen käyttötarkoituksella ole pankille niin suurta merkitystä.

   Tyypillinen häämatkaa varten otettu laina on aina muutamista tuhansista euroista ylöspäin, riippuen toki myös siitä, rahoittaako osan matkasta säästöillä. Lainan suuruuteen vaikuttaa olennaisesti häämatkan määränpää sekä kuinka ylellistä ja pitkää häämatkaa toivoo. Maksuerä kannattaa suhteuttaa omaan tilanteeseen niin, että häämatkalaina ei rasita taloutta kohtuuttomasti matkan jälkeen.

   Lainoja voi ja kannattaa vertailla

   Kaikki häämatkaa varten myönnetyt lainat eivät todellakaan ole kuluttajan kannalta yhtä hyviä, minkä johdosta lainat kannattaa aina vertailla. Ennen muinoin vertailu tehtiin olemalla yhteydessä jokaiseen pankkiin erikseen, mutta nykyään sen voi tehdä yhdellä lomakkeella. Tämä säästää huomattavasti aikaa ja vaivaa, sillä vertailu vie nykyään aikaa vain minuutteja.

   Summarum tarjoaa sivuillaan helppokäyttöisen työkalun, joka soveltuu kaikenlaisten lainojen, myös matkalainojen, vertailuun. Saat yleensä aina useita tarjouksia, joista voit valita sinulle parhaan vaihtoehdon häämatkan rahoitukseen. Samalla saat selville, minkälaisilla ehdoilla juuri sinun on mahdollista saada lainaa unelmien häämatkaa varten. Lainaehtoihin kannattaa aina tutustua huolellisesti ja kysyä tarvittaessa tarkennusta.

   Aina lainojen vertaileminen ei tuota haluttua tulosta tai päätyy sittenkin rahoittamaan häämatkan muilla keinoin kuten luottokortilla tai käteisellä. Kilpailuttamisen hyvä puoli onkin se, että lainaa ei ole pakko ottaa yhdeltäkään lainaa tarjoavista yrityksistä. Se on siis täysin riskitöntä ja kannattaa tehdä aina, mikäli edes harkitsee lainan ottamista.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Yhteenveto: unelmien häämatkan voi rahoittaa myös lainalla

   Suurin osa häitä juhlivista pareista suuntaa häämatkalle joko heti häiden jälkeen tai myöhemmin. Häämatkalta toivottavat asiat vaihtelevat paljon, ja jokaisen kannattaakin valita sellainen häämatka, joka miellyttää itseä. Häämatkan ei todellakaan tarvitse olla usean viikon kestoinen luksusloma, vaan tärkeintä on viettää aikaa tuoreen aviopuolison kanssa.

   Koska häiden järjestäminen itsessään on jo kallista, voi olla järkevää harkita häämatkan rahoittamista myös lainarahalla. Vaikka lainasta kertyy aina kuluja, voi laina mahdollistaa sen, että pari saa toivomansa, ikimuistoisen häämatkan. Muistot häämatkasta säilyvät pitkään ja esimerkiksi lapsiperheelle se voi olla vanhempien ainoa kahdenkeskinen matka vuosiin.

   Suurin osa häämatkaa varten myönnettävistä lainoista on vakuudettomia kuluttajalainoja. Näitä markkinoidaan toisinaan myös muilla nimillä, joista tavallisin on matkalaina. Lainan korkotasot ja muut ehdot voivat lainatyypin yleisyydestä huolimatta vaihdella paljonkin, minkä vuoksi ne kannattaa aina kilpailuttaa. Tähän kannattaa hyödyntää Summarumin kätevää kilpailutustyökalua.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen