Kaarna – lainaa nopeasti ja luotettavasti

Kaarna laina on Santaderin lainatuote, jonka hakeminen poikkeaa monesta muusta vakuudettomasta lainasta. Se on haettavissa vain lainoja välittävien yhtiöiden kautta.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Kaarna – Santanderin toimija Suomessa

   Santander on luotettava rahalaitos, joka on aloittanut toimintansa Suomessa 2007. Se toimii laajasti ympäri Eurooppaan ja toimipaikkoja löytyy monista maista. Pankilla on pitkä historia, joka on alkanut vuodesta 1857. Kaiken kaikkiaan rahalaitos toimii yli 40 maassa eri puolilla maailmaa, joten se on merkittävä ja luotettava pankki.

   Santanderiin voit tutustua tarkemmin täältä. 

   Suomessa Santanderilla on yli 200 000 asiakasta ja se on myös Suomen suurin autorahoittaja. Tiellä liikkuu tällä hetkellä yli 170 000 autoa, jotka Santander on rahoittanut. Pohjoisamaissa pankki onkin erikoistunut auto- ja kuluttajarahoituspalveluihin ja tarjoaa suomalaisille vakuudetonta lainaa.

   Santanderin luotettavuudesta kertoo sekin, että pankki on voittanut 3 kertaa maailman parhaan pankin tittelin. Tätä titteliä on erittäin vaikea saada ja pankki, joka on edes tämän kerran saanut, on toiminut moitteettomasti.


   Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahalaitosta, kuten Kaarnan
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Kaarna laina

   Kaarna lainan sivuilla voi ensimmäiseksi herätä ihmetys, kun sivuilla tarjotaan vain mahdollisuutta viimeistellä lainahakemus. Tähän on olemassa kuitenkin selkeä syy, koska Kaarna laina on Santanderin lainatuote, jota ei voi hakea heiltä suoraan.

   Hakeminen tapahtuu lainanvälitysyhtiöiden kautta ja samalla hakija saa useamman alustavan lainatarjouksen. Santander luottaa tässä juuri siihen, että sen Kaarna laina pärjää kovassa kilpailussa ja se jos mikä nostaa luottamusta pankkia kohtaan.

   Lainaa voi saada 2000 eurosta aina 40 000 euroon asti ja sen takaisinmaksuaika on valittavissa 2 vuoden ja 15 vuoden väliltä. Koska kyseessä on todella pitkän linjan pankki, niin korko on kilpailukykyinen. Pitkä laina-aika saa kuukausittaiset lyhennykset pysymään kohtuullisina, mutta ne luonnollisesti nostavat lainan kustannuksia.

   Lainaan ei tule ylimääräisiä kustannuksia vaikka poikkeaisi maksuaikataulusta ja haluaisi lyhentää enemmän lainaa, mitä lyhennyserä on. Tämä lyhentää laina-aikaa. Voit käyttää Summarumin lainalaskuria apunasi Kaarna lainan kustannusten laskemisessa.

   Elämän yllättäessä voi hakea lyhennysvapaita kuukausia, jos taloudellinen tilanne tilapäisesti heikkenee. Esimerkiksi työttömyyden osuessa kohdalle ensimmäisiä päivärahoja voi joutua hetken odottelemaan ja silloin lyhennysvapaa kuukausi helpottaa taloudellista tilannetta merkittävästi.

   Lainan myöntämiskriteerit ovat yksinkertaiset

   Kuten kaikilla lainaa tarjoavilla yhtiöillä, niin Santanderin Kaarna lainaan on myöntämiskriteerit, joita noudatetaan. Lainaa voi saada, jos olet yli 24 vuotias ja asut vakituisesti Suomessa. Kuukausitulot pitää olla vähintään yli 1500 euroa kuukaudessa, eli yli 18 000 euroa vuodessa. Luonnollisesti luottotiedot on oltava puhtaat, kuten aina lainaa hakiessa.

   Laina on vakuudeton laina, joten takaajia tai vakuuksia tälle lainalle ei tarvita. Laina-aikaan vaikuttaa lainasumma ja alle 5000 euron lainojen maksuaika on enintään 5 vuotta. Sitä suuremmilla lainoilla voi maksuaika olla jopa 15 vuotta.

   Lainan korko

   Lainan korko lasketaan hakijalle henkilökohtaisesti ja siihen vaikuttaa monet asiat. Hakijan tulotaso, työllisyystilanne ja muiden lainojen yhteismäärä ovat esimerkiksi seikkoja, jotka vaikuttavat merkittävästi henkilökohtaista korkoa laskettaessa. Korko on kuitenkin poikkeuksetta ollut varsin kilpailukykyinen monen muun lainayhtiön tarjoukseen nähden, joten Kaarna lainasta kannattaa pyytää tarjous. Alustava lainatarjous ei vielä velvoita viimeistelemään hakemusta ja nostamaan lainaa.

   Muut pankit ja rahalaitokset

   Lainaan tarvittavat dokumentit ovat tulotodistuksia

   Yksityishenkilöltä pyydetään viimeisen, korkeintaan kuukauden vanha palkkakuitti. Palkkakuitista tulee näkyä kertymä vuoden alusta, työsuhteen kesto, palkkajakso ja työnantaja selkeästi.

   Yrittäjältä vaaditaan tilinpäätös ja viimeisin vahvistettu verotuspäätös.

   Eläkeläiseltä pyydetään eläkepäätös ja todistus maksetusta eläkkeestä. Jos eläkkeen maksajalta on tullut tuore päätös eläkkeen indeksikorotuksesta, niin tämä liitetään lainahakemuksen yhteyteen.

   Liitteet pyydetään toimittamaan kuvana ja kuvan täytyy olla selkeä. Monisivuisissa dokumenteissa kannattaa huomioida, että dokumentin jokainen sivu on kuvattu erikseen.

   Lainan käsittelyaika on nopea

   Lainahakemuksen saapumisesta saa alustavan lainatarjouksen parissa päivässä. Tarjoukseen ja sen ehtoihin kannattaa perehtyä huolellisesti, ja jos päättää hyväksyä tarjouksen, niin hakemus allekirjoitetaan sähköisesti.

   Samalla kannattaa toimittaa tarvittavat liitteet, koska ilman niitä hakemusta ei voida käsitellä ja lainaa ei voida myöntää. Kun laina on hyväksytty, niin rahat maksetaan hakijalle saman päivän aikana.

   Asiakkaiden Kaarna laina kokemuksia

   Kaarna lainasta löytyvät kokemukset ovat positiivisia. Asiakkaat ovat kertoneet lainatarjouksen päässeen yllättämään edullisuudellaan ja hakeminen on koettu helpoksi. Dokumenttien lähettäminen ei välttämättä ole ollu yksinkertaisia asia, mutta dokumentit on saatu asiakkaiden mukaan toimitettua perille.

   Asiakkaiden negatiivisia kokemuksia ei löytynyt vaikka kaikki eivät täysiä pisteitä tarjonnutkaan lainalle. Tosin näissä tapauksissa syynä oli lähinnä se, että ylipäätänsä lainalle ei ollut arvetta. Asiakaspalvelun aukioloaikoihin ja yhteydenottotapoihin voisi kyllä toivoa pientä kehitystä, että se palvelisisi asiakkaita paremmin.

   Asiakaspalvelu avoinna suppeahkosti

   Kaarna lainan asiakaspalvelu palvelee asiakkaita aika suppeasti. Asiakaspalvelu kuitenkin on ystävällisät ja sujuvaa. Asiakaspalvelu ei ole auki maanantaisin tai viikonloppuisin ollenkaan, vaan aukioloajat ovat tiistaista perjantaihin ja silloinkin klo 12.00-16.00. Asiakaspalveluun saa yhteyden vain puhelimitse.

   Usein kysyttyä

   Mistä Kaarna lainaa voi hakea?

   Kaarna lainaa voi hakea vain lainaa välittävien yhteistyökumppanien kautta. Lainaa ei voi hakea Kaarna lainan tai Santanderin omilta sivuilta ollenkaan.

   Lainanvälitysyhtiöiltä lainaa haettaessa saa useammalta lainantarjoajalta tarjoukset yhdellä hakemuksella ja alustavien lainatarjousten vertailu on helpompaa ja nopeampaa. Hakija päättää itse mikä on omaan tilanteeseen parhaiten sopiva laina ja hyväksyy sen lainantarjoajan ehtojen mukaisesti.

   Kuka myöntää Kaarna lainan?
   Kaarna laina on Santanderin lainatuote ja se myös viime kädessä myöntää lainan. Santaderilla on oma toimipisteensä Suomessa ja se vastaa Kaarna lainasta. Kaarna laina on suunniteltu suomalaisten asiakkaiden tarpeisiin.
   Onko mahdollisuus saada maksuvapaita kuukausia?
   Täysin maksuvapaita kuukausia ei ole mahdollista saada, mutta tarvittaessa voi hakea lyhennysvapaata kuukautta. Näissä erona on se, että lyhennysvapaana kuukautena maksetaan vain lainan korot ja hoitokulut ja lyhennys jätetään maksamatta. Lyhytaikaisessa, tilapäisissä taloudellisissa heilahteluissa tämä on hyvä tapa tasapainottaa talouttaan.