Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa selkeällä hinnoittelulla

   Hae lainaa selkeällä hinnoittelulla netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

   Hae lainaa selkeällä hinnoittelulla ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa selkeällä hinnoittelulla: 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan selkeällä hinnoittelulla. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Lainaa selkeällä hinnoittelulla jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa selkeällä hinnoittelulla luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa selkeällä hinnoittelulla helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa selkeällä hinnoittelulla 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile laina selkeällä hinnoittelulla helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa selkeällä hinnoittelulla.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa selkeällä hinnoittelulla. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina selkeällä hinnoittelulla netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan selkeällä hinnoittelulla ja pienellä korolla – eli ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina selkeällä hinnoittelulla heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa selkeällä hinnoittelulla

   Erilaisia lainatarpeita voi esiintyä yllättäen, esimerkiksi keittiöremonttiin, auton ostoon, lomamatkaan tai rikkoutuneen pesukoneen uusimiseen. Yllättäviä hankintoja ja menoja voi tulla elämässä vastaan missä vaiheessa tahansa, ja pankkitilin saldo ei välttämättä aina taivu suuriin kertahankintoihin.

   Lainan hakeminen tulee todennäköisesti ajankohtaiseksi jokaisen ihmisen elämässä jossain vaiheessa. Varsinkin isompiin lainoihin liittyvät korot, kulut ja ehdot saattavat vaikuttaa hankalatajuisilta ja monimutkaisilta. Summarumin avulla kilpailutat lainat ja saat lainatarjouksia useilta eri lainanantajilta ja pankeilta.

   Selkeän hinnoittelun avulla lainaan ei pääse piiloutumaan yllättäviä kuluja vaan saat kaiken tarvitsemasi tiedon lainatarjouksen hyväksymiseen.

   Lainojen kilpailutus

   Tuntuuko lainojen kilpailuttaminen raskaalta ja aikaa vievältä ajatukselta? Sen ei tarvitse olla sitä. Kilpailuttamalla lainasi Summarumin avulla, lainantarjoajat kilpailevat mahdollisuudesta tarjota sinulle lainaa. Sinulle vaiva on tehty mahdollisimman pieneksi.

   Saat siis yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta. Näistä tarjouksista voit valita omaan tilanteesi sopivan ja sinulle edullisimman tarjouksen. Et siis joudu tyytymään ensimmäiseen sinulle tarjottuun tarjoukseen vaan saat kattavampaa yleiskuvaa tarjousten ja lainan hintojen yleisestä tasosta.

   Kilpailuttamalla säästät

   Kun kilpailutat lainasi, säästät paitsi omaa aikaasi, myös rahaa. Et joudu lähettämään erillisiä lainahakemuksia moneen paikkaan: pankkeihin ja eri lainantarjoajille. Sen sijaan lähetät yhden lainahakemuksen, ja me kohdistamme sen usealle eri lainantarjoajalle. Yhdellä hakemuksella säästät omaa aikaasi ja hermojasi.

   Kun saat yhdellä hakemuksella suoraan myös useita lainatarjouksia, voit suoraan valita niistä mieleisesi. Näet yhdellä katsauksella eri lainantarjoajien etuja ja haittoja, ja saat selkeän kokonaiskuvan lainojen hintatasosta. Pääset myös suoraan valitsemaan itsellesi edullisimman lainatarjouksen, jolloin säästät selvää rahaa.

   Kilpailuta säännöllisesti

   Jos sopivaa lainatarjousta ei heti löydy, ei kannata masentua. Lainoja voi ja kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, sillä korkotasot ja lainojen yleinen hintataso muuttuu jatkuvasti. Se, mikä voi nyt tuntua liian kalliilta, voi jo ensi kuussa tai muutaman kuukauden päästä olla jo sopivammalla hintatasolla. Toisaalta jos hyvä lainatarjous tulee vastaan, ei myöskään kannata odottaa liian kauaa paremman tarjouksen toivossa.

   Voit myös kilpailuttaa jo olemassa olevia lainojasi. Lainan saatuasi et siis ole välttämättä kiinni sen ehdoissa siihen saakka, kun laina on maksettu vaan lainan ehtoja voi yrittää kilpailuttamalla ja vertailemalla parantaa ja säästää näin rahaa.

   Lainojen vertailu

   Kilpailuttamalla lainasi pääset suoraan vertailemaan eri lainatarjouksia. Vertailu paljastaa järkevimmän mahdollisen lainan sinulle. Saat vertailun avulla myös tietoa lainojen tarjoustasoista etkä joudu tekemään päätöstä vain yhden tarjouksen varassa, jolloin et voi tietää, onko tarjous hyvä vai ei.

   Nykyään lainatarjoajien välillä ei ole suurtakaan eroa. Silti lainasummasta riippuen voit säästää jopa tuhansia euroja huolellisella vertailulla. Pienistäkin säästöistä syntyy isoja puroja lainojen ollessa kyseessä.

   Vertailussa on erityisen tärkeää huomioida lainan kokonaiskulut eli lainan todellinen vuosikorko sekä takaisinmaksuaika.

   Lainan todellinen vuosikorko ja nimelliskorko

   Lainatarjoukset voivat vaihdella ehtojensa ja kulujensa suhteen. Huomiota kannattaa kiinnittää erityisesti lainan korkoon ja piilokuluihin.

   Korossa kiinnitä huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon. Se kertoo lainan kokonaiskustannuksesta enemmän kuin nimelliskorko. Yleensä kun puhutaan lainan koroista, puhutaan nimenomaan nimelliskorosta. Se voi olla vaikkapa 5 tai 10 prosenttia, ja se kertoo hinnan, jota luotonantaja lainasta perii.

   Todellinen vuosikorko pitää sisällään nimelliskoron ja sen lisäksi lainan sisältämät muut kulut kuten avausmaksut ja tilinhoitomaksut. Kaikki lainanhoitokulut sisältyvät siis todelliseen vuosikorkoon, jolloin se kertoo lainan todellisen hinnan nimelliskorkoa paremmin. Todellinen vuosikorko on usein suurempi kuin nimelliskorko juuri lainaan liittyvien piilokulujen vuoksi.

   Hae lainaa yhdellä lainahakemuksella

   Kun haet lainaa pankista, saat kerrallaan vain yhden lainatarjouksen. Pahimmillaan voi olla, että joudut täyttämään useita kymmeniä lainahakemuksia, jotta voit vertailla lainatarjouksia keskenään. Summarumin kautta voit hakea lainaa suoraan yhdellä lainahakemuksella. Prosessi on sinulle helppo ja yksinkertainen.

   Täytä hakemus sivuillamme.
   Muista lisätä hakemukseen yhteystietosi kuten sähköpostiosoitteesi.
   Lähetä lainahakemus.
   Odota lainatarjouksia eri lainanantajilta.

   Hakemuksen täyttö ei sido sinua mihinkään. Voit siis täyttää hakemuksen huolettomin mielin ja katsoa, millaisia lainatarjouksia saat. Hakemuksen voi siis täyttää siinäkin tilanteessa, että lainan saaminen ei juuri nyt ole sinulle ajankohtaista vaan haluat ainoastaan kartoittaa tilannetta ja mahdollisia lainatarjouksia tulevaisuutta varten. Lainatarjouksia voit käyttää taloutesi budjetoinnin apuna.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Ei liitteitä eikä ylimääräistä odottelua

   Koska et lainahakemusta täyttäessäsi vielä sitoudu mihinkään, voit huoletta täyttää lainahakemuksen. Et tarvitse lainahakemukseen liitteitä, eikä hakemukseen liity aikaa vieviä lainaneuvotteluja. Myös lainatarjoukset tulevat kohtuullisen nopeasti. Ensimmäiset voivat olla käytettävissäsi jopa muutamien minuuttien kuluttua.

   Lainan hinnoittelun selkeys

   Lainoihin liittyy usein monenlaisia ehtoja ja lisäkuluja, joista on hankala pysyä perässä. Kokonaiskustannukseen vaikuttaa paitsi laina-aika ja lainasumma, myös:

   • korot
   • kuukausimaksut
   • avausmaksut
   • tilinhoitomaksut.

   Kilpailuttamalla lainasi saat yleiskuvan myös kaikista lainaan liittyvistä kuluista. Tällöin voit vertailla lainojen kokonaiskustannuksia ja valitse itsellesi edullisimman lainan.

   Usein lainojen hinnoittelu on monimutkaista, ja asiakkaalle voi jäädä epäselväksi, miten laina on hinnoiteltu ja mikä lainan lopullinen kokonaiskustannus on.

   Hinnat selkeästi esillä

   Kun tiedät lainasi kokonaiskustannuksen, kuukausierän suuruuden, lainaan liittyvät kaikki kulut ja laina-ajan, lainan suhteen ei voi tulla ikäviä yllätyksiä. Lainaa hakiessa onkin erityisen tärkeää, että tarjous on läpinäkyvä, ja asiakkaalle tarjotaan kaikki mahdollinen tieto eikä yllättäviä kuluja piiloteta tarjoukseen.

   Saat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi, jolloin lainojen vertaileminen on helppoa. Tarjoukset ovat ehdollisia, eli lainatarjous on voimassa vasta sen jälkeen, kun lainan tarjoaja on varmistanut lainan hakijan tiedot tosiksi. Tämä ehdollinen lainatarjous ei siis sido sinuakaan vielä mihinkään.

   Selkeitä lainatarjouksia

   Lainatarjoukset ovat aina selkeitä. Olennainen tieto on niissä helposti saatavissa.

   Lainatarjouksessa on aina esillä:

   • lainasumma
   • sopimukset ehdot
   • lainan korot ja muut lainaan liittyvät kulut.

   Koska tiedot esitetään selkeästi ja samassa muodossa, tarjousten vertailu ei ole hankalaa. Silti lainatarjoukset on aina syytä lukea huolella läpi ja miettiä rauhassa, mikä niistä sopii omaan tilanteeseen parhaiten.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Hae lainatarjouksia heti

   Lainahakemuslomakkeemme avulla voit kilpailuttaa ja vertailla lainoja helposti aikaa säästäen. Kun olet löytänyt sinulle sopivan lainatarjouksen ja hyväksyt lainatarjouksen, saat rahat tilillesi jopa saman arkipäivän aikana.

   Tunnistautuminen onnistuu pankkitunnustesi avulla, joten et joudu poistumaan kotoasi lainaa saadaksesi.

   Lainatarjousten saaminen: helppoa, nopeaa ja vaivatonta

   Muista aina kilpailuttaa ja vertailla lainasi, jotta säästät rahaa. Voit vertailla joko uusia hankinnassa olevia lainoja tai jo olemassa olevia lainojasi. Tarvitsitpa sitten isompaa lainaa keittiö- tai piharemonttia varten tai pienempää lainaa lomamatkaa tai kodinkoneen korjaamista varten, voit hakea lainatarjouksia lainahakemuslomakkeemme avulla.

   Lainaa ei koskaan tulisi ottaa yli maksukykynsä, ja onkin muistettava, että laina on aina maksettava jossain kohtaa takaisin. Muista siis aina huolehtia omasta maksukyvystäsi ja ota lainaa vain oman budjettisi sallimissa rajoissa.

   Vastuullinen talouden hallinta ja oman maksukyvyn tunteminen on vähintään yhtä tärkeää kuin lainojen vertailu ja kilpailutus. Toimimalla vastuullisesti saat edullisen lainan sinun talouteesi ja budjettiisi sopivilla ehdoilla. Kun tunnet lainaan liittyvät ehdot ja kokonaiskustannukset, pystyt myös maksamaan lainan ajallaan takaisin. Selkeään lainan hinnoitteluun kuuluu se, ettei yllättäviä piilokuluja pääse syntymään.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen