Kaarna lainanantajana

Kaarna laina on Santanderin lainatuote ja haettavissa vain lainoja välittävien yhtiöiden kautta. Löydä edullinen Kaarna laina Summarumin kautta itsellesi muutamassa minuutissa.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Kaarna – Santanderin toimija Suomessa

   Santander on luotettava rahoituslaitos, joka on aloittanut toimintansa Suomessa 2007. Se toimii laajasti ympäri Eurooppaan ja toimipaikkoja löytyy monista maista. Pankilla on pitkä historia, joka on alkanut vuodesta 1857. Kaiken kaikkiaan rahoituslaitos toimii yli 40 maassa eri puolilla maailmaa, joten se on merkittävä ja luotettava pankki.

   Santanderiin voit tutustua tarkemmin täältä. 

   Suomessa Santanderilla on yli 200 000 asiakasta ja se on myös Suomen suurin autorahoittaja. Tiellä liikkuu tällä hetkellä yli 170 000 autoa, jotka Santander on rahoittanut. Pohjoismaissa pankki onkin erikoistunut auto- ja kuluttajarahoituspalveluihin ja tarjoaa suomalaisille vakuudetonta lainaa.

   Santanderin luotettavuudesta kertoo sekin, että pankki on voittanut 3 kertaa maailman parhaan pankin tittelin. Tätä titteliä on erittäin vaikea saada ja pankki, joka on edes tämän kerran saanut, on toiminut moitteettomasti.


   Löydä edullisin Kaarna laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan Kaarna lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Kaarna laina

   Kaarna lainan sivuilla voi ensimmäiseksi herätä ihmetys, kun sivuilla tarjotaan vain mahdollisuutta viimeistellä lainahakemus. Tähän on olemassa kuitenkin selkeä syy, koska Kaarna laina on Santanderin lainatuote, jota ei voi hakea heiltä suoraan.

   Hakeminen tapahtuu lainanvälitysyhtiöiden kautta ja samalla hakija saa useamman alustavan lainatarjouksen. Santander luottaa tässä juuri siihen, että sen Kaarna laina pärjää kovassa kilpailussa ja se jos mikä nostaa luottamusta pankkia kohtaan.

   Lainaa voi saada 2000 eurosta aina 40 000 euroon asti ja sen takaisinmaksuaika on valittavissa 2 vuoden ja 15 vuoden väliltä. Koska kyseessä on todella pitkän linjan pankki, niin korko on kilpailukykyinen. Pitkä laina-aika saa kuukausittaiset lyhennykset pysymään kohtuullisina, mutta ne luonnollisesti nostavat lainan kustannuksia.

   Lainaan ei tule ylimääräisiä kustannuksia vaikka poikkeaisi maksuaikataulusta ja haluaisi lyhentää enemmän lainaa, mitä lyhennyserä on. Tämä lyhentää laina-aikaa. Voit käyttää Summarumin lainalaskuria apunasi Kaarna lainan kustannusten laskemisessa.

   Elämän yllättäessä voi hakea lyhennysvapaita kuukausia, jos taloudellinen tilanne tilapäisesti heikkenee. Esimerkiksi työttömyyden osuessa kohdalle ensimmäisiä päivärahoja voi joutua hetken odottelemaan ja silloin lyhennysvapaa kuukausi helpottaa taloudellista tilannetta merkittävästi.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Kaarna lainan myöntämiskriteerit ovat yksinkertaiset

   Kuten kaikilla lainaa tarjoavilla yhtiöillä, niin Santanderin Kaarna lainaan on myöntämiskriteerit, joita noudatetaan. Lainaa voi saada, jos olet yli 24 vuotias ja asut vakituisesti Suomessa. Kuukausitulot pitää olla vähintään yli 1500 euroa kuukaudessa, eli yli 18 000 euroa vuodessa. Luonnollisesti luottotiedot on oltava puhtaat, kuten aina lainaa hakiessa.

   Laina on vakuudeton laina, joten takaajia tai vakuuksia tälle lainalle ei tarvita. Laina-aikaan vaikuttaa lainasumma ja alle 5000 euron lainojen maksuaika on enintään 5 vuotta. Sitä suuremmilla lainoilla voi maksuaika olla jopa 15 vuotta.

   Lainan korko

   Lainan korko lasketaan hakijalle henkilökohtaisesti ja siihen vaikuttaa monet asiat. Hakijan tulotaso, työllisyystilanne ja muiden lainojen yhteismäärä ovat esimerkiksi seikkoja, jotka vaikuttavat merkittävästi henkilökohtaista korkoa laskettaessa. Korko on kuitenkin poikkeuksetta ollut varsin kilpailukykyinen monen muun lainayhtiön tarjoukseen nähden, joten Kaarna lainasta kannattaa pyytää tarjous. Alustava lainatarjous ei vielä velvoita viimeistelemään hakemusta ja nostamaan lainaa.

   Muut pankit ja rahalaitokset

   • Aktia logo
   • Fellow Pankki logo
   • Bluestep Bank logo
   • Kaarna logo
   • Avida logo
   • Balanzia logo
   • Bank Norwegian logo
   • Bigbank logo
   • Halino logo
   • Instabank logo
   • Credigo logo
   • Credit24 logo
   • LainaFI logo
   • Lainaamo logo
   • MyLender logo
   • Nordax Bank logo
   • Risicum logo
   • Resurs Bank logo
   • TF Bank logo
   • Bondora logo
   • Komplett Bank logo
   • Lainasto logo
   • Aasa logo
   • Collector Bank logo

   Lainaan tarvittavat dokumentit ovat tulotodistuksia

   Yksityishenkilöltä pyydetään viimeisen, korkeintaan kuukauden vanha palkkakuitti. Palkkakuitista tulee näkyä kertymä vuoden alusta, työsuhteen kesto, palkkajakso ja työnantaja selkeästi.

   Yrittäjältä vaaditaan tilinpäätös ja viimeisin vahvistettu verotuspäätös.

   Eläkeläiseltä pyydetään eläkepäätös ja todistus maksetusta eläkkeestä. Jos eläkkeen maksajalta on tullut tuore päätös eläkkeen indeksikorotuksesta, niin tämä liitetään lainahakemuksen yhteyteen.

   Liitteet pyydetään toimittamaan kuvana ja kuvan täytyy olla selkeä. Monisivuisissa dokumenteissa kannattaa huomioida, että dokumentin jokainen sivu on kuvattu erikseen.


   Miksi kilpailuttaa lainantarjoajat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja  muuta lainanmyöntäjää, kuten Kaarnan
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainan käsittelyaika on nopea

   Lainahakemuksen saapumisesta saa alustavan lainatarjouksen parissa päivässä. Tarjoukseen ja sen ehtoihin kannattaa perehtyä huolellisesti, ja jos päättää hyväksyä tarjouksen, niin hakemus allekirjoitetaan sähköisesti.

   Samalla kannattaa toimittaa tarvittavat liitteet, koska ilman niitä hakemusta ei voida käsitellä ja lainaa ei voida myöntää. Kun laina on hyväksytty, niin rahat maksetaan hakijalle saman päivän aikana. Muista, että sinun tulee lainan hyväksyessäsi tunnistautua. Näin Kaarna antaakin siis lainaa pankkitunnuksilla.

   Asiakkaiden Kaarna laina kokemuksia

   Kaarna lainasta löytyvät kokemukset ovat positiivisia. Asiakkaat ovat kertoneet lainatarjouksen päässeen yllättämään edullisuudellaan ja hakeminen on koettu helpoksi. Dokumenttien lähettäminen ei välttämättä ole ollut yksinkertaisin asia, mutta dokumentit on saatu asiakkaiden mukaan toimitettua perille.

   Asiakkaiden negatiivisia kokemuksia ei löytynyt vaikka kaikki eivät täysiä pisteitä tarjonnutkaan lainalle. Tosin näissä tapauksissa syynä oli lähinnä se, että ylipäätänsä lainalle ei ollut arvetta. Asiakaspalvelun aukioloaikoihin ja yhteydenottotapoihin voisi kyllä toivoa pientä kehitystä, että se palvelisisi asiakkaita paremmin.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Kaarna laina – selvitä lainakulut lainalaskurin avulla

   Moni saattaa lainaa hakiessa vielä miettiä jotakin lainan kustannuksiin liittyviä asioita, jotka eivät ole henkilölle täysin selkeitä. Mikäli henkilö löytää itsensä tällaisesta tilanteesta, kannattaa hänen ehdottomasti selvittää harkitsemansa lainan tarkat kustannukset lainalaskurin avulla.

   Lainalaskuri on työkalu, jonka avulla voit helposti tarkentamaan omaa käsitystäsi lainan todellisista kustannuksista. Lainalaskuriin syötetään muutamia lainan avainmuuttujia, jonka jälkeen lainalaskuri arvioi lainan todelliset kustannukset sinulle.

   Lainalaskurin avulla voit vastaanottaa seuraavat tiedosta harkitsemastasi lainasta:

   Yllä olevien avainmuuttujien avulla henkilön on mahdollista saavuttaa riittävä perustietämys harkitsemastaan lainasta. Näet samat asiat myös meidän laskuristamme.

   Samalla on kuitenkin syytä muistaa, etteivät esimerkiksi kuukausittaiset lyhennyssummat ole lineaarisia, vaan saattavat maksumuodosta riippuen vaihdella. Lainalaskurin avulla sinun on kuitenkin mahdollista saavuttaa pienellä vaivalla huomattavasti parempi kokonaiskuva ja se, mistä hakea lainaa.

   Asiakaspalvelu avoinna suppeahkosti

   Kaarna lainan asiakaspalvelu palvelee asiakkaita aika suppeasti. Asiakaspalvelu kuitenkin on ystävällistä ja sujuvaa. Asiakaspalvelu ei ole auki maanantaisin tai viikonloppuisin ollenkaan, vaan aukioloajat ovat tiistaista perjantaihin ja silloinkin klo 12.00-16.00. Asiakaspalveluun saa yhteyden vain puhelimitse.

   LUE MYÖS: Lainaa heti

   Usein kysyttyä

   Mistä Kaarna lainaa voi hakea?

   Kaarna lainaa voi hakea vain lainaa välittävien yhteistyökumppanien kautta. Lainaa ei voi hakea Kaarna lainan tai Santanderin omilta sivuilta ollenkaan.

   Lainanvälitysyhtiöiltä lainaa haettaessa saa useammalta lainantarjoajalta tarjoukset yhdellä hakemuksella ja alustavien lainatarjousten vertailu on helpompaa ja nopeampaa. Hakija päättää itse mikä on omaan tilanteeseen parhaiten sopiva laina ja hyväksyy sen lainantarjoajan ehtojen mukaisesti.

   Kuka myöntää Kaarna lainan?
   Kaarna laina on Santanderin lainatuote ja se myös viime kädessä myöntää lainan. Santaderilla on oma toimipisteensä Suomessa ja se vastaa Kaarna lainasta. Kaarna laina on suunniteltu suomalaisten asiakkaiden tarpeisiin.
   Onko mahdollisuus saada maksuvapaita kuukausia?
   Täysin maksuvapaita kuukausia ei ole mahdollista saada, mutta tarvittaessa voi hakea lyhennysvapaata kuukautta. Näissä erona on se, että lyhennysvapaana kuukautena maksetaan vain lainan korot ja hoitokulut ja lyhennys jätetään maksamatta. Lyhytaikaisessa, tilapäisissä taloudellisissa heilahteluissa tämä on hyvä tapa tasapainottaa talouttaan.