Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa hotellilomaan

   Kilpailuta ja hae lainaa hotellilomaan netistä 2 000 – 60 000 €

   Hae lainaa hotellilomaan ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa hotellilomaan 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan hotellilomaan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa hotellilomaan jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa hotellilomaan luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa hotellilomaan helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa hotellilomaan 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat hotellilomaan helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa hotellilomaan.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa hotellilomaan. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina hotellilomaan.

   Kilpailuttamalla lainat hotellilomaan netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa hotellilomaan erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina hotellilomaan netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan hotellilomaan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton lainaa hotellilomaan heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan hotellilomaasi varten, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa hotellilomaan

   Jokainen meistä on joskus loman tarpeessa. Erityisesti loskassa tarpoessaan saattaa haaveilla etelän lämmöstä ja auringosta. Vaikka monen mielestä lomarahat pitäisi aina säästää itse, on lainan ottaminen lomaa varten nykyään erittäin tyypillistä. Koko perheen hotelliloma voi maksaa tuhansia euroja, eikä moni kykene säästämään tällaista summaa lyhyessä ajassa. Mikäli saa lainaa reiluilla ja kohtuullisilla ehdoilla, ei laina ole lainkaan huono vaihtoehto investoida omaan hyvinvointiinsa.

   Vaikka lainan hakeminen netissä on nykyään helppoa, ei ensimmäinen mahdollinen lainatarjous ole useinkaan kuluttajan kannalta paras. Lainan kokonaishinta muodostuukin useista tekijöistä, jotka vaihtelevat suuresti. Jotta lainaehdot muodostuvat kohtuullisiksi, onkin hyvä idea kilpailuttaa lainat. Tämä on nykyään erittäin helppoa, eikä vaadi kuin muutamia perustietoja. Tulokset saa parhaimmillaan minuuteissa ja lainatarjouksia voi saada jopa kymmeniltä eri toimijoilta.

   Miksi hakea lainaa hotellilomaan?

   Loman merkitystä jaksamiseen ei korosteta turhaan. Lomamatka lataa akkuja ja auttaa suhtautumaan tulevaisuuteen uudella innolla. Niin ikään loma voi olla mahdollisuus harrastaa eksoottisia lajeja, nähdä uusia kulttuureja tai yksinkertaisesti upottaa varpaansa pehmeään rantahiekkaan ja vain olla. Monia jo ajatus tulevaisuudessa siintävästä lomasta auttaa jaksamaan läpi harmaan syksyn. Loman odottaminen saattaa tuottaa jopa enemmän hyvää oloa kuin itse loma.

   Ihmiset hakevat lainaa lomaa varten monesta eri syystä. Moni haluaa hemmotella itseään raskaan vuoden jälkeen tai yllättää puolisonsa romanttisella pakomatkalla etelän lämmössä. Päätös lähteä lomalle voi olla pitkään suunniteltu tai intuitiivinen. Aina tililtä ei yksinkertaisesti löydy sitä summaa, jota unelmaloman toteuttaminen vaatii. Esimerkiksi mikäli loma-aikataulu on joustava, voi vastaan tulla edullinen äkkilähtö, jolloin rahat tarvitaan heti.

   Toisinaan kyseessä voi olla myös aivan erityinen loma, esimerkiksi maailmanympärimatka tai häät kruunaava häämatka. Näiden suhteen kyseessä voi olla hyvinkin pitkä ja kallis matka, jonka rahoitukseen tarvitaan hieman apua. Tämä voi olla tilanne etenkin silloin, mikäli kyseessä on ainutlaatuinen ”kerran elämässä” -matka, josta ei haluta pihistellä lainkaan. Laina voi mahdollistaa sen, että ei joudu tinkimään niistä asioista, joista tinkiminen harmittaisi myöhemmin.

   Mitä kannattaa huomioida lainaa hakiessa?

   Ennen kuin haet lomalainaa, kannattaa miettiä tarkasti, minkälainen loma on juuri sinun kohdallasi rentouttava. Jos nautit auringosta ja valkeista hiekkarannoista, ei pitkä viikonloppu Helsingissä välttämättä vastaa tähän tarpeeseen. Toisaalta kallein luksusloma ei välttämättä ole se paras, vaan tarkoituksena on rentoutua ja mahdollisesti viettää aikaa rakkaimpien kanssa. Kuuntele tarkasti myös mahdollisten muiden osapuolten toiveita ja mitkä asiat ovat heille olennaisimpia.

   Toinen pohdittava asia on matkan kokonaishinta. Itse matkaan kuluvan summan lisäksi kannattaa huomioida myös kohteessa kuluva raha. Syöminen, aktiviteetit sekä esimerkiksi auton vuokraaminen vievät kaikki rahaa. Kohteesta riippuen näihin kuluva summa voi vaihdella suuresti. Yleensä myös majoituksen suhteen on tarjolla eri hintaisia vaihtoehtoja ja joissakin kohteissa voi säästää kokkaamalla osan aterioista itse. Nautitko täysihoidosta, vai haluatko mieluummin tutustua paikalliseen ruokakulttuuriin?

   On myös hyvä arvioida rehellisesti itselleen sopivaa maksuerää. Vaikka suuremmalla maksuerällä lainan kokonaiskustannukset laskevat ja laina lyhenee nopeammin, vie ylisuuri maksuerä helposti talouden tiukalle. Lainatarjouksissa ilmoitetaan nykyään myös todellinen vuosikorko, jonka avulla voit vertailla lainan kokonaiskuluja eri laina-ajoilla. Se auttaa hahmottamaan myös maksuerän vaikutusta lainan kokonaiskustannuksiin. Todellinen vuosikorko kannattaakin aina huomioida.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Minkälainen laina kannattaa ottaa?

   Lomaa varten myönnettäviä lainoja markkinoidaan yleensä joko matkalainan, lomalainan tai yksinkertaisesti kuluttajalainen nimellä. Käytännössä kyse on yleensä nimestä huolimatta aina vakuudettomasta kuluttajalainasta. Vakuudeton laina tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että lainan vastineeksi ei tarvita vakuuksia kuten asuntoa tai autoa. Tällaisia lainoja on yleensä kohtuullisen helppo saada, mikäli henkilöllä on edellytykset selvitä lainasta.

   Hotellilomaa varten otettava laina kannattaa olla riittävän suuri mahdollistamaan ikimuistoinen loma, mutta kuitenkin samalla mahdollisimman pieni. Suunnittele lomabudjettisi etukäteen ja mieti, minkä suuruinen laina on sopiva omaan elämäntilanteeseesi. Ylisuuresta lainasta kertyy vain harmia, jos se vaikuttaa omaan talouteen haitallisesti. Laina tulee maksaa niin huonompina kuin parempina aikoina, aina siihen asti, kunnes se on kokonaan maksettu pois. Toisaalta edessä voi häämöttää jo seuraava loma, johon tarvitaan myös rahoitusta.

   Lainan ehdot eli korko ja muut kulut vaikuttavat lainasumman lisäksi huomattavasti lainan kokonaiskustannuksiin. Mikäli sinulle tarjotaan lainaa, jonka ehdot ovat mielestäsi huonot, kannattaa pohtia muita vaihtoehtoja rahoittaa matka. Jotkut päätyvät rahoittamaan esimerkiksi vain osan lomasta lainarahalla ja osan käteisellä. Kannattaa myös pyytää useita tarjouksia, jotta hahmotat lainan ehdot suhteessa muihin lainoihin. Ole aina itsellesi rehellinen äläkä ota sellaista lainaa, josta et usko selviytyväsi.

   Lainat kannattaa aina kilpailuttaa

   Vielä ennen 2020-lukua oli varsin tavallista kysyä lainatarjouksia useista pankeista yksitellen. Tämä oli usein raskas prosessi, ja tarjoukset saattoivat tulla hyvin eriaikaisesti. Moni saattoikin päätyä sellaiseen lainaan, minkä sattui ensimmäisenä saamaan. Koska lainoissa on paljon eroja, tämä ei välttämättä ollut lähimainkaan paras tarjous. Eroja myös oli paljon, sillä eri lainojen välillä ei ollut samanlaista läpinäkyvyyttä kuin tänä päivänä.

   Nykyään lainojen kilpailutuksesta ja vertailusta on onneksi tehty äärimmäisen helppoa ja sen osaakin tehdä käytännössä jokainen. Summarumin kehittämällä helppokäyttöisellä työkalulla kilpailutat minuuteissa kaikki mahdolliset lainat, myös matkalainat. Saat yleensä aina useita tarjouksia, joita voit vertailla. Halutessasi sinun on tämän jälkeen helppo hakea lainaa valitsemaltasi toimijalta ja tehdä lainasopimus. Sopimuksen teko onnistuu näppärästi netissä.

   Lainan kilpailuttamisen ehdoton hyvä puoli on se, että se ei sido sinua mitenkään. Mikäli päädyt lainan sijaan rahoittamaan hotellilomasi esimerkiksi luottokortilla tai käteisellä, voit vapaasti unohtaa saamasi lainatarjoukset. Kilpailuttamalla voitkin myös kätevästi vertailla kustannuksia esimerkiksi luottokortin ja lainan välillä. Se soveltuu myös vasta tulevaisuudessa häämöttävän lomamatkan suunnittelun apuvälineeksi.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Yhteenveto: hotelliloman voi rahoittaa myös lainalla

   Vaikka omia tulevia menoja on aina hyvä ennakoida, joskus siihen ei ole mahdollisuutta. Eteen voi tulla esimerkiksi superedullinen äkkilähtö tai yllättävä kodinkoneen hajoaminen on vienyt säästötilin saldon nollille. Loma on tärkeä tekijä myös työssä ja arjessa jaksamisen kannalta, eikä siitä haluta tinkiä. Lomat kannattaa ainakin pitää, tavalla tai toisella. Tämä ei suinkaan tarkoita, että loman tulisi olla erityisen kallis, vaan ikimuistoisen hotelliloman voi saada edullisestikin.

   Loman voi onneksi nykyään rahoittaa monella tavalla, joista yksi on laina. Moni mieltää lainan erittäin kalliiksi tavaksi rahoittaa loma, mutta tämä ei useinkaan ole totuus. Hyvillä ehdoilla saatu laina voi olla esimerkiksi luottokorttia edullisempi ratkaisu loman rahoittamiseen, mikäli ulkopuolinen rahoitus ylipäänsä tulee tarpeeseen. Tärkeintä on huolehtia, että laina on ehdoiltaan järkevä ja siitä pystyy suoriutumaan myös loman jälkeen, kun arki koittaa.

   Aina ennen lomalainan tai minkä tahansa muunkin lainan ottamista kannattaa kilpailuttaa lainat. Tähän todella hyödyllinen apuväline on Summarumin vertailutyökalu. Sen kautta voit saada jopa kymmeniä tarjouksia ja valita niiden keskuudesta itseäsi eniten miellyttävän vaihtoehdon. Kilpailutukseen kuluu aikaa vain joitakin minuutteja. Kun rahoitus on kunnossa, voit alkaa haaveilemaan itse lomasta ja ylellisistä hotellilakanoista.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen