Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Karibian risteilyn rahoitus

Hae Karibian risteilyn rahoitusta – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae Karibian risteilyn rahoitusta ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Rahoitusta 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan Karibian risteilyn rahoituksen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae Karibian risteilyn rahoitusta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae Karibian risteilyn rahoitusta luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea Karibian risteilyn rahoitusta helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta Karibian risteilyn rahoitus 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile Karibian risteilyn rahoitus helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle Karibian risteilyn rahoitusta.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa Karibian risteilyn rahoitusta. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin Karibian risteilyn rahoitus.

Vinkki

Kilpailuttamalla Karibian risteilyn rahoituksen netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan Karibian risteilyn rahoitusta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen Karibian risteilyn rahoitus netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman Karibian risteilyn rahoituksen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota rahoituksen korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton Karibian risteilyn rahoitus heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen rahoituksen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, rahoitus maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Karibian risteilyn rahoitus – osamaksu, laina vai luottokortti?

Jos haaveilet Karibian risteilystä, mutta loman hinta tuntuu liian suurelta kerralla maksettavaksi, voi loman rahoittamiseksi miettiä muita vaihtoehtoja. Aina ei palkkapäivä osu yksiin hyvän risteilytarjouksen kanssa, joten on hyvä olla tietoinen erilaisista rahoitusvaihtoehdoista.

Esimerkiksi osamaksulla, luottokortilla tai lainalla voit rahoittaa lomasi siten, ettet joudu maksamaan risteilyn koko hintaa kerralla. Lainalla loman kulut jakautuvat pienempiin eriin ja pystyt maksamaan lomasi pidemmän ajanjakson aikana.

Lue lisää loman rahoitusvaihtoehtoista artikkelissamme Lomalainat.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Risteilyn rahoitus osamaksulla

Kun ostat risteilyn osamaksulla, maksat risteilyn kokonaissumman erissä. Erät voivat jakautua esimerkiksi 3, 6, 12 tai 24 kuukauden ajalle. Joissain tilanteissa maksuajaksi voidaan tarjota jopa 36 kuukautta.

Mitä pidempi maksuaika on, sitä pienempi on usein maksettava kuukausierä. Toisaalta samalla kasvaa yleensä myös risteilyn kokonaishinta kuin huomaamatta osamaksusopimukseen liittyvien korkojen takia.

Osamaksu voi olla hyvä tapa risteilyn maksamiseen, mutta ennen kuin osamaksusopimukseen tarttuu, on hyvä tutustua niihin liittyviin ehtoihin ja lainalaisuuksiin.

Osamaksun hyviä puolia

Helppoa ja nopeaa, siinä ovat osamaksun hyvät puolet pähkinänkuoressa. Osamaksujen etuna on nykyään myös niiden saatavuus. Ne ovat yleistyneet maksutapana muiden joukossa, ja suuri osa ihmisistä rahoittaa niiden avulla lomamatkojaan.

Osamaksun avulla risteilyn kuluja pystyy helposti jakamaan pidemmälle ajalle esimerkiksi osaksi vuoden kokonaisbudjettiaan, jolloin kalliin risteilyn koko loppusummaa ei tarvitse maksaa kerralla kuukaudessa.

Yleensä osamaksun voi myös maksaa kokonaan pois kertaheitolla, jos maksukyky siihen riittää. Tämä on yleensä veloituksetonta, mutta oman osamaksusopimuksen ehdot kannattaa aina varmistaa ennen kuin tähän ryhtyy.

Osamaksulla risteilyn rahoitus voi tuntua helpolta, sillä usein risteilyn matkanjärjestäjät tarjoavat suoraan osamaksua yhtenä maksuvaihtoehtona. Tällöin lainaa ei tarvitse erikseen lähteä hakemaan, vaan osamaksun voi valita muiden maksutapojen joukosta. Tämä tekee lainan ottamisesta helppoa ja nopeaa. Helppouteen ei kannata kuitenkaan sortua harkitsemattomasti.

Osamaksun huonot puolet

Jos osamaksua tarjoavat suoraan matkanjärjestäjät, joilta olet ostamassa risteilyä, voi olla hankalaa vaikuttaa osamaksusopimuksen ehtoihin. Matkanjärjestäjät tarjoavat yhtä sopimusta, ja sopimuksesta neuvotteleminen voi olla mahdotonta. Myös osamaksusopimusten vertailu ja kilpailuttaminen on vaikeaa.

Osamaksujen ehdot voivat olla myös hankalasti ymmärrettävissä tai piilotettu asiakkaalta kokonaan. Näin ollen voi olla vaikeaa saada kokonaiskuvaa osamaksun kokonaiskustannuksista.

Osamaksuun liittyviä kustannuksia voivat olla esimerkiksi:

  • korot
  • avausmaksut
  • käsittelykulut.

Näistä kustannuksista syntyy lainan todellinen vuosikorko. Mitä pidempi laina-aika on, sitä kauemmin osamaksuerien yhteydessä joutuu maksamaan myös korkoja ja sopimuksen muita kuluja. Risteilystä voi siis osamaksusopimuksella tulla huomattavasti kalliimpi kuin risteilyn todellinen hinta olisi ollut.

Muista nämä ennen kuin tartut osamaksusopimukseen

Ennen osamaksusopimukseen tarttumista on hyvä muistaa muutamia pääkohtia. Mieti aina, mitä risteily tulee kokonaisuudessaan maksamaan osamaksulla.

Laske myös tarkasti, mitä ja milloin sinun tulee lainasta maksaa. Kuinka suuri on maksettava erä ja maksetaanko se kuukausittain ja kuinka pitkään? Selvitä tarkasti, että pystyt maksamaan nämä kuukausierät eikä taloutesi kaadu niihin.

Etukäteen kannattaa selvittää myös, mitä ovat mahdolliset myöhästymismaksut, jos et kykene maksamaan kuukausierää tai lainaasi ajallaan. Kun nämä asiat ovat selvillä, tiedät osamaksusopimuksesta jo paljon.

Karibian risteilyn rahoitus lainalla

Myös laina on hyvä vaihtoehto, jos risteilyn kuluja ei pysty maksamaan kerralla. Kulutusluottoa voi saada vakuudettomasti kerrallaan 100 – 60 000 euroa. Saat kerralla käyttöösi koko lainasumman, jonka avulla voit sitten maksaa risteilysi. Lainaa lyhennetään normaaliin tapaan säännöllisesti, kunnes se on lopulta maksettu takaisin.

Laina saattaa jopa olla osamaksua tai laskua halvempi vaihtoehto risteilyn maksamiseen. Kannattaa kuitenkin aina kilpailuttaa laina ennen siihen tarttumista. Summarumin avulla saat helposti lainatarjoukset useilta eri lainanantajilta.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

  • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
  • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
  • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Ehtoja, jotka liittyvät lainaan

Summarumin sivustolta löytyy laskureita, joilla voi arvioida lainan hintaa ja siihen liittyviä kustannuksia. Vertaile aina lainoihin liittyviä todellisia kustannuksia, äläkä jää tuijottamaan pelkkää nimelliskorkoa. Lainan nimelliskorko kertoo ainoastaan lainan hinnan, jolla rahoitusyhtiö sinulle lainaa myöntää. Todelliseen vuosikorkoon liittyy kuitenkin paljon muutakin kuin nimelliskorko.

Todellinen vuosikorko koostuu:

  • lainan nimelliskorosta
  • muista lainaan liittyvistä kuluista.

Lainan todellinen vuosikorko kertoo tarkemmin lainan kokonaiskustannukset. Toki kokonaiskustannuksiin liittyy myös laina-aika. Usein pidempi laina-aika tarkoittaa pienempiä kuukausieriä, mutta myös sitä, että maksat korkoja pidempään. Laina-aika kannattaakin siis mahdollisuuksien mukaan pitää lyhyenä, jotta et joudu maksamaan ylimääräisiä korkoja.

Vertailemalla löydät parhaan vaihtoehdon

Lainojen hyvinä puolina on se, että ne ovat yleensä helposti vertailtavissa. Kun lainatarjouksia ja niihin liittyviä ehtoja ja kuluja pystyy vertailemaan, on myös mahdollista säästää rahaa, kun pystyy tarttumaan sopivimpaan tarjoukseen.

Luottokortti Karibian risteilyn rahoitusmuotona

Myös luottokortti voi olla hyvä vaihtoehto risteilyn maksamiseen. Luottokorttia voi harkita siinä tapauksessa, jos oma maksukyky on varma. Jos esimerkiksi tiedät, että olet saamassa palkan tai ison bonuksen kuukauden sisällä, voit olla varma siitä, että pystyt sen jälkeen maksamaan risteilyn kokonaissumman kerralla.

Tällöin risteilyn voi maksaa luottokortilla, ja maksaa sitten luottokorttilaskun kuukauden sisällä pois. Luottokortteihin liittyy usein kuukausi korotonta maksuaikaa, joten jos laskun maksaa kerralla pois, ei ylimääräisiä kustannuksia pääse syntymään.

Luottokortilla maksamisen hyvät ja huonot puolet

Risteilyn maksaminen luottokortilla on hyvä vaihtoehto myös siinä tilanteessa, jos matkanjärjestäjä tai risteily-yritys menee konkurssiin. Tällöin luottokorttiyhtiöltä voi saada korvauksen maksetusta lomasummasta. Tiettyihin luottokortteihin voi myös liittyä erilaisia bonuksia, ja niiden käytöstä voi saada pisteitä tai vaikkapa lentokilometrejä, jotka hyödyttävät muissa hankinnoissa.

Toisaalta luottokorttiin voi liittyä juoksevia kuluja, kuten vuosimaksuja tai muita kuluja, jotka tulee ottaa huomioon, kun luottokorttia käyttää.

Jos luottokorttilaskua ei pysty maksamaan kuukaudessa pois, on huomioitava, että luottokortteihin liittyvät korot voivat olla hyvinkin korkeita. Tällöin loman kustannukset voivat kohota huomattavasti, ja luottokortilla maksaminen ei välttämättä ole järkevin ratkaisu.

Vastuullista lainanottoa risteilyä varten

Rahoititpa lomasi sitten osamaksulla, luottokortilla tai lainalla, sinun tulee aina muistaa, että jokainen näistä rahoitusvaihtoehtoista on käytännössä katsoen velka, joka on aina jossain vaiheessa maksettava takaisin. Siksi velan ottamista tulee miettiä vastuullisesti, eikä omaa maksukykyä tulisi ylittää. Jos lainaa ottaa yli oman maksukykynsä, on vaarana ylivelkaantumisen riski.

Ylivelkaantuminen on yksi suurimmista ongelmista suomalaisten keskuudessa. Se on kierre, johon on helppo joutua, jos ei tunne omaa taloudellista tilannettaan tai yliarvioi oman maksukykynsä. Siksi omaa talouttaan tulisi tarkastella mahdollisimman realistisesti ja miettiä myös tilanteita, jotka ovat uhkana maksukyvylle.

Lainaa ei tulisi koskaan ottaa vain hetken mielijohteesta, vaan vastuullinen kuluttaja ja taloutensa tuntija tekee aina harkittuja päätöksiä.

Unelmista totta risteilyn rahoituksella

On tärkeää tuntea oma taloutensa ja maksukykynsä. Lainaa harkitessa tulee tarkasti miettiä omaa budjettiaan ja varmistua siitä, että lainan pystyy maksamaan takaisin siinä ajassa, kun on sovittu. Jos oma maksukyky ei risteilyn ostamiseen riitä, täytyy unelma jättää hautumaan vielä ainakin hetkeksi aikaa, vaikka risteily tuntuisi kuinka houkuttelevalta. Reissuun voi lähteä sitten, kun talous on paremmassa kunnossa.

Kun oma maksukyky on kunnossa ja lainan kokonaiskustannukset ja ehdot ovat tiedossa, laina on otettu harkiten. Tässä tapauksessa Karibian risteilyn rahoittaminen osamaksulla, lainalla tai luottokortilla voi olla varteenotettava vaihtoehto, ja unelmista voi tehdä totta.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muita aiheeseen liittyviä sivuja