Arvosanamme

Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Keltainen tähti Harmaa tähti

4/5 tähteä

Kaarna lainanantajana

Kaarna laina on Santanderin lainatuote ja haettavissa vain lainoja välittävien yhtiöiden kautta. Löydä edullinen Kaarna laina Summarumin kautta itsellesi muutamassa minuutissa.

 • Santanderin lainatuote

Kaarna laina lainanantajana

Joskus lainantarve saattaa yllättää tai isompi tai pienempi projekti vaatii lisärahoitusta, silloin Kaarna laina voi auttaa eteenpäin. Kaarna laina on rahoitusyhtiö Santanderin lainatuote. Kyseessä ei ole siis yksittäinen toimija vaan ison ja luotettavan konsernin tarjoama vakuudeton lainatuote.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Kaarna lainan lainat ja luotot

Santanderin alaisuudessa toimiva Kaarna laina tarjoaa vakuudettomia lainoja useisiin erilaisiin tarpeisiin. Yritys tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa, jota voit hakea 2000–40 000 € kerrallaan. Lainatarjous on aina henkilökohtainen ja sen korko on laskettu yksilöllisesti jokaiselle hakijalle yleisten ehtojen mukaisesti.

Takaisinmaksuaika lainoissa riippuu valitusta maksusuunnitelmasta sekä lainan suuruudesta. Lainan voi maksaa takaisin suunniteltua aikaisemmin ilman ylimääräisiä kustannuksia. Tämä onkin järkevää, mikäli tilille jää yllättäen ylimääräistä rahaa.

Kaarna laina kulutusluotto

Lainan hakeminen tapahtuu netissä ja lainaan ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Takaisinmaksuaika on lainasummasta riippuen jopa 15 vuotta. Lainahakemuksessa ei tarvitse eritellä, mihin tarkoitukseen lainaa haetaan, vaan hakijat voivat itse päättää, mihin saadun lainan käyttää. 5000 € lainasummalle maksuaika on enintään viisi vuotta. Lyhyimmillään lainan takaisinmaksuaika on 2 vuotta.

Lainan takaisinmaksu on joustavaa. Lainaa voi lyhentää sovittua maksuerää suuremman summan helposti ja ilman erillisiä maksuja. Halutessaan lainan voi myös maksaa kerralla pois ennenaikaisesti. Lyhennysvapaita kuukausia on myös mahdollista saada, mikäli taloudellinen tilanne sitä edellyttää. Tämä kuitenkin luonnollisesti pidentää laina-aikaa.

Jokainen lainatarjous on räätälöity hakijan mukaan. Lyhennykset tehdään tasaerälyhennyksinä, joten oman talouden suunnittelu on helppoa, koska lainanlyhennyksen määrä on aina ennakkoon tiedossa. Lyhennettävän summan voi määritellä lainalaskurissa juuri itselleen sopivaksi. Lainaan sisältyy kiinteä tilinhoitomaksu, joka veloitetaan kuukausittain.

Kaarna laina muut lainatuotteet

Toisin kuin osa toimijoista, Kaarna laina ei tarjoa muita lainatuotteita kuin kulutusluottoja. Tarjolla ei siis ole erillistä autolainaa, asuntolainaa tai esimerkiksi matkalainaa. Tämä ei suinkaan tarkoita, että Kaarna lainan tarjonta olisi puutteellinen.

Vaikka Kaarna lainan tarjonta saattaa vaikuttaa ensisilmäyksellä yksipuoliselta, on hyvä muistaa, että suurin osa muilla nimikkeillä markkinoiduista luotoista on ehdoiltaan hyvin vastaavia kuin kulutusluotot. Esimerkiksi matkalaina on yleensä vakuudeton kulutusluotto. Voit siis saada Kaarna lainalta lainaa hyvin monenlaisiin tarpeisiin, vaikka näihin ei olekaan olemassa omaa erillistä lainatyyppiä.

Muut pankit ja rahalaitokset

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Komplett Bank logo
 • Lainasto logo
 • Aasa logo
 • Collector Bank logo

Kaarna Laina – kirjautuminen omille sivuille

Instabankin sivuilla yläkulmassa on Verkkopalvelu -painike, jolla pääsee kirjautumaan omille sivuilleen. Tunnistautuminen tapahtuu omilla, suomalaisilla pankkitunnuksilla.


Miksi kilpailuttaa lainantarjoajat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja  muuta lainanmyöntäjää, kuten Kaarnan
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Kaarna laina lainasummat – Kuinka paljon voin saada lainaa Kaarna lainalta?

Jokainen Kaarna laina tarjous on räätälöity henkilökohtaisesti hakijalle. Lainasummaan vaikuttavat niin hakijat tulot, kuin lainojen kokonaismäärä sekä hakijan työtilanne. Myös lainan korko lasketaan jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti edellä mainittujen asioiden perusteella.

Alle 5000 euron suuruisten lainojen maksuajat ovat enintään 5 vuotta ja sitä suurempien lainojen maksuajat voivat olla jopa 15 vuotta. Lainasummaa voi hakea 2000–40 000 euroa eli hyvin erilaisiin tarpeisiin.

Monet ovat löytäneet Kaarna lainalta varsin kilpailukykyisen tarjouksen muihin kilpailijoihin verrattuna. Alustava lainatarjous ei sitouta nostamaan lainaa eikä viimeistelemään hakemusta, joten voit hyvin tehdä vertailua ja harkita lainan tarvetta, vaikka olisitkin tehnyt hakemuksen.

Kuka voi hakea lainaa Kaarna lainalta?

Lainanhakijan tulee asua vakituisesti Suomessa ja olla vähintään 24-vuotias. Kaarna lainan hakemus tehdään aina kumppaneiden kautta. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, eli raha-asiat on pitänyt hoitaa moitteettomasti, jotta voi saada Kaarna lainaa. Kuukausittaisten bruttotulojen pitää olla vähintään 1500 € kuukaudessa, eli 18 000 € vuodessa.

Lainahakemukseen pitää liittää todistukset kaikista hakemuksella ilmoitetuista tuloista. Palkansaajalle riittää viimeisin, korkeintaan kuukauden vanha, palkkalaskelma. Yrittäjän pitää toimittaa hakemuksen yhteydessä viimeisin vahvistettu tilinpäätös, joka sisältää sekä tuloslaskelman, että taseen täyden tilikauden ajalta. Myös vahvistettu verotuspäätös pitää liittää hakemukseen. Eläkeläisten pitää liittää hakemukseen todistus eläkkeen määrästä.

Liitteet pitää toimittaa selkeinä kuvina, joista saa selkeästi luettua tarvittavat tiedot. Mikäli toimitettava dokumentti sisältää useamman sivun, jokaisesta sivusta pitää olla oma selkeä kuva. Lainasummaa ei makseta hakijan tilille, jos kaikkia tarvittavia liitteitä ei ole toimitettu.

Lainaan ei tarvita vakuuksia eikä takaajia vaan se on vakuudeton kulutusluotto. Laina haetaan aina välittäjien kautta, Kaarna lainan sivuilta pääsee vain viimeistelemään yhteistyökumppaneiden kautta tehdyn alustavan lainapäätöksen. Hakemuksen viimeistelyvaiheessa hakijan pitää tunnistautua verkkopankkitunnuksilla.

Kaarna laina yrityksenä

Kyseessä on Santander Consumer Finance Oy:n tuote. Kaarna laina ei ole siis itsenäinen yritys vaan Santanderin tarjoama laina. Taustalla on suomalainen toimija, joka on osa vakavaraista, sekä Pohjoismaissa, että globaalisti toimivaa rahoitusyhtiötä.

Santander konserni on ollut toiminnassa jo vuodesta 1857 ja se on euroalueella suurin finanssiryhmä sekä maailmanlaajuisesti yksi suurimmista ja vakavaraisimmista pankeista. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Madridissa. Kansainvälisesti se toimii yli 40 maassa Euroopassa, Pohjois- ja Etelä- Amerikassa sekä Aasiassa. Pohjoismaissa sen pääkonttori sijaitsee Oslossa. Suomessa Santander on aloittanut toimintansa 2007 ja sillä on yli 200 000 asiakasta.

Suomen Santander on osa pohjoismaista Nordic-organisaatiota, joka toimii tiiviissä yhteistyössä Norjan, Ruotsin ja Tanskan Santanderin kanssa. Yritys on tunnettu erityisesti sen tarjoamista autolainoista, ja Suomessa teillä liikkuukin noin 170 000 Santanderin rahoittamaa ajoneuvoa.

Santander on palkittu kolmesti maailman parhaana pankkina. Pohjoismaissa se on markkinajohtaja autorahoituksissa sekä nopeimmin kasvava toimija kuluttajarahoituksissa. Se sponsoroi urheilussa Ferrari F1 -tallia sekä Espanjan La Ligaa. Yhtiö on myös kehittänyt Santander yliopisto-ohjelmaa, jossa on mukana yli 1100 yliopistoa ja tutkimuskeskusta ympäri maailman. Ohjelman tarkoituksena on kehittää yliopistojen roolia yhteiskunnan kehittäjinä.

Santanderiin luotonantajana voit tutustua tarkemmin sen omilla sivuilla.

Kaarna laina – yhteystiedot

Yrityksen asiakaspalvelua hoitaa Santander, joka on suosittu ja luotettava luotonantaja Suomessa. Kaarna lainan sivuilla suositellaan tarkistamaan ensisijaisesti usein kysytyt kysymykset, joista löytyy vastauksia moniin kysymyksiin. Jos kuitenkin mieleen jää jotakin kysyttävää, asiakaspalvelun tavoittaa arkisin klo 8:30–16:30 välillä. Santanderin asiakaspalvelun tavoittaa sekä verkkopalvelun kautta että puhelimitse.

Puheluihin vastataan tiistaista perjantaihin klo 12–16 välisenä aikana numerossa 09–8564 5237.

Santanderin Suomen toimipiste sijaitsee Helsingissä. Osoite on Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

Aukioloajat

MA
08:30–16:30
TI
08:30–16:30
KE
08:30–16:30
TO
08:30–16:30
PE
08:30–16:30
LA
Suljettu
SU
Suljettu

Asiakaspalvelu yksityishenkilöt

Sähköposti
Punainen X-merkki
Puhelin
09–8564 5237
Chat
Punainen X-merkki

Kaarna laina – Usein kysyttyä

Mistä Kaarna lainaa voi hakea?

Kaarna lainaa voi hakea vain lainaa välittävien yhteistyökumppanien kautta. Lainaa ei voi hakea Kaarna lainan tai Santanderin omilta sivuilta ollenkaan.

Lainanvälitysyhtiöiltä lainaa haettaessa saa useammalta lainantarjoajalta tarjoukset yhdellä hakemuksella ja alustavien lainatarjousten vertailu on helpompaa ja nopeampaa. Hakija päättää itse mikä on omaan tilanteeseen parhaiten sopiva laina ja hyväksyy sen lainantarjoajan ehtojen mukaisesti.

Kuka myöntää Kaarna lainan?
Kaarna laina on Santanderin lainatuote ja se myös viime kädessä myöntää lainan. Santaderilla on oma toimipisteensä Suomessa ja se vastaa Kaarna lainasta. Kaarna laina on suunniteltu suomalaisten asiakkaiden tarpeisiin.
Onko mahdollisuus saada maksuvapaita kuukausia?
Täysin maksuvapaita kuukausia ei ole mahdollista saada, mutta tarvittaessa voi hakea lyhennysvapaata kuukautta. Näissä erona on se, että lyhennysvapaana kuukautena maksetaan vain lainan korot ja hoitokulut ja lyhennys jätetään maksamatta. Lyhytaikaisessa, tilapäisissä taloudellisissa heilahteluissa tämä on hyvä tapa tasapainottaa talouttaan.