Arvosanamme

Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Harmaa tähti

4/5 tähteä

Bondora lainanantajana

Bondora AS on virolainen lainantarjoaja, joka tarjoaa vertaislainoja. Yhtiö toimii myös Espanjassa ja Virossa. Kilpailuta itsellesi halpa Bondora laina nopeasti Summarumin kautta.

 • Lainaa 10 000 euroon asti
 • Lainasumma välittömästi tilille

Bondora lainanantajana

Bondora tarjoaa vakuudetonta lainaa nopeasti ja helposti. Täytettyäsi lainahakemuksen netissä saat lainatarjouksen minuutissa! Voit hyväksyä lainatarjouksen ja allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti. Koko prosessin voit siis hoitaa vaikka omalta kotisohvaltasi! Ja rahatkin saat tilillesi vuorokauden kuluessa. Bondoran laina sopii moneen käyttötarkoitukseen ja sen takaisinmaksu on joustavaa.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Bondoran lainat ja luotot

Bondora tarjoaa vakuudetonta lainaa joko vertaislainana tai tavallisena lainana. Kaikkien lainojen korko on kohtuullinen ja takaisinmaksu joustavaa. Mitään piilokuluja ei lainoihin sisälly.

Bondoran sivuilla olevan kätevän lainalaskurin avulla voit lainasumman ja laina-ajan valitsemalla laskea nopeasti kuukausimaksun lainallesi. Näin voit helposti arvioida, millaista lainaa sinun kannattaa hakea, jotta kuukausierästä tulee sinulle sopivan kokoinen.

Kaikki Bondoran lainat ovat haettavissa netissä 24/7, eikä lainan hakeminen sido sinua vielä mihinkään. Voit siis rauhassa selvittää, millaista lainaa Bondora sinulle tarjoaa ja tehdä vasta sen jälkeen päätöksesi lainan ottamisesta.

Hakiessasi lainaa Bondoralta sinun ei tarvitse välttämättä kertoa, mihin tarkoitukseen aiot lainan käyttää. Riittää, että täytät kaikki lainan hakijalta vaaditut ehdot maksukyvyn ym. osalta.

Bondoran vertaislaina

Vertaislaina on yksi jakamistalouden muoto, jossa yksityishenkilöt voivat lainata toisilleen rahaa. Vertaislainapalvelut yhdistävät lainan tarvitsijat ja lainan antajat niin, että lainaaminen voi tapahtua anonyymisti ja luotettavasti. Samaan lainaan voi tulla rahaa useammalta sijoittajalta. Vertaislainassa lainan ottaja saa edullista lainaa ja lainan antaja puolestaan korkoa sijoitukselleen. Molemmat osapuolet siis hyötyvät prosessissa.

Bondora on Suomessa toimiva virolainen yritys, jolla on useita suomalaisia sijoittajia. Bondoran vertaislaina on siis aidosti suomalaisilta suomalaisille tulevaa lainaa. Bondoran vertaislainaa voit hakea vuorokauden ympäri verkossa. Vertaislainaan ei vaadita takaajia tai vakuuksia, joten sen saaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Vertaislainan ottaminen Bondoralta on riskitöntä ja joustavaa. Lainan takaisinmaksun aikataulukin on sovittavassa asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan.

Bondoran kulutusluotto

Kulutusluotolla tarkoitetaan lainaa, jota käytetään nimensä mukaisesti kulutukseen eli tavaroiden ja palveluiden ostoon. Se on tyypillisesti määrältään kohtuullisen pieni, eli noin 1000-50 000 €. Käyttökohteita kulutusluotolle ovat esimerkiksi auton hankinta, lomamatka tai remontti.

Bondoralta saat kulutusluoton todella nopeasti, lainatarjous tehdään nimittäin yhdessä minuutissa! Bondoran kulutusluotto on edullinen, sillä sen korko on maltillinen, edullisimmillaan noin kymmenen prosentin luokkaa vuodessa. Bondoran kulutusluoton takaisinmaksu on myös hyvin joustavaa. Voit määritellä kuukausierät oman tilanteesi mukaan ja tarvittaessa voit myös siirtää eräpäivää tai ottaa kokonaan taukoa lainanmaksusta.

Bondoran yrityslaina

Yrityslainaa tarvitaan etenkin yrityksen perustamisvaiheessa, kun yrityksen tuotto ei vielä riitä kattamaan kaikkia yrityksen menoja. Lainaa käytetään siis yrityksen investointeihin ja juokseviin kuluihin kuten palkkoihin. Etenkin isompia yrityslainoja haetaan tyypillisesti pankista, mutta siellä ehdot ovat selvästi netistä haettavia lainoja tiukemmat ja lainan myöntämisprosessi hitaampi.

Bondoran kulutusluotto sopii hyvin käytettäväksi yrityslainana. Vaikka se ei ole tuotteena varsinainen yrityslaina, se soveltuu hyvin yrityksen alkutaipaleen rahoitustarpeen täyttämiseen. Kulutusluoton korko on edullisimmillaan vain noin 10% vuodessa ja maksuaikataulu on räätälöitävissä tarpeen mukaan hyvin joustavasti. Lainasumma voi olla maksimissaan 10 000 €.

Bondoran muut lainatuotteet

Bondoran kaikki lainat ovat vakuudettomia, netissä haettavia lainoja. Niiden määrä voi olla 500-10 000 €. Bondoran kulutusluottoa, eli vakuudetonta lainaa, voit käyttää hyvin monenlaisiin tarkoituksiin. Se toimii siis vaikkapa autolainana, remonttilainana tai lomamatkan rahoittamiseen.

Muut pankit ja rahoituslaitokset

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo
 • Lea bank logo
 • Brocc logo
 • Svea Bank logo
 • Alisa Bank logo
 • Morrow Bank logo

Bondora – kirjautuminen sivuille

Bondoran sivuilta löytyy Kirjaudu sisään -painike josta aukeaa Bondoran Omat Sivut.

Kyseessä on asiakkaan oma portaali, jossa voi hallinnoida luottojaan kokonaisvaltaisesti. Palvelu on käytettävissä missä ja milloin tahansa laitteesta riippumatta ja asiakkaat ovat kokeneet sen selkeäksi ja käytön helpoksi.


Miksi kilpailuttaa lainantarjoajat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja muuta lainanmyöntäjää, kuten Bondoran
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Bondoran lainasummat – Kuinka paljon voin saada lainaa Bondoralta?

Bondoralta voit lainata 500-10 000 €. Takaisinmaksuaika voi olla 3 kk-5 vuotta.

Kuka voi hakea lainaa Bondoralta?

Hakeaksesi lainaa Bondoralta sinun tulee täyttää seuraavat viisi ehtoa:

 • olet vähintään 18 -vuotias
 • sinulla on suomalainen pankkitili
 • sinulla on säännölliset tulot
 • sinulla ei ole maksuhäiriöitä
 • sinulla ei ole historiaa uhkapeliriippuvuudesta

Kaikkiin Bondoran lainoihin pätevät nämä samat perusedellytykset.

Bondora yrityksenä

Bondora on vuonna 2008 perustettu virolainen yritys, jolla on sivuliike Suomessa. Bondoralla on yli miljoona asiakasta ympäri maailman ja se on myöntänyt lainoja yli 700 miljoonan euron edestä.

Bondora haluaa auttaa etenkin keskituloisia ihmisiä parantamaan taludellista tilannettaan tarjoamalla heille helppokäyttöisiä ja helposti saatavilla olevia rahoituspalveluita. Maantieteellisesti Bondora on keskittynyt sellaisiin ETA maihin, joissa ei ole kilpailukykyisiä lainamarkkinoita ja joissa kuluttajien velkaantumisaste on muita alueen maita alhaisempi (esim. Suomi, Viro ja Espanja). Bondora kuuluu AVI:n luotonantajarekisteriin.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Bondora yhteystiedot

Bondora on panostanut asiakaspalvelussaan maksullisiin lisäpalveluihin, joiden avulla voit helposti seurata lainojensa tilannetta. B on Track palvelu lähettää sinulle aina tekstiviestin kun maksusi on siirtynyt Bondora-tilille. B Secure lisäpalvelulla voit valita maksupäiväsi, muuttaa laina-aikaa tai ottaa kokonaan maksuvapaata lainastasi. B Secure + puolestaan on lisäpalveluiden premium-taso, jolla saat B Securen ominaisuuksien lisäksi monia lisäetuja kuten pidemmän maksuvapaan ja nopeampaa asiakaspalvelua.

Maksullisten lisäpalveluiden lisäksi Bondoran on Suomessa ja Virossa käytössä ilmainen Bondora Boost -sovellus. Sen avulla näet suurimman myönnettävän lainasummasi ja haet helposti uutta lainaa vain muutamalla klikkauksella.

Bondoran asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä kotisivuilla olevan lomakkeen kautta. Asiakaspalvelua on saatavana tällä hetkellä kuudella eri kielellä: englanniksi, espanjaksi, suomeksi, viroksi, venäjäksi ja hollanniksi. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin (ma-pe) klo 9-17. Bondoran osoite on A.H.Tammsaare tee 47, Tallinn 11316, Viro ja Viron Y-tunnus: 11483929.

Aukioloajat

MA
09:00–17:00
TI
09:00–17:00
KE
09:00–17:00
TO
09:00–17:00
PE
09:00–17:00
LA
Suljettu
SU
Suljettu

Usein kysyttyä

Mikä on vertaislaina?

Vertaislaina on kuin mikä tahansa laina, mutta sen rahoittajana ei ole pankki, vaan yksityishenkilöit. Henkilö tai yritys lainaa hakijalle sovitun summan, ja lainan takaisinmaksusta sovitaan.

Vertaislainoissa lainaaja on sijoittaja, joka voi olla yksityshenkilö tai yritys, ja Bondora toimii välittäjänä sijoittajan ja hakijan välissä. Sijoittaja ja hakija eivät koskaan saa tietää toisistaan.

Kuka voi hakea lainaa?

Bondoralta voi hakea lainaa 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Lisäksi on oltava suomalainen pankkitili ja ei historiaa peliriippuvuudesta. Peliriippuvuus ja hakijan maksukyky analysoidaan Instator-palvelua käyttäen. Palvelun käyttö on hakijalle ilmaista.

Voiko saada maksuvapaan kuukauden, esimerkiksi työttömyyden takia?
Bondorassa ei voi saada täysin maksuvapaata kuukautta, mutta lyhennysvapaan kuukauden järjestäminen onnistuu kyllä. Silloin maksetaan lainasta vain lainan korot ja hoitokulut. Aktivoimalla maksullisen lisäpalvelun, B Securen, lyhennysvapaan kuukauden saa otettua itse käyttöön.