Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Halvin laina netistä

Kilpailuta ja hae halvin laina netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae halvin laina netistä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi halvimman lainan netistä. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae halvin laina netistä jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta halvin laina netistä voi järjestyä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Halvin laina netistä on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea halvinta lainaa netistä 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta tai takaajia.

Kilpailuta ja vertaile halvin laina netistä helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle halpaa lainaa netistä.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia tarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat myöntää sinulle sopivan halvan lainan netistä. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla niitä, ja valita sinulle kaikista sopivin ja halvin laina netistä.

Vinkki

Kilpailuta halvin laina netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan halvinta laina netistä erikseen jokaisen pankin sivuilta, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä halvin laina netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman halvimman lainan netistä pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä siten, että kiinnität siinä huomiota

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Avullamme saat lainaa pienellä korolla nopeasti ja vaivattomasti.

Vakuudeton halvin laina netistä heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen halvan lainan netistä, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous.

Kun lainatarjous on hyväksytty, halvin laina netistä maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

Halvin laina netistä löytyy kilpailuttamalla

Tämä teksti opastaa askel askeleelta kuinka löytää laina netistä helposti ja nopeasti. Laina tarkoittaa rahan lainaamista pankilta tai rahoitusalan yhtiöltä. Lainanottaja maksaa lainan takaisin sovitun ajan kuluessa kiinteinä kuukausierinä.

Lainoja myöntävät yhtiöt veloittavat lainaajalta korkoa palvelustaan, joten lainanhakijana maksat takaisin lainasumman ja korot.  Lainanottajana haluat tietysti maksaa mahdollisimman vähän tätä korkoa, eli siksi on tärkeää etsiä mahdollisimman halpakorkoista lainaa.

Halvimman lainan etsiminen netistä voi olla työlästä, koska eri pankkeja ja rahoitusalan yhtiöitä on paljon. Näiden koroissa voi olla myös todella suuria eroja. Halvin laina netistä löytyykin aina kilpailuttamalla, eli yksinkertaisesti kysymällä mahdollisimman monelta lainanantajilta lainatarjousta.

Tämä voi kuulostaa työläältä, mutta onneksi teknologia on tehnyt tämän neulan löytämisestä heinäsuovasta nopeaa ja helppoa.


Löydä edullisin ja halvin laina netistä

Summarumin kautta sinun on mahdollista löytää halvin laina netistä. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Halvin laina netistä – onko sen löytäminen mahdollista?

Halvin laina löytyy yleensä netistä. Halvinta lainaa netistä etsiessäsi sinun kannattaa kuitenkin muistaa yksi nyrkkisääntö: ”lainaa mahdollisimman vähän ja maksa se mahdollisimman nopeasti takaisin”.

Vaikka joidenkin suurimpien lainojen korko on pienempi kuin lyhyiden, pidemmän päälle lyhyempi laina-aika säästää lainanottajalta rahaa. Lainaaminen on eri yritysten liiketoimintaa ja lainaaja on niiden asiakas, eli yhtiöt kilpailevat lainaajista.

Kaikki rahoitusalalla toimivat yritykset ovat siirtyneet nettiin. Muuten he olisivat tippuneet jo tästä kilpailusta pois. Nettilainahaku säästää aikaa niin yrityksiltä kuin asiakkailta.

Asiakkaan ei tarvitse enää lähteä käymään eri palveluntarjoajien luona fyysisesti ja odottaa, vaan lainan  voi saada nyt jopa muutamassa minuutissa. Yritykset eivät puolestaan tarvitse enää niin paljon työntekijöitä. Tietokoneet hoitavat hakemukset suurelta osalta hyvin automatisoidusti.

Joten vastauksena otsikon kysymykseen; ehdottomasti – halvin laina netistä on mahdollista löytää helposti.

Kuka voi hakea halpaa lainaa netistä?

Jotta halpaa lainaa netistä voidaan myöntää sinulle, sinun on täytettävä yhteistyökumppaneidemme kriteerit:

 • Säännölliset tulot.
 • Vähintään 18 vuoden ikä.
 • Puhdas maksuhistoria.
 • Vakituinen koti Suomessa.

Löydä halvin laina netistä kilpailuttamalla

Halvinta lainaa netistä etsittäessä pätee samat säännöt kuin missä tahansa muussakin tuotteessa. Eri kaupat myyvät joskus samaa tuotetta samaan hintaan. Joskus taas eri hintaan, joten ainoastaan kilpailuttamalla asiakas voi löytää halvimman vaihtoehdon.

Lainanottajana voit säästää suuren määrän rahaa, kunhan vain jaksat kilpailuttaa huolellisesti. Historiassa kilpailuttaminen on ollut työlästä ja kuluttajat ovat tehneet rahallisesti huonoja ratkaisuja.

He eivät ole yksinkertaisesti tutkineet tarpeeksi eri vaihtoehtoja. Teknologian myötä on auennut uusia palveluita, joka on tehnyt tästäkin prosessista nopean.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Korko vaikuttaa lainan hintaan

 1. Lainaa hakiessa ensiksi pitää päättää paljonko haluaa lainaa.
 2. Toiseksi päätetään laina-aika, eli kuinka pitkässä ajassa haluat maksaa lainan takaisin.
 3. Kolmanneksi lainanantaja antaa tarjouksen, joka sisältää kokonaiskustannukset, nimelliskoron ja lainaan liittyvät muut kulut.

Nämä kokonaiskustannukset sisältävät mahdolliset avausmaksut ja lainanhoitokulut. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki lisäkulut. Tätä lukua kannattaa pitää siis silmällä.

Alle on kuvattu kaksi esimerkkitapausta, jossa kuvitteellinen henkilö on hakemassa 10.000€ lainaa vuoden maksuajalla.

Esimerkki

Esimerkki 1: korkoprosentti on 8, tilinhoitokulut 10€/kk ja avausmaksu 0€, kokonaiskustannukset ovat 10.559€ ja todellinen vuosikorko 10,6%.

Esimerkki 2: korkoprosentti 9, tilinhoitokulut 0€/kk ja avauspalkkio 50€, Kokonaiskustannukset ovat 10.547€ ja todellinen vuosikorko 10,4%.

Voimme nyt matemaattisesti todeta, että nimelliskorko ei kerro suoraan mikä on halvin laina, vaan todellinen vuosikorko kertoo oikean totuuden.

Halvin laina netistä – hyödyt

Eri lainantarjoajilla voi olla todella suuria eroja koroissa. Netissä eri palvelut voivat tehdä kilpailuttamisen, tarjouspyynnöt ja laskemisen hakijan puolesta yhdellä lomakkeella. Asiakas voi löytää halvimman lainan netistä viidessä minuutissa sekä saada rahat vaivatta ja nopeasti käyttöön.

Ennen hakija joutui täyttämään yksitellen lomakkeita fyysisesti sekä laskea ja odottaa, että yritykset myöntävät tai hylkäävät hänen hakemuksensa.

Yhteisen hyvän kannalta tämä on myös tärkeää. Koska kilpailuttaminen on helppoa ja mahdollista kaikille, yritykset joutuvat pakosti laskemaan omia hintojaan, jotta pysyisivät mukana kilpailussa asiakkaista. Kilpailuttamisella ei voi kuin voittaa, koska netissä on ilmaisia lainavertailupalveluja.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Halvin laina netistä – kuka voi hakea?

Netistä voi hakea lainoja lähes kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö. Lainan tarkoituksella ei myöskään ole väliä. Lainaa voi hakea niin pieniin, kuin isoihin hankintoihin, kuten autoon, mökkiin, sisutukseen, häihin, tai ihan vain arjen menojen kattamiseen.

Käyttölainaa voi hakea arjen menoihin, yllättävään tarpeeseen ja eri suuruisiin hankintoihin. Pikaluottoa voi hakea hädän tullen. Sen saa käyttöön usein heti, mutta viimeistään muutamassa päivässä.

Vaikka näitä eri lainoja haetaan kaikkeen mahdolliseen maan ja taivaan väliltä, lainanottajan pitää olla aina varma siitä, ettei aja itseään taloudellisiin ongelmiin.

Vaikka Suomen laki on reilu, laina on lainattua rahaa, joka pitää aina maksaa takaisin sovitussa ajassa. Ja vaikka saatkin nykyisin varsin helposti lainaa, ei kannata hosua. Käytännössä kenenkään ei kannata siis ottaa sellaista lainaa, johon ei ole varaa tai varmuutta takaisinmaksusta.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Esimerkkejä kauttamme saatavista lainatarjouksista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä rahoitusyhtiöiltä saatavista lainoista, joita voit saada kauttamme.

Varsinaiset tarjoukset saat aina antamiisi tietoihin perustuen.  Yllä näkyvän taulukon esimerkit ovat siis vain suuntaa-antavia. Saamasi tarjoukset voivat näyttää toisenlaisilta ehdoiltaan ja sisällöltään.

Halvin laina netistä – kilpailuta ja säästä

Kilpailuttamalla parannat mahdollisuuksiasi parantaa mahdollisuuksiasi löytää halvin laina netistä.

Kerättyäsi lainatarjouksia, välitämme tarjouksista parhaimmat sähköpostiisi. Näin tehtäväksesi jää ainoastaan valita niistä itselle sopivin ja hyväksyä se mahdollisesti näin halutessasi. Jos haluat valita jonkun tarjouksista, siirryt viimeistelemään prosessin rahoitusyhtiön kanssa. Tyypillisesti saat lainaa pankkitunnuksilla tunnistautumalla jopa saman päivän aikana tilillesi.

Mikäli tarjoukset eivät miellytä, voit vielä tässä vaiheessa jättää lopullisen hankinnan tekemättä. Tämä onnistuu yksinkertaisesti jättämällä sähköpostiin saapuneet lainatarjoukset hyväksymättä.

Kilpailutuksen avulla on siis mahdollista löytää itselleen halvin laina netistä. Kilpailutus on yksinkertaista, eikä se vie aikaa kuin muutamia minuutteja. Anna meidän löytää sinulle markkinoiden edullisimmat lainat nyt!

Halvin laina netistä – Usein kysytyt kysymykset

Miten löytää halvin laina netistä?
Halpa laina löytyy aina kilpailuttamalla mahdollisimman monta lainanantajaa. Ajan säästämiseksi tämä kannattaa tehdä lainavertailun avulla. Tällaisia palveluita löytyy kuluttajalle ilmaiseksi, koska pankit ja rahoitusalan yhtiöt maksavat palkkion lainavertailijan kehittäneelle yritykselle asiakashankinnasta. Kiireettömissä tilanteissa ja suurissa summissa kannattaa hakea vakuudellista lainaa, koska se on todella halpaa lainaa. Tätä haetaan yleensä pankista, koska kaikki netin rahoitusalan yhtiöt eivät myönnä sitä. Jos omat vakuudet ei riitä saamaan vakuudellista lainaa, kannattaa hakea vakuudetonta lainaa. Vakuudeton laina on hieman kalliimpaa, mutta hakuprosessi on paljon helpompaa ja nopeampaa, näitä voi saada joskus heti, viimeistään muutaman päivän kuluessa. Lainavertailun avulla kuluttaja voi lähettää kymmeniin yrityksiin tarjouspyynnön yhdellä lomakkeella ja saada tarjoukset sähköpostiin nopeasti ja valita näistä halvimman.
Mistä löytyy halvin laina netistä?
Halpakorkoinen laina on kuluttajalle halvin, eli siinä on vähiten takaisin maksettavaa. Lainojen korot vaihtelevat suuresti eri yrityksissä ja niiden sisällä, toisin sanoen eilinen laina esimerkiksi samassa pankissa voi olla tänään eri korolla saatavilla. Tämän päivän halvin laina löytyy kuitenkin jostakin toimivasta pankista tai rahoitusalan yhtiöstä, eli lainanhakija löytää siis halvimman lainan kysymällä tarjouksen näistä kaikista. Ajan säästämiseksi kannattaa käyttää ilmaista lainavertailupalvelua, jolla kuluttaja voi lähettää yhden tarjouspyynnön moniin eri pankkeihin ja rahoitusalan yhtiöihin muutamassa minuutissa yhdellä lomakkeella. Käytyään hakemuksen läpi nämä yritykset lähettävät lainatarjouksen hakijan sähköpostiin. Tämän jälkeen hakija voi käydä kaikki tarjoukset läpi ja valita niistä pienikorkoisimman itselleen. Eli, toisin sanoen tällaista palvelua käyttämällä halvin laina löytyy lopulta lainanhakijan sähköpostista.
Miksi etsiä halvin laina netistä?
Halvimman lainan etsiminen on nykyään yksinkertaista ja helppoa teknologian myötä. Tämä voi säästää kuluttajalle todella paljon rahaa. Ennen vanhaan yhtä lainaa kilpailuttaessa joutui käymään eri pankeissa ja rahoitusalan yrityksissä fyysisesti keskustelemassa ja täyttämässä lomakkeita. Netin avulla lainavertailupalvelut tekevät tämän koko prosessin muutamassa minuutissa, lähettämällä tarjouspyynnöt kymmenille yrityksille yhdellä lomakkeella. Tämän jälkeen kuluttaja saa tarjoukset nopeasti sähköpostiinsa ja voi sitten yksinkertaisesti valita niistä parhaan mahdollisen itselleen. Tämä nopeuttaa myös itse rahan käyttöön saamista, eli laina tulee nopeammin tilille kuin vanhoilla fyysisillä kaavakkeilla. Nämä lainavertailupalvelut ovat aina kuluttajalle ilmaisia, koska ne saavat yleensä pankeilta ja rahoitusalan toimijoilta uusista asiakkaista palkkion. Eli se on ilmaista ja nopeaa, netti säästää aikaa ja rahaa lainanhakijalta.