Lainaa luotettavasti ja turvallisesti

Mietityttävätkö talousasiat? Tuliko kenties otettua vahingossa korkeakorkoinen laina? Kilpailuttamalla lainasi, voit varmistaa taloutesi pysymisen tasapainossa arjen pyörteissä.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Näin kilpailutat lainasi luotettavasti ja turvallisesti

   Me Summarumilla tarjoamme niin yksityisille kuin yrityksillekin mahdollisuuden lainojensa luotettavaan ja turvalliseen kilpailutukseen verkossa. Lisäksi olemme luoneet muun muassa erilaisia laskureita, joiden avulla talouden numeroita voi tulkita ilman laskukaavojen ymmärtämistä. Tavoitteenamme on helpottaa talousasioitasi, jopa jo tänään!


   Löydä edullisin laina luotettavasti ja turvallisesti

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Missä tilanteissa sinun kannattaa kilpailuttaa lainasi?

   Erilaisiin lainoihin liittyy monenlaisia kuluja, joiden hahmottaminen voi olla toisinaan haasteellista. Jos keskityt ainoastaan kuukausierän suuruuteen vertaillessasi lainoja, saatat tietämättäsi maksaa merkittäviä summia ainoastaan kuluja ja korkoja. Kilpailuttamalla on mahdollista saada madallettua kulujen määrää ja nopeutettua lainan takaisinmaksua.

   Esimerkkejä tilanteista, jolloin lainat kannattaa kilpailuttaa:

   • Koet, ettei lainasi lyhene tarpeeksi nopeasti
   • Lainan kuukausierät rasittavat talouttasi
   • Maksat montaa erilaista lainaa kuukausittain
   • Olemassa olevien lainojen vertailu ja poismaksun priorisointi on haastavaa

   Kilpailuttaminen vai lainan hakeminen suoraan pankilta?

   Aikaisemmin lainojen kilpailuttamiseksi vaadittiin monta käyntiä eri pankeissa tarjouksia pyytäen. Koska näin toimittuna kilpailuttaminen vei paljon aikaa ja vaivaa, monet joutuivat pitäytymään ensimmäisessä lainatarjouksessaan. Ensimmäinen vaihtoehto ei kaikissa tapauksissa ole huonoin, mutta nykyään kilpailuttamalla on mahdollista löytää vähäkuluisempi vaihtoehto.

   Kun pyydät lainatarjousta suoraan pankilta, heillä on mahdollisuus tarjota sinulle lainaa oman hinnastonsa mukaisesti. Kun taas kilpailutat lainasi verkossa, se asettaa pankit tilanteeseen, jossa lainatarjouksen läpisaattamiseksi vaaditaan kilpailukykyinen hinta. Tämä voi tuottaa kulurakenteeltaan edullisemman lainatarjouksen, jonka maksat lyhyemmän ajan puitteissa pois.

   Lainojen kilpailuttamisen hyödyt

   Olet saattanut pohtia, miksi lainoja tulisi kilpailuttaa niiden ottamisen jälkeen, jos sopimushetkellä laina on tuntunut järkevältä. Lainojen kulut ja korot elävät ajan kuluessa. Pitäytymällä otetussa lainasopimuksessa on mahdollista, että myöhemmin toisaalta lainan olisi saanut edullisemmin ja nopeammalla maksuajalla.

   Perustelluin syy lainojen kilpailuttamiselle on toki mahdollinen rahallinen säästö. Muutamassa minuutissa täytetyn kilpailutushakemuksen avulla, voit nopeasti ja vaivattomasti laittaa palvelun hoitamaan kilpailutuksen puolestasi. Jos rahallista säästöä ei jostain syystä näyttäisi syntyvän, et ole menettänyt prosessiin omaa aikaasi.

   Lainojen kilpailuttaminen ei myöskään velvoita tai sido sinua mihinkään. Voit kilpailuttaa käytännössä lainasi niin usein kuin haluat. Palvelu lähettää sinulle personoituja lainatarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta, jotka voit halutessasi hyväksyä. Palveluiden avulla haet lainaa turvallisesti ja luotettavasti.

   Kilpailutuksen hyödyt:

   • Mahdollisuus säästää rahaa
   • Nopeat personoidut lainatarjoukset yhdellä hakemuksella
   • Hintatason hahmottaminen lainamarkkinoilla
   • Aikaa säästävä prosessi kilpailutus -palveluiden avulla
   • Sitomattomuus haettaessa

   Näin kilpailutat ja haet lainaa luotettavasti

   Kun kyseessä on oma taloutesi, haluat varmistua raha-asioiden toimivuudesta ja turvallisuudesta. Me Summarumilla olemme kotimainen, luotettava ja puolueeton palveluntarjoaja, joka on erikoistunut talouden suunnitteluun ja vertailuun. Kauttamme haet lainaa luotettavasti ja turvallisesti verkossa. Lainahakemukseen pääset tästä.

   Emme ole vain pelkkä kilpailutussivusto, vaan tarjoamme monipuolisesti erilaisia oppaita ja laskureita, joiden tarkoitus on auttaa sinua taloutesi suunnittelussa ja lainojesi vertailussa. Kauttamme haet lainaa turvallisesti!

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Mitä lainoja voit hakea tai kilpailuttaa verkossa?

   Voit joko hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa jo olemassa olevia lainojasi nopeasti ja helposti verkossa. Myös uutta lainaa hakiessa, kannattaa eri lainatarjouksia kilpailuttaa. Näin varmistat, että saat ajankohtaisimmat hintatiedot vertailtavaksesi ja säästät lainan kuluissa.

   Kauttamme voit hakea ja kilpailuttaa seuraavia lainoja:

   • Kulutusluotot
   • Yhdistelylainat
   • Auto-, vene- tai moottoripyörälainat
   • Häälainat
   • Rakennus-, remontti- ja sisustuslainat
   • Mökkilainat
   • Tonttilainat
   • Pikalainat
   • Yhdistelylainat

   Mitä lainoja ei voi kilpailuttaa verkossa?

   Vaikka suurinosa lainoista ja luotoista on mahdollista nykyään kilpailuttaa nopeasti ja helposti verkossa, on silti muutamia, joille tämä ei ole mahdollista.

   Näistä yksi on valtion takaama opintolaina, jolla on jo valmiiksi hyvinkin matala korko. Opintolainoja myöntävät perinteiset pankit, kuten esimerkiksi Osuuspankki, Nordea ja Danske Bank, jolloin kilpailutuksesta ei saa kovinkaan laajaa. On kuitenkin suositeltavaa vertailla eri pankkien opintolainat opiskelupaikan varmistuttua.

   Toinen laina, jota ei myöskään voi kilpailuttaa on Suomessa hieman tuntemattomampi vertaislaina. Sillä tarkoitetaan yksityishenkilöiden välille sovittua lainaa, jossa ei ole pankkia tai rahoitusyhtiötä välissä. Tästä syystä luonnollisestikaan ei ole mahdollista vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia.

   Näin onnistut lainan haussa ja kilpailutuksessa

   Jotta voisit löytää edullisimman ja talouteesi sopivimman lainan, tulee sinun pystyä määrittelemään muutamia ohjaavia seikkoja itsellesi. Lainatarjouksien hyväksymiseen ei kannata rynnätä keskittymättä, koska jokaisen lainanhakijan ja -kilpailuttajan tilanne on erilainen. Seuraavien asioiden määritteleminen etukäteen mahdollistaa sopivan lainan löytymisen:

   • Haluttu lainasumma
   • Suunniteltu maksuaika
   • Kuukausierän max suuruus
   • Lainan korko
   • Avausmaksun suuruus
   • Tilinhoitomaksujen osuus kuukausitasolla
   • Nimelliskoron ja todellisen vuosikoron ero

   Mitä tarkemmin pystyt hahmottamaan oman maksukykysi ja lainantarpeesi, sitä helpompaa sinun on tarttua sinulle sopivaan lainatarjoukseen. Kun ymmärrät lainasopimuksissa esiintyviä arvoja ja termejä, pystyt vertailemaan lainojen kuluja ja korkoja selkeämmin. Eri lainasopimuksien vertailuun voit käyttää myös lainalaskuria.

   Näin vertailet eri lainatarjouksia

   Kun olet hakenut lainaa luotettavasti ja turvallisesti hakemuksen avulla verkossa, sinulle lähetetään personoituja lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

   Lainatarjouksissa on muutamia arvoja, jotka tuntemalla pystyt hahmottamaan tilanteeseesi parhaimman lainan. Tässä voit käyttää apuna muun muassa lainalaskuria, joka kertoo sinulle tarjotun lainan todelliset kulut.

   Lainasopimuksien vertailuun käytettäviä arvoja:

   • Lainasumma
   • Maksuaika
   • Korkoprosentti
   • Avausmaksu
   • Tilinhoitomaksu
   • Todellinen vuosikorko
   • Kulujen yhteissumma
   • Kuukausierä

   Laskurin avulla voit selvittää sinulle sopivan kuukausierän suuruuden, todellisen vuosikoron, sekä yhteissumman, jonka maksat takaisin pankille tai rahoituslaitokselle. On huomioitavaa, että lainan korkoprosentti on eri kuin todellinen vuosikorko! Sinulle edullisin laina on usein se, jossa kulut ja korot ovat sopivassa suhteessa maksuaikaan.

   Lainaa luotettavasti ilman vakuuksia

   Lainoja on olemassa niin vakuudellisia kuin vakuudettomiakin. Verkossa haetut lainat ovat yleisimmin vakuudettomia lainoja, joka käytännössä tarkoittaa hieman korkeampia lainan korkoja pankkien luottotappioriskin kasvaessa. Summarumin kautta voit hakea tai kilpailuttaa eri suuruisia vakuudettomia lainoja helposti ja nopeasti.

   Lainansaantiin vaikuttavat tekijät

   Vakuudettomien lainojen kohdalla pankit ja rahoituslaitokset ovat kiinnostuneita selvittämään lainan hakijan maksukyvyn haetulle lainalle. Ilman vakuuksia lainantarjoajan luottotappioriski kasvaa merkittävästi, jolloin lainanhakijan tämänhetkinen talous- ja varallisuustilanne selvitetään maksukyvyn hahmottamiseksi.

   Lainan takaisinmaksun arviointiin pyydetään muun muassa seuraavia tietoja:

   • Tulotaso
   • Omaisuustiedot
   • Nykyisten velkojen määrä
   • Tulojen suhde kuluihin

   Jos pankki tai rahoituslaitos vakuuttuu lainan takaisinmaksukyvystäsi, voit saada lainallesi merkittävästi paremmat ehdot. Takaisinmaksukyvyn arvioinnin voisi nähdä myös lainanhakijaa hyödyttävänä toimenpiteenä. Sillä turvataan hakijalle realistisen suuruinen laina, mutta myös lainantarjoajalle turvaa takaisinmaksusta. Tästä syystä lainahakemuksen tiedot kannattaa täyttää tarkasti.

   Voitko parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi?

   Tottakai! Lainaa kilpailuttaessasi tai hakiessasi on erityisen tärkeää, että täytät kaikki pyydetyt tiedot tarkasti ja oikein. Lainantarjoajat arvioivat lainan takaisinmaksukykysi antamiesi tietojen pohjalta. Tarkista siis syöttämäsi tiedot ennen hakemuksen lähettämistä.

   Tarkista muun muassa seuraavien tietojen oikeellisuus:

   • Syötetty lainasumma ja -aika
   • Henkilötiedot
   • Yhteystiedot
   • Työsuhteen tiedot
   • Tulot ja menot
   • Muiden lainojen määrät
   • Taloudessa asuvien muiden henkilöiden määrä

   Hakemuksessa kysytään ainoastaan lainan hakemiseen tarvittavia tietoja. Hakemuksen täyttäminen vie useimmiten vain muutaman minuutin. Tarkista silti aina tietojen oikeellisuus.

   Lainansaannin mahdollisuuksia ja parempien ehtojen saamista lainalle voi edesauttaa myös lainan hakeminen yhdessä toisen henkilön kanssa. Tällöin puhutaan niin sanotusta yhteislainasta, jota Suomessa yleisimmin käytetään asuntolainoissa. Yhteislainaa voi kuitenkin hakea myös kulutusluotoille, jolloin voi olla paremmat mahdollisuudet lainan saantiin.

   Yhteislainan vaatimuksina on, että molemmat lainanhakijat ovat täyttäneet 18 vuotta ja vähintään toinen heistä on vakituisessa työsuhteessa. Suurempaa lainasummaa hakiessa vakituista työsuhdetta voidaan vaatia myös molemmilta. Lainan saamiseksi molempien luottotietojen tulisi olla myös puhtaat maksuhäiriömerkinnöistä.

   Haet lainaa sitten yksin tai toisen henkilön kanssa, nousee merkittäväksi tekijäksi taloudenhallinnan taitosi sekä luottotietojen puhtaus. Vakuudettomia lainoja ei tulisi koskaan käyttää kuittamaan muita lainoja, ellei sitä ole perusteltu rahallisilla säästöillä. Näin voi olla esimerkiksi niissä tapauksissa, jolloin haetaan yhdistelylainaa monelle pienelle lainalle tai kilpailutetaan suurikuluinen laina edullisempaan.

   Summarumin avulla haet lainaa luotettavasti ja turvallisesti, oli tilanteesi mikä tahansa.

   Lainaa turvallisesti ja vaivattomasti

   Lainanhakijana haluat varmasti, että henkilö- ja tulotietosi ovat turvassa hakiessasi talouteesi sopivaa lainaa. Täyttäessäsi lainahakemuksen, sen sisältämät tiedot ovat käytettävissä ainoastaan palvelun tuottamiseksi ja suostumuksellasi markkinointitarkoituksiin.

   Kun voit pyytää yhdellä lainahakemuksella monia tarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, vältyt myös täyttämästä tietojasi useampaan paikkaan. Meiltä haet erilaisia lainoja turvallisesti.

   Näin lainan kilpailutus toimii

   Kun kuluttajana haet verkossa lainaa tai kilpailutat lainoja, niihin liittyy aina monivaiheinen prosessi. Lainanhakijana sinun ei kuitenkaan tarvitse aktivoitua prosessin kaikissa vaiheissa, vaan pääset melko vähäisellä panostuksella asian kanssa eteenpäin.

   Pääpiirteiltään prosessi kulkee hakemuksesta sen käsittelyyn ja siitä seuraavaan tarjouksen lähettämiseen ja sen mahdolliseen hyväksymiseen. Kaikissa tapauksissa toki lainanhakija ei saa lainatarjouksia, jolloin prosessi jää luonnollisesti lyhyemmäksi.

   Näin täytät lainahakemuksen

   Kun kuluttajana haluat hakea joko uutta lainaa tai kilpailuttaa olemassa olevia lainojasi, ensimmäinen askel on täyttää lainahakemus verkossa. Hakemuksen täyttämiseen menee muutamia minuutteja, eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis tehdä hakemuksen, vaikka et olisi tällä hetkellä vielä varma tarvitsetko lainaa.

   Hakemukseen sinun tulee täyttää muun muassa hakemasi luoton määrä ja haluamasi maksuaika, henkilötietosi, koulutus- ja työtietosi, sekä tulotietosi. Hakemuksessa kysytään myös nykyisten velkojen määrää sekä asumismuotoa. Tarkista myös, että yhteystietosi ovat oikein.

   Näin lainahakemuksesi käsitellään

   Täytettyäsi lainahakemuksen valitsemallesi lainalle, lähtee hakemuksesi käsittelyyn. Me Summarumilla käsittelemme hakemuksesi algoritmien avulla, joka takaa nopean prosessin etenemisen. Tästä syystä on tärkeää, että olet syöttänyt tietosi hakemukseen tarkasti ja oikein.

   Käsittelyn aikana, hakemuksesi pohjalta, sille valikoituu sopivin lainavälittäjä, joka arvioi eri pankkeja ja rahoituslaitoksia. Arvioinnin pohjalta luodaan lainatarjouksia, jotka sitten lopulta lähetetään sähköpostitse sinulle, lainanhakijalle. Käsittelyvaihe ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä.

   Näin hyväksyt tai hylkäät lainatarjouksen

   Kun lainahakemuksesi on käsitelty, saat parhaimmassa tapauksessa sähköpostiisi lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja vertailla niitä. Muista, että voit käyttää apuna arvioinnissa muun muassa lainalaskuria.

   Jos haluat hylätä lainatarjouksen, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos taas tarjouksien joukossa on jokin sopiva lainatarjous, johon haluat tarttua, voit hyväksyä sen sähköpostissa olevan linkin avulla.

   Linkki ohjaa sinua eteenpäin prosessissa. Muille hyväksymättä jääneille tarjouksille ei sinun tarvitse hakijana tehdä mitään. Näin säästät aikaa hakuprosessin vaiheissa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Yhteenveto lainan hakemisesta ja kilpailutuksesta verkossa

   Lainojen hakeminen ja kilpailutus tapahtuu nykypäivänä muutamassa minuutissa täyttämällä lainahakemuksen verkossa. Kilpailutuksen merkittäviä etuja ovat mahdolliset rahalliset säästöt, mutta myös ajankäytöllinen säästö.

   Samalla hakemuksella voit hakea lainaa useilta lainantarjoajilta. Nopea hakuprosessi mahdollistaa kuluttajille ja yrityksille mahdollisuuden ylläpitää tasapainoista taloutta arjen pyörteissä.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen