Risicum lainanantajana

Risicum on pitkäikäinen ja tunnettu lainantarjoaja, jolla on selkeät lainaehdot. Summarumin kautta voit hakea Risicumin ja monen muun rahoitusyhtiön lainatarjoukset! Lue lisää tästä.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Risicum – historiaa

   Risicum on toiminut jo vuodesta 2005 alkaen ja onkin yksi pisimpään toiminut rahoituslaitos markkinoilla. Yhtiön alkumetreillä tuotevalikoimaan kuului myös pikavipit, mutta korkokaton astuttua voimaan 1.9.2019 on tuotevalikoimaa selkeytetty ja nyt Risicum tarjoaa lainoja. Lainojen takaisinmaksuajat ovat järkevät ja korko on kiinteä.

   Risicum toimii myös Ruotsissa ja asiakkaita sillä on jo yli 400 000. Harvalla rahalaitoksella on näin paljon asiakkaita ollut, vaikka pitkään olisivat toimineetkin. Tämä kertoo yhtiön tunnettavuudesta ja luotettavuudesta.

   Alun pikavippiyhtiön maineesta halutaan päästä eroon ja siksi yhtiö on tehnytkin suuria muutoksia palveluihinsa ja lainatuotteisiinsa aivan hiljattain, kuten muutkin rahoitusyhtiöt.

   Tämä murros on ollut välttämätön kun lainamarkkinat ovat radikaalisti muuttuneet ja uusia säädöksiä on otettu käyttöön.

   Risicum laina

   • Kiinteä korko
   • 4000 – 10 000 euroa
   • Takaisinmaksuaika 3 vuodesta 5 vuoteen

   Risicum kertalaina poikkeaa monista muista tarjolla olevista lainoista kiinteällä korolla. Monilla lainantarjoajilla korkoon vaikuttaa useat seikat, kuten esimerkiksi lainan määrä.

   Risicumilla korkoa ei tarvitse arvailla, koska se on kaikille sama riippumatta lainan määrästä ja maksuajasta.

   Lainaa voi saada 4000 eurosta 10 000 euroon ja sen takaisinmaksuaika on järkevä. Maksuaikataulun voi valita 3 vuodesta, 4 vuodesta ja 5 vuodesta. Maksuaikatauluun vaikuttaa olennaisesti haettu lainamäärä.

   Lainan voi maksaa maksusuunnitelmaa nopeamminkin takaisin, mutta tämä vaatii uuden maksusuunnitelman tekemistä ja yhteydenottoa asiakaspalveluun.

   Tästä saattaa aiheutua kuluja, mikä kannattaa huomioida ennen kuin omaehtoisesti lainaa maksaa nopeammalla aikataululla takaisin. Laske lainan kulut lainalaskurilla täällä.

   Hakeminen

   Risicumin lainan hakeminen on yksinkertaista ja sen voi tehdä helposti netissä. Hakemisen yhteydessä tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla ja hakemus on tehty yksinkertaiseksi.

   Hakemuksen liitteeksi tarvitaan tuloselvitys ja se löytyy niin ikään hakemuksen yhteydessä tai sen voi lähettää jälkeenpäin.

   Huomioitavaa on, että ilman tuloselvityksen täyttämistä ja liittämistä hakemukseen ei lainaa myönnetä. Tässä kannattaa olla tarkkana lainaa hakiessa ja toimittaa liite mahdollisimman pian, mieluiten hakemuksen yhteydessä.

   Tuloselvitys voidaan tehdä myös Instator -palvelulla, jolloin erillisiä liitteitä ei tarvitse lähettää. Instator -palvelun käyttäminen vaatii hakijan suostumuksen ja se tarkastelee asiakkaan tiliotetta.

   Siitä näkyvien tulojen ja menojen pohjalta ohjelma antaa arvion hakijan maksukyvystä.

   Toinen vaihtoehto tulojen todentamiseen on lähettää palkkakuitti tai tiliote Risicumille manuaalista tarkistusta varten, mutta tämä on merkittävästi hitaampi vaihtoehto.

   Suositeltavaa onkin käyttää Instator -palvelua, jolloin lainapäätöksen saa nopeasti ja lainarahatkin tulevat tilille parhaimmillaan jopa samana päivänä.

   Myöntämiskriteerit

   • Vähintään 20 vuotias
   • Asuu vakituisesti Suomessa
   • Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset
   • Luottotiedot kunnossa

   Risicum lainan myöntämiskriteerit ovat hyvin selkeät. Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, että voi lainaa hakea. Hänellä pitää olla myös vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili. Luonnollisesti hänellä pitää olla myös luottotiedot kunnossa.

   Lisäksi Risicum selvittää hakijan tulo- ja menotietoja tuloselvityksellä ja siihen liitettävillä lomakkeilla. Tätä varten hakijan on varauduttava toimittamaan liitteitä hakemukseensa pyydetyllä tavalla. Ilman tuloselvitystä lainaa ei myönnetä.

   Risicum kertalaina

   Risicumin valikoimassa on tällä hetkellä vain kertalaina, kun lainatuotteita on selkeytetty. Näin ollen Risicum joustolaina on poistunut käytöstä ja vanhat joustolainat tulevat päättymään lainasopimuksen loppumiseen.

   Lainasopimus loppuu, kun laina on maksettu takaisin tai jompikumpi osapuoli haluaa sen purkaa.

   Toistaiseksi ei ole tullut tietoja, että vanhoja Risicum joustolainoja oltaisiin lopettamassa. Uusia sopimuksia ei enää tehdä, mutta vanhoja joustolainoja voi käyttää edelleen entiseen tapaan.

   Joustolainan voi maksaa korottomasti takaisin 15-45 kuluessa sen nostamisesta. Tähän vaikuttaa olennaisesti se, koska joustolaina on nostettu. Määräajan umpeuduttua pätee normaalit lainaehdot myös joustolainassa.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Risicum Joustolaina

   Onko sinulla jo olemassa Risicum Joustolaina? Risicum ei myönnä enää limiittilainoja vuoden 2019 voimaantulleen lakimuutoksen jälkeen. Risicum palvelee edelleen silti Joustolaina asiakkaitaan siinä missä ennenkin.

   Voit siis jatkaa lainasi käyttämistä, ja tehdä nostoja luotostasi, maksaa lainaasi takaisin sekä hakea lisää edullista Risicum Joustolainaa. Saat siirrettyä helpoiten Joustolainaa tilillesi Risicumin Online-palvelussa, juuri silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Palveluun kirjaudutaan sisään joko puhelinnumerolla tai verkkopankkitunnuksilla.

   Kirjaudu Risicum -sivulle

   Risicumin sivuilla Kirjaudu -painike vie asiakkaan Risicum Online-palveluun. Kirjautumista on helpotettu hiljattain ja enää palveluun ei kirjauduta verkkopankkitunnuksilla vaan omalla puhelinnumerolla ja PIN-koodilla, jonka asiakas saa Risicumilta.

   Online-palvelussa pystyy hallitsemaan lainaansa ja sieltä näkee milloin lainan seuraava lyhennys on ja paljon sitä on jäljellä.

   Onlinessa pystyy myös olemaan yhteydessä asiakaspalveluun chatin välityksellä. Sitä kautta voi lähettää myös liitteitä, koska yhteys on vahvasti suojattu. Vahvasti suojattu yhteys on tärkeä osa Risicumin tarkkaa työtä asiakkaan tietoturvan takaamiseksi.

   Muut pankit ja rahalaitokset

   • Aktia logo
   • Fellow Pankki logo
   • Bluestep Bank logo
   • Kaarna logo
   • Avida logo
   • Balanzia logo
   • Bank Norwegian logo
   • Bigbank logo
   • Halino logo
   • Instabank logo
   • Credigo logo
   • Credit24 logo
   • LainaFI logo
   • Lainaamo logo
   • MyLender logo
   • Nordax Bank logo
   • Risicum logo
   • Resurs Bank logo
   • TF Bank logo
   • Bondora logo
   • Komplett Bank logo
   • Lainasto logo
   • Aasa logo
   • Collector Bank logo

   Risicum kokemuksia

   Risicumin asiakkaiden kokemuksien etsiminen olikin varsin mielenkiintoista. Kokemuksia löytyi esimerkiksi pikavipeistä ja ne olivat olleet positiivisia.

   Varsinaisesta lainasta on tällä hetkellä vielä vähän kokemuksia jaettu. Tämä tosin selittyy sillä, että lainavalikoima on hiljattain uudistunut ja asiakkaat eivät vielä ole kokemuksiaan jakaneet.

   Pitkäaikainen toiminta ja poikkeuksellisen suuret asiakasmäärät kertovat kuitenkin siitä, että yhtiö on luotettava ja turvallinen.

   Huonot lainayhtiöt eivät kovin pitkään markkinoilla ole toimineet ja lopettavat melkein yhtä nopeasti kuin aloittavatkin ja Risicum vaikuttaa sopeutuneen muuttuvaan tilanteeseen.

   Yhtiön omilla sivuilla on asiakkaat arvostaneet sivuston selkeyttä ja helppoa ja nopeaa lainan hakuprosessia.

   Kehitettävääkin löytyy

   Asiakaskokemusten mukaan asiakaspalvelu on aiemmin ollut auki myös iltaisin ja viikonloppuisin, mutta nyt supistunut toimimaan arkisin klo 9-17. Tämä voi olla osa yhtiön selkeämpää linjausta, mutta osa asiakkaista voi kaivata laajempia aukioloaikoja.

   Selkeämmän linjauksen yhteydessä sivuilla on osittain vielä vanhaa tietoa jäljellä. Näissä mainitaan jopa 84 kuukauden eli 7 vuoden takaisinmaksuaika. Tämä on kuitenkin poistunut käytöstä ja käytössä on nyt 36 kuukauden, 48 kuukauden ja 60 kuukauden maksuajat.

   Sopimusehdoissa niin ikään on maininta 1 kuukauden maksuajasta, mutta tätäkään ei ole vielä ehditty päivittämään valikoimaa vastaavaksi. 1 kuukauden maksuaika on koskenut jo valikoimasta poistuneita luottoja ja pikavippejä.


   Miksi kilpailuttaa rahalaitokset Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, kuten Risicumin
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Yhteenveto Risicumista

   Risicum on pysynyt hienosti mukana, kun markkinat ovat muuttuneet nopeasti. Pitkä toiminta lainantarjoajana näkyy toiminnassa ja sitä osataan sopeuttaa vallitsevan tilanteen mukaan. Tämä tekee yhtiöstä erittäin ketterän ja hakijan kannalta luotettavan lainantarjoajan.

   Korkotaso Risicumilla ei ole edullisimmasta päästä, mutta toiminta on sitäkin selkeämpää ja asiakaspalvelu on korkeatasoista.

   Risicum asiakaspalvelu

   • Avoinna arkisin klo 9-17
   • Puhelin 0200 90900
   • Sähköposti asiakaspalvelu @ risicum.fi
   • Myös chat-asiakaspalvelu

   Risicumin asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-17 ja monipuoliset yhteydenottotavat ovat nopeita. Yhteyttä voi ottaa niin perinteisesti puhelimitse soittamalla, sähköpostilla kuin myös chatin kautta.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Risicum lainaa miettiessäsi, suosittelemme samalla ottamaan kaiken irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Mikä on Risicum?
   Risicum on vuodesta 2005 alkaen toiminut rahalaitos. Yhtiö tarjoaa lainoja järkevällä takaisinmaksuajalla ja kiinteällä korolla.
   Onko Risicum luotettava?
   Risicum on yksi pisimpään rahoitusmarkkinoilla toimineista rahalaitoksista. Yhtiö on muuttunut pikavippipalvelusta suurempien lainojen tarjoajaksi viimeisten vuosien aikana. Asiakkaita Risicumilla on jo yhteensä yli 400 000.
   Paljonko voin hakea lainaa Risicumista?
   Risicumista voi hakea lainaa 4000 eurosta aina 10 000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuaika on 3 - 5 vuotta kiinteällä korolla.
   Mitä ehtoja lainanhakijan tulee täyttää?

   Lainanhakijalla pitää olla luottotiedot kunnossa ja hän ei saa olla edunvalvonnan alaisuudessa. Lisäksi lainanhakijalla on pitänyt olla vakituinen osoite Suomessa viimeiset 2 vuotta.

   Risicum tarkistaa hakijan lainanmaksukyvyn tuloselvityksellä ja hakijan pitää pystyä tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla.

   Kauanko lainapäätöksen saaminen kestää?

   Lainapäätöksen saat heti, kun olet hyväksynyt lainahakemuksen ehdot. Rahat maksetaan pankkitilillesi asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

   Mikä on Instator?

   Instator on Instator Ab:n tuottama palvelu, jolla voidaan todentaa lainan hakijan takaisinmaksukyky. Palvelu toimii tiliotteilla, josta se vertaa tuloja ja menoja ja antaa näiden perusteella arvion hakijan maksukyvystä.

   Instatoria voidaan käyttää vain hakijan suostumuksella ja sitä käytetään ainoastaan lainan takaisinmaksukykyä arvioitaessa.

   Kuka voi hakea lainaa Risicumista?
   Lainan hakemisen ehtoja ovat muun muassa pysyvä osoite Suomessa (asunut viimeiset 2 vuotta Suomessa), 20 vuoden ikä, suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset sekä puhtaat luottotiedot.
   Voiko Risicum lainan eräpäivää siirtää?

   Risicum kulutusluoton eräpäivän siirtäminen on mahdollista 5 euron palvelumaksun hintaan. Eräpäivän siirto onnistuu online-palvelusta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

   Risicum joustolainan eräpäivän siirtäminen ei sen sijaan ole mahdollista.

   Milloin Risicum lainan rahat saa tilille?
   Myönteisen lainapäätöksen saanut hakija saa rahat tililleen yhden pankkipäivän kuluessa. Risicum ilmoittaa tekstiviestillä tehdystä rahojen siirrosta.
   Milloin Risicum asiakaspalvelu on avoinna?
   Risicum asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9-17, muutokset ovat mahdollisia. Voit olla yhteydessä soittamalla, laittamalla sähköpostia tai chatissa.
   Mitä vakuuksia Risicum laina vaatii?
   Ei mitään, sillä Risicum lainat ovat vakuudettomia lainoja. Tämän vuoksi lainan hakijalta edellytetään puhtaita luottotietoja, minkä vuoksi tuloselvitys ja luottotiedot tarkistetaan.