Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Juhlalaina

   Kilpailuta ja hae juhlalainaa netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae juhlalainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Juhlalainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan juhlalainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae juhlalainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae juhlalainaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea juhlalainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta juhlalainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile juhlalainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle juhlalainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa juhlalainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin juhlalaina.

   Kilpailuttamalla juhlalainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan juhlalainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen juhlalaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman juhlalaina pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota juhlalainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta juhlalainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton juhlalaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen juhlalainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, juhlalaina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Juhlalaina – lainaa juhlien järjestämiseen

   Sosiaalisen etäisyyden aika on ohi, ja pääsemme viimein viettämään aikaa yhdessä! Pitämättä on häitä, syntymäpäiviä, valmistujaisia, kastejuhlia – kaikkia merkittäviä hetkiä. Yleinen hintojen nousu varmasti arveluttaa, ja vie myös talouksien ostovoimaa. Jos olet pitämässä juhlia, mutta et ole onnistunut säästämään niitä varten, lainan ottaminen on varteenotettava keino juhlakustannusten kattamiseen.

   Rahoituslaitokset, kuten pankit, tarjoavat monenlaisia lainoja ja rahoitusmalleja yksityishenkilöille. Myös jotkin kaupat tarjoavat asiakkailleen omia rahoituskeinoja, ja nämä ovat esimerkiksi kulutusluottotilejä tai luottokortteja. Summarumin lainakilpailutuksella tavoitat kymmeniä eri lainantarjoajia, ja saat aina useita lainatarjouksia. Tarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään, ja voit rauhassa tutustua tarjouksiin. Niiden joukosta paras rahalaina löytyy varmasti!

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Juhlien ABC

   Mihin kaikkeen rahaa sitten menee juhlissa? Tämä riippuu osanottajien määrästä ja siitä, vaativatko juhlat erikoisjärjestelyjä. Yleisimpiä menoeriä ovat kuitenkin tarjottavat, paikkavuokra, somistaminen, ammattilaiskuvaaja ja juhlien ohjelma. Pienempiä menoeriä voivat olla esimerkiksi postitse lähetettävät kutsut.

   Aivan halvimpiin mahdollisiin vaihtoehtoihin ei kannata heti tarttua. Juhlat ovat kuitenkin aina ikimuistoisia tapahtumia, joihin kannattaa panostaa. Ikimuistoisista kekkereistä puhutaan vielä pitkään jälkeenpäin, ja elävät muistot syntyvät vaikkapa valokuvista ja videotallenteista!

   Tarjottavat

   Pienempiin juhliin tarjottavat voi olla helpointa tehdä itse tai ostaa ne valmiina. Hieman isompiin juhliin, vaikkapa häihin, hankittavien ruokien määrä voi olla jo niin iso, että niiden valmistaminen ja säilyttäminen voi olla hyvin vaikeaa. Pitopalvelun palkkaaminen on tällaisessa tapauksessa hyvä idea, ja tarjousten pyytäminen kannattaa! Laadi itse tai ammattilaisen kanssa menu, josta pyydät tarjouksia eri yrityksiltä. Muista samalla kysyä, osaako firma toteuttaa erilaisia ruokavalioita, ja kuinka paljon vaikkapa gluteenitomman annoksen hinta tarjoaa tavallisesta annoksesta.

   Juhlapaikkoja vertaillessa kannattaa tiedustella, millaiset säilytystilat niissä on. Jotkin paikat vuokraavat myös astiastoja hyvin edulliseen hintaan.

   Paikka

   Suosituimmat juhlapaikat varataan hyvissä ajoin. Jos haluat vuoden päästä pitää häät tietyssä paikassa, kannattaa olla paikkaan yhteydessä nyt heti. Etenkin kesähäät täyttävät juhlapaikkojen varauskirjoja hyvinkin vuoden etukäteen. Jotkin juhlapaikat eivät ole auki ympäri vuoden. Aukioloajat selviävät tietenkin yhteydenotolla juhlapaikkaan. Ota huomioon myös se, millä tavalla vieraat pääsevät juhlapaikalla ja onko paikka esteetön.

   Paikan vuokrauksessa on ensisijaisesti otettava huomioon se, monelleko hengelle on tilaa. Harvemman olohuoneeseen tai pihamaalle sopii sataa henkeä, ja erillinen juhlapaikka onkin tällaiseen juhlaan mainio. Useimmat juhlapaikat löytyvät internetistä, ja jos paikan omilla sivuilla ei ole kattavia kuvia esimerkiksi sisätiloista, niitä voi hyvinkin löytää muiden ottamina. Voit myös pyytää päästä tutustumaan juhlapaikkoihin, jolloin voit itse ottaa kuvia ja saat heti tuntuman siitä, mikä olisi ikimuistoisin tapahtumapaikka.

   Somistus

   Juhlien teema ohjaa osin somistusta. Häissä ja viisikymppisissä on aivan erilainen tilaus pöytäkoristeille, saati sitten kastejuhlassa kuin valmistujaisissa. Osan koristeita voi tietenkin tehdä itse, mutta paljon voi myös tilata. Menu, pöytäohjelmat tai vaikkapa banderollit voi tilata painotaloista, ja silloin on tietenkin otettava huomioon myös toimitusaika.

   Kun vertailet eri juhlapaikkoja toisiinsa, kannattaa ottaa huomioon se, millaisia sisustusratkaisuja niissä voi tehdä. Onko erilaisille valaisimille paitsi paikkoja myös sähköä? Saako seiniin kiinnittää nauloja?

   Koristeita suunnitellessa voi olla hyvä, että tietää juhlapaikan koon, pöytien koon ja määrän sekä vastaavat asiat. Näin voit suhteuttaa budjetin tarpeeksi moneen pöytäkoristeeseen, istuintyynyyn tai vaikkapa pöytäliinaan.

   Taltiointi

   Kun juhlapaikka on valittu ja ikimuistoinen päivä edessä, muistot saa kenties parhaiten ikuistettua valokuvaamalla ja videokuvauksella. Näitä asioita ei kannata jättää omille tai vieraiden hartioille, vaan tilata ammattilainen. Valokuviin ikuistetut muistot on ihana koostaa vaikkapa tauluksi seinälle, ja tietenkin niitä on myös mukava jakaa sosiaalisessa mediassa. Videotallenne tuo päivän parhaat hetket elävinä katsojansa eteen.

   Ammattilaisen palkkaaminen voi tuntua rahan tuhlaamiselta. Kyllähän jokainen nykypäivänä osaa ottaa kuvia ja videoida? Ilman muuta osaa, mutta jokainen ei ole kuvaamisen ammattilainen. Sellaiset asiat kuin sommittelu, hyvän valon saaminen ja vastaava ovat ammattilaisten ammattitaitoa, samoin kuin kuvien jäkikikäsittely sekä videon editoiminen. Lisäksi ammattilaisten käyttämät kamerat ovat aivan toista tasoa kuin kenen tahansa taskusta löytyvässä älypuhelimessa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Ohjelma

   Itse keksityssä ja toteutetussa ohjelmassa ei ole mitään vikaa. Puheet, morsiamenryöstö ja muut ohjelmanumerot ovat aina paikallaan, mutta juhlien vetonauloja ovat todennäköisesti bändi, taikuri tai muu ammattilaisviihdyttäjän ohjelmanumero.

   Erilaiset bändit soittavat erilaista musiikkia, ja biisilistat voi laatia heidän kanssaan mieleisiksi. Bändejä vertaillessa kannattaa ottaa huomioon sekin, millaisiksi matkakulut muodostuvat, ja tuleeko bändin jäsenille varata ruokaa.

   Taikuri, improvisaatioteatteria tekevä ryhmä tai vaikkapa koomikko vetävät kaikki omanlaisiaan ohjelmia. Voi olla hyvä ajatus kysellä tuttavapiiristä, millaisia kokemuksia heillä on erilaisista viihdyttäjistä. Näin saa toisen käden kokemuksia siitä, miten ammattilaisen ohjelma voisi sopia juuri sinun juhliisi.

   Rahoitusvaihtoehdot

   Millä juhlat sitten voisi rahoittaa? Perinteinen vastaus voisi olla, että säästämällä. Se ei aina ole vaihtoehto, ja erilaiset rahoitusvaihtoehdot ovat onneksi olemassa. Juhlat ovat tapahtuma, johon menee muutamia tuhansia euroja, ja sopivia lainatuotteita ovat esimerkiksi luottokortti, joustoluotto, pikalaina ja kulutusluotto. Eri lainatuotteita tarjoavat paitsi pankit, myös erilaiset rahoituslaitokset.

   Summarumin lainakilpailutuksella saat hetkessä lainatarjouksen jopa kymmeniltä eri lainantarjoajilta. Jos luottotietosi ovat kunnossa, voit rauhassa hakea vakuudettomia lainoja. Mikäli luottotiedoissasi on sanottavaa, voit hakea vakuudellisia lainoja. Kilpailutuksen tekeminen onnistuu hetkessä kotisohvaltasi, eikä se sido sinua mihinkään.

   Kulutusluotto

   Jo pitkään kuluttaja on saanut kulutusluottoa moneltakin eri lainantarjoajalta. Eri kaupoilla on myös tästä omat versionsa, ja arviot kuukausieristä eli lainasummille eri laina-ajoilla löytää helposti omista taulukoistaan.

   Haettu ja saatu lainasumma siirretään tässä tapauksessa kokonaisuudessaan hakijan tilille. Kuukausittaiset lainanlyhennykset ovat lainanottajan tiedossa etukäteen, ja tiedät tulevan taloutesi rasituksen jo ennalta.

   Joustoluotto

   Uudempi rahoitustuote on joustoluotto. Sinulle myönnetty summa ei siirry suoraan pankkitilillesi, vaan siirrät sitä itse omalle tilillesi tarvitsemasi määrän verran. Maksat lyhennystä ja korkoa vain siitä osuudesta, joka on käytössäsi, et siis automaattisesti koko myönnetyn summan verran. Esimerkiksi, jos lainasummasi on 2000 euroa ja nostat siitä 500 euroa, kuluja muodostuu vain 500 eurosta. Voit nostaa lisää rahaa 2000 euroon saakka!

   Periaatteessa sinun ei siis tarvitse tietää tarvitsemasi rahasumman suuruutta etukäteen. Jos et ole nostanut joustoluottoasi, se ei myöskään maksa sinulle mitään, ja voit pitää sitä vararahastonasi.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Pikalaina

   Nimensä mukaisesti pikalainan käsittely ja maksaminen on nopeaa. Prosessi on automatisoitu, ja voit saada rahat tilillesi hetkessä. Kriteerinä on puhtaat luottotiedot, jotka pikalainan myöntäjä tarkistaa.

   Huomioi, että pikalaina on eri asia kuin paljon otsikoissa ollut pikavippi. Pikavippien korot olivat korkeita ja aiheuttivat paljon ongelmia. Vippien myöntäminen ei ole enää ollut mahdollista lakimuutoksen myötä.

   Luottokortti

   Kun vingutat Visaa, MasterCardia tai AmericanExpressiä, otat aina ostostesi verran lainaa. Maksat näiden lainojen yhteissumman mukaisesti korkoa ja muita kuluja, kortin myöntäjän antamien ehtojen mukaisesti. Jos päädyt hankkimaan luottokortin, vertaile luottokorttiyhtiöitä keskenään. Ne myöntävät käyttäjilleen erilaisia etuja yleensä siitä riippuen, paljonko käyttäjän menot ovat. Löydät eri luottokorttituotteiden vertailun Summarumin sivuilta.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen