Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa luotettavasti ja turvallisesti

Kilpailuta ja hae lainaa luotettavasti ja turvallisesti netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €. Täytä hakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Kilpailuta ja hae lainaa luotettavasti ja turvallisesti netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €. Täytä hakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan luotettavasti ja turvallisesti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae turvallinen laina jopa 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta turvallinen laina järjestyy jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on kauttamme aina turvallista sekä ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia tarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta ja turvallista lainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Vertaile ja kilpailuta luotettavat ja turvalliset lainat helposti sekä nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa luotettavasti.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa, turvallista lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla niitä, ja valita sinulle kaikista sopivin, edullisin ja turvallisin laina.

Vinkki

Kilpailuttamalla lainat turvallisesti netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainan kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen, turvallinen ja luotettava laina netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman, edullisimman ja turvallisen lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Paras lainavertailu kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina turvallisesti heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan turvallisesti, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, turvallinen laina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


Löydä edullisin laina luotettavasti ja turvallisesti

Summarumin kautta löydät sinulle sopivan lainan nopeasti, turvallisesti ja luotettavasti. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Näin haet lainaa luotettavasti

Kun kyseessä on oma taloutesi, haluat varmistua raha-asioiden toimivuudesta ja turvallisuudesta. Me Summarumilla olemme kotimainen, luotettava ja puolueeton palveluntarjoaja. Olemme erikoistuneet talouden suunnitteluun ja vertailuun. Kauttamme haet lainaa luotettavasti ja turvallisesti verkossa.

Hyvä tietää

Emme ole vain pelkkä kilpailutussivusto, vaan tarjoamme monipuolisesti erilaisia oppaita ja laskureita, joiden tarkoitus on auttaa sinua taloutesi suunnittelussa ja lainojesi vertailussa. Kauttamme saat lainaa turvallisesti.

Kenelle luotettava laina voidaan myöntää?

 • Sinun on oltava vähintään 18 vuotias.
 • Sinulla on oltava palkka- tai eläketuloja.
 • Vakituisen kotisi on sijaittava Suomessa.
 • Maksuhistoriasi on oltava moitteeton.

Turvallinen laina haetaan näin

Kun tavoitteenasi on saada aidosti turvallinen laina, käänny Summarumin puoleen. Toimi sitten seuraavasti:

 1. Täytä hakemus sivustollamme. Täytä se totuudenmukaisesti jokaiselta kohdaltaan.
 2. Kaikki kohdat täytettyäsi voit lähettää hakemuksen meille.
 3. Välitämme sen heti jopa kymmenille rahoitusyhtiöille.
 4. Mikäli täytät kriteerit, voit saada ensimmäisiä tarjouksia jopa minuuteissa.
 5. Vertaile lainatarjoukset rauhassa. Valitse sitten paras vaihtoehto niiden väliltä.

Turvallisen lainan hakeminen kauttamme ei vielä veloita sinua mihinkään. Voit siis myös olla hyväksymättä tarjoukset.

Mitä lainoja voit hakea tai kilpailuttaa verkossa?

Voit joko hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa jo olemassa olevia lainojasi nopeasti ja helposti verkossa. Myös uutta lainaa hakiessa, kannattaa eri lainatarjouksia kilpailuttaa. Näin varmistat, että saat ajankohtaisimmat hintatiedot vertailtavaksesi ja säästät lainan kuluissa.

Kauttamme voit hakea ja kilpailuttaa seuraavia lainoja:

 • Kulutusluotot
 • Yhdistelylainat
 • Auto-, vene- tai moottoripyörälainat
 • Häälainat
 • Rakennus-, remontti- ja sisustuslainat
 • Mökkilainat
 • Tonttilainat
 • Pikalainat
 • Yhdistelylainat

Kilpailuta lainat luotettavasti ja turvallisesti

Mietityttävätkö talousasiat? Tuliko kenties otettua vahingossa korkeakorkoinen laina? Kilpailuttamalla lainasi Summarumin kautta voit varmistaa taloutesi pysymisen tasapainossa arjen pyörteissä.

Me Summarumilla tarjoamme niin yksityisille kuin yrityksillekin mahdollisuuden lainojensa luotettavaan ja turvalliseen kilpailutukseen verkossa. Lisäksi olemme luoneet muun muassa erilaisia laskureita, joiden avulla talouden numeroita voi tulkita ilman laskukaavojen ymmärtämistä.

Tavoitteenamme on helpottaa talousasioitasi, jopa jo tänään! Kauttamme edullisin laina löytyy nopeasti, luotettavasti ja helposti.

Millainen on luotettava lainapalvelu

 • Luotettava lainapalvelu on kaikessa toiminnassaan täysin läpinäkyvä.
 • Luotettavaa lainaa tarjoavat yhtiöt noudattavat Suomen lakia.
 • Turvallista lainaa tarjoavat yhtiöt pitävät huolen siitä, että kaikkien lainanhakijoiden tietoturva on kunnossa.
 • Luotettava toimija kertoo kaikki lainan kustannukset selkeästi.

Missä tilanteissa sinun kannattaa kilpailuttaa turvalliset lainat?

Erilaisiin lainoihin liittyy monenlaisia kuluja, joiden hahmottaminen voi olla toisinaan haasteellista. Jos keskityt ainoastaan kuukausierän suuruuteen vertaillessasi turvallisia lainoja, saatat tietämättäsi maksaa merkittäviä summia ainoastaan kuluja ja korkoja.

Kilpailuttamalla sinun on mahdollista saada madallettua kulujen määrää ja nopeutettua lainan takaisinmaksua.

Esimerkkejä tilanteista, jolloin turvalliset lainat kannattaa kilpailuttaa:

 1. Koet, ettei lainasi lyhene tarpeeksi nopeasti
 2. Lainan kuukausierät rasittavat talouttasi
 3. Maksat montaa erilaista lainaa kuukausittain
 4. Olemassa olevien lainojen vertailu ja poismaksun priorisointi on haastavaa
Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Kilpailuttaminen vai lainan hakeminen suoraan pankilta?

Aikaisemmin lainojen kilpailuttamiseksi vaadittiin monta käyntiä eri pankeissa tarjouksia pyytäen. Koska näin toimittuna kilpailuttaminen vei paljon aikaa ja vaivaa, monet joutuivat pitäytymään ensimmäisessä lainatarjouksessa. Ensimmäinen vaihtoehto ei kaikissa tapauksissa ole huonoin, mutta nykyään kilpailuttamalla on mahdollista löytää aina varmemmin se vähäkuluisempi vaihtoehto.

Kun pyydät lainatarjousta suoraan pankilta, sillä on mahdollisuus tarjota sinulle lainaa oman hinnastonsa mukaisesti. Kun taas kilpailutat lainasi verkossa, asettaa se pankit tilanteeseen, jossa lainatarjouksen läpisaattamiseksi vaaditaan kilpailukykyinen hinta.

Tämä voi tuottaa kulurakenteeltaan edullisemman lainatarjouksen, jonka maksat lyhyemmän ajan puitteissa pois.

Luotettava laina ja sen kilpailuttamisen edut

Olet saattanut pohtia, miksi lainoja tulisi kilpailuttaa niiden ottamisen jälkeen, jos sopimushetkellä laina on tuntunut järkevältä. Lainojen kulut ja korot kuitenkin elävät ajan kuluessa. Pitäytymällä otetussa lainasopimuksessa on mahdollista, että myöhemmin toisaalta lainan olisi saanut edullisemmin ja nopeammalla maksuajalla.

Perustelluin syy lainojen kilpailuttamiselle on toki mahdollinen rahallinen säästö. Teemme kilpailutuksen nopeasti puolestasi. Jos rahallista säästöä ei jostain syystä näyttäisi syntyvän, et ole menettänyt prosessiin omaa aikaasi.

Lainojen kilpailuttaminen luotettavasti ei myöskään velvoita tai sido sinua mihinkään. Voit kilpailuttaa käytännössä lainasi niin usein kuin haluat. Palvelu lähettää sinulle personoituja lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, jotka voit halutessasi hyväksyä. Palvelumme avulla haet lainaa turvallisesti ja luotettavasti.

Kilpailutuksen hyödyt:

 • Mahdollisuus säästää rahaa
 • Nopeat personoidut lainatarjoukset yhdellä hakemuksella
 • Hintatason hahmottaminen lainamarkkinoilla
 • Aikaa säästävä prosessi kilpailutus -palveluiden avulla
 • Sitomattomuus haettaessa

Mitä lainoja ei voi kilpailuttaa verkossa?

Vaikka suurin osa lainoista ja luotoista on mahdollista nykyään kilpailuttaa nopeasti ja helposti verkossa, on silti muutamia, joille tämä ei ole mahdollista.

Näistä yksi on valtion takaama opintolaina, jolla on jo valmiiksi hyvinkin matala korko. Opintolainoja myöntävät perinteiset pankit, kuten esimerkiksi Osuuspankki, Nordea ja Danske Bank, jolloin kilpailutuksesta ei saa kovinkaan laajaa. On kuitenkin suositeltavaa vertailla eri pankkien opintolainat opiskelupaikan varmistuttua.

Toinen laina, jota ei myöskään voi kilpailuttaa on Suomessa hieman tuntemattomampi vertaislaina. Sillä tarkoitetaan yksityishenkilöiden välille sovittua lainaa, jossa ei ole pankkia tai rahoitusyhtiötä välissä. Tästä syystä luonnollisestikaan ei ole mahdollista vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia.

Näin onnistut lainan haussa ja kilpailutuksessa

Jotta voisit löytää edullisimman ja talouteesi sopivimman lainan, tulee sinun pystyä määrittelemään muutamia ohjaavia seikkoja itsellesi. Lainatarjouksien hyväksymiseen ei kannata rynnätä keskittymättä, koska jokaisen lainanhakijan ja -kilpailuttajan tilanne on erilainen. Seuraavien asioiden määritteleminen etukäteen mahdollistaa sopivan lainan löytymisen:

 • Haluttu lainasumma
 • Suunniteltu maksuaika
 • Kuukausierän max suuruus
 • Lainan korko
 • Avausmaksun suuruus
 • Tilinhoitomaksujen osuus kuukausitasolla
 • Nimelliskoron ja todellisen vuosikoron ero

Mitä tarkemmin pystyt hahmottamaan oman maksukykysi ja lainantarpeesi, sitä helpompaa sinun on tarttua sinulle sopivaan lainatarjoukseen. Kun ymmärrät lainasopimuksissa esiintyviä arvoja ja termejä, pystyt vertailemaan lainojen kuluja ja korkoja selkeämmin. Eri lainasopimuksien vertailuun voit käyttää myös lainalaskuria.

Näin vertailet eri lainatarjouksia

Kun olet hakenut lainaa luotettavasti ja turvallisesti hakemuksen avulla verkossa, sinulle lähetetään personoituja lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Lainatarjouksissa on muutamia arvoja, jotka tuntemalla pystyt hahmottamaan tilanteeseesi parhaimman lainan. Tässä voit käyttää apuna muun muassa lainalaskuria, joka kertoo sinulle tarjotun lainan todelliset kulut.

Lainasopimuksien vertailuun käytettäviä arvoja:

 • Lainasumma
 • Maksuaika
 • Korkoprosentti
 • Avausmaksu
 • Tilinhoitomaksu
 • Todellinen vuosikorko
 • Kulujen yhteissumma
 • Kuukausierä

Laskurin avulla voit selvittää sinulle sopivan kuukausierän suuruuden, todellisen vuosikoron, sekä yhteissumman, jonka maksat takaisin pankille tai rahoituslaitokselle. On huomioitavaa, että lainan korkoprosentti on eri kuin todellinen vuosikorko! Sinulle edullisin laina on usein se, jossa kulut ja korot ovat sopivassa suhteessa maksuaikaan.

Esimerkkejä Summarumin kautta saatavista turvallisista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä kauttamme saaduista tarjouksista.

Lainaa luotettavasti ilman vakuuksia

Lainoja on olemassa niin vakuudellisia kuin vakuudettomiakin. Verkossa haetut lainat ovat yleisimmin vakuudettomia lainoja, joka käytännössä tarkoittaa hieman korkeampia lainan korkoja pankkien luottotappioriskin kasvaessa. Summarumin kautta voit hakea tai kilpailuttaa eri suuruisia vakuudettomia lainoja helposti ja nopeasti.

Lainansaantiin vaikuttavat tekijät

Vakuudettomien lainojen kohdalla pankit ja rahoituslaitokset ovat kiinnostuneita selvittämään lainan hakijan maksukyvyn haetulle lainalle. Ilman vakuuksia lainantarjoajan luottotappioriski kasvaa merkittävästi, jolloin lainanhakijan tämänhetkinen talous- ja varallisuustilanne selvitetään maksukyvyn hahmottamiseksi.

Lainan takaisinmaksun arviointiin pyydetään muun muassa seuraavia tietoja:

 • Tulotaso
 • Omaisuustiedot
 • Nykyisten velkojen määrä
 • Tulojen suhde kuluihin

Jos pankki tai rahoituslaitos vakuuttuu lainan takaisinmaksukyvystäsi, voit saada lainallesi merkittävästi paremmat ehdot. Takaisinmaksukyvyn arvioinnin voisi nähdä myös lainanhakijaa hyödyttävänä toimenpiteenä. Sillä turvataan hakijalle realistisen suuruinen laina, mutta myös lainantarjoajalle turvaa takaisinmaksusta. Tästä syystä lainahakemuksen tiedot kannattaa täyttää tarkasti.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Voitko parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi?

Tottakai! Luotettavaa lainaa kilpailuttaessasi tai hakiessasi on erityisen tärkeää, että täytät kaikki pyydetyt tiedot tarkasti ja oikein. Lainantarjoajat arvioivat lainan takaisinmaksukykysi antamiesi tietojen pohjalta. Tarkista siis syöttämäsi tiedot ennen hakemuksen lähettämistä.

Tarkista muun muassa seuraavien tietojen oikeellisuus:

 • Syötetty lainasumma ja -aika
 • Henkilötiedot
 • Yhteystiedot
 • Työsuhteen tiedot
 • Tulot ja menot
 • Muiden lainojen määrät
 • Taloudessa asuvien muiden henkilöiden määrä

Hakemuksessa kysytään ainoastaan lainan hakemiseen tarvittavia tietoja. Hakemuksen täyttäminen vie useimmiten vain muutaman minuutin. Tarkista silti aina tietojen oikeellisuus.

Lainansaannin mahdollisuuksia ja parempien ehtojen saamista lainalle voi edesauttaa myös lainan hakeminen yhdessä toisen henkilön kanssa. Tällöin puhutaan niin sanotusta yhteislainasta, jota Suomessa yleisimmin käytetään asuntolainoissa. Luotettavaa yhteislainaa voi kuitenkin hakea myös kulutusluotoille, jolloin voi olla paremmat mahdollisuudet lainan saantiin.

Yhteislainan vaatimuksina on, että molemmat lainanhakijat ovat täyttäneet 18 vuotta ja vähintään toinen heistä on vakituisessa työsuhteessa. Suurempaa lainasummaa hakiessa vakituista työsuhdetta voidaan vaatia myös molemmilta. Lainan saamiseksi molempien luottotietojen tulisi olla myös puhtaat maksuhäiriömerkinnöistä.

Haet lainaa sitten yksin tai toisen henkilön kanssa, nousee merkittäväksi tekijäksi taloudenhallinnan taitosi sekä luottotietojen puhtaus. Vakuudettomia lainoja ei tulisi koskaan käyttää kuittaamaan muita lainoja, ellei sitä ole perusteltu rahallisilla säästöillä. Näin voi olla esimerkiksi niissä tapauksissa, jolloin haetaan yhdistelylainaa monelle pienelle lainalle tai kilpailutetaan suurikuluinen laina edullisempaan.

Summarumin avulla haet lainaa luotettavasti ja turvallisesti, oli tilanteesi mikä tahansa.

Lainaa turvallisesti ja vaivattomasti

Lainanhakijana haluat varmasti, että henkilö- ja tulotietosi ovat turvassa hakiessasi talouteesi sopivaa lainaa. Täyttäessäsi lainahakemuksen, sen sisältämät tiedot ovat käytettävissä ainoastaan palvelun tuottamiseksi ja suostumuksellasi markkinointitarkoituksiin.

Kun voit pyytää yhdellä lainahakemuksella monia tarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, vältyt myös täyttämästä tietojasi useampaan paikkaan. Meiltä haet erilaisia lainoja turvallisesti.

Näin luotettavan lainan kilpailutus toimii

Kun haet verkossa lainaa tai kilpailutat lainoja, niihin liittyy aina monivaiheinen prosessi. Lainanhakijana sinun ei kuitenkaan tarvitse aktivoitua prosessin kaikissa vaiheissa, vaan pääset melko vähäisellä panostuksella asian kanssa eteenpäin.

Pääpiirteiltään prosessi kulkee hakemuksesta sen käsittelyyn ja siitä seuraavaan tarjouksen lähettämiseen ja sen mahdolliseen hyväksymiseen. Kaikissa tapauksissa toki lainanhakija ei saa lainatarjouksia, jolloin prosessi jää luonnollisesti lyhyemmäksi.

Näin täytät lainahakemuksen

Kun haluat hakea joko uutta, luotettavaa lainaa tai kilpailuttaa olemassa olevia lainojasi, ensimmäinen askel on täyttää lainahakemus verkossa. Hakemuksen täyttämiseen menee muutamia minuutteja, eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis tehdä hakemuksen, vaikka et olisi tällä hetkellä vielä varma tarvitsetko lainaa.

Hakemukseen sinun tulee täyttää muun muassa hakemasi luoton määrä ja haluamasi maksuaika, henkilötietosi, koulutus- ja työtietosi, sekä tulotietosi. Hakemuksessa kysytään myös nykyisten velkojen määrää sekä asumismuotoa. Tarkista myös, että yhteystietosi ovat oikein.

Näin hakemuksesi käsitellään

Täytettyäsi lainahakemuksen valitsemallesi lainalle, lähtee hakemuksesi käsittelyyn. Me Summarumilla käsittelemme hakemuksesi algoritmien avulla, joka takaa nopean prosessin etenemisen. Tästä syystä on tärkeää, että olet syöttänyt tietosi hakemukseen tarkasti ja oikein.

Käsittelyn aikana, hakemuksesi pohjalta, sille valikoituu sopivin lainavälittäjä, joka arvioi eri pankkeja ja rahoituslaitoksia. Arvioinnin pohjalta luodaan lainatarjouksia, jotka sitten lopulta lähetetään sähköpostitse sinulle, lainanhakijalle. Käsittelyvaihe ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä.

Näin hyväksyt tai hylkäät lainatarjouksen

Kun lainahakemuksesi on käsitelty, saat parhaimmassa tapauksessa sähköpostiisi lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja vertailla niitä. Muista, että voit käyttää apuna arvioinnissa muun muassa lainalaskuria.

Jos haluat hylätä lainatarjouksen, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos taas tarjouksien joukossa on jokin sopiva lainatarjous, johon haluat tarttua, voit hyväksyä sen sähköpostissa olevan linkin avulla.

Linkki ohjaa sinua eteenpäin prosessissa. Muille hyväksymättä jääneille tarjouksille ei sinun tarvitse hakijana tehdä mitään. Näin säästät aikaa hakuprosessin vaiheissa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Yhteenveto luotettavan lainan hakemisesta ja kilpailutuksesta verkossa

Lainojen hakeminen ja kilpailutus tapahtuu nykypäivänä muutamassa minuutissa täyttämällä lainahakemuksen verkossa. Kilpailutuksen merkittäviä etuja ovat mahdolliset rahalliset säästöt, mutta myös ajankäytöllinen säästö.

Samalla hakemuksella voit hakea lainaa useilta lainantarjoajilta. Nopea hakuprosessi mahdollistaa kuluttajille ja yrityksille mahdollisuuden ylläpitää tasapainoista taloutta arjen pyörteissä.

Lainaa luotettavasti ja turvallisesti – Usein kysytyt kysymykset

Mistä lainaa luotettavasti ja turvallisesti?
Turvallisen ja luotettavan lainan voit löytää esimerkiksi lainanvertailusivun kautta. Nämä lainantarjoajat ovat jo ennalta tunnistettu luotettaviksi toimijoiksi markkinoilla. Siksi voit hakea lainaa luotettavasti ja turvallisin mielin lainavertailusivun, kuten Summarumin kautta.
Mitkä ovat lainojen kilpailuttamisen hyödyt?
Suurin hyöty on varmasti säästetty raha ja vaiva. Kilpailuttamalla netissä useita kymmeniä eri lainatarjoajia keskenään, voit löytää juuri itsellesi edullisimman lainan reiluilla ehdoilla. Kilpailuttamalla saat myös paremman kuvan siitä, millaisella korolla voit lainaa ylipäätään saada.
Mitä lainoja voi kilpailuttaa verkossa?
Summarumin kautta voit kilpailuttaa lainasi tulivat ne sitten mihin tarkoitukseen tahansa. Sivujemme kautta on kilpailetettu lainoja muun muassa häihin, remonttiin, kulutusluottoon, autoon, veneeseen, mökkiin, tonttiin sekä lainojen yhdistämiseen. Mahdollisuuksia on siis monia, eikä rahan käyttökohteella ole lopulta merkitystä.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja