Halvin laina netistä

Etsi halvin laina netistä Summarumin vertailupalvelun avulla maksutta ja ilman sitoumuksia. Alta löydät parhaat vinkit halvimman lainan metsästykseen.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Halvin laina netistä

   Tämä teksti opastaa askel askeleelta kuinka löytää halvin laina netistä helposti ja nopeasti. Laina tarkoittaa rahan lainaamista pankilta tai rahoitusalan yhtiöltä. Lainanottaja maksaa lainan takaisin sovitun ajan kuluessa kiinteinä kuukausierinä.

   Nämä yritykset veloittavat lainaajalta korkoa palvelustaan, joten hän maksaa takaisin lainaamansa summan ja korot. Lainanottaja haluaa tietysti maksaa mahdollisimman vähän tätä korkoa eli hän haluaa löytää mahdollisimman halpakorkoisen lainan.

   Halvimman lainan etsimisestä voi olla työlästä, koska eri pankkeja ja rahoitusalan yhtiöitä on paljon. Heidän koroissa voi olla myös todella suuria eroja. Halvin laina löytyy aina kilpailuttamalla, eli yksinkertaisesti kysymällä mahdollisimman monelta lainanantajilta lainatarjousta.

   Tämä voi kuulostaa todella työläältä, mutta onneksi teknologia on tehnyt tämän neulan löytämisestä heinäsuovasta nopeaa ja helppoa, siirry siis suoraan Summarumin laina vertailuun.


   Löydä edullisin ja halvin laina netistä

   Summarumin kautta kuluttajan on mahdollista löytää halvin laina netistä. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Halvin laina netistä – onko se mahdollista?

   Halvin laina löytyy yleensä netistä. Halvinta lainaa etsiessä kannattaa kuitenkin muistaa yksi nyrkkisääntö: ”lainaa mahdollisimman vähän ja maksa se mahdollisimman nopeasti takaisin”.

   Vaikka joidenkin suurimpien lainojen korko on pienempi kuin lyhyiden, niin pidemmän päälle lyhyempi laina-aika säästää lainanottajalta rahaa. Lainaaminen on eri yritysten liiketoimintaa ja lainaaja on heidän asiakkaansa, eli he kilpailevat lainaajista.

   Kaikki rahoitusalalla toimivat yritykset ovat siirtyneet nettiin. Muuten he olisivat tippuneet jo tästä kilpailusta pois. Nettilainahaku säästää aikaa niin yrityksiltä kuin asiakkailta.

   Asiakkaan ei tarvitse enää lähteä käymään eri palveluntarjoajien luona fyysisesti ja odottaa, vaan lainan  voi saada nyt jopa muutamassa minuutissa. Yritykset eivät puolestaan tarvitse enää niin paljon työntekijöitä. Tietokoneet hoitavat hakemukset suurelta osalta hyvin automatisoidusti.

   Joten vastauksena otsikon kysymykseen; ehdottomasti – halvin laina löytyy netistä.

   Halvin laina löytyy kilpailuttamalla

   Halvinta lainaa etsiessä pätee samat säännöt kuin missä tahansa muussakin tuotteessa. Eri kaupat myyvät joskus samaa tuotetta samaan hintaan. Joskus taas eri hintaan, joten ainoastaan kilpailuttamalla asiakas voi löytää halvimman vaihtoehdon.

   Yksinkertaisesti katsomalla paljonko tuotteen hinta on eri kaupoissa, halvimman lainan löytäminen on täysin sama asia. Suomessa lainoja myöntää eri pankit ja rahoitusalan toimijat. Tällä hetkellä niitä on useita kymmeniä.

   Lainanottaja voi säästää suuren määrän rahaa, kunhan vain jaksaa kilpailuttaa huolellisesti. Historiassa kilpailuttaminen on ollut työlästä ja ihmiset ovat tehneet rahallisesti huonoja ratkaisuja.

   He eivät ole yksinkertaisesti tutkineet tarpeeksi eri vaihtoehtoja. Teknologian myötä on auennut uusia palveluita, joka on tehnyt tästäkin prosessista nopean.

   Halpakorkoinen laina tarkoittaa halpaa lainan hintaa

   Lainaa hakiessa ensiksi pitää päättää paljonko haluaa lainaa. Toiseksi päätetään laina-aika, eli kuinka pitkässä ajassa haluat maksaa lainan takaisin. Kolmanneksi lainanantaja antaa tarjouksen, joka sisältää kokonaiskustannukset, nimelliskoron ja lainaan liittyvät muut kulut.

   Nämä kokonaiskustannukset sisältävät mahdolliset avausmaksut ja lainanhoitokulut. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki lisäkulut. Tätä lukua kannattaa pitää siis silmällä.

   Alle on kuvattu kaksi esimerkkitapausta, jossa kuvitteellinen henkilö on hakemassa 10.000€ lainaa vuoden maksuajalla.

    

   Esimerkki 1: korkoprosentti on 8, tilinhoitokulut 10€/kk ja avausmaksu 0€, kokonaiskustannukset ovat 10.559€ ja todellinen vuosikorko 10,6%.

    

   Esimerkki 2: korkoprosentti 9, tilinhoitokulut 0€/kk ja avauspalkkio 50€, Kokonaiskustannukset ovat 10.547€ ja todellinen vuosikorko 10,4%.

   Voimme nyt matemaattisesti todeta, että nimelliskorko ei kerro suoraan mikä on halvin laina, vaan todellinen vuosikorko kertoo oikean totuuden.

   Halvin laina netistä – hyödyt

   Eri lainantarjoajilla voi olla todella suuria eroja koroissa. Netissä eri palvelut voivat tehdä kilpailuttamisen, tarjouspyynnöt ja laskemisen hakijan puolesta yhdellä lomakkeella. Asiakas voi löytää oikeasti halvimman lainan viidessä minuutissa sekä saada rahat vaivatta ja nopeasti käyttöönsä.

   Tämä säästää aikaa ja rahaa kuluttajilta, jotka eivät halua maksaa turhasta. Tämä olisi sama asia, kuin soittaisi kymmeniin eri pankkeihin ja rahoitusalan toimijoihin yhdellä puhelulla.

   Ennen hakija joutui täyttämään yksitellen lomakkeita fyysisesti, sekä laskea ja odottaa, että yritykset myöntävät tai hylkäävät hänen hakemuksensa.

   Yhteisen hyvän kannalta tämä on myös tärkeää. Koska kilpailuttaminen on helppoa ja mahdollista kaikille, yritykset joutuvat pakosti laskemaan omia hintojaan, jotta pysyisivät mukana kilpailussa asiakkaista. Kilpailuttamisella ei voi kuin voittaa, koska netissä on ilmaisia lainavertailupalveluja.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Halvin laina netistä – kuka voi hakea?

   Netistä voi hakea lainoja lähes kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö. Lainan tarkoituksella ei myöskään ole väliä. Lainaa voi hakea niin pieniin, kuin isoihin hankintoihin, kuten autoon, mökkiin, sisutukseen, häihin, tai ihan vain arjen menojen kattamiseen.

   Käyttölainaa voi hakea arjen menoihin, yllättävään tarpeeseen ja eri suuruisiin hankintoihin. Pikaluottoa voi hakea hädän tullen. Sen saa käyttöön usein heti, mutta viimeistään muutamassa päivässä.

   Vaikka näitä eri lainoja haetaan kaikkeen mahdolliseen maan ja taivaan väliltä, lainanottajan pitää olla aina varma siitä, ettei aja itseään taloudellisiin ongelmiin.

   Vaikka Suomen laki on kuluttajalle reilu, laina on lainattua rahaa, joka pitää aina maksaa takaisin sovitussa ajassa. Kenenkään ei kannata siis ottaa lainaa asioihin, mihin ei ole varaa tai varmuutta takaisinmaksusta.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Halvin laina netistä – kilpailuta lainat ja säästä

   Kuten artikkelissa jo aiemmin mainittiin, voi kuluttaja siis säästää merkittävästi lainan kuluissa lainojen kilpailutuksen avulla. Kilpailuttamalla lainat henkilö parantaa mahdollisuuksiaan löytää halvin laina netistä. Entä miten lainojen kilpailutus sitten onnistuu?

   Lainojen kilpailutus on hyvin yksinkertaista, eikä se vaadi enää nykyään kuluttajalta merkittävää vaivannäköä. Kuluttajan on helppo kilpailuttaa lainat siihen erikoistuneen yrityksen sähköisten palveluiden avulla.

   Lainojen kilpailutus onnistuu yleensä siten, että kuluttaja täyttää ainoastaan yhden sähköisen lomakkeen hakijan sekä haettavan lainan perustiedoista. Näihin tietoihin kuuluvat muun muassa lainasumma, takaisinmaksuaika sekä hakijan henkilökohtaiset tiedot.

   Kuluttajan lähetettyä sähköisen lomakkeen eteenpäin, alkaa kilpailutusta hoitava toimija kerätä lainatarjouksia kuluttajan aiemmin täyttämien tietojen perusteella.

   Kerättyään lainatarjouksia, kilpailutukseen erikoistunut yritys välittää kuluttajalle tarjouksista parhaimmat sähköpostiin. Näin kuluttajalle jää tehtäväksi ainoastaan valita niistä itselle sopivin ja hyväksyä se mahdollisesti näin halutessaan.

   Mikäli tarjoukset eivät miellytä, voi kuluttaja vielä tässä vaiheessa hyvin jättää lopullisen hankinnan tekemättä. Tämä onnistuu yksinkertaisesti jättämällä sähköpostiin saapuneet lainatarjoukset hyväksymättä.

   Kilpailutuksen avulla kuluttajan on siis mahdollista löytää itselleen halvin laina netistä. Kilpailutus on yksinkertaista, eikä se enää nykyään vie aikaa.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Etsiessäsi halvinta lainaa netistä, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysytyt kysymykset

   Miten löytää halvin laina netistä?
   Halpa laina löytyy aina kilpailuttamalla mahdollisimman monta lainanantajaa. Ajan säästämiseksi tämä kannattaa tehdä lainavertailun avulla. Tällaisia palveluita löytyy kuluttajalle ilmaiseksi, koska pankit ja rahoitusalan yhtiöt maksavat palkkion lainavertailijan kehittäneelle yritykselle asiakashankinnasta. Kiireettömissä tilanteissa ja suurissa summissa kannattaa hakea vakuudellista lainaa, koska se on todella halpaa lainaa. Tätä haetaan yleensä pankista, koska kaikki netin rahoitusalan yhtiöt eivät myönnä sitä. Jos omat vakuudet ei riitä saamaan vakuudellista lainaa, kannattaa hakea vakuudetonta lainaa. Vakuudeton laina on hieman kalliimpaa, mutta hakuprosessi on paljon helpompaa ja nopeampaa, näitä voi saada joskus heti, viimeistään muutaman päivän kuluessa. Lainavertailun avulla kuluttaja voi lähettää kymmeniin yrityksiin tarjouspyynnön yhdellä lomakkeella ja saada tarjoukset sähköpostiin nopeasti ja valita näistä halvimman.
   Mistä löytyy halvin laina netistä?
   Halpakorkoinen laina on kuluttajalle halvin, eli siinä on vähiten takaisin maksettavaa. Lainojen korot vaihtelevat suuresti eri yrityksissä ja niiden sisällä, toisin sanoen eilinen laina esimerkiksi samassa pankissa voi olla tänään eri korolla saatavilla. Tämän päivän halvin laina löytyy kuitenkin jostakin toimivasta pankista tai rahoitusalan yhtiöstä, eli lainanhakija löytää siis halvimman lainan kysymällä tarjouksen näistä kaikista. Ajan säästämiseksi kannattaa käyttää ilmaista lainavertailupalvelua, jolla kuluttaja voi lähettää yhden tarjouspyynnön moniin eri pankkeihin ja rahoitusalan yhtiöihin muutamassa minuutissa yhdellä lomakkeella. Käytyään hakemuksen läpi nämä yritykset lähettävät lainatarjouksen hakijan sähköpostiin. Tämän jälkeen hakija voi käydä kaikki tarjoukset läpi ja valita niistä pienikorkoisimman itselleen. Eli, toisin sanoen tällaista palvelua käyttämällä halvin laina löytyy lopulta lainanhakijan sähköpostista.
   Miksi etsiä halvin laina netistä?
   Halvimman lainan etsiminen on nykyään yksinkertaista ja helppoa teknologian myötä. Tämä voi säästää kuluttajalle todella paljon rahaa. Ennen vanhaan yhtä lainaa kilpailuttaessa joutui käymään eri pankeissa ja rahoitusalan yrityksissä fyysisesti keskustelemassa ja täyttämässä lomakkeita. Netin avulla lainavertailupalvelut tekevät tämän koko prosessin muutamassa minuutissa, lähettämällä tarjouspyynnöt kymmenille yrityksille yhdellä lomakkeella. Tämän jälkeen kuluttaja saa tarjoukset nopeasti sähköpostiinsa ja voi sitten yksinkertaisesti valita niistä parhaan mahdollisen itselleen. Tämä nopeuttaa myös itse rahan käyttöön saamista, eli laina tulee nopeammin tilille kuin vanhoilla fyysisillä kaavakkeilla. Nämä lainavertailupalvelut ovat aina kuluttajalle ilmaisia, koska ne saavat yleensä pankeilta ja rahoitusalan toimijoilta uusista asiakkaista palkkion. Eli se on ilmaista ja nopeaa, netti säästää aikaa ja rahaa lainanhakijalta.