Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa ilman takaajia

   Kilpailuta ja hae lainaa netistä ilman takaajia ja vakuuksia 2 000 – 60 000 €.

   Hae lainaa ilman takaajia ja vakuuksia ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa ilman takaajia 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan ilman takaajia ja vakuuksia. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa ilman takaajia ja vakuuksia jopa 60 000 euroa

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa ilman takaajia ja vakuuksia luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa ilman takaajia ja vakuuksia helposti netistä jopa 60 000 euroon asti. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat ilman takaajia ja vakuuksia helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa ilman takaajia ja vakuuksia.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa ilman takaajia ja vakuuksia. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina ilman vakuuksia.

   Kilpailuttamalla lainat ilman takaajia ja vakuuksia netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa ilman takaajia ja vakuuksia erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina ilman takaajia ja vakuuksia netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan ilman vakuuksia pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Laina ilman takaajia ja vakuuksia heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan ilman takaajia ja vakuuksia, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin laina ilman takaajia tai vakuuksia

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan ilman takaajaa tai vakuutta. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Lainaa ilman takaajia – tätä se tarkoittaa

   Lainan ottaminen ilman takaajia tarkoittaa yksinkertaistettuna sitä, että lainaa ottaessasi sinulla ei tarvitse olla toista ihmistä tukena takaamaan lainasi takaisinmaksua lainanantajalle. Olet siis yksin vastuussa lainan takaisinmaksusta.

   Hyvin monelta suomalaiselta ei löydy suurta varallisuutta tai läheisiä ihmisiä takaamaan lainaa, joita perinteisesti lainan oton yhteydessä edellytetään. Siksi on tärkeää, että myös heillä on mahdollisuus hakea lainaa suurempia hankintoja, yllättäviä menoja tai arkielämää varten.

   Takaajien löytäminen ei myöskään ole aina täysin yksiselitteistä, eikä moni halua sekoittaa ystäviään tai perheenjäseniään omiin talousasioihin.

   Hyvin tyypillisesti vakuudettomat lainat ovat luonteeltaan joko pikavippilainoja tai kulutusluottoja. Suomen Pankin teettämän tilaston mukaan vuoden 2020 lopulla lähes puolet suomalaisten ottamista kotitalouslainoista oli kulutusluottoja. Lainaa haetaan siis ilman takaajia tai vakuuksia tyypillisesti hyvin arkisiin menoihin ja hankintoihin.

   Takaajien ja vakuuksien puuttumisella lainanhakuprosessi on usein huomattavasti nopeampaa.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Näin lainan takaus eroaa laina vakuuksista

   Lainan takaaminen ja lainan vakuudet voivat mennä helposti sekaisin. Niiden välillä on kuitenkin selviä eroja. Lainan takauksen yhteydessä vain toinen henkilö voi toimia lainan takaajana. Tämä niin sanottu henkilötakaaja ei panttaa omaisuuttaan lainan vakuudeksi, vaan antaa takauksen siitä, että maksaa lainan takaisin, mikäli velan ottaja ei siihen syystä tai toisesta kykene.

   Vakuuden antaja voi taas olla joko velallinen itse tai toinen henkilö. Käytännössä vakuuden antaja antaa pankille omaa omaisuuttaan lainan pantiksi, eli lisävakuudeksi. Mikäli velallinen ei maksa ottamaansa lainaa takaisin on pankilla mahdollisuus myydä annettu lisävakuus tällöin pois, ja rahoittaa sillä lainan takaisinmaksu.

   Mikä sitten sopii lainan vakuudeksi? Lainan vakuutena ei nimittäin voi toimia ihan mikä tahansa arvokas omaisuus. Esimerkiksi auto tai perintönä saatu taidemaalaus eivät käy lainan vakuutena pankeille ja rahalaitoksille. Tyypillisiä lainan vakuuksia ovat muun muassa

   • Asunto
   • Rahastosäästöt
   • Osakkeet
   • Metsä
   • Kiinteistöt
   • Muu reaaliomaisuus

   Mistä voin hakea lainaa ilman takaajia?

   Lainaa ilman takaajia ja vakuuksia on mahdollista hakea monesta suuresta suomalaisesta pankista, sekä useasta eri rahoitusta tarjoavasta yrityksestä hyvin pienellä korolla.

   Monen eri pankin ja rahoitusta tarjoavan yrityksen sivuilla vakuudettomasta lainasta puhuttaessa käytetään joko termiä kulutusluotto tai joustoluotto. Sanat eivät täysin ole synonyymeja keskenään, sillä esimerkiksi kulutusluottoja voi hakea myös vakuuden kanssa.

   Lainan hakeminen ilman takaajia on usein hyvin nopea prosessi. Hakemuksen tekemiseen ei mene usein muutamaa minuuttia kauempaa. Hakemuksen tekeminen on monesti ilmaista, eikä sen jättäminen vielä sido asiakasta mihinkään.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Rahoitusyhtiöltä lainaa ilman takaajia

   Monet suomalaiset ja kansainväliset rahalaitokset eli lainantarjoajat tarjoavat lainaa ilman takaajia. Oikeastaan, tämä on jopa kaikkein tavallisin keino hakea lainaa näiltä toimijoilta. Rahoitusyhtiöt harvemmin edellyttävät takaajia lainaa hakiessa. Takaajien liittäminen tekee lainanhakuprosessista huomattavasti pidemmän. Tämä taas ei sovi näiden lainantarjoajien strategiaan toimia nopeana apuna talousasioissa.

   Isommissa lainoissa rahalaitoksissa voidaan kuitenkin hyödyntää vakuuksia haettavalle lainalle. Vakuudet tekevät lainan myöntämisestä turvallisempaa rahalaitokselle.

   Vakuudet toimivat ikään kuin hätävarana sille tilanteelle, ettei lainanottaja syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaa takaisin. Tässä tilanteessa vakuudet voidaan realisoida, josta lainan myöntäjä saa oman myöntämänsä rahasumman takaisin.

   Rahoitusalan yhtiöiden tyypillisin tuote on kuitenkin laina ilman takaajia ja vakuuksia. Näitä lainoja kutsutaan useilla eri nimityksillä, joista kulutusluotto taitaa olla kuitenkin yleisin. Kulutusluottoja myönnetään nimensä mukaisesti juuri kulutukseen tai muihin arkisiin menoihin. Näitä voivat olla esimerkiksi remontti, häät, uusi auto tai lainojen yhdistäminen.

   Yksi suosituimmista ja samalla suurimmista suomessa toimivista rahoitusyhtiöistä on espanjalainen Santander. Santander tarjoaa lainaa ilman takaajia ja vakuuksia hyvin monenlaisiin eri käyttötarkoituksiin.

   Näistä pankeista lainaa ilman takaajia

   Suomessa monet suuret pankit tarjoavat asiakkailleen lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Lisää lainojen ehdoista, koroista ja niiden maksuajoista löydät pankkien omilta sivulta. Alla lyhyt kuvaus viiden tunnetun Suomalaisen pankin tarjoamista vakuudettomista lainoista.

   Aktiasta lainaa ilman takaajia

   Olit sitten korjaamassa kattoa tai hankkimassa uutta menopeliä kesäksi Aktia tarjoaa hyvin joustavaa ja edullista lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Aktian Käyttölaina on vakuudeton kulutusluotto, jonka asiakas saa yhdessä erässä pankkitililleen tai Wallet-tililleen.

   Käyttölainan takaisinmaksuaika on 24-120 kuukautta ja lainaa maksetaan takaisin kiinteissä vähintään 50€ erissä takaisin. Aktian pankista lainaa ilman takaajia on mahdollista hakea 2 500€- 20 000€. Lisää Aktian käyttölainasta ja sen ehdoista löydät heidän sivuiltaan.

   Nordeasta lainaa ilman takaajia

   Nordea tarjoaa vakuudetonta lainaa niin pieniin kuin isompiinkin hankintoihin tai kuluihin. Vakuudettomat lainat ovat Nordeassa kulutusluottoja. Vakuudettomat lainat myönnetään korttiluoton tai joustoluoton muodossa.

   Vakuudettoman lainan hakeminen on tehty hyvin helpoksi asiakkaille verkossa ja se on mahdollista räätälöidä juuri sopivaksi sinun talouteen ja tarpeisiin. Lainaa Nordeasta ilman takaajia on mahdollista saada jopa 50 000€ asti ilman erillistä avausmaksua. Lainanottajalla on myös mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa.

   Osuuspankista lainaa ilman takaajia

   OP tarjoaa hyvin kilpailukykyistä lainaa niin vakuudellisten kuin vakuudettomien lainojen kohdalla. OP tarjoaa asiakkailleen kolmea erilaista lainaa

   Lainat eroavat toisistaan vakuuksien, koron sekä maksimimäärän suhteen. Tyypillinen korko Osuuspankin vakuudettomissa lanoissa on 6-8%. OP:sta lainaa ilman takaajia ja vakuuksia voi hakea 2 000-15 000€. OP:n vakuudettomassa lainassa huomionarvoista on myös se, että lainaa voi hakea vain OP:n asiakkaat. Vakuudetonta lainaa ei voi myöskään hakea toisen henkilön kanssa.

   Säästöpankista lainaa ilman takaajia

   Säästöpankin vakuudeton laina kulkee myös kulutusluoton nimellä. Säästöpankin kulutusluoton laina-aika on tyypillisesti hyvin lyhyt, noin 5 vuotta joten se sopii hyvin hyvin lyhytaikaisiin menoihin tai hankintoihin. Lainan takaisinmaksun voi suorittaa kolmella eri lyhennystavalla: tasalyhennyksenä, tasaeränä tai annuiteettina.

   Danske Bankista lainaa ilman takaajia

   Danske Bankin haavelaina sopii asiakkaille, jotka eivät halua pantata omaisuuttaan lainan vakuudeksi. Lainaa ilman takaajia ja vakuuksia on mahdollista hakea Danske Bankin asiakkaana aina 15 000€ asti, mutta kahdella lainanottajalla jopa 30 000€ asti. Lainan korko muodostuu viitekorosta, jonka päälle lisätään 7-10% lainanottajasta riippuen. Haavelainan viitekorkona toimii 12kk Euribor-korko.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainan hakeminen ilman takaajia tiivistettynä

   Lainaa ilman takaajia ja vakuuksia on mahdollista hakea monesta eri pankista, sekä rahalaitoksesta. Usein vakuudellisissa lainoissa nimelliskorko on pienempi, kuin vakuudettomissa lainoissa.

   Vakuudettomia lainoja haetaan hyvin arkisiin menoihin, mutta myös isompiin menoihin tai hankintoihin. Kun lainaa haetaan ilman takaajia on todella tärkeää muistaa kilpailuttaa lainojen korot usean eri rahoitusta tarjoavan pankin tai rahalaitoksen kesken.

   Vakuudettomat lainat kulkevat monella eri nimellä riippuen pankista ja rahalaitoksesta. Hyvin usein puhutaan kulutusluotosta, joustoluotosta, käyttölainasta tai pikalainasta. Sanat eivät ole täysin synonyymeja keskenään.

   Lainaa ilman takaajia ja vakuuksia on mahdollista hakea jopa 60 000€ asti. Korot vaihtelevat hyvin paljon ja niihin vaikuttaa vahvasti lainanottajan maksukyky ja maksusuunnitelma.

   Jotta lainan koron saisi mahdollisimman pieneksi on hyvä kilpailuttaa eri lainanantajat keskenään. Kilpailuttamisen ansiosta asiakkaan on mahdollista saada lainansa ilman takaajia jopa 4.5% korolla Summarumin kautta.

   Takaajien ja vakuuksien puuttumisella lainanhakuprosessi on usein huomattavasti nopeampaa.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainaa ilman takaajia ja vakuuksia – Usein kysyttyä

   Mitä tarkoittaa laina ilman takaajia?
   Lainaa ottaessa ei tarvita toista ihmistä takaamaan pankille tai rahalaitokselle lainan takaisinmaksua.
   Paljonko saa lainaa ilman takaajia?
   Lainaa on mahdollista saada ilman vakuuksia ja takaajia 60 000€ asti.
   Saako pankista lainaa ilman takaajia?
   Saa. Useat suomalaiset pankit tarjoavat myös lainaa asiakkailleen ilman takaajia tai vakuuksia. Näistä lainoista käytetään usein monia eri nimiä, kuten kulutusluotto, käyttölaina,joustoluotto, pikaluotto tai haavelaina.
   Mistä pankista lainaa ilman takaajia?
   Lainaa ilman takaajia ja vakuuksia saat ainakin seuraavista pankeista: Nordea, OP, Danske Bank, Aktia, Säästöpankki, POP pankki, S-pankki.
   Miten lainan takaus eroaa vakuuksista?
   Lainan takaaja on aina toinen henkilö kuin lainan ottaja. Lainan takaaja takaa lainan takaisinmaksun pankille tai rahalaitokselle. Lainan vakuus on jokin arvokas omaisuusluokka, kuten esimerkiksi asunto, metsä tai osakkeet. Pankki tai rahalaitos voi realisoida rahaksi, mikäli lainanottaja ei maksa lainaansa takaisin.