Vakuudeton kertaluotto heti tilille

Etsitkö vakuudetonta kertaluottoa heti tilille? Summarumin kautta voit löytää edullisimman vaihtoehdon juuri itsellesi vain minuuteissa. Jätä yksi hakemus meille ja me hoidamme kilpailutuksen puolestasi.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Mistä helposti vakuudeton kertaluotto heti tilille?

   Tavoitteenasi on saada laina ilman vakuuksia nopeasti tilillesi? Me voimme auttaa sinua tässä tavoitteessa. Luotto on todellakin mahdollista löytää nopeasti ja saada myös maksuun ilman viivytyksiä. Sinun ei tarvitse itse jättää hakemusta erikseen kymmeniin eri rahoituslaitoksiin. Riittää että jätät yhden hakemuksen palvelumme kautta ja me kilpailutamme rahoituslaitokset puolestasi.

   Kertaluotto ilman vakuuksia nopeasti tilille on mahdollista. Se kuinka monia tarjouksia saat, riippuu tilanteestasi ja rahoituslaitoksista. Palvelumme on erittäin suosittu, koska voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa kymmeniä lainantarjoajia. Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään ja saat personoituja lainatarjouksia.


   Löydä edullisin vakuudeton kertaluotto heti tilille

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan vakuudettoman kertaluoton. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Miksi kannattaa kilpailuttaa vakuudeton kertaluotto

   Nykyään Suomessa toimivia luotontarjoajia pelkästään on jo useita kymmeniä. Tämä tarkoittaa sitä, että toinen toistaan paremmalta kuulostavia lainatarjouksia satelee kuluttajille jatkuvasti. Aikaisemmin haasteena oli se, että lainantarjoajia ei ollut kuin muutama. Nyt tilanne on täysin erilainen ja haasteeksi on noussut luotontarjoajien runsaus.

   Palvelumme kautta voit kilpailuttaa yli 30 lainantarjoajaa ja näin hakea kertaluotto heti tilille. Säästät siis kallisarvoista aikaasi, koska sinun ei tarvitse metsästää netistä rahoituslaitoksia ja laittaa jokaiseen erikseen hakemus. Säästät siis parhaimmillaan jopa useita päiviä aikaa, kun jätät hakemuksen palvelumme kautta.

   Olemme objektiivinen kilpailutuspalvelu. Eli sen sijaan että uskoisit rahoituslaitoksien mainospuheita, niin voit lukea selkeiden lukujen valossa, että mikä lainatarjous sinulle on paras.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Vakuudeton kertaluotto on suosituin muoto kulutusluotosta, ja koska kertaluotto on yleisin luottomuoto, niin luonnollisesti lähes kaikki rahoituslaitokset tarjoavat tätä vaihtoehtoa. Lainaa valittaessasi sinun kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota muihinkin kriteereihin, kuin pelkästään siihen, kuinka nopeasti saat sen tilillesi. Ennen kaikkea on tärkeää laskea paljon lainasta tulee kuluja sinulle. Lainan kokonaiskustannukset muodostavat todellisen vuosikoron lainalle.

   Yksinkertaistetusti voit valita lyhytkestoisen lainan korkeammalla kuukausierällä tai pitkäkestoisen lainan pienemmällä kuukausierällä. Kummassakin vaihtoehdossa on etunsa. Lyhyempi laina kerryttää vähemmän kuluja ja on näin ollen todellisen vuosikoron näkökulmasta edullisempi. Pitkällä laina-ajalla kulut kasvavat korkeammaksi, mutta kuukausittainen maksueräsi on pienempi. Kannattaa miettiä mikä sopii tilanteeseesi parhaiten.

   Vakuudeton kertaluotto hyvämaineisilta rahoituslaitoksilta

   Kilpailuttamalla lainoja palvelumme kautta sinulla on mahdollisuus saada tarjouksia kaikilta yhteistyökumppaneiltamme. Suurimmalle osalla rahoituslaitoksista suosituin tuote on vakuudeton kertaluotto. Mietit ehkä, että millaisia rahoituslaitoksia yhteistyökumppaneinamme on?

   Sinun ei tarvitse huolehtia luotonantajien rehellisyydestä tai reiluudesta, koska kaikki yhteistyökumppanimme ovat hyvämaineisia toimijoita. Luonnollisesti kaikki heistä toimivat myös Suomen finanssivalvonnan alaisuudessa.

   Kulutusluottojen korkokatto takaa, että ryöstöhintaisten lainojen aika on ohi. Vuosikoron enimmäismäärä on laissa säädetty 20 %. Lainojen kilpailuttaminen on kuitenkin edelleen tärkeää, koska korkotaso vakuudeton kertaluotto tuotteissa vaihtelee 4 %:n ja 20 %:n välillä. Lainatarjoukset esitetään sinulle selkeässä ja puolueettomassa visuaalisessa muodossa ja voit helposti katsoa, että mikä tarjouksista on sinulle paras.

   Vakuudeton kertaluotto eroaa kustannuksiltaan vakuudellisesta lainasta

   Vakuudellinen laina on edelleen suosittu tapa lainoittaa hankintoja. Vakuudellinen laina onkin lainanhakijan kannalta myös yleensä edullisin vaihtoehto. Vakuudellisia lainoja otetaan kuitenkin pääsääntöisesti suurempiin hankintoihin, kuten asunnon tai kesämökin ostamiseen. Kuluttajan kannalta pienemmissä hankinnoissa edelleen kätevin on vakuudeton kertaluotto, vaikka kustannukset ovatkin korkeampia kuin vakuudellisessa lainassa.

   Kaikilla ei myöskään ole reaalivakuudeksi soveltuvaa omaisuutta. Mikäli siis tarvitset kiireellisesti lainaa ja sinulla ei ole reaaliomaisuutta lainan takuuksi tai et halua sitoa omaisuuttasi kulutusluoton vakuudeksi, niin vakuudeton kertalaina on tässä tapauksessa sinulle kätevin vaihtoehto.

   Kilpailutuspalvelumme kautta voit selvittää mikä on sinulle paras lainavaihtoehto. Monesti lainanhakijat pelkäävät, että kulutusluoton kulut nousevat kohtuuttoman suuriksi. Tämän takia kannattaakin olla tarkkana lainan valitsemisessa. Lainojen todelliset vuosikustannukset vaihtelevat suuresti.

   Vakuudeton kertaluotto ja todellinen vuosikorko

   Lainatarjouksia vertaillessa on tärkeää kiinnittää huomio lainan todelliseen vuosikorkoon. Todelliseen vuosikorkoon sisällytetään kaikki lainasi kustannukset. Näitä kustannuksia ovat esimerkiksi lainan avaamiseen liittyvät kustannukset, viitekorko, tilinhoitomaksut ja joustoluotoissa ja limiittilainoissa nostoihin liittyvät kustannukset. Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että mitä korkeampi lainan todellinen vuosikorko on niin sitä korkeammat ovat myös lainan kokonaiskustannukset.

   Lainapäätökseen liittyen on kuitenkin tärkeää selvittää myös, että mistä todellinen vuosikorko harkitsemassasi lainassa koostuu. Kulutusluotoissa suurimmat kustannukset usein tulevat välittömästi lainan ottamisen yhteydessä. Avausmaksu onkin usein yksi suurimmista yksittäisistä kustannuksista lainallesi.Lainan nostamiseen liittyvät kustannukset lisätään lainan todelliseen vuosikorkoon, vaikka itse kuukausierä olisi pieni. On siis tärkeää tutkia mistä todellinen vuosikorko muodostuu juuri kyseessä olevassa lainassa.

   Kertalainalle vaihtoehtoinen vakuudeton laina on joustoluotto. Siinä sinulla on mahdollisuus säädellä lainan takaisinmaksuaikaa ja tätä kautta myös lainan kuukausierää. Joustoluotossa on tietty minimikuukausierä. Lainaa vapautuu käyttöösi sitä mukaan, miten sitä lyhennät.

   Vakuudeton kertaluotto ja muistilista

   Aivan ensimmäiseksi kun alat edes harkitsemaan lainan hakemista, niin sinun kannattaa selvittää, että kuinka paljon lainaa todella tarvitset. Tarkoituksenmukaista ei ole ottaa lainaa yhtään enempää, kuin sen mitä tarvitset. Lainaa ei kuitenkaan kannata ottaa myöskään liian pientä summaa, koska laina ei välttämättä palvele silloin tarkoitustaan.

   Lainoja on järkevää vertailla perusteellisesti. Ei siis kannata ottaa vastaan heti ensimmäistä tarjousta, mikä esitetään, sillä lainojen ehdoissa ja kokonaiskustannuksissa on paljon eroja. Lainaa kannattaa ottaa ainoastaan luotettavilta kumppaneilta. Meidän kauttamme voit olla varma siitä, että yhteistyökumppanimme ovat luotettavia. Valitsemme rahoituslaitokset tarkoin ja ne kaikki toimivat suomalaisten viranomaisten valvonnassa.

   Sinun on lisäksi hyvä muistaa, että lainatarjoukset eivät sido sinua mihinkään. Mikäli et halua ottaa lainatarjousta vastaan, niin voit antaa sen vanhentua. Lainatarjoukset ovat voimassa tietyn aikaa, ja sulkeutuvat itsestään, jos et reagoi niihin ajoissa. Voit kilpailuttaa veloituksetta lainoja palvelumme kautta. Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään ja on ilmaista.

   Vertailemalla eri rahoituslaitoksien tarjouksia löydät mahdollisesti sinulle parhaiten sopivan lainan. Vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon. Mikäli kaikki näyttää hyvältä, niin jäljelle jää enää lainan hyväksyminen. Voit hyväksyä lainan allekirjoittamalla sen verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmennetta käyttäen. Toisinaan vielä ennen lopullista lainan hyväksymistä luotonantaja voi pyytää sinulta tulotietojasi ja verotustodistusta.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Hae vakuudeton kertaluotto heti tilille

   Voit hakea lainaa palvelumme kautta mihin aikaan vuorokautta tahansa, jokaisena viikonpäivänä. Laina maksetaan tilillesi rahoituslaitoksen asiakaspalvelun aukioloaikojan puitteissa. Toisinaan saat rahat tilillesi ympäri vuorokauden. Tämä on tosin yleensä vain limiittiluotoissa, johon sinulle on jo sopimus. Voit nostaa luottoa luottorajasi puitteissa.

   Nykyään useimmilla rahoituslaitoksilla tekoäly käsittelee hakemuksesi ja antaa alustavan luottotarjouksen, mikäli kriteerit lainanmyöntöön täyttyvät. Tämä tarkoittaa sitä, että alat saamaan tarjouksia melkein välittömästi hakemuksesi jättämisen jälkeen. Puolen tunnin sisällä olet saanut jo useimmat lainatarjoukset. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen laina maksetaan tilillesi rahoituslaitoksen asiakaspalvelun aukioloista riippuen. Usein myös viikonloppuisin ja iltaisin.

   Lainan kilpailuttamispalvelussamme on yli 30 pankkia ja rahoituslaitoista, joilta sinulla on mahdollisuus saada lainatarjouksia. Hakemuksen jättäminen on ainut tapa tutustua niihin lainoihin, joita sinulle on tarjolla. Sen voit tehdä huoletta jo tänään, koska lainan hakeminen ei sido sinoa mihinkään. Laina on mahdollista saada edullisesti ja nopeasti tilillesi. Kilpailutuspalvelumme kautta saa juuri sinulle räätälöityjä lainatarjouksia.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Hakiessasi vakuudetonta kertaluottoa heti tilille sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen