Lainaa ilman takaajia

Tarvitsetko lainaa – mutta takaajat ja vakuudet puuttuvat? Tämä ei ole välttämättä ongelma. Lainaa voi nimittäin saada ilman takaajia tai vakuuksia. Lue alta lisää miten se Summarumin kautta onnistuu.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa ilman takaajia – tätä se tarkoittaa

   Lainan ottaminen ilman takaajia tarkoittaa yksinkertaistettuna sitä, että lainaa ottaessasi sinulla ei tarvitse olla toista ihmistä tukena takaamaan lainasi takaisinmaksua lainanantajalle. Olet siis yksin vastuussa lainan takaisinmaksusta.

   Hyvin monelta suomalaiselta ei löydy suurta varallisuutta tai läheisiä ihmisiä takaamaan lainaa, joita perinteisesti lainan oton yhteydessä edellytetään. Siksi on tärkeää, että myös heillä on mahdollisuus hakea lainaa suurempia hankintoja, yllättäviä menoja tai arkielämää varten.

   Takaajien löytäminen ei myöskään ole aina täysin yksiselitteistä, eikä moni halua sekoittaa ystäviään tai perheenjäseniään omiin talousasioihin.

   Hyvin tyypillisesti vakuudettomat lainat ovat luonteeltaan joko pikavippilainoja tai kulutusluottoja. Suomen Pankin teettämän tilaston mukaan vuoden 2020 lopulla lähes puolet suomalaisten ottamista kotitalouslainoista oli kulutusluottoja. Lainaa haetaan siis ilman takaajia tai vakuuksia tyypillisesti hyvin arkisiin menoihin ja hankintoihin.

   Takaajien ja vakuuksien puuttumisella lainanhakuprosessi on usein huomattavasti nopeampaa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ilman takaajia ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa ilman takaajia pienellä korolla

   Usein vakuudellisissa lainoissa nimelliskorko on pienempi, kuin vakuudettomissa lainoissa. Vakuus tuo turvaa lainanantajalle takaisinmaksun suhteen, ja siksi se vaikuttaa korkoon myönteisesti.

   Siksi kun lainaa haetaan ilman takaajia ja vakuuksia on hyvin tärkeää olla tarkkana lainan korkojen kanssa. Suuret korot voivat koitua lainan ottajalle hyvinkin kalliiksi, mikäli hän ei huomioi kilpailuttaa ottamaansa lainaa. Tätä tarkoitusta varten Summarum tarjoaa lainanottajalle mahdollisuuden kilpailuttaa lainojaan eri käyttötarkoituksiin kuten asuntoon, autoon tai vaikkapa remonttiin.

   Kilpailuttamisen ansiosta asiakkaan on mahdollista saada lainansa ilman takaajia jopa 4.5% korolla Summarumin kautta.


   Näin lainan takaus eroaa laina vakuuksista

   Lainan takaaminen ja lainan vakuudet voivat mennä helposti sekaisin. Niiden välillä on kuitenkin selviä eroja. Lainan takauksen yhteydessä vain toinen henkilö voi toimia lainan takaajana. Tämä niin sanottu henkilötakaaja ei panttaa omaisuuttaan lainan vakuudeksi, vaan antaa takauksen siitä, että maksaa lainan takaisin, mikäli velan ottaja ei siihen syystä tai toisesta kykene.

   Vakuuden antaja voi taas olla joko velallinen itse tai toinen henkilö. Käytännössä vakuuden antaja antaa pankille omaa omaisuuttaan lainan pantiksi, eli lisävakuudeksi. Mikäli velallinen ei maksa ottamaansa lainaa takaisin on pankilla mahdollisuus myydä annettu lisävakuus tällöin pois, ja rahoittaa sillä lainan takaisinmaksu.

   Mikä sitten sopii lainan vakuudeksi? Lainan vakuutena ei nimittäin voi toimia ihan mikä tahansa arvokas omaisuus. Esimerkiksi auto tai perintönä saatu taidemaalaus eivät käy lainan vakuutena pankeille ja rahalaitoksille. Tyypillisiä lainan vakuuksia ovat muun muassa

   • Asunto
   • Rahastosäästöt
   • Osakkeet
   • Metsä
   • Kiinteistöt
   • Muu reaaliomaisuus

   Mistä voin hakea lainaa ilman takaajia?

   Lainaa ilman takaajia ja vakuuksia on mahdollista hakea monesta suuresta suomalaisesta pankista, sekä useasta eri rahoitusta tarjoavasta yrityksestä hyvin pienellä korolla.

   Monen eri pankin ja rahoitusta tarjoavan yrityksen sivuilla vakuudettomasta lainasta puhuttaessa käytetään joko termiä kulutusluotto tai joustoluotto. Sanat eivät täysin ole synonyymeja keskenään, sillä esimerkiksi kulutusluottoja voi hakea myös vakuuden kanssa.

   Lainan hakeminen ilman takaajia on usein hyvin nopea prosessi. Hakemuksen tekemiseen ei mene usein muutamaa minuuttia kauempaa. Hakemuksen tekeminen on monesti ilmaista, eikä sen jättäminen vielä sido asiakasta mihinkään.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Rahalaitoksesta lainaa ilman takaajia

   Monet suomalaiset ja kansainväliset rahalaitokset tarjoavat lainaa ilman takaajia. Oikeastaan, tämä on jopa kaikkein tavallisin keino hakea lainaa näiltä toimijoilta. Rahalaitokset harvemmin edellyttävät takaajia lainaa hakiessa. Takaajien liittäminen tekee lainanhakuprosessista huomattavasti pidemmän. Tämä taas ei sovi rahalaitosten strategiaan toimia nopeana apuna talousasioissa.

   Isommissa lainoissa rahalaitoksissa voidaan kuitenkin hyödyntää vakuuksia haettavalle lainalle. Vakuudet tekevät lainan myöntämisestä turvallisempaa rahalaitokselle.

   Vakuudet toimivat ikään kuin hätävarana sille tilanteelle, ettei lainanottaja syystä tai toisesta pysty maksamaan lainaa takaisin. Tässä tilanteessa vakuudet voidaan realisoida, josta lainan myöntäjä saa oman myöntämänsä rahasumman takaisin.

   Rahalaitoksien tyypillisin tuote on kuitenkin laina ilman takaajia ja vakuuksia. Näitä lainoja kutsutaan useilla eri nimityksillä, joista kulutusluotto taitaa olla kuitenkin yleisin. Kulutusluottoja myönnetään nimensä mukaisesti juuri kulutukseen tai muihin arkisiin menoihin. Näitä voivat olla esimerkiksi remontti, häät, uusi auto tai lainojen yhdistäminen.

   Yksi suosituimmista ja samalla suurimmista suomessa toimivista rahalaitoksista on espanjalainen Santander. Santander tarjoaa lainaa ilman takaajia ja vakuuksia hyvin monenlaisiin eri käyttötarkoituksiin.

   Näistä pankeista lainaa ilman takaajia

   Suomessa monet suuret pankit tarjoavat asiakkailleen lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Lisää lainojen ehdoista, koroista ja niiden maksuajoista löydät pankkien omilta sivulta. Alla lyhyt kuvaus viiden tunnetun Suomalaisen pankin tarjoamista vakuudettomista lainoista.

   Aktiasta lainaa ilman takaajia

   Olit sitten korjaamassa kattoa tai hankkimassa uutta menopeliä kesäksi Aktia tarjoaa hyvin joustavaa ja edullista lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Aktian Käyttölaina on vakuudeton kulutusluotto, jonka asiakas saa yhdessä erässä pankkitililleen tai Wallet-tililleen.

   Käyttölainan takaisinmaksuaika on 24-120 kuukautta ja lainaa maksetaan takaisin kiinteissä vähintään 50€ erissä takaisin. Aktian pankista lainaa ilman takaajia on mahdollista hakea 2 500€- 20 000€. Lisää Aktian käyttölainasta ja sen ehdoista löydät heidän sivuiltaan.

   Nordeasta lainaa ilman takaajia

   Nordea tarjoaa vakuudetonta lainaa niin pieniin kuin isompiinkin hankintoihin tai kuluihin. Vakuudettomat lainat ovat Nordeassa kulutusluottoja. Vakuudettomat lainat myönnetään korttiluoton tai joustoluoton muodossa.

   Vakuudettoman lainan hakeminen on tehty hyvin helpoksi asiakkaille verkossa ja se on mahdollista räätälöidä juuri sopivaksi kuluttajan talouteen ja tarpeisiin. Lainaa Nordeasta ilman takaajia on mahdollista saada jopa 50 000€ asti ilman erillistä avausmaksua. Lainanottajalla on myös mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa.

   Osuuspankista lainaa ilman takaajia

   OP tarjoaa hyvin kilpailukykyistä lainaa niin vakuudellisten kuin vakuudettomien lainojen kohdalla. OP tarjoaa asiakkailleen kolmea erilaista lainaa

   Lainat eroavat toisistaan vakuuksien, koron sekä maksimimäärän suhteen. Tyypillinen korko Osuuspankin vakuudettomissa lanoissa on 6-8%. OP:sta lainaa ilman takaajia ja vakuuksia voi hakea 2 000-15 000€. OP:n vakuudettomassa lainassa huomionarvoista on myös se, että lainaa voi hakea vain OP:n asiakkaat. Vakuudetonta lainaa ei voi myöskään hakea toisen henkilön kanssa.

   Säästöpankista lainaa ilman takaajia

   Säästöpankin vakuudeton laina kulkee myös kulutusluoton nimellä. Säästöpankin kulutusluoton laina-aika on tyypillisesti hyvin lyhyt, noin 5 vuotta joten se sopii hyvin hyvin lyhytaikaisiin menoihin tai hankintoihin. Lainan takaisinmaksun voi suorittaa kolmella eri lyhennystavalla: tasalyhennyksenä, tasaeränä tai annuiteettina.

   Danske Bankista lainaa ilman takaajia

   Danske Bankin haavelaina sopii asiakkaille, jotka eivät halua pantata omaisuuttaan lainan vakuudeksi. Lainaa ilman takaajia ja vakuuksia on mahdollista hakea Danske Bankin asiakkaana aina 15 000€ asti, mutta kahdella lainanottajalla jopa 30 000€ asti. Lainan korko muodostuu viitekorosta, jonka päälle lisätään 7-10% lainanottajasta riippuen. Haavelainan viitekorkona toimii 12kk Euribor-korko.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainan hakeminen ilman takaajia tiivistettynä

   Lainaa ilman takaajia ja vakuuksia on mahdollista hakea monesta eri pankista, sekä rahalaitoksesta. Usein vakuudellisissa lainoissa nimelliskorko on pienempi, kuin vakuudettomissa lainoissa.

   Vakuudettomia lainoja haetaan hyvin arkisiin menoihin, mutta myös isompiin menoihin tai hankintoihin. Kun lainaa haetaan ilman takaajia on todella tärkeää muistaa kilpailuttaa lainojen korot usean eri rahoitusta tarjoavan pankin tai rahalaitoksen kesken.

   Vakuudettomat lainat kulkevat monella eri nimellä riippuen pankista ja rahalaitoksesta. Hyvin usein puhutaan kulutusluotosta, joustoluotosta, käyttölainasta tai pikalainasta. Sanat eivät ole täysin synonyymeja keskenään.

   Lainaa ilman takaajia ja vakuuksia on mahdollista hakea jopa 60 000€ asti. Korot vaihtelevat hyvin paljon ja niihin vaikuttaa vahvasti lainanottajan maksukyky ja maksusuunnitelma.

   Jotta lainan koron saisi mahdollisimman pieneksi on hyvä kilpailuttaa eri lainanantajat keskenään. Kilpailuttamisen ansiosta asiakkaan on mahdollista saada lainansa ilman takaajia jopa 4.5% korolla Summarumin kautta.

   Takaajien ja vakuuksien puuttumisella lainanhakuprosessi on usein huomattavasti nopeampaa.

   Usein kysyttyä

   Mitä tarkoittaa laina ilman takaajia?
   Lainaa ottaessa ei tarvita toista ihmistä takaamaan pankille tai rahalaitokselle lainan takaisinmaksua.
   Paljonko saa lainaa ilman takaajia?
   Lainaa on mahdollista saada ilman vakuuksia ja takaajia 60 000€ asti.
   Saako pankista lainaa ilman takaajia?
   Saa. Useat suomalaiset pankit tarjoavat myös lainaa asiakkailleen ilman takaajia tai vakuuksia. Näistä lainoista käytetään usein monia eri nimiä, kuten kulutusluotto, käyttölaina,joustoluotto, pikaluotto tai haavelaina.
   Mistä pankista lainaa ilman takaajia?
   Lainaa ilman takaajia ja vakuuksia saat ainakin seuraavista pankeista: Nordea, OP, Danske Bank, Aktia, Säästöpankki, POP pankki, S-pankki.
   Miten lainan takaus eroaa vakuuksista?
   Lainan takaaja on aina toinen henkilö kuin lainan ottaja. Lainan takaaja takaa lainan takaisinmaksun pankille tai rahalaitokselle. Lainan vakuus on jokin arvokas omaisuusluokka, kuten esimerkiksi asunto, metsä tai osakkeet. Pankki tai rahalaitos voi realisoida rahaksi, mikäli lainanottaja ei maksa lainaansa takaisin.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi hakisitko lainaa ilman takaajia, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen