Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Vakuudeton kertaluotto heti tilille

   Kilpailuta ja hae vakuudeton kertaluotto heti tilille netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae vakuudeton kertaluotto heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Luottoa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan vakuudettoman kertaluoton heti tilille. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Hae vakuudeton kertaluotto heti tilille ilman takaajia

   Summarumin kautta voit hakea vakuudetonta kertaluottoa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Kertaluoton ja lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta kertaluottoa heti tilille 2000 eurosta aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile kertaluotot helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä vakuudeton kertaluotto pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman kertaluoton tilille pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti kertaluottojen ja lainojen vertailussa vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton kertaluotto heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Löydä edullisin vakuudeton kertaluotto heti tilille

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan vakuudettoman kertaluoton. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Mistä helposti vakuudeton kertaluotto heti tilille?

   Tavoitteenasi on saada laina ilman vakuuksia nopeasti tilillesi? Me voimme auttaa sinua tässä tavoitteessa. Luotto on todellakin mahdollista löytää nopeasti ja saada myös maksuun ilman viivytyksiä. Sinun ei tarvitse itse jättää hakemusta erikseen kymmeniin eri rahoituslaitoksiin. Riittää että jätät yhden hakemuksen palvelumme kautta ja me kilpailutamme rahoituslaitokset puolestasi.

   Kertaluotto ilman vakuuksia nopeasti tilille on mahdollista. Se kuinka monia tarjouksia saat, riippuu tilanteestasi ja rahoituslaitoksista. Palvelumme on erittäin suosittu, koska voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa kymmeniä lainantarjoajia. Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään ja saat personoituja lainatarjouksia.

   Miksi kannattaa kilpailuttaa vakuudeton kertaluotto

   Nykyään Suomessa toimivia luotontarjoajia pelkästään on jo useita kymmeniä. Tämä tarkoittaa sitä, että toinen toistaan paremmalta kuulostavia lainatarjouksia satelee kuluttajille jatkuvasti. Aikaisemmin haasteena oli se, että lainantarjoajia ei ollut kuin muutama. Nyt tilanne on täysin erilainen ja haasteeksi on noussut luotontarjoajien runsaus.

   Palvelumme kautta voit kilpailuttaa yli 30 lainantarjoajaa ja näin hakea kertaluotto heti tilille. Säästät siis kallisarvoista aikaasi, koska sinun ei tarvitse metsästää netistä rahoituslaitoksia ja laittaa jokaiseen erikseen hakemus. Säästät siis parhaimmillaan jopa useita päiviä aikaa, kun jätät hakemuksen palvelumme kautta.

   Olemme objektiivinen kilpailutuspalvelu. Eli sen sijaan että uskoisit rahoituslaitoksien mainospuheita, niin voit lukea selkeiden lukujen valossa, että mikä lainatarjous sinulle on paras.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Vakuudeton kertaluotto on suosituin muoto kulutusluotosta, ja koska kertaluotto on yleisin luottomuoto, niin luonnollisesti lähes kaikki rahoituslaitokset tarjoavat tätä vaihtoehtoa. Lainaa valittaessasi sinun kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota muihinkin kriteereihin, kuin pelkästään siihen, kuinka nopeasti saat sen tilillesi. Ennen kaikkea on tärkeää laskea paljon lainasta tulee kuluja sinulle. Lainan kokonaiskustannukset muodostavat todellisen vuosikoron lainalle.

   Yksinkertaistetusti voit valita lyhytkestoisen lainan korkeammalla kuukausierällä tai pitkäkestoisen lainan pienemmällä kuukausierällä. Kummassakin vaihtoehdossa on etunsa. Lyhyempi laina kerryttää vähemmän kuluja ja on näin ollen todellisen vuosikoron näkökulmasta edullisempi. Pitkällä laina-ajalla kulut kasvavat korkeammaksi, mutta kuukausittainen maksueräsi on pienempi. Kannattaa miettiä mikä sopii tilanteeseesi parhaiten.

   Vakuudeton kertaluotto hyvämaineisilta rahoituslaitoksilta

   Kilpailuttamalla lainoja palvelumme kautta sinulla on mahdollisuus saada tarjouksia kaikilta yhteistyökumppaneiltamme. Suurimmalle osalla rahoituslaitoksista suosituin tuote on vakuudeton kertaluotto. Mietit ehkä, että millaisia rahoituslaitoksia yhteistyökumppaneinamme on?

   Sinun ei tarvitse huolehtia luotonantajien rehellisyydestä tai reiluudesta, koska kaikki yhteistyökumppanimme ovat hyvämaineisia toimijoita. Luonnollisesti kaikki heistä toimivat myös Suomen finanssivalvonnan alaisuudessa.

   Kulutusluottojen korkokatto takaa, että ryöstöhintaisten lainojen aika on ohi. Vuosikoron enimmäismäärä on laissa säädetty 20 %. Lainojen kilpailuttaminen on kuitenkin edelleen tärkeää, koska korkotaso vakuudeton kertaluotto tuotteissa vaihtelee 4 %:n ja 20 %:n välillä. Lainatarjoukset esitetään sinulle selkeässä ja puolueettomassa visuaalisessa muodossa ja voit helposti katsoa, että mikä vakuudeton kulutusluotto on sinulle paras.

   Vakuudeton kertaluotto eroaa kustannuksiltaan vakuudellisesta lainasta

   Vakuudellinen laina on edelleen suosittu tapa lainoittaa hankintoja. Vakuudellinen laina onkin lainanhakijan kannalta myös yleensä edullisin vaihtoehto. Vakuudellisia lainoja otetaan kuitenkin pääsääntöisesti suurempiin hankintoihin, kuten asunnon tai kesämökin ostamiseen. Sinunkin kannalta pienemmissä hankinnoissa edelleen kätevin on vakuudeton kertaluotto, vaikka kustannukset ovatkin korkeampia kuin vakuudellisessa lainassa.

   Kaikilla ei myöskään ole reaalivakuudeksi soveltuvaa omaisuutta. Mikäli siis tarvitset kiireellisesti lainaa ja sinulla ei ole reaaliomaisuutta lainan takuuksi tai et halua sitoa omaisuuttasi kulutusluoton vakuudeksi, niin vakuudeton kertalaina on tässä tapauksessa sinulle kätevin vaihtoehto.

   Kilpailutuspalvelumme kautta voit selvittää mikä on sinulle paras lainavaihtoehto. Monesti lainanhakijat pelkäävät, että kulutusluoton kulut nousevat kohtuuttoman suuriksi. Tämän takia kannattaakin olla tarkkana lainan valitsemisessa. Lainojen todelliset vuosikustannukset vaihtelevat suuresti.

   Vakuudeton kertaluotto ja todellinen vuosikorko

   Lainatarjouksia vertaillessa on tärkeää kiinnittää huomio lainan todelliseen vuosikorkoon. Todelliseen vuosikorkoon sisällytetään kaikki lainasi kustannukset. Näitä kustannuksia ovat esimerkiksi lainan avaamiseen liittyvät kustannukset, viitekorko, tilinhoitomaksut ja joustoluotoissa ja limiittilainoissa nostoihin liittyvät kustannukset. Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että mitä korkeampi lainan todellinen vuosikorko on niin sitä korkeammat ovat myös lainan kokonaiskustannukset.

   Lainapäätökseen liittyen on kuitenkin tärkeää selvittää myös, että mistä todellinen vuosikorko harkitsemassasi lainassa koostuu. Kulutusluotoissa suurimmat kustannukset usein tulevat välittömästi lainan ottamisen yhteydessä. Avausmaksu onkin usein yksi suurimmista yksittäisistä kustannuksista lainallesi.Lainan nostamiseen liittyvät kustannukset lisätään lainan todelliseen vuosikorkoon, vaikka itse kuukausierä olisi pieni. On siis tärkeää tutkia mistä todellinen vuosikorko muodostuu juuri kyseessä olevassa lainassa.

   Kertalainalle vaihtoehtoinen vakuudeton laina on joustoluotto. Siinä sinulla on mahdollisuus säädellä lainan takaisinmaksuaikaa ja tätä kautta myös lainan kuukausierää. Joustoluotossa on tietty minimikuukausierä. Lainaa vapautuu käyttöösi sitä mukaan, miten sitä lyhennät.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Vakuudeton kertaluotto ja muistilista

   Aivan ensimmäiseksi kun alat edes harkitsemaan lainan hakemista, niin sinun kannattaa selvittää, että kuinka paljon lainaa todella tarvitset. Tarkoituksenmukaista ei ole ottaa lainaa yhtään enempää, kuin sen mitä tarvitset. Lainaa ei kuitenkaan kannata ottaa myöskään liian pientä summaa, koska laina ei välttämättä palvele silloin tarkoitustaan.

   Lainoja on järkevää vertailla perusteellisesti. Ei siis kannata ottaa vastaan heti ensimmäistä tarjousta, mikä esitetään, sillä lainojen ehdoissa ja kokonaiskustannuksissa on paljon eroja. Lainaa kannattaa ottaa ainoastaan luotettavilta kumppaneilta. Meidän kauttamme voit olla varma siitä, että yhteistyökumppanimme ovat luotettavia. Valitsemme rahoituslaitokset tarkoin ja ne kaikki toimivat suomalaisten viranomaisten valvonnassa.

   Sinun on lisäksi hyvä muistaa, että lainatarjoukset eivät sido sinua mihinkään. Mikäli et halua ottaa lainatarjousta vastaan, niin voit antaa sen vanhentua. Lainatarjoukset ovat voimassa tietyn aikaa, ja sulkeutuvat itsestään, jos et reagoi niihin ajoissa. Voit kilpailuttaa veloituksetta lainoja palvelumme kautta. Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään ja on ilmaista.

   Vertailemalla eri rahoituslaitoksien tarjouksia löydät mahdollisesti sinulle parhaiten sopivan lainan. Vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon. Mikäli kaikki näyttää hyvältä, niin jäljelle jää enää lainan hyväksyminen. Voit hyväksyä lainan allekirjoittamalla sen verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmennetta käyttäen. Toisinaan vielä ennen lopullista lainan hyväksymistä luotonantaja voi pyytää sinulta tulotietojasi ja verotustodistusta.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Hae vakuudeton kertaluotto heti tilille

   Voit hakea lainaa palvelumme kautta mihin aikaan vuorokautta tahansa, jokaisena viikonpäivänä. Laina maksetaan tilillesi rahoituslaitoksen asiakaspalvelun aukioloaikojan puitteissa. Toisinaan saat rahat tilillesi ympäri vuorokauden. Tämä on tosin yleensä vain limiittiluotoissa, johon sinulle on jo sopimus. Voit nostaa luottoa luottorajasi puitteissa.

   Nykyään useimmilla rahoituslaitoksilla tekoäly käsittelee hakemuksesi ja antaa alustavan luottotarjouksen, mikäli kriteerit lainanmyöntöön täyttyvät. Tämä tarkoittaa sitä, että alat saamaan tarjouksia melkein välittömästi hakemuksesi jättämisen jälkeen. Puolen tunnin sisällä olet saanut jo useimmat lainatarjoukset. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen laina maksetaan tilillesi rahoituslaitoksen asiakaspalvelun aukioloista riippuen. Usein myös viikonloppuisin ja iltaisin.

   Lainan kilpailuttamispalvelussamme on yli 30 pankkia ja rahoituslaitoista, joilta sinulla on mahdollisuus saada lainatarjouksia. Hakemuksen jättäminen on ainut tapa tutustua niihin lainoihin, joita sinulle on tarjolla. Sen voit tehdä huoletta jo tänään, koska lainan hakeminen ei sido sinoa mihinkään. Laina on mahdollista saada edullisesti ja nopeasti tilillesi. Kilpailutuspalvelumme kautta saa juuri sinulle räätälöityjä lainatarjouksia.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen