Risicum – lainaa helposti ja turvallisesti

Risicum on pitkäikäinen ja tunnettu rahalaitos, jolla on selkeät lainaehdot. Risicum on mukautunut vallitseviin markkinatilanteen muutoksiin, ja uudistaa toimintaansa jatkuvasti.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään
   Anne Holopainen
   Anne Holopainen
   2021-06-10
   Vahvistettu
   Helppo & selkeä hakuprosessi Olipahan kerrankin helppo, selkeä hakuprosessi. Nopeasti tuli vastauksia eli tarjouksia. Ohjeet selkeitä ja linkit toimivia. Eilen tein hakemuksen ja allekirjoitin sopimuksen, tänään tuli ilmoitus, että rahat ilmestyvät tililleni parin päivän kuluessa. Kiitos.
   janina
   janina
   2021-05-10
   Vahvistettu
   Hakemuksen tekeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että hakemusta tehtäessä sivu jumitti välillä.
   Leena Rajala
   Leena Rajala
   2021-05-06
   Vahvistettu
   Infoa tuli jatkuvasti 👍. Ihan mukavasti meni koko ajan
   Pauli Saarnisto
   Pauli Saarnisto
   2021-04-29
   Vahvistettu
   Hyvin selkeä,ja johdonmukainen

   Risicum – Historiaa

   Risicum on toiminut jo vuodesta 2005 alkaen ja onkin yksi pisimpään toiminut rahalaitos markkinoilla. Yhtiön alkumetreillä tuotevalikoimaan kuului myös pikavipit, mutta korkokaton astuttua voimaan 1.9.2019 on tuotevalikoimaa selkeytetty ja nyt Risicum tarjoaa lainoja. Lainojen takaisinmaksuajat ovat järkevät ja korko on kiinteä.

   Risicum toimii myös Ruotsissa ja asiakkaita sillä on jo yli 400 000. Harvalla rahalaitoksella on näin paljon asiakkaita ollut, vaikka pitkään olisivat toimineetkin. Tämä kertoo yhtiön tunnettavuudesta ja luotettavuudesta.

   Alun pikavippiyhtiön maineesta halutaan päästä eroon ja siksi yhtiö on tehnytkin suuria muutoksia palveluihinsa ja lainatuotteisiinsa aivan hiljattain, kuten muutkin rahalaitokset. Tämä murros on ollut välttämätön kun lainamarkkinat ovat radikaalisti muuttuneet ja uusia säädöksiä on otettu käyttöön.

   Risicum laina

   Risicum kertalaina poikkeaa monista muista tarjolla olevista lainoista kiinteällä korolla. Monilla lainantarjoajilla korkoon vaikuttaa useat seikat, kuten esimerkiksi lainan määrä. Risicumilla korkoa ei tarvitse arvailla, koska se on kaikille sama riippumatta lainan määrästä ja maksuajasta.

   Lainaa voi saada 4000 eurosta 10 000 euroon ja sen takaisinmaksuaika on järkevä. Maksuaikataulun voi valita 3 vuodesta, 4 vuodesta ja 5 vuodesta. Maksuaikatauluun vaikuttaa olennaisesti haettu lainamäärä.

   Lainan voi maksaa maksusuunnitelmaa nopeamminkin takaisin, mutta tämä vaatii uuden maksusuunnitelman tekemistä ja yhteydenottoa asiakaspalveluun. Tästä saattaa aiheutua kuluja, mikä kannattaa huomioida ennen kuin omaehtoisesti lainaa maksaa nopeammalla aikataululla takaisin. Laske lainan kulut lainalaskurilla täällä.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Hakeminen

   Risicumin lainan hakeminen on yksinkertaista ja sen voi tehdä helposti netissä. Hakemisen yhteydessä tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla ja hakemus on tehty yksinkertaiseksi. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan tuloselvitys ja se löytyy niin ikään hakemuksen yhteydessä tai sen voi lähettää jälkeenpäin.

   Huomioitavaa on, että ilman tuloselvityksen täyttämistä ja liittämistä hakemukseen ei lainaa myönnetä. Tässä kannattaa olla tarkkana lainaa hakiessa ja toimittaa liite mahdollisimman pian, mieluiten hakemuksen yhteydessä.

   Tuloselvitys voidaan tehdä myös Instator -palvelulla, jolloin erillisiä liitteitä ei tarvitse lähettää. Instator -palvelun käyttäminen vaatii hakijan suostumuksen ja se tarkastelee asiakkaan tiliotetta. Siitä näkyvien tulojen ja menojen pohjalta ohjelma antaa arvion hakijan maksukyvystä.

   Toinen vaihtoehto tulojen todentamiseen on lähettää palkkakuitti tai tiliote Risicumille manuaalista tarkistusta varten, mutta tämä on merkittävästi hitaampi vaihtoehto. Suositeltavaa onkin käyttää Instator -palvelua, jolloin lainapäätöksen saa nopeasti ja lainarahatkin tulevat tilille parhaimmillaan jopa samana päivänä.

   Myöntämiskriteerit

   Risicum lainan myöntämiskriteerit ovat hyvin selkeät. Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, että voi lainaa hakea. Hänellä pitää olla myös vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili. Luonnollisesti hänellä pitää olla myös luottotiedot kunnossa.

   Lisäksi Risicum selvittää hakijan tulo- ja menotietoja tuloselvityksellä ja siihen liitettävillä lomakkeilla. Tätä varten hakijan on varauduttava toimittamaan liitteitä hakemukseensa pyydetyllä tavalla. Ilman tuloselvitystä lainaa ei myönnetä.

   Risicum kertalaina

   Risicumin valikoimassa on tällä hetkellä vain kertalaina, kun lainatuotteita on selkeytetty. Näin ollen Risicum joustolaina on poistunut käytöstä ja vanhat joustolainat tulevat päättymään lainasopimuksen loppumiseen. Lainasopimus loppuu, kun laina on maksettu takaisin tai jompikumpi osapuoli haluaa sen purkaa.

   Toistaiseksi ei ole tullut tietoja, että vanhoja Risicum joustolainoja oltaisiin lopettamassa. Uusia sopimuksia ei enää tehdä, mutta vanhoja joustolainoja voi käyttää edelleen entiseen tapaan.

   Joustolainan voi maksaa korottomasti takaisin 15-45 kuluessa sen nostamisesta. Tähän vaikuttaa olennaisesti se, koska joustolaina on nostettu. Määräajan umpeuduttua pätee normaalit lainaehdot myös joustolainassa.

   Muut pankit ja rahalaitokset

   Kirjaudu Risicum -sivulle

   Risicumin sivuilla Kirjaudu -painike vie asiakkaan Risicum Online-palveluun. Kirjautumista on helpotettu hiljattain ja enää palveluun ei kirjauduta verkkopankkitunnuksilla vaan omalla puhelinnumerolla ja PIN-koodilla, jonka asiakas saa Risicumilta. Online-palvelussa pystyy hallitsemaan lainaansa ja sieltä näkee milloin lainan seuraava lyhennys on ja paljon sitä on jäljellä.

   Onlinessa pystyy myös olemaan yhteydessä asiakaspalveluun chatin välityksellä. Sitä kautta voi lähettää myös liitteitä, koska yhteys on vahvasti suojattu. Vahvasti suojattu yhteys on tärkeä osa Risicumin tarkkaa työtä asiakkaan tietoturvan takaamiseksi.

   Risicum kokemuksia

   Risicumin asiakkaiden kokemuksien etsiminen olikin varsin mielenkiintoista. Kokemuksia löytyi esimerkiksi pikavipeistä ja ne olivat olleet positiivisia. Varsinaisesta lainasta on tällä hetkellä vielä vähän kokemuksia jaettu. Tämä tosin selittyy sillä, että lainavalikoima on hiljattain uudistunut ja asiakkaat eivät vielä ole kokemuksiaan jakaneet.

   Pitkäaikainen toiminta ja poikkeuksellisen suuret asiakasmäärät kertovat kuitenkin siitä, että yhtiö on luotettava ja turvallinen. Huonot lainayhtiöt eivät kovin pitkään markkinoilla ole toimineet ja lopettavat melkein yhtä nopeasti kuin aloittavatkin ja Risicum vaikuttaa sopeutuneen muuttuvaan tilanteeseen.

   Yhtiön omilla sivuilla on asiakkaat arvostaneet sivuston selkeyttä ja helppoa ja nopeaa lainan hakuprosessia.

   Kehitettävääkin löytyy

   Asiakaskokemusten mukaan asiakaspalvelu on aiemmin ollut auki myös iltaisin ja viikonloppuisin, mutta nyt supistunut toimimaan arkisin klo 9-17. Tämä voi olla osa yhtiön selkeämpää linjausta, mutta osa asiakkaista voi kaivata laajempia aukioloaikoja.

   Selkeämmän linjauksen yhteydessä sivuilla on osittain vielä vanhaa tietoa jäljellä. Näissä mainitaan jopa 84 kuukauden eli 7 vuoden takaisinmaksuaika. Tämä on kuitenkin poistunut käytöstä ja käytössä on nyt 36 kuukauden, 48 kuukauden ja 60 kuukauden maksuajat.

   Sopimusehdoissa niin ikään on maininta 1 kuukauden maksuajasta, mutta tätäkään ei ole vielä ehditty päivittämään valikoimaa vastaavaksi. 1 kuukauden maksuaika on koskenut jo valikoimasta poistuneita luottoja ja pikavippejä.

   Yhteenveto Risicumista

   Risicum on pysynyt hienosti mukana, kun markkinat ovat muuttuneet nopeasti. Pitkä toiminta lainantarjoajana näkyy toiminnassa ja sitä osataan sopeuttaa vallitsevan tilanteen mukaan. Tämä tekee yhtiöstä erittäin ketterän ja hakijan kannalta luotettavan lainantarjoajan.

   Korkotaso Risicumilla ei ole edullisimmasta päästä, mutta toiminta on sitäkin selkeämpää ja asiakaspalvelu on korkeatasoista.

   Risicum asiakaspalvelu

   Risicumin asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-17 ja monipuoliset yhteydenottotavat ovat nopeita. Yhteyttä voi ottaa niin perinteisesti puhelimitse soittamalla, sähköpostilla kuin myös chatin kautta.

   Usein kysyttyä

   Mitä ehtoja lainanhakijan tulee täyttää?

   Lainanhakijalla pitää olla luottotiedot kunnossa ja hän ei saa olla edunvalvonnan alaisuudessa. Lisäksi lainanhakijalla on pitänyt olla vakituinen osoite Suomessa viimeiset 2 vuotta.

   Risicum tarkistaa hakijan lainanmaksukyvyn tuloselvityksellä ja hakijan pitää pystyä tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla.

   Kauanko lainapäätöksen saaminen kestää?

   Lainapäätöksen saat heti, kun olet hyväksynyt lainahakemuksen ehdot. Rahat maksetaan pankkitilillesi asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

   Mikä on Instator?

   Instator on Instator Ab:n tuottama palvelu, jolla voidaan todentaa lainan hakijan takaisinmaksukyky. Palvelu toimii tiliotteilla, josta se vertaa tuloja ja menoja ja antaa näiden perusteella arvion hakijan maksukyvystä.

   Instatoria voidaan käyttää vain hakijan suostumuksella ja sitä käytetään ainoastaan lainan takaisinmaksukykyä arvioitaessa.