TF Bank lainanantajana

TF Bank on ruotsalainen rahoituslaitos, joka toimii useissa Euroopan maissa ja sen kasvu on ollut vakaata koko sen historian ajan. Löydä Summarumin kautta edullisin vakuudeton laina TF Bankista.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   TF Bank AB Suomen sivuliike

   TF Bank AB:n Suomen sivuliike tarjoaa suomalaisilla asiakkaille säästötiliä ja lainoja. Sivuliike on aloittanut toimintansa Suomessa 1999 ja palveluvalikoimaa on muokattu vuosien varrella asiakkaiden tarpeen mukaan.Säästötilit tulivat tuotevalikoimaan vuonna 2011.

   Rahoituslaitoksella ei ole konttoria Suomessa, mutta asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse ja yhteydenottolomakkeella ja se palvelee täysin suomen kielellä.

   TF Bank laina

   TF Bank tarjoaa lainoja aina 2500 eurosta alkaen 30 000 euroon asti. Laina-aika on valittavissa 2 vuodesta 10 vuoteen.

   TF Bank tarjoaa hyvin maltillisilla koroilla lainaa ja lainan korko lasketaan asiakkaan tietojen perusteella henkilökohtaisesti. Korkoon vaikuttaa olennaisesti haettu lainasumma ja toivottu maksuaikataulu, joten näitä kannattaa miettiä tarkkaan, kun lainahakemusta täyttää.

   TF Bankin laina ei vaadi takaajia tai vakuuksia ja se on kertalaina. Näin ollen lainakorotus ei välttämättä ole mahdollista, etenkään isoimmissa lainoissa.

   Joissakin tapauksissa lainaa voi korottaa 20 000 euroon asti, mutta tämä harkitaan tapauskohtaisesti. Rahoituslaitos ei myöskään kysele mihin lainaa halutaan käyttää, vaan se on hakijan oma asia.

   Myöntämiskriteerit

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   TF Bankilla on hyvin selkeät myöntämiskriteerit lainoilleen. Hakijan on oltava vähintään 22-vuotias ja hänellä on oltava vakituinen asuinpaikka Suomessa. Luottotiedot on oltava puhtaat ja hakijalla pitää olla säännölliset kuukausitulot joko työstä palkkana tai eläkkeestä. Lisäksi hakijalla pitää olla julkinen puhelinnumero, joten salaisella numerolla lainan hakeminen ei onnistu.

   Maksuvapaa kuukausi

   Lainaan on mahdollista saada maksuvapaa kuukausi, jos elämä pääsee yllättämään. Tämä edellyttää lainan lyhennyksien hoitamista moitteettomasti 4 kuukauden ajan ennen maksuvapaan kuukauden pyytämistä. Maksuvapaita kuukausia voi olla enintään 2 kertaa vuodessa ja ne eivät voi olla perättäisiä kuukausia.

   Maksuvapaakuukausi on aidosti maksuvapaa ja korot ja kulut lisätään lainan pääomaan ja se pidentää lainan takaisinmaksuaikaa. Sen käyttäminen kuitenkin esimerkiksi sairastumisen yhteydessä voi olla tarpeen oman talouden tasapainottamiseksi.

   Lainaturva

   Lainaturva on vapaaehtoinen lisäpalvelu, jolla saa turvattua lainan takaisinmaksun esimerkiksi työttömyyden tai sairastumisen varalta. Lainaturva on maksullinen ja sen hinta riippuu kuukausittaisesta lyhennyserän summasta. Lisäpalvelu aktivoidaan soittamalla asiakaspalveluun ja se astuu voimaan heti seuraavaan lyhennykseen. Lainaturva laskutetaan lyhennyksen kanssa samalla laskulla.


   Miksi kilpailuttaa rahoituslaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja lainantarjoajaa, kuten TF Bankin
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   TF Bank Säästötili

   Säästötili tuo vakaata tuottoa pienillekin säästöille. Säästötili ei ole pikaisten tuottojen hakemiseen hyvä, mutta pitkäjänteisellä säästämisellä voi hyvin saada tuntuvat säästöt aikaan. Tilin voi avata suoraan TF Bankin sivuilla ja sinne säästäminen on yksinkertaista. Tilin korko on tavallista käyttötiliä korkeampi ja säästötiliin ei liity mitään hallinnointikuluja.

   Tiliä avatessa kysytään paljon asiakkaan arvioita säästämiseen liittyen, kuten paljonko on suunnitellut tallettavansa rahaa säästöön, mikä on talletusten alkuperä, montako nostoa on ajatellut tekevänsä vuoden aikana. Nämä kysymykset voivat tuntua turhauttavilta, mutta ne ovat osa pankkien velvollisuutta noudattaa rahanpesua estäviä lakeja.

   Ne ovat myös asiakkaan turvallisuuden kannalta olennaisia, koska jos säästötililtä yritetään tehdä poikkeuksellisen paljon nostoja, niin pankki pystyy reagoimaan asiaan helpommin ja estämään nostot. Jos siis omissa säästämistavoissa tapahtuu muutoksia, niin niistä kannattaa olla yhteydessä pankkiin ja ilmoittaa asiasta, jolloin pankki ei turhaan estä esimerkiksi nostoja.

   Säästötilin korkotuotot

   Säästötilille kertyvät tuotot ovat verotettavia ja ne kuuluvat lähdeveron piiriin. Pankki hoitaa lähdeveron säästöjen koroista automaattisesti ja tilinomistajan ei itse tarvitse tehdä ilmoitusta verottajalle.

   Tiliä avatessa voi myös määritellä jonkun muun kuin itsensä tilin säästöjen edunsaajaksi. Tämä mahdollistaa säästämisen esimerkiksi kummilapselle tai jälkipolville.

   Tililtä nostaminen

   Säästöt ovat koska tahansa käytettävissä ja tililtä voi nostaa rahaa ilman kuluja 2 kertaa vuodessa. Tämän jälkeen tehdyt nostot ovat maksullisia, nostopalkkio on 1% nostettavasta summasta.

   Koron kannalta nostoja kannattaa välttää, koska korko lasketaan tilin alimman saldon mukaan, ja näin ollen säästöjen tuotto pienenee. Säästötilin avaamiseen ei ole määritelty minimitalletusta, mutta maksimimäärä on 100 000 euroa.

   Nostaminen tililtä tapahtuu täyttämällä nostopyyntölomake ja lähettämällä se TF Bankille. Pankki käsittelee nostoja saapumisjärjestyksessä ja maksavat noston asiakkaan omalle pankkitilille 5 pankkipäivän kuluessa nostopyynnön saapumisesta.

   Säästöihin ei siis pääse kovin nopeasti käsiksi vaikka houkutus olisikin suuri, joten nostoa ja sen tarpeellisuutta tulee mietittyä myös tarkemmin.

   Muut pankit ja rahoituslaitokset

   • Aktia logo
   • Fellow Pankki logo
   • Bluestep Bank logo
   • Kaarna logo
   • Avida logo
   • Balanzia logo
   • Bank Norwegian logo
   • Bigbank logo
   • Halino logo
   • Instabank logo
   • Credigo logo
   • Credit24 logo
   • LainaFI logo
   • Lainaamo logo
   • MyLender logo
   • Nordax Bank logo
   • Risicum logo
   • Resurs Bank logo
   • TF Bank logo
   • Bondora logo
   • Komplett Bank logo
   • Lainasto logo
   • Aasa logo
   • Collector Bank logo

   TF Bank kirjautuminen

   TF Bank AB kirjautuminen löytyy laina-asiakkaille sivun alareunassa olevasta Kirjaudu -linkistä. Linkki vie kirjautumissivulle, jossa palveluun kirjaudutaan omilla pankkitunnuksilla.

   TF Bank Omat sivut mahdollistaa lainansa tietojen tarkastelun, esimerkiksi sen ehtoja ja lyhennyksiä ja lähettää asiakaspalveluun lomakkeita ja pyyntöjä. Asiakkaat ovat pitäneet Omia sivuja yksinkertaisina käyttää.

   TF Bank kokemuksia

   TF Bankin kokemuksia selatessa niitä löytyi hyvin vähän. Kun pankista on kyse, niin se on vain hyvä merkki ja kertoo siitä, että asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä. Vähäisistä kokemuksista kuitenkin löytyi muutama yhteinen piirre. Hakuprosessia pidettiin erittäin yksinkertaisena ja nopeana ja ison plussan sai se, ettei hakemukseen tarvita liitteitä. Asiakaspalvelu on koettu nopeaksi ja ammattimaiseksi, joten siinäkään ei moitteita tule.

   Säästötileistä oli kokemuksia myöskin niukanlaisesti, mutta niissä korostui tyytyväisyys säästötilin korkoon. Säästötilien korot ovat romahtaneet 10 vuoden takaisista ajoista ja useimmilla pankeilla on enää hyvin pieni korko. TF Bankin säästötilin korko pidetään kilpailukykyisenä muiden pankkien korkoihin nähden.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainojen kilpailuttamista sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   TF Bank asiakaspalvelu

   TF Bankin asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8.00-16.00. Palvelua saa suomeksi joko puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Asiakaspalvelu on nopeaa, ystävällistä ja ammattimaista.

   Myös verkossa omille sivuille kirjautumalla voi hoitaa monia asioita itsepalveluna. Lainoille ja säästötileille on omat asiakaspalvelun yhteystiedot ja se nopeuttaa asiakkaan asioimista. Nopea laina netistä järjestyy kilpailuttamalla myös TF Bankin. Anna me teemme sen puolestasi!

   Usein kysyttyä

   Mistä tietää onko laina myönnetty?

   Lainaa haetaan netissä ja heti hakemuksen lähettämisen jälkeen saa alustavan lainatarjouksen. Lainatarjous tulee vielä vahvistaa, että laina voidaan lopullisesti myöntään.

   Jos lainapäätös on myönteinen, laina maksetaan hakijan tilille 1-3 pankkipäivässä. Kielteisestä päätöksestä ilmoitetaan sähköpostilla tai kirjeellä.

   Voiko olla enemmän kuin yksi laina TF Bankilla?

   Asiakkaalla ei voi olla kuin yksi laina kerrallaan TF Bankilla. Joissakin tapauksissa on mahdollista hakea jo olemassa olevaan lainaan korotusta.

   Hakeminen tapahtuu netissä täyttämällä hakemus tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

   Lisälainaa haettaessa on hyvä huomioida, että edellinen laina on pitänyt olla voimassa 6 kuukautta ja sen lyhennykset tulee olla ajantasalla.

   Tarvitaanko lainahakemukseen liitteitä?

   Lainahakemukseen ei tarvita liitteitä. Jo jotain liitteitä syystä tai toisesta tarvitaan lainan myöntämistä varten, niin pankki ottaa yhteyttä ja kertoo mitä liitteitä tarvitaan.