Bondora lainanantajana

Bondora AS on virolainen lainantarjoaja, joka tarjoaa vertaislainoja. Yhtiö toimii myös Espanjassa ja Virossa. Kilpailuta itsellesi halpa Bondora laina nopeasti Summarumin kautta.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Bondora laina

   Vertaislaina on yksinkertainen ja nopea laina hakea ja sen hakeminen tapahtuu netissä. Rahoituslaitos Bondora on toiminut jo vuodesta 2009 alkaen ja ollut ensimmäisten joukossa tarjoamassa vertaislainoja asiakkailleen. Asiakkaita on yhtiöllä jo yli 800 000 tuhatta.

   Vertaislainoja tarjoavat yhtiöt ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina niin lainanhakijoiden kuin sijoittajien keskuudessa. Ja Bondora on ollut tarjoamassa vertaislainoja ensimmäisten yritysten joukossa, ja sen näkee myös toiminnassa, joka on vakaata ja luotettavaa.


   Lainan ominaisuudet ja vaatimukset

   Näin ollen asiakkaan hakemalla isommalla lainalla voi olla monta sijoittajaa tai pienemmissä lainoissa voi saada monta erilaista tarjousta. Lainan hakija maksaa yhdestä lainasta aina yhtä lyhennystä ja yhteen paikkaan, tässä tapauksessa Bondoralle.

   Kun lainaa hakee rahoituslaitokselta, niin hakijalle lasketaan henkilökohtainen korkoprosentti. Vertaislainoissa on tyypillisesti ollut maltilliset korkoprosentit, joten niistä on tullut suosittuja.

   Lainaa voi hakea 500 eurosta 10 000 euroon asti ja sen takaisinmaksuaika voi säätää 3 kuukauden ja 5 vuoden välillä tarpeensa mukaan. Laina-aika olennaisesti vaikuttaa korkoon. Laske Summarumin lainalaskurin avulla vertaislainan kustannukset.

   Lainahakemuksen hyväksymisen yhteydessä henkilöllisyys todennetaan ensimmäisellä kerralla, mutta jatkossa lisälainan hakeminen voi tapahtua omilla sivuilla netissä. Lisälainaa ei lisätä edellisen lainan päälle, vaan jokaisesta lainasta tehdää erillinen lainasopimus ja asiakkaalla voi olla useampia aktiivisia lainoja Bondoralla.

   Lainaan ei tarvita vakuuksia eli kyseessä on vakuudeton laina. Hakeminen tapahtuu täysin netissä ja onnistuu myös mobiililaitteella. Myöskään lainan käyttötarkoitusta ei myöskään kysytä missään vaiheessa, vaan se on hakijan oma asia mihin lainaa tarvitsee.

   Muut pankit ja rahoituslaitokset

   • Aktia logo
   • Fellow Pankki logo
   • Bluestep Bank logo
   • Kaarna logo
   • Avida logo
   • Balanzia logo
   • Bank Norwegian logo
   • Bigbank logo
   • Halino logo
   • Instabank logo
   • Credigo logo
   • Credit24 logo
   • LainaFI logo
   • Lainaamo logo
   • MyLender logo
   • Nordax Bank logo
   • Risicum logo
   • Resurs Bank logo
   • TF Bank logo
   • Bondora logo
   • Komplett Bank logo
   • Lainasto logo
   • Aasa logo
   • Collector Bank logo

   Bondora lainan kriteerit

   1. Yli 18 vuotias
   2. Säännölliset tulot
   3. Puhtaat luottotiedot
   4. Suomalainen pankkitili
   5. Bondoran lainaa myönnetään yli 18 vuotiaille henkilöille, joilla on säännölliset tulot ja suomalainen pankkitili.
   6. Lisäksi täytyy olla puhtaat luottotiedot, eikä saa löytyä historiaa peliriippuvuudesta.

   Viimeinen kriteeri voidaan päätellä vain Instatorin analyysin kautta. Peliriippuvuuksista ei ole mitään todistusta tai reksiteriä saatavilla. Bondora käyttää Instatoria analysoimaan hakijan tulojen suhdetta menoihin.

   Instator analysoi hakijan tiliotetta, josta peliyhtiöt saattavat tulla ilmi. Tämä ei ole mikään itsestäänselvyys, ja iso kysymysmerkki on se miten Instator tulkitsee peliriippuvuuden rahaliikenteestä. Millaisia summia pitäisi liikkua ja kuinka usein.

   Hakuprosessi on nopea ja helppo

   Hakuprosessi on Bondoralla tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. Hakija ilmoittaa haluamansa lainasumman ja määrittelee takaisinmaksuajan. Palvelu suosittelee käyttämään Instatoria ja lähettämään tiliotteen. Tätä ei ole pakko tehdä, mutta se voi vaikuttaa erittäin edullisesti lainan korkoon ja ehtoihin.

   Kun hakemus on lähetetty, niin hakija saa useamman lainatarjouksen. Kaikki lainatarjoukset tulevat Bondoralta, mutta niissä on eri summat ja erilaiset ehdot. Valittuaan sopivan tarjouksen, hakija siirtyy hyväksymään tarjouksen ja hoitamaan tunnistautumisen loppuun. Kun paperiasiat on hoidettu, lähtee laina maksuun hakijalle.

   Instator antaa Bodoralle analyysin hakijasta

   Instator on monen luotonantajan käyttämä palvelu, jolla lainanhakuprosessi saadaan lähes kokonaan automatisoitua. Hakijalle palvelun käyttön on maksutonta. Palvelu vaatii hakijan suostumuksen käyttöön, koska se tutkii hakijan pankkitililtä tulojen suhdetta menoihin ja tekee niiden perusteella hakijasta analyysin luotonantajalle. Tietoja ei kerätä mihinkään muuhun tarkoitukseen ja niitä ei luovuteta muille kuin luontonantajalle.


   Miksi kilpailuttaa lainantarjoajat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja muuta lainanmyöntäjää, kuten Bondoran
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Bondora B Secure mahdollistaa lainaehtojen muuttamisen

   Bondora B Secure on lisämaksullinen palvelu, jolla voi hallinnoida lainaansa. Sen käyttöönotto on helppoa, ja B Securen avulla voi muuttaa lainan takaisinmaksuaikaa ja tarvittaessa pitää lyhennysvapaita kuukausia, jos esimerkiksi työttömyys pääsee yllättämään.

   B Securella voi muutoksia tehdä lainaansa yhden muutoksen kerrallaan. Sen jälkeen on vähintään maksettava yksi lyhennys muuttuneilla ehdoilla ennen kuin voi tehdä seuraavan muutoksen.

   Kun palvelu on kerran aktivoitu käyttöön ja sitä on käyttänyt, niin se sitoo lainan loppuun asti. Jos palvelun avulla ei ole ehtinyt tehdä muutoksia lainaansa, niin sen voi perua laittamalla sähköpostia asiakaspalveluun.

   Jos lainoja on enemmän Bondoralta kuin yksi, niin B Securessa tehdyt muutokset koskevat kaikkia lainoja. Jos sinulla on esimerkiksi 3 lainaa ja säädät yhden lainan kuukausierää pienemmäksi ja näin maksuaikaa pidemmäksi, niin sama muutos tapahtuu muissakin lainoissa.

   Bondora sijoittajalle pähkinänkuoressa

   Luonnollisesti 1 euron sijoituksella ei vielä miljonääriksi pääse – ei nopeasti eikä edes hitaasti, mutta sekin on miljoonan alku. Pitkässä juoksussa, jos sijoittaa joka kuukausi sen 1 euron, niin teoriassa 10 vuodessa pitäisi olla jo aika kiva potti.

   Jos olet kiinnostunut sijoittamisesta, löydät varmasti mielenkiintoista luettavaa sivujemme osiosta Sijoittaminen.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Bondora kokemuksia asiakkailta

   Asiakkaiden kokemukset Bondorasta ovat pääasiassa positiivisia. Kokonaisuutena laina on kuitenkin asiakkaiden mielestä toiminut hyvin. Etenkin on kiitelty maltillista lainasummaa ja kohtuullista takaisinmaksuaikaa.

   Jotkut asiakkaat olivat hakeneet lainaa ilman, että olivat lähettäneet ja käyttäneet Bondoran suosittelemaan Instatoria. Tällöin lainatarjous oli ollut aika korkea, ja tiliotteen lähettämisen kerrotaan suoraan vaikuttavan lainatarjouksen korkoon.

   Bondora asiakaspalvelu

   Bondoran asiakaspalvelu on tavoitettavissa vain sähköpostilla. Sähköposteihin vastataan nopeasti, ja palvelua on saatavilla 5 kielellä; suomeksi, viroksi, espanjaksi, englanniksi ja venäjäksi. Aukioloaikoja ei ole esitetty missään, mutta varmimmin asiakaspalvelu toimii virastoaikana.

   Usein kysyttyä

   Mikä on vertaislaina?

   Vertaislaina on kuin mikä tahansa laina, mutta sen rahoittajana ei ole pankki, vaan yksityishenkilöit. Henkilö tai yritys lainaa hakijalle sovitun summan, ja lainan takaisinmaksusta sovitaan.

   Vertaislainoissa lainaaja on sijoittaja, joka voi olla yksityshenkilö tai yritys, ja Bondora toimii välittäjänä sijoittajan ja hakijan välissä. Sijoittaja ja hakija eivät koskaan saa tietää toisistaan.

   Kuka voi hakea lainaa?

   Bondoralta voi hakea lainaa 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

   Lisäksi on oltava suomalainen pankkitili ja ei historiaa peliriippuvuudesta. Peliriippuvuus ja hakijan maksukyky analysoidaan Instator-palvelua käyttäen. Palvelun käyttö on hakijalle ilmaista.

   Voiko saada maksuvapaan kuukauden, esimerkiksi työttömyyden takia?
   Bondorassa ei voi saada täysin maksuvapaata kuukautta, mutta lyhennysvapaan kuukauden järjestäminen onnistuu kyllä. Silloin maksetaan lainasta vain lainan korot ja hoitokulut. Aktivoimalla maksullisen lisäpalvelun, B Securen, lyhennysvapaan kuukauden saa otettua itse käyttöön.