Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainan haku pariskuntana

   Lainan haku pariskuntana – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Lainan haku pariskuntana – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainan haku pariskuntana: 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan pariskuntana. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Lainan haku pariskuntana, jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täyttäkää maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa pariskuntana luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitatte kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voitte hakea lainaa pariskuntana helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido teitä mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saatte.

   Palvelumme avulla voitte tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voitte hakea vakuudetonta lainaa pariskuntana 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloittakaa täyttämällä maksuton lainahakemus ja saatte ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuttakaa ja vertailkaa lainat pariskuntana helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksenne täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saatte heti tiedon voimmeko löytää teille lainan pariskuntana.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saatte pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota teille sopivaa lainaa pariskuntana. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänänne on vertailla lainatarjouksia, ja valita se teille kaikista sopivin ja edullisin laina pariskuntana.

   Kilpailuttamalla lainan haku pariskuntana netissä säästätte aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä lainan hakuun pariskuntana erikseen joka pankin kanssa, vaan saatte yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voitte myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Lainan haku pariskuntana netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pariskuntana pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota pariskuntana haetun lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta pariskuntana haetun lainan koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton lainan haku pariskuntana heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olette löytäneet lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan pariskuntana, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina haku pariskuntana päättyy kun laina maksetaan useimmiten heti tilille ja rahat ovat tilillä nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainan haku pariskuntana / puolison kanssa

   Kun rinnalle on löytynyt oikea kumppani, jonka kanssa haluaa jakaa elämän, voi jossain vaiheessa tulla ajankohtaiseksi myös yhteisen lainan otto esimerkiksi asuntoa varten. Ennen lainan ottoa on aina hyvä olla tietoinen lainamarkkinoista ja kilpailuttaa ja vertailla lainoja ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

   Summarumin lainahakemuksen avulla kilpailutat lainat nopeasti vain yhdellä hakemuksella. Kun haet lainaa yhdessä puolison kanssa, on syytä muistaa, että laina on aina yhteinen ja siitä ovat vastuussa molemmat osapuolet.

   Muista tämä, kun haet lainaa puolison kanssa

   Kun lainaa hakee kaksi henkilöä, on aina helpompi saada sellainen laina, jota ollaan hakemassa. Lainasta on tällöin vastuussa aina kaksi henkilöä, ja lainaneuvotteluissa yhteen lasketaan kahden henkilön tulot, jotka luonnollisesti ovat korkeammat kuin jos lainaa hakisi vain yksin. Suuremmat tulot tarkoittavat lainanantajille parempaa vakuutta lainanottajien maksukyvystä, jolloin lainaa myönnetään helpommin.

   Pariskuntana lainan hakemisessa on mietittävä, otetaanko laina yhdessä vai otetaanko kaksi erillistä lainaa. Kummassakin on omia hyviä ja huonoja puolia.

   Esimerkiksi yhteinen asuntolaina voi olla paras vaihtoehto, kun pariskunta on suhteellisen samanlaisessa tilanteessa sekä maksukyvyn että muiden asioiden suhteen. Laina tarkoittaa aina sitoutumista, ja yhteinen laina tarkoittaa entistä tiiviimpää sitoutumista puolisoon, jonka kanssa lainaa on ottamassa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Erilaista varautumista erilaisiin tilanteisiin

   Kun lainan ottaa yhdessä puolison kanssa, on hyvä miettiä, miten lainan takaisinmaksu hoidetaan esimerkiksi siinä tilanteessa, että toisen lainanottajan maksuvara, eli tulojen ja menojen suhde, muuttuu. Avio- ja avoparien on hyödyllistä ja vastuullista neuvotella myös siitä, miten mahdollisen eron sattuessa toimitaan.

   Kun kyseessä on yhteislaina, on helppo virheellisesti luulla, että lainanottajat ovat vastuussa vain esimerkiksi omasta lainan puolikkaastaan, mutta yhteisestä lainasta ollaan yhteisvastuullisia. Normaalisti sekä pääasiallinen hakija että rinnakkaishakija ovat molemmat vastuussa koko lainasummasta.

   Tämä tarkoittaa sitä, että jos päähakija jättää oman osuutensa lainasta maksamatta, siirtyy vastuu koko lainasta ja sen takaisinmaksusta rinnakkaishakijalle – ja päin vastoin.

   Minkälaisen lainan voi saada puolison kanssa?

   Teoriassa puolison kanssa voi saada minkä tahansa lainan, joka voitaisiin myöntää myös yksityishenkilölle. ASP-laina on tähän poikkeus tietyissä tilanteissa.

   Useimmiten yhteistä lainaa haetaan kuitenkin sellaisiin tarkoituksiin, jotka palvelevat pariskunnan molempien osapuolten etuja. Lainojen tulisi myös sopia molempien lainan osapuolten elämäntilanteisiin. Yleisimmin yhdessä haetaan asuntolainoja, mutta myös esimerkiksi remonttilainat, autolainat ja muihin yhteisiin suuriin hankintoihin liittyvät lainat ovat tyypillisiä pariskunnille myönnettäviä lainoja.

   Pariskunta voi hakea yhdessä lainaa olipa sitten kyse avioparista, avoparista tai rekisteröidyssä parisuhteessa asuvasta parista. Kun lainaa haetaan yhdessä, laina on molempien hakijoiden velka.

   Lainan hakeminen Summarumin lainahakulomakkeella

   Jos lainan hakeminen yhdessä kumppanin kanssa on ajankohtaista, voi mielessä olla monenlaisia kysymyksiä, ja lainan hakeminen voi tuntua raskaalta ja vaivalloiselta prosessilta. Sen ei tarvitse kuitenkaan olla sitä, vaan prosessi voi olla hyvinkin mutkaton.

   Myös kumppanin tai puolison kanssa lainan hakeminen on Summarumin lainahakemuksen avulla mahdollista helposti ja nopeasti. Prosessi on yksinkertainen:

   Täytä lainahakemus Summarumin sivuilla.
   Lähetä hakemus.
   Vertaile saamiasi lainatarjouksia
   Valitse halutessasi jokin tarjous
   Yhdellä hakemuksella saatte siis useita lainatarjouksia, joita voitte vertailla keskenänne. Saatte useamman lainatarjouksen kautta paremmin tietoa vallitsevista lainan hinnoista, koroista ja ehdoista, ettekä joudu tarttumaan ensimmäiseen saamaanne tarjoukseen. Kaikki lainat eivät todellakaan ole kuluttajan näkökulmasta yhtä hyviä.

   Tarkista, että lainatarjouksesta löytyy tarvittavat tiedot
   Lainatarjoukset tulevat suoraan sähköpostiin, josta niitä on helppo tarkastella. Selkeässä lainatarjouksessa on aina vähintään:

   haettu lainasumma
   lainaan liittyvät ehdot
   laina-aika
   lainan korko
   mahdolliset muut lainaan liittyvät kulut.
   Kun kaikki tarpeelliset tiedot löytyvät lainatarjouksesta, on lainoja helppo vertailla toisiinsa. Lainan ehtoihin kannattaa aina kiinnittää erityistä huomiota, ja tulee varmistua siitä, että ehdot on ymmärretty. Jos ehdot vaikuttavat hankalaselkoisilta, kannattaa niiden sisältö aina selvittää ennen kuin sitoutuu lainan ottamiseen.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainojen kilpailutus ja vertailu kannattaa aina

   Lainaa ottaessa lainatarjouksia kannattaa aina vertailla ja kilpailuttaa keskenään. Kilpailuttamalla säästää sekä aikaa että rahaa. Summarumin lainahakemuksen täyttämällä saatte yhdellä hakemuksella lainatarjouksia jopa kolmeltakymmeneltä lainanantajalta tai pankilta.

   Säästätte siis aikaa, kun ette joudu lähtemään lainaneuvotteluihin useaan eri rahoituslaitokseen. Summarumin hakulomakkeen voi täyttää kotona, ja ensimmäiset lainatarjoukset voivat tulla sähköpostiin jopa minuuteissa lomakkeen täyttämisen jälkeen.

   Vaikka usein lainatarjoukset ovat ehdoiltaan hyvin samankaltaisia, voi tarjouksia vertailemalla silti säästää tuhansia euroja. Yhden lainatarjouksen pohjalta on mahdotonta sanoa, onko tarjous hyvä vai ei, jos ei lainkaan tunne markkinoilla vallitsevaa lainatarjoustasoa.

   Selkeää hintatasoa pariskuntana lainan hakemiselle

   Lainatarjouksia vertailtaessa kannattaa aina kiinnittää huomiota lainan kokonaiskustannuksiin. Usein lainatarjouksissa on helppo tuijottaa lainan nimelliskorkoa. Tämä kertoo lainasta kuitenkin vain hyvin vähän. Nimelliskorko on pankin tai rahoituslaitoksen hinta lainalle. Se ei kuitenkaan ole lainan kokonaishinta.

   Myönnettävän lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttavat muun muassa:

   lainan nimelliskorko
   avausmaksut ja muut kertaluonteiset kulut
   tilinhoitomaksut ja muut kuukausittaiset maksut.
   Lainatarjouksia vertailtaessa on siis tärkeää katsoa lainan todellista vuosikorkoa, ei pelkkää nimelliskorkoa. Lainan todellinen vuosikorko koostuu lainan nimelliskorosta sekä lainan muista kustannuksista, kuten kuukausi- tai avausmaksuista. Se sisältää lainan kaikki kulut tietylle laina-ajalle laskettuna.

   Laina-aika vaikuttaa kokonaiskustannuksiin

   Todellinen vuosikorko kertoo luotettavammalla tavalla lainan kokonaiskustannuksista. Se on nykyään pakollinen ilmoittaa kaikissa lainoissa. Mitä lyhyempi laina-aika on, sitä korkeampi on usein myös todellinen vuosikorko. Tämä johtuu siitä, että kallis avausmaksu jakautuu pienemmälle määrälle kuukausia.

   Usein on houkuttelevaa ottaa pidempi laina-aika, jolloin kuukausierät ovat tavallisesti alhaisemmat. Tällöin korot voivat kuitenkin ehtiä nostaa lainan kokonaiskustannuksia hyvinkin merkittävästi. Onkin tärkeää aina pohtia myös kohtuullista laina-aikaa, eikä suotta ottaa liian pitkää laina-aikaa, jos laina on mahdollista maksaa takaisin lyhemmässäkin ajassa.

   Vastuullista lainanottoa myös puolison kanssa

   Vaikka lainaa voi kumppanin kanssa saada helpommin tai paremmilla ehdoilla kuin yksin, ei lainaa, varsinkaan isoa, tulisi ikinä ottaa heppoisin perustein. Lainan tulisi aina olla harkittu asia, ja kun lainaa hakee pariskuntana, on tärkeää varmistua, että laina on molempien osapuolien yhteinen tahtotila.

   Silloinkin, kun lainan ottaa yhdessä kumppanin kanssa, täytyy olla tietoinen omasta taloudellisesta tilanteestaan ja huolehtia siitä, että maksukyky säilyy lainasta huolimatta. Jokainen laina on aina jossain kohtaa maksettava takaisin.

   Maksukykyään tulisi tarkastella myös pidemmällä aikavälillä varsinkin, jos suunnitelmissa on ottaa isompaa lainaa, jonka maksuaika on useita vuosia. Vuosien aikana maksukykyyn voi tulla muutoksia, ja on hyvä huomioida, tuleeko lainan maksusta selviytymään myös näissä muutoksissa. Jos tilannetta on tarkastellut realistisesti, on rauhallisempi mieli sitoutua lainan ottamiseen.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Yhteenveto: lainanotto pariskuntana vaatii vastuuntuntoa

   Kun tulee ajankohtaiseksi lainan hakeminen yhdessä puolison kanssa, on tärkeää muistaa vastuullinen lainanotto. Vaikka maksajia onkin kaksi ja lainan maksaminen saattaa siten tuntua helpommalta, on tärkeää, ettei laina kaadu vain yhden ihmisen hoidettavaksi. Molempien lainan hakijoiden tulee sitoutua lainaan, ja lainan takaisin maksu on hoidettava yhdessä sovitussa ajassa.

   Kun oman ja puolison maksukyvyn tuntee ja lainoja on vertaillut omaan maksukykyyn peilaten, voi tehdä realistisen päätöksen lainan ottamisesta. Näin lainan maksussa ei tule yllätyksiä, ja yhteisellä lainalla voi toteuttaa yhteisiä unelmia kuten vaikkapa ensimmäisen yhteisen asunnon ostamisen.