Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Vakuudeton kertaluotto heti tilille

Kilpailuta ja hae vakuudeton kertaluotto heti tilille netistä 2 000 – 60 000 €.

Hae vakuudeton kertaluotto heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Luottoa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan vakuudettoman kertaluoton heti tilille. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Hae vakuudeton kertaluotto heti tilille ilman takaajia

Summarumin kautta voit hakea vakuudetonta kertaluottoa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Kertaluoton hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta kertaluottoa heti tilille 2000 eurosta aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

Kilpailuta ja vertaile kertaluotot helposti ja nopeasti

Kun kertaluottohakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa kertaluottoa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa ratkaisua. Ensimmäiset alustavat kertaluottotarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin kertaluotto.

Kilpailuta kertaluotot netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan kertaluottoa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä kertaluotto ilman vakuuksia pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman kertaluoton tilille pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti kertaluottojen ja lainojen vertailussa sinuyn kannattaa kiinnittää huomiota näihin:

 • kertaluoton korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton kertaluotto heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt kertaluottotarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, kertaluotto maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

Täytä hakemus, lähetä se, ja voit saada lainaa heti!


Löydä edullisin vakuudeton kertaluotto heti tilille

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan vakuudettoman kertaluoton. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Mistä helposti vakuudeton kertaluotto heti tilille?

Tavoitteenasi on saada luotto ilman vakuuksia nopeasti tilillesi? Me voimme auttaa sinua tässä tavoitteessa. Luotto on todellakin mahdollista löytää nopeasti ja saada myös maksuun ilman viivytyksiä.

Sinun ei tarvitse itse jättää hakemusta erikseen kymmenille eri rahoitusyhtiöille. Riittää, että jätät yhden hakemuksen palvelumme kautta ja me kilpailutamme rahoitusyhtiöt ja pankit puolestasi.

Kertaluotto ilman vakuuksia nopeasti tilille on täysin mahdollista saada. Se kuinka monta tarjousta saat, riippuu tilanteestasi ja rahoitusyhtiöistä.

Palvelumme on erittäin suosittu, koska voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa kymmeniä lainantarjoajia. Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään ja saat personoituja lainatarjouksia heti.

LUE LISÄÄ: Tarvitsen rahaa heti

Hae vakuudetonta kertaluottoa näin

 1. Tutki omaa budjettiasi realistisesti. Huomioi budjetissa kaikki tulosi ja menosi. Muista varautua myös yllättäviin menoihin.
 2. Kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot täytettyäsi, lähetä kertaluottohakemus meille.
 3. Ensimmäiset kertaluottotarjoukset saapuvat sähköpostiisi nopeasti.
 4. Vertaile kaikkia tarjouksia rauhassa. Hyväksy tarjouksista se, joka soveltuu parhaiten tilanteeseesi.

Muista, että sinun ei ole pakko hyväksyä yhtään saamaasi tarjousta. Kertaluoton hakeminen ei siis sido sinua vielä mihinkään.

Kenelle kertaluotto ilman vakuuksia myönnetään?

Kun haet vakuudetonta kertaluottoa Summarumin kautta, on sinun täytettävä muutamia ehtoja. Näitä ovat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Säännölliset tulot
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen osoite Suomessa

Osa yhteistyökumppaneistamme myöntää kertaluottoja vain yli 20-vuotiaille, mutta tämä ei ole este hakemuksen täyttämiselle 18-vuotiaana. Saat kertaluottotarjouksia siis kilpailutuksemme jälkeen vain niiltä yhtiöiltä, jotka myöntävät lainaa alle 20-vuotiaille.

TUTUSTU MYÖS: Täsmäluotot

Miksi kannattaa kilpailuttaa vakuudeton kertaluotto

Nykyisin pelkästään Suomessa toimivia luotontarjoajia on jo useita kymmeniä. Tämä tarkoittaa sitä, että toinen toistaan paremmalta kuulostavia lainatarjouksia satelee kuluttajille jatkuvasti. Aikaisemmin haasteena oli se, että lainantarjoajia ei ollut kuin muutama. Nyt tilanne on täysin erilainen ja haasteeksi onkin noussut luotontarjoajien runsaus.

Vinkki

Palvelumme kautta voit kilpailuttaa yli 30 lainantarjoajaa ja näin saada kertaluotto heti tilille. Säästät siis kallisarvoista aikaasi, kun sinun ei tarvitse metsästää netistä eri rahoitusyhtiöitä ja lähettää jokaiseen niistä omaa hakemusta. Säästät siis parhaimmillaan jopa useita päiviä aikaa, kun jätät hakemuksen palvelumme kautta.

Olemme objektiivinen ja täysin kotimainen kilpailutuspalvelu.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Vakuudeton laina on suosituin muoto kulutusluotosta, ja koska kertaluotto on yleisin luottomuoto, luonnollisesti lähes kaikki rahoitusyhtiöt tarjoavat tätä vaihtoehtoa. Kertaluottoa valittaessasi sinun kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota muihinkin kriteereihin kuin pelkästään siihen, kuinka nopeasti saat sen tilillesi.

Ennen kaikkea on tärkeää, että lasket paljon lainasta tulee kuluja. Kertaluoton kokonaiskustannukset muodostavat todellisen vuosikoron lainalle.

Yksinkertaistetusti voit valita lyhytkestoisen lainan korkeammalla kuukausierällä tai pitkäkestoisen lainan pienemmällä kuukausierällä. Kummassakin vaihtoehdossa on etunsa. Lyhyt kertaluotto kerryttää vähemmän kuluja ja on näin ollen todellisen vuosikoron näkökulmasta edullisempi.

Pitkällä laina-ajalla kulut kasvavat korkeammaksi, mutta kuukausittainen maksueräsi on pienempi. Kannattaa siis miettiä jo ennen kertaluoton hakemista, mikä sopii tilanteeseesi parhaiten.

Hae vakuudetonta kertaluottoa vain hyvämaineisilta rahoitusyhtiöiltä

Kilpailuttamalla kertaluottoja palvelumme kautta sinulla on mahdollisuus saada tarjouksia kaikilta yhteistyökumppaneiltamme. Suurimmalle osalla rahoitusyhtiöistä suosituin tuote on vakuudeton kertaluotto. Mietit ehkä, että millaisia rahoitusyhtiöitä ja pankkeja yhteistyökumppaneinamme on?

Sinun ei tarvitse huolehtia luotonantajien rehellisyydestä tai reiluudesta, koska kaikki yhteistyökumppanimme ovat hyvämaineisia toimijoita. Luonnollisesti kaikki heistä toimivat myös Suomen finanssivalvonnan alaisuudessa.

Summarumin kautta tavoitat seuraavat pankit ja rahoitusyhtiöt

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Komplett Bank logo
 • Lainasto logo
 • Aasa logo
 • Collector Bank logo

Kertaluoton korko

Kertaluottojen korkokatto takaa sen, että ryöstöhintaisten lainojen aika on ohi. Vuosikoron enimmäismäärä on laissa säädetty 20 %. Kertaluottojen kilpailuttaminen on kuitenkin edelleen tärkeää, koska korkotaso vakuudeton kertaluotto tuotteissa vaihtelee 4 %:n ja 20 %:n välillä.

Lainatarjoukset esitetään sinulle selkeässä ja puolueettomassa visuaalisessa muodossa ja voit helposti katsoa, että mikä vakuudeton kulutusluotto on sinulle paras.

Vakuudeton kertaluotto ja todellinen vuosikorko

Lainatarjouksia vertaillessa sinun on tärkeää kiinnittää huomio lainan todelliseen vuosikorkoon. Todelliseen vuosikorkoon sisällytetään kaikki kertaluottosi kustannukset. Näitä kustannuksia ovat esimerkiksi

 • kertaluoton avaamiseen liittyvät kustannukset
 • viitekorko
 • tilinhoitomaksut
 • joustoluotoissa ja limiittilainoissa nostoihin liittyvät kustannukset.

Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että mitä korkeampi kertaluoton todellinen vuosikorko on sitä korkeammat ovat myös sen kokonaiskustannukset.

Ennen kuin lainapäätös hyväksytään, on siihen liittyen on kuitenkin tärkeää selvittää myös, että mistä todellinen vuosikorko harkitsemassasi lainassa koostuu.

Tiesitkö?

Kertaluotoissa suurimmat kustannukset usein tulevat välittömästi lainan ottamisen yhteydessä. Avausmaksu onkin usein yksi suurimmista yksittäisistä kustannuksista kertaluotollesi.

Kertaluoton nostamiseen liittyvät kustannukset lisätään lainan todelliseen vuosikorkoon, vaikka itse kuukausierä olisi pieni. On siis tärkeää tutkia mistä todellinen vuosikorko muodostuu juuri kyseessä olevassa lainassa.

Kertaluotolle vaihtoehtoinen vakuudeton laina on joustoluotto. Siinä sinulla on mahdollisuus säädellä lainan takaisinmaksuaikaa ja tätä kautta myös lainan kuukausierää. Joustoluotossa on tietty minimikuukausierä. Lainaa vapautuu käyttöösi sitä mukaan, miten sitä lyhennät.

Vakuudeton kertaluotto eroaa kustannuksiltaan vakuudellisesta lainasta

Vakuudellinen kertaluotto on edelleen suosittu tapa lainoittaa hankintoja. Vakuudellinen kertalaina onkin lainanhakijan kannalta myös yleensä edullisin vaihtoehto. Vakuudellisia lainoja otetaan kuitenkin pääsääntöisesti suurempiin hankintoihin, kuten asunnon tai kesämökin ostamiseen.

Sinunkin kannalta pienemmissä hankinnoissa edelleen kätevin on vakuudeton kertaluotto, vaikka kustannukset ovatkin korkeampia kuin vakuudellisessa lainassa.

Kaikilla ei myöskään ole reaalivakuudeksi soveltuvaa omaisuutta. Mikäli siis tarvitset kiireellisesti lainaa ja sinulla ei ole reaaliomaisuutta lainan takuuksi tai et halua sitoa omaisuuttasi kulutusluoton vakuudeksi, on vakuudeton kertaluotto tässä tapauksessa sinulle kätevin vaihtoehto.

Kilpailutuspalvelumme kautta voit selvittää mikä on sinulle paras lainavaihtoehto. Monesti lainanhakijat pelkäävät, että kulutusluoton kulut nousevat kohtuuttoman suuriksi. Tämän takia kannattaakin olla tarkkana lainan valitsemisessa. Lainojen todelliset vuosikustannukset vaihtelevat suuresti.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Vakuudeton kertaluotto: hakijan muistilista

 1. Ennen kuin alat edes harkitsemaan kertaluoton hakemista, sinun on tärkeä selvittä kuinka paljon todella tarvitset.
 2. Kertaluotot on järkevä vertailla perusteellisesti. Sinun ei siis kannata ottaa vastaan heti ensimmäistä tarjousta, sillä luottojen ehdoissa ja kustannuksissa on paikoin suuriakin eroja.
 3. Kertaluottoa sinun kannattaa ottaa ainoastaan luotettavilta kumppaneilta.
 4. Saadut tarjoukset eivät vielä sido sinua mihinkään. Jos et halua hyväksyä yhtään tarjousta, voit antaa kaikkien vanhentua.
 5. Voit kilpailuttaa kertaluotot täysin maksutta palvelumme kautta.

Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Hae vakuudeton kertaluotto heti tilille

Voit hakea vakuudetonta kertaluottoa palvelumme kautta mihin aikaan vuorokautta tahansa, jokaisena viikonpäivänä. Kertaluotto maksetaan tilillesi rahoitusyhtiön asiakaspalvelun aukioloaikojan puitteissa.

Toisinaan saat rahaa nopeasti tilillesi – miltei ympäri vuorokauden. Tämä on tosin yleensä vain limiittiluotoissa, johon sinulle on jo sopimus.

Nykyään useimmilla rahoitusyhtiöillä tekoäly käsittelee hakemuksesi ja antaa alustavan luottotarjouksen, mikäli kriteerit lainanmyöntöön täyttyvät. Tämä tarkoittaa sitä, että alat saada tarjouksia melkein välittömästi hakemuksesi jättämisen jälkeen.

Kertaluottojen kilpailuttamispalvelussamme on yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiöitä, joilta sinulla on mahdollisuus saada lainatarjouksia. Hakemuksen jättäminen on ainut tapa tutustua niihin kertaluottoihin, joita sinulle on tarjolla.

Sen voit tehdä huoletta jo tänään, koska kertaluoton hakeminen ei sido sinua mihinkään.

Älä siis aikaile vaan täytä hakemus ja saat parhaassa tapauksessa lainaa nopeasti ja helposti!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen